עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הטמרפטורה שלו במנוחה היא 47+- מעלות.... הרעש שהוא מוציא הוא בלתי נסבל אפילו במצב מנוחה, שלא לדבר על שאני נכנס למשחק! מה אני צריך לעשות- להחליף מאורר למעבד? להחליף מאוררים במארז? או שעדיף כבר להחליף למארז יותר איכותי ויותר טוב? (כרגע זה מארז ג'נרי עלוב ביותר...) לגבי התקציב- תגידו לי מה צריך להחליף ואני אראה כמה אני משקיע על כל רכיב..... תודה לעוזרים מראש נ"ב אני לא מתעסק עם מודים של מאוררים וכדומה...

• 15 תגובות
    • 803 צפיות
  2. הנני עומד להיות בעל מחשב E6400 לוחGB 965P S3 וזיכרונות של 1G GSKILL 800 CL5(בר אופצית החלפה נכון להיות לאותו חברה 533 CL4) וקרור של TUNIQ120 אני מעוניין להגיע לליטנסי כמה שיותר נמוך (מחשב שמיועד לעבודה להקלטות וסאונד) השאלה איזה זיכרון יתן לי את התמורה הזאת- מבין ה2 שציינתי למעלה.(הבנתי שלהמהיר את המעבד לבאס 440 יתן לי יחס 1:1..אבל אני טיפה לא בעסקי הOC..ולכן זה יקשה עלי טיפה- אלא אם זה ממש פשוט לשנות את הבאס..כי הבנתי שאין התעסקות במתחים...אז לקרור שלום) יחס (להמהיר זיכרון ל1066) 2:1 יתן לי את הלייטנסי הנכסף גם כן?

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  3. קניתי קירור מנחושת לזכרונות שלי קירור כזה: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=ddrc-co הוא מגיע שבתוכו יש כאילו גומי לכול האורך גומי דביק כזה שידבק טוב לזכרוונת עכשיו מה אתם ממליצים להדביק אותו ככה סטנדרט כמו שהוא למרוח עליו משחה טרמית ואז להדביק , אולי להדביק אותו עם דבר טרמי (יש לי לא צריך לקנות) ? מכחה לטיפים שלכם תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  4. Started by MoAv,

יש לי מעבד P4 3.2 עם 1 מגה Cache הוא מגיע ל-70 מעלות . וגם אלבטרון 6800GT כאשר הליבה מגיע ל-77 (!!) מעלות ... המעבד והכרטיס עם הקירור סטוק שלהם ללא שום שינוי . האם זה טמפרטורות הגיוניות ?? גם אם התשובה היא כן האם כדאי לי להשקיע בקירור יותר טוב , ואיזה ?? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 803 צפיות
  5. Started by nadav275,

אני בינתיים על 210*11, 1.675v מחפש בנרות בארטון פתוח אבל מי יודע אולי אני אגיע רחוק עם זה...

• 10 תגובות
    • 803 צפיות
  6. רציתי שתיעצו לי איזה קירור יותר עדיף לזיכרון שלי.... ש שתי אפשרויות: 1 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_1148&products_id=6532 זה אם אני לא טועה עשוי מאלומויניום... 2http://www.pccool.co.il/upload/crc-u01-co(1).jpg קחו בחשבון שמהמוצר הזה צריך להמין פעמיים כי יש לי שתי זיכרונות... עכשיו תיעצו לי בבקשה מה יותר עדיף ויותר מקרר... ועוד דבר אם אני לא טועה גוף קירור מנחושת יותר מקרר מאלומיניום או שאני טועה? למה אני אומר את זה כי זה של פי סי קול עשוי מנחושת. וזה של פנדה אם אני לא טועה מאלומיניום אז גם זה עוד דרך למחשבה..

7. חבריה אני מחפש בנרות מאוורר 80 מ בעובי סמ עידכון: או סמ וחצי כן הם קיימים כל מי שיש לו מעבד XP 1600-1900 וקיבל בזמנו את הלוח קירור של ספייר איתו בייחד אז על הלוח קירור יש את המאוורר הזה. תעזרו לי אני מוכן לתת תמורתו את המאוורר שבא עם הלוח קירור של זלמן ה 6000U בא איתו מאוורר של 90 או 92 ממ או מה שזה אפילו מי שיש לו ומוכן להחליף ורוצה לעשות חור במארז יש לי בבית מקדח כוס וגומיות ואני מוכן לעשות לו כמה חורים שהוא רוצה בגודל 80 ממ ולתת לו גומייות מתנה על חשבוני! או אם אתם יודעים שמוכרים אותו איפשהו צרו קשר אם אתם יכולים לעזור פה בפלא או באיי סי קיו 053910337 67402537 עודד עידכון שמעו גם 2 סמ יוכל לעזור אבל אז אני יצטרך שני מאווררים של 70 ממ על (פחות כולל) סמ וחצי

• 12 תגובות
    • 803 צפיות
  8. Started by BassMan,

שלום כולם.... אז כך... הזמנתי את המפרט הנ"ל: ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard AMD Athlon XP 2100+ Tray CPU Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory יש גם מארז טוב.. קירור.. כל מה שצריך.. אבל לא קשור לשאלות שלי..... היום דיברתי עם החנות והם אמרו לי שאת המעבד יהיה רק עוד שבועיים.... את הזכרונות רק עוד 3 שבועות (עם הצ'פ שאני רוצה כי במלאי יש של MTEC ואתם יודעים....) המוכר הציע לי להחליף מעבד ל 2000+ או 2200+ עכשיו השאלה שלי היא האם כדאי? או שלחכות.... כמו כן את הזכרונות החלפתי ל DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory (BH-5) האם יהיו הבדלים משמעותיים ב OC? תודה מראש לכל העונים....

• 14 תגובות
    • 803 צפיות
  9. 2600dkv3d או aiugb0245spfw

• 13 תגובות
    • 803 צפיות
  10. Started by RT-PRO,

אני לא יודע אם זה המקום לשאול מקסימום תעיפו אותי לפורום אחר...:-) העלתי את הwcpuid משום מה התוכנה לא זיהתה לי את המהירות של הזיכרונות יש לי DDRAM 266MHz של חברה בשם Hynix אפילו מצאתי Made in Korea בקטן חחחחח משהו ע'נרי אני משער לעצמי.... אבל מה שאני לא מבין למה הוא לא מוצא את המהירות של הקקה הקטן

• 10 תגובות
    • 803 צפיות
  11. יש לי מחשב AMD 1600 פלוס עם כרטיס מסך GEFORCE3 TI 200 של CREATIVE רציתי לדעת מה היכולות של CREATIVE בתחום האוברקלוקינג, על הכרטיס שלהם יש נראה לי את הצלעות קירור הכי גדולות שיש מכל הכרטיסים האחרים, זה ריבוע גדול שמכסה גם את הזכרונות אם אינני טועה ועל זה יש מאוורר קטן. רציתי לדעת אם יהיה לי צורך גם בקירור נוסף ואיך אני יכול לבדוק מהי הטמפ' העכשווית של הכרטיס, ובכלל אם כדאי לי לעשות אוברקלוקינג ? תודה מראש אחים .

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  12. Started by hack man,

ככה קניתי מארז עם חלון בצד צירפתי לו מנורה עם לדים שאני הרכבתי השלב הבא הייתה קניית קתודה שרגישה לצלילים ותכננתי אותה ככה שמתי שמוחאים פעמיים כף היא נלדקת זהו כל הסיפור עלה 350 שקל ד"א אחלה מארז מקרר מצוין הלוח מעט חם אך אני צריך לקנות קירור אקטיבי לבריג' הצפוני וזהו דיי עם המילים הנה כמה תמונות http://planet.nana.co.il/akai4/MVC%2D001F.JPG http://planet.nana.co.il/akai4/MVC%2D002F.JPG http://planet.nana.co.il/akai4/MVC%2D003F.JPG האחרונה מעט חשוכה תהנו

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  13. Started by CaRTeR,

טוב אז נתקלתי לי במגירת קירור הבאה שהיא גם מנטרת 4 טמפרטורות ושולטת על סיבוב של 4 מאוורים. http://www.pchardware.co.il/docs/pd-291033436.htm אני רוצה לחבר את 4 החיישנים מעבד לוח אם כרטיס מסך הרדדסיק שיראה לי טמפרטורות. ולחבר את השליטה על המאוורים ל זה שעל המגירה, מאוור בדלת ובגג (3 פינים ) ומאוור אחורי (4 פינים ) האם זה אפשרי ? כי נראה לי שיהיה בעיה עם זה . כמו כן ביקורות ועוד קצת מידע יועליו מאד.

14. טמפרטורה יהיו המים במיכל??

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  15. Started by yoav9,

יש לי תכנון עתידי לאיזה פנטיום אכזרי, וכמובן שo/c זה חובה, עכשיו יש לי דלטא 60 מ"מ שכבר התרגלתי אליו, אבל גיליתי שאין שום hs אימתני לפנטיום 4 שהוא לא 8- מ"מ, אז די נדפקתי, כנראה שאני יחבר אותו בצד או משהו... זאת לא הנקודה. עכשיו רציתי לדעת מה עדיף, לא מצאתי בשום מקום ביקורת על הax-478 וכל הביקורות של הוולקנו אמרו שהוא מצוין ואני יודע שהגיעו איתו למהיריות מאוד גבוהות... עכשיו אני מניח שאם אני ישים ax-478 ועוד איזה מאוורר 39 cfm זה גם יהיה נחמד, השאלה היא האם ההבדל יהיה גדול? האם זה שווה את התוספת המשמעותית של הכסף? בכמה זה אמור להטבתות בoc, ואולי למישהו יש ביקורת על הax-478 (לא ax-7!!) ושאלה אחרונה שלא כל כך קשורה, מישהו יודע איך אפשר לברר כמה cfm מוציאים מאווררי האנרמקס …

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  16. אני מחפש פד דו צדדי להדבקת גופי קירור לזיכרונות

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  17. Started by SOLIDUS SNAKE,

לא יודע כמה זה רלוונטי (אחרי זמן רב - לא היא לי אינטרנט) אבל במקום להשתמש בברגים ואומים אני השתמשתי לחיבור הדלת בברגים קודחים או פחפחים (בלשון מקצועית ;D). אלו ברגים שבצה שלהם יש ראש קידוח ותוך כדי הברגתם הם יוצרים חור גם ב פרסטפקס וגם בפח של הדלת הם מחזיקים נהדר וקלים יותר לעבודה מאשר קידוח של חורים לפני כן

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  18. Started by gil1908,

האם אפשר להחליף מאורר ל Volcano 7 +למשהו (הרבה) יותר שקט - אפילו על חשבון תוספת של עוד 3-4 מעלות? אם כן, אז מה מומלץ? תודה!

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  19. Started by sambusak,

לא ממזמן, גיליתי כי מערכת קירור המים שלי, לא מקררת מי יודע מה... VGA ישב על 50 וCPU ישב על 40. לפני כמה ימים, פתחתי את המחשב וראיתי שכנראה היתה דליפה קטנה במיכל. דלפיה כל כך קטנה, שחלק מהמים נזלו אבל במשך יותר מחודש. הקיצר, שמתי לב שכאשר המחשב פועל, לא זורמים מים בצינורות כי רמת המים במיכל ירדה בצורה כזאת שהמשאבה לא הצליחה להזרים מים. כלומר, ניתן להפעיל מחשב עם קירור מים פאסיבי. מספיק בלוק מים גדול על המעבד כדי שזה לא יתחמם יותר מידי. כמובן, שלא רציתי לקחת עוד סיכונים, ומילאתי עוד מים במערכת. אחרי זה, טמפ' המעבדים ירדה ביותר מ15 מעלות תוך מספר שניות!!!! אולי כדאי לי לשים את החומר הזה שמוסיפים למערכות מים של מכוניות ישנות? שמתי אותו באוטו שלי (שנת 84), וכל הדליפות ה…

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  20. יש לי כריס מסך 6600GT של ג'יגהבייט המאוורר הקטן שלו עושה המון רעש, פירקתי שימנתי לא עוזר. ניסיתי לנתק בכלל אבל הכרטיס מגיע לטמפ' גבוהות (90 מעלות) מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  21. Started by ben672,

שלום וצהרים טובים! עשיתי לפני כחודש OC אבל לפי מה שאני מבין היחס בין הזיכרון למעבד לא תקין. זהו הOC הראשון שלי אז ככה שאין לי הרבה ידע מעבר לזה. הטמפרטורות במאמץ מגיעות ל:68-73 לפי מה שאני רואה המערכת יציבה מאוד. נ.ב המתח ניתן ע"י המערכת(אני קצת מפחד להתעסק עם זה כי אני לא כ"כ מבין בזה) המפרט הוא: מעבד:Q6600 קירור:gigabyte g power לוח אם:gigabyte p35 ds3l זכרונות של kingston 800mhz (אם צריך דגם צפציפי אני יבדוק) צרפתי תמונה. תודה רבה לכם! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  22. שלום, ברשותי מחשב נייד מדגם Gigabyte W566N. Intel Mobile Core 2 Duo T7500 GeForce 8400m GS Win XP במשך החודש האחרון טמפ' המעבד התחיל לקפוץ כשהוא נמצא בכל מאמץ כלשהוא, בין אם זה משחק או קידוד סרט. לאחר כחמש דקות לערך טמפ' המעבדים מגיע לשיאו (100C) ולאחר עשר דקות עד רבע שעה המחשב נכבה. גם אם אני משחק במחשב מאוד פשוט כמו דיאבלו 2, או הירוס 3, הטמפ' קופץ באופן מיידי ולאחר אותו זמן קצר שציינתי המחשב נכבה. כשהמחשב לא נמצא במאמץ טמפ' המעבדים נמצא באזור ה-55. פתחתי את המחשב (עד כמה שיכולתי) וניקיתי אותו מכל אבק שהיה. ללא הועיל. בצעתי בדיקות ב OCCD: http://img39.imageshack.us/gal.php?g=2009051318h11cpu1.png

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  23. Started by lexsus,

שלום יש לי מחשב אני רוצה לקנות מאוור למעבד בגלל זה שיש לי שבא עם המעבד מרעיש נורא ואני צריך אותו למעבד פנטיום 4 והמטרה שיהיה הכי שקט שאפשר בסיבבות ה 150-200 תודה

• 12 תגובות
    • 803 צפיות
  24. מה המצב חברים ? אני רוצה משטח קירור ללפטופ שלי יש לי Dell inspiron 1525 הסיבה היחידה שאני רוצה לקנות היא כי הוא עובד 24/7 יש למישהו המלצה עד 200 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  25. Started by INFERNO,

שלום . האם הקירור יתאים ללוח Asus P5PQL PRO ? האם מומלצת משחה טרמית אחרת מזאת שמגיעה עם הגוף ? והאם כדאי מאוורר אחד או 2 ? בתודה , מיכאל . נ.ב אני יודע שזה קירור יקר ויש יותר זולים ומשתלמים אבל אני נעול עליו מאז שהוא יצא לשוק. אז בבקשה בלי תגובות של "זה יקר מידי \ תן לי להציע לך משהו ואחר" וכו'

• 4 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים