עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2372 איך היא..? יספיק לשני מחשבים?

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  2. Started by shlominavi,

חברה שלום...אני לא מבין כמה דברים... שהמעבד שלי במנוחה זה המעלות שלו..פחות או יותר http://www.siz.co.il/my.php?file=ejj4fmkzjyvm.jpg ושהוא במאמץ באמצע call of duty 4 אלו הם המעלות http://www.siz.co.il/my.php?file=yiyjmyt0zzmv.jpg מישו יכול להסביר לי מזה 3 האפשריות של הטמפרטורות מעבד שם ומה באמת הטמפרטורה האמיתית? לא הבנתי כלום משם כי במאמץ בCPU המעבד לא עולה יותר מ5 מעלות מהמנוחה אבל בCPU CORE הראשון והשני הוא עולה בהרבה מפרט e8500 עם אובר 3.8 כרטיס מסך 4870 זכרון 4 ג'יגה קירור למעבד: נינג'ה פלוס

• 10 תגובות
    • 794 צפיות
  3. Started by Redraff,

הזמנתי לאחרונה את טוניק 120 אבל יש בעיה עם היצרן והיבואן והוא לא יגיע אז הזמנתי את הנינג'ה 2 האם מישהו מכיר או שמע עליו ביקורות וראה בנצ'מרקים בשבילו? אני מתכנן לשים עוד מאוורר מול המאוורר הקיים פוש פול כזה יהיה טוב מה אתם אומרים? ישתווה לטוניק או יעקוף אותו? פחות טוב ממנו (חס וחלילה)?

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  4. Started by shuki_b,

שלום, לא מזמן ראיתי תגובות באינטרנט שOC מקצר חיים של רכיב חומרה האופן משמעותי השאלה עד כמה זה נכון. אני יודע שזה תלוי ברמת ה-OC ולכן אתן דוגמא קונקרטית: (כמובן בעלת אינטרס, עם המפרט שלי ועם OC שאני ארצה לעשות ;D) אני רוצה תשובה לכל אחד מסוגי הרכיבים OC למעבד Q6600 2.4 @3.0 (דוגמא) OC לזיכרונות (משהו סטנדרטי, תוספת של 100-200 Mhz) OC לכרטיס מסך 8000GT G92 (תוספת של כמה עשרות Mhz לשעוני הליבה והזכרונות- גם סטנדרטי) זה מאוד חשוב לי, כי בניגוד,אולי, לכמה אנשים פה שעושים OC ומחליפים מחשב כמו תחתונים, אין לי אפשרות כזאת ואני מניח שהמחשב שלי הולך לעבוד במשך 3-4 שנים טובות, ולא בא לי שילך לי איזה רכיב רק כי רציתי "מהר ועכשיו". אם תצטרכו את המפרט המדוייק בשביל לענות על השאלה, תג…

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  5. Started by elad_jacoby,

קניתי כרטיס מסך חדש : 8800GT היום אבל בeverest הוא אינו מציג את הטמפ' שלו. איך אפשר בכל זאת לבדוק אותה?

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  6. Started by shady121,

מה אתם אומרים שווה לאוסיף מאוורר צהוב=איפה שכבר יש ירוק=איפה שאני רוצה לשים! http://img377.imageshack.us/my.php?image=p22802991sj5.jpg

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  7. שלום לכולם. האם יש צורך בפתרונות קירור למעבד, כרטיס מסך ומארז במידה ולא מתוכנן OC? מדובר על: מעבד Q9300 מארז ANTEC SONATA III כרטיס מסך 8800GT האם יש צורך בקירור לשלושתם או רק לאחד מהם? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  8. אני חדש בנושאי O/C ולומד לאט לאט. ניסיתי לבצע O/C והעליתי את ה-FSB צעד אחר צעד. שהגעתי ל-FSB 220 ה-POST עבר ללא כל בעיה אבל Windows קורס במהלך האיתחול. כיוונים נוספים: מתח מעבד - 1.6v (שמעתי שלא כדאי לעבור את ה-1.65v) מתח זכרונות 2.8v מתח AGP - 1.6v תזמונים 3-4-4-8. מה גורם לאי היציבות ואיך ניתן לשפר? המערכת כרגע עובדת ב-FSB 215 תזמונים של 2-3-3-6 ו-PAT במצב Enabled מקסימלי. התקני גם קירור של Thermaktake - Spark7 והטמפרטורוץ תקינות ללא כל בעיה. כרגע היחס CPU:DDR הוא 1:1 שווה לשנות יחס ל-4:5 ? תודה.

• 11 תגובות
    • 793 צפיות
  9. אני עובד כבר כמה זמן על ההכנות לאובר קלוקינג אבל יש בעיה גדולה...הביוס לא נותן לי להיכנס לשנות שם אפשרויות.... את מפרט המחשב שלי יש במפרט מחשב.... אם תוכלו לעזור לי אני אשמח

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  10. Started by naorai,

אוקיי אז ככה עד שאני כבר יודע איך להעלות מכפלה, למדתי חצי מהטבלה של הגי'מפורים בע"פ (שכחתי ליין שהלוח לא פותח מכפלה בביוס :-[ ), אני מגיע בח"ב של לוח אם לסעיף בתמונה שאין לי שמץ מה הוא אומר אודה לכל העוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  11. http://www.crystalfontz.com/

