עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. עבדתי לפי ההוראות האלה - http://www.aoaforums.com/forum/aoa-faq/32005-overclocking-your-nvidia-6800-6800le-ddr.html אצלי היו רק 6 v לפני ו-10 אחרי (תמונה מצורפת). מה זה אומר? שבעצם בברירת מחדל היו לי רק 6 צינורות במקום 8? דף המוצר - http://www.inno3d.com/products/geforce6/6800le.html [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 835 צפיות
  2. יש לי בחדר 3 מחשבים , 2 סגורים כרגע והשלישי בעל קירור של TT ORB למעבד וספק כח פשוט... משגע אותי שאני שומע את הרעש של המאוורר מסתובב.... השאלה שלי היא כזאת , האם במחירים סבירים יש פתרונות ממש ממש שקטים לקירור מחשב (חוץ מלהוציא אותו מהחדר.. חחח...)

• 11 תגובות
    • 835 צפיות
  3. שלום, ברשותי מארז Compucase 6A21 עם ספק HEC 400W בחרתי במארז הזה על פני ה 6A19 כי הוא נראה קצת יותר טוב לטעמי וגם קיבלתי אותו עם ספק 400W במקום ה 300W של ה 6A19 ובאותו מחיר. המארז כולל במקור שני מאוררים של 120mm . אני חושב שהמאווררים מייצרים יותר מידי רעש כי זה רעש שלא ניתן להתעלם ממנו ואין לי שום מאווררים אחרים לא ב M.B ולא על ה 6600GT קראתי כאן בכמה מקומות שה 6A19 יותר שקט מה 6A21, האם זה נכון? והגיוני? איזה מאווררי מארז 120mm שקטים ניתן להרכיב במקום? בחיפושי ראיתי שרוב המאווררים עם CFM גבוה (50-75CFM) מיצרים רעש די גדול 32-35DBa ואילו השקטים יותר מיצרים CFM נמוך שלא בטוח מספיק לאוורור נאות.

• 11 תגובות
    • 835 צפיות
  4. Started by Redraff,

הזמנתי לא מזמן את הטיוניק 120 למעבד יש לי פנטיום 4 2.8 ג'יגה ו1 מגה קאש בסוקט 478 קבלו תמונה עד כמה אוברקלוק אני יוכל לעשות לו עם הטיוניק? אפשר להגיע ל4.2 איתו? תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  5. שלום, אני מתכנן לקנות את המחשב הזה בקרוב, אני רוצה לדעת אם OC נחמד ++ יחזיק עליו עם הקירור והכל, ועד לאיפה אני יכול להגיע איתו. דבר נוסף, השאלה עתיקת היומין, האם כדאי לקחת במקום את ה E8400? אני בעיקר משחק, אבל גם לפעמים מקודד סרטים ומולטיטסקינג ושטויות כאלה. אז מה שווה יותר? שמעתי ש OC בשניהם יביא לתוצאה דומה במשחקים, אז עדיף את ה- Q בגלל המולטיטסקינג והתוצאה הדומה ל E8400 במשחקים. אז מה שווה יותר? לא לשכוח ששאלתי גם עד לאן אני יכול להביא אותו מבחינת Ghz... תודה רבה מראש!!

• 12 תגובות
    • 835 צפיות
  6. יש לי מעבד AMD3500 שניתי את ה FSB ל 230 ואת הVOLT ל 1.7 המחשב עלה עד הווינדוס אבל נתקע הזכרון 512MB X2 OCZ טמפרטורה המעבד לפני הOC הייתה 29 ואחרי 38 ! אז זה לא בעיית חום איך אפשר לדעת לשנות את הVOLT בלי חשש שהמעבד יידפק :s05:

• 11 תגובות
    • 835 צפיות
  7. Started by ory,

יש לי פנטיום 166 מגהר'צ ובזמנו שמתי עליו מעבד של פנטיום 2 אין לי עליו חיישן חום כי הוא טרנטה רצינית אבל אחרי עבודה של שעות אני בכלל לא מרגיש חום מהמארז אז רציתי ללכת על אוברקלוק הבעיה שאני זוכר שבפעם האחרונה שדיברתה עם הטכנאי על זה הוא אמר משהו על הגאמפרים ומשהו שלא הבנתי כי בנושא אוברקלוק אין לי שמץ של מוסג אז מה זה גאמפרים ואיך זה קשור לבעיה שלי? ואיך אני לעזעזל יכול לעשות אוברקלוק לפנטיום 166 ;D לא לצחוק :-/ אני יכול לעשות דרך הביוס אולי דרך תוכנה ? בקיצור אני צריך עזרה בבקשה

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  8. אני מתקדם כל פעם 10 MHZ וכשאני מגיע ל3.0GHZ אני מעלה מתח ל1.5 וממשיך משם, ואז ממש לפני 3.4 הוא קורס ואני צריך לאפס ביוס ידנית. :pissed:

• 10 תגובות
    • 834 צפיות
  9. האם הגדרתי נכון את הזיכרונות ביחס לFSB? המחשב עבר בהצלחה בדיקות מאמץ OCCT וS&M הטמפ' הממוצעת 44c-46c כשבמנוחה המעבד על 32c האם הנתונים האלו טובים? הבנתי שצריך להעלות גם מתח איך עושים את זה? עד לאן אני יכול להגיע עם הלוח אם הזה והקירור, כי הבנתי שהם מגבילים תודה רבה לעונים. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  10. אני מודה מאוד לכולכם על העזרה!!! יש כאן אנשים מאוד מקצועיים זאת המערכת בנתיים: לוח MSI975X פלטניום 4GB זכרון של OCZ 667MHZ GOLD (צ'יפים של 1GB) מארז טרמל-טק TSUNAMI מעבד D930 הספק שקיבלתי נראה לי לא כל כך טוב לאוברקלוקינג זה הדגם במדוייק: http://www.tzur-pc.co.il/shop/product_data.asp?ID=927 הוא יכול להחזיק X1800GTO וכל מה שמסביב באוברקלוקינג ? או שכדאי לבקש מהחנות להחליף לי לדגם יותר חזק ואם אפשר לקבל המלצות לדגם מסויים שיתאים למארז שלי ספציפית?? http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/tsunami/swa/swa.asp רובכם המליצו לי על משחה טרמית SILVER 5 שמתי לב ש OCZ הוציאו משחה כזאת אני אקנה אותה הדעות כאן חלוקות לכן אני צריך לקבל החלטה סופית מה לקנ…

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  11. Started by nas,

only the base... few more lvls to be made and there you have it..

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  12. קבלו: עשיתי OC ישבתי שעתיים ובתודה ענקית למישל ולארקדי (ולחציל !) הצלחתי לשבור את ה 2.8GHZ!!! בדיקות של שעתיים יציב!!!! ב S&M!! הזכרונות גם יציבים גם ב S&M תזמונים של 3-4-4-8 200@255 400@510 ללא העלאת מתח!! על מתח סטוק של 2.65 הצ'יפ הזה UCCC 549 של SAMSUNG פשוט בן זונה!!! ה OC נעשה על ידי הלוח המדהים DFI מאקסימום טמפרטורה CPU שהגעתי זה 44 !! מעבד במתח סטוק!!!! קירור סטוק! http://img71.imageshack.us/img71/9741/screenhunter53hm.jpg

• 14 תגובות
    • 834 צפיות
  13. Started by KoM,

כרגע יש לי בעייה חמורה במארז של איזון דחיפה והוצאת אויר, הדחיפה לתוך המארז היא בכוח של כ-230CFM וההוצאה היא בקושי 75CFM... הדבר נוראי, ומונע ממני להגיע לטמפרטורות נמוכות אף יותר... לכן אני זקוק למאורר חזק מאד, אבל לא כמו שאתם חושבים, אלא בעל כוח יניקה טוב...

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  14. מערכת המחשב: Intel Core 2 Duo E6300 1.8ghz 1024MB Ram 667mhz Gigabyte GA-965P-S3 Radeon X1950XT קירור סטוק. עשיתי OC למעבד ובינתיים הגעתי לתוצאה של מהירות באס 375mhz מהירות המעבד: 2.7ghz ה OC עובד מצויין.. הרצתי את התוכנה Prime95 ואת S&M והמחשב עבר בלי בעיות. טמפרטורה במאמץ מגיעה לכ 60 ולא עוברת.. במנוחה הטמפרטורה היא 50-55. אבל משום מה יש לי בעיה.. כשאני עושה ריסט למחשב והכל.. אין שום בעיה הכל תקין והמערכת עולה. אבל כשאני מכבה את המחשב למשל לכל הלילה, ובא בבוקר ומדליק אותו, הוא עושה רעש מאוד חזק של מאווררים.. משהו כמו וווווווווווווו....... להרבה מאוד זמן (כמה דקות.. שזה הרבה מאוד) ואז המחשב נכבה, ואז הוא שוב נדלק ועושה את הרעש הזה לעוד איזה דקה-שתיים ואז הוא נדלק ומע…

15. Started by SEFi,

המאורר מחובר ללוח תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  16. טמפרטורה יהיו המים במיכל??

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  17. Started by ace_low,

ערב טוב. אני די חדש בעניין ה-OC וניסיתי לעשות OC לכרטיס המסך מסוג NVODIA RIVA TNT2 Model64/Model 64Pro בעזרת ה-Omega driver KX 1.4523a. אני מקבל בשתי צורות הבדיקה שתי תוצאות סותרות: הראשונה ע"י תוכנה אני מצליח להעלות ל180 גם מהירות מעבד וגם מהירות זיכרון (מתחיל ב125 ו-143 בהתאמה) ולאחר בדיקה ע"י תוכנה לא נמצאות בעיות וע"פ התוכנה ניתן להעלות עוד את המהירות. הבעיה מתחילה בבדיקה ע"פ DirectX 7. שם כבר במהירות הראשונה (ברירת המחדל של הכרטיס) הוא מוצא באיזור ה-70000 artifacts, ומבקש להוריד את המהירויות מתחת לברירת המחדל. לפי מה מומלץ לעבוד במקרה זה? אני לא רוצה לעבוד כרגע עם תוכנות לOC (אני מקבל מחשב חדש בשבוע הקרוב ואני לא רוצה לשפץ את הכרטיס הנוכחי, בכרטיס הבא אולי). תודה

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  18. Started by zeevik_k,

Hi, My friend built a computer basing on the following components: Athlon XP 2800 Barton CPU Abit NF7 motherboard 2x512 Samsung 400MHz DDR 120GB WD HDD The system starts as 2800 ... etc But according to Sandra, the CPU benchmarks are between Athlon XP 2400+ and Athlon XP 2600+. When he tried to overclock, the FSB couldn't be raised above 180MHz (system didn't post). Booted with the FSB 180MHz, the benchmarks' results were just the same as without the overclocking. When installed Athlon 2500 Barton CP instead (on the same system), the FSB was raised upto 200MHz, the system booted as 3200 and WinXP functioned normally. What might be the problem with Barton 2800 ? Just lame …

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  19. Started by nadav275,

אני בינתיים על 210*11, 1.675v מחפש בנרות בארטון פתוח אבל מי יודע אולי אני אגיע רחוק עם זה...

• 10 תגובות
    • 834 צפיות
  20. בלגן !!! המעבד q6600 הגיעה לי במישחק אחד ל 80 מעלות יש לי מאוורר טוב (2555 rpm max )(ליפעמים הוא נותן מכות קירור (יותר סיבובים )) מה כדי לעשות ? במנוחה בין 45 ל 70 ניראה לי שזה רגיל 80 מעלות כי הוא לא עובר את זה אולי 81 אני צריך מאוורר חדש? או שאני סתם לחוץ ? לדוגמה עכשב המזגן דלוק ו 75-74 מעלות

• 14 תגובות
    • 834 צפיות
  21. Started by beekiller,

איזה קרור מתאים וטוב ללוח הזה למרות שאמור להיות לו קרור טוב לפי הנתונים צינור קירור מיוחד גם לגשר הדרומי וגם לצפוני הוא נמצא על 43 במנוחה ומגיע גם ל 57 במאמץ אשמח לשמוע את המלצותיכם לקירור טוב לציפסט ללוח הזה יש לי מעבד E6300 1.86GHZ 2GB RAM GF 7600 GT EXTREME מארז THERMAL TAKE SOPRANO+חלון ומאוורר צד

• 10 תגובות
    • 834 צפיות
  22. Started by G-BOY10,

הנה תמונה מתוכנה שקיבלתי עם הלוח אם שלי (Asus P4T-E) יש לי מעבד של Intel 2.0 GHz 512K Cache האם טמפ' כזאת לא גבוהה מדי?? יש לי את המאוורר CPU הרגילה של INTEL ועוד מאוורר 80 מ"מ למטה מקדימה שדוחף אוויר ואחד באמצע בצד האחורי 80 מ"מ שמוציא אוויר בבקשה תגיבו תודה!!!

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  23. האם הבחור הזה לדעתכם עושה את העבודה כראוי? : http://www.youtube.com/watch?v=drwH08jP0-k אני אשמח לקבל תגובות כמו כן אם מישהו יוכל לתת קישור למאמר בעברית על LAPPING אנדע שהיה באתר פעם משהו כזה g0vner_x3

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  24. אז ככה הכרטיס מסך באובר כמו שרואים במפרט שלי (מה לעשות בשביל שהזקן הזה יסחוב משחקים חדשים בצורה סבירה אני חייב את האובר הזה,שיפר לי 500 נקודות ב3dmark למי שהולך להגיד שהכרטיס שלי ישן מדיי וגם אובר לא יעזור)..בכל אופן בכל המשחקים הוא פועל סבבה..רק בnfsc אחרי זמן מסויים של משחק המסך מתחיל להתמאלות בקשקושים ולאט לאט המסך 'נבלע' בהם ורק כיבוי המחשב עוזר..(זה קורה לי גם ב3dmark05 אבל רק כשאני מעלה את המהירויות שעון יותר מדיי וגם אחרי חצי דקה ולא אחרי איזה שעה כמו בnfsc)...הכרטיס פועל טוב מאוד במהירויות שבמפרט בכל המשחקים חוץ מnfsc אז בגלל זה אני מוריד בהדרגה מיהוריות שעון עד שהוא יתייצב ולא יבלגן את המסך יותר..השאלה אם זה הורס אותו לאט לאט (וגם את המחשב בגלל שאני מכבה ומדליק א…

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  25. Started by ben672,

שלום וצהרים טובים! עשיתי לפני כחודש OC אבל לפי מה שאני מבין היחס בין הזיכרון למעבד לא תקין. זהו הOC הראשון שלי אז ככה שאין לי הרבה ידע מעבר לזה. הטמפרטורות במאמץ מגיעות ל:68-73 לפי מה שאני רואה המערכת יציבה מאוד. נ.ב המתח ניתן ע"י המערכת(אני קצת מפחד להתעסק עם זה כי אני לא כ"כ מבין בזה) המפרט הוא: מעבד:Q6600 קירור:gigabyte g power לוח אם:gigabyte p35 ds3l זכרונות של kingston 800mhz (אם צריך דגם צפציפי אני יבדוק) צרפתי תמונה. תודה רבה לכם! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.