עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. זה היה כתום .... זה היה יפה ... זה קרץ לעין ... עש לי מחשב פנטיום HT 3 478+ 512 זיכרון לוח אפ ASUS P4S800D יש לי רק מאורר אחד שמכניס אוויר למחשב (120) ה HD חמים במקצת (ללא מאמץ...) Sensor Properties: Temperatures: Motherboard 41 °C (106 °F) CPU 55 °C (131 °F) Aux 54 °C (129 °F) 5700 GPU 51 °C (124 °F) GPU Ambient 41 °C (106 °F) WDC WD800JB-00ETA0 43 °C (109 °F) WDC WD2500JS-00MVB1 44 °C (111 °F) Cooling Fans: מאורר של המעבד 1929 RPM מאורר של 120 בדיוק מעל ההמעבד בגוף 1520 RPM 1442 RPMמאו…

• 14 תגובות
    • 839 צפיות
  2. שלום. ברשותי הכרטיס מסך : ATI X1950pro 512MB PCI-E בעבר , הכרטיס מסך היה עומד על 50-55 מעלות בסטנדביי , ועד 80 מעלות במאמץ. היום , הכרטיס מסך עובד ב60 מעלות , ועד 102 מעלות!! ישנה עלייה של כמעט 20 מעלות!!! הוספתי מתחת לכרטיס מסך מאורר 120 , כדי שיעזור לקרר את הכרטיס מסך , לא היה שיפור של אפילו מעלה אחת וקטנה... ברגע שאני נכנס למשחק , אניעוד לא מתחיל לשחק , אני מגיע ל70-80 מעלות , אחרי שאני מתחיל לשחק...השמיים הם הגבול ממש , השיא היה 102 מעלות! משחקים שפעם לא היו עוברים את ה70 מעלות.... חוץ מזה , סידרתי כבלים , הוספתי מאוררים , והטמפרטורה בכל המחשב ירדה [20 מעלות בתוך המחשב , 50 מעלות למאבד במאמץ ] רק הכרטיס מסך עולה במקום לרדת... עכשיו אמרו לי שאני צריך לבדוק מתחים וכאלה …

• 10 תגובות
    • 839 צפיות
  3. שלום קיבלתי את הקירור שמעל (קישורים לקירור שמתי למטה), קיבלתי איתו קירור למעבד. 1) איזה קירור כדאי לציפסט ולכרטיס מסך שלי (מופיעים במפרט) כאשר הצנרת היא 8 (נראה לי)? 2) איך כדאי לחבר אותם גם? מעבד->כרטסי מסך ->ציפסט? 3) באתר כתוב שהצנרת היא 10/8mm מה זה אומר? מה אני אמור להזמין (יש או 1/2 או 3/8) 4) קיבלתי גם תוסף למים (צבע ורוד) - מה היחס שצריך להוסיף אותו? תודה לכולם קישורים לקירור http://www.kailon.de/Main.htm http://216.239.37.104/translate_c?hl=en&ie=UTF-8&oe=UTF-8&langpair=de%7Cen&u=http://www.liquidluxx.de/cms/artikel.php%3Faction%3Dshow%26id%3D5%26seite%3D1&prev=/language_tools http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.cas…

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  4. Started by Guyn,

בהמשך לדיון שפתחתי לפני כחודשיים, אני עדיין מחפש דרך לקרר את התנור שלי ולכן אני מעוניין בקירור מים. אני מעוניין במערכת שלמה (כ.מסך+מעבד) בתקציב של 600 שקל, למרות שהתקציב מגביל לכן אני מניח שחריגה היא אפשרית. שימו לב שבמפרט שלי מימין, מצויין שאני כרגע עם Big Typhoon VX אך הטמפרטורות גבוהות מדי: האם המערכת הבאה, כפי שהמליצו בסטיקי של קירור מים היא האופציה הכי זולה עבורי? או שישנה מערכת תקציבית שתענה על צרכיי? בנוסף, הנה תמונה מהמארז שלי:

• 10 תגובות
    • 839 צפיות
  5. Started by m0tek,

שלום חברים , מאחר ואני חדש - אשאל שאלה טיפשית אך הכרחית נגמר לי נוזל הקירור שקיבלתי מהחברה.. מה עושים הלאה? האם בינתיים אני יכול להשתמש בנוזל קירור של רדיאטורים שמכיל - אתילן קליקול ודברים שמונעים קורוזיה? האם אני יכול להשתמש פשוט במים מזוקקים? עזרה!!! תודה!

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  6. Started by gafirmo,

אני מבקש עצה או שתיים בקשר לפריטים הבאים: - קרור שקט כמה שניתן לP4 2.6C - HD שקט כמה שניתן - קרור לChipset Intel 865 שקט כמה שניתן - ספק שקט כמה שניתן תודה (כמה שניתן)

• 11 תגובות
    • 839 צפיות
  7. Started by AmitDanan,

קודם אני רוצה להגיד שאין לי ניסיון זה אוברקלוק ראשון שלי, אז ככה נעלתי את הPCI על 100 העלתי את הבאס ל 400 כרגע אני על 3.2 ללא עליה של המתחים למעבד נעלתי את הזיכרון, התדר המקורי של המעבד 2.66 המחשב כבר עובד יומיים כולל משחקים, אין בעיה של אי יציבות האים יש עוד משהו שאני צריך לדעת? תודה.

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  8. Started by hell,

יש לי כרטיס של GIGABYTE ואני לא ממש רוצה לישרוף אותו אבל אני רוצה להריץ QUAKE4 חלק על אולטרה והוא דורש 500MHZ לזיכרון וכשאנ יעושה לו בכל זאת הוא מוציא אותי מהמישחק חרי כמה שניות וזה קרה כמה פעמים.... בבקשה תסבירו לי איך אנ יעושה OC בטוח יחסית שיביא תוצאות טובות ובצורה פשוטה

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  9. Started by Swed,

ראיתי שסקאי פיסי הביאו כמה מאוררים שלהם. אני בדיוק צריך לקנות איזה 2 מאוררים