עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. רציתי לבקש עזרה אני נואש קניתי תמאוורר הזה לזכרונות דגם : RC Turbo Module http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=39_&mID=125 הבעיה שזה לא עוזר לי כי אני חייב תצלעות קירור האלה : Arctic RC http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=39_&mID=124 בבקשה אחים תנסו לעזור לי פה אני חייב להשיג אותם ואני לא מוצא איפה אפשר לקנות אותם... בבקשה עזרה =]

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  2. Started by tom123,

למישהו יש טבלה כזאת ויכול להגיד לי כמה CFM הוא עושה ב- RPMים שונים?

• 10 תגובות
    • 847 צפיות
  3. Started by BassMan,

טוב קודם כל שלום כולם! הרבה זמן לא הייתי פה... טוב עכשיו לבעיה.. קיבלתי היום עכבר של מיקרוסופט.... אופטי הכי פשוט.. יש לו 2 לדים.. אחד לעינית ואחד סתם ליופי.. אז מייד פתחתי החלפתי את הלד של העינית לאחד כחול.... ועכשיו הבעיות... 1. לא ממש רואים את זה אבל לא קריטי לי... 2. העכבר עובד... אבל רק על משטחים שהם לא שחורים... כאילו השולחן שלי שחור ואז הוא לא עובד.. ועל דף לבן הוא כן עובד... יש למישהו סיבה למה זה קורה?

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  4. Started by avi-g2005,

מתי עושים זאת למה ואיך?

• 12 תגובות
    • 847 צפיות
  5. Started by lirancoh85,

שלום לכולם, הצלחתי להמהיר את המעבד ל 3.4 (425X8ׂ), המערכת כרגע יציבה והשינוי היחידי שעשיתי במתח היה לשנות את המתח של הזיכרון מ1.8 ל 2.2 מעבר לזה אני לא יכול להתקדם, אם אני מעלה ל 3.6 הוא רושם לי שאני צריך לשנות את ה CPU CONFIGIRATION עוד דבר מוזר זה ש SPP צ'יפ עומד על 82 מעלות במנוחה (85-87) במאמץ. איך אני יכול להתקדם מכאן ? והאם 82 מעלות לצ'יפ זה מוגזם ? מפרט : intel e8200 xfx nforce 680i lt sli gigabyte hd6950 1gb pny 2gb x2 ddr2 800mhz g.skill 1gb x2 ddr2 800mhz fsp everest 700w arctic freezer pro 7 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  6. Started by subamba,

שלום. אני מחפש קירור אוויר לזכרונות. אני מעוניין לדעת היכן ניתן להשיג בארץ ואם יש המלצות מיוחדות. או חשבתי כבר להחליף (ועל הדרך גם לשדרג) את הזכרונות שלי לDDR2 800 CL4 עם צלעות קירור יותר רציניות ממה שיש לי. כגון הPI של G.skill הזכרונות שיש לי כרגע הם G.Skill F2-6400CL5D-GBNQ במערך של 4X1. תודה תום

7. Started by naorai,

אוקיי אז ככה עד שאני כבר יודע איך להעלות מכפלה, למדתי חצי מהטבלה של הגי'מפורים בע"פ (שכחתי ליין שהלוח לא פותח מכפלה בביוס :-[ ), אני מגיע בח"ב של לוח אם לסעיף בתמונה שאין לי שמץ מה הוא אומר אודה לכל העוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  8. Started by adi518,

אוקי P: קראתי את הסטיקי וזה.. הבנתי שזה באמת יחסית פשוט לעשות OC אבל אני צריך לדעת כמה דברים.. מה צריך לבטל בביוס לפני שאני מתחיל לעלות את המכפלה של המעבד? מתי אני צריך להתחיל לעלות את המתח? אני צריך לשנות גם דברים בזכרון או רק של המעבד? אני חושב על OC ל 4.5-6.

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  9. Started by Alduin,

יש לי את המארז Antec 1080 והייתי רוצה לקבל המלצות למיקום המאווררים בו. קיבלתי את המארז עם 3 מאוררים של אנטק. למארז יש מקום ל5 מאוררים: 2 בקדמת המארז (שמושכים אוויר דרך הפילטר), 1 בדלת ו2 מאחורה שמוציאים אוויר. הנה המארז http://www.virtual-hideout.net/reviews/antec_perfplus_1080amg/Image04.jpg http://www.virtual-hideout.net/reviews/antec_perfplus_1080amg/Image05.JPG http://www.virtual-hideout.net/reviews/antec_perfplus_1080amg/Image24.JPG כרגע יש לי מאוורר אחד בקדמת המארז שמושך אוויר, אחד בדלת שמושך ועוד אחד מאחורה שמוציא. השאלה שלי היא איך לדעתכם אני יכול לקרר יותר את המחשב? (אולי להוסיף מאווררים) ואם לדעתכם כדאי לי לעשות שהמאורר שבדלת יוציא אוויר במקום שיכניס וא…

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  10. Started by The Grey Matter,

הנה בקורת מעניינת ביותר על קיט לבנייה עצמית של מארז שקוף למחשב, נראה מעניין (רק חבל שזה לא יגיע לארץ) http://www.mikhailtech.com/articles/cases/dcicm42/page1.shtml

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  11. ערב טוב לכולם! לאחרונה התחלתי לעבוד בעריכת קול על המחשב הביתי שלי. מאז ומתמיד החום של המחשבים בחדר היה קבוע (בסביבות ה40-50), לא משנה איזה מחשב זה, משום מה הטמפרטורה קבועה (המחשב הקודם היה מחשב מלפני 7 שנים). לאחרונה שמתי לב במחשב שלי שהטמפרטורה ממש גבוהה, מגיעה אף ל80 (על פי התוכנה של גיגהבייט), ובמצב IDLE על סביבות ה50 (האמת שלפני כן זה לא היה 50, אבל ניקיתי את המארז היום ועכשיו זה 50 בIDLE). האם הגיוני שעקב החום הרב, המעבד למעשה "מקרטע" ונתקע, לחצי שניה, בתוכנת העריכה (קיובייס) כאשר אני מפעיל דרכה כמה פלאגינים(VSTi) ? הקירור הוא המקורי של אינטל, המארז הוא המארז הפשוט של קומפיוקייס 19A, לא זוכר את השם המלא של הדגם. ישנו מאוורר 12 ס"מ מלפנים ומאוורר 12 ס"מ מאחור, ומאוורר…

• 12 תגובות
    • 847 צפיות
  12. Started by 00Amir,

רקע : מחשב I7 860 זיכרון קרוסר 2X2G 1600MHZ CL9 . לוח אם P55A-UD3 גיגבייט כ. מסך : GTS 250 1G כאשר המצב רגיל (ללא אוברקלוק) תדר הזיכרון מראה : 1333MHZ. ו BUS SPEED מראה : 133MHZ. כאשר אני מעלה את מהירות הבאס עד 148MHZ תדר הזיכרון עולה בהתאמה 1480MHZ ( א. לא מבין למה תדר הזיכרון עולה) כאשר אני עובר את BUS SPEED מהירות 150MHZ - המחשב עולה אבל כל התקני USB לא עובדים : עכבר, רשת אלחוטית. לא ברור לי למה... ? אם הזיכרון שלי הוא 1600MHZ למה זה לא מראה לי את בכלל - הוא מראה במצב AUTO 1333MHZ . יש לציין שטמפ' המעבד במנוחה סביב 40מעלות , ושל לוח גרפי 44 מעלו - לא נראה לי מסוכן.. (על המעבד קירור בופאלו) לא ברור לי למה ה USB נתקע... דרך אגב - הצלחתי לשפר בסופר פי של 1M מ…

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  13. Started by dwking3,

שלום לא מזמן עשיתי oc למעבד שלי dual croe e 5200 מ 2.5 hgz ל 3.5 ghz. אני רוצה להכניס זיכרון חדש מאותו סוג של הישנים ( ddr2) האם תווצר בעיה? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  14. חברה מישהו יכול להמצליץ לי על תוכנה לבדיקת טמפרטורה של המחשב שלי?

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  15. התקנתי את הגוף קירור Accelero Twin Turbo PRO לכרטיס מסך (HD5850) והטמפרטורה ירדה בלפחות 10-15 מעלות ויותר שקט .. לגבי VDDC מה הטמפ' המומלצת לזה? כרגע זה על 34-35 בIDLE ואיזה 70-80 במשחקים ..

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  16. Started by Lirux,

מישהו יכול לתת לי השוואה של שתי המשחות הללו? אני רוצה לדעת מי יותר טובה ומשתלמת, אפילו אם תתנו לי רשימה של יתרונות וחסרונות והמלצה זה יהיה גם טוב... מבחינת מחיר הmx 1 עולה 25 שקל וה as5 עולה 40 שקל אז מה יותר שווה?

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  17. Started by Danman,

לאחרונה קניתי מערכת קירור חדשה למחשב שלי, Thermalright SLK947U + Enermax 92MM + AS5 וה MBM מראה את הטמפרטורה של בין 15-17 מעלות, ובמשחקים 20-23, האם זה אפשרי? אני באוברקלוק p2.4b @ 2700mhz

• 11 תגובות
    • 846 צפיות
  18. Started by X - DreaM,

הארדיסק של המחשב הישן שלי כל איזה יום-יומיים היה מתנתק סתם כשהמחשב עבד אז רציתי לנתק אותו והוצאתי את החיבור של החשמל עם החיבור חשמל של הארדיסק!!!!!!!! ועכשיו אני לא יכול להפעיל את המחשב........... (זה לא שאני לא יודע להוציא חיבורים של חשמל - ההלחמות היו שבורות ובגלל זה ההרדיסק התנתק כל הזמן) איפה אפשר לקנות חיבורים כאלה, זכר ונקבה כדי שאני יוכל לחבר את ההרדיסק וגם כמה לדים?

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  19. אז ככה מ2.66 הפכתי אותו ל3.40 המעבד הוא quad 9400 באוורסט בשעת מנוחה המעלות הםField Value Sensor Properties Sensor Type ITE IT8718F (ISA 290h) GPU Sensor Type Driver (NV-DRV) Motherboard Name Gigabyte G31 / G33 / P31 / P35 / X38 Series Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures Motherboard 39 °C (102 °F) CPU 49 °C (120 °F) CPU #1 / Core #1 66 °C (151 °F) CPU #1 / Core #2 60 °C (140 °F) CPU #1 / Core #3 57 °C (135 °F) CPU #1 / Core #4 59 °C (138 °F) GPU 48 °C (118 °F) GPU Ambient 35 °C (95 °F) WDC WD5000AAKS-65YGA0 42 °C (108 °F) Cooling Fans CPU 1800 RPM Voltage Values CPU Core 1.30 V +3.3 V 3.33 V +12 V 12.12 V +5 V Standby 5.13 V VBAT Battery 3.17 V DIMM 1.87 V וב…

• 13 תגובות
    • 846 צפיות
  20. חברס פעם ראשונה שלי... אז ככה יש לי פה: p5q deluxe e2180 gskill 1000MHZ TRUE 120 אני לא ממש מצליח לעבור את ה2500 MHZ ואני שואף לסחוט כל MHZ שאני יכול מהמערכת אנא עיזרו לי לנצל את המפרט עד הסוף

• 11 תגובות
    • 846 צפיות
  21. Started by giloman,

כשאני שם אותה על הVGA אני יכול שהי תיגע קצת על הGPU -הכל מרוח על הליבה אבל המעבד שסביב הוא גם רגיש למשחה כמו הלוח של הכרטיס ? אני מדבר על איפה שרשום ATI כעל הליבה ועל כל מה שבתוך המגן הלבן כעל המעבד ועל איפה שהצבע האדום כעל הלוח ...

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  22. אני רוצה לעבור לקירור מים אבל יש כ"כ הרבה מבחר שאני לא יודע מה לעשות !! יש את שני הבלוקים של waterchill , koolance zalman ואני ממש לא יודע מה לעשות יש את הערכות החיצוניות של כול מיני חברות ויש את EMP (אבל מאוד יקר) מישהו יכול קצת לעזור לי ?? אני מעוניין לשמור על התקציב כמה שיותר נמוך ולקרר את המעבד והכרטיס מסך ואני רוצה לשמור על יכול גדילה לפיזור חום למצב שיהיה TEC במע' עריכה : מה אתם אומרים על הwaterchill שבא על הראדיאטור של 120 משאבהL20 ובלוקים רגילים למעבד והכרטיס ?

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  23. Started by gil_k,

רציתי לדעת מה זה ה Smart Fan בביוס. כי איפשהו פה רשמו (לפי מה שהבנתי) שזה משתיק את המאוורר. כדאי להפעיל את זה? אצלי זה על אוטומטי עכשיו נראה לי. ומה זה בכלל? ???

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  24. רציתי שתיעצו לי איזה קירור יותר עדיף לזיכרון שלי.... ש שתי אפשרויות: 1 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_1148&products_id=6532 זה אם אני לא טועה עשוי מאלומויניום... 2http://www.pccool.co.il/upload/crc-u01-co(1).jpg קחו בחשבון שמהמוצר הזה צריך להמין פעמיים כי יש לי שתי זיכרונות... עכשיו תיעצו לי בבקשה מה יותר עדיף ויותר מקרר... ועוד דבר אם אני לא טועה גוף קירור מנחושת יותר מקרר מאלומיניום או שאני טועה? למה אני אומר את זה כי זה של פי סי קול עשוי מנחושת. וזה של פנדה אם אני לא טועה מאלומיניום אז גם זה עוד דרך למחשבה..

25. Started by FeedMe,

שוב אני והקירור גז שלי אז ככה, מישהו מחברי הפורום אולי יודע (עמרי שוסטר!!!) איפה אפשר להשיג את הרכיבים המפורטים בלינק הבא: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=105834 הכוונה לגריז הדיאלקטרי,conforming spray , והלכה הזו שהוא השתמש בה (או משהו זהה) תודה מראש

• 8 תגובות
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים