עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם הזמנתי מפנדה את ה AC 7 Pro עבור הקונרו E6600 שלי שלא הולך לעבור OC. מפנדה נמסר לי שהוא לא יהיה זמין בקרוב והסכמתי להחליף אותו ל Zalman CNPS9500 בהנחה מסויימת ואשר נמצא במלאי. חשוב לציין ששקט הוא בעדיפות עליונה אצלי מכיוון שהמשחשב עובד גם בלילה. האם הבחירה נכונה או שכדאי לי לשנות אותה? שוב, מה שחשוב לי הוא לא יכולות הקירור אלא השקט. תודה

• 7 תגובות
    • 553 צפיות
  2. Started by leebanami,

Q8400 2.6Ghz * 3.4Ghz תמונות: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ,תנו חוות דעת על ה OC

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. ברשותי מחשב מבוסס AMD שנקנה לפני כחודש. רכשתי שני מאווררים של 120MM מהאינטרנט ואלו צריכים להגיע השבוע! השאלה איפה ואיך להתקין אותם? המארז שברשותי הוא: Antec Two hundred V2 http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MjM2NA== ניתן לראות את מדריך המארז כאן: http://www.antec.com/pdf/manuals/Two%20Hundred%20V2%20Manual_EN.pdf כפי שניתן לראות, המארז מגיע עם שני מאווררים של 14 ו- 12 ס"מ כך שהם יונקים אוויר מתוך המארז החוצה (פולטים). כמו כן למארז מסנן אבק קדמי אותו ניתן לשטוף במים. לאחר חודש של שימוש יום יומי במחשב, פתחתי אותו וראיתי שהוא צבר כמות נכבדת של אבל ובעיקר על גבי כ.המסך! כמו שרואים בתמונה של המארז, המארז כולו אטום בפני אבק ובפרט בחלקו הקדמי בו יש את מסנן האבק, אבל…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by RieBiX,

שלום שלום יש לי מעבד AMD XP 1900+ ואני רוצה להחליף את המאוורר שבא איתו למשהו יותר חזק וטוב 1. איזה מאוורר נחשב לבין הטובים..אני לא מדבר על אם אפשר להשיג אותו בארץ..זה כבר משהו אחר חשבתי שהכי טוב זה הולקנו 7 אבל שמעתי שזה ממש לא ככה ויש מאווררים בהרבה יותר טובים כמו Swiftech MCX-462 DR THERMAL TI-V77 Alpha PAL8045 אז איזה מאוורר הוא הכי טוב? 2. צריכים לשים משחה טרמית? או אפשר גם בלי? או שמספיק פד טרמי וזהו? ואיך צריך למרוח אותה נכון?..כמות גדולה על כול המעבד או רק חלק ממנו ועם מה למרוח? 3. אם יש כבר משחה טרמית על המעבד אז אפשר פשוט להרכיב את המאוורר החדש וגמרנו או שצריך להוריד את המשחה ולשים חדשה ואם כן אז עם מה להוריד אותה? תודה רבה לכול העוזרים 8)

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. אהלן אני מחפש את גוף הקירור הטוב ביותר והגדול ביותר (לכל מעבד), בעל 10 PIPE לפחות המיועד לעבודה ללא מאוורר. אין לי מגבלת גודל כך שכל הצעה תבורך.. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by JezpeRR,

שלום לכולם. אני כבר הרבה זמן מתעניין באובר לכרטיס מסך...אני עובד על אובר עם הכרטיס שלי (ג'יפורס 4 אמ איקס 440) אבל הקטע שיש לי כמה שאלות: 1. האם לכל חברה של כרטיסי מסך יש מהיריות שעון שונות (ליבה + זכרונות) ? או שזה זהה נגיד הרטיס שלי בסטוק 400\270 אז זה הרמה הכללית של ג'יפורס 4? או שזה מסתנה מחברה לחברה? 2. האם ברגע שאני עולה מעל מהירויות שעון (ליבה + זכרונות) של כרטיסים חזקים משלי נגיד אף איקס 5200 זה אומר שהכרטיס שלי נחשב עכשיו אף איקס 5200 או למה שהגעתי אליו ברמה של מהיריות השעון או שיש לסדר עוד דברים כדי להגיד שיש לי כרטיס אחר? 3. איפה אני יכול לברר לגבי וולט מוד לכרטיס מסך שלי? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי...אגב אני אשמע לעצות לשיפור האוברקלוק שלי ( 335 לליבה ו475 לזכרונו…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by m0tek,

היי חברים אני מחפש "Stock Fan" לרדאון 9800 משהו בסגנון : http://homepage.ntlworld.com/m.harrison427/PCs/ati.jpg (נאבד לי המאוור ואני צריך את האחריות !!! - כי הכרטיס מת). תודה.

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  8. יש לי את המארז Antec TX1088B AMG שיש אפשרות לשים בו 5 מאווררים: 1 של 12 ס"מ אחורי. 2 קדמיים של 8 ס"מ 2 בדלת בצד: אחד של 9.2 ס"מ ואחד של 8 ס"מ איך לפי דעתכם כדאי לפזר את המאווררים? זאת אומרת איפה לשים מאוורר שמוציא אוויר ואיפה שמכניס אוויר? לפי היצרן: - 1 x 120mm TriCool (Standard) - 1 x 80mm (Optional) front - 1 x 80mm (Optional) HDD - 1 x 92mm (Optional) CPU duct - 1 x 80mm (Optional) VGA כדי לדעת איפה בדיוק כל אחד ממוקם תודה מראש בני

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  9. תראו אני משנה את התיזמונים ובcpu-z זה שונה מהEVEREST : אגב תוכלו להגיד לי מה המחלק שלי כי לא הבנתי כלום

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  10. Started by Meidan2005,

שלום לחברי הפורום המעבד שלי [מצויין בחתימה] ממש חם 53-54-55 מעלות במנוחה ולפעמים במאמץ הוא קורס לא עשיתי אוברקלוק ואני בודק לעיתים קרובות את הטמ'פ חשבתי לקנות קירור שיתאים ואני אשמח לקבל לינקים לקירור מתאים שיעשה עבודה יותר טובה מהקירור הנוכחי [סטוק] בבקשה רק מפנדס ולא יותר מ 160 שח תודה .

