אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
טוב אז הכל התחיל ביום שני ,ניסיתי לעבור את רף ה 190 באס בדרכים רגילות ,קצת מתח פה ,ועוד קצת לשם , ובכל פעם קבלתי מסך כחול או חוסר BOOT (פוסט תמיד היה),לאחר שנואשתי חזרתי קצת אחורה חזרה לעבר ה 188 ולהפתעתי הרבה המחשב עושה פוסט ואף מגיע למסך BOOT אבל לא ממשיך לחלונות ?!?! לאחר עוד ניסיונות רבים לעבוד גם עם הרייד וגם להעלות עם דיסק איתחול ---כלום לא עזר אז מה כן קרה ? הלך בלוח הבקר של הדיסקים הקשיחים ולכן הוא לא תפקד . לאחר מכן הזמנתי לוח ABIT KD7 (ללא הרייד) ואתמול הוא הגיע . סיפור עצוב אבל לפחות כבר היום אני על 192 באס הלוח נותן עד 2.35 וולט למעבד ועד 3.4 לזכרונות .
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
איפה אני בודק?אני לא יודע כמה ביט הxp שלי אז אני לא יודע איזה דרייבר להוריד....רשום במדריך אוברקלוקינג שצריך דרייברים מעודכנים...זה אומר גם לוח אם ומעבד?איך אני יודע איזה דרייברים אני צריך?
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
היי. ישלי מחשב חדש והכל, והמאוורר הראשי לא זז בכלל, כולם זזים חוץ ממנו... תמונה: http://up352.s i z.co.il/ u p 2/zzeyqdweoy3n.jpg להוריד רווחים
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את זה: http://www.plonter.com/webcatalog/computerstore/detail.tmpl?cart=308939873725066085&sku=ZBH-500079〈=heb האם זה כדאי? יש למישהו בכלל בקרה דיגיטלית? תודה
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD 1600 פלוס עם כרטיס מסך GEFORCE3 TI 200 של CREATIVE רציתי לדעת מה היכולות של CREATIVE בתחום האוברקלוקינג, על הכרטיס שלהם יש נראה לי את הצלעות קירור הכי גדולות שיש מכל הכרטיסים האחרים, זה ריבוע גדול שמכסה גם את הזכרונות אם אינני טועה ועל זה יש מאוורר קטן. רציתי לדעת אם יהיה לי צורך גם בקירור נוסף ואיך אני יכול לבדוק מהי הטמפ' העכשווית של הכרטיס, ובכלל אם כדאי לי לעשות אוברקלוקינג ? תודה מראש אחים .
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי AX1700 והמעלות שלו הם 57 ויש לי Volcano 7 האים זה נורמלי ?
-
- 13 תגובות
- 873 צפיות
-
-
ככה קניתי מארז עם חלון בצד צירפתי לו מנורה עם לדים שאני הרכבתי השלב הבא הייתה קניית קתודה שרגישה לצלילים ותכננתי אותה ככה שמתי שמוחאים פעמיים כף היא נלדקת זהו כל הסיפור עלה 350 שקל ד"א אחלה מארז מקרר מצוין הלוח מעט חם אך אני צריך לקנות קירור אקטיבי לבריג' הצפוני וזהו דיי עם המילים הנה כמה תמונות http://planet.nana.co.il/akai4/MVC%2D001F.JPG http://planet.nana.co.il/akai4/MVC%2D002F.JPG http://planet.nana.co.il/akai4/MVC%2D003F.JPG האחרונה מעט חשוכה תהנו
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-
-
נאמר שאני עושה OC ומגיע ל-FSB 400 במחלק 1:1 אז הזיכרונות יעבדו ב-800 למרות שהלוח מוגבל רשמית ל-677? (הזכרונות תומכים ב-800 אז הם לא אמורים להגביל,נכון?) האם יש טעם לשים זכרונות 800 בלוח תומך 667 לצורכי OC?
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
לא קיבלתי מענה לשאלה קטנה שצצה לי בנוגע לספקי הכוח בפורום ספקי כוח, ומכיוון שהשאלה נוגעת בקירור חשבתי לנכון לפתוח את הת'רד כאן. האם יש הבדל כלשהו מספק לספק באספקט הקירור והתרומה שלו לאיוורור במארז? כביכול ישנם ספקים עם מאוורר גדול בתחתית הספק ששואב אוויר חם מתוך המארז ומוציא אותו החוצה מפתחים אחוריים בספק, וישנם ספקים עם מאוורר בחלק האחורי של הספק בזמן שבחלקו התחתון אין מאוורר ו/או פתחים. האם זה אומר שגם תרומתם של ספקים אלה לאיוורור המארז אינה זהה? דוגמא ישירה לשאלה היא, האם הספק הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4239 עם מאוורר בחלקו האחורי יתרום לאיוורור המארז פחות מהספק הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4426 עם המאוורר הגדול…
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מעבד אינטל GHZ 2.8 (פרסקוט, עם הייפר ט'רדינג)... אני זוכר שהוא אמר שלי המעלות שלו ממש גבוהות אני לא זוכר בדיוק כמה(אם אני לא טועה 77C). על כמה בערך זה צריך להיות?(לא עשינו לו אוברקלוקינג ולא כלום... ככה איך שהוא דנדש מהאריזה...).
-
- 11 תגובות
- 873 צפיות
-
-
זה קשור לפורום הזה כי זה בשביל תיכנונים לקירור שאני אבנה בשבילו (אני מתכנן לקנות אחד בשבוע הבא כניראה). חרשתי את גוגל ומצאתי רק תמונות של החלק הקידמי שלו, אני צריך תמונות של החלק האחורי שלו. אם יש אותו למישהו והוא יכול לצלם אז גם יהיה מצויין תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר 140mm עם תאורת LED כחולה הכי טוב מעדיף משהו שקט אבל ביצועים יותר חשוב לי אשמח אם תציעו כמה סוגים שאפשר להשוות ביניהם. המאוורר לא חייב להיות מהארץ אני יכול להזמין מחול.
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, רכשתי את המארז Stacker 830 SE שיהיה פה מוכן ויחכה עד נובמבר שאני ירכיב מחשב חדש. אני מעוניין כנראה ללכת על תושבת 1366 ואני יקנה כנראה את ה i7 920 אלא אם כן Amd תוציא משהו חדש ומשתלם יותר בחודשיים הקרובים למרות שלא נראה לי. לא משנה לעניין הנושא - הסטקר שלי קצת מגביל אותי בגלל החלון צד של המאווררים בבחירת קירור למעבד בגודל רגיל, הגדולים בכלל לא יכנסו ללא הוצאתו ורציתי לדעת אם יש איזשהו קירור טוב מאוד עד מצוין [ אוויר כמובן ] במחיר שפוי שנחשב קטן יחסית לגדלים הסטנדרטים. אם אפשר להיות ממש ממש ספציפי אז שלא יעלה על 14 סנטימטר בגובהו על מנת שלא יפריע לחלון צד שלי. אשמח לשמוע אם יש דבר כזה בשוק, וכמובן בחנויות בישראל.. במקרה הכי גרוע אני פשוט מוריד את הפלסטיק בצד של …
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם. איפה בדיוק בביוס קובעים את הFSB? אני מבין שיש מכפלה מסוימת של מהירות הבסיס 100 או 133 בה יש להכפיל ויש גם יחס cpu:dram ? עשיתי מס נסיונות ובכל אחד מהם המחשב לא עלה והייתי צריך לאפס כל פעם מחדש את הביוס בעזרת הג'אמפר המיועד לכך. הלוח של ( MSI (ms 6547 צ'יפ SIS 645 פנטיום 4 1.6 GHZ תודה מראש גל@ד.
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי 2 מאוררים אני רוצה לחבר אותם ללוח אם בשביל לקרר את המארז אבל איך אני עושה את זה אם יש רק שתי חוטים אשר יוצאים מהמאורר ? על הלוח אם יש חיבור למאוררים של 3 חוטים ולא של 2 אז איך אני בכל זאת מחבר אותם ?
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני חושב שזה קצת ספאם אבל הייתי חייב להכניס את זה כולם תבינו עכשיו קיץ אז הטמפ' של המחשבים עולה ותפסיקו להבהל כול כך בחורף זה ירד בחזרה בנתיים מי שהמחשב שלו ממש חם שיקנה עוד מאוורר או 2 ותוריד את הOC למהירויות נורמליות באמת!!!
-
- 12 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מאיפה אפשר להשיג את התוסף הזה הוא דומה לכספית ואין לי מושג איך קוראים לו אבל זה נראה משהו טוב זה משפר בהרבה את העברת החום
-
- 14 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום. ברשותי הכרטיס מסך : ATI X1950pro 512MB PCI-E בעבר , הכרטיס מסך היה עומד על 50-55 מעלות בסטנדביי , ועד 80 מעלות במאמץ. היום , הכרטיס מסך עובד ב60 מעלות , ועד 102 מעלות!! ישנה עלייה של כמעט 20 מעלות!!! הוספתי מתחת לכרטיס מסך מאורר 120 , כדי שיעזור לקרר את הכרטיס מסך , לא היה שיפור של אפילו מעלה אחת וקטנה... ברגע שאני נכנס למשחק , אניעוד לא מתחיל לשחק , אני מגיע ל70-80 מעלות , אחרי שאני מתחיל לשחק...השמיים הם הגבול ממש , השיא היה 102 מעלות! משחקים שפעם לא היו עוברים את ה70 מעלות.... חוץ מזה , סידרתי כבלים , הוספתי מאוררים , והטמפרטורה בכל המחשב ירדה [20 מעלות בתוך המחשב , 50 מעלות למאבד במאמץ ] רק הכרטיס מסך עולה במקום לרדת... עכשיו אמרו לי שאני צריך לבדוק מתחים וכאלה …
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה בדיוק לשאול, אז פתחתי את זה פה כי יש בזה עניין של חום.. השאלה שלי היא, מה מומלץ ובטיחותי ביותר בשביל חלקי המחשב, להשאיר את המחשב דלוק 24 שעות בימממה, או כל לילה לכבות את המחשב?
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שאלה הסמפרון אמור להיות עם FSB של 1600...נכון?? ובOC ממומלץ להישאר באיזור הזה??.. הלוח בעיקרון יכול לעשות 2000...זה לא מחייב שהמעבד יכול?. כי יש מצב שזה מה שמגביל אותי...כי אני ב278 ועל X4 (כלומר 1112) ועוד שאלה אם כבר פתחתי פה הודעה... יש מצב שמה שעוד מגביל אותי זה המתח של המעבד..?...הוא על 1.450 (מוגדר ככה בביוס)....בCPUz הוא קפיצות של בין 1.472 לבין 1.488 נורמלי? אם אפשר לענות לי על כל חמשת השאלות...(חפשו את הסימני שאלה) תודה רבה (אם יש טעויות כתיב זה לא שאני טיפש זה כי השעה 4 תתחשבו.)
-
- 12 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי ! ממצב ? [בבקשה, אל תכתבו תגובה רק בשביל זה] יש לי כמה בעיות : 1. יש לי מעבד P4 1.8GHZ ושאר המפרט : via U8588 G-force FX 5200 128MB spectek 2X128 MB DDR WD 40GB ATA SuperTalent case with 5 fans והבעיה היא זו : אני עושה לי OC קטן מ- 1.8 ל-2.0 ופעם הצלחתי ליותר, אבל אחרי כמה ריסטרטים וכיבויים והדלקות של המחשב (יענו שאני מדליק בבוקר, עושה ריסטרט אחרי עידכון של הנורטון, כיבוי בלילה וכו') המחשב פתאום לא עולה ואני צריך לעשות ריסט לCMOS... למה זה קורה ? אוליי כי אני מעלה את ה-FBS ליותר ממה שהלוח תומך ? (לא נראה לי ... כי ללוח של מעבד עם 400FBS ושהלוח תומך ב-400FBS לא היה ככה אפשר לעשות OC ...) עוד סיבה אפשרית ? הטמפרטורות שלי לא גבוהות בצורה שעלולה לשרף משהו - בעבודת סרק (…
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מהירות המקסימום של המאוורר של ה - athlon ii x4 630 - שלי נמוכה משמעותית בשבועיים האחרונים. לפני זה אם הייתי משחק באיזה משחק תובעני במיוחד והמעלות היו מגיעות לאיזור ה 55-60 המאוור היה עובד על 4000 + rpm , ואם הייתי משחק הרבה זמן גם ל 5000 ו לפעמים גם 6000 שצריך. עכשיו משום מה אחרי משחק ב bf3 למשל, המאורר נעצר באיזור ה 3500, למרות שהמעבד והלוח אם מגיעים למעלות מדאיגות (68-71). הורדתי את התוכנה 6 easytuner שמתאימה ללוח אם שלי שם אפשר לשלוט על מהירות המאוורר ושאני מנסה לשים את מהירות על מאה אחוז זה מגיע לאיזור ה 3400 rpm. מצד שני שאני שם את זה על כל מהירות אחרת זה גם מגיע ל 3400 rpm, אז אני לא יודע כמה זה שווה. ניקיתי את המאוורר וזה לא עזר. למישהו יש רעיון איך לסדר את זה? תו…
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת עם מישהו יודע איך לבצע Overclocking על לוח ASUS A7M עם מעבד AMD ATHLON 1333MHz קניתי ערכת קירור של Volcano 7+ עם Artic Silver II תודה מראש נ.ב אני עובד בחברת טלרום פתרונות מחשוב (תמיכה במשחקי מחשב) בתור אחראי המוצרים שלהם כך שאם יש לכם שאלות כל שהם על נושא כל שהוא אל תהססו לשלוח לי מייל או לבדוק את האתר שלי www.4-gamers.com תודה
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-