עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Bam65,

אני מחר אמור להזמין אותו, ומעניין אותי לדעת איך הוא בהשוואה ל TUNIQ? אני צריך שהוא יסחוב את ה -E4300 שלי על 3.4GHZ OC. דעות של אנשים שיש להם ניסיון איתו יתקבלו בברכה P:

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  2. כמה מתח אני צריך לתת למעבד שלי שהוא במהירות רגילה וכמה באובר של 2500. נא לפרט בבקשה בדיוק מה אני צריך לעשות בביוס. תודה מראש. צירפתי תמונה של הביוס: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  3. Started by aviv00,

יש לי 965G DS3 ו PCIE שלי על 120MHZ במקום 100 האם זה גורם לחום ?או ש MCH גורם כי גם לו הוספתי מתח 0.1v אם כן על איזה תצורה אתם ממליצים כי אבדו תקוותי

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  4. אני כרגע על 3.6ghz בתצורה של 400X9. אם אני משנה את התצורה ל450X8 המעבד צורך יותר מתח, בעקבות העלאת הבאס?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  5. מה אומר היחס 1:1? יחס בין מה למה? ומה אני עושה בשביל להגדיל תOC מגדיל תיחס?

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  6. Started by lalnage,

איך הCorsair HC200EX-1001? יש ב1266 ש"ח בפאנדס.

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  7. Started by owen10,

אחרי שניקיתי את המאוורר שלי 12 ס"מ הוא התחיל להיות רועש....מקודם הוא היה ממש שקט יש הצעות? ועוד שאלה אתם יכולים להגיד לי אם הטמפ של המחשב שלי תקינה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  8. Started by aviv00,

אתם ממליצים לי להמשיך עם ה OC ? או לחזור ל 2.4GHZ הוספתי מאורר על הלוח האם לא עוזר הרבה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  9. Started by ndv,

יש לי את riva tuner אבל אני לא מבין בה... יש פה אפשרות לראות איזה צינורות פעילים ואיזה לא אבל אני לא רוצה להרוס ואני צריך שמישהו שמבין בפתיחת צינורות ידריך אותי.... יש פה ביטים מ00 עד 31, יש ליד כמה V . ולפי מה שהבנתי יש רק 5 צינורות פעילים (שני יחידות פיקסל ושלוש יחידות ורטקס ) מה עושים ?

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  10. שלום! רציתי לדעת אם כשאני מעלה את הBUS של המעבד ,אז גם הFSB יעלה? והאם גם התדר של הזיכרונות יעלו,כשהם על יחס של 1:1?(FSB:DRAM נכון?)

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  11. איזה טמפ מומלצת שיהיה ביום סביר (לא חם ולא קר) שיהיה ללוח אם של GIGABTYE עם ציפסט 965 בתוכנת EVEREST (אולי יש הבדלים משמועתים בין תוכנות או BIOS) ואיזה מומלצ למעבדי C2D בתוכנת TAT *כמובן וכמובן שאחרי OC **וכמובן שטמפ המקסימלית המומלצת ***כנראה שביום חם כנראה תעלה הטמפ בכמה מעלות בנוספ אז יש לקחת בחשבון גם את זה בתודה מראש אביב http://forumz.tomshardware.com/hardware/Core-Duo-Temperature-Guide-ftopict221745.html Thermal Junction temperatures of 75c is hot, 70c is warm, and 65c is safe. אז 70 זה אפשר להגיד מקסמלי שמומלצ?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  12. Started by X-It,

היום רציתי לדעת מה המהירויות של המאווררים שלי וגם טמפרטורות של הרכיבים שלי... אז נכסנתי לSPEED FAN ואני רואה את התמונה שמצורפת למטה... שרשום שיש שם טמפרוטורות ממש גבוהות... האם זה באמת גבוה ויכול להישרף? ואם כן אז מה לעשות.. והאם זה טמפרטורות סבירות? וזה המחשב שלי: אינטל פנטיום 4 3.2 HT ווסטרן דיגיטאל 200GB 7600 RPM 16MB BUFFER ויש לי שני מאווררים של 120... בבקשה עיזרו לי!!! :-\ [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  13. ברצוני לדעת אם יש מאגר של המהרה לכרטיסי מסך? ואם לא האם יש אנשים שעשו אוברקלוק לכרטיסי מסך 8800 320 gts אשמך לדעת פרטים.... אני באופן אישי עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך שלי רק אין לי מושג כמה גידול עשיתי באחוזים או איך בודקים את הגידול? מחפש השואות או תוכנה שמראה גידול באחוזים כמו everast

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  14. Started by Master Boo,

אהלן קניתי מאוור Thermaltake לLGA775 והרכבתי לבד. כמובן שהנחתי שההרכבה תהיה פשוטה, מסתבר שצריך לפרק את כל לוח האם ושטויות כאלה. עם המאוור קיבלתי שקית של משחה ושמתי כחצי מהשקית (כיסה את כל המעבד בשכבה עד שלא רואים את המעבד בכלל). לפני התקנת המאוורר המעבד עמד על כ69 מעלות כשהמחשב רק עלה. עכשיו הוא על כ79. יכול להיות שהבעיה היא פשוט במשחה התרמית? הייתי צריך לשים את כל השקית? אולי יש בעיה אחרת (יש עוד שני מאוורים במארז- צדדי ואחורי, שניהם פועלים (80, לפי דעתי)? אשמח לעצות, אביתר.

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  15. Started by navk2,

שלום, קניתי מאוורר חדש (7700MC) ורציתי לבוא להרכיב אותו אבל אז נזכרתי שאין לי אלכוהול ושבמדריך שקראתי היה מצויין שכדאי להוציא את המשחה הטרמית הקודמת חייבים אלכוהול, אי אפשר להוציא אותה בלי אלכוהול ? כי ניראה לי שאם אני פשוט יעבור על זה אם נייר טישו זה יירד, או שזה בכלל עושה נזק ככה למעבד ? מה צריך לקחת צמר גפן לשים עליו קצת אכוהול ולנגב ? ואציטון זה טוב לנגב את זה ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by shahar12,

תגידו זה נורמלי שהלוח אם יעמוד על 50-52 מעלות במנוחה? צריך לקנות קירור לצ'יפסט או משהו? עוד דבר, מה זה AUX? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  17. הוא תמיד בהפרש משמעותי של 10 מעלות ממעבד [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 733 צפיות
  18. ומישהו מכיר תוכנה לשליטה במאווררים? של מארז ומעבד (חלונות XP)? הביוס לא עוזר ו speedfan לא משהו תודה

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  19. השאלה היא האם לקנות את הS-FLEX בלי שינוי מהירות הסיבוב או עם שינוי מהירות הסיבוב.

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  20. שומעים התקשרתי לחניות הזמינות לי (IQPC ןKSP) ואין להם את הטוניק טאור וששאלתי מתי יהיה אמרו שאין צפי שזה אומר 4 חודשים לכל היותר... עכשיו אני חייב קירור למעבד והייתי שמח אם תמליצו לי על קירור בתקציב של 250 ש"ח עם חריגות ממש קטנות... ושיהיה שקט על מנת שהמחשב יפעל בלילה.. עכשיו המליצו לי על שני דברים הראשון: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2646 והשני שאני יותר בקטע שלו גם מהסיבה שהבנתי שאפשר לשלוט על העוצמה שלו=על הרעש שלו..: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4527 תודה מראש לעוזרים זה חשוב מאודד =]

• 17 תגובות
    • 955 צפיות
  21. Started by mazoneli,

אני מתכנן להחליף ל[מפרט] שלי את הלוח ההתלבטות היא בין http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7797 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6424 או ה DS3 יש משהו עדיף בסדרי גודל התקציבים הללו

• 9 תגובות
    • 578 צפיות
  22. Started by blitsi,

טוב תקשיבו החלטתי להחליף תקירור של המעבד ושל המארז עצמו כי אני מחפש שקט מקסימלי התקציב שלי עומד על כ300 ש"ח ואני צריך קירור למעבד ומאוורר 12 סנטימטרים למארז אני חושב אז חשבתי על זה: ‏Silent Wheel 13cm‎ של TT שמתאים גם לחורי איוורור של 12 ס"מ שעולה 40 ש"ח ועוצמת קול של 16dba ‏BigTyp 120 Vx CL-P0310-01‎ שגם בעוצמת קול של 16dba שעולה 250 ש"ח אוקיי אז זהו לבינתיים יש לכם המלצות ושימו לב שאני רוצה שקט מקסימלי והמעבד שלי הוא E6300. שימו לב למפרט..

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by OcBurner,

יש ברשותי המפרט הבא(מעפן אבל זה מה שיש) לוח אם: Asus P4U800-X מעבד : CPU Type Intel Pentium 4, 1800 MHz (18 x 100) זכרון: שני זכרונות של 256 מגה גרסת ביוס: Award BIOS Message ASUS P4U800-X ACPI BIOS Revision 1006 שאלות: האם אני צריך לעדכן את הביוס שיש לי? או שמה שיש יספיק? עד איזה מהירות OC אני יכול להגיע? האם אני צריך לשנות מתחים למעבד/לזכרונות? תודה

• 10 תגובות
    • 723 צפיות
  24. מפרט-e6600 זכרונות gskill 2048 800 לוח אם gigabyte ga965p ds3 אוקי העלתי תfsb שלי ל320 מ266 הטמרפטורות שלי במנוחה 43-45 שהפעלתי משחק כבד (test drive ultimate) המעלות קפצו ל52-53 גג לא עובר את זה גם אם כמה תוכנות כמו איסיקיו ועוד כמה בסגנון הנה תמונה מהcpuz http://tinypic.com/fullsize.php?pic=676f1op יש לי כמה שאלות האם המתח הזה מספיק ?? האם הטמפרטות טובות?? עשיתי שהמאוררים של המחשב שלי יעבדו על 800 פלוס rps משהו כזה אני חושב זה טוב או שזה מעט מידי או יותר מדי.. תודה לעוזרים אגב טמפרטורות בדקתי בCore Temp

• 13 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים