אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
קניתי מוגן 2, אחרי שהרכבתי אותו איפסתי את ה OC שהיה לי והתחלתי מהתחלה. עכשיו אחרי שסידרתי את כל הפונקציות אז שאני מעלה את תדר ה FSB ב 10, ואני רואה שתדר המעבד עלה אני לוחץ על F10 כדי לשמור את ההגדרות. אחרי שמערכת ההפעלה עלתה לי הפעלתי את התוכנות cpu-z ו HWmonitor ובשניהם אני רואה שכאילו לא עשיתי OC. איך אני פותר את הבעיה הזאת? ניסיתי גם לצאת למסך הראשי ואז לשמור וזה גם לא עוזר.
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי אני רוצה לעשות OC למחשב לפי מה שהבנתי הגבול העליון זה 3700 העלתי את הבאס ל250 ויוצא 3000@2800 הרצתי בדיקת מאמץ ב OCCT והמחשב איתחל את עצמו את הזכרון הורדתי ל666MHZ כדי שהוא לא יגביל אותי הטמ"פ היתה 55 תודה
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום ברצוני לבצע שידרוג כללי לכל המחשב מבחינת קירור והקטע החשוב ביותר השקט#@# אני יוצר מוזיקה ושקט בזמן העבודה זה דבר חשוב ביותר אז הינה המפרט שלי: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-Dלוח אם- יש לי לציפסט את הקירור סטוק אבל הוא מרעיש ברמות אז כיבתי וזה על 48 מעלות !!!! קניתי מאז את הקירור פאסיבי הזה: ZALMAN ZM-NBF47 Northbridge cooler והחיבור ללוח אם איתו נדפק לי (אין לי ברגים טובים והוא לא מתחבר טוב ) אז אני עם הפאסיבי שוב AMD Athlon 64 939 3700 San Diego coreמעבד- יש לי קירור סטוק אני רוצה לקנות טרמנטק ביגטייפון TX או משהו טוב אחר כמה שפחות רעש בביצועים מקסימלים ספק כוח- HEC 480W ACE480 לא מפקיע ולא מתכוון לשנות דיסק קשיח- WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII איך בונים לו כלו…
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
http://up95.siz.co.il/up3/mtmezy0wyziz.jpg ככה זה נראה בMIT הCPU CLOCK RATIO בסטוק מוגדר על 13.5 ובגלל שזה פעם ראשונה שלי אני לא כל כך מבין אני שמתי בהתחלה 222X13.5 ובכל השאר לא נגעתי , המחשב עלה הטמפרטורות בסדר אבל OCCT מפסיק לאחר שניה , ORTHOS בBLEND מפסיק תוך שניה אבל בבדיקה של הCPU בלבד בORTHOS הכל בסדר , מה שרציתי לדעת זה מה וכמה להגדיר לפי התמונה תודה רבה מראש ואם החסרתי פרטים נא להגיד לי
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
על איזה קירור הייתם ממליצים עד 150 שקלים (ולאיזה אוברקלוק קל,בינוני ,כבד הוא מתאים) אשמח לקבל כמה אופציות
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
השגתי לי 3 מאוורים 120mm 1. חלש לא משהו 2. חזק משרת כלשהו 3. סתם מעפן נורמלי יש לי שני חיברים בלוח למאוורים אחד תפוס למעבד ו שני הוא מאוור של שרת מה אני יכול לעשות כדי לחבר את כולם אין בעיה של ספק יש לספק כוח חיצוני של 300wats
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להמהיר את הכרטיס הגרפי שלי מחברת HIS בעוד 10% לערך אשמח לקבל תוכנת המהרה פשוטה ויעילה וחשוב שתהיה עם שליטה על מאווררי הכרטיס. תודה.
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
כשאני שם אותה על הVGA אני יכול שהי תיגע קצת על הGPU -הכל מרוח על הליבה אבל המעבד שסביב הוא גם רגיש למשחה כמו הלוח של הכרטיס ? אני מדבר על איפה שרשום ATI כעל הליבה ועל כל מה שבתוך המגן הלבן כעל המעבד ועל איפה שהצבע האדום כעל הלוח ...
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום,רציתי לשתף אתכם בפרוייקט עתיק שכרגע סיימתי לתכננו.אכן כן בניית מארז כבר 3 חודשים אני מכין סקיצות של המארז ואיך הוא יהיה בנוי,המארז תוכנן במיוחד לסירקולציה מושלמת,וגם לנוחות מיירבית של המשתמש[אני].חומרים לא יהיו בעיה בשבילי וגם לא כלי עבודה.רק הרעיונות חסרים לי.פה אתם נכנסים לתמונה הדילמה שלי מאיזה חומר לעשות אותו,חשבתי לעשות אותו מברזל בעל צורה מיוחדת,אולי מאלומיניום פשוט ואז להבריק אותו,או שבכלל לצבוע בצבע מיוחד,זרקו רעיונות! בקרוב[שבוע שבועיים כשאני יעשה תוכנית גמורה] אני ייעלה את התוכניות שלי לפה ותוכלו להעיר ולהאיר זהו עד פה להיום.סוף שבוע נעים וחג שמח
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם משהוא יודע מה עוצמת הרעש וספיקת האויר של המאווררים שמגיעים בסופרנו האם כדאי להחליפם??
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי על הלוח אם 2 חיבורי מאווררים תפוסים ואחד של ה cpu fan שתפוס גם הוא , הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לחבר מאוררים נוספים למחשב ?
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח עם כרטיס מסך club 3d hd4870 512mb. בזמן האחרון המחשב שלי קופא אקראית וככל הנראה זה בגלל שהכרטיס מסך מתחמם ותוקע את המחשב. השאלה שלי אם משתלם לקנות קירור לכרטיס הזה או כבר לקנות כרטיס מסך חדש? תודה על העזרה,רועי
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישןו בטירוף פנטיום 3 600 MHZ עשיתי לו קצת OC והגעתי ל באס של 150 במכפיל (קבוע איזה עצבים!!!) 4.5 כשניסיתי להעלות אותו ל 155 הוא לא מעלה את ה מע' בהפעלה מה אני צריך לעשות ?? אני עם הקירור של אינטל והמעבד הוא בסלוט ולא כמו החדשים שבאים בסוקט
-
- 10 תגובות
- 824 צפיות
-
-
זה המודאג יש לי לוח (לא לצחוק) ASUS p4s533 ואני לא מוצא בביוס ת'אפשרות להאצת מהירות מעבד,החלטתי לעשות לו Oc כי סידרתי את הטמפרטורות הגעתי ל30 מעבד 28 לוח במנוחה אז חשבתי לנצל אותם... דרך אגב לכל המנהלים ה"נחמדים" ש"אורבים" כאן,אני מקווה שלא עשיתי איזה בעיה עם הכותרת או משהו...
-
- 13 תגובות
- 824 צפיות
-
-
רוצה להחליף את המאוורר למשהו יותר מהיר / חזק / גדול.... : איפה ניתן לקנות + המלצות לדגמים , תודה.
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/?i=4409&s=16 אין ממש תוצאות באתר של AMD לאחר חיפוש קצר... אז מאיפה משיגים את התוכנה הזו? לינק?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
קודם כל אני ממש לא מבין במערכות קירור מים , אני רוצה להזמין מחו"ל משהו ממש טוב למטרות אוברקלוק כמובן ובנתיים אני רוצה רק למעבד , אני רוצה לפני הכל לדעת כמה תעלה לי מערכת רגילה לאוברקלוק של יותר מ50% , ואולי חבל על הכסף וכדאי לי להתחיל לחסוך למערכת חדשה מבוססת I7/I5 למיניהם ?
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום אני מחפש את הקירור הכי טוב שיש בארץ למעבד C2D כי אני הולך לעשות למעבד OC אז אני אין לי הגבלת כסף אז תגידו לי איזה הכי טוב שיש !!!
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה רציתי לשאול איך עושים Overclock דרך BIOS יש לי לוח אם של ASUS דגם P4S533-E. P4S533-E User Manual (English) E1034 אני די חדש בעניין של Overclock ורציתי לדעת האם בכלל שווה לשפר את ביצועי המערכת שלי דרך BIOS עד כמה שאפשר תודה על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
רציתי לבקש עזרה אני נואש קניתי תמאוורר הזה לזכרונות דגם : RC Turbo Module http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=39_&mID=125 הבעיה שזה לא עוזר לי כי אני חייב תצלעות קירור האלה : Arctic RC http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=39_&mID=124 בבקשה אחים תנסו לעזור לי פה אני חייב להשיג אותם ואני לא מוצא איפה אפשר לקנות אותם... בבקשה עזרה =]
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- עדיין חברים יקרים לא עניתם לי על שתי שאלות 1- האם להוסיף 100 שקל ולעשות כאילו המרה למעבד 2000 במקום ה1900 שווה? אני יודע שחנויות רבות לא מסכימות לזה 2- למה אני נתקע ב148 באס למען השם אני לא מבין זה מחרפן אותי אני לא ישן בלילה מרוב עצבים זיכרון קניתי במיוחד pc2700 xtreme ddr 333 אין מצב שהוא תוקע אותי ב148 לוח של גיגה בייט דגם 7vrxp ver 1/1 שאני יודע שהלוח הזה מגיע ל160 בכיף ואני חושב נתקע ב166 דבר שלישי אין לי שום כרטיס שיכול אולי לעצור תאובר קלוק כרטיס רשת יש לי מובנה יש לי רק על הpci כרטיס קול של קריאטיב 5.1 שאני לא מאמין שהוא יכול לעצור אותי ועל הa-g-p יש לי את הכרטיס מסך asus 8200t ti 20…
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי בלוק מים למעבד בלבד. הטמפרטורה של הכרטיס קרירה למדי (50 מעלות: X1900GT) חשבתי לבדוק עכשיו מה שלום הציפים של הזכרון, שמתי עליהם את האצבע והם חמימים למדי... בסביבות ה-60-70 מעלות.. השאלה האם צריך לשים להם קירור או שהאיוורור של המארז מספיק, אם כן מה הפתרונות?
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, יש לי P4 די סטנדרטי, שמשמש להקלטות מוסיקה (כרטיס קול לא סטנדרטי בכלל). הרעש של המאוורר מאוד מפריע ונשמע בהקלטה. קניתי מאוורר שהמליצו עליו ב- pchardware בתור מאוורר טוב. אולי הוא קירר טוב (primus נדמה לי) אבל הוא הרעיש עוד יותר מהגנרי. אני מחפש רעיון טוב לקירור המחשב, ומוכן להשקיע כסף (לא משהו מופרז, ואני לא אשים את המחשב במקרר). ראיתי ביקורת על Aerocool DP-101 באתר. זה פתרון טוב? הוא יתאים למעבד שלי? תודה לכל מי שיוכל לעזור בפתרון!
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מנהלים שלום - עשיתי חיפוש מקיף ולצערי לא מצאתי על כמה DBA עומד הקירור הזה , גם באתר החברה לא מצאתי ! אשמח לשמוע תגובות בעלות נסיון עד כמה הקירור הזה שקט ... כרגע יש לי p4 - 3ghz ht רגיל לגמריי ... בעיקרון אני מעוניין בקירור שהדגש הוא שקט לגמריי - לא אכפת לי גם להשקיע את ה 300 שקל רק שיהיה ממש ממש חרישי , עכשיו התיכנון העתידי הוא להעביר את הקירור למחשב חדש ככה שהקירור צריך להיות מספיק גם לq9550 לפחות (כמובן שבLGA775). לא מעוניין בOC ... תודה רבה לעוזרים .
-
- 10 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אחים שלי אני צריך עזרה יש לי כרטיס מסך ** והמאוורר שלו מרעיש בצורה בינונית כזאת. ויש לי כמה הצעות שאני רוצה לקנות . Zalman Vga Cooler VF700-Cu Vantec SPECTRUM FAN CARD ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80C-HP מה אתם אומרים? כל שלושת הנ"ל זה אחלה של קירורים שאני לא כל כך בטוח מה הכי טוב? ומה הכי מקרר? אז מה אתם חושבים? מה כדאי ?..........
-
- 13 תגובות
- 824 צפיות
-