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  12. אני בונה FANBUS בנתיים הלדים והמתגים מחוברים כבר לפאנל המתגים הם 2 מצבים בהתחלה חשבתי לעשות ON\OFF אבל עכשיו אני רואה אפשר לעשות גם HIGH LOW (12\7) אז מה אתם אומרים ? לעשות ON OFF או HIGH LOW ? המאוררים גם מקבלים את הכוח מספק נוסף ככה שאני שם מתג אחד שהוא ON OFF לספק ככה שתמיד יהיה לי איך לכבות אותם (למרות שזה יהיה את כולם בייחד)

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  13. Started by ido,

רכשתי AthlonXP 2100 אשר רץ עם מאוורר Zalman CNP6000-cu. (לעצלנים במיניכם: http://www.zalman.co.kr/english/product/cnps6000Cu.htm) כמו כן יש לי blueorb על הגשר הצפוני, והלוח הינו Asus A7M266. בכל אופן, אמנם עכשיו קר בחוץ - כ 21 מעלות, מהירות המאוורר מוגדרת על כ 1800 סל"ד - משהו באמצע בין 1600-2500 בשביל לשמור על השקט של המאוורר. תחת עומס עם פריימ 95 רץ כמה שעות טמפ' הגשר היא 36 מעלות וטמפ' המעבד הינה 64 מעלות בלי עומס הטמפ הגשר עומדת על כ 34 מעלות וטמפ המעבד על כ 58 מעלות. האם לדעתכם זה מספיק סביר ? בעקרון השתמשתי ב AS3 על המעבד, אבל לא הורדתי מספיק טוב את הגריס הטרמי שנמרח שם לפניכן (לא, זה לא אני עשיתי את הטעות הזאת), אז אולי אוכל לגדר עוד מעלה וחצי.

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  14. Started by drBozo,

יש לי כרטיס NVIDIA TNT2 (ישן, אני יודע), שהשתחרר לו ההיטסינק (אלימות לא פותרת שום דבר כנראה). איך אפשר להדביק אותו מחדש? האם Superglue מספיק? תודה מראש (אני מקווה שזה הפורום המתאים).

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  15. Started by Sifo Jen,

שלום, שמעתי פעם שיש שיטת קירור אשר עובדת ע"י לשים שתי מתכות ולהעביר בהם זרם חשמלי, אחת מתחממת והשניה מתקררת. אם זה נכון הייתי רוצה לדעת בידיוק אריך זה עובד ולמה לא משתמשים בזה בעולם המחשבים. תודה. יאיר.

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  16. יש לי מעבד AMD DURON 1200 ולוח EPOX KT266A עכשיו יש לי זיכרון DDR2100 שזה בעצם 266 מגהרץ! אז למה כל פעם שאני מפעיל את המחשב כתוב לי DRAM 133?

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  17. Started by KoDkOd,

זה קצת מוזר אבל הצלחתי להגיע לטמפ' נחמדה בחום של 37 מעלות.... במאמץ 32 חום מעבד...וזה די מוזר כי יש לי רק שתי מאוורים של80 וחום הלוח אם -24 וכלל המארז-32 אני מודא אולי החיישן נהרס ?!

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  18. Started by amisha,

יש לי מחשב ישןו בטירוף פנטיום 3 600 MHZ עשיתי לו קצת OC והגעתי ל באס של 150 במכפיל (קבוע איזה עצבים!!!) 4.5 כשניסיתי להעלות אותו ל 155 הוא לא מעלה את ה מע' בהפעלה מה אני צריך לעשות ?? אני עם הקירור של אינטל והמעבד הוא בסלוט ולא כמו החדשים שבאים בסוקט

• 10 תגובות
    • 793 צפיות
  19. Started by Jook,

יש לי AMD TB 1400, asus a7m, DDr micron 256 לאן אני יכול להגיע...? איזה קירור אתם ממליצים ? בכמה מגה הרץ אני אעלה את המעבד ? האם שווה לעשות למעבד כזה OC ?

20. Started by integral,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=65048&page=1&pp=25 :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  21. Started by X-Gamer,

אני מקווה מאוד שהנושא קשור לפורום הזה אני רוצה לשנות תיזמונים לזיכרונות PC100 שאין לי מושג של איזה חברה הם אולי אתם יכולים להגיד איך לבדוק התיזמונים הם 3-3-3-5 ואני רוצה להוריד לפחות ל-2.5 הזיכרונות יכולים להשרף?

• 15 תגובות
    • 793 צפיות
  22. Started by Darko,

אתמול החלפתי את המעבד ויש לי בעיה קטנה של חום במצב מנוחה הוא יושב על 39 40 מעלות אבל במאמץ הוא עובר את ה 75 !! זה נורמלי ? הלוח שלי הוא ASUS p4p800 עם זכרונות TWINMOS בדואל צ'אנל יכול להיות שהוא לא טוב ? אני יכול להחליף אותו בקלות

• 13 תגובות
    • 793 צפיות
  23. Started by dwking3,

שלום לא מזמן עשיתי oc למעבד שלי dual croe e 5200 מ 2.5 hgz ל 3.5 ghz. אני רוצה להכניס זיכרון חדש מאותו סוג של הישנים ( ddr2) האם תווצר בעיה? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  24. התקנתי את הגוף קירור Accelero Twin Turbo PRO לכרטיס מסך (HD5850) והטמפרטורה ירדה בלפחות 10-15 מעלות ויותר שקט .. לגבי VDDC מה הטמפ' המומלצת לזה? כרגע זה על 34-35 בIDLE ואיזה 70-80 במשחקים ..

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  25. מחפש מידע חוות דעת על שני המוצרים ותוכנות נלוות עם שווה את ההשקעה תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים