אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
מאמר שלי פורסם בoverclockers.com, כדאי לקרוא...
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הורדתי עכשיו בפעם הראשונה את התוכנה, גירסא 1.8.1 בטא, הרצתי בדיקה מלאה בלשונית הראשונה (L1\L2\CPU\FPU\PSU), אחרי יותר מ10 דקות, סיים את כולם בהצלחה (passed). אחרי זה הפעלתי PRIME95 בבחירת Large FFTS, תוך פחות מדקה נכשל (הפך לצהוב). מה העניין פה? יש איזה תוכנה אחרת מומלצת לבדיקת יציבות? כי מיום ליום אני מתחיל לשנוא את ה PRIME.
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום =] עכשיו לשאלות: יש לי כרטיס מסך Inno3D Nvidia GeForce FX 5700LE 256MB DDR השאלה שלי היא כזו, אם אני פותח לו צינוריות, לרמה של איזה כרטיס הוא יכול להגיע לי? האם פתיחת צינוריות יכולה לפגוע בכרטיס עצמו? איך אני פותח צינוריות? ומה זה בכללי, "פתיחת צינוריות" אה, ומה זה OVERCLOCKING? תודה רבה ומראש לעונים! Hilikoh
-
- 7 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך עזרה ממכם בבחירת קירור מים - המפרט של המחשב - 4770K Z87 EXTREME 780GTX HYPERX 2133MHZ SEASONIC 1000W CORSAIR 900D הלופ המתוכנן עד כה - החלקים שנבחרו עד כה - התקציב - 1000 דולר לחלקים עצמם. משלוח וביטוח לא כלול בתקציב. דרישות - אדום, קר, יעיל, זול. שדרוג לעתיד - 780 נוסף עם בלוק נוסף, יכנס ללולאה הזאת. השאלות - * האם יש צורך במתאם/צינור/תצורה אחרת של חיבור המשאבה והקיט של BP על מנת שישבו אחד על השני? - האם המתאם שבתוך הקיט עושה את העבודה הזאת? * האם ישנם מספיק פיטינגים? יותר מידי? פחות מידי? - בכוונה בחרתי בXSPC בגלל המחיר, אולי בהמשך אני ישקול שוב את המחירים המטורפים של BP. * מה אתם אומרים על הלופ? נכון? שיפורים? ואם אתם רוא…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי Sapphire Radeon 9800PRO עם 128 מגה ו- 256 ביט עם R360. יש לי את הקירור שבכותרת ביחד עם משחה תרמית Arctic silver 5. על הזיכרונות יש גם צלעות (הצ'יפים של הזיכרונות מרובעים והצלעות מלבניות ולכן לא מכסות את כל הצי'פ). אני לא מצליח לעשות OC גבוה! בליבה אם אני עובר את 400 מגה הרץ יש פאקים אחרי כמה זמן, בזיכרונות אם אני עובר את 360 יש פאקים. למען השם!! בלי הקירור לזיכרונות וקירור ליבה סטוק עשיתי יותר טוב! מה גורם לזה?? האם הצלעות בזיכרונות גרמו יותר נזק מתועלת? האם הקירור לליבה פגום? החלפתי משחה תרמית כמה פעמים וחיזקתי את הקירור לליבה, אבל עדיין יש פאקים כאלה! וכשעשיתי פלאש ל- XT הייתי צריך לרדת מתחת לתדרים של PRO כדי שלא יהיו פאקים ואז נכנעתי וחזרתי לפרו. מה לעשות?? מה לד…
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
חברים... חיברתי LCD 16X2 עם תאורה למחשב! עכשיו יש לי רק בעיה אחת... אני רוצה להציג עליו דברים בעברית... אך ללא הצלחה... שאני שולח מידע בעברית יוצא ג'יבריש... מישהו יודע מה הפיתרון??
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום בניתי מקלט אינפרא אדום שקולט את הפקודות מהשלט לפי המדריך הזה יש לי קצת בעיות עם התוכנות, הם לא מזהות לי את השלט ונותנות שגיאות אבל ב WINLIRC הצלחתי ללמד אותו את הכפתורים, והוא זיהה אותם, ככה שאין ביעה במקלט, אבל התוכה עדיין נותנת שגיאה בהתחלה. גם לא בדיוק הבנתי איזה מהתוכנות צריך, מישהו יכול להסביר לי בבקשה? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע יש לי מאוורר רגיל של INTEL וכבר נמאס לי מהרעש שלו ואני רוצה לשדרג , אני מחפש משהו כמה שיותר שקט מהחנות KSP או IVORY במחיר 200 שקל שיתן לי תוצאות מקסימליות במינימום רעש , כנראה שאני אלך לקנות היום . תודה מראש עריכה: עכשיו אני מתלבט בין ה-Freezer 7 Pro ל-Scythe Mugen II . איזה כדאי? יש אולי קירור אחר שעדיף מהם? אגב צריך לקנות גם משחה תרמית נכון? זה לא בא כלול?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לשאול, אם אני על FSB של 500mhz, האם זה אומר שגם צריך לשנות את התדר של הכרטיס מסך, או שלעולם משאירים אותו על 100? תודה.
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
תראו יש לי כרטיס מסך 8800GTS 320 MB והוא מגיע בימים אלה שחo טירוף ל80 מעלות ללא מאמץ,ועם מאמץ ל95 ולפעמים גם מעל!!!! מה אני יכול לעשות בנידון??? המארז שלי הוא raidmax sagitta
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן! אני בחיים לא ביצעתי אוברקלוק ואני רוצה לנסות ויש לי כמה שאלות. קודם כל- האם שווה לי לבצע אוברקלוק למעבד Intel Celeron 1.6GHZ? במידה שזה יהיה מועיל ושווה, לכמה אפשר להגיע בלי להשתמש בקירור? (במצב הנוכחי הוא על 40 מעלות בערך) במידה ולא שווה- האם שווה לעשות על מעבד פנטיום 4 בתדר 1.6GHZ? ושוב, לכמה ניתן להגיע ללא קירור? ועכשיו כמה שאלות: 1) במידה ואחליט לבצע אוברקלוק והמעבד יתחמם יתר על המידה. הוא יכול להישרף? להנזק? או שהמחשב מתכבה ואפשר להחזיר חזרה למצב המקורי? 2) עד כמה מעלות בערך אפשר להגיע ללא קירור? מה המקסימום שאפשר? 3) כמה בערך עולה קירור אוויר והאם הוא בכלל שווה ת'כסף? זהו בינתיים, תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתחיל לעשות אוברקלוק, ואני מחפש תוכנות לשנות את השעונים של המעבד. בבאיוס שלי אין שום דרך לשנות אותם (לפחות לא שמצאתי) ואני חושב שזה משום שיש לי לוח אם ישן (intel D850GB) יש לי penium 4 1.5ghz 256samsung RDRAM gforce 4 ti 4200 (לא שזה משנה......) למרות שאין לי שום מאווררים במארז ( דבר שגיליתי רק היום חחחחחחח !!!) המעבד נמצא ב41 מעלות בערך, וזה נראה לי דיי בסדר.... אני לא רוצה לעשות אוברקלוק רציני רק איזה 100mhz עד 200mhz..... עוד דבר שאני צריך עזרה בו... זה מה אני משנה בשעונים ? שמעתי שאי אפשר לשנות את המכפלה, שאצלי היא 15... אז מה אני אמור לשנות? תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 563 צפיות
-
-
זו ליבת FERMI אם אני זוכר נכון היא מחזיקה מעולה עד מעלות ממש גבוהות. (הקדמה) בקיצור הבעיה היא שעבדתי על המחשב ושכחתי לסגור תמארז, אחר כך כשהשתמשתי בו הרגל שלי נגעה בלהבים של המאוורר בום עיקמה אותו לגמריי, שברה להב אחד ומאז רעש של מכסחת דשא. ניתן להחליף תמאורר? תקעתי עט לעצור אותו ושמתי מאורר על המארז הפתוח זה מאיר את הכרטיס על 60 במאמץ ו40-50 מנוחה זה פתרון מאוד יצירתי כן אבל אני חייב שתעזרו לי לסדר את זה, לא באלי להשקיע על כרטיס חדש ואין אחריות על זה, אני מחכה לדור הבאה של המעבדים וכרטיסי מסך ואני הולך ממש להקיע כך שאני מעדיף פשוט לסדר את הכרטיס הזה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו השאלה אם הוא יוציא אוויר או יכניס אוויר ... (אני רציני מצפה לתשובה ) תודה ושבת שלום [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
איך הקירור הזה? לכרטיס מסך X1950XT הוא יותר מה VF900? מה ההבדל ביניהם? הוא שקט? תודה
-
- 7 תגובות
- 580 צפיות
-
-
האם הoc סביר? 4.1GHZ עם NIRVANA 120 וטמפ 67? זה לא טמפרטורה גבוהה מדי ל4.1GHZ במאמץ? מעבד E8400 הוא במתח של 1.265 ו9*456. עוד בעיה הcore temp רושם 63-64 והOCCT רושם ב4-5 מעלות יותר תמיד.... במנוחה 43 אבל הוא עובד על מכפלה 6 במנוחה. תודה מראש ערן.
