עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש חיה כזאת? הרעש של הTRANSFORMER עולה על העצבים לפעמים ואני מעוניין להשאיר מאווררים עם לדים כי זה חלק מהקטע במארז תודה מראש לעונים!

• 7 תגובות
    • 512 צפיות
  2. שלום. ברשותי הכרטיס מסך : ATI X1950pro 512MB PCI-E בעבר , הכרטיס מסך היה עומד על 50-55 מעלות בסטנדביי , ועד 80 מעלות במאמץ. היום , הכרטיס מסך עובד ב60 מעלות , ועד 102 מעלות!! ישנה עלייה של כמעט 20 מעלות!!! הוספתי מתחת לכרטיס מסך מאורר 120 , כדי שיעזור לקרר את הכרטיס מסך , לא היה שיפור של אפילו מעלה אחת וקטנה... ברגע שאני נכנס למשחק , אניעוד לא מתחיל לשחק , אני מגיע ל70-80 מעלות , אחרי שאני מתחיל לשחק...השמיים הם הגבול ממש , השיא היה 102 מעלות! משחקים שפעם לא היו עוברים את ה70 מעלות.... חוץ מזה , סידרתי כבלים , הוספתי מאוררים , והטמפרטורה בכל המחשב ירדה [20 מעלות בתוך המחשב , 50 מעלות למאבד במאמץ ] רק הכרטיס מסך עולה במקום לרדת... עכשיו אמרו לי שאני צריך לבדוק מתחים וכאלה …

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  3. Started by yakir1111,

שלום יש לי קיט חדש של זיכרון DDR2 קניתי KINGSTON 512X2 667MHZ CL5 שתי סטיקים זהים. והם עובדים אצלי בDUAL CHANNEL (שניהם ביחד 1G) עכשיו יש לי סטיק זיכרון בודד שהוא 256MB DDR2 533MHZ CL4 וחשבתי להוסיף אותו למחשב ואני לא יודע מה עדיף? עדיף להוסיף אותו ולוותר על הDUAL כדי שיהיה לי יותר נפח זיכרון או עדיף שלא לוותר על הDUAL? זאת אומרת כדאי לי להוסיף אותו שיעבוד ביחד עם הכרונות החדשים או שאין טעם וזה לא יעבוד כל כך טוב ביגלל שהם לא אותם התיזמונים? אם שמים זכרונות שהתיזמונים שלהם לא זההים מה יקרה? ובקיצור אפשר להוסיף את הזיכרון הבודד הזה או שלא כדאי?

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  4. הלוח הוא Intel Lemont DP965LT

• 2 תגובות
    • 444 צפיות
  5. עקבתי במדוייק אחרי ההוראות באתר שנתנו לי, הנה השרשור הקודם שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=265854.0 תחילה עדכנתי את הביוס לגירסא F5 וביצעתי הכל כפי שהוסבר במאמר, הגעתי עד לשלב שבו אמרו לי לראשונה לעשות ריסט ולגשת לביוס לשם שינויים, ניגשתי לביוס ושיניתי הכל כפי שהוסבר, שמרתי שינויים בביוס ויצאתי.. מאז המחשב עולה למסך הלבן של גיגבייט ואחרי 3 שניות עושה כיבוי למחשב לגמרי (לא ריסט), המחשב נדלק מעצמו מחדש ושוב מגיע למסך הגיגבייט ושוב כיבוי וזה נמשך ככה בלי סוף... (המחשב אינו מגיע לווינדוס, הוא נתקע בשלב ההתחלתי - המסך הלבן של גיגבייט). אינני מצליח להיכנס לביוס או ל-QFlash או לשום דבר אחר. אין לי מושג מה עשיתי שגרם לזה בדיוק, אולי העלאת המתח Vcore ל-1.35V (שה…

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  6. אני מבקש עזרה להבין את תזמוני הזיכרונות... האוברקלוק שעשיתי מגיע עד 3200 bus למעבד ועד 800mhz לזיכרונות על auto בתיזמונים אך כאשר אני עובר את ה 800 מתיחלות הבעיות לכן אשמח אם מישהו יכול סוף סוף את הרעיון מאחורי תיזמוני הזיכרונות.....

• 5 תגובות
    • 498 צפיות
  7. דיי חשוב לי שיהיה שקט. ואם אפשר שיהיה אותו בחנות מהאזור השפלה\דרום\מרכז . תודה.

• 9 תגובות
    • 591 צפיות
  8. Started by eyalha,

שלום, הכרטיס מסך שלי הוא 8800GTS 640 חדש של לידטק. הטמפרטורה שלו (בזמן עבודה רגילה בויסטה, אני לא יודע איך לבדוק בזמן משחק) היא כ70 מעלות.. זה לא הרבה מדי? (ללא OC וללא ניסיון לOC..) אולי צריך להגביר את מהירות המאוורר שלו? מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 507 צפיות
  9. Started by Numi1989,

יש לי מעבד : AMD athlon[tm] 64 Processor +3000 עכשיו יש לי מערכת קירור מים של tt Big Water 735 כתוב שהיא מתאימה לכול מעבדי all AMD AM2 Series and AMD K8 series. זה אומר שזה מתאים לשלי או לא ?

• 4 תגובות
    • 446 צפיות
  10. והשאלה הראשונה לפני הכל האם יש אפשרות בכלל לעשות אוברקלוק ללוח שלי? היי,אני מעוניין לעשות אוברקלוק למחשב שלי, הדבר הראשון איך אני יודע מה בדיוק יש לי על המחשב,איזה כרטיס וכו... יש תוכנה מסוימת?אשר מראה את הכל חברות וכו.. ממה שאני יודע מרכב במחשב שלי CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6400, 2133 MHz (8 x 267 Motherboard Name Intel Lemont DP965LT זכרונות 4*512 מהירות 667 אין לי מושג איזה חברה, כרטיס מסך Device Description NVIDIA GeForce 7600 GS (Microsoft Corporation - WDDM) ספק G-PRO 500W ATX12V dr-b500e קירור יש את מה שמגיע עם המעבד ביחד,במארז יש רק מאוור אחד בצד גדול, מאיפה אני מתחיל לעשות אורקלוק מה מי מו,קראתי את המדריכים. אני רוצה להתחיל אני חייב לקנות קירור? אני ל…

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  11. Started by pain_killer12,

אני קונה מעבד E4300 (מקווה לOC לפחות עד 3.2) ומארז טריניטי. בשביל האינפיניטי אני אצטרך לנסוע דרך ארוכה אך יש/ לי קרוב לבית (בסקאי פיסי) את הביג טייפון VX. איך הביג טייפון מבחינת קירור, ומבחינת שקט? האם שווה לנסוע שעה בשביל האינפיניטי?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by LazyBurger,

יש לי כרגע כרטיס מסך BFG 8800 GTS 640MB עם OC מהמפעל, ובלי מאמץ הטמפ' שלו הוא 57, עם מאמץ הוא62מקסימום 63 יש לי מסך CRT שתומך עד רזולוציה 1200 על 1600, האם CRYSIS יפעל לי באיכות מקסימלית ברזולוציה בנ"ל או שכדאי לעשות לכרטיס OC?

• 8 תגובות
    • 626 צפיות
  13. Started by HitmanW,

החלטתי שוב לשחק בNFS MOST WANTED. אחרי כ20 דקות של משחק בהגדרות הכי גבוהות, המשחק עבד חלק, יצאתי מהמשחק ופתאום אני רואה שATITOOL מראה לי שהטמפ' היא 100C !!! כמובן שהטמפ' ירדה תוך כמה דקות לסביבות ה60.. לא נראה לי שזה טוב נכון? מה אני יכול לעשות?

• 5 תגובות
    • 477 צפיות
  14. Started by redead,

מופיע לי בEVEREST כמה שורות של הכרטיס מסך : GPU 66C GPU DIODE 71C GPU AMBIENT 58C מה ההבדלים?? ובנוסף מתחת איפה שרשום את מהירות המאוורים רשום GPU 1592RPM (60% מה שמרמז לי שהמאורר של הכרטיס מסך פועל רק ב60 אחוז מהעוצמה שלו.. כדי לשנות ל100 ? ואם כן אז מאיפה ? תודה..

• 4 תגובות
    • 465 צפיות
  15. שלום לכולם, אני בונה קירור, ואני זקוק לגז המזגנים,אני יודע שקוראים לו פריאון 22, אבל חיפשתי בכל רחבי האינטרנט,ואני לא מוצא!!!, מישהוא יכול לעזור לי?, אני זקוק למיכל בגודל דומה לגזיה,ואפילו קטן יותר. בתודה, MuTaTiOn.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום לכולם, אני זקוק לשני תוכנות הראשונה היא למדידת טמפ' הכי אמינה ויציבה שניתן למצוא. והשאלה השנייה היא איך/עם איזו תוכנה אפשרי לשנות את הRPM של המאווררים ניסיתי עם SPEEDFUN ולא הולך..עם איזה תוכנה לנסות??? ועוד שאלה קטנה איך אפשרי ל"קבע" את מהירות המאוורר של הכרטיס מסך לקבוע!.אני מנסה עם NTUNE של NVIDIA לשנות אותה (כרגע על 98%) לכיוון ה140% כי מאוד חם בימים אלה ויש OC קטן(של 650 לליבה,850 לזיכרונות) ולאחר ריסט הוא חוזר לברירת מחדל(וניסיתי לשמור והכול)..עם איזו תוכנה אפשרי לשנות את המהירות??

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  17. מה המצב אנשים נתחיל במפרט E6600 2 GIGA GEIL ASUS P5B DELUXE THERMELTAKE 400 POWER SUPPLY 3D ROCKET 2 CPU COOLER - אני יודע שהוא לא משהו ARUORA 3D X1950XT 256 המחשב לא יורד לי מ52 - 56 מעלות במאמץ הסיבה שיש לי ROCKET 3D זה בגלל ששמתי ZALMAN 7700 לפני ולא הוריד לי מעלות אז ניסיתי את זה החלפתי לוח אם עדין המעלות לא יורדות בדקו לי מעבד והוא בסדר האם יכול להיות שהספק חלש מידי??? אני חייב עזרה מחשב חדש ועוד לא נגעתי בו תודה

• 1 תגובה
    • 386 צפיות
  18. Started by micmadrid,

שלום יש לי כרטיס מסך 7900GT שמתחמם יותר מידיי, והקיץ שלנו רק עוזר לו בכך, הייתי רוצה בבקשה המלצה לקירור בשבילו במחיר לא יותר מידיי גבוהה. תודה

• 7 תגובות
    • 415 צפיות
  19. קצת פרטים על המפרט: אני הולך לקנות מערכת ב8.5K שתכלול ספק CORSAIR 520W HX SERIES מארז NZXT HUSH ןGTS 640MB 8800 שאלות: 1) האם הקירור של LEADTEK יעמוד בOC רציני או שכדי לקנות קירור לא סטוק?קירור מים? 2) שמתי לב שאחד ההבדלים בין הGTS לGTX הן מהירות הזכרונות והליבה...האם בOC אפשר להגיע למהירויות של הGTX? אם אני יצליח לעשות זאת כמה אני אתקרב לביצועים של הGTX? 3) האם כדי להוסיף עוד מאורר למארז? תודה רבה לכולם ! רז

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם היום בשעה טובה אחרי 3 שבועות סוף סוף קיבלתי את המחשב החדש שלי [מפרט בצד] ואחרי ששיחקתי קצת נייד פור ספייד עם תוכנות ברקע וכו' המשחק עדיין פעל לי על מקסימום חלק לגמרי [סוף סוף חח] אבל אחר כך שמתי EVEREST והתוכנה הראתה לי שיש לי טמפ' שלדעתי גבוהות מאוד... יש לי את המארז של NZXT TRINITY ועל הפאנל יש מד טמפ' והוא מראה לי 33-34 מעלות לא במאמץ ובנתיים הגעתי עד ל35... הינה הטמפ' זה נורמלי?

• 6 תגובות
    • 543 צפיות
  21. קראתי את המדריך באתר ודיונים פה, אבל יש משהו שאני לא מבין מה זה מחלק של הזכורנות? ביחס, הכוונה ליחס בין הזכרונות לבאס? איך מגדירים את זה בלוח אם Gigabyte 965p-ds3?

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  22. Started by magafaim,

הלך מאוור אחד במארז ואני רוצה לקנות מאוור חדש... המאוור הוא 80MM ורציתי לדעת עד כמה זה משנה איזה אני יקנה? ואם זה משנה אז בבקשה מאוור מומלץ... אני לא נותן תקציב כי לפי מה ראיתי זה לא אמור לעלות כל כך הרבה... ושיהיה בבקשה מפנדה תודה

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  23. אני מתכנן לקנות מחשב בסביבות 5000 ש"ח. כרטיס מסך הוא פחות משמעותי מבחינתי. אני לא מתכנן OC רציני ממש. השאלה שלי היא איזה מעבד יתן לי ביצועים גבוהים יותר? (המחשב מיועד לעריכה). תודה.

• 7 תגובות
    • 479 צפיות
  24. Started by פיני1805,

חברים סליחה על הבורות אבל מה זה אוברקלוקינג??? איך עושים את זה ובשביל מה זה טוב?

• 3 תגובות
    • 488 צפיות

דיונים חדשים בפורומים