עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. השאלה בכותרת

• 10 תגובות
    • 730 צפיות
  2. Started by eranisra,

שלום לכולם, יש לי את הכרטיס מסך שכתוב בכותרת - עכשיו לפי לוח התוכנה של NVIDIA ntune הטמפרטורה היא 60 מעלות במנוחה ובמאמץ 70-80 (תלוי איזה משחק). זה כשהמאוורר עובד על 59% בדיפולט. עכשיו שיניתי את מהירות המאוורר ל90% וכעת זה על 57 במנוחה ובמאמץ 60-70. יש בעייה שהמאוורר יעבוד על 90% קבוע ?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  3. שלום אני מחפש את הקירור הכי טוב שיש בארץ למעבד C2D כי אני הולך לעשות למעבד OC אז אני אין לי הגבלת כסף אז תגידו לי איזה הכי טוב שיש !!!

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  4. ככה זה המפרט שלי מעבד:c2d e6400 כרטיס מסך:ati x1950pro 512mb לוח אם:‏AW9D-MAX abit זכרון:‏2x1GB Corsair CL4 800MHz הרדיסק:Seagate ‏400GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ קרור למעבד:Thermaltake ‏BigTyp 120 מארז:‏HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver ספק כח:PS-05 BIG FAN 500W (12cm Fan) (24pin JSP-TECH

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  5. איך זה יכול להיות הכרטיס לא צירך להיות על 1000?

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  6. Started by a-gold,

נכון שבצידי המאורר יש שני חיצים אחד מופנה כלפי מטה או מעלה והשני מופנה ימינה או שמאלה( פנים המארז או מחוצה לו). אז רציתי לדעת מה זה משנה אם מחברים את המאורר כשהחץ מופנה כלפי מעלה או מטה??? האם זה באמת משנה משהו? אני יודע שזאת שאלה מפגרת אבל זה מסקרן אותי...

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  7. שלום...קיבלתי את המחשב של דוד שלי לעשות לו תיקון....יש לו כרטיס של NVIDIA דגם: RIVA TNT2 64MB היה על הכרטיס גוף קירור פאסיבי שהיה צורך להוריד אותו על מנת לדעת איזה דגם הכרטיס בשביל להוריד דרייבר לXP אין עכשיו דרך לחבר אותו חזרה כי הפינים מהפלסטיק נהרסו....זה קריטי שלכרטיס כזה לא יהיה קירור כלל?! הקירור היה פאסיבי ממש גוף קירור קטנטן..קריטי?

8. אני רוצה לקנות את אחד הכרטיסים האלה ל-AGP http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7738 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28105&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE כדאי ללכת על ה-GT ולהמהיר אותו לקלוקים של ה -PRO ? או לקנות ת'-PRO אבל הבנתי שהוא לא הכי טוב OC ואם אני לוקח את ה-GT ומתכנן עליו OC אני יצטרף להחליף לו את הקירור http://img292.imageshack.us/img292/5918/palitatiradeon1950gtsupps2.jpg http://img292.imageshack.us/img292/8121/palitatiradeon1950gtsuptp1.jpg ה-zalmanVF900 יתאים לכרטיס ?

• 11 תגובות
    • 722 צפיות
  9. Started by yakir1111,

שלום יש ל מעבד ATHLON64 3200 עובד בהגדרות מקוריות(לא אוברקלוק) והליבה שלו רותחת בזמן מנוחה הטמפ' עומדת על 55-60 מעלות (CORE) והמעבד עצמו במנוחה עומד על 40מעלות אבל למה הליבה שלו בפנים רותחת בהרבה מהטמפ של המעבד עצמו? בקיצור הליבה של המעבד חמה בהרבה מהטמפ של המעבד ומה הטמפ' המומלצות לליבת המעבד שלי עד כמה מותר לה להגיע? התוכנה הזאת "COR TEMP" תוכנה טובה ומראה טמפ' אמינות בדקתי אם עוד תוכנות והם אותו הדבר מציגות וישל לה קצב ריענון מהיר זאת אומרת שהטמפ' ניראות בזמן אמת ומהר מתעדכנות... והתוכנה השניה מראה את הטמפ' של המעבד עצמו: הכי חשוב לי השאלה אם הטמפ' בסדר ומה הטמפ' המומלצות לליבה של המעבד? תודה יקיר [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 407 צפיות
    • 0 תגובות
    • 668 צפיות
  10. שלום לכולם יש לי 3 מאווררים במארז [2 של 120 מ"מ ואחד 80] ואני יודע ש2 מתוכם מחוברים ללוח אם... רציתי לדעת איך אני משנה את המהירות שלהם? שיהיו יותר חזקים ואם אתם מביאים תוכנה אז אם אפשר הסבר איך להשתמש בה. האם לשנות את הדברים האלה פוגע באחריות או משהו? [נגיד עם אני משנה את המאוורר של הכרטיס מסך [במפרט בצד]]... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  11. Started by -UltraV-,

סתם ראיתי את זה ברשת נראה לי חמוד כתוספת למודינג עכשיו חוץ מהיופי...הוא שווה משו? מרעיש? מקרר?

• 3 תגובות
    • 452 צפיות
  12. טוב, זה האוברקלוק הראשון שלי. הגעתי מ 2.1 ג'יגה ארץ ל 2.3 נתוני המחשב הם: לוח אם: asus m2n-e מעבד: amd am2 3800+ זיכרון: 1024 mb kingston 800 mhz מאורר למעבד פריזר של ארקטיק קולינג. ושתי מאווררים גדולים 120 מקדימה ומאחורה במארז. התמונה של האוברקלוק מצורפת . האם כדאי להעלות עוד? הא ועוד דבר, הידעתם שיש בביוס אפשרות לאוברקלוק "בטוח" עד 10% שרק מגדירים כמה אחוז אוברקלוק רוצים והביוס עושה זאת לבד בלי להתעסק בכל הנתוים. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  13. Started by Jules Winnfield,

איך 7600GT של PALIT באוברקלוק והאם הוא צריך קירור אחר? תודה. עריכה: לאיזה כרטיס הוא יוכל להתקרב בערך?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  14. Started by Hellgirl,

קניתי X1950Pro שיגיע עוד מעט ועשיתי משתמש חדש כי קיבלתי באן מוזר מאיזה "מנהל" שמוק פה באתר שאני לא אזכיר את שמו.... ("כי אז הוא יכעס") עכשיו התקזזתי לשתי אשפרויות כלומר סיננתי הכל והגעתי לשתי אפשרויות: 1. Arctic Cooling Accelero X2 שמעתי ביקורות מעולות... 2. Zalman V900 המוצלח מניסיון היה לי אחד כזה הוא מעולה!

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  15. Started by aviv00,

E4300@2.7GHz OC stock air Fan mobo 965G ds3 CPU Host Frequency (MHz)_________ [300] PCI Express Frequency (Mhz)_______ [112] System Memory Multiplier (SPD)_____ [2.66] CPU Clock Ratio (Note)____________ [X9] Memory________________________ [800] Timing_________________________[5-5-5-15] System Voltage Control___________ [manual] all Normal Vcore 1.285 בבקשה עזרה אני מפחד להרוס את הלוח-אם אגב המעלות של ה CORE בסדר גמור הם כמו של ה TAT כמעט [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 816 צפיות
  16. Started by uguru1969,

האם משהו מכיר את ה -GEMINLL של COOLMASTER ? אני רוצה לשלב אותו עם ה-E6600 האם יש ביקורות אליו ?(לא מצאתי ברשת) תודה

• 0 תגובות
    • 394 צפיות
  17. שלום לכולם,עשיתי אוברקלוק למעבד שלי הגעתי איתו ל230 FSB ו 3.220 מגה ארץ והטמפרטורה הגיעה ל 64 מעלות בבדיקת מאמץ. הנה התוצאות: http://www.zix.co.il/images/16757947626.JPG עכשיו השאלה שלי זה אם אני יכול למשיך לעלות FSB בלי כול חשש או שאם תיהיה היתחממות יתר יתכן סיכון למעבד?.. מי שיכול לעזור,תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 805 צפיות
  18. אני מתכנן לקנות GTS ולעשות לו OC אבל אני לא מאמין שהקירור של הLEADTEK(הכי זול) והפוטנציאל שלו בOC שווה לאחרים... מה דעתכם? תודה רבה רז

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  19. בביוס המעבד שלי על 40-50 באוורסט 3-6 ( ) בcoretemp אם אני לא טועה 35-45 בקיצרו אני צריך את התוכנה הכי אמינה אחרי הביוס למדידת טמפרטורת המעבד או טמפרטורות המחשב בכלל

• 0 תגובות
    • 401 צפיות
  20. Started by alonkl,

אין לי תקציב לבחליף את כל המאוור יש שיטה לחבר אותם ללוח אם? המפרט בצד <<<<<<

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  21. שלום, אני מעוניין בקירור מים למחשב, על איזה אתם ממליצים? עד 600 שקל. ויש לי שאלה האם יש בזה איזשהו סיכון שישפך מים על החלקים? תודה..

• 8 תגובות
    • 567 צפיות
  22. Started by P4laDiN,

צריך המלצה לבקר מאווררים טוב. 4 מאווררים. שיהיה נוח ויעיל. תודה

• 6 תגובות
    • 540 צפיות
  23. המחשב שלי נורא התחמם.. אז פתחתי את הדלת והפעלתי לידו מאוורר והמערכת כולה ירדה בכ17 מעלות (רכיבים ספיציפיים ב3-4) יש מניעה לעשות זאת?

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  24. שלום. יש ברשותי מארז Antec TX1088 AMG 480W Metallic Grey SOHO Case וברצוני לשדרג את המחשב לרכיבים חדשים. בין רשימת הקניות שלי נמצא גם: כרטיס מסך: Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe קירור לצ'יפסט: ZALMAN ZM-NBF47 Northbridge cooler השאלה שלי היא, האם יש מספיק מקום להכיל במארז הנ"ל גם את הכרטיס מסך, (כפי שהבנתי, הוא עצום בגודלו) וגם את הקירור לצ'יפסט. ואיזה לוח אם הכי טוב מהבחינה הזאת? אני מעדיף לוח של ASUS... שאלה נוספת, האם אמור להגיע לארץ בזמן הקרוב המאוורר של zalman CNPS8700 LED? מקורות לחומרה: Antec TX1088 AMG 480W http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7191 Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?l…

• 0 תגובות
    • 455 צפיות

דיונים חדשים בפורומים