עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. קבלו את המאוורר 12" השולט שלי! רק 50 ש"ח, ומקרר את כל הרכיבים במחשב... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 799 צפיות
  2. Started by nehmia,

אמרו לי שככה אנ ייוכל לשפר ממש תאוברקלוק שלי מה זה עוזר מה הסיכונים ואיך עושים?

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  3. שלום, יש לי כרטיס מסך כזה : PINE XFX 5500 128MB לא משהו אני יודע אבל לא גיימר מטורף ואני לא משחק הרבה אז אני לא צריך יותר אבל בכל זאת חשבתי למה לא לשפר אותו קצת עכשיו אני לא ממש יודע הרבה על אוברקלוקינג אז פה אתם נכנסים לתמונה אני צריך שתתנו לי טיפים המלצות איך להתחיל מה להוסיף עם איזה תוכנה להשתמש תודה.

• 17 תגובות
    • 799 צפיות
  4. שלום לכולם. קניתי מאוורר של thermaltake extreme volcano 12 ויש לי מעבד amd athlon xp t-bird/palominio 2000+ בדקתי את המעלות שלו והן עומדות על 50 מעלות ללא מאמץ!! מה אתם חושבים שהבעיה ומה אתם ממליצים לי לעשות..? ד"א המאוורר לא נכנס לי טוב על הלוח אם אז השחזתי אותו קצת... :-\ (בקשר לt-bird או palominio אני לא יודע מה יש לי אבל שניהם נראים לי די דומים אז זה לא נראה לי כל כך ישנה את התוצאה..) תודה לכל העוזרים ותענו לי מהר בבקשה!!

• 11 תגובות
    • 799 צפיות
  5. אז כככה עשיתי לא מזמן oc לamd 2600 mobile למהירות של 200*11.5=2300mhz זיכרון מושיקן 3200 הגירסה הכחולה ולוח של גיגה בייט 7N400-L1 עכשיו יש לי כרגע ולקנו 11+ והמעלות של המעבד שלי הם 53 במנוחה ובעבודה מעל 55,ואני ממש עצור ולא יכול להמשיך בשוםoc אז רציתי את דעתכם בבחירה לאיזה גוף קירור טוב אתם ממלצים מבין השלושה Thermalright SLK-700 for AMD או Thermalright ALX-800 for AMD Reviews או Thermalright SLK-900A for AMD אני רוצה שיהיה לי הבדל משמעותי אה ולכול אילו לפני שישאלו יש לי משחה טובה ארטיק סילבר 5 ומארז מאורר בצורה סבירה ביותר

• 14 תגובות
    • 799 צפיות
  6. Started by Dream2K,

אז ככה אם טעיתי בפירום מצטער מראש אממ.. אז אני מחפש מאוורר למארז (80 מ"מ) אבל שיהיה חזק.. אני בתקווה שיוכל להגיע ל4000 rpm ב10v

• 18 תגובות
    • 799 צפיות
  7. שלום חברה יש לי את המאורר סטוק של אינטל של המעבד שהוא כבר לא בשימוש: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1073&products_id=5962 כפי שאתם רואים שם יש שם 3 חוטים חשמל בצבעים:ירוק צהוב ושחור. הוצאתי מספק ישן מאורר ועכשיו אני רוצה לחבר את החוטים של המוארר מהספק לחוט חשמל שאני יוציא מן המאורר סטוק. עכשיו השאלה שלי אם בכלל אפשר? נ.ב במאורר של הספק יש 2 חוטים:אדום ושחור ובמאורר סטוק:ירוק צהוב ושחור (וזה חיבור שמתחבר כמובן ללוח אם). לאן לחבר את החוטים אם אפשר. תודה

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  8. יש לי מעבד Intel Pentium 4 3.00GHz וכרטיס מסך 256MB NVIDIA GeForce FX 5700LE ואני מחפש קירור טוב לשניהם. קירור הסטוק למעבד רועש נורא ולא עוזר במיוחד (55 ללא שום מאמץ) והקירור של הכרטיס מסך מעפן - אחרי 10 דקות בגי טי אי הוא נתקע.... תודה מראש לעוזרים

• 14 תגובות
    • 799 צפיות
  9. Started by Vladgi,

והאם החלפת הקירור תגביר את יכולת האובר קלוק של הכרטיס ?????? יש לי את הקירור הסטוק הגרוע אפילו בלי צלעות הקירור של sapphire,ועם הקירור הזה אני מגיע ל-609 לליבה ו-738 לזכרונות וזה לא הגבול של הזכרונות וגם לא של הליבה הקירור מגביל אותי. אני הולך לשבור איתו שיא עולמי..... ותגידו קשה להרכיב קירור חדש לכרטיס מסך?ועוד שאלה אין מצב שאין ישרוף את הכרטיס במהלך האובר?,מכיוון שברגע שזה לא יהיה יציב זה פשוט יכבה את המחשב נכון?או שלא?

• 15 תגובות
    • 799 צפיות
  10. שלום מדובר במחשב לסלון - בעל מארז קטן (נכנס בו לוח MICRO ATX) שניתקתי ממנו את כל המאוורררים (הרעישו מאוד) המעבד הוא INTEL E2140 -הבעיה שהוא מתחמם והמאוורר המקורי של אינטל מרעיש מתלבט כרגע בין : ‏Freezer 7 Pro -AC ZALMAN-CNPS7500 TT-‏Blue Orb II Silent התקציב 150 (למרות שה-ZALMAN עולה יותר) יש למישו הצעה אחרת? בשמחה...

• 11 תגובות
    • 799 צפיות
  11. לפני שאני מחליף אותו החלטתי לנסות להמהיר את המעבד שלי, הקירור הוא AC Freezer 64, המעבד נימצא על 38-40 מעלות במנוחה לפי CoreTemp תמונה מ CPUZ של המעבד + הזיכרון: ה bios של הלוח אם: המתחים כרגע stock: לפי מה שהבנתי, אני אמור להוריד את המכפלה , לעלות את המתח למעבד , ולהגדיל את התדר. יש עוד משהו שאני אמור לדעת לפני שאני מתחיל? תודה

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  12. Started by Ruya,

שלום יש לי מחשב נייח עם כרטיס מסך club 3d hd4870 512mb. בזמן האחרון המחשב שלי קופא אקראית וככל הנראה זה בגלל שהכרטיס מסך מתחמם ותוקע את המחשב. השאלה שלי אם משתלם לקנות קירור לכרטיס הזה או כבר לקנות כרטיס מסך חדש? תודה על העזרה,רועי

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  13. שלום ! אני מעוניין להחליף את קירור הסטוק למעבד 2600K שיש לי. המעבד ללא OC וגם לא מתוכנן בזמן הקרוב, הסיבה היחידה להחלפה זה בשביל לקבל קירור שקט. תודה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  14. Started by dotans,

שלום לכולם, בתכנון OC למערכת מבוססת E6300. מפרט המחשב: C2D E6300 @ 1.86GHz + קירור סטוק 2x1GB DDR2 Twinmos 667 5-5-5-15 Gigabyte 965P-S3 HEC 300W ביוס: FSB:DRAM 4:5 Bus 266MHz מה האפשרויות המומלצות ל OC למערכת זו? לאיזה ביצועים ניתן להגיע? תודה

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  15. שלום, יש לי בעיה עם פתיחת הקירור של הכרטיס HD4870. הצלחתי להוציא את כל הברגים בעזרת מברג שען, חוץ מבורג אחד עקשן שמסרב להיפתח, מרוב מאמצים וכח רב הבורג קצת נאכל. האם יש דרך לפתוח אותו מבלי לגרום נזק מיותר לכרטיס?. העלתי את התמונה כדי תבינו לאיזה ברגים אני מתכוון. הכרטיס של חברת gigabyte. תודה רבה...

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  16. שלום, אני מעוניין לבצע OC (לא אני הכוונה לטכנאי). המעבד שלי הוא Q6600 . אני רוצה להגיע עם OC ל3GHZ. איזה קירור אני אצרך לזה? יש לי זיכוי באייבורי של 220 ש''ח אז בבקשה תמליצו לי על קירור עד 300ש''ח(כולל הזיכוי). אם צריך עוד נתונים על המפרט שלי תגידו . תודה וסליחה על הבורות,אני ממש לא מבין ב OC וקירור.

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  17. הנתונים של Scythe Kaze Server DC Input: 5 V or 12 V (From PC Power Supply Unit) DC Output: 3.7 V (±10%) ~ 12 V (±10%) Fan Adjustment Range: 4 (max. 1 Ampere and max. 12 W) Fan Speed Range: 0 - 9,990 rpm (Display: 30 rpm Steps) הנתונים של המאורר: Rated Voltage: 12v DC Rated Current: 1.14A (13.68W) האם יש התאמה או שהוא שהקונטרולר לא חזק מספיק? תודה!

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  18. Started by CocainHore,

אהלן חבר'ה, רכשתי את המארז Stacker 830 SE שיהיה פה מוכן ויחכה עד נובמבר שאני ירכיב מחשב חדש. אני מעוניין כנראה ללכת על תושבת 1366 ואני יקנה כנראה את ה i7 920 אלא אם כן Amd תוציא משהו חדש ומשתלם יותר בחודשיים הקרובים למרות שלא נראה לי. לא משנה לעניין הנושא - הסטקר שלי קצת מגביל אותי בגלל החלון צד של המאווררים בבחירת קירור למעבד בגודל רגיל, הגדולים בכלל לא יכנסו ללא הוצאתו ורציתי לדעת אם יש איזשהו קירור טוב מאוד עד מצוין [ אוויר כמובן ] במחיר שפוי שנחשב קטן יחסית לגדלים הסטנדרטים. אם אפשר להיות ממש ממש ספציפי אז שלא יעלה על 14 סנטימטר בגובהו על מנת שלא יפריע לחלון צד שלי. אשמח לשמוע אם יש דבר כזה בשוק, וכמובן בחנויות בישראל.. במקרה הכי גרוע אני פשוט מוריד את הפלסטיק בצד של …

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  19. היי ראיתי שיצא מעבד חדש נוסף E6300 בתדר 2.8! האים הוא OC טוב לאומת E5200? אני מכון להתקין אותו על לוח של GB P31 זה שילוב טוב לOC יחסית? תודה לעונים.. אשמח לקבל גם אתר שנותן תוצאות בדיקה של המעבד..

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  20. Started by ^oz,

יש שאלה שדי מטרידה אותי לפני שאני הולך לפתוח את המכפלה של המעבד...בביוס אצלי נעולה גם האופציה להמהרת מהירות הfsb (תקועה על 133 מג"הצ לפי ג'אמפר בכרטיס אם), האם אחרי שאני יפתח את המכפלה תיפתח גם האופציה להעלות מהירות באס? או רק מהירות מעבד (שעכשיו נמצאת אצלי על 12.5 ) תודה

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  21. Started by dorosen,

טוב, יש לי P4 2.4 סטפינג Northwood-B0 SL66T, (באס 400), אני לא מצליח לעבור את ה 126 בבאס... המעבד על 31 מעלות כשאני בבאס 125 (3006 מעבד), הלוח על 27. שאר המפרט רשום במפרט. עצות? הנה הדסקטופ

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  22. אז ככה יש לי מארז MIDI TOWER בכל מקרה יש לי רק מאורר מאחורה מתחת לספק, שמוציא אוויר.. בפאנל נקסוס של VANTEC כתוב ככה : מעבד בזמן רגיל (גלישה באינטרנט אייסיקיו אימייל במירק ושטויות) 34 מעלות ביום חמים רגיל בזמן משחק אנריל 2 (שבזה מסתכם כל המאמץ הכי גדול של המחשב שלי) 39.5 מעלות יש לי מאורר רגיל שמגיע עם המעבד בלי שום משחה וכאלה טמפרטורת הרדיסק : 32-38 בקיצור, הגיע עם המארז בקידמת המארז מאורר קטן 60ממ הורדתי אותו כי הוא עשה רעש נוראי, לא רק זה שהוא מרעיש בעצמו עוד שהיה מחובר גריל המובנה במארז במארז אז בכלל הוא עשה רעש שלא הייתי יכול לישון בלילה! כרגע אני די דואג לרכיבים שלי שלא יקרה כלום המפרט הטכני שלי זה סלרון 1200 לוח אם אסוס - TUV4X 384 זיכרון - SDRAM הרדיסק 80 גיגה - W…

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  23. Started by KoM,

כרגע יש לי בעייה חמורה במארז של איזון דחיפה והוצאת אויר, הדחיפה לתוך המארז היא בכוח של כ-230CFM וההוצאה היא בקושי 75CFM... הדבר נוראי, ומונע ממני להגיע לטמפרטורות נמוכות אף יותר... לכן אני זקוק למאורר חזק מאד, אבל לא כמו שאתם חושבים, אלא בעל כוח יניקה טוב...

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  24. Started by gal.w,

יש לי את הקרביים של מצלמת רשת ששבקה חיים (אני חושב שהבעיה הייתה במחבר הUSB אבל לא בטוח) חשבתי על בניית אינטרקום וידאו לחדר. יש לי כמה שאלות: 1. איך אני יכול לבדוק אם הלוח תקין 2. איך אני יכול לחבר את זה למוניטור? אני יודע איזה פינים מוציאים פלט אבל אני לא יודע באיזה פורמט ומה נחוץ כדי לחבר את הccd למוניטור כלשהו יש למישהו רעיון יותר טוב לשימושים? חבר שלי הציע להשיג לוח strong ARM (כמו של Palmים שונים) ולבנות פקס צבעוני

25. איזה מקומות יש בקפריסין שמוכרים דבק טרמי? בבקשה תעזרו לי אני חייב את זה בשביל לפרוץ מכפלה

• 2 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים