עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Shokata,

האם ברגע שאני עושה אוברקלוק למעבד, זה נשמר במעבד או שזה נשמר בביוס? כלומר, אם אני אקח ואפרק את המעבד מהלוח אם, וינסה להפעיל אותו במחשב אחר, האם הגדרוות של האובר קלוק יהיו תקפות? בתודה גל

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  2. אני רוצה מ1.8 לעלות אותו ל2.4 בלי שום קירור נוסף כי אין ביכולתי להוסיף מכיוון שאני מעלה אותו עד רק ל2.4 לא צריך קירור נוסף אני מקווה נכון ?? בטח מעל 3ghz אני יצטרך אבל אני רוצה לעלות רק ל2.4 אוקיי אז ככה הבעיה אני לא יכול לשנות את המכפלה אז אני צריך לשנות את הFSB והבעיה בכך שאני לא יודע איך עושים את זה מצאתי בלוח האם את האפשרות הזאת שרשום לי למעלה 9 ומתחת לזה 200 ואני יודע שה200 זה הFSB כי 9x200=1800 אז ככה איך אני מעלה את ה200 הזה על מה אני צריך ללחוץ כי כשאני לוחץ ENTER זה לא עוזר ולא משנה כלום ?! תדעו שאני חדש בOC ..

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  3. Started by amirx19,

מכל השרשורים שקראתי פה (כולל הראשון לגבי האמת של קריאת טמפ' במעבדי CORE 2)לא הצלחתי להבין דבר אחד פשוט.לי באוורסט מופיעות שלושה טמפ' שניים זהות גבוהות בכ20 מעלות מהשלישית.כשהנמוכה מופיעה כCPU והאחרות הן CORE 1 ו CORE 2.לאיזו טמפרטורה אני אמור להתייחס וממה להתעלם.

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  4. Started by DeNon,

שלום, הורדתי משחק אתמול וכשהתחלתי לשחק הכול היה בסדר לאחר כרבע שעה מה שקרה זה שהכרטיס מסך שלי התחיל להתחמם והמחשב נתקע וראיתי שהמאורר לא מגביר את המהירות סיבוב שלו אוטומטי יש אוליי תוכנה שאפשר לראות או להגביר את מהירות המאורר באופן ידני? תודה לעוזרים! מפרט מחשב למטה

• 11 תגובות
    • 934 צפיות
  5. Started by pop,

שלום! מאורר הגשר הצפוניגוסס, ??? ??? לוח - msi K8N Neo Series , כן, כבר פירקתי ושימנתי וניקיתי וכו" יש מאוררים שיתאימו?פתרון קירור אחר ? בתודה

• 4 תגובות
    • 422 צפיות
  6. Started by soguy,

שלום למועצת החכמים, רכשתי לפני מספר ימים מחשב עם לוח אם Gigabyte P35-DS4 המגיע עם גוף קירור ללא מאווררSilent-Pipe - http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2531 בנוסף יש לי במארז מאוורר 12 ס"מ שחובר ללוח אם לכניסת מאוורר הנקראת NorthBridge Fan 1. עם הפתרון של Silent-Pipe וגוף קירור Thermaltake למעבד, האם אני בכלל צריך את המאוורר? (הוא לא שקט במיוחד) 2. ללוח אם יש כניסות מאווררים נוספת ובחוברת של הלוח אם מצויין שהכניסה NorthBridge Fan היא ללא חיישן לזיהוי מהירות הסיבוב. האם לפי המיקום של המאוורר (מצורפת תמונה, המאורר היחידי - מוציא אוויר מאחורי המחשב ליד הספק) זוהי הכניסה הנכונה שאני צריך לחבר אותו? יש עוד 2-3 כניסות של System Fan תמו…

• 10 תגובות
    • 629 צפיות
  7. Started by Nikor,

שלום אנשים, חלקכם אולי זוכרים שהתלוננתי על ה 8600 GTS החדש שקניתי לאחר שהתברר שהוא כרטיס עגלה (בלי להעליב את אלו שיש להם אותו אבל הוא כן...) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=269570.0 לכן לאחר תיסכולים רבים של משחקים שעושים טובה שזזים בצורה חלקה החלטתי שאין ברירה ואני קונה כרטיס חדש. זה הכרטיס -http://evga.com/products/moreinfo.asp?pn=320-P2-N817-AR&family=23 גרסת ה 320 MB ובינתיים אני רוצה לציין שאני מבסוט. הקש ששבר את גב הגמל בנושא ה 8600 היה המשחק DIRT שפשוט לא זז ברזולוציה הטבעית של המסך שלי 1680/1050 ובכלל משחקים אחרים לא זז כמו שציפיתי ממחשב חדש ויחסית מושקע (בייחוד STALKER) היה אתגר לא קטן לגרום לכרטיס הזה להיכנס למארז שחשבתי שהוא די גדול ל…

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by NaRKoMaN,

איך עושים אוברקלוק ל AMD 5600?

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  9. שכחתי ת'שם שלה

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  10. למישהו כאן יש 8800GTS והרכיב קירור מים?

• 0 תגובות
    • 399 צפיות
  11. Started by dddddd,

בנוגע לאבורקלוק. מישהו יכול להדריך אותי ללוח אם הספציפי הזה וההגדרות שהוא נותן? מעבד:c2d e6400 כרטיס מסך:ati x1950pro 512mb לוח אם:‏AW9D-MAX abit זכרון:‏2x1GB Corsair CL4 800MHz הרדיסק:Seagate ‏400GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ מארז:‏HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver ספק כח:PS-05 BIG FAN 500W (12cm Fan) (24pin JSP-TECH

• 0 תגובות
    • 398 צפיות
  12. Started by m.l,

איך הגוף קירור הזה? כמה הוא יעיל? האם הוא יותר שקט מהפריזר פרו 7?

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  13. Started by mazoneli,

יש לי E4300 עם הטוניק ב OC ל 280M והטמפרטורה של הליבות 43-47 בעבודה סטנדרטית OFFICE אינטרנט וכדומה, זה לא גבוה בשביל הטוניק ? הלוח והכ.מ ב 35 מ' וה HD ב 31 ו 36 מ'. שאלה נוספת שאני משנה את ה V LINK SPEED בביוס ל FAST המחשב הופך ללא יציב וקורס יש למישהו מושג מה עלולה להיות הסיבה ?

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  14. Started by eyal00,

שלום, יש לי את המעבד הנ"ל ואני מעוניין לבצע OC. כרגע אני עם קירור סטוק ואני מעוניין להחליף. חשבתי על FREEZER 7 של AC אני לא מעוניין לסחוט את המעבד עד הסוף,משהו כמו 2.4 אולי קצת יותר. הפריזר יעמוד בזה? הספק הוא HEC 400W

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  15. Started by dj shay 30010,

יש לי מעבד 478 2.6MHZ Prescott ללא IHS קירור רגיל של אינטל ולוח M GIGABYTE GA-SINXP1394 ver 1 מה אתם ממליצים לי לעשות כדי להוצי יותר מימה שיש לי (אין לי יותר מידי נסיון ב OC )

• 3 תגובות
    • 411 צפיות
  16. לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב ופתאום קלטתי שיש שקט כזה... מייד חשדתי ותפחתי את המארז ליראות אם הכול עובד, והיסתבר שמאוורר של הכ.מ לא פעל, מיד כיביתי את המחשב, בדקתי שהכול בסדר, הדלקתי ואז הוא פתאום כן פעל... מאז כל פעם שאני מדליק את המחשב אני מוודא שהאוורר שלו פועל ולפעמים יש קטעים שהוא לא, אפילו אחרי שאני נותן לו דחיפה ! ממה זה יכול לנבוע ?

• 4 תגובות
    • 467 צפיות
  17. Started by bay,

שלום לחבר שלי יש לוח אם mainboard p5vmm2 ניסינו להסות אוברקלוקינג למעבד (celeron 2.66) ניחנסנו להגדרות המעבד בבייוס אבל הי אפשר להסות כלום והוא כותב לי locked איך אני פוטר בעיה זו

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  18. שלום שלום, נכנסתי לתוכנה everest ושמתי לב שבטסק בר הוא מציג כל מיני טמפרטורות. בשביל המעבד הוא מציג שלוש טמפרוטורות: CPU#1/Core1 (38) CPU#2/Core2 (42) CPU (22) עכשיו השאלה מה אומרת הטמפרטורה השלישית? ועכשיו בנוגע לאבורקלוק. ניסיתי לשנות את תדר המעבד מ אוטומטי ל 210 וזה גרם להפעלה מחדש של המחשב עכשיו לא נראה לי שהמעבד שלי אבור קלוקר עד כדי כך גרוע, מה שאומר שיש עוד הגדרות שאני צריך לשנות כנראה מישהו יכול להדריך אותי ללוח אם הספציפי הזה וההגדרות שהוא נותן? (כרגע הכל על Auto) תודה מראש, אור.

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  19. אני לא יודע מה קורה, הכרטיס מסך מגיע כשהוא במנוחה ל 100 מעלות ויותר, המחשב מרעיש( כנראה המאוור של הכ.מ) אולי להחליף לקירור שלו?? יש לי 6600GT של לדיטיק חשבתי על-Arctic-Cooling NV Silencer 6 REV2. אוו ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP. בקשר להרדיסקים, יש לי 3 הרדיסקים והם מגיעים ל-50 מעלות.. אין לי תקציב עכשיו להשקיע בקירור טוב לכול אחד למה מ ספיק לי להוריד אותם באיזה 10 מעל', ניסיתי לשים מאורר של 80MM ולא עשה כלום. מה אפשר לקנות ואיפה למקמם בתציב של עד 80 ש"ח?

• 14 תגובות
    • 883 צפיות
  20. השאלה למעלה. מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 795 צפיות
  21. Started by bennnn,

שלום יש לי 6800 גי טי עם MV5 קירור עליו........והיום תחתי את ה 4 ברגים כדי לנקות את המאוורר הזה.....והחזרתי וכנראה אולי המשחה הטרמית קצת יצאה כי הרגשתי בידיים שלי אותה ועכשיו במקום שיהיה שיפור הכרטיס במנוחה על 68 מעלות ולפניי כן הוא היה 52-55 שאלתי האם אני צריך להוסיף משחה טרמית? ואם כן אז פשוט לעבור על איפה שיש לבן בכרטיס ? ואיפםה קונים וכמה עולה תודה.

• 14 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by boyo,

שמתי את הפוסט הנוכחי בפורום "תמיכה טכנית - חומרה", אך אני מרגיש שאולי פה יוכלו לעזור לי במידה יותר גדולה, היות ומדובר בעיקר בנושא פתרון קירור: קודם כל, לפני שאתחיל בהודעה, אני רק רוצה לציין שאני בד"כ פותר את הבעיות שלי (חומרה ותוכנה) עוד בשלב ה-google. הפוסט הזה בא כדי להיות בטוח שאני עושה את הדבר הנכון במקרה הזה ולא סתם מבזבז את כספי. אוקי עכשיו לסוגיה: מאוורר ה-NB בלוח האם שלי (Abit IS7) מת לו. ע"י google נתקלתי במספר פתרונות אפשריים: 1. החלפת המאוור במאוור stock חדש. 2. שימון בספריי מתאים (לדוגמת WD-40). 3. קניית מאוורר, המתאים במקור לצ'יפים שבכרטיסי מסך, אך יכולים גם להתאים למאוורר NB שלי ועושים עבודה יותר טובה (ספציפית שמעתי על VANTEC). למישהו מפה יש ניסיון עם פתרון …

• 0 תגובות
    • 360 צפיות
  23. חיפשתי ולא מצאתי היה פה פעם מדריך איך לפרק מהמעבד 478 את הראש ברזל שלו ושבלי זה הוא מתקרר יותר טוב מישהו זוכר את זה יש לו לינק

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  24. Started by dddddd,

שלום אז ככה יש לי בעיה המעבד שלי במנוחה עובד על 51 מעלות ובמאמץ לא בדקתי העם זה לא גבוה בשביל מעבד C2D ככה זה המפרט שלי מעבד:c2d e6400 כרטיס מסך:ati x1950pro 512mb לוח אם:‏AW9D-MAX abit זכרון:‏2x1GB Corsair CL4 800MHz הרדיסק:Seagate ‏400GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ קרור למעבד:Thermaltake ‏BigTyp 120 מארז:‏HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver ספק כח:PS-05 BIG FAN 500W (12cm Fan) (24pin JSP-TECH

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. עד עכשיו, הכרטיס שלי (Gigabyte FX6800 עם קירור פסיבי) היה מקורר באמצעות Vantec Spectrum Fancard.. שהיה מוריד בצורה משמעותית מאוד את טמפ' הכרטיס מסך..הוא הפסיק לעבוד .. וטמפ' הכרטיס מסך מרקיעה שחקים ל76 במונחה.. עם הFAN CARD היה מגיע ל64 63.. השאלה שלי היא כזאת.. איפה אני יכול להשיג fancard דומה לזה באיכותו או אם יש לכם המלצות אחרות יתקבלו בשמחה.. את המאוורר הזה אפשר להשיג רק בפנדה(אני חושב) ואין לי אפשרות להגיע אליהם .. עריכה: אני לא מתכוון להחליף קירור לכרטיס עצמו בשום פנים..

• 4 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים