אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אתמול הרכבתי את המחשב החדש שלי P4 2.6 על לוח IC7 של אביט. בינתיים הכל עובד חלק... השאלה שלי זה אם אמורה היתה להיות משחה טרמית יחד עם המעבד או שאני צריך לקנות אותה בנפרד, אני בכל אופן לא מצאתי שום דבר בקופסא. בבדיקה עם MBM הטמפ' נעה בין 48-58 לא הספקתי בינתים לאמץ את המחשב יותר מידי, הטמפ' נראית לכם תקנית ? השאלה בכל אופן היא אם משחה טרמית היא חובה או רק אמצעי ביטחון (אני לא מתכנן שום OC בזמן הקרוב).
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי, עשיתי קצת חיפושים רציתי לדעת מה הקרירור הכי שקט וכמובן איכותי שיהיה אפשר לעשות אולי OC בעתיד.
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני צריך מאורר שיוצא לי אוויר למה הטמפ של המעבד מגיע ל 50 ויש לי רק מאורר שמכניס אוויר אני רוצה שהוא יהיה שקט וטוב ורצוי גם מחיר טוב ================= ועוד משהו יש לי כרטיס מסך gf 3 ti 200 ואני רוצה לעשות לו overclocking איך אני יכול לדעת מה הטמפ והאם הוא יצב - שלא יגרם לו נזק
-
- 10 תגובות
- 810 צפיות
-
-
כנראה ארכוש את הכרטיס ALBATRON 8800GT 512MB +ZALMAN Cooling, האם הקירור שמגיע איתו הוא מרעיש, או סביר ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 810 צפיות
-
-
דיברתי עם הבעלים, והוא טוען שבזכותי הוא מקבל ה-מ-ו-ן פניות מישראל, (כי אני מצאתי אותו ופירסמתי אותו כאן ) אז שכנעתי אותו להוסיף לרשימת הארצות שהוא עושה אליהן משלוח את ישראל, מה שאומר שאתם לא צריכים לשלוח לו מייל בשביל לסדר משלוח לישראל! אני לא יודע אם זה פרסום חינם, אבל האתר מוכר לדים מצויינים (קיבלתי כבר את החבילה שלי.. ;D ) במחיר עוד יותר מצויין (לד לבן/כחול/אדום/ירוק של 5000MCD עולה 0.5$!!), וכתובת האתר היא: www.ExaByteSystems.com
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
מחפש מידע חוות דעת על שני המוצרים ותוכנות נלוות עם שווה את ההשקעה תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שאלתי כבר את השאלה אבל אף תגובה.... ואני עדיין לא הצלחתי לשנות את המתחים של הליבה של המעבד בביוס.. יש לי לוח של אסוס.... p4s333 עידכנתי את הביוס... אבל עדיין לא הצלחתי לשנות את המתחים.... למישהוא יש רעיון?
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי מעבד A64 +3000 עם קירור סטוק. אם אני יוסיף עוד מאורר 120/80 מ"מ על המאורר הקיים שעל המעבד זה יעזור? זה יוריד את הטמפ'? והשאלה הכי חשוב: זה לא יעשה נזק כלשהו נכון?
-
- 13 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי ראיתי שיצא מעבד חדש נוסף E6300 בתדר 2.8! האים הוא OC טוב לאומת E5200? אני מכון להתקין אותו על לוח של GB P31 זה שילוב טוב לOC יחסית? תודה לעונים.. אשמח לקבל גם אתר שנותן תוצאות בדיקה של המעבד..
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
הגעתי עם הליבה שלי ל357 מ250 לפני האובר בזיכרונות לא הולך לי כל כך הצלחתי להגיע רק ל390 (בגלל בעיות בזיכרון שרשומות למטה) מסטוק של 332 על הליבה יושב קירור שהכנתי לו + AS5 וגם בזיכרונות אותו דבר. יש לי בעייה בזיכרונות של הכרטיס כי לפני האובר היה לי בזיכרון 128 מגה ועכשיו הוא רושם לי 64 אחרי כל האובר יש מצב ששרפתי קצת מהזיכרון שלי??? ואיך אפשר להחזיר את זה למה שהיה לפניכן-128???
-
- 13 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המפרט שתוכלו לראות בצד. המטרה שלי היא לפגוע ב4Ghz לi7 920 D0 בכמה שפחות חום. כרגע, הוא בעל מאוורר אחד ועוד לא התחלתי את הOC. -כמה מאווררים אתם ממליצים להוסיף? -יש המלצה למאווררים מסוימים? אולי כדאי לקחת S-Flex של Scythe מאחר והוא מאותה החברה של הקירור. -האם אחד נוסף יספיק? -כמה טמפרטורות ירדו כתוצאה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
קניתי את הH100 של Corsair יש ברשותי ASUSP5BDELUXE כשהרכבתי את הקירור ראיתי שהבלוק לא יושב ישאר על הלוח וכי הבלוק לא נוגע במעבד, שמתי לב שיש שם כבלים שמפריעים לו לשבת, אז חיברתי אותו בזווית של 90 מעלות שמואלה. רציתי לדעת אם אני הורס את המשאבה או את הסירקולציה של תזוזת המים ראו תמונה: חיברתי 4 מאווררים על הרדיאטור והם לא מחוברים למשאבה אלה לבקר מאווררים Scythe Kaze Master מאבד Q9300 הטמפרטורה שלי היא 50 ובמאמץ 55+- ובOC ב440 MHZ הטמפרטורה במונחה אותו ובמאמץ 58+- זה תקין?
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכם.. אני ממש לפני אוברקלוק, רציתי להבין כמה דברים אחרונים לפני שאני מתחיל..בכמה אני מעלה בוולטים ובאיזה תדירות לא הבנתי את הנושא הזה.. לגבי עוד משהו הסתבכתי..אני מעלה 10 MHZ כל פעם בבאס נכון??? ראיתי שאמרו שצריך לעלות גם את ה- FSB הלוח שלי תומך עד 1600 אבל המעבד הינו 1066 מה עושים לגבי זה?? מעלים גם ב- FSB במקביל עם הבאס?? תסבירו בבקשה שאני יוכל להבין יותר לעומק.. אני יכול לשנות את התזמונים של הזכרונות בלי קשר לאוברקלוק שאני הולך לבצע למעבד..?? אין קשר ביניהם נכון?
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מארז יש newron . מעבד intel pentium 4 2.8 בתוכנת המוניטור , מד המעלות מראה שה-proccessor zone מתחמם ומגיע ל 55-75 מעלות, בדר"כ במשחקים. חשבתי שזה עניין של אוורור אז הוספתי עוד 2 מאווררים אך מסתבר שזה לא העניין. האם למישהו יש הצעה או פיתרון ? אשמח לשמוע כל דעה בנושא. תודה.
-
- 11 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום קניתי מעבד Q9770 ואני מחפש גוף קירור שקט ולא שוקל יותר מ600 גרם לא מתכנן לעשות אוברקלוק אשמח להצעות יניב
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לא מזמן עשיתי oc למעבד שלי dual croe e 5200 מ 2.5 hgz ל 3.5 ghz. אני רוצה להכניס זיכרון חדש מאותו סוג של הישנים ( ddr2) האם תווצר בעיה? תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
רציתי לוודא שכל הטמפרטורות בסדר. מפרט: מעבד: intel core 2 duo E6300 לוח אם:945P-S3 Gigabyte כרטיס מסך: leadtek geforce 7900GS http://www.2send.us/uploads/29a9066018.JPG עריכה: תמונה עם עוד תוכנות: http://www.2send.us/uploads/48b2bdf324.JPG
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
המארז שלי מסודר עכשיו ככה: מאוורר 120MM אחד בצד האחורי ממש מתחת לספק כח מכניס אוויר (אבל הוא עושה רעש אז כנראה הוא יוצא אבל קודם אני ישמן אותו יראה אם זה יעבור) מאורר 120MM אחד בדלת מוציא אוויר הוא יושב בערך איפה שהמעבד עכשיו הזמנתי AC FREEZRE PRO 7 ואיתו ביחד הזמנתי את הקיט הזה http://tms.co.il/product/5340 הרעיון שלי הוא כזה תגידו אם הוא נשמע לכם טוב להוריד את המאוורר הקיים שעל הדלת שיכניס אוויר ממתחת להארד דיסקים (הוא לא יכניס אוויר אבל הוא יעשה סירקולציה בפנים ) לסובב את המאוור שמאחורה שיוציא אוויר ואת שתיי המאווררים הסקסים החדשים לשים על הדלת אחד מכניס ואחד מוציא מה דעתכם זה יתן לי סירקולציה טובה??
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני לא מכיר את האופן שבו אני אמור לעשות אובר קלוק ללוח הזה אבל ממה שאני זוכר אני אמור להעלות איכשהו את ה-FSB או את המכפלה שלו אבל התפריט של הלוח הזה מסורבל לי מידי עם כל מיני שמות מפוצצים שרק מסבכים. אם מישהו מכיר את הלוח הזה אשמח לעזרה! מערכת: Asus P6T Deluxe V2 Intel Core i7 920 @ 2.67Ghz OCZ XTC Platinum DDR3-1066
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
שלום, שמי אייל, והמפרט שברשותי הוא: לוח אם: Intel Isleton D946GZIS זיכרון: Kingston 1G DDR2 667Mhz x2 מעבד: Intel C2D E6300 1.8GHZ - קירור סטוק של אינטל כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 8800 GTS. קניתי אותו עם OC גבוה מאוד.. (EVGA ACS3 Editon) דיסק קשיח: Maxtor 6V200E0 (200 GB, 7200 RPM, SATA-II) מארז: NZXT Apollo + מאוורר קידמי 120mm מעולה ספק: FSP 400W 24pin SATA 12cm PN כמו שאתם יודעים, המעבד שלי מגיע עם תדר נמוך מאוד, ואני מעוניין להעלות אותו. הבעיה המרכזית היא שאין לי קירור למעבד, ולוח אם שתומך ב-OC. האם כדאי לי לקנות לוח אם חדש לא של אינטל (ואיזה?), וקרור כמו הטוניק, על מנת לבצע OC טוב למעבד? ואולי גם לזיכרונות? זו השקעה גדולה בשבילי, של 500-1200 ש"ח ואפילו הרבה יותר, בקני…
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי אני רוצה לעשות OC למחשב לפי מה שהבנתי הגבול העליון זה 3700 העלתי את הבאס ל250 ויוצא 3000@2800 הרצתי בדיקת מאמץ ב OCCT והמחשב איתחל את עצמו את הזכרון הורדתי ל666MHZ כדי שהוא לא יגביל אותי הטמ"פ היתה 55 תודה
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום קראתי את הסטיקי וממש לא הצלחתי / הבנתי מה צריך לעשות בתוכנה SpeedFan ... שיניתי את האפשרות בביוס ל ENABLE יש לי 4 מאווררים שמחוברים ללוח אמ שהו EP43-DS3L למישהו יש דרך אחרת או תוכנה אחרת או הסבר יותר מובן שאני אדע מה לעשות ? תודה
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
זה למחשב די ישן אם זה משנה ועדיף שיהיה בעברית אבל גם באנגלית בסדדר
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מערכת קירור חדשה למחשב שלי, Thermalright SLK947U + Enermax 92MM + AS5 וה MBM מראה את הטמפרטורה של בין 15-17 מעלות, ובמשחקים 20-23, האם זה אפשרי? אני באוברקלוק p2.4b @ 2700mhz
-
- 11 תגובות
- 809 צפיות
-
-
איך עושים אוברקלוקינג בכלליות? דרך הביוס? ואם כן, אז איך אני עושה אוברקלוקינג?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-