עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shaharezra,

חנקן נוזלי עם הרבה בעיות תפעול של הלוח ובכל זאת מספרים נחמדים מאוד עוד פרטים פה. http://www.iopanel.net/forum/%F7%E9%F8%E5%F8-%E0%F7%F1%E8%F8%E9%ED/4009-%F2%EC%E9%EC%E5%FA-%E4%E7%F0%F7%EF-%E4%F0%E5%E6%EC%E9-byter-tycoon-sorcerer.html

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  2. שיהיה יל בריא המאוור 80 מ"מ הכחול הזה. המערכת עובדת על כמעט צליל לא מורגש שהחלפתי אותו והוא............ רעש של מסוק א של גנרטור לא יודע. קיצר איזה מאוור 80 מ"מ מומלץ ושקט? (בינתיים שמתי משהו מספק ישן)

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  3. Started by idan_20,

מפרט: 4300 ds3 gskill 800 2gb hk ניסיתי הכל לא מצליח לעבור את ה3 אני רציתי להגיע בעקרון לFSB 400 כדי לעבוד על יחס 1:1 עם הזכרונות אבל הבנתי שזה בעייתי בגלל משהו שכשור בSTRAPS מישהו יכול להסביר מה הקטע או יותר חשוב פשוט להסביר לי על איזה תדר FSB ממולץ לעבוד????? ועוד שאלה עד איזה מהירות אפשר לעבוד עם הזכרונות האלו? כרגע הם על 888

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  4. המפרט המלא בצד. העלתי לאט לאט את הFSB עד ל330, הכול היה בסדר, כשהתחלתי את הבדיקה עם ORTHOS הטמפ היו בסדר (51 לפי אוורסט, 53 לפי Core temp לליבות, של הלוח היתה 47) קיבלתי FATAL EROR והבדיקה נעצרה, מיד החזרתי את הFSB לסטוק והכול הסתדר. צריך עזרה איך להתקדם מפה, תודה

5. Started by ras81,

שלום רכשתי את המשאבה, ושמתי לב שמלבד חיבור המולקס לחשמל יש גם חוט נוסף (כחול) בשביל מה הוא? האם הוא כדי לחבר ללוח אם ואם כן בשביל מה? תודה

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  6. Started by מר שאלה 2007,

מוורר 80MM הוא בגודל של 8X4? אני מגדיר כריבוע -(4 צלעות בגודל של 8סמ') תודה...

7. שלום לכולם, אני מקווה שזה באמת הפורום לשאול את השאלה הזאת. האם יש קשר ישיר בין טמפרטורת המחשב למהירות העבודה שלו? אתמול ניקיתי את המחשב של אבא שלי לאחר שהוא התחיל להתריע על טמפרטורות גבוהות. זהו פנטיום 4 ישן שמריץ Win98 עם 256 זיכרון. בכל מקרה, אני לא חושב שאי פעם פתחו אותו אז פתחתי וניקינו והוצאנו משם כמויות אדירות של אבק. כל אזור כניסת האויר למארז היה כמעט חסום לגמרי. בכל מקרה, אחרי הניקיון הרציני הטמפרטורות ירדו והמחשב נהיה הרבה יותר שקט (הגיוני) אבל לפי מה שאבא שלי טוען הוא גם עובד יותר מהר. האם זה הגיוני? האם יש קשר ישר בין הטמפרטורה למהירות העבודה? תודה!

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  8. יש לי גוף קירור מקורי וחדש לחלוטין של אינטל, חשבתי אולי לעדות איתו משהו ולהתאים אותו למעבד ATHLON64 3200 AM2 יש מצב להתאים אותו? הגוף קירור הזה היה יושב על פרסקוט.... http://www.pccenter.co.il/uploadimages/25769.JPG

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  9. Started by Shane McMahon,

שלום,ברצוני לקנות את הקירור הנ"ל. האם ההתקנה קלה ? מישהו יכול לכתוב לי באייסי 58825562 או כאן איך? תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  10. Started by lalush33,

אז ככה... את המחשב הקודם שלי שהוא P4 3.4 אני נותן לאחותי.. לי קונים מחשב חדש ואת המחשב הקודם של אחותי אני רוצה להפוך למדיה סנטר השאלה היא אם הוא יחזיק טוב את המדיה סנטר (אני פשוט ימחוק הכל כלום לא יהיה מותקן חוץ מאנטי וירוס ומדיה סנטר של וינדוס וינסטה), יש לו 512 מגה זיכרון ו40 ג'יגה הארד דיסק, 800Mhz מעבד וזהו בעקרון.. אתם אומרים שהוא יריץ לי את המדיה סנטר? האם הויסטה יפעל טוב בהתחשב שאני לא מתקין על המחשב כלום מלבד אנטי וירוס? אם כבר זה אפשרי מה כדאי להוסיף עד 500 ש"ח ע"מ שהמדיה סנטר יפעל טוב מאוד? ועכשיו לשאלה שמתאימה לאוברקלוקינג... איך אני יכול לעשות לו אובר קלוק? הוא פנטיום 3 אני לא צריך לעשות לא לכרטיס מסך או משהו אחר אני רוצה לעשות לו רק למעבד ולזכרון... יש אפשרות…

• 2 תגובות
    • 398 צפיות
  11. Started by idan_20,

בואו לא נכנס עכשיו למה זה ולמה זה רק שאלה אחת האם זה נכון שתדר FSB 400 הוא לא מומלץ לעבודה בלוחות 965 ? מישהו פה עובד על תדר כזה עם לוח DS3?

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  12. Started by ofir38,

מחפש את הקירור הכי משתלם מבחינת הקירור שלו.. שיהיה בטחוני.. ושלא יהיו מקרי נפילה כמו שראיתי פה עם איזה בחור שנפל לו הINFINITY .. והעיקר שייתן ביצועים חזקים ,יוריד הרבה את טמפ' המעבד ואת כל זה יעשה בשקט מירבי.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום אני מעוניין לבצע OC לכרטיס הנ"ל על VISTA ביצעתי בדיקות לרכיבים והכל תקין אבל איזה תוכנה צריך ? ואיך מכוונים ? אני יודע שבמאמר שלכם הגדול על הכרטיס דובר שבוצע OC לכרטיס אך לא סופר איך ? עוד משהו האם צריך לכוון בביוס משהו ? שמתקינים כרטיס כזה ?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי אנשים, לפני חצי שנה קניתי מחשב חדש בעל מעבד כפול ליבה. לאחרונה, הטמפ' של כל אחת מהליבות בזמן מנוחה מגיעה ל- 43 מעלות. אני מעוניין להחליף את גוף הקירור הנוכחי שיש ברשותי ( COOLER MASTER LGA775 CM775 ) לגוף קירור איכותי שיקרר יותר טוב את המעבד והליבות. אשמח לשמוע את המלצתכם לגוף קירור איכותי. המפרט של המחשב שלי: מעבד: INTEL DUAL CORE E6600 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS4 זיכון :OCZ 1GB 800MHZ ספק: EZCOOLER 500W

• 14 תגובות
    • 680 צפיות
  15. Started by Hekenshlish,

לא מבין מה נכון כבר, קראתי מיליון מאמרים ודיונים ולא מבין מה טוב ומה לא. אני עם 6600 עם OC קטן ל-333 הטמפרטורה במאמץ היא 62 מעלות עם זלמן 7700CU המתח של המעבד- מה האמיתי לעזזל? בביוס בחרתי 1.225 CORETEMP מראה 1.325 CPUZ מראה 1.178 מה נכון מכל זה? והטמפרטורה נראית לי גבוהה ביחס לזה שהיה לי פעם BADAXE2 של אינטל ושם הוא הראה לי 41 מעלות במאמץ בOC המסכן הזה! אז כל חיישן של כל לוח מראה מה שבא לו? מדובר באותה מערכת בדיוק רק הלוח הוחלף ל-P5BDELUXE באינטל, היה לי IDLE של 31 מעלות!!!! עכשיו אני IDLE של 52 בממוצע. מה דפוק כאן?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  16. Started by Elad_m,

שלום לכולם, לפני הכל המפרט שלי: e6300 abit kingstone 512 ddr2 667X2 GPS-400AA-101A Chieftec‎-ספק קירור המעבד הוא קירור סטוק+שדרוג קל(תעלה+מאוורר שמכניסה אויר קר למעבד) במארז עצמו ישנם עוד 4 מאווררים אחד שמכניס אויר לדיסק קשיח,אחד שמוציא אויר בחלק האחורי , אחד שמכניס אויר לאיזור הכרטיס מסך והמאוורר של הספק שמכניס אויר לכיוון המעבד. הטמפרטורה של הליבות 45 במנוחה 62-67 במאמץ מלא. ולשאלות: 1.האם הסירקולציה נשמעת תקינה?(נראה לי שלא בגלל שיוצא ש4 מאווררים מכניסים ורק האחורי מוציא אשמח לדעתכם) 2.האם הטמפרטורה של המעבד סבירה? 4.בחלק התחתון של המעבד (הצד שנוגע בלוח אם)יש מדבקה לבנה קטנה האם אפשר להוציא אותה? יכול להיות שהיא משפיעה על החום? 3.האם אני יכול לעשות oc סולידי(גג 2400 ג…

• 10 תגובות
    • 828 צפיות
  17. איה מבין הקירורים יותר טוב : 1.http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=4301 -בהחה שאני שם עלי את המאוורר האופציונלי . 2.http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=13133 או שבכלל עדיף לי לקחת קירור אחר . ( X1650PRO )

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  18. Started by yakir1111,

שלום.. מיקודם נגעתי בצ'יפסט של הלוח אם על הצלכות קירור וזה היה ממש רותח אי אפשר ליגוע... MSI K9NGM זה אמור להיות ככה רותח?

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  19. Started by Ac-Boy,

Temperatures Motherboard 45 °C (113 °F) CPU 49 °C (120 °F) CPU #1 / Core #1 52 °C (126 °F) CPU #1 / Core #2 51 °C (124 °F) GPU 55 °C (131 °F) WDC WD1600JS-00NCB1 50 °C (122 °F) פעם ראשונה שההארד דיסק הגיע לי 50.. הוא בד"כ 42 אלו התוצאות לאחר שיחרור קבצי RAR אבל עדיין אלו הטמפ' המומצעת, המארז הוא סופרנו. מה אני יכול לעשות? החדר לא ממוזג, אין מזגן..

• 6 תגובות
    • 455 צפיות
  20. האם מישהו מכיר תוכנה להצגת טמפ' מעבד על הצג בזמן משחק? אשמח לדעת אם לאחר האוברקלוק המעבד לא מתחממם לי יתר על המידה.... בתודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  21. Started by w7_znay,

אני צריך עזרה בקירור הזיכרונות שלי , אני יכול להרכיב מאורור לידם אבל המאוור יש לו חיבור כזה מרובע אם שני פינים ואני ראיתי שהספק שלי נותן רק חיברוים של 4 פינים בשורה יש איזה דרך לחבר את המאוורר או דרך קירור אחרת לזיכרונות ? כי תמיד המחשב עושה ריסט בגלל הזיכרונות .

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  22. אמממ אז מה באמת יותר טוב אני הולך לקנות מחשב עם E6600 ואני רוצה לסגור איתו בסביבות ה3.5 ומעלה אז איזה קירור עדיף? ספק 460 של זלמן :s05:

• 10 תגובות
    • 729 צפיות
  23. Started by shainov,

שלום לכולם, המעבד כרגע על אובר של 2.94 עם מאוררר BIG TYPHOON VX שפועל על 80% בערך.. טמפרטורות נהדרות והכול בסדר פרט לזה שהליבות "מתכבות" שלא צריך אותם..איזה אופציה זו בביוס והאם מומלץ לבטל אותה או להשאיר אותה לחיסכון ניכר במחשמל כמו ששמעתי..ופחות עומס על המערכת..מה אתם אומרים???

• 0 תגובות
    • 388 צפיות
  24. שלום.. היום הלכתי לחפש משחה טרמית של AS5 פניתי ל3 חנויות שכונתיות של חומרה, ואני שואל אם יש להם משחה טרמית הם מסתכלים עליי ואומרים לי שלא שמים משחה טרמית למחשבים חדשים רק לפנטיום 2 הייתי ממש מופתע ומזועזע וחשבתי לעצמי שבטח אם מישהו בא אליהם עם בעיה לחום אז הם לא שמים להם משחה במעבד... האם באמת לא חייב לשים משחה למעבד חדש יחסית או שהמוכרים ממש מפגרים?

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  25. Started by Oranili,

אוקי עשיתי קצר סדר במארז.. אז ככה: לקחתי את כל החוטים של הספק כוח גילגלתי אותם עם היד עד שהיו צמודים אחד לשני כולם !! וסגרתי עם 3 אזיקונים ! והכנסתי לתא של ההארד דיסקים. עכשיו המארז פתוח ויש זרימת אוויר נכונה ... עכשיו השאלה שלי אם עשיתי נכון ? עם הגלגול ? זה לא יכול לגרום לנזק נכון ? תודה

• 11 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים