עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. לא דרך הביוס השתמשתי בתוכנה שמגיע עם הדרייבר של NVIDIA העלתי את מהירות של המעבד ב 200MHZ אני רוצה לדעת עד כמה מותר להעלות את המהירות בלי לגרום נזק? הטמפ' של המעבד לא השתנת אבל המהירות שלו העלתי אותה בכמה מותר להעלות? לוח אם msi k9ngm מעבד athlon 64 3200 זיכרון 256MB 533MHZ הנה תמונה של התוכנה של NVIDIA שהשתמשתי איתה ואני לא יודע כמה אפשר להעלות עוד? עד כמה אפשר לעלות את המהירות בלי לפגוע ברכיבים במחשב? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 428 צפיות
  2. Started by SinfuL-,

איך קיררתם את המארז מבחינת מאווררים? נושא הקירור ממש חשוב לי במארז והייתי אמור לקחת את האפולו אבל אין אותו בארץ עד לעוד כמה שבועות ובמקומו אני לוקח את הטריניטי אני שם לו מאורר אחד של 120 מאחורה עוד אחד של 120 מקדימה (על ההארד דיסקים) ואחד של 80 שבא על חלון המארז הקירור יספיק? או שאני צריך לשנות/להוסיף משהו? תודה ויומטוב, אריאל

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  3. צהריים טובים (וחמים מידי) לכולם. סוף סוף התפנה לי זמן לעשות OC, אז החלטתי למרות החום המעיק לנסות. המפרט בצד ימין כיביתי את הEIST בביוס. השתמשתי בEasytunes5 כדי להעלות את הבאס, יציבות בדקתי 10 דקות עם TAT ואז עוד 10 דקות עם ORTHOS. אחרי זה בדקתי עם Super Pi ב1M העלתי את הבאס אט אט עד ל322, במכפלה X9 (תדר 2900), עד כאן לא היה שום בעיה. החלטתי להעלות עוד עד לתדר 3.0 GHZ, ואחרי כמה דקות של בדיקה עם הTAT קיבלתי מסך כחול עם הודעת שגיאה באיזה DLL. אני לא חושב שיש קשר בין שגיאה בקובץ לOC, אבל זאת פעם ראשונה שאני מקבל מסך כחול :-\ ריסתתי את המחשב והכול חזר לסטוק. הטמפ' של המעבד היה בסביבות ה52 ושל המארז בסביבות ה50. ועכשיו לשאלות: 1. קראתי את המדריך אבל לא הבנתי את הקטע עם היחס\מח…

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by לוח שנה,

קניתי מחשב מאייבורי לוח שלMSI [צ'יפסט VIA] יכול להיות שאין אפשרות בכלל לOC?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  5. Started by 104952,

יש לי Big typhoon שמקרר P4...ללא OC .... הוא מסתובב במהירות של 1300-1400 RPM הטמפרטורה של המעבד במנוחה זה 65 בממוצע. זה נראה לי טמפרטורה מוגזמת. האם יש דרך כלשהי לקרר חוץ מלנקות מאבק? יכול להיות שאין לי משחה טרמית?.... בעיה נוספת זה שיש לי GF 7800GS על קירור סטוק, והמעבד שלו ללא OC , והטמפרטורה שלו היא 65 בממוצע. יש לי צג במארז שמראה לי את הטמפרטורה הכללית של המארז ...הוא עומד על 40 מעלות כרגע....האם זה בסדר?? דרך אגב חל עלי איסור לפתוח את המאורר של המעבד \ להוציא את הכרטיס מסך מהסלוט שלו עקב פאשלות שקראו לי בעבר. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by aviv00,

יש לי DS3 965G אני לא יודע איפה כדאי לקרר אותו עשיתי ניסויים לצערי לא הצלחתי לשנות אפילו במעלה אחת

• 9 תגובות
    • 606 צפיות
  7. מה הפותנציאל* שלי לעשות אוברקלוק עם המעבד הזה http://www.cpu-world.com/CPUs/Pentium_4/Intel-Pentium%204%203.0%20GHz%20-%20RK80546PG0801M%20(BX80546PG3000E).html והקירור BIG Typhoon ומארז מאוורר עם 5 מאוררים... הטמפרטורות 44 למעבד למערכת 37

• 3 תגובות
    • 417 צפיות
  8. Started by Numi1989,

יש לי מחשב די ישן בן שנתיים שלוש שבזמנו עלה לי הרבה בסביבות ה 6000ש"ח המחשב: AMD Athlon 64 Processor 3000+ 1GB DDR 400Mh כ.מסך אתם כבר יודעים RADEON 9800 PRO והוא בעל מאוורר מיוחד שעלה לי עוד 300 שקל אני חושב שהוא לoc אני לא זוכר שם אני יכול לבדוק עם זה ממש חשוב. עכשיו אני לא יודע איך לעשות לו אובר קלוק, מעולם לא עשיתי לשום חלק במחשב שלי אובר קלוק כי לא היה לי צורך עכשיו כן אז ככה: 1.איך אתה עושה את זה? 2.איזה תוכנה אני צריך בשביל זה? 3.כדאי לעשות אובר לכ.מסך כי הוא די ישן ויכול להיסרף? 4.ולאיזה תוצאות הוא צריך להגיע? אני זוכר שבזמנו לפני 3 שנים אמרו שאתה יכול לעשות ל radeon 9800 pro אובר קלוק ל radeon 9800 XT ?!?!? תודה מראש על כול עזרה ועוד שאלה קצרה ומ…

• 0 תגובות
    • 418 צפיות
  9. Started by avivboker,

קניתי מעבד E6600 בעל תכונות אלו: 2400 מהירות מעבד FSB 1066 מטמון 4096 כמובן 64 ביט וליבה כפולה עכשיו שאלתי היא עד כמה אני כול להביא אותו באוברקלוק וכמה זה מסוכן או מסובך לעשות דבר כזה (אוברקלוק כי אף פעם לא עשיתי) כמה ידע או ניסיון צריך ליפני שעושים את זה ומה אם יש מה הנזק שניגרם למעבד לתווך הארוך אם בכלל?

10. האם קיימת תוכנה חינמית שמראה את טמפרטורת הכרטיס מסך ? מהי טמפרטורה סבירה ל-FX5200 במנוחה ?

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by mazoneli,

1.http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7796 2.http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3772 תודה

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  12. Started by galCool,

יש לי מארז AMMO ואני מתלבט איזה מאוורר לקנות ואיפה לשים אותו... יש הצעות? תודה

• 7 תגובות
    • 587 צפיות
  13. שווה משו או כמו המחיר? אפשר לבנות מערכת קירור על אחד כזה? ואני צריך המלצה כל Water pump זולה ויעילה... קישור - http://www.thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0021/cl-w0021.asp תודע

• 1 תגובה
    • 397 צפיות
  14. שלום, ברשותי המפרט אשר כתוב לי בפרופיל. ההבדל היחיד הוא שכרגע המעבד שלי לא ב OC. בחודשים האחרונים מדי פעם המחשב שלי נתקע. בגלל חוסר בזמן לא התעסקתי עם זה יותר מדי. אמרתי- "מדי פעם, יאללה שיהיה". אבל בימים האחרונים, בעת משחקי CSS (אפילו לא משחק עד כדי כך כבד), המחשב שלי התחיל להתקע לעיתים קרובות מאוד. זה אפילו הגיע למצב שבו נכנסתי למשחק ואחרי שניה (באמת שניה) הוא נתקע. באותו יום פירקתי את המחשב, ניקיתי קצת, והרכבתי את ה HSF של הלוח ושל המעבד מחדש (עם חידוש המשחה התרמית). יש לציין שלפני זה היה לי על הלוח קירור פאסיבי של זלמן שאותו החלפתי בחזרה לקירור המקורי של ABIT. עקרונית- אין כל כך הבדל בטמפ' לפי הבחנתי. המארז שלי זהה למארז הבא מבחינת המבנה הפנימי: http://www.xb…

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  15. פשוט המעבד שלי במאמץ עובר את ה80 מעלות תודה רבה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  16. Started by gilgol,

יש לי את מערכת 745 BIG WATER ורציתי לשאול אם אני אשים את מיכל המים בתוך מקרר נייד שיש לי הוא אמור להוריד את הטמפ' של המים האם זה יכול לעבוד והאים יכולות להיות בעיות על הגוף קירור בגלל הבדלי הטמפ'? יש לי 6700 2.4 ואני כרגע באובר 30% 3.5 והטמפ' 38 ללא מאמץ ו42 מאמץ

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  17. מעבד: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) לוח אם: Motherboard Name ASRock ConRoe945G-DVI (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) זכרון: System Memory 1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) כרטיס מסך: Video Adapter NVIDIA GeForce 7600 GS (256 MB) דיסק קשיח: Disk Drive HDT722516DLA380 (160 GB, 7200 RPM, SATA-II) Disk Drive ST340810A (40 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100) CPU Clock 1861.5 MHz (original: 1866 MHz) CPU FSB 265.9 MHz (original: 266 MHz) Field Value Sensor Properties Sensor Type Winbond W83627EHF/EHG (ISA 290h) GPU Sensor Type Driver (NV-DRV) Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures Motherboard 4…

• 5 תגובות
    • 518 צפיות
  18. THERMOCHILL PA120.3 רדיאטור Danger Den Dual 5 1/4 Bay Reservoir מיכל Swiftech STORM Rev2.0 Extreme Performance Universal Water block בלוק למעבד 5 מטר צינורות טייגון. 4 יחידות -SWIFTECH HYDRX שאלה נוספת התרכיז הזה מוליך חשמל? כי הוא מתערבב עם מים האים אני צריך לקנות אחר? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by super-MC,

מעבד חדש הרקבתי את התושבת קרור לא טוב בהתחלה הגיעה לי ל 60 מעלות אחרי זה חיזקתי הגיעה ל 54 עכשו זה נע בין 48 -47 ללא מאמץ במאמץ מגיעה ל 50-55 זה בסדר ?????????????????????????

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  20. תגידו מה הספקי כוח מוציאים אויר מאחורה הם מוציאים חום או קור והוא גם התחיל להידפק לי קצת הוא התחיל לעשות קצת רעשים שאני מדליק תמחשב והוא מוציא אויר חם זה הגיוני????????. וזהו תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  21. Started by baz0r-,

ניסיתי כבר כמה תוכנות, SPEED FAN, H MONITOR, ועוד תוכנה שאני לא זוכר את השם שלה. כולן הציגו לי טמפרטורות שונות,או שבחלקן המודל של הלוח אם שלי לא היה(GA M55SLI-S4). שאלה שנייה, מה היא הטמפרטורה המקסימלית שהמעבד שלי יכול לעבוד בה ולא להשרף? אני צריך לדעת לאוברקלוקינג פשוט המעבד הוא AMD ATHLON64 X2 3600 תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  22. Started by frogman,

היי ושלום לכולם התקנתי מחשב חדש עם לוח ASUS COMMANDO E6600 ולאחר ההתקנה בדקתי את המעבד עם CPUZ נדהמתי לגלות שמכפלה 6 במקום 9 וזה יוצר לי מצב של BUS 1600 כמובן לא כמו שצריך 2400 בדקתי עם עוד כמה תוכנות נוספות אותה הבעיה רק שלפעמים אני רואה באוורסט 2400 ומיד חוזר ל1600 נסיתי לעדכן ביוס ולא עזר אשמח לדעת תשובות בעניין בתודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  23. נכון יש יחס 1:1,שזה על כל 1MHZ שאתה מעלה גם הזיכרון עולה 1MHZ? השאלה שלי ,אם יש לי זיכרון 800MHZ,אז האם גם כשאני בבאס של 320MHZ,הזיכרון יעלה?אם כן,אז למה אומרים שעם זיכרון 800MHZ יש לי באס של 400MHZ מובטח? אם זיבלתי לכם ת'שכל,אז תתקנו אותי. וגם אם תוכלו להסביר לי את עניין היחס ,אני אודה לכם מאוד! תודה רבה!!!

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by DeNon,

שלום מה הטמפרטורות של המעבד במנוחה ובמאמץ?

• 9 תגובות
    • 551 צפיות
  25. Started by robicon,

יש לי מאורר 120 של זלמן במארז מקדימה שמכניס אוויר והבעיה שאני שם את היד לפניו אני לא מרגיש זרימת אוויר ויש לי אותו מאוורר מאחורה שמוציא אוויר ואותו אני מרגיש מצויין בדקתי בעין והוא מסתובב והוא לא מוצי אוויר מהמארז(גם את זה בדקתי שלא שמו אותו הפוך בטעות) בדקתי בספיד פאן והוא על 100 אחוז ואני לא יודע כבר מה לעשות...... יש למישהו פתרון או עצה?

• 0 תגובות
    • 399 צפיות

דיונים חדשים בפורומים