עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by wind-dos,

שלום. הנני רוצה לקנות לדים כחולים אשל גדול הלד הוא קטן כידוע לי יש שני סוגי גודל של לדים גדול וקטן ורציתי לדעת אם יש לדים כחולים קטנים. בתודה!

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  2. Started by DJPOWER,

או קיי בשעה טובה החלפתי את 1 הסאן שיינים שלי ויש לי HEC300 מחובר אם סאןשיין480 אז זה שדרוג 1 שדרוג 2: סוניק טוואר כבר תראו מעלות במאמץ אם אובר קלוק ואם העלת מתחים! ממליץ לכולם על הסוניק יש לי מאוורר 120 ומאוורר 80 http://img280.imageshack.us/img280/6946/260040c10ktest134sc3pi.jpg' alt='260040c10ktest134sc3pi.jpg'> http://img280.imageshack.us/my.php?image=260040c10ktest134sc3pi.jpg

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  3. Started by Vortex,

הורדתי את התוכנה , והתחלתי להעלות מהירויות (יש לי TNT 2 M64) וראיתי שלא קורה כלום, אז העליתי את המהירויות עד הסוף והמסך התחיל לרצד, אז ירדתי במהירויות, ועכשיו הכל יציב, וזה נראה לי מוזר... המהירויות הרגילות זה 125/150 ואני עכשיו על 155/180 זה נורמלי, בלי קירור? ???

• 10 תגובות
    • 832 צפיות
  4. Started by MotoCross,

שלום, בשותי מחשב בעל 2 גיגהרץ של אינטל ולוח אם P4533-E של אסוס. היום ביצעתי בו אוברקלוק בלי שום בעיה עד 2.4 גיגהרץ אך כשהעלתי אותו ל 2.5, כל פעם שהמחשב עלה, הוא לא העלה את הווינדוס ועשה רסטרט עוד שלפני שהווינדוס התחיל להיטען. חשבתי שהבעיה עלולה להיות במתח הוולטאז (המעבד לא קיבל מספיק חשמל), יכול להיות? לא רציתי לנסות להעלות את הוולטאז כי לא ידעתי אם אני יכול לגרום נזק. ואם להעלות את המתח אז בכמה? מישהו כאן מבין ויכול לעזור לי? :-\

• 10 תגובות
    • 832 צפיות
  5. את המפרט קניתי ללא חשיבה ל-OC אבל האם ניתן לעשות איזה OC קטן מאוד? (ללא תוספת חלקים וללא סיכון או פגיעה באורך החיים) מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 מארז: COOLERMASTER CENTURION 532 REV1.3 : RC-532-SKR1 ספק כוח: COOLERMASTER EXTREME POWER 430W : RS-430-PCAR קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - DUAL BALL BEARING 19dBA - BLACK - GT12252BDL

• 10 תגובות
    • 832 צפיות
  6. Started by benma,

מהו המאוורר הטוב ביותר מבחינת יחס בין ביצועים למחיר עבור המעבד E2160. אני לא עושה OC. תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  7. Started by Snufkin,

כשהמחשב של חבר שלי עלה לחצתי על DELETE. נכנסתי שם לאיזה תפריט נראה לי PNP משהו. שיניתי את השעון ל-149 מ-133.34 MHZ והמהירות של המחשב שלו עלתה מ-1800.06 ל2011.48 MHZ. לפי מה שהבנתי שיניתי את ה SYSTEM CLOCK. יש אפשרות לשנות את ה Multiplier? (רשום לי 13.5) זה יעזור בכלל? זה נחשב OVERCLOCKING??? ואם כן יש עוד דרך להאיץ את המחשב??? השינוי הקטן הזה יחמם את המחשב??

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  8. Started by Shlompy,

שלום לכולם! יש לי לוח אם של GIGABYTE, דגם: 8I915MD-GV למה אני לא יכול לעשות לו OVERCLOCK??? ניסיתי להשתמש בתוכנה שמספוקת עם הלוח, אבל אין לי אופציה לעשות לו המהרה. הביוס מעודכן לגרסא F3 שהיא הכי חדשה, ועדיין אני לא יכול לעשות המהרה? יש למישהו איזה טיפ בשבילי? זה לא לוח כזה ישן, למה אין לי אפשרות לבצע לו המהרה?? אגב, יש לי מעבד P-4 3 GHZ, זכרון 512 DDR2 533MHZ X2 .

• 14 תגובות
    • 832 צפיות
  9. Started by SOLIDUS SNAKE,

לא יודע כמה זה רלוונטי (אחרי זמן רב - לא היא לי אינטרנט) אבל במקום להשתמש בברגים ואומים אני השתמשתי לחיבור הדלת בברגים קודחים או פחפחים (בלשון מקצועית ;D). אלו ברגים שבצה שלהם יש ראש קידוח ותוך כדי הברגתם הם יוצרים חור גם ב פרסטפקס וגם בפח של הדלת הם מחזיקים נהדר וקלים יותר לעבודה מאשר קידוח של חורים לפני כן

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  10. היי כולם.. יש לי TT BigTyphoon בן יותר משנתיים שהתחיל להרעיש לאחרונה, הרעש בא מחיכוך של 2 קבוצות ה"זימים" שלו.. והדרך היחידה להפסיק אותו זמנית היא ע"י נענוע עדין של המאוורר.. עד שזה מתחיל שוב.. קיצור אני צריך קירור חדש.. הדרישות שלי הן: - כמה שיותר שקט, אם אפשר אז ברמה של הקירור שיש לי (לא שומעים את המאוורר כלל) - שיהיה ניתן להתקינו ללא פירוק לוח האם.. - שלא יהיה כבד כל כך (מה שיש לי עכשיו שוקל איזה יותר מ-800 גרם) כרגע המעבד שלי פועל במצב מנוחה על 42 ליבה אחת ו-46 ליבה שנייה. חשבתי על ה- AC Freezer 7 Pro איך הוא יחסית למה שיש לי? אם אפשר אז תציעו עוד כמה הצעות חוץ ממנו שמתאימים לדרישות ואני כבר אבחר.. תודה.

• 10 תגובות
    • 832 צפיות
  11. חנויות online עדיפות כי אני מאזור חיפה ואני לא מגיע למרכז יותר מדי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  12. Started by dennis14,

אני החלטתי לקנות מפרט לאוברקלוק ולפי המלצה בחרתי בלוח אם הזה - DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D . אז עכשיו אני מבקש המלצה למעבד (בשביל אוברקלוק) בתקציב של 1250 ש"ח וזיכרון בתקציב של 350 ש"ח ( לסטיק של 512mb) אני מבקש לא לחרוג ותודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  13. שלום אני צריך עזרה, באילו מקומות כדאי לי למקם את המאווררים החדשים? תודה

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  14. Started by tom123,

למישהו יש טבלה כזאת ויכול להגיד לי כמה CFM הוא עושה ב- RPMים שונים?

• 10 תגובות
    • 832 צפיות
  15. Started by quriso,

מחפש שני מאווררי 120MM למארז ENERMAX CHAKRA, חשוב מאוד השקט והיעילות. תודה.

• 13 תגובות
    • 832 צפיות
  16. Started by POD,

עשיתי אוברקלוק לכרטיס וב- FarCry אני רואה הכל טוב חוץ מבמצב ראיית לילה, יש עיוות צבעים וגם הראיה הכללית לא כ"כ ברורה. ביטלתי את האוברקלוק והמצב נשאר ככה. יכול להיות שהכרטיס נדפק?

• 10 תגובות
    • 832 צפיות
  17. Started by tyk,

יש לי מחשב יחסית חדש אני מנסה לעלות את מהירות המאוורר ואני לא מצליח בתוכנה speedfan אין את האפשרות של הפאנים קיבלתי עם הלוח תוכנה שנקראת Intel® Desktop Utilities וגם אין אפשרות של העלאת מהירות...... יש למישהו פתרון לקירור יותר אינטנסיבי של המעבד ללא צורך בהחלפת המאוורר? או תוכנה חלופית?

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  18. שלום חברה יש לי את המאורר סטוק של אינטל של המעבד שהוא כבר לא בשימוש: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1073&products_id=5962 כפי שאתם רואים שם יש שם 3 חוטים חשמל בצבעים:ירוק צהוב ושחור. הוצאתי מספק ישן מאורר ועכשיו אני רוצה לחבר את החוטים של המוארר מהספק לחוט חשמל שאני יוציא מן המאורר סטוק. עכשיו השאלה שלי אם בכלל אפשר? נ.ב במאורר של הספק יש 2 חוטים:אדום ושחור ובמאורר סטוק:ירוק צהוב ושחור (וזה חיבור שמתחבר כמובן ללוח אם). לאן לחבר את החוטים אם אפשר. תודה

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  19. Started by deqution,

שלום לכולם, אני חדש בתחום האוברקלוקינג ואני מעוניין לקבל מעט מידע לפני שאני מתחיל. אני מבצע את הOC בגלל שנוצר אצלי צוואר בקבוק בין המעבד לכרטיס מסך ואני לא מקבל מספיק ביצועים במשחקים ( אני משחק CS GO) מפרט: מעבד: Intel C2Q Q8300 2.5 לוח : Asus P5Q Delux זכרונות : OCZ PC2 6400 DDR2 4 GB כ.מסך : Gigabite Nvidia GTX550 TI 1GB ספק : enermax NAXN 750W טמפ' מחשב: לוח אם : 35-40 מנוחה 45-50 מאמץ מעבד : 55-60 מנוחה 70 מאמץ כ.מסך : 35 מנוחה 55-60 מאמץ הטמפ' של המעבד שלי גבוהות מאוד ואני לא יודע באיזה קירור לבחור: 1. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=371 2. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=372 שאלות: 1. מהם הטמפ' שאני צריך להיות לפני OC ללא ועם מאמץ? 2. האם OC …

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  20. לא הגבתי את הוולטג....הוא נשאר 1.5

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  21. Started by yaad,

טוב אני חדש פה בפורום ..קצת פרטים על המחשב :לוח Asus P5KC מעבד Intel E8400 @ 3.0Ghz זכרונות Mushkin DDR2 800Mhz 2GBx2עכשיו ניסיתי לעשות OC מ 3.0Ghz ל 3.6Ghz .הכנתי את הביוס ל OC: ביטלתי את ה SpeedStep , את ה C1E ואת ה Spectrum .בחלון שעושים בו את האוברקלוק: שמתי את המכפלה x9 ידנית ובתדר FSB שמתי לו 400Mhz גם ב FSB Strap to North Bridge שמתי לו 400Mhz שמתי לו ב DRAM Command Rate: 2N כי הבנתי שזה טוב ל OCעשיתי Manual Timing Control לזכרונות ושמתי את התזמונים של הזכרונות ידנית ..במתחים :שמתי לו ב CPU Voltage 1.3000Vב DRAM Voltage שמתי לו 2.1Vוב NB Voltage שמתי לו 1.40Vבכל השאר לא נגעתי ..אחרי ביצוע האוברקלוק הפעלתי את המחשב , עשיתי בדיקת מאמץ קלה של איזה שעה ב OCCT וראיתי ש…

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  22. האם יש מניעה לאפשר למשאבת המים במערכת קירור מים לעבוד כל הזמן גם כשהמחשב כבוי? לפי ההגיון נראה כי כדאי להשאיר את המשאבה עובדת גם לאחר כיבוי המחשב כיוון שהמעבד עדיין חם מאד . נ.ב באותו נושא - האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג ריליי או כיצד בונים אחד כזה למערכת קירור מים ? :AR15:

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  23. שלום לכולם. תמיד שאני עושה אוברקלוק לכרטיס המסך דרך תוכנה, לאחר כיבוי והדלקת המחשב האוברקלוק נעלם! אז אני צריך לעשות אותו מהתחלה, האם יש דרך לשמור עליו (אני משתמש בקולביט)

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Started by ofer_mat,

מה אתם אומרים? אני רוצה לעשות OC האם כדי לקנות מאוורר חדש דרך אגב הכרטיס הוא PRO של GIGA

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  25. Started by liav12,

השאלה בכותרת. האם כדאי? מותר? מסוכן ועדיף שלא?

• 2 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.