אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אם כן אנא ספר לי האם אתה מרוצה ממנו מבחינת שקט וביצועים? ומאיפה קנית אותו?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני פה באיזה מסיבה ראיתי מחשב אני מתחיל בoc עכשיו המערכת היא כזאת 3800x2 am 2 ddr667 5-5-5 ABIT KN9S איך אני מפעיל את אפשריות הoc בלוח הזה
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום, אני הולך להזמין משהו מNEWEGG אז חשבתי למה לא להזמין כבר מאורר נוסף , הבעיה היא שאני לא יודע מה - אני מחפםש כאמור מאורר 12 ס"מ עם חיבור של 4 חוטים כדי שאני יכול לחבר ללוח אם שיהיה שקט ( אולי אפילו מאורר כזה שאני יכול לשלוט על המהירות שלו ) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
כמו שאמרתי (בת'רדים אחרים) לחבר שלי יש את הכרטיס הנ"ל וניסינו לעשות לו OC אך לאחר שהעלנו את המהירות ל-175Mhz הווינדוס לא עלה. מישהו יכול להגיד לי מה יכולות להיות הסיבות לכך? תודה!
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
במחשב כרגע יש מאוורר אחד שמכניס אוויר, בגודל 12 סנטימטר. מאוורר שני (תקול) של 8 סנטימטר שמוציא אוויר(מתחת לספק הכח). אני מעוניין להחליף את התקול בחדש. חשבתי לקחת של 12 סנטימטר, כי הוא גדול יותר ולכן כביכול טוב יותר. האם זה נכון? או שמאוורר של 8 סנטימטר, יעשה את העבודה(כמו שעשה עד עכשיו, אני מניח) לא פחות טוב?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש כבר די הרבה זמן ולא מצליח למצוא תוכנה אשר תעזור לי להגביר מתח (הדבר היחידי שעוצר אותי מאוברקלוק גבוהה יותר) אגב יש לי לוח: Gigabyte GA-8S648FX
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הבנתי שיחס 1:1 הוא הכי טוב כי אז אף אחד לא צריך לחכות לשני זאת אומרת שעדיף לי להעלות את הFSB רק עד 400 בשביל יחס 1:1 מאשר שיהיה לי FSB 550 אבל יחס שונה? *מתכנן OC למערכת C2D עם זיכרונות במהירות 800
-
- 1 תגובה
- 412 צפיות
-
-
שלום רציתי לעשות אוברקלוק בבאס של המערכת מ 100 ל115 ורציתי לדעת אם הזיכרונות sd יפגעו הזיכרונות הם 100/133 אודה מאוד
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שבת שלום, אני מתכוון לקנות את המחשב הבא: מארז Antec Sonata 3, PSU 500Watt, MiniATX, Black מעבד Intel Core 2 Quad Q6600, 2.4Ghz, 8 Mb Cache, LGA775, FSB1066, 64-bit, Tray זיכרון A-DATA Dual DDR2 Kit 4Gb (2x2048Mb) PC2-6400, 800Mhz, Latency 4-4-4-12 דיסק קשיח Seagate 500GB 32MB Cache SATA2 ST3500320AS לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L, Intel P43, Socket 775, FSB 1600, Dual DDR2 1200, PCI Express, GLAN, ATX כרטיס מסך Gigabyte ATI Radeon HD 4870, 512Mb DDR5, 256Bit, HDMI, PCI Express 2.0, Retail מאוורר CPU Thermaltake Big Typhoon CL-P0114, For Intel Socket 775, AMD Socket K7, 754, 939, 940 האם יש מקום לשיפור מבחינת ספק, מארז וקירור? המאוורר למעבד בא עם מדבקה/גריז? למ…
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
אני מחפש מאורר בגדול 120 מ"מ עד עכשיו מצאתי את המאורר הבא : http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811999127 שלפי מה שקראתי באתר הוא הכי שקט אבל מהביקרות הבנתי שהוא לא כל כך שקט . בקיצור אני מחפש מאורר שקט אבל שיכניס גם הרבה אוויר! האם הבחירה שלי טובה או שיש משהו יותר טוב. תודה רבה
-
- 22 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מפרט המחשב: Core 2 DUO E4500 4MB CACHE 2.2GHZ 1GB DDR2 320GB SATA2 Geforce 7300GT המאורר של המעבד שלי זה: רציתי לדעת האם כדי לי לעשות OC למחשב.. ואיך.. חום של המעבד: 45 מעלות חום של הלוח: 39 מעלות
-
- 9 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי וכל המדריכים עובדים בשיטה של התוכנה הישנה.אני חייב מדריך להגדרות החדשות!. תודה לעוזרים.!
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
ריססתי את כל המארז בצבע שחור (מט) . חיכיתי שהוא יתייבש היום בבוקר שמתי את השבלונה של הצבע הכתום (זוהר !) ולא רק שהוא לא תפס על השחור הוא קילף לי אותו !!!!!!!!!!!!!!! הצבע הזה הוא מיוחד .. הוא זוהר בלילה ... כנראה החומר שגורם לו לזהור הוא כילף לי את הצבע ...... עכשיו רציתי לדעת אם צבע אחר (מט) יתפוס לי טוב על השחור ?
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הורדתי סרטון מהאתר של AMD שמסביר על פד דבק תרמי. הם אומרים שם שאם התקנת ההיטסינק היא לטווח ארוך עדיף להשתמש בפד תרמי. הם גם אומרים שבדבק תרמי יש להשתמש רק כשההתקנה היא לטווח קצר (כמו לבדיקות של היטסינקים) כי המשחה מתפוררת או מתכלה או משהו כזה לאחר זמן רב וזה גורם למגע ישיר בין ההיטסינק למעבד. מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה למעבד A64 +3200 939 שלי קירור של זלמן - 7000B וראיתי שהוא מגיע עם Thermal Grease השאלה שלי היא האם להשתמש בו או יש יתרון משמעותי ל - Thermal Grease איכותי יותר? המחשב יעשה גם קצת OC תודה
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
אהלן חברים, אחרי שנים על גבי שנים עם GB עברתי לאסוס ואני לא מוצא את היידים והרגלים שלי בביוס. מישהו יכול לכוון אותי איך אני נועל יחס זכרונות ל1:1?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סוף סוף לאחר חודשיים של הכנות וביצועים גמרתי את המוד ו ה oc למחשב שלי!! המערכת שברשותי: pentium 2 350 mhz- 128 sdram- 6.4 gb harddisk- TnT riva 16- midi tower- שמתי שני מאווררים על המעבד של 60 מ"מ. בקדמת המארז מלמטה שמתי מאוורר 80 מ"מ. על דלת המארז שמתי עוד מאוורר 80 מ"מ. שמתי 30מ"מ על הכרטיס מסך. ועוד 80 מ"מ בגג המארז. צבעתי את המארז בשחור אם להבה אדומה בגג המארז. עשיתי חלון גדול בדלת ושמתי פרספקט שקוף ועליו את המאוורר. על המאוורר בדלת חיברתי לדים אדומים וצבעתי אותו בכסף. עשיתי מערכת שליטה בתאורה ומאווררים. שמתי לדים כחולים בתוך המארז. כל הכבלים עגולים עכשיו. בקרוב תמונות, אם יש לכם עוד רעיונות בישבילי אני ישמח לשמוע..
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעתי שההמלצה הכללית במקרה הזה היא AC freezer 7 pro אבל גם שמעתי שבזמן Load המאוורר דווקא מייצר רעש לא מועט.. ישנם גופי קירור יותר שקטים של Thermaltake כגון הBigtyp 120 אבל הם נראים לי ממש הגזמה (מחיר, גודל, משקל) בשביל מעבד שבכלל לא יעבור OC... האם קיים גוף קירור באזור ה 100-200 ש"ח שיהיה שקט במיוחד למעבד הנ"ל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המוצר הבא http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=2423 אני צריך לדעת אם הוא יתאים לי ללוח, האם הוא בא אם חיישן ? מה זה Firewire והאם זה מוסיף לי עוד 2 יציאות usb בנוסף ל -2 שקיימות לי תודה אם זה לא כדאי/לא יתאים לי ללוח ובכלל לרכיבים מה כדאי לקנות בכסף ?
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
החליפו לי את המאוורר של greenpower במאוורר של coolermaster האם משהו מכיר אותם והאם הם מתאימים למעבדי AMD?
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
עכשיו הוא 2.777 איזה טמפ` היא מסכונת לחיי המעבד ?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכם חברים חייברתי כרגע מאורר THERMALTAKE כתום כזה עם 3 פינים ישירות ללוח עכשיו איך אני יכול לשלוט עליו?? ניסיתי עם SPEEDFAN ולא קורה כלום .. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אהלן בקרוב מגיע אליי 7600GS Sonic של פאליט והייתי רוצה לעשות לו Vmod. בינתיים יש לי במחשב Radeon 9800Pro במצב חצי לא תקין ולכן אני רוצה לעשות עליו איזה Vmod קטן בשביל להתאמן כי אני לא מפחד שייהרס. אתם יכולים להביא לי בבקשה הסבר קטן על כל נושא ה-Vmod (הסבר כללי) וכן מה הכלים הדרושים ומה מחירם (הבנתי שצריך מודד מתח ונגדים). תודה רבה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני די חדש בעניין וכבר המון זמן רוצה לעשות OC למחשב ולשפר את הביצועים שלו. אני צריך עזרה ב: בחירת החלקים לOC, הרצת OC על המחשב, מה התוצאות לעתיד - בכמה זמן זה מקצר את החיים של החלקים וכו'... המפרט של המחשב: Amd Athlon 3800+ x2 Gforce 7600 GS 256mb 1 mb of ram MSI MS-7260, version 1.0 - לוח אם אין לי שום אמצעי קירור נוסף. הייתי מאוד רוצה לשפר את הביצועים של המחשב שלי בעיקר בשביל משחקים. תודה לכול העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
יש לי מחשב של אייבורי מהדגמים הישנים של לפני איזה 4 שנים או יותר ורציתי לדעת אם המאוורר בדלת בצד המחשב אמור להכניס או להוציא אוויר,כרגע הוא מוציא אוויר ויכול להיות שבטעות הפכתי אותו. יש לי מאוורר אחורי שמכניס אוויר, עוד אחד מאחור שהוא של הספק כח שמכניס אוויר נראה לי, מאוורר בצד הקדמי של המחשב שפולט אוויר ושאר המאווררים של הלוח אם והכרטיס הגרפי
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-