עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by hell,

אני רוצה לשים תמעבד 2500+ על לוח הכי זול של ABIT אבל משהו איכותי חשבתי על NF7 2.0 אני חשבתי לשים VOLCANO 12 או משהו יותר טוב אני קצת לא אוהב רעש אבל יכול ליסבול... נגיד אני מריץ ב 3/4 RPM עם מה התוצאה שאני יכול להשיג בלי להגיע ל5500 RPM? ועוד משהו קטן יש לי LEADTEK G4 4200 128DDR VIVO סטוק 244/446 לאחר כמה ניסיונות הגעתי ל 315/620 אבל הכרטיס היה לא יציב בטרוף אני נאתרתי ב 295/595 למרות שהוא עבד בסדר על 300/600 ליתר ביטחון ורציתי לישאול האם זה טוב? ואני אשמח אם מישהו יגיד לי איך אני יכול להוסיף מאוורר לזיכרונות ליתר קרור לפחות סתם... בתוכנה של הOC הזיכרון ממש קרוב לאדום!...לאומת המעבד שבמרכז הצהוב אבל לא עובר ת300 ביציבות,אולי אני יכול לשים מאוורר יותר חזק או שלא ממש כדאי …

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  2. Started by Wheel,

נכון לעכשיו הוא באוברקלוק ל2.4 GHZ הטמפרטורה של המעבד בIDLE 46 LOAD 50 CORE1: 55+ CORE2: 55+ לוח אם גם בסביבות ה50 המארז הוא FULL TOWER 2 מאווררים 80 מכניסים אוויר מקדימה ומהצד (על כרטיס מסך) מאוורר אחד 120 מוציא אוויר מאחורה על המעבד יש לי HSF זול של SPIRE ומעליו משחה תרמית Arctic Silver 5 חשבתי שיכול להיות שזה בגלל ההיטסינק הזול של המעבד אבל פעם הטמפרטורות בוא לא עברו את 40 באותו אוברקלוק ובלי היו מתחת ל30! למה הטמפרטורות שלי כל כך גבוהות? הצילו!

• 10 תגובות
    • 948 צפיות
  3. Started by TicTacToe,

ברשותי הכרטיס שמצויין בכותרת, הטמפרטורה שלו בidle עומדת על 60-62 מעלות. האם זה מקובל או חם מדי? אשמח לקבל תשובה. תודה

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  4. החלטתי לא מזמן שהגיע הזמן להחליף את הקירור הצולע למחשב שלי. הטמפרטורות שלי כרגע (במנוחה): מעבד 47 לוח אם 27 כרטיס מסך 37 דיסקים קשיחים 27 מעלות הgolden target שלי זה הכל מתחת ל25 במנוחה. חשבתי על לופ יחיד של מעבד-כרטיס מסך עם רדיאטור 240 בקונפיגירציית push pull. -לופ כזה יכול להחזיק את המעבד והכרטיס מסך מתחת ל25? המאווררים בתכנון הם fractal ssr2 *4 שכבר ברשותי אז אין צורך להכניס אותם לתקציב. עכשיו בנוגע לhard drives- כרגע הם פשוט חנוקים בצורה מחרידה אז לסדר את זה לא יהיה כ"כ קושי. אני מתכנן להושיב אותם בפינה הימנית-תחתונה של המארז עם מאוורר ממש צמוד אליהם. איזה מאוורר מומלץ? מעדיף משהו מתחת ל15dba בכמות הרעש. לוח אם- קודם כל הוא מאובק אז אני יעשה לו ניקוי כללי מאבק, זה י…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. עם ה6200 -> 6600 של לידטק שלי אחרי שאני עובר את ה400 לליבה וה650 לזיכרון ורוצה להמשיך אז יש הודעה שהדריבר נכשל משהו מה עושים ?! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  6. מה הטמפרטורה המקסימלית למעבד Q9300? עריכה: שינוי כותרת.

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  7. אני עושה oc דרך הביוס ואפילו אם אני מעלה את זב מ200 ל201 זה נתקע לי לאחר שאני שומר ויוצא וזה פשוט רושם לי:"if system hang on overclock press delete key before overclock and into cmos setup"

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  8. Started by HwareNewb,

שלום, התקנתי סיילנסר על הכ. מסך שלי וכעת אני צריך לקחת אותו לחנות שיחליפו אותו כי יש בו איזה פאק. לפני שאני מחזיר לחנות אני רוצה להחזיר את הקירור המקורי במקום הסיילנסר (שמרתי אותו עם כל הברגים וכו'). השאלה שלי האם אני אוכל להסיר את הסיילנסר ולשים אותו מחדש על הכרטיס שייתנו לי במקום(האם לא יהיו שום בעיות). תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  9. Started by fachimoo,

יש לי Q6600 ו-8800GTS 320MB OC2 , ASUS P5N32E-SLI, עכשיו יש לי טמפרטורות נמוכות מאוד יחסית. אני כרגע עם קירורי סטוק גם לכרטיס מסך וגם למעבד. אוקיי אני יציג לכם את הנתונים ואני לא משקר עליכם תאמינו לי, לא הייתה לי תמונה מהאוורסט אז רשמת לכם ידנית: דרך אגב כל המאווררים במארז על 100% עבודה וגם של הכרטיס מסך,המאוורר של המעבד אוטומטי, יש לי בסך הכל שני מאווררים במארז, אחד צדדי ואחד קידמי. הטמפרטורות המוצגות פה הן בעזרת מזגן פועל בחדר על טמפרטורה של 25 מעלות צלזיוס. שטמפרטורת החדר היא 25 מעלות. מנוחה: לוח אם: 34 מעבד: 29 כרטיס מסך: 44 עבודה: לוח אם: 38 מעבד: 44 כרטיס מסך: 54 *אני מתאר לעצמי אתם אומרים לעצמכם איך יכול להיות שיש לו כאלו טמפרטורות נמוכות אז התשובה…

• 14 תגובות
    • 995 צפיות
  10. Started by DJPOWER,

אוקיי קבלו מה רשום לי באוורסט MB 36 לא זז CPU 49-50 CPU DIODE 30-31 GPU 55 לא זז דיסק קשיח 33 לא זז הכל טמפ של המחשב אם ובלי מאוורר דלטא 60 ממ שמעיף אויר מהמפרצים יש לי מאוורר דלטא שזורק אויר על הכי נמוך בפוטונציומטר 2 מאווררי 120 מאוורר 80 וקירור למעבד של טרמלטייק הפשוט איפה עוד אפשר לבדוק את הטמפ של הכרטיס מסך כי זה יותר מדי ומזה CPU ואם לו אני צריך להתייחס בתור מעבד או לCPU DIODE בביוס היה כתוב לי 35 תודה יונתן

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  11. אני בונה לעצמי מפרט למחשב שיהיה מבוסס על: 1. AMD Phenom II X4 940 Black Edition Box 2. כרטיס מסך מבוסס RADEON 4770 או 4830 או 4850 אני לא מתכנן OC, בטח לא משהו רציני בשלב זה. אני מעוניין שהמחשב יהיה שקט. האם אני צריך להוסיף למפרט קירור מיוחד למעבד? במידה וכן, ראיתי מפרט שמתייחס ל Arctic-Cooling Highend Low Noise (AMD 64) Freezer 64 Pro - PWM (שעולה 113 ש"ח בזיגזג) האם זה קירור טוב? האם יש משהו יותר שקט במחיר דומה שיתאים לי?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Or_s2006,

ככה אני רוצה לקנות קירור למעבד על איזה כדאי לי ללכת. בתודה אור.

• 8 תגובות
    • 592 צפיות
  13. Started by ultraircraft,

שלום לכולם.. יש לי מס' שאלות בקשר לOC אני מעוניין לעשותאחד בקרוב אבל ברצוני לדעת ולהבין יותר... קראתי מדריכים וכ'ו אבל לא סיפק אותי כול זה לכן יש לי קצת שאלות . למשל עד איזה מהירות אני יכול לעשות המהרה למעבד שלי ועד איזה כדאי ניתן לציין שאני קונה את המוגן 2 שיקרר טוב את המעבד ומתיי אני אמור לדעת כשאני צריך לעצור את ההמהרה? עם איזה תוכנות למשל לבדוק את כול זה..?.. ואני גם רוצה לעשות המהרה לזיכרונות שלי יש לי KINGSTON 4X1GB 800MHZ עם תזמונים של 5-5-5-18.. ועם יהיה ניתן לקבל קצת יותר מידע על אוברקלוק ממקור אחר אז בבקשה תיתנו לי רק לא באנגלית ורצוי שיהיה על מעבד של אינטל... אני יודע שאולי תמליצו לי לא לעשות וכו' ולבקש מבנאדם שמבין וכו' אבל מי שלא מיסתקן לא שותה שמפניה ו…

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  14. שלום.. אני הולך להזמין מג'ב טק Jab-Tech סינק למעבד ומאורר השילוב הכי טוב שיש זה SP97+Vantec Torando84.1cfm? אם לא .. אשמח אם תציינו שם.. תודה ... צ'יקו

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  15. שלום לכולם, אתמול התקנתי ל 7900GT של BFGTECH.. קירור חדש. ללא הרבה התלבטויות הבנתי שאחד הקירורים (אויר) הטובים שיש היום הוא ZALMAN VF900CU אז התקשרתי והזמנתי לי אחד. אחרי התקנה די פשוטה ומהנה נגשתי להתקין ולראות תוצאות.. מיד שמתי לב שהטמפ' של הכרטיס ירדה בסיבובות ה 14 מעלות (מאזור ה 54 לאזור 40).. רצוי אולי לציין שהכרטיס מגיע מ BFG כבר עם OC קליל - 475 לליבה ו 1360 לזכרון.. כאשר לפני הקירור לא ניסיתי למצוא את הגבול של הכרטיס מפני שהוא היה מתחמם בטירוף ומגיע גם לאזור ה 70 במאמץ.. עכשיו לאחר שהקירור מותקן והכל שקט יותר וקריר ניגשתי ל OC .. נתתי לCOOLBITZ למצוא לי תדרים מקסימליים סתם בשביל הספורט ונדהמתי שהוא בחר בOC כל כך גבוה של 540 לליבה ו 800 לזכרון.. חשבתי שאין מצב שהכר…

• 43 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by mor1989,

הטמפ' של המחשב שלי כרגע אינה ידועה בשל זיוף בתוכנה + ביוס לכן אני לא רוצה לקחת סיכון אלה לקנות מאורר שיחזיק את המערכת שלי . התקציב שלי הוא נע בן 150-300 מומלץ שיהיה שקט ואיכותי ויספק אותי המערכת שברשותי : ?Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE? ASUS A8N-E Nf4 ?512Mb 400MHz Kingston CL3?x2 GIGABYTE ?6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E? Western Digital ?160GB SATA II 7200RPM 8MB? ?HEC Compucase CI-6A21 400W? ועוד בקשה: אם תוכלו אני ישמח מאוד ורוצה לדעת אם הוא יכנס במארז שלי ואם כן איפה אני ממקם אותו ואיך. ובסביבות כמה המאורר הזה מוריד מהטמפרטורה , ז"א נגיד והטמפרטורה שלי היא 39 לכמה הוא יוריד אותה בערך? תודה רבה חברה יום נעים =) תודה מראש..

• 12 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by liorperets82,

איז ה עדיף לקרר I7 שיעבור OC?

18. Started by sharmeiri,

מעבד ATHLON 3500 64 BIT AMD מישהו יכול לומר לי מהי טמפרטורת המעבד ?(מצופת תמונה) יש גם את הטמפרטורה של ה CORE שהיא 45 C ולפעמים מגיעה ל51 ול 52 ויש אייקון של אש במקום ה וי .האם זאת הטפ' של המעבד או של הליבה בלבד ומה זה בדיוק מביע. תודה למשיבים -מקווה שאני בפורום הנכון נ.ב: יש שם טמפ' (השניה מלמעלה) של 53 - ,כלומר מינוס 53 מעלות צלזיוס-די קריר היתי אומר . מה זה, אולי זה באג כלשהו ?! תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  19. Started by ido-nava,

אהלן, יש לי מארז Thermaltake SHARK שקניתי אי שם ב-2006. למארז עצמו יש 2 מאווררים (מסוג: 120x120x25 mm, 1400rpm, 21dBA), כאשר אחד מהם נמצא בקדמת המארז ואחד מאחורה (איפה שהיציאות של הלוח אם). אם אני לא טועה, אז המאוורר הקדמי מכניס אוויר והאחורי מוציא. לאחרונה שמתי לב שהמאוורר האחורי לא עובד.. ואם אני נותן לו "תנופה קלה" אז הוא מתחיל להסתובב אבל ממש ממש לאט. כנראה שאני יצטרך לקנות חדש... אשמח אם תגידו לי איזה ותמליצו לי על אחד זול יחסית ושקט. על הדרך, אשמח אם תגידו לי אם יש בעיה בשאר המאווררים והאם הטמפרטורות של המערכת טובה.. צירפתי קובץ עם כל הנתונים. קישור למפרט של המארז: http://uk.thermaltake.com/products-m...?id=C_00000088 תודה רבה ! עריכה: קירור הספק הוא פאסיבי, לכן …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי קניתי את ה CASE FAN הזה https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124&products_id=2014 (Thermaltake Smart Case Fan Blue LED - 120mm) והתקנתי אותו במצב של SMART שבו הוא אמור לשנות מהירות לפי החום את הסנסור הדבקתי עם המדבקה הטרמית המצורפת לHD המאורר הוריד לי את טמפ' הHD מ-45 ל-35 מעלות במנוחה, אבל כאשר הHD עובד, הוא מתחמם ומגיע ל50 מעלות והמאורר נשאר במהירות המינימלית שלו 1300RPM 1. האם יש סיכוי שפספסתי משהו בהתקנה? (היא נראית די פשוטה...) 2. האם אני יכול לנתק את הכבל עם הסנסור ולחבר במקומו את הג'מפר *תוך כדי שהמחשב דלוק ועובד* ? (הג'מפר אמור לגרום למאורר לעבוד במהירות מקסימום) תודה

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  21. אוקי לא מזמן קראתי ב xtreem systems איזה שהוא מדריך "חובה" לספק כוח לפני אובר קלוק שכול המטורפים עם הקרורי גז עושים לספק כוח שלהם שהמוד הזה אמור לעלות את הרייל ? מה זה נותן ? אפשר הסבר קצר איך עושים את זה כי לא הבנתי?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  22. Started by Fireman,

היי, אני מתלבט בין NINJA REV B ל V1 , המעבד הינו Q6600. מה ההמלצה שלכם? Pros&Cons ? בתודה Fireman

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  23. 1)יש לי שני מחשבים אחד מהם עם הקירור הBT (למחשב החדש) ב"ישן" יש לי מעבד של 2.8GHZ רציתי לשאול אן ה BT יהיה טוב בשבילו גם?? או שיש מאווררים אחרים שיותר טובים ממנו בשביל המעבד הזה... 2) יש לי במחשב ה"ישן" כרטיס מסך של GIGABYTE Geforce FX 5700LE 256MB ע"פ כמה המלצות הבנתי שRIVATUNER היא תוכנה מומלצת... עכשיו אין לי מושג איך להשתמש בה...אם מישהו יוכל להסביר לי או לתת לי מדריכים לזה אני אשמח תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  24. [glow=red,2,300]יש לי E2160-1.8 עשיתי OC ל 3.7 האם זה נחשב OC גבוהה?[/glow]

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. עשיתי מודינג קטן למחשב ... מאווררים ועוד כמה דברים ... התקנתי SpeedFan והטמפרטורה במחשב שלי היא 21, זה בסדר? יותר מידי ? תודה לעוזרים !

• 14 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים