עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מחפש קרור מים טוב למעבד עד 400 שקל מישהו יכול להמליץ על משהו? אני מאזור באר שבע אבל אין בעיה להזמין מהאיטרנט רצוי שיהיה עם לידים...... תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  2. כותרת....

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  3. Started by shaharezra,

חנקן נוזלי עם הרבה בעיות תפעול של הלוח ובכל זאת מספרים נחמדים מאוד עוד פרטים פה. http://www.iopanel.net/forum/%F7%E9%F8%E5%F8-%E0%F7%F1%E8%F8%E9%ED/4009-%F2%EC%E9%EC%E5%FA-%E4%E7%F0%F7%EF-%E4%F0%E5%E6%EC%E9-byter-tycoon-sorcerer.html

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  4. שלום לכולם , שמי אור כהן, ואני בונה על אוברקלוק של 2900XT\8800GTS ומעבד Q6600. :2gunsfiring (עם P35C): אני מת מפחד מאוברקלוק :errrr:, אך אני יודע שהוא תורם לביצועים משמעותית. לאחר כמה ימים של חיפוש מצאתי הודעות על אוברקלוק אוטומטי וביטחוני (נשמע נהדר לא?) :bunny: אני יודע שהאוטומטי חלש יותר מהידני (אבל לא כל כך אכפת לי העיקר שיעלה את הביצועים). :biggthumpup: הבעייה שלי פה היא שאין לי מושג מאיפה אני משיג תוכנות כאלו. אני צריך שתימצאו לי כמה תוכנות: תוכנה עם אפשרות לאוברקלוק אוטומטי לכרטיס המסך 8800GTS 640MB (נמצא, קרדיט לkill_b7): התוכנה: coolbits 2 תוכנה עם אפשרות לאוברקלוק אוטומטי לכרטיס המסך 2900XT 512MB (נמצא, קרדיט לbykeking): התוכנה: ATI Tools ולסיום, והכי…

• 13 תגובות
    • 926 צפיות
  5. שלום לכם, כיום במארז שלי יש רק מאורר 120MM,שהגיע עם המארז- Compucase 6A19 המצוי בחלק האחורי של המארז. רציתי להוסיף מאורר 120 MM שקט בקדמת המארז, אבל הבעיה היא שאין לי אפשרות לחבר מאורר נוסף ללוח האם. לכן אצטרך לחבר את המאוורר ישרות לספק, מה שדורש מאורר שהוא באמת שקט. חשבתי על שני דגמים:הדגם הראשון הוא GT12252BDL-1 של GlacialTech בעוצמת רעש של 19 דציבלים ו37.0CFM , והדגם השני הוא AF12025 של Arctic Coolingבעוצמת רעש של 24.5 דציבלים ו56.3CFM. חשבתי גם על Scythe S-FLEX מדגם SFF21E (עם 20.1dBA ו49.0CFM), אבל קראתי בNeweeg שהוא לא כ"כ שקט. איזה מהם עדיף כאשר אין לי אפשרות לשלוט על מהירות המאוורר? ד.א: אני מחפש מאורר שקט ברמה דומה לThermaltake Volcano Silent Boost שנמצא במארז כק…

• 12 תגובות
    • 992 צפיות
  6. שלום, אתמול עשיתי OC לכרטיס מסך שלי- 6600GT בעזרת rivatuner. לאחר מכן התחלתי לשחק בOVERLORD ומיד אחרי ההפעלה הופיעו לי כתמים מרצדים בכול מיני צבעים, המשכתי לשחק ולאחר כמה זמן הופיעו מריחות בטקסטורות. יצאתי מהמשחק וניסיתי להוריד את ה OC אבל אפילו כשניסיתי לשים ערכים נמוכים ממה שהיה לי במקור, התוכנה אמרה אמרה לי כול הזמן שאי אפשר. לפני זה התקנתי את גירסאת ה94.28 של הדריוורים לכרטיס מסך וכשניסיתי להיכנס ל Nvidia control panel לקח לו שנים, המחשב בקושי זז וראיתי ש WINLOGON ממש אוכל תCPU ... בגלל שהחלפתי דריוור ניסיתי לשים את הקודם אבל אותה בעיה הופיעה. החלטתי לפרמט והיום בבוקר הצלחתי לשחק ללא בעיות. יצאתי מהמשחק, חזרתי אליו ואז הופיעו שוב הריצודים, אבל ממש הרבה. וכול המשחק נמר…

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  7. המפרט המלא בצד. העלתי לאט לאט את הFSB עד ל330, הכול היה בסדר, כשהתחלתי את הבדיקה עם ORTHOS הטמפ היו בסדר (51 לפי אוורסט, 53 לפי Core temp לליבות, של הלוח היתה 47) קיבלתי FATAL EROR והבדיקה נעצרה, מיד החזרתי את הFSB לסטוק והכול הסתדר. צריך עזרה איך להתקדם מפה, תודה

