אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב די ענתיקה (בלשון המעטה) ולאחורנה המאוורר של המעבד התחיל לעשות רעשים מטרידים ניסיתי להסירו ולנקות אותו מאבק אבל זה לא עזר הרבה ואני מפחד שהמאוור עשה את תפקידו בעולם הזה והגיע הזמן להחליף אותו הבעיה היא שאין לי מושג בכל הקשור למאווררים ואני זקוק בדחיפות לעזרה- איזה מאוורר אני צריך? אגב מאוד חשוב לי מאוורר שקט פרטים על המחשב- מעבד: פנטיום 4 2.4MH לוח אם: ASUS P4SPMXSE תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
תודה לכל מי שעזר לי הצלחתי להחזיק מעמד 7 שעות בPRIME95 מה אתם אומרים על התזמונים? מתחים ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 816 צפיות
-
-
כי לא מצאתי בביוס וזה נראה לי מה שגורם למערכת לקרוס (הוינדוז עובר לPIO ) עם אני עובר FSB מסויים (140)
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מעבד של amd. ביקשתי מהספק מאוור שיתאים ל athlon 1800. עכשיו בבדיקה בביוס של הטמפרטורה נמצא כי הטמפרטורה של המעבד היא בין 60 ל 80 מעלות. הטמפרטורה נשארת כך גם כשהמארז פתוח וגם לאחר שהוספתי מאוורר נוסף למארז. המאוור הוא של חברת greenpower או משהו דומה ויחד איתו קיבלתי משחה טרמית בצבע לבן. אודה למי שיוכל לעזור לי לדעת האם הטמפרטורה נורמלית, אם לא האם כדאי להמשיך ולהשתמש בנתיים במחשב וכיצד ניתן להוריד את הטמפרטורה?
-
- 13 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבצע OC (לא אני הכוונה לטכנאי). המעבד שלי הוא Q6600 . אני רוצה להגיע עם OC ל3GHZ. איזה קירור אני אצרך לזה? יש לי זיכוי באייבורי של 220 ש''ח אז בבקשה תמליצו לי על קירור עד 300ש''ח(כולל הזיכוי). אם צריך עוד נתונים על המפרט שלי תגידו . תודה וסליחה על הבורות,אני ממש לא מבין ב OC וקירור.
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
כרגע יש לי בעייה חמורה במארז של איזון דחיפה והוצאת אויר, הדחיפה לתוך המארז היא בכוח של כ-230CFM וההוצאה היא בקושי 75CFM... הדבר נוראי, ומונע ממני להגיע לטמפרטורות נמוכות אף יותר... לכן אני זקוק למאורר חזק מאד, אבל לא כמו שאתם חושבים, אלא בעל כוח יניקה טוב...
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לא מזמן מחשב חדש כאשר הוא התחיל להרעיש ממש מהפעם הראשונה שהפעלתי אותו לאחורנה פתחתי אותו גילתי שזה לא מן האיורור של הספק או של המעבד (יחסית שקטים) אלה מן המאורר של המארז (גדול מאוד יחסית) אשר יושב מתחת לכונן הדיסקטים מלפנים (כאשר המארז סגור לא רואים אותו ) עכשיו..אין לי אוברקלוקינג במחשב...רציתי לשאול האם ניתן לבטל אותו ולנתק אותו לצמיתות.. בכלל לפי מה שהרגשתי כשפתחתי את המחשב שחוץ מלהכניס אליו הרבה אבק הוא לא תורם הרבה.. קראתי את ענייני השימון והניקוי של המאוררים אבל שוב פעם הוא ממהתחלה הרעיש כשהוא היה חדש לחלוטין כך שאני לא מאמין שזה בגלל זה...
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות כדי לעשות מזה איזה מדף פה זה המקום הכי מתאים לשאול את זה כי משתמשים בזה גם לחלון של במודינג אז איפה אפשר לקנות וגם איזה עובי אפשר להשיג ומחירים בערך למי שיודע תודה
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה , והתחלתי להעלות מהירויות (יש לי TNT 2 M64) וראיתי שלא קורה כלום, אז העליתי את המהירויות עד הסוף והמסך התחיל לרצד, אז ירדתי במהירויות, ועכשיו הכל יציב, וזה נראה לי מוזר... המהירויות הרגילות זה 125/150 ואני עכשיו על 155/180 זה נורמלי, בלי קירור? ???
-
- 10 תגובות
- 816 צפיות
-
-
ראיתי שמוכרים כיום יחסית בזול (250-300 ש"ח) מקררים קטנים עם חיבור 12v. מה דעתכם המלומדת על להוציא מכזה את מערכת הקירור ולהתקין במארז? לא בטוח אם זה גז, פלטייה או איש קטן עם נפנף כי לא פירקתי אבל זה 1. מוציא את החום מאחורה עם מאוורר 80; 2. לוקח 80 וואט. הכוונה היא לא להצמיד למעבד/כרטיס מסך/תנור עם חיבור PCI אלא לעשות חיים קלים לקירור אוויר על CFM חלש.
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, בעת שימוש במחשב הושמעו צפצופים והמחשב היה ב75 מעלות. פתחתי את המארז פירקתי את הגוף קירור והמאורר ניקיתי אותם ומרחתי גריז תרמי חדש, ושומן המאורר) כעת בעת הדלקה הטמפרטורה מתחילה מ65 ומיד מגיעה ל85 מעלות, המאורר מסתובב בכ3000 סל"ד ובעת בדיקת מאמץ הוא מגיע לאחר מספר דקות ל106 מעלות ונכבה. יש לציין שבעת שימוש רגיל בגלישה וורד הוא קבוע על 90. האם הבעיה היא במאורר וגוף הקרור? או שהבעיה בחיישן? (המעבד הוא כפול ליבה LGA775 לוח אם ג'יגה בייט, קירור מעבד מקורי של אינטל) אם הבעיה בקירור איזה קירור מומלץ?(עדיפות למשהו יחסית זול) תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אין לי מושג איך לחבר את המאוורר שמתי אותו במקום אבל אין לי מושג מה לעשות אם הקליפים האלו , יש הוראות מפורטות באינטרנט? מה שאני קיבלתי לא עוזר לא משנה חיברתי אבל בכל זאת שאלה , מקבלים 2 קליפים למאוורר למי שיודע , זה 2 קליפים למאוורר אחד? מה אם אני רוצה 2 מאווררים? ולאיזה כיוון צריך להיות מופנה המאוורר?
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
האם הקירור הזה יותר טוב מהנינג'ה ומה ביגטייפון? המחיר שלו ירד השבוע הוא היה עולה 340 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6138
-
- 15 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום חברים, נראה שארכוש מחשב עם הרכיבים להלן. קיים סיכוי שארכוש ב-TMS. הבנתי שהם לעיתים עושים OC קל בחינם. מעולם לא עשיתי OC, ואיני בקיא בתחום. : 1) מה הם עושים בדיוק? 2) מה המשמעות מבחינת ביצועים? 3) האם כדאי לעשות? 4) האם זה לא פוגע באופן מסויים באחריות? מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤245 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤615 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS4 Conroe Support GP35DS4 ¤971 1 מארזים ANTEC P182 SE Aluminium ¤1162 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 640MB Retail אחריות 3 שנים ¤2093 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit (1GBX2) XM…
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
קניתי פנטיום 4 2.8 פרסקוט על לוח של אינטל,במארז יש לי מאוור מקדימה שמכניס אוויר(בקושי לדעתי) ומאוור על המעבד(סטנדרטי של אינטל) כמו כן יש הכנה למאוורר נוסף בדופן האחורית של המארז שאני משער שהיא למאוורר 80120 אני לא יודע להבדיל(איך מודדים?) אני מבקש ששתמליצו לי על דגמים ועלויות פחות או יותר לקירור של המחשב כי הוא לא יורד מ57 בסביבוה של וידוס ואני לא רוצה לחשוב לאן הוא יגיע במשחקים........... אז איזה קירור מומלץ? רק למעבד ואולי מאוורר אחורי נוסף או שאני צריך גם ללוח (נראה לי שיש עליו מעים תושבת קטנה כסופה שלא ברור לי למה היא.) וגם לכרטיס מסך ולדיסק הקשיח.... מה שתמליצו זה מה שאקנה כי אני לא מבין בזה יותר מדיי... אז אני מקווה שתמליצו לי נכונה...... תודה רבה מראש לכולם.
-
- 12 תגובות
- 816 צפיות
-
-
צריך המלצה לציפסט הדרומי 8) - ( חשבתי גם להשיג קירור טוב לצפוני ) והמלצה לקירור של כונן קשיח דרך אגב שרואים בביוס טמפרטורה זה של הציפסט הדרומי או הצפוני ? חוץ מהטמפרטורה של המעבד.
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מה הבלוק קירור הכי טוב שיש בלינק הזה http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/scan/se=Water%20Cooling/se=1::2%20ID%20CPU%20Water%20Blocks/mp=menu_search.html (תעתיקו את הלינק לשורת הכתובות) מה הם הבלוקים הטובים ביותר לצ'יפסט והכרטיס מסך פה http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/scan/se=Water%20Cooling/se=1::2%20ID%20Chipset::Video%20Water%20Blocks/mp=menu_search.html (תעתיקו את הלינק לשורת הכתובות) מהו הרדיאטור הכי טוב פה http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/scan/se=Water%20Cooling/se=Radiators/mp=menu_search.html (תעתיקו את הלינק לשורת הכתובות)
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
בעע אני לא מצליח לכתוב כלום,זה רושם לי שגיאה Dear surfer, The request you just sent was invalid, Please contact your website administrator for more information. Best regards sPD.co.il Administration
-
- 13 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי את המארז Antec 1080 והייתי רוצה לקבל המלצות למיקום המאווררים בו. קיבלתי את המארז עם 3 מאוררים של אנטק. למארז יש מקום ל5 מאוררים: 2 בקדמת המארז (שמושכים אוויר דרך הפילטר), 1 בדלת ו2 מאחורה שמוציאים אוויר. הנה המארז http://www.virtual-hideout.net/reviews/antec_perfplus_1080amg/Image04.jpg http://www.virtual-hideout.net/reviews/antec_perfplus_1080amg/Image05.JPG http://www.virtual-hideout.net/reviews/antec_perfplus_1080amg/Image24.JPG כרגע יש לי מאוורר אחד בקדמת המארז שמושך אוויר, אחד בדלת שמושך ועוד אחד מאחורה שמוציא. השאלה שלי היא איך לדעתכם אני יכול לקרר יותר את המחשב? (אולי להוסיף מאווררים) ואם לדעתכם כדאי לי לעשות שהמאורר שבדלת יוציא אוויר במקום שיכניס וא…
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה תוכנה שאני יוכל לראות איתה את הטמפרטורה של המעבד של המחשב שלי... תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
ככה יש לי Readon 9550 128mb ועשיתי לו OC ל 460/244 (שזה 80% לליבה ו26% לזכרונות בערך) עם קרור סטוק של ג'יגבייט שזה סתם הבלוק הזה רק על הליבה ועל הזכרונות אין כלום ויותר מזה מתחילים ארטיפקטים ועכשיו פעם אחת שיחקתי בNFS:C על ההגדרות הכי גבוהות עם 1280*1024 (לא עבד בשמיים אבל עבד) חצי שעה בערך אחרי זה ישר כיביתי את המחשב ונגעתי בריבוע הכסוף הזה שאמרתי לכם קודם וקיבלתי כוויה כל היום הייתי עם קרח ביד (תזכרו אין ארטיפקטים) מה יכול לקרות לליבה?
-
- 10 תגובות
- 816 צפיות
-
-
הוא מטריף אותי !!! כמו טרקטור מנייטורי שפועל לי באוזן !!! החלפתי ללוח חדש וכנראה המואארר של הצ'יפ לא משו ... הוצאתי אותו שיחקתי קצת נתיתי לו איזה טיפת שימון (למרות שהמחשב חדש) לא עוזר אפשר לנתק אותו או שלא בריא ? נ.ב גם על 100 אחוז וגם על 50 אחוז עושה רעש
-
- 11 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום. האם טמפרטורת החדר משפיעה על בדיקת טמפרטורת המעבד תחת Stress Testing. ברור שהטמפרטורה משפיעה על טמפרטורת המעבד במנוחה, אבל מה לגבי המקס? תודה
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
עדיין לא מציאות, אך נחמד לראות. מה שמפתיע אותי זה שהזכרונות עברו POST. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=148633
-
- 13 תגובות
- 816 צפיות
-