אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
המפרט שלי הוא. לוח אם asus striker extreme nfovce 680i sli מעבד intel core2 extreme quad q 66700 box כרטיס מסך nvidia geforce 8800 gts 640 mb זיכרון kingston ddr2 2048mb 800mhz CL5 ארד דיסק western digital wd 5000ks 500gb sata2 16 buffer 7200 מארז a top gladiator
-
- 9 תגובות
- 602 צפיות
-
-
REV 3.3 נתחיל מזה שאם אני לא שם את אפיק הPCIE על 105 אז אני מקבל X1 בלבד . בעיה נוספת היא שבהתחלה הייתי מסוגל לעשות אוברקלוק למעבד ולכרטיס מסך 8600GT בו זמנית (FSP 350 GLN) המעבד על 3Ghz והכרטיס מסך על 800 במקום 540 עכשיו פתאום אני צריך לבחור בניהם כאילו הספק לא מחזיק באמצע משחק המחשב עושה ריסטארט, אם אני מוותר על אחד מהם הכל רץ בסדר. האם הספק "נחלש"?
-
- 6 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום אחרי שהרכבתי את הרשת על מארז ה 3D AURORA 570 זה עזר קצת בקירור המחשב אבל עדיין לא מספק אותי : יש תמונות של מפרט המחשב והטמפרטורות ותמונות של המחשב עצמו כל זה בכדי שתעזרו לי .. אני צריך כל אפשרות שיש לכם בראש בכדי לקרר יותר טוב את המחשב מה שאני יודע שאני חייב להחליף את המאווררים המקוריים של המארז כי האם ממש אבל ממש עצלים ואני צריך המלצה למאווררים שמכניסים/מוציאים הרבה אוויר אבל שיהיו שקטים מאוד תסתכלו בתמונות ותגידו מה לדעתכם כדאי לשעות ?? ( ההארדדיסק והכ.מסך מאוד חמים למשל) [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז קיבלתי את הכרטיס לפני יומיים 8) וכך הוא נראה - עכשיו המוד לקחתי שני מאווררים של 80מ"מ וחיברתי אותם אם שני אזיקונים לכרטיס מסך כדי שהמאוררים לא יזוזו ממקומם שמתי סביבם סלוטייפ שחור כדי ששני המאווררים לא יזזו אחד לשני שמתי מחק בניהם המוד הזה הוריד לי 10 מעלות במאמץ!! (מ 87 ל 77) תמונות - וכך נראת המערכת ביחד - ועכשיו לבעיה המוזרה שקרתה לי, יש לי אל פסק 500 W שמחובר למחשב וכל פעם שאני משחק במשחק כמו NFS אם ההגדרות על מקסימום אז האל פסק מתחיל לצרוח שנגמרת לו הבטרייה למרות שהוא מחובר לחשמל ??? כנ"ל 3D MARK ו ATI TOOLS שאני עושה את הבדיקה ל OC .. אז אם יש לכם פיתרון לבעיה או סתם להגיב על המוד אז חופשי
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Motherboard Name Intel Shrewsbury DG965SS (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN, IEEE-1394) זה הלוח שלי ^ ואין לי בביוס את הhardware monitor שבודקים את המעלות. יש מצב? עידכון ביוס אולי?..
-
- 1 תגובה
- 440 צפיות
-
-
Asus 7300gs בעבודה רגילה לחלוטין הגיע גם ל73+. זה לא חם מדי, מה הגבול? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אם משהו מוכן לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אוקי הבנתי נראה לי את הבעיה. לכרטיס מסך מחוברים 3 צהובים 3 שחורים: עכשיו 2 מהם (צהוב ושחור) מחוברים ללוח אם, ו4 (2 צהובים 2 שחורים) סתם זרוקים לא מחוברים לשום דבר. האלו שמחוברים מחוברים פה: בנוסך מה לעשות עם ה5 מעלות במעבד?
-
- 9 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני צריך את הקרירור הכי טוב שיש בנתיים לכרטיס הזה . אני גר בקנדה (עם זה יעזור).[br]פורסם בתאריך: 28.06.2007 בשעה 15:35:36 אוקיי הסתדרתי , אני הולך לקחת את ה - HR-03 Thermalright .תודה בכל מקרה . דרך אגב היום אני הולך להזמין את מחשב החדש שלי Intel Core 2 Duo E6420 SunBeam TUNIQ TOWER 120MM ASUS P5B Deluxe Corsair 2GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 ( שתיים , 4 GB ביחד) Western Digital 400GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD4000KS XFX GeForce 8800GTX PV-T80F-SHF9 768Mb 384-bit Gigabyte Aluminium 3D Aurora Black Enermax Liberty 620W Active PFC ( אני הולך לעשות חור בגג המארז) Thermaltake Thunderblade 120mm HR-03 Thermalright
-
- 11 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום! 1) רציתי לדעת האם פילטרים כמו זה למשל פוגעים בזרימת האויר בצורה משמעותית, לדוגמא מאורר שיש לו 90 CFM בכמה בערך תירד זרימת האויר? http://www.performance-pcs.com/catalog/images/large/products/AL_Filter_120_Bk_t_LRG.jpg 2) האם גרילים כמו זה למשל מורידים את זרימת האויר והאם יוצרים יותר רעש כאשר המאורר מוציא אויר על הגריל וכתוצאה מכך נוצר חיכוך עם האויר והגריל. האם הגרילים משמפיעים בצורה משמעותית על זרימת האויר בצורה שאפשר להרגיש? http://www.performance-pcs.com/catalog/images/large/products/grill120_t_LRG.gif בבקשה תגובות... ;D
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-
-
קניתי AC FREEZER 64 .. איך אני מרכיב אותו קראתי את ההוראות ואני עדיין לא מבין יש לי פה קטע 2 שזה עם ברגים ... אין לי שום מקום לברגים בסוקט זה סוקט 939 תודה לעוזרים לוח GA-K8N51-PVMT-9 nforce 430
-
- 2 תגובות
- 445 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Box עליו מורכב: Arctic-Cooling Freezer Pro 64 For AMD Asus M2N-E G.Skill DDR2 2048MB (1024X2) 800Mhz CL5 Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E GDDR3 Enermax Liberty 400W NZXT Trinity בעיקרון אני רוצה לשפר את כל הביצועים של המערכת.. לא חייב משהו כבד אני לא רוצה להסתכן. מה הייתם עושים? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
*כותרת*. אני צריך לעלות מתח למעבד? לזכרונות? עכשיו הורדתי חזרה לבאס 333 מכפלה של 9 ובלי העלאת מתחים. ד"א קניתי Scythe NINJA Plus והמעלות מצורפות בתמונה, זה לא במאמץ, כאילו כמה חלונות פועלות ברקע ולפני כמה דק' יצאתי מהרצה של Super PI 32MB. הן סבירות? אני עם המאורר סטוק של הגוף קירור והוא על מקס' (1300RPM~). תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חברה אם איזה 88GTS אפשר להגיע לOC הכי טוב ללא החלפת קירור סטוק? ומה דעתכם על הגירסה של ה88GTS 640MB של LEATDEK? וללא קירור פצצתי במחשב עד לאיזה תוצאות אפשר להגיע איתו לליבה וזיכרון?
-
- 13 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי. יש לי מעבד AMD 3800X2 ולוח אם ASUS A8N-E. עם הלוח הגיעה תוכנה בשם AI BOOSTER שהתפקיד שלה זה האפשרות לעשות אוברלוק למערכת בזמן שהווינדוס עובד. התחלתי בעזרת התוכנה להעלות חלק מהרכיבים. העלתי את הזיכרון ל 3.0 וולט והכל היה בסדר. העלתי את המגהרץ של המעבד מ 2000Mhz ל 2220Mhz והכל היה בסדר. ואז התחלתי לאט לאט להעלות את הוולט של המעבד. הגעתי עד 1.6 אם אני לא טועה (המקורי היה 1.3) והמחשב נתקע. הפעלתי מחדש וניסיתי להכיס לביוס אבל אי אשפר. המחשב תקוע על המסך הראשוני שבו צריך ללחוץ של DEL בשביל להיכנס ללוח וכשלוחצים כלום לא קורה. ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס לכמה דקות ולהחזיר אבל גם כשהחזרתי הבעיה נשארה. להתחיל לחסוך כסף למעבד חדש? :'( עוד דבר מוזר שקורה. כרגע נגיד ואני מכב…
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תגידו שווה לי לעשות OC לכרטיס הזה או שזה לא ישפיע ?
-
- 0 תגובות
- 382 צפיות
-
-
המפרט החדש שלי AMD 5000+ x2 65w asus m2n-e 2 זיכרונות של GSKILL ddr2 667 mhz 1 gigax2 evga 880 gts 640 superclocked psu 650w coolermaster מארז של CHENBRO עם מאוור 120 mm אחורי ומאוורר 80mm מקדימה אוקי כרגע אני משתמש במאוור הסטנדרטי של המעבד (אני יודע להחליף דחוף) אבל נראה לי שאפילו עם מאוורר מפלצתי של ZALMAN אני עדיין יצטרך להשאיר את המארז פתוח (לפחות במשך הקיץ) אשמח להצעת קירור תודה [br]פורסם בתאריך: 25.06.2007 בשעה 02:05:40 דרך אגב המאוורר של AMD מסתובב כזה לאט שאני כמעט יכול לקרוא את המדבקה
-
- 17 תגובות
- 889 צפיות
-
-
ה-X1900XT (קירור סטוק) שלי מתחמם יותר מדי וגורם לקריסות, מסכים כחולים וצבעים משונים על המסך בזמן משחקים. אני צריך המלצה על מאוורר שישפר את המצב בצורה משמעותית כי אחרת אני לא אוכל לשחק במשחקים כבדים.. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
חברים החלפתי את המאוורר שלי למעבד ומאז הטמפרטורה המזוהה של המאוורר שלי לא נכונה בביוס אני רואה שהטמפרטורה לא הגיונית (78 מעלות בזמן עבודה רגיל בלי משחקים אחרי שיוצאים ממשחק זה הרבה יותר)בכלל ברמה שמעבד היה נשרף כבר עכשיו אני אומר מראש שהמאוורר מותקן בצורה נכונה ויש משחה טרמית בין המאוורר למעבד ובטמפרטורות שהוא מראה לי אחרי משחקים אין מצב שהמעבד לא נשרף לכן המסקנה שלי היא שהטמפרטורה שאני רואה שגוייה. תודה מראש לכל הפותרים!!!
-
- 1 תגובה
- 392 צפיות
-
-
INTEL CELERON 2.13GHZ 478 533MHZ / 256 Tray (http://www.liranics.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=48) אין לי שום נסיון עד עכשיו קראתי רק מדריכים יש לי מאורר וגוף קירורשל המעבד האחר (כי זה בא בלי כלום)
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
הטמפ' האלה במנוחה... בעומסים המעבד לא עובר את ה-40 אפילו לא מתקרב לאיזור הזה...על הלוח לא הסתכלתי כל כך אבל אני לא חושב שהוא עובר את ה-35... איך אפשר לקרר עוד טיפה את הכרטיס מסך? יש לי מאוורר שפונה למעבד (80MM) ועוד שני מאווררים שאחד מהם מכניס מקדמת המארז (120MM) והשני מוציא מאחורי המארז (120MM)... המפרט: AMD 3000+ 939 GIGABYTE GA-K8N-SLI GEIL Value (512x2) CL 2.5 SAPPHIRE Radeon X800GT (אל תשאלו למה יש לי לוח SLI וכרטיס רדאון חח ) Thermaltake Soprano + Enermax 425W Noisetaker להגיד לכם את האמת? אני מאוד מרוצה מהמחשב עד עכשיו (שנתיים) לא עשה שום בעיות שהייתי צריך ללכת לממש את האחריות.
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
עשיתי OC ל 3.2GHZ במתחים רגילים, באס 356 מכפלה של 9 הרצתי ORTHOS והוא מראה לי שגיאה, התמונה מצורפת. מה אני צריך לעשות? אם אפשר תשובה זריזה למה זה לא נראה לי כל כך כל העסק :-\ תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 432 צפיות
-
-
-
שלום... יש לי שתי דיסקים קשיחים אחד מגיע ל50 עד 60 מעלות אין לי מושג מה הסיבה פעם הם היו קרובים אחד לשני אז הרחקתי אותם וירד מ65 ל50 עד 60.... קיצר עזרה עדיף לפני שהוא יהרס... תודה רבה רבה
-
- 7 תגובות
- 571 צפיות
-