• 7 תגובות
    • 539 צפיות
  11. אז ככה יש לי GF4 TI 4200 X8 ולכבוד דום 3 עשיתי OC קטן ששיפר את הביצועים אבל אחרי כמה זמן (לא ידע איך זה התחיל בדיוק) עשיתי את אותו OC קטן והרצתי את המשחק והוא פשוט נתקע כל כמה שניות ושוב א''כ חוזר ושוב נתקע וכו' ... זה לא רק בעת המשחק אלא גם בתפריט הראשי מה לעשות כדי שוב לעשות OC בלי בעיות?

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  12. אולי תעדכנו קצת?????? לפחות תעדכנו את ה heatsinks שיש לכם שם!.......... ועוד אתם שולחים לשם אנשים כדי לקבל מיידע! ואחר כך אתם מתלוננים על הטעיות.... יש לכם שם היטסינקים שכבר לא מוכרים...!!

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  13. http://img298.imageshack.us/my.php?image=10pg1.jpg

• 7 תגובות
    • 555 צפיות
  14. Started by DimRah,

לפי הסטיקי אסור לי לעבור את ה-85 מעלות... תראו מה יש לי לפי התמונה: אני צריך להיות מודאג?

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  15. Started by giladoX,

שיחקו לי קצת בהגדרות של המחשב ובוצע OC למעבד מ 2.8 ל 2.93 אני מעוניין להחזיר את המצב לקדמותו כפי שהיה - מהירות שעון 2.8 ותדר זכרונות 1600. נתוני מערכת: מעבד I7 860 לוח אם: gigabyte p55a-ud5 זכרונות: 8gb 1600 mhz אשמח לעזרתכם והדרכתכם בנושא.. אני חדש בעסק. נ.ב. הסתכלתי קצת בהגדרות ביוס וראיתי דברים כמו מכפלה אבל כשניסיתי לשחק עם זה - הייתה השפעה גם על מהירות הזכרונות. סך הכל אני רוצה להחזיר הכל לקדמותו - למהירויות סטוק. תודה.

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  16. Started by gtf,

האם אני יכול לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי radeon 9800pro והאם יהיו שיפורים משמעותיים?

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  17. שמתי לב שיש אבק על הכרטיסים ששואב אבק לא יכול להוציא אותם אלא רק לחץ אוויר חזק... האם אנשים מנקים את הכרטיסים והאם אני צריך לעשות זאת? אם כן אז איך אני אמור לעשות את זה? :AR15: בתודה אוהד... נ.ב יש לי מאוור אחד מכניס אוויר מקדימה, ומאוור אחד מוציא של הספק... הטמפ' של המעבד ושל הכרטיס מסך מגיעות ל 48 בערך בחורף... השגתי מאוור מספק ישן אבל אין לי כל כך מקום לחבר אותו, מה אני יכול לעשות?

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  18. Started by aviv00,

שלום רציתי לדעת התוכנה הVMWARE יש אפשרות שמה להכנס לביוס האם אפשר לעשות דרכו המהרה וככה לשחזר את למצב קודם עד למציאת המהרה יציבה ? או שזה בלתי אפשרי

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! רציתי לשאול מאיזה צד של הדיסק הקשיח נפלט מרבית החום ? מהצד העליון (חלק מתכתי) ? או מהצד התחתון (חלק אלקטרוני) ? תודה.

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  20. Started by DrStyle,

יש לי לוח EP45-DS3 ואני לא מבין איך לעזעזאל אפשר לשים שם מאוורר? הנה תמונה .. לא מצאתי יותר גדולה http://skypc.co.il/Pic_Pop.asp?lang=&ItemID=39458 אין שם כלום שום מקום לחבר או משהו.. תודה

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  21. Started by pc student,

חברה לפני שבוע בדקתי בסנדרה והמעבד הגיע ל-49 מעלות ויש לי amd 2000. האם אני זקוק לקירור חדש אם כן איזה?

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  22. שלום אנשים! אני קונה בקרוב מערכת קירור מים, למעבד Q9550. עשיתי מפרט בסייד וינדר, זה מצורף בתמונה. השאלה היא האם כל מה שבחרתי מתאים אחד לשני ומה אני צריך להוסיף(חיבורים למיניהם) , ואיזה צנרת עדיף? תודה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  23. 1) איזה לוח אם יותר טוב לאוברקלוק - ABIT IS7, ASUS P4P800 או שיש בכלל לוח אחר יותר טוב משניהם? 2) כדאי לקנות היטסינק למערכת אינטל לאוברקלוק כבד מאוד או מספיק להישאר עם הרגיל? 3) יש הבדלים ביכולות אוברקלוק של מעבדי ה800MHZ FSB? לדוגמא ה2.6 יותר טוב מה2.8? 4)איזה סטפינג הכי טוב לאוברקלוק במעבדי ה800MHZ FSB?

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  24. Started by eegg,

הדיסק קשיח שלי wd 120 giga מתחמם מאוד 130 מעלות פרנהיט אני צריכך המלצה לקירור זול עד 70 שח

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  25. כי המעבד שלי לפעמים עומר את ה- 62

• 7 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים