אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מפצל כזה: http://www.cablestogo.com/product/27391 עדיין לא יצא להתעסק עם משלוחים מחו"ל ורציתי לדעת אם אפשר להשיג אותו בארץ? הוא כבל די נפוץ, פשוט לא מצאתי אותו באתרים בארץ..
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי שמי עידן אני מבקש בבקשה עזרה לקרר את המארז הזה : Setto 1000 יש לי כרטיס מסך 260 gtx יש מצב שהוא עושה לי בלגאן ? כי זה קורה בזמן משחקים אין לי בעיה לקנות מאווררים מ KSP איפה שקניתי אותו רק שלא ישרף לי משהו נראה לי הוא לא מיועד לחום המארז הזה ( יש לו מאוורר אחד גדול ראיתי)
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי? לפי האתר צריך לשים נקודה בודדת באמצע המעבד...לא כדי למרוח את כולו?
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר 140mm עם תאורת LED כחולה הכי טוב מעדיף משהו שקט אבל ביצועים יותר חשוב לי אשמח אם תציעו כמה סוגים שאפשר להשוות ביניהם. המאוורר לא חייב להיות מהארץ אני יכול להזמין מחול.
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני שוקל לעשות אוברקלוקינג למעבד שלי Intel P4 2 GHZ 512 K Chace. בעל לוח אם ASUS P4T-E בזמן עבודה רגיל לפני אוברקלוקינג הטמפ' של המעבד שלי הוא 39 מעלות ושל הלוח אם 29 רציתי לדעת אם בטמפ' כאלה אפשרי לעשות אוברקלוקינג? ואם לא אז יש לי שאלה אחרת אם אני אעמיד את המחשב שלי מתחת למזגן שיכול ממש לקרר אותו טוב ולעשות אוברקלוקינג תוך כדי הקירור של המזגן ולאחר שהמחשב עובד טוב לאחר האצת המהירות ע"י האוברקלוקינג עם המזגן להחזיר אותו למצב רגיל שבו קירור בלי מזגן ובעצם הטמפ' של המחשב תעלה אז זה ידפוק לי משהו או שהמחשב כבר רגיל למהירות ולא יקרה כלום?
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
טוב אני חדש כאן ו יש לי שאלה רק קנתי P4 2.53 ו בIDLE החם עומד על 38-40 וב FULL LOAD 40-46 מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום אז ככה, יש לי הלוח... עם הביוס שיש לי- עשיתי 250 עם BH5 יש אצל חבר סטיק סמסונג TCCD שבדקתי- הביוס לא אוהב אותו... מישהו מכם מכיר ביוס שיתאים? ועוד משהו- ניסיתי לעבוד עם המחלקים ולא הצלחתי(כי הbh5 מוגבלים מבחינת מתח בסביבות המהירות הזו) מישהו יכול להסביר לי איך עובדים נכון עם מחלקים? נדב
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי יושב בתוך מין תא שסגור מ 3 כיוונים (כמו ארון קטן מתחת לשולחן). בחלק האחורי יש שני חורים בערך בקוטר 8 ס"מ בשביל העברת כבלים, משם גם ניכנס ויוצא אוויר. נכון להיום למחשב יש שני מאווררים, אחד מאחור שמכניס אוויר ואחד מלפנים שמוציא אוויר. הטמפ' עבודה של המעבד היא בערך 48 מעלות והוא עולה ל55 בלי הרבה מאמץ... בקיץ תחת עומס עבודה, הלוח אם מתחיל לצפצף כתוצאה מחום יתר. אני רוצה להוסיף לארון שלו שני מאווררים שיצרו סירקולציה של אוויר וע"י כך יתנו לו טמפ' סביבה נמוכה יותר וגם אוויר קר יותר שיוכנס לתוך המחשב. השאלה היא האם אני יכול לקנות מאווררים כמו של המחשב ופשוט לחבר אותם לשנאי 12V רגיל באופן קבוע? האם יש להשיג מאווררים שפועלים ישירות על חשמל 220? כל הוספות ורעיו…
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מישהו נתקל בזה בארץ? בחול? מצאתי ב 30 דולר כולל שילוח אבל זה יקר להחריד.. (באותו מחיר אפשר לקנות גוף קירור חדש..)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני ממש לא מבין בחומרה ואף פעם לא עשיתי OC ,אבל בגלל ששתי טכנאים ששאלתי לא מוכנים לעשות את זה הבנתי שאני חייב לעשות לבד. אז דבר ראשון המעבד שלי זה Q6600 והכרטיס מסך זה GTX560TI ובגלל זה יש לי צוואר בקבוק עק ויש לי FPS גרוע במשחקים(גם אם אני מוריד רזולוציה או גראפיקה זה לא משפיע) עכשיו,אני לא יודע את מה הלוח אם שלי (יותר נכון שכחתי את התוכנה שבודקים בה)ולפי מה שהבנתי בגלל שהוא ישן אז לא כול קירור יכול להתחבר אליו. אז אני צריך המלצה על קירור טוב (עד 250) שיוכל להתחבר אליו (אני אעדכן את הדגם יותר מאוחר) ועדיף שיהיה מ KSP. תודה לעוזרים. וסתם שאלה: עד כמה זה מסובך לעשות OC ? כי אמרו לי שהמעבד שלי מצויין לOC ואני יכול להגיע איתו ל3.4HZ בערך.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, מאחר ובזמן האחרון גופי קירור אוויר מתחילים להיות מסורבלים מיום ליום ומגיעים למימדים מגוחכים של חללית החלטתי סופית לעבור לקירור מים. לאחר קריאה של מספר מאמרים וביקורת בנושא שכולו חדש לי, החלטתי להתמקד במערכת קירור מים פנימית למעבד בלבד (בנתיים). הבנתי שהחלקים המומלצים למטרה זו הם : 1. משאבה : MCP 355 עולה בארץ 550 שח. 2. רדיאטור : תכלס הכי טוב ThermoChill PA אבל בארץ ניתן להשיג רק את ה Swiftech MCR-220 (אני מעדיף אותו על פני ה 320) ב 400 שח . 3. בלוק קרור למעבד : D-Tech FuZion. לא ניתן להשיג בארץ. פה אני צריך את עזרתכם . 1. האם ניתן לחסוך כסף בהזמנה של החלקים הללו מחו"ל ? (אשמח לשמוע על חנות מומלצת) 2. אם למישהו יש סרטוטים של הבלוק קרור למעבד או סרטוטים של …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה קצת להיתעלל במארז של המחשב הישן שלי המטרה לצבוע את כולו בשחור מראה (חלק) ושבצד המארז יהיה חתוך " INFECTED MUSHROOM " ושהוא יזהר בכחול אחריי שאני ישים איזה לד . רציתי לשאול האם כדאי שהאותיות שאני חותך האם כדאי שהם יהיו רק בעליי קוים ישרים ....או שהם יכולים להיות גם מעוגלים ואז זה בטח מצריך דיוק של ממש. אם מישהו יכול להביא לי איזה שבלונה יפה של האותיות אני ישמח ......כי היחיד שמצאתי זה זה INFECTED MUSHROOM ועם איזה מכשיר כדאי לחתוך?
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מעבד e7300 לאחר 3 שנים המאוורר מרעיש קצת וחשבתי להחליף את קירור הסטוק אשמח להמלצה לאחד טוב וזול ככל האפשר חשבתי על zalman CNPS7000V-AlCu או arctic alpine 11 אין oc או דרישות גבוהות מחשב סטנדרטי אשמח להמלצות תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע סייימתי להכין את הכבלים המעוגלים שלי אחלה מוד .המוד הזה ממש קל לביצוע וממש יוצא יפה הבעיה היחידה הייתה לי ויכול ליהיות שזה נדמה לי?!?! אבל אני בטוח שהכבל של הdata של הhd הרבה יותר צפוף מזה של cd וכו ולכן קצת היה לי קצת בלאגן הבעיה היחידה שנותרה לי היא מה לעשות עם החוטים של החשמל מה דעתכם יש למישהו תמונות מה עושים כי חבל הם מסתירים והם מכוערים! תמונות מחר... לילה טוב! :asthanos: עריכה: ידעתי שלא סתם הייתה לי בעיה עם הide!!! אבל מה עשוים עם החיבוריי חשמל זה ממש מכוער!!
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
הראשון: Thermaltake Tower112 Pure Cu CL-P0024 עם מאוורר Vantec Thermoflow 120MM והשני: Thermalright XP120 עם מאוורר Vantec Thermoflow 120MM בבקשה רק מי שיודע שיגיב -אני לא מעוניין שיטעו אותי אנשים שפשוט אוהבים מאוד את אחד מהם. תודה, עמית
-
- 7 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הלוח שלי נמצא ב 45 מעלות והמעבד 47 מעלות + - בללא מאמץ המעבד בסדר אבל הלוח קצת מדאיג אותי לוח GIGABYTE 7VAX 1.2 BIOS F10 מעבד 2400+ AMD XP 0.13 MICRON המארז מאוורר היטב בעל שלושה מאווררים: אחד בדלת אחד מאחורה ואחד מקדימה המחשב חדש מאוד ומאז שקניתי אותו הוא מתחמם לי (אני חושב) אז השאלה שלי האים הוא מתחמם יותר מידי
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
רציתי לשאול אותכם בימי הקיץ החמים האלו, מה הטמפ' הממוצעת של ציפסטים NF4 ? שלי רץ כרגע על 53+- במנוחה ונראה לי מגיע ל 60 בכיף במאמץ (וגם קצת מעל אולי) יש סיבה לדאגה? יש פה מישהו עם הציפסט הזה שיכול לתת השוואה?? ???
-
- 7 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שני המוצרים הטובים ביותר לקירור - הUltra 120 Extreme למעבד והHR-03 Plus לכרטיס מסך 8800, אינם מובאים לארץ, מסיבה כלשהיא! משהו יודע מדוע, ומה אפשר לעשות לגבי זה חוץ מלכאוס? הרי את כל המוצרים הפחות טובים של Thermalright הם מייבאים, אז למה הפסיקן?
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
עם ה6200 -> 6600 של לידטק שלי אחרי שאני עובר את ה400 לליבה וה650 לזיכרון ורוצה להמשיך אז יש הודעה שהדריבר נכשל משהו מה עושים ?! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
באמת שאין לי מושג מה עשיתי אז תקנו אותי אם תעשיתי משהו לא טוב חח ד"א קראתי את כל המדריך שיש לOC בקטגוריות מדריכים אבל אני לא מוצא כמעט שום אפשרויות שהוא אומר שם אצלי בBIOS זה ממש שונה וגם השמות שונים.. בקיצור:
-
- 7 תגובות
- 618 צפיות
-
-
חשבתי לאחרונה על מוד למארז - ש, איך לא, עוזר להוריד קצת טמפ'. אני לא בטוח אם עשו את זה, ואני לא בטוח אם זה עובד, אבל זה רק רעיון. כולכם בטח מכירים את ההורדה בטמפ' כהמארז פתוח -אך כולכם גם בטח מכירים את בעיית האבק. הרעיון שלי מכער מאוד את המארז, אבל זה שווה(אני חושב). הרעיון הוא כזה: לעשות חורים קטנים בשני צידי המארז, הרבה חורים. אחר כך, לשים נייר מגבת(או כל נייר שיש בו חורים קטנים שיוכל להיכנס אוויר) על כל חור. בעזרת זה, אפשר להמנע כמה שיותר מאבק ולהרוויח כניסת אוויר למארז. דעתכם? נ.ב. את הרעיון של נייר המגבת לקחתי מכתבה כאן באתר על "הכנת פילטר למאווררים".
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
קרתה לי תקלה עגומה כשניסיתי להוציא את הקירור למעבד AMD 3000+ על תושבת 939. הפינים התעקמו וכשניסיתי לישר אותם אחד מהם נשבר. מדובר בפין בשורה החיצונית ביותר בסוף השורה. הצלחתי ליישר את כולם, עם מברג והכנסתי בחזרה וזה יושב הרמטי. השאלה שלי היא - האם זה בטוח לנסות להפעיל את המחשב עם המעבד הזה, או שהלוח ישרף?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סוף סוף הכנתי מיכל נורמלי , מסתבר שהפתרון היה ממש ממש פשוט ולא צריך להסתבך אם בניה של מיכל מלא ולדאוג לאטימות שלו. היום היתי בהום סנטר ושמתי לב לקופסת חיבורים אטומה. ועולה רק 13 שקל , אז קניתי אותה והנה התוצאה (מה דעתכם):
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום אני רציתי לדעת אם יש צורך בקירור שחבר שלי מציע לי מחליף את המאוררים שבאים אם המארז למאווררים האלה בסדר הזה: -מקדימה שניים מכניסים -מאחורה שניים שמוציאים -עם ארבעת המאווררים האלה: THERMALTAKE A1873 - 4 Channel 8025 VR Fan Kit with 3.5 control בצד אחד שמכניס עם המאוורר הזה: AeroCool SILVER BLADE II Case fan 80MM האם אני צריך קירור כזה או שאפר קרור יותר קטן ואם יותר קטן מה אתם ממליצים במידה ואני לא עושה OC עריכה: בשביל המעבד לוח אם והכרטיס מסך האלה AMD Athlon64 3000+ (939) 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX nVIDIA nForce4 - MSI K8N Neo4-F (939) - PCIe GeForce 6600GT (500/1000) 128MB DDR-III 128bit 8-Pipes PCX - Leadtek WinFast TDH retail
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-