עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by robicon,

עשיתי אוברקלוק למעבד 4400 הגעתי ל2.8 המחשב עובד סבבה הטמפרטורות סבירות ואף טובות וסתם מדיי כמה שעות הוא פתאום נכבה ומתחיל מחדש יש למישהו מושג למה זה? אולי זה מתח? תודה

• 9 תגובות
    • 562 צפיות
  2. מכיוון שאני מעוניין לעשות OC על המחשב, ועל המחשב הנוכחי כמו שהוא היום זה לא אפשרי. אז אני קונה לוח אם וזכרונות חדשים. חשבתי על הלוח giga-byte p35-ds3r אומנם המחיר שלו קצת יקר ואני נשאר בלי תקציב גדול לזכרונות אז אני לא יודע מה עדיף. מערכת שקיימת היום היא Intel Lemont DP965LT E6400 Twinmos 512 * 4 NVIDIA GeForce 7600 GS מכיוון שהלוח בכלל לא נתמך OC ויש לי אפשרות לקבל על הלוח והזכרונות תשלום מלא כמו שהם עולים היום אני מעויין להחליף,למשהו על מנת לבצע OC התקציב הוא בסביבות 1000-1200 ללוח ולזכרונות 2G זכרונות אני מעוניין במה שהכי טוב עבור OC במחיר הנ"ל. לגבי חום מעבד היום בדקתי על החומרה שקיימת היום בתוכנה TAT Workload level 100% הפעלתי את שני הליבות אחרי חמש דקות בערך זה …

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  3. Started by Turbine,

שלום... אני מחפש לקנות מס' מאווררי 120 מ"מ שקטים... אם אפשר שקטים במיוחד יש למישהו המלצות לתת לי? כמובן לא צריך להשתגע ולהגיע לסכום של 100 שקל לכל מאוורר...

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  4. איך מפעילים מאוור שעובד במולקוס בלי לוח אם?רק עם ספק זה אפשרי?אם כן איך?

• 12 תגובות
    • 628 צפיות
  5. Started by doreiny,

היי כולם! :] השילוש החדש הגיע, ואני רוצה להתחיל אובר קלוק.. השילוש מורכב מ: giga-byte p35-ds3r g.skill 2gb hk intel e4300 פעם אחרונה שעשיתי אוברקלוק היה לפני שנה וחצי בערך..:\ מאיפה מתחילים מחדש? תודה מראש לעוזרים P.S שכחתי לציין שיש לי zalman 9700 :] [attachment deleted by admin]

• 44 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by yanivno,

שלום, יש לי כרטיס ATI X1600 PRO ואני חושב שהגיע הזמן להחליף את הקירור המקורי שלו כיוון שהוא על הפנים, בערך 58 מעלות בשימוש רגיל. קראתי כל מני כתבות וביקורת על אופציות קירור לכרטיסי מסך, כולל את הכתבה המקיפה באתר. אולם ברצוני להתייעץ האם כדאי ללכת לכיוון של Zalman Fatal1ty FC-ZV9? תודה מראש יניב

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  7. שלום יש לי זיכרונות גנרים ואני עושה oc ואני חייב לתת להם מתח, עד איזה מתח מותר לתת להם שלא ישרפו ועד איזה מתח לא לתת להם, והאם זה בריא לעבוד עם המתח שאתם תתינו עבודה שוטפת ?תודה רבה

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  8. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בנושא הבא: אני מתכוון לבסס מחשב על 2 הרכיבים הנ"ל, תוך ביצוע אוברקלוקינג נאה, אבל לא מוגזם - אני לא רוצה כמויות רציניות של חום ורעש. הקירור ככל הנראה יהיה Scythe Ninja (יש לי כבר אחד סגור בחבילה). התקציב לא גדול, ולכן גם בחירת הרכיבים הזו - מעבד ולוח אם לא יקרים עם פוטנציאל גבוה, וזיכרון שבתקווה לא יהיה יקר מדי. ההתלבטות המרכזית שלי כרגע היא בחירת המכפלה של המעבד, ובחירת מהירות הזיכרון בהתאמה. במקור המעבד הוא 200x9=1800MHz. מצד אחד ישנה האופציה להרים את ה-FSB בלבד, סביר שאקבל תוצאה כמו 333x9=3000MHz. מצד שני, ניתן להוריד את המכפלה ולהשיג FSB גבוה ממש, משהו כמו 400x8=3200MHz. עוד לא החלטתי איזה מהאופציות עדיפה. יש שיקולים לכאן ולכאן :s05:…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. מבחינת דחיפת אוויר ורעש.

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  10. Started by mazoneli,

ללא OC מישהו יודע ? גיליתי שאפשר למדוד לו טמפרטורה עם SPEED FAN והיא על 36 - 39 מעלות בעבודה ב 2D זה תקין ?

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  11. Started by yakir1111,

שלום יש לי במחשב 5מאווררים של 80MM ואני רוצה לדעת אם מה שעשיתי זה נכון הסירקולצצית אוויר נכונה? 2מאווררים מקדימה מיתחת להרדיסק מכניסים אוויר,מאוורר 1בצד המארז בדלת מכניס אוויר,2מאווררים מיתחת לספק מוציאים אוויר. עשיתי גם פאן באס ואני שולט במאווררים עכשיו השאלה היא אם הסרקולציית אוויר נכונה או שצריך לשנות משהו שיהיה יותר טוב?

• 4 תגובות
    • 458 צפיות
  12. Started by shugi,

מחפש קירור שתומך בכרטיס מסך 7600GS והוא יחסית שקט. התקציב הוא עד 150 ש"ח. יש העדפה לקירור אקטיבי, תודה. [br]פורסם בתאריך: 1.07.2007 בשעה 17:28:38 אף אחד לא יכול להמליץ לי על מאוורר???

• 8 תגובות
    • 590 צפיות
  13. המהרתי את המעבד E4300 ב50 אחוז ל 2700MHz שמרתי על האפשרות למחשב לשחק בן X6 ל X9 יש לי קירור אוויר רגיל סטוק ברגע שאני עובר למאמצ הטמפ עולה בפחות משנייה ב10 מעלות לפחות מ מ50 ל 60 מעלות וברגע שאני מכבה את המאמצ הוא נופל ישירות ל50-2 ב TAT E4300@2.7GHz OC stock air Fan mobo 965G CPU Host Frequency (MHz)_________ [300] PCI Express Frequency (Mhz)_______ [112] System Memory Multiplier (SPD)_____ [2.66] CPU Clock Ratio (Note)____________ [X9] Memory________________________ [800] Timing_________________________[5-5-5-15] System Voltage Control___________ [manual] all Normal Vcore 1.265 אולי יש בעייה בחיישן טמפטורה ?

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  14. Started by Ohady,

אהלן.. יש לי מעבד פנטיום 4 פרסקוט וזה המאוורר שיש לי עליו: http://www.2send.us/uploads/742db6df33.jpg http://www.2send.us/uploads/387568f278.jpg http://www.2send.us/uploads/69a64d4435.jpg עכשיו השאלה שלי היא אם אני אוכל להעיף את המאוורר הזה ולשים על הגוף קירור הנ"ל מאורר 80 מילימטר..שאני מעריך שיהיה הרבה יותר חזק.. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 385 צפיות
  15. אשמח לשמוע עצות.

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  16. Started by magafaim,

אני רוצה לקנות מאוורר 120 MM איך זה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_634&products_id=15025 הוא יכול להוציא ולהכניס אוויר נכון? המלצה למאוורר אחר תתקבל בברכה מפנדה בבקשה תודה

• 10 תגובות
    • 716 צפיות
  17. Started by avivboker,

אני טועה לאחר ואוברקלוק כניראה כל כך נפוץ ובדרך כלל לא מצריך הוספת כסף לכשעצמו מדוע אין אתר או מעבדה או מישהו שמיקצועי בדבר ועושה אוברקלוק בתשלום??? או שיש???

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by pazer005,

משהו קצת לא מסתדר לי עם הטמפ' של המעבד. יש לי E6600 עם וינטלטור ביג טייפון. אני עם OC שמביא את המעבד רק ל-2.6 מגה הרץ. הטמפ' כשהפעלתי את המחשב הגיע ל-70 ועכשיו אחרי שהוא קצת נח היא על 62 לצורך העניין: Field Value CPU 62 °C (144 °F) Field Value CPU #1 / Core #1 68 °C (154 °F) Field Value CPU #1 / Core #2 64 °C (147 °F) אומנם חם בימים אלו אבל אני עם מזגן בחדר...

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by deth213,

לפני שבועיים בספק שלי התחיל להתחמם וגם המעבד התחיל לעבוד בטמפרטורות יחסית גבוהות מאשר קודם. 1. האם זה שהספק מתחמם (ספק ג'נרי פשוט) זה סימן שהוא התקלקל או עומד להתקלקל ? 2. האם הספק יכול להשפיע על טמפרטורת המעבד ? ???

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  20. Started by noambaum,

לינק למוצר: http://www.thermaltake.com/product/chassis/misc/icage/a2309.htm עולה בארץ 93 ש"ח. אני מתעניין לגביו,אם מישהו מכיר משהו יותר טוב אני אשמח להכיר :-)

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  21. Started by (G),

הבנתי שככל שהמכפלה נמוכה יותר ה-OC הוא טוב יותר. אני כרגע נמצא על OC של 380 X9 , ניסיתי להגיע ל-380 X8 אבל ללא הצלחה. ולא משנה כמה מתח נתתי למעבד, זה קצת מוזר כי רק הורדתי מכפלה לכן זה אמור להיות "קל" יותר למחשב לעבוד. אחרי השמירה בביוס המחשב פשוט נכבה ונדלק. אפשר לדעת מה משתלם יותר, או מה היחס העדיף?

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  22. Started by yarden961,

אני עושה OC למעבד שלי e6600 וחיפסתי את היחס fsbram בלוח כדי להקטין קצת את המהירות של הזכרון. מישהו יכול לכוון אותי\בעל אותו לוח לתת פירוט מדויקGIGABYTE GA-965P-DS3 תודה

• 0 תגובות
    • 422 צפיות
  23. ניסיתי להעלות מתח למעבד (שמתי 1.35~) +0.1V לזכרונות, הרצתי TAT על 100% והמחשב עשה ריסטרט (קבעתי אותו שיעשה ב 70C). מעבד E6600 עם קירור Scythe NINJA Plus. זה הגיוני? בחנות מרחו לי AS5. המארז עם מאוורר מכניס מקדימה, מכניס מהדלת ומאחורה מוציא. על הקירור יש את המאוורר סטוק. איך יכול להיות שזה מגיע למעלות כאלו? בביקורות זה מגיע במאמץ מגיע ל 50C~ מקסימום. ד"א ללא מאמץ המעבד ב 40-45C (ללא העלת מתחים), אם זה עם העלאה של מתחים זה 46-47 ככה. מה אפשר לעשות עם זה, וזה הגיוני עם המעלות האלו? תודה רבה לעוזרים! ד"א החזרתי לבאס 350 עם מתחים רגילים.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by P4laDiN,

היי לכולם. אני צריך 3 מאווררי 80 מ"מ ו2 מאווררים של 120 מ"מ למארז שלי (SUNBEAM TRANSFORMER), את הAC הרגילים אני לא יכול לקחת בגלל שהם מתחברים ב3 פינים. המליצו לי בחנות לקנות בקר שליטה שאליו אני אוכל לחבר. מה אתם אומרים? אין הגבלות תקציב. העיקר שיהיה שקט וחזק. (המאווררים של הטרנספורמר 30dbA כל אחד :-\)

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  25. Started by Biatch,

http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?keywords=%EC%E7%F5+%E0%E5%E5%E9%F8 איזה לקחת ? ורק מפה כי אני קונה משם גם כרטיס m2 ובהזדמנות אמרתי ניקח גם ספרי לחץ אויר

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים