אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברצוני להאיץ את המעבד הE2200 (2.2GHZ). ראיתי באינטרנט הרבה אנשים שהצליחו להגיע עד 3.0GHZ אבל ברצוני לנסות עד 2.8-2.9GHZ בנתיים. אני לגמרי חדש בזה ואחרי שראיתי כל כך הרבה תוכנות ומדריכים לאוברקלוקינג הבנתי שאני צריך להתחיל הכל מ-0....אפשר איזשהו מדריך למתחילים על אוברקלוקינג למעבדים? (בבקשה לא להציע לי פתרונות כמו "זרוק את המעבד הזה לפח ותקנה משהו חדש, כי כמובן המטרה היא להאיץ את הביצועים אבל המטרה העיקרית היא להבין את תהליך ההאצת מעבדים, ונראה לי עדיף להבין את זה על מעבד די מיושן מאשר לקנות מעבד חדש ולשרוף אותו ) מפרט מחשב: מעבד intel dual core e2200 2.2ghz עם קירור (שאותו אני אקנה מחר) Arctic Freezer 7 Pro Rev.2. לוח …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו לפי TAT או CORE TEMP ואיזו גירסה או EVEREST ואיזו גירסה והאם זה מדוייק עד כדי 1=1 ?
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
יש לי במחשב מאוורר 80מ"מ, ורציתי לדעת אם אני אוכל להתקין במקומו מאוורר 120מ"מ, האם זה מתאים לאותו גודל החורים של הברגים שבשילדה כמו המאוורר 80מ"מ שיש לי כרגע... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 427 צפיות
-
-
-
אם לא מתאים תעבירו פשוט לא ידעתי לאיזה נושא זה משתייך תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
במסגרת העבודה, בגלל אילוצים כאלה ואחרים קיבלתי שתי מערכות מים על מנת לאפשר לי לעשות אופטימיזציה טובה יותר למחשב (במלים אחרות OC) המערכות שקיבלתי הם tharmaltkae tide water plus ו coolerMaster aguagate max. אני די חדש בכל עניין קירור המים ונתקלתי בבעיית התקנה מאוד גדולה עם המערכת של ה tide water. צפרט של המחשב שלי הוא פלוס מינוס כזה: מארז: tharmal take armor a-60. לוח אם: gygabyte p55a-ud4. כרטיסי מסך: שני gainward gtx 460 se שנמצאים ב SLI. עד עכשיו לא היו לי תלונות, והייתי מבסוט מהקונסטלציה. הבעיה היא שספק הכוח של ה a60 יושב למטה. והיות ומלכתחילה אין הרבה אפשרויות הרחבה ב ud4 והכרטיס מסך התחתון סוגר לי על הרחבת PCI אחת, אין לי איך להכניס את המערכת של ה tide water לתוך המאר…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון המחשב שלי בקושי עולה. הוא נדלק (המאווררים של המארז עובדים), אבל הוא לא עולה (לא נראה כלום על המסך). רק אחרי מספר נסיונות של הדלקה הוא עולה. כמו כן, המאורר של המעבד לא עובד (למרות שהמחשב נדלק והכל). הנה המפרט הנוכחי: Q6600+Arctic Cooling Freezer 7 Pro 8800GT 6GB abit IP35-E Corsair VX450W CM690 אז אני רוצה להחליף את הקירור של המעבד (לפני שהוא יישרף ) ואשמח לקבל מכם המצלה. אין לי ממש תוכניות לעשות OC, אבל אם אפשר להשיג קירור טוב במסגרת התקציב לא אתנגד. תקציב: באיזור ה-150 שקל. אני אקנה את זה בירושלים (עדיף מחנות במרכז העיר). תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
אני מתנסה בoc עם קירור סטוק והעלתי את את המעבד כבר ל3500 ואת הזכרון מ667 לקצת יותר מ750 והוא עובד על 50 אבל כשהעלתי את הfsb ל250 כלומר 3750Mhz הוא נתקע ועלה ל60 מעלות אולי אני צריך להעלות את הוולט של המעבד יש לכם הצעות
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
היי אנשים! תוכלו לומר לי לכמה אני יכול להגיע עם הציוד שלי שמפורט במפרט המחשב ואשמח לדעת אם יש מדריך איך לעשות OC בלי שום סיכונים מיותרים... תודה מראש לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=289&code=013 מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום. הסרתי היום את הIHS ובאתי לפרסם תמונות וביצועים. כבר כתבתי על זה בת'רד המדריכים, אז הנה הלינק: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70957.0 בכל מקרה, באתי כדי לכתוב את השיפור בביצועים שהוא עצום. במנוחה שיפרתי בבערך מעלה שתיים ובזמן עבודה שיפרתי בכ9 מעלות! אם קוראים את המדריך הסיכון הוא לא כזה גדול (אבל עדיין קיים). אני חושב שזה משתלם. אם מישהו אחר עשה את זה, שיגיב, אני רוצה רוצה לדעת מה עשיתי דפוק כ: . אני חושב שגם צריך לעשות רשימה של היט סינקים ש"תומכים" במעבד בלי IHS. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לוח של גיגה בייט ga-ep43t-ud3l ומעבד QX9770 קירור מים של אנטק ועשיתי לו קצת אוברקלוק מ3.2 ל4GHZ המתח על 1.34 המעבד עובד יציב ברגע שאני מריץ בדיקת מאמץ אחריי זמן ממושך המעבד מגיע ל76 77 מעלות ואז מכבה את המחשב לגמריי ואז נדלק מחדש, מי בעצם עושה את הפעולה הלוח או המעבד שהוא מכבה את המחשב? אין לי אופציה כזאת בביוס וראיתי משתמשים בחול שהמעבד הזה גם מגיע ל80+ ולא נכבה האם זה אופציה שאני יכול לשלוט עליה? האם זה משהו בווינדוס שמכבה את המחשב? ומה עוד אפשר לעשות בשביל להוריד את הטמפרטורות שלו ליותר נמוך?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי התנגשות בתוצאות מדידה - התוכנה PC Wizzard 2006 מראה שהמעבד עובד ב 102-101 מעלות ואילו ה BIOS מראה 35-40. מה שכן ב- PCW יש עוד שני מדידים שאפשרי שאחד מהם (אולי השני) מראה מה שהלוח אם מראה ב BIOS. בנוסף בדקתי את GWUM של GigaByte והוא מראה כמו ה BIOS... אז האם זה אומר ש PCW לא קורא נכון את הטמפ' או שהמעבד שלי עובד בטמפ' גבוהות מידי? בבקשה עזרו
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום לכל מי שרלוונטי לגביו וגם לכל מי שלא שי לי Intel Pentium D 940 3200 MHz על לוח Gigabyte GA-8N SLI QUAD ROYAL מכיוון שאני די מתחיל בכל הקשור ל OC שאלתי היא האם אפשר בכלל להמהיר? ואם כן אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית בעניין בכיצד להמהיר או אם ישנו מדריך שמסביר איך. הכרטיס מסך שישנו במחשב כרגע הוא 7600GT שעובד על 45% מאוורר במנוחה בסביבות 55C+, בעיקרון המטרה שלי היא להחליף את הכרטיס מסך למשהו יותר חזק ולהמהיר את המערכת לכך שיהיה כמה שפחות צוואר בקבוק. אשמח לכל עצה ותודה על הסבלנות!
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום, בניתי מחשב ומעניין אותי לדעת עד כמה GHz אפשר להגיע בOC, הנה המחשב: מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ¤1199 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤433 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ¤305 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4890 1GB GDDR5 - RETAIL ¤1126 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22LS40 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤165 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 RC-690 w/o PSU ¤399 ספק כוח: [..] SEASONIC 550W : SS-550HT ¤406 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN II CPU COOLER - זמין במלאי ¤229 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) לרוכשים מעל 2000 ש"ח ¤0 דיסק קשיח: [..…
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין שני מאווררים אלו Thermaltake Silent K8 Heatpipe CPU cooler לבין: Zalman 7000 Cu :s05:
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו הצליח לעשות המהרה לכרטיס המסך שלו בויסטה 32 או 64 ביט? nvidia כלומר חוץ מביוס האק
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לעשות oc למעבד אבל אני נתקל בבעיה כבר התחלה. אני עולה ב FSB בקפיצות של 5 ואיך שאני מגיע סה"כ ל 820 הווינדוס כבר מסרב לעלות. יש משהו שאני לא עושה בסדר או שלא הפעלתי? בעיקרון לא התעסקתי ב bios בכלום חוץ מהעלאת ה FSB מ 800 ל- 820. אשמח לכל עזרה לוח אם: Gigabyte GA-8N-SLI Quad Royal
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כן כן זה אני שהחליפו לי בחינם מ7600GT ל 9800GT. הבעיה הייתה איתו שהוא תמיד על 80 מעלות,קניתי Accelero Twin Turbo Dual Fans VGA Cooler ועכשיו הטפרטורה שלו היא 45 במצב IDLE. בזמן החיבור של הכרטיס לPCI,אז מעל הציפים שמים דברים כאלו בצבע אפור שמעבירים קירור לכרטיס שיש כאלו 10-8,בקיצר 2 נפלו לי הדבק שלהם לא היה טוב בכלל,אז לבנתיים 2 בחוץ. אם אני אדביק אותם יותר מאוחר למשל מחר,פשוט אני ישיג את הדבק המיוחד שמעביר קור הכל יעבוד סבבה כה? אין משהו שאני צריך לדעת.
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
- 25 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מבקש המלצה לקירור למעבד i5 2500K טוב יעיל ושקט. מתוכנן OC ככל שיתאפשר עם החומרה הקיימת: 1. לוח: ASUS P8P67-M PRO 2. זכרונות: G.SKILL RipJaw X edition 1600 CL7 3. כ.מסך: MSI R5770 HAWK הבנתי שהזכרונות שלקחתי יש להם בעיית גובה ולא כל גוף קירור מתאים להם. בהנחה שהסלוט הראשון שקרוב למעבד נותר ריק אשמח מאוד לקבל המלצות "חמות לפתרון קר" :
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. המפרט של המחשב שלי בצד. רציתי לדעת עד כמה אני יכול לעשות אוברקלוק למעבד שלי בלי שיקרה נזק רציני? תודה.
-
- 9 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום אני מחר כנראה מזמין את המעבד הנ"ל עם לוח MSI 8KNEO רציתי לדעת איזה מאוורר למעבד עלי לקחת... יש בחנות את הדגם VOLCANO 12 ו את הדגם POLO 3 IN 1 ... SILINT BOOST ו SILINT TOWER שעולה הכי יקר 210 שקל אבל נראה ממש ענק ויפה מה המאווררר המומלץ בתקציב עד 210 שקל? לא איכפת לי מרעש ת'אמת אבל אם זה נכון שהמאוורר מגדל הזה כזה שקט אז אולי כדי ללכת עליו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
סתם שעלה - קראתי פה באחד הפורומים שמישהוא עשה אוברקלוק לכרטיס מסך יש לי GEFORCE 2 MX 400 איך אני יכול לעשות לו אוברקלוק?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אין לי נסיון עם OC: המפרט שלי הוא: CPU :AMD 8450 Triple Core 2.1GHz MB : MSI 7388 GPU : MSI ATI 4850OC 512MB GDDR3 PSU : Spire 550W Mem: Mushkin 4GB Kit 800MHz CL4 HD : WD 500MB 16MB Case : Silverstone Precision series PS01 Cooler: Silverstone NT06 המעבד במנוחה עומד על 43 מעלות לאיזה OC אתם מאמנים שניתן להגיע? אם צריך אני מוכן להשקיע סכום מסויים ומאיפה אני מתחיל? תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-