אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אפשר להוריד מהירות סיבוב במאורר Schyte S-flex 1200 To 800 RPM?
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את כל המאווררים במארז יש 3 של 80 במארז ואחד של 120 חשבתי שאת ה80 אני יחליף לאלה http://tms.co.il/product/5105 ואת ה120 לזה: http://tms.co.il/product/5104
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מארז Compucase 6A21 עם ספק HEC 400W בחרתי במארז הזה על פני ה 6A19 כי הוא נראה קצת יותר טוב לטעמי וגם קיבלתי אותו עם ספק 400W במקום ה 300W של ה 6A19 ובאותו מחיר. המארז כולל במקור שני מאוררים של 120mm . אני חושב שהמאווררים מייצרים יותר מידי רעש כי זה רעש שלא ניתן להתעלם ממנו ואין לי שום מאווררים אחרים לא ב M.B ולא על ה 6600GT קראתי כאן בכמה מקומות שה 6A19 יותר שקט מה 6A21, האם זה נכון? והגיוני? איזה מאווררי מארז 120mm שקטים ניתן להרכיב במקום? בחיפושי ראיתי שרוב המאווררים עם CFM גבוה (50-75CFM) מיצרים רעש די גדול 32-35DBa ואילו השקטים יותר מיצרים CFM נמוך שלא בטוח מספיק לאוורור נאות.
-
- 11 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי, התחלתי לא מזמן OC למעבד שלי ואתמול כשהעליתי את הבאס ל180 אחרי כמה דקות בווינדוס עלה מסך כחול שאומר שווינדוס סוגר את עצמו כדי שלא תהרס החומרה כי יש בעיה... הורדתי ל176 והכל בסדר... למה? זה לא התחמם יותר מדי אני על 39 מעלות למעבד ו24-26 ללוח.... זה משתנה לפי הטמפרטורה של החדר אבל זה האיזור.... למה כשאני מעלה מכפלה ל13 או 13.5 זה מזהה את המעבד שוב כ2500 ולא כ2800? זה כאילו אני לא משפר כלום.... בינתיים אני עדיף להמנע מתוספות מתח ואמרו לי שאני יכול להגיע ל3200 בלי בעיה... אז איפה הטעות שלי? תודה מראש, ניר.
-
- 15 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש מצב אני עושה לפנטיום D 950 אוברקלוק ? אני מתכוון לעשות אותו ממש רצחני איזה 4.2 GHZ , אפשר לעשות לו?
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
??? מישהו ?
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי בעיית חיימום של הכרטיס מסך ותצחקו לא בגלל הכרטיס אלה בגלל הספק כוח , ככה המערכת שלי היא כזו intel E8400 MSI neo p43 2x2gb geil 800mhz inno3d geforce 9800GT 512MB CoolerMaster CM690 ספק חרא EZcool 500w אין לי קירורים חוץ מהמאוררים שיש למארז המעבד עם קירור סטוק . המחשב נקי . מה שנכון במארז הזה הספק כוח הוא מתחת לכרטיס מסך והספק נראה ככה יש לו מאוור שפולט חום בדיוק אל המאוורר של הכרטיס מסך פתחתי את חריצי ה PCI של המארז זה עזר לי ב - 2 עד 3 מעלות +-. מה שכן השאלה שלי פה מה יש לעשות עם הספק בשביל שלא יפלוט את החום אל הכרטיס זה עושה לי הרבה בעיות שחשבתי שהם בגלל דריבר מסויים , אבל בסוף קלטתי שהספק פולט חום אל הכרטיס מסך . מה אפשר לעשות ? תודה לעזורים . ת…
-
- 12 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
המעבד שברשותי הוא pentium 2.4 GHz northwood סוקט 478 והוא מותקן על לוח של MSI . היום בבוקר החלטתי שהגיע הזמן לנקות את המאווררים אז פירקתי את המאוור וניקתי אותו ושמתי לב שבין הצלעות קירור יש מלא אבק אז הוצאתי אותו גם ויחד איתו יצא המעבד שהיה דבוק ניקיתי את צלעות קירור וכך הסתיימו שלבי הנקיון. לא הצלחתי להחזיר את הצלעות למקום ביחד עם המעבד אז פירקתי את המעבד עם מברג והחזרתי אותו ואז שמתי את הצלעות קירור בחזרה התקנתי את המאוורר אך משום מה שנראה לי שהפירוק(משחה תרמית) גרם למעבד שלי להיות חם מעבר למידה. אז בדקתי אותו עם SANDRA ועם SPEEDFAN וגםEVERESET והתוצאות הם כאלה המעבד במצב מנוחה על 49 מעלות יש לציין שהמאוורר תקין. עכשיו המעבד אמור להיות הרבה יותר קר ולכן קניתי משחה תרמית…
-
- 10 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 3.2 עם 1 מגה Cache הוא מגיע ל-70 מעלות . וגם אלבטרון 6800GT כאשר הליבה מגיע ל-77 (!!) מעלות ... המעבד והכרטיס עם הקירור סטוק שלהם ללא שום שינוי . האם זה טמפרטורות הגיוניות ?? גם אם התשובה היא כן האם כדאי לי להשקיע בקירור יותר טוב , ואיזה ?? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 853 צפיות
-
-
דבר ראשון אני קונה : AMD Athlon 64 3500+ 512K (939) 1GB kit (512MBX2) PC3700 466MHz Dual Channel DDR SAMSUNG MSI K8N Neo2 Platinum nForce3 Ultra Athlon 64(FX) Skt939 Radeon x800xt pe כבר קניתי דבר שני: חוץ מהthermalright 120 יש עוד מערכות קירור אוויר ל 939? ואם כן אז בבקשה תכתבו איזה..ומה שווה..
-
- 12 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הי חברים! החלטתי לבנות שלט אינפרה אדום- מצאתי את כל הרכיבים.. חוץ מאת האינפרה אדום! כל הלדים/אופטו שמצאתי הם בעלי 2 פינים. א. האם אפשר להשתמש בלדים האלו? ב. אם לא.. אז אם אתם יכולים תנו לי שמות של רכיבים מתאימים אחרים בבקשה תודה רבה לכל העונים
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
האם הגדרתי נכון את הזיכרונות ביחס לFSB? המחשב עבר בהצלחה בדיקות מאמץ OCCT וS&M הטמפ' הממוצעת 44c-46c כשבמנוחה המעבד על 32c האם הנתונים האלו טובים? הבנתי שצריך להעלות גם מתח איך עושים את זה? עד לאן אני יכול להגיע עם הלוח אם הזה והקירור, כי הבנתי שהם מגבילים תודה רבה לעונים. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
קבלו: עשיתי OC ישבתי שעתיים ובתודה ענקית למישל ולארקדי (ולחציל !) הצלחתי לשבור את ה 2.8GHZ!!! בדיקות של שעתיים יציב!!!! ב S&M!! הזכרונות גם יציבים גם ב S&M תזמונים של 3-4-4-8 200@255 400@510 ללא העלאת מתח!! על מתח סטוק של 2.65 הצ'יפ הזה UCCC 549 של SAMSUNG פשוט בן זונה!!! ה OC נעשה על ידי הלוח המדהים DFI מאקסימום טמפרטורה CPU שהגעתי זה 44 !! מעבד במתח סטוק!!!! קירור סטוק! http://img71.imageshack.us/img71/9741/screenhunter53hm.jpg
-
שלום ! אני מעוניין להחליף את קירור הסטוק למעבד 2600K שיש לי. המעבד ללא OC וגם לא מתוכנן בזמן הקרוב, הסיבה היחידה להחלפה זה בשביל לקבל קירור שקט. תודה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
בעבר קניתי מחשב מנועה מחשבים סמפרון 3000 בסוקט 939 וקיבלתי את המאוורר הזה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3078 היום אני רוצה לשדרג ל מעבד X2 3800 DUAL CORE ואני לא בטוח שהמאווורר יספיק :s05: הבעיה שזה מאוורר עם ברגים בנועה פשוט פירקו את מתקן המאוורר מסביב לסוקט ביקשתי מנועה מספר פעמים לשלוח לי הבטיחו לי מספר פעמים אך לשווא 2 שאלות : 1.האם המאוורר יספיק למעבדי כפולי ליבה 2.איפו ניתן להשיג מאוורר איכותי עם ברגים
-
- 10 תגובות
- 853 צפיות
-
-
דבר ראשון עדכון קטן: התחדשתי לי בליברטי 400W, ועכשיו אני חוזר אל נסיונות הOC שלי בחדווה ודיצה . השאלה שלי קשורה לאחת מתופעות הלוואי של הליברטי. מה שקרה זה שאני הייתי מאוד מודאג מהטמפרטורה במארז אחרי החלפת ספק, בגלל שהוא מכניס אוויר מתוך המארז (הספק הקודם היה מכניס ומוציא מחוץ למארז). מה שקרה בפועל - הספק הזה גם מקרר לי את המארז. עוד יותר. ועכשיו השאלה הדבילית: יכול להיגרם נזק מסויים, או ירידה ביעילות, אם המעבד שלי עובד על טמפרטורות נמוכות מאוד? אני מדבר על קריאה של 23 מעלות בזמן מנוחה מהדיודה. הליבות בערך 10 מעלות יותר כ"א. במאמץ מלא של כמה שעות זה אולי 15 מעלות יותר לכל ערך, לכל היותר. (זה משעשע ומסקרן אותי בו זמנית :s05:)
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יצרנית פתרונות קרור גז ASETEC הוציאה מוצר קרור חדש VAPOCHILL MICRO נראה מעניין ביותר.... http://www.asetek.com/
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, בעת שימוש במחשב הושמעו צפצופים והמחשב היה ב75 מעלות. פתחתי את המארז פירקתי את הגוף קירור והמאורר ניקיתי אותם ומרחתי גריז תרמי חדש, ושומן המאורר) כעת בעת הדלקה הטמפרטורה מתחילה מ65 ומיד מגיעה ל85 מעלות, המאורר מסתובב בכ3000 סל"ד ובעת בדיקת מאמץ הוא מגיע לאחר מספר דקות ל106 מעלות ונכבה. יש לציין שבעת שימוש רגיל בגלישה וורד הוא קבוע על 90. האם הבעיה היא במאורר וגוף הקרור? או שהבעיה בחיישן? (המעבד הוא כפול ליבה LGA775 לוח אם ג'יגה בייט, קירור מעבד מקורי של אינטל) אם הבעיה בקירור איזה קירור מומלץ?(עדיפות למשהו יחסית זול) תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
או להשאל עם הגנרי של AMD... שווה את ההשקעה (אני לא עושה OC) [זה נותן לי 3 שנים אחריות במקום שנה גם]
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
תראו יש לי דבר אחד לומד לכל החכמים שמפוצצים את המחשבים שלהם ב 10 מאווררים. תראו זה מתחיל ככה קודם כל אם אתם עושים כל כך הרבה פתחים במחשב עם מאוורים הדבר הגדול ביותר שזה יביא לכם למארז זה אבק והרבה ממנו וזה הורג את המחשב תאמינו לי זה הרג לי אחד כבר למה לעזאזל לפוצץ את כל המחשב מאווררים ????? תשאירו את הדלת פתוחה ושימו מאוורר שולחני קטן 20 שקל ותכוונו אותו כלפי פנים למה להשקיע כל כך הרבה כסף בשטויות?!?!?! לחורר את המארז מכל הכיוונים ?!!? למה??? גם ככה נכנס לכם מלא אבק למחשב אז תשאירו פתוח! זה יותר טוב זה סירקולציה אלוהית (פילטרים זה בולשיט כי אם המאוורר טוב אז תוך יומיים כל הפילטר מתלךלך ומתחיל ללכלך) תחשבו על זה!! ותגיבו! דרך אגב הייתי בחדרי עריכה איפה שהמחשב מקבל את המעמ…
-
- 13 תגובות
- 853 צפיות
-
-
לא מזמן, סגרתי OC לE8400 על 3600mhz, ומשהו מאד מוזר קרה לאחרונה. שמתי לב שבמשחקים המחשב מאט יחסית לפעם. והסתכלתי בCPU-Z everest וpcwizard וראיתי שאין OC, והוא חזר ל3000mhz. אז חזרתי לביוס, וההגדרות היו שם על 3600. מישהו יכול לעזור. אני עוד מעט יעלה תמונות. תודה מראש המפרט שלי: e8400 ga-p35-ds3l 2X2gb G.skill 2gb cl5 crosshair vx 450W 8800GTX 768mb
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מה אורך החיים של משחה טרמית ? במידה ואני רוכש משחה ומורח אותה בפעם הראשונה על המעבד והסינק מה לעשות עם המזרק של המשחה ? לזרוק ? לשמור ואם לשמור מה אורך החיים של המשחה ?
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אז ככה הכרטיס מסך באובר כמו שרואים במפרט שלי (מה לעשות בשביל שהזקן הזה יסחוב משחקים חדשים בצורה סבירה אני חייב את האובר הזה,שיפר לי 500 נקודות ב3dmark למי שהולך להגיד שהכרטיס שלי ישן מדיי וגם אובר לא יעזור)..בכל אופן בכל המשחקים הוא פועל סבבה..רק בnfsc אחרי זמן מסויים של משחק המסך מתחיל להתמאלות בקשקושים ולאט לאט המסך 'נבלע' בהם ורק כיבוי המחשב עוזר..(זה קורה לי גם ב3dmark05 אבל רק כשאני מעלה את המהירויות שעון יותר מדיי וגם אחרי חצי דקה ולא אחרי איזה שעה כמו בnfsc)...הכרטיס פועל טוב מאוד במהירויות שבמפרט בכל המשחקים חוץ מnfsc אז בגלל זה אני מוריד בהדרגה מיהוריות שעון עד שהוא יתייצב ולא יבלגן את המסך יותר..השאלה אם זה הורס אותו לאט לאט (וגם את המחשב בגלל שאני מכבה ומדליק א…
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
האם צריך קירור לזיכרונות כשלדוגמא מאיצים 667 ל-750 ? מה הסיכוי שהזיכרון ישרף? איזה פתרונות זולים יש לקירור של הזיכרונות?
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-