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שאלה נשמעת קצת מטומטמת.. אבל קניתי לםני משהו כמו שנה+ מזרק של ארטיק סילבר 5 והוא עומד כבר המון זמן ולא יצא לי להשתמש כי התעצלתי לפתוח את המחשב ולחדש מריחות... בכל אופן הגיע הזמן כי המעבד שלי מגיע כבר ל70 מעלות... השאלה היא האם זה משנה שהגריז עמד כל כך הרבה או שאני יכול למרוח אותו בראש שקט ? אגב, עצות אולי איך לסלק המון אבק בדרך הטובה ביותר ובכללי עצות כי לא עשיתי זאת אף פעם... למרות שזה לא נשמע כזה קשה בטוח יש עצות ממביני דבר בעלי ניסיון וזה תמיד יכול לעזור. תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מבולבל... אוקי עכשיו שמעתי איפשהו על על vga silencer v3 איך הוא בהשוואה ל-ati silencer 1?ואיך הם בהשוואה לסיילנסר 2?? על מה עדיף ללכת??.מי מהם מקרר יותר טוב?אמרו לי שהסיילנסר 1 הוא בעל בעיית תאימות פיסית וצריך לחתוך אותו כדי שהוא יתאים???אז על מה ללכת על vga silencer 3?או על ati silencer 2 ??או על 1??? חשבתי שפתיחת התראד הזה תסדר אצל כמה אנשים את העניין... הנה תמונות לקירורים השונים ati silencer v.1 ati silencer v.2 vga silencer ver 3
-
- 7 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי מארז קטן מאוד יש בו רק שני מקומות לסידי מקום אחד לכונן דיסקטים ועוד 2 מקומות להראד דיסק ומילאתי את כל המקומות עכשיו יש לי רק מקום אחד מוכן בתוך המארז שאפשר לשים בו מאורר והוא בקדמת המארז למטה את השאר אני צריך לעשות בעצמי אני חשבתי על לשים מאוורר אחד שך 80 ממ בפרונט למטה ועוד אחד למעלה בגג המארז זה שלמטה יכניס אויר וזה שלמעלה יוציא הרעיון שלי טוב?? אם לא תציעו לי איפה לשים את המאווררים תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
הרדאון של מתחמם מאוד,וריציתי לקרר אותו,אז אמרו לי לקחת מאוורר ולפוצץ אותו באוויר-וכך עשיתי ;D לקחתי volcano 6 רק המאוורר,שהוא חזק מאוד יחסית למאוררים אחרים,ושמתי אותו ליד הפאנלים האלה מברזל אפשר לשבור(כמו של הכרטיס מסך והכרטיס קול) כדי שיוכל לקחת אוויר מבחוץ. ועכשיו הוא בזווית שהוא מפציץ את הכרטיס מסך באוויר,השאלה היא האם לא כדאי לי לעשות מודינג קטן עם חור בדלת ולעשות שהמאוורר יפציץ או יוצא אוויר מהכרטיס מסך??? אני יודע שמודינג יעזור השאלה היא האם להעיף עליו אוויר או לשאוף ממנו את האוויר החם??? למי שרוצה לדעת מדובר ב- GIGABYTE R9700 PRO
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אוקי אז ככה שאני בודק בביוס טמפ, הוא עומד על 40, מידי פעם עולה ל41 לכמה שניות.. שאני נכנס לוינדוס ובודק בתוכנה המעודכנת של ASUS, כתוב לי בהתחלה 38,37 שהתוכנות עולות ושהכל נרגע והוא במצב מנוחה, הוא על 35,34 מה אתם אומרים ?
-
- 7 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מערכת : ?Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE? ?A8N-E S-939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra? ?512Mb 400MHz Kingston CL3?x2 GIGABYTE 6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E? ?Western Digital 160GB SATA II 7200RPM 8MB? ?NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8? ?HEC Compucase CI-6A21 400W? אגב העלתי לו מתח ל 1.475 לא יודע למה ב CPUZ זה מראה 1.520 V אז זה מוזר אל תתיחסו , ואין ארקטיפקטים. עבר OC , אין קירורים שהוספתי איך שזה בא ככה קיבלתי =) עבר OC נחמד הנה תמונות : http://rotter.name/User_files/nor/433ea0fb0c4838f7.jpg http://rotter.name/User_files/nor/433ea51f2560b82d.jpg הצעות ושיפורים התקבלו בברכה =) !
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יואוא לפעמים איזה מעצבן זה שלא יודעים מה לרשום למעלה ......... טוב בקיצור אי צריך משחה טרמית לגוף הקירור הלא מוכר שנותן ביצועים שלא חשבתם עליהם (3000 RPM והוא שקט תחת ) טוב אני גם צריך מדריך איך לנקות משחה מגוף קירור כי עליו מלא , הצלחתי להוציא קצת עם טישו , ואחרי שהגוף נקי איך אני מורח משחה על המעבד . ואם אתה חושבים למה אני צריך , כי המעבד שלי שנמצא למטה החליט שלא בא לו לעבוד אז הוא בשביתה אצל אינטל במעבדות עריכה : שכחתי משהו הנה גוף הקירור http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=1&id=4217 תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אהלן אני חדש פה. ממצב? טוב תשמעו החלטתי למרו משחה טרמית על המעבד בהמלצת מנטור ורציתי לשאול פה איזה משחה טרמית מומלץ קראתי את המדריך ואני יודע איך למרוח. אז בבקשה עזרה.
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-