אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
תודה, בז'נגלו
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
-
שלום לכם, כיום במארז שלי יש רק מאורר 120MM,שהגיע עם המארז- Compucase 6A19 המצוי בחלק האחורי של המארז. רציתי להוסיף מאורר 120 MM שקט בקדמת המארז, אבל הבעיה היא שאין לי אפשרות לחבר מאורר נוסף ללוח האם. לכן אצטרך לחבר את המאוורר ישרות לספק, מה שדורש מאורר שהוא באמת שקט. חשבתי על שני דגמים:הדגם הראשון הוא GT12252BDL-1 של GlacialTech בעוצמת רעש של 19 דציבלים ו37.0CFM , והדגם השני הוא AF12025 של Arctic Coolingבעוצמת רעש של 24.5 דציבלים ו56.3CFM. חשבתי גם על Scythe S-FLEX מדגם SFF21E (עם 20.1dBA ו49.0CFM), אבל קראתי בNeweeg שהוא לא כ"כ שקט. איזה מהם עדיף כאשר אין לי אפשרות לשלוט על מהירות המאוורר? ד.א: אני מחפש מאורר שקט ברמה דומה לThermaltake Volcano Silent Boost שנמצא במארז כק…
-
- 12 תגובות
- 929 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לעשות oc ל6600gt agp ורציתי לדעת מהי הטמפ המקסימלית שהוא יכול להגיע בנוסף מה נותן פתיחת צינורות והאם זה באמת הכרחי אם כן איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
טוב קראתי והפנמתי קצת את כל עניין האוברקלוק, עכשיו ברשותי מחשב עם מעבד Intel 4300 + Big Typhoon לוח אם מסוג Gigabyte 965P DS3 REV3.3 זכרונות OCZ 1GbX2 800 Mhz Antec 500W אחרי התקנת הדרייברים של הלוח אם, נכנסתי לביוס וניסיתי להרים רק את ה FSB של המעבד. ( ללא העלת וולט ) לאחר שהרמתי יותר מ40, הוא כבר לא הצליח לסחוב את הווינדוס , מכיוון שלא רציתי לגעת בוולטים כי ראיתי איזה 7 אפשרויות של חשמל וממש אין לי מושג מה כל אחת עושה אז לא רציתי לגעת. בקיצור ולעניין אני רוצה להגיע בסה"כ ל 3Ghz יציב מהמעבד, עם שמירה על טמפרטורות סבירות. מישהו יכול להסביר לי במפורט מה עלי לעשות? כמה להגביר תוולטים? האם לשנות תתזמונים של הכרטיסי זכרון? בבקשה אני לא ממש בקיא באובר.. תודה רבההה !!
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
AMd Athlon 64 X2 4800+ AM2 Box Aerctic-Cooling Freezer Pro 64 For AMD Asus M2N-E זה בערך מה שצריך. יש לי בביוס לבחור 3 עד 10 אחוז. עכשיו זה מ2.4 או2.5 הפך ל: 2750Mhz איך אני מוסיף עוד אוברקלוק? (בדבר הזה זה 10% מקסימום) ב10 אחוז המערכת יציבה לגמרי
-
- 12 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי, לפני חצי שנה גוף הקירור של ה-DFI שלי מת והחלפתי אותו ב-EVERCOOL VC-RE הידוע לטובה בעיקר מ-DFI STREET... אתמול המאורר שלו התחיל לעשות בעיות, פעם בכמה שניות הוא עושה רעש של טרקטור, שותק לכמה שניות וחוזר חלילה. מה אתם ממליצים לקנות?
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום, נראה לי שהמאווררים במחשב החדש שלי מאד איטיים, סביב ה1000RPM (לפי אוורסט) איך אפשר לשנות את מהירות המאווררים?
-
- 0 תגובות
- 389 צפיות
-
-
שלום למומחים, המרתי את המחשב הקיים ל HTPC. הכרטיס מסך שלי הוא הדבר היחידי שעדיין מרעיש בצורה מעצבנת (בסלון...). כאמור, הכרטיס הוא leadtek 6600GT. תוכלו להמליץ לי על קירור שקט לכרטיס? תודה!
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להבהיר שאין לי ידע ממשי בפיסיקה אני כולה עכשיו עולה ל- י'... וה"תאוריה" הזאת היא סתם משהו שחשבתי עליו, ורציתי שתגידו לי האם זה נכון ,ואם לא, אשמח להסבר... אז זה מה שחשבתי עליו.............. כדי לקבל מהמאווררים במארז תועלת מירבית (למטרות מסויימות בלבד ), לחבר לדוגמא מאוורר 120.. ואחריו יהיה מין משפך עם חור בקצה בקוטר קטן יותר מה - 120. ככה בעצם האויר ייצא בלחץ (לפחות לפי מה שאני מסוגל להבין כילד שעולה לתיכון עכשיו...), ייצא בלחץ... ובעצם יקרר "יותר טוב".. לדוגמא לעשות דבר כזה מכוון על היטסינק של מעבד מהדלת של המארז... שהחור יהיה לכיוון ההיטסינק כמובן ובעצם יקרר יותר מהר... אז שוב, אין לי כל כך מושג בכל חוקי הפיסיקה וזה... אבל אשמח להסבר בכל זאת.. נ.ב …
-
- 3 תגובות
- 446 צפיות
-
-
מאחר שזה פורום שיותר מבין ב-OC ואני רוצה לקנות זכרונות חדשים למחשב החדש שיהיו בנוים טוב ל-OC אז אני פותח את הדיון גם פה. אני צריך שתגידו לי מבין ה-2 זכרונות האלה איזה משתווה או אפילו יותר טוב מה- G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237_2398&products_id=16236 אני יכול לקחת את 2 אלה במחיר של 600 ש"ח רק תענו לי מה יותר טוב מבין שתיהם ואם הם בכלל יותר טובים מה g.skill שלמעלה 1. OCZ 2GB Kit DDR2 800Mhz PC2-6400 Reaper HPC 4-4-4-15 OCZ2RPR8002GK http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_1377&products_id=17600 .2 OCZ 2GB DDR2 PC2-6400 800Mhz Special Ops Edition Urban El…
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
והמאוורר הוא: AeroCool Xtreme Turbine 120 mm 90 cfm 32 dba יש לו יחס של 2.8 זרימת אויר/רעש שלא נדבר על איך הוא נראה כי הוא פשוט פצצתי, דרך אגב אני כבר הולך להזמין 4 כאלו לא פחות ולא יותר כי מה לעשות בארץ לא ניתן להשיג אותו ואם מישהו מוצא שיגיד לי בבקשה כי הוא חשוב לי... ;D מה תגידו על זה? לינק: http://www.aerocool.us/p-accessory/xtreme%20turbine/xtreme%20turbine.htm
-
- 13 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם , שמי אור כהן, ואני בונה על אוברקלוק של 2900XT\8800GTS ומעבד Q6600. :2gunsfiring (עם P35C): אני מת מפחד מאוברקלוק :errrr:, אך אני יודע שהוא תורם לביצועים משמעותית. לאחר כמה ימים של חיפוש מצאתי הודעות על אוברקלוק אוטומטי וביטחוני (נשמע נהדר לא?) :bunny: אני יודע שהאוטומטי חלש יותר מהידני (אבל לא כל כך אכפת לי העיקר שיעלה את הביצועים). :biggthumpup: הבעייה שלי פה היא שאין לי מושג מאיפה אני משיג תוכנות כאלו. אני צריך שתימצאו לי כמה תוכנות: תוכנה עם אפשרות לאוברקלוק אוטומטי לכרטיס המסך 8800GTS 640MB (נמצא, קרדיט לkill_b7): התוכנה: coolbits 2 תוכנה עם אפשרות לאוברקלוק אוטומטי לכרטיס המסך 2900XT 512MB (נמצא, קרדיט לbykeking): התוכנה: ATI Tools ולסיום, והכי…
-
- 13 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם ! קראתי את המאמר לגבי קירור מים - והתרשמתי מאוד. אני מעוניין לקנות מערת קירור - השאלה היא איזה מערכת כדאי לי לקנות בתקציב של 500 שח בערך. יש לי P4 ב SOCEKET 775 תודה!
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
צהריים טובים. יותר מדי בעיות במחשב אחד. הפעם זה הטמפ' שעלתה היום עד ל10 במנוחה ובמאמץ עד ל-15 המעבדים היו עובדים על טמפ' של 42 במאמץ. היום לפתע התחלתי לשמוע רעשים (אני חושב שזה מהספק) פתחתי את המחשב והוא היה ממש חם. אח"כ בדקתי טמפ' והיא הייתה 56. 14 יותר מהנורמלי. במה הבעיה?
-
- 45 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני רה להשקיט את המארז, הבעיה שהתקציב שלי דל מאוד ! חשבתי לשים קלקר בתוך המארז, איך זה יהיה ? זה ייצור חום ? אם אפשרי לעשות דבר כזה, איזה עובי של קלקר אני צריך ?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
האם הלוח הזה מסוגל לפעול בתדר FSB 400???????
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
אני מתכנן אחרי ירידת המחירים ביולי לקנות E6540 ולעשות לו OC, אך שיגיע הזמן הזה איך אני אדע מהמקסימום שלו, כדי שאני יוכל לקבוע לי מהיעד... תודה רבה לכולם רז
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב חדש של בן דוד שלי שאני מתקין עשיתי לו אובר ל3.0GHZ המפרט הוא: E6420 P5B ASUS 2GB CL4 GSKILL PK HD 250 WD YS ASUS LS DVDRW ומאוורר למעבד BIG TYPHOON VX מכוון על 70% בערך הבעיה היא שכאשר אני מפעיל ORTHOS למשך של 5 דקות בערך ויותר הASUS PC PROBE2 מתריע לי על טמפ' גבוהה. במנוחה הוא נמצא ב51 כאשר התדר עומד על 2.2 בערך ובמאמץ כשהתדר עולה ל3 הטמפ' עולה ל68-72 במאמץ מלא של ORTHOS האם הטמפ' בסדר או להוריד קצת אוברקלוק???והלוח אם עומד על 40 מעלות יציב..מארז של HEC 6A ושני AC עובדים על 2000RPM+-(אחד מוציא אחד מכניס)
-
- 13 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, אתמול עשיתי OC לכרטיס מסך שלי- 6600GT בעזרת rivatuner. לאחר מכן התחלתי לשחק בOVERLORD ומיד אחרי ההפעלה הופיעו לי כתמים מרצדים בכול מיני צבעים, המשכתי לשחק ולאחר כמה זמן הופיעו מריחות בטקסטורות. יצאתי מהמשחק וניסיתי להוריד את ה OC אבל אפילו כשניסיתי לשים ערכים נמוכים ממה שהיה לי במקור, התוכנה אמרה אמרה לי כול הזמן שאי אפשר. לפני זה התקנתי את גירסאת ה94.28 של הדריוורים לכרטיס מסך וכשניסיתי להיכנס ל Nvidia control panel לקח לו שנים, המחשב בקושי זז וראיתי ש WINLOGON ממש אוכל תCPU ... בגלל שהחלפתי דריוור ניסיתי לשים את הקודם אבל אותה בעיה הופיעה. החלטתי לפרמט והיום בבוקר הצלחתי לשחק ללא בעיות. יצאתי מהמשחק, חזרתי אליו ואז הופיעו שוב הריצודים, אבל ממש הרבה. וכול המשחק נמר…
-
- 6 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום עשיתי oc למעבד שלי e6300 וכאשר הגעתי ל2 ג'גה התחילו קצת בעיות בהתתחלה נאלצתי לפרמט את המחשב,לאחר הפרמוט המשכתי לכיוון 2.1 ג'יגה בדיקת המעבד בs&m הראתה שהכל תקין,הטמפרטורה היתה בסדר גמור 50 במאמץ(גם הטמ'פ של המערכת היתה בסדר גמור) ובשלב הזה המחשב הפסיק לפעול לי לא עבר את המסך הראשון,אחרי כמה נסיונות המחשב עלה ואז גיליתי שהווינדוס נדפק שוב,החזרתי את הביוס להגדרות ברירת מחדל ופרמטתי את המחשב. מה יכולה להיות הבעיה כאן? תודה מראש לעוזרים מפרט: e6300 abit ip95 kingstone 512 ddr2 667X2 hd 250gb wd 7600 gs 512 ddr2 GPS-400AA-101A Chieftec-ספק
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המעבד Intel P4 2.6 ליבת northwood עשיתי עליו OverClock וברצוני לקבל חוות דעת ואם אני יכול להמשיך עוד במצב שלי.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
פשוט מדהים רחוק משיא עולם אבל עדיין מרשים מאד :yelclap: http://www.iopanel.net/forum/%E0%E5%E1%F8%F7%EC%E5%F7%E9%F0%E2/3807-tycoon-byter-6175mhz-641-cpu-%3D%3D%3Eupdate-6613mhz-ln2.html#post44935
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
מחפש קרור מים טוב למעבד עד 400 שקל מישהו יכול להמליץ על משהו? אני מאזור באר שבע אבל אין בעיה להזמין מהאיטרנט רצוי שיהיה עם לידים...... תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-