אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחר שניסיתי את כל האפשרויות הקיימות בקירור על ידי מאווררים למיניהם המסקנה היא שלא ניתן להוריד בצורה משמעותית את טמפרטורת המעבד, שלא נדבר על שאר חלקי המחשב. כיום טמפרטורת המחשב ( לאחר ניקיון יסודי - מריחת משחה טרמית איכותית, גוף קירור Thermalright XP-90, מאוורר Vantec ThermoFlow 80MM Smart( לאחר 4 ימים שעבדתי עם Vantec Tornado 80MM Case Fan, הגעתי למסקנה חותכת כי בעקבות הרעש, בן אדם לא מסוגל להשאר נורמלי עם דבר כזה ). זה לא נתן לי כלום, כל הנסיונות דיי כשלו היות ומדובר בתופעה חיצונית ( ניסיתי גם עם מארז פתוח כמובן ), אבל התנאים בחדר שלי מעט קשים במיוחד בחודשים האלו, הטמפרטורה לא יורדת מ- 49 מעלות בזמן מנוחה, בזמן משחקים אני פוחד להסתכל. ( ביום שתפסתי אומץ זה הגיע ל-…
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היה לי כרטיס מסך שהלך לעולמו הביאו לי חדש מתוקף האחריות, אבל היה לי קירור על הכ.מסך הקודם וכרגע הוא עם המאוורר המקורי שלו השאלה אם שווה להחליף ולהחליף גם ת'משחה ? הקירור הוא : AC Accelero X2
-
- 5 תגובות
- 462 צפיות
-
-
אם עשיתי OC עם קירור של ARTIC COOLING ואחרי כמה חודשים אני החלטתי להחליף לקירור של SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM האם אני צריך לשנות הגדרות מסויימיות בביוס בשביל שלא יהיו לי בעיות עם ה-OC הקיים ; אם זה במתח של המעבד וכו' או כל דבר אחר ? או בכמה מילים האם אני יכול לחבר את הסנבים וזהו או שצריך לשנות כמה דברים בביוס בשביל שה-OC לא יפול ?
-
- 4 תגובות
- 423 צפיות
-
-
לפני כמה זמן ההורים שלי באו לחדר שלי לראות את המחשב, יש לי בו חלון וקטודת UV... כשהם הסתכלו פנימה הם התלוננו שהקטודה עושה כאב בעיניים. לי אישית זה לא מפריע אבל האם באמת הקטודה גורמת נזק כלשהו?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נשרף לי המעבד AXP1700 palomino שלי, וקיבלתי במקומו AXP 2100. מה שכתוב על המעבד זה כך: AXD2100DUT3C AIUHB0302MPMW האם זה טוב? איזו ליבה יש למעבד הזה?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
וובכן, החלפתי את הסלרי המתוק שלי לAXP1700+ זה הסטפינג שקיבלתי: AXDA1700UT3C JIUHB 0303ZPMW קיבלתי סטפינג טוב? אגב, עוד שאלה- מישהו חווה בעיות עם הASUS A7N8X DULUXE וזכרונות pc2700 של XtremeDDR? או בכלל בעיות בשימוש עם dual ddr על הלוח הזה. 10x.
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
היי כרגע אני עם המפרט בצד,בוצע אוברקלוק די פשוט (ניתן לראות בחתימה) בגיימינג,יש הבדל גדול לעומת הסטוק. השאלה היא : האם הביצועים ישתפרו במידה ניכרת במעבר מ-3.5ghz ל-4ghz? http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1739967
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני לא בטוח כי המאוורר המובנה של המארזhttp://www.antec.com/us/support_productInfo_details.php?ProdID=00161 והמאוורר של המעבד http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0200silent939/cl-p0200.htm יספקו קירור הולם לפעילות תקינה של המחשב. מה אתם חושבים? יש צורך להוסיף איוורור? (צירפתי את המפרט להתרשמות כללית) LITE-ON DVD 16*48 Retail ANTEC SLK1600 Beige Mini Tower Mitsumi floppy 1.44 Gigabyte NVIDIA GeForce 6600 128MB PCI-E GV-NX66128DP2 ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM Thermaltake 430Watt W00069 PFC Kingston 512MB (2x256) Dual 400Mhz PC 3200 C3 Microsoft® Multim…
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
האם קיים קירור פסיבי ל- X850XT? עדיפות להתקנה קלה.
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
נ"ב: אני לא מדבר על בלוקים לקירור מים כמובן. אני חושב על זה כי לא בטוח שקירור הסטוק יעמוד ב - OC אחרי בעלאת מתחים דרך GPU VOLTAGE TUNER של EVGA, או שאני טועה והוא יעמוד בזה ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחי הקטן יש מנהג מעצבן לעשות reset וק אז לכבות את המחשב דרך כפתור הכיבוי על מנת לחסוך לו בזמן יקר (2 דקות) עד שהוא יצא מהמשחקים שלו ויכבה את המחשב ולמרות כל מה שניסיתי להסביר לו שהוא דופק את ההארד דיסק עם הכיבוי הזה ובגלל ה-reset והכיבוי הישיר הוא מסוגל גם לדפוק רכיבים אלקטורנים נוספים במארז, זה לא עזר והוא ממשיך בשלו, ולכן רציתי לדעת האם אפשר לנתק את כפתור ה-reset מן המארז ככה שהוא לא יפעל יותר ואם יש לכם עצות אחרות בנושא אשמח לשמוע, תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם קיימת דרך לשנות את מהירות המאורר במארז ? או את המאורר סטוק של המעבד ? אם כן איך ?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי MSI K8Neo 4 Platinum האם הוא יכנס טוב על המעבד ולא יפריע לזכרונות? אם כן.. אז איך מרכיבים אותו?
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום. אני כרגע נמצא עם מארז CM690 הישן. אני מעוניין לקנות קירור H100 של Corsair. בנוסף, אני מעוניין במארז שקט יותר וסגור יותר לאבק, האם המארז H2 יכול להכיל את הקירור הזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
חשבתי לשדרג את המחשב מסוקט 775 לסוקט 1155 (כנראה למעבד i3 2100 או I5) הקירור שברשותי הוא HYPER 212 שכרגע על סוקט 775 האם הקירור הזה יכול להתאים גם לסוקט 1155 ? (אני כמובן לא מדבר על לוחות "מיוחדים" ששם עשו חורים נוספים כמו של 775) חשוב להבין שאז בזמנו כשהקירור יצא, הסוקט למעבדי I3/I5 וכו' לא היתה קיימת, אבל יכול להיות שבכל זאת הקירור מתאים?
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, ככל הנראה אזדקק לקירור מינימאלי (בתקציב) למעבד i3. ראיתי את הקירור ThermalTake TMG i3 CLP0555 CPU Cooler I3 I5 I7. השאלה, האם הוא באמת אפקטיבי? הוא נראה כמו חיקוי של קירור סטוק מבית אינטל... :s05: הייעוד של המעבד הוא להריץ סרטי HD ומשחקים, כלומר יעבוד במאמץ רגיל עד מכובד. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רוכש מחר מערכת htpc עם מעבד a6 3500 המעבד מגיע עם מאוורר ה-box של amd. לא הצלחתי למצוא תשובה קונקרטית ברשת עד כמה המאוורר הזה מרעיש. אני הולך על מערכת שקטה ככל שניתן במסגרת היכולות ללא קירור מים או משהו כזה. המארז הוא fractal design r3, כך שאני מניח שהוא יעשה חלק מהעבודה ויפצה. (לא מעוניין במארז שוכב) השאלה שלי היא האם יש צורך להחליף את המאוורר למאוורר אחר, טוב יותר, שקט יותר? במידה וכן, האם יש המלצות? (ה-a6 3500 הוא בעל תושבת fm1) תקציב- סביב ה150. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עריכה: אני מוסיף שאלה - אם אני מעלה את הבאס של המעבד מ 266 ל 400 , כמה זה ישפיע על החום והאם הקירור סטוק יספיק לעניין הזה? בנוסף (כבר שאלתי את זה פה אבל לא קיבלתי תשובה החלטית) - האם הOC יבטל אחריות והאם בכלל הם יכולים לדעת שעשיתי OC ? הודעה מקורית: מה דעתכם על ההיטסינק שמגיע עם ה ?Core2 Duo E6300 רועש ? מעפאן ? בסדר ? ככה-ככה ? עושה את העבודה? אני לא חושב שאני הולך לעשות אוברקלוקינג... אבל בכל זאת, אולי אני ארים קצת FSB... האם הקירור המקורי מספיק בשביל זה?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ושאלה נוספת האם הקירור הזה :CoolerMaster Hyper TX3 עדיף על קירור הסטוק . ואם כן במה הוא עדיף תודה מראש למשיבים
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
שלום ופורים שמח!!! במחשב הישן שלי יש לי זלמן VF700-Cu http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?idx=139 שאלתי היא אם אני אקנה ATI HD4830 אז אני יוכל להחליף בין הקירורים?
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
האם קירור למעבד באמת משנה משהו כשמדובר בהרצת משחקים בהגדרות מקסימליות? ואם כן, איזה קירור מועיל יותר (להרצת משחקים כבדים)? קירור מעבד או קירור כרטיס מסך? למקרה שמדובר במקרים פרטניים אז הרכיבים שיש ברשותי הם: Intel Core i5 750 2660Mhz Sapphire ATI Radeon HD4870 X2 2GB Gigabyte GA-P55-US3L (אם יש צורך בפרטים נוספים רק תגידו...) תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
E6400 על DS3 הגעתי לבאס 420 על סטוק. הטמפרטורות שלו, אמנם, בקיץ, כשהמזגן מכובה, מגיעות ל-65 ואולי יותר. הוא אמנם יציב אבל זה לא לעניין. לפי מה שהבנתי הלוח יכול לקחת אותי ל-450 בלי קושי, אבל הוא לא. לפי התוכנה של הלוח זה לא בגלל הטמפרטורות של הצ'יפסט - הן לא עולות מעל 38, למרות שכשנגעתי בקירור הוא היה חם יותר מ-38, להערכתי. אני לא יודע מה מעכב אותי. אני מפחד להוציא 250 ש"ח על קירור למעבד כשהבעיה היא בעצם הלוח. אני מוכן להשקיע גם בקירור לצ'יפסט אבל משהו בסביבות ה-100 שקל, ומשהו שקל להתקין, אם למישהו יש המלצה. הסתבכתי קצת עם המתחים. העליתי למעבד אבל לא היה לי מושג בכמה, והעלתי ללוח... בכל מקרה לא הצלחתי להגיע מעל 420. אשמח אם תעזרו לי לברר היכן הבעיה, איך אני פותר אותה..…
-
- 6 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אולי זו שאלה טיפשית אך לא מצאתי אותה בחיפוש. האם ה- SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM (שמותקן אצלי כרגע על Q6600) יתאים לתושבות החדשות של מעבדי i7 או i5?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-