8. Started by Elad_m,

שלום עשיתי oc למעבד שלי e6300 וכאשר הגעתי ל2 ג'גה התחילו קצת בעיות בהתתחלה נאלצתי לפרמט את המחשב,לאחר הפרמוט המשכתי לכיוון 2.1 ג'יגה בדיקת המעבד בs&m הראתה שהכל תקין,הטמפרטורה היתה בסדר גמור 50 במאמץ(גם הטמ'פ של המערכת היתה בסדר גמור) ובשלב הזה המחשב הפסיק לפעול לי לא עבר את המסך הראשון,אחרי כמה נסיונות המחשב עלה ואז גיליתי שהווינדוס נדפק שוב,החזרתי את הביוס להגדרות ברירת מחדל ופרמטתי את המחשב. מה יכולה להיות הבעיה כאן? תודה מראש לעוזרים מפרט: e6300 abit ip95 kingstone 512 ddr2 667X2 hd 250gb wd 7600 gs 512 ddr2 GPS-400AA-101A Chieftec‎-ספק

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  9. Started by shainov,

שלום לכולם, במחשב חדש של בן דוד שלי שאני מתקין עשיתי לו אובר ל3.0GHZ המפרט הוא: E6420 P5B ASUS 2GB CL4 GSKILL PK HD 250 WD YS ASUS LS DVDRW ומאוורר למעבד BIG TYPHOON VX מכוון על 70% בערך הבעיה היא שכאשר אני מפעיל ORTHOS למשך של 5 דקות בערך ויותר הASUS PC PROBE2 מתריע לי על טמפ' גבוהה. במנוחה הוא נמצא ב51 כאשר התדר עומד על 2.2 בערך ובמאמץ כשהתדר עולה ל3 הטמפ' עולה ל68-72 במאמץ מלא של ORTHOS האם הטמפ' בסדר או להוריד קצת אוברקלוק???והלוח אם עומד על 40 מעלות יציב..מארז של HEC 6A ושני AC עובדים על 2000RPM+-(אחד מוציא אחד מכניס)

• 13 תגובות
    • 774 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מקווה שזה באמת הפורום לשאול את השאלה הזאת. האם יש קשר ישיר בין טמפרטורת המחשב למהירות העבודה שלו? אתמול ניקיתי את המחשב של אבא שלי לאחר שהוא התחיל להתריע על טמפרטורות גבוהות. זהו פנטיום 4 ישן שמריץ Win98 עם 256 זיכרון. בכל מקרה, אני לא חושב שאי פעם פתחו אותו אז פתחתי וניקינו והוצאנו משם כמויות אדירות של אבק. כל אזור כניסת האויר למארז היה כמעט חסום לגמרי. בכל מקרה, אחרי הניקיון הרציני הטמפרטורות ירדו והמחשב נהיה הרבה יותר שקט (הגיוני) אבל לפי מה שאבא שלי טוען הוא גם עובד יותר מהר. האם זה הגיוני? האם יש קשר ישר בין הטמפרטורה למהירות העבודה? תודה!

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  11. Started by מורדו,

איך אני יודע כמה נוזל להכניס למערכת ?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  12. Started by מר שאלה 2007,

מוורר 80MM הוא בגודל של 8X4? אני מגדיר כריבוע -(4 צלעות בגודל של 8סמ') תודה...

13. יש לי גוף קירור מקורי וחדש לחלוטין של אינטל, חשבתי אולי לעדות איתו משהו ולהתאים אותו למעבד ATHLON64 3200 AM2 יש מצב להתאים אותו? הגוף קירור הזה היה יושב על פרסקוט.... http://www.pccenter.co.il/uploadimages/25769.JPG

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  14. שיהיה יל בריא המאוור 80 מ"מ הכחול הזה. המערכת עובדת על כמעט צליל לא מורגש שהחלפתי אותו והוא............ רעש של מסוק א של גנרטור לא יודע. קיצר איזה מאוור 80 מ"מ מומלץ ושקט? (בינתיים שמתי משהו מספק ישן)

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  15. Started by ציפורים בניוטרל,

שלום, ברשותי המעבד Intel P4 2.6 ליבת northwood עשיתי עליו OverClock וברצוני לקבל חוות דעת ואם אני יכול להמשיך עוד במצב שלי.. [attachment deleted by admin]

16. Started by lalush33,

אז ככה... את המחשב הקודם שלי שהוא P4 3.4 אני נותן לאחותי.. לי קונים מחשב חדש ואת המחשב הקודם של אחותי אני רוצה להפוך למדיה סנטר השאלה היא אם הוא יחזיק טוב את המדיה סנטר (אני פשוט ימחוק הכל כלום לא יהיה מותקן חוץ מאנטי וירוס ומדיה סנטר של וינדוס וינסטה), יש לו 512 מגה זיכרון ו40 ג'יגה הארד דיסק, 800Mhz מעבד וזהו בעקרון.. אתם אומרים שהוא יריץ לי את המדיה סנטר? האם הויסטה יפעל טוב בהתחשב שאני לא מתקין על המחשב כלום מלבד אנטי וירוס? אם כבר זה אפשרי מה כדאי להוסיף עד 500 ש"ח ע"מ שהמדיה סנטר יפעל טוב מאוד? ועכשיו לשאלה שמתאימה לאוברקלוקינג... איך אני יכול לעשות לו אובר קלוק? הוא פנטיום 3 אני לא צריך לעשות לא לכרטיס מסך או משהו אחר אני רוצה לעשות לו רק למעבד ולזכרון... יש אפשרות…

• 2 תגובות
    • 441 צפיות
  17. שלום רב, כבר הרבה מאד זמן שהמחשב שלי מתחמם ומגיע לטמפרטורות גבוהות ומתכבה בשל כך. במשחקים כבדים יכול להגיע ל70-80 ואז המנגנון האוטומטי פשוט מכבה אותו, או שהוא מתכבה לבד. בכל מקרה - אפשר להגדיר את הטמפרטורה של הכיבוי אבל אני לא מתסכן בלהעלות אותה. יש מאורר אחד שמכניס אוויר למארז (למטה מימין), אחד שמוציא (למעלה משמאל), HSF למעבד וגם לגשר הצפוני. כפי שאתם רואים הכבלים מסודרים בצורה לא רעה כך שהם לא אמורים להפריע יותר מדי לזרימת אוויר. אבל השורה התחתונה היא שהמערכת כולה מתחממת כאשר המארז סגור. או שלא נכנס מספיק אוויר קר בשביל לפצות על החום שיוצא מהמעבד או שפשוט זרימת האוויר לא טובה במארז. אני מצרף תמונה ומבקש עיצות לפתרון הבעיה. תודה. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by idan_20,

בואו לא נכנס עכשיו למה זה ולמה זה רק שאלה אחת האם זה נכון שתדר FSB 400 הוא לא מומלץ לעבודה בלוחות 965 ? מישהו פה עובד על תדר כזה עם לוח DS3?

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  19. Started by ras81,

שלום רכשתי את המשאבה, ושמתי לב שמלבד חיבור המולקס לחשמל יש גם חוט נוסף (כחול) בשביל מה הוא? האם הוא כדי לחבר ללוח אם ואם כן בשביל מה? תודה

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  20. Started by pain_killer12,

אני קונה מעבד E4300 (מקווה לOC לפחות עד 3.2) ומארז טריניטי. בשביל האינפיניטי אני אצטרך לנסוע דרך ארוכה אך יש/ לי קרוב לבית (בסקאי פיסי) את הביג טייפון VX. איך הביג טייפון מבחינת קירור, ומבחינת שקט? האם שווה לנסוע שעה בשביל האינפיניטי?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היי אנשים, לפני חצי שנה קניתי מחשב חדש בעל מעבד כפול ליבה. לאחרונה, הטמפ' של כל אחת מהליבות בזמן מנוחה מגיעה ל- 43 מעלות. אני מעוניין להחליף את גוף הקירור הנוכחי שיש ברשותי ( COOLER MASTER LGA775 CM775 ) לגוף קירור איכותי שיקרר יותר טוב את המעבד והליבות. אשמח לשמוע את המלצתכם לגוף קירור איכותי. המפרט של המחשב שלי: מעבד: INTEL DUAL CORE E6600 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS4 זיכון :OCZ 1GB 800MHZ ספק: EZCOOLER 500W

• 14 תגובות
    • 718 צפיות
  22. איה מבין הקירורים יותר טוב : 1.http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=4301 -בהחה שאני שם עלי את המאוורר האופציונלי . 2.http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=13133 או שבכלל עדיף לי לקחת קירור אחר . ( X1650PRO )

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  23. Started by shainov,

שלום לכולם, המעבד כרגע על אובר של 2.94 עם מאוררר BIG TYPHOON VX שפועל על 80% בערך.. טמפרטורות נהדרות והכול בסדר פרט לזה שהליבות "מתכבות" שלא צריך אותם..איזה אופציה זו בביוס והאם מומלץ לבטל אותה או להשאיר אותה לחיסכון ניכר במחשמל כמו ששמעתי..ופחות עומס על המערכת..מה אתם אומרים???

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  24. Started by yakir1111,

שלום.. מיקודם נגעתי בצ'יפסט של הלוח אם על הצלכות קירור וזה היה ממש רותח אי אפשר ליגוע... MSI K9NGM זה אמור להיות ככה רותח?

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  25. המפרט שלי הוא. לוח אם asus striker extreme nfovce 680i sli מעבד intel core2 extreme quad q 66700 box כרטיס מסך nvidia geforce 8800 gts 640 mb זיכרון kingston ddr2 2048mb 800mhz CL5 ארד דיסק western digital wd 5000ks 500gb sata2 16 buffer 7200 מארז a top gladiator

• 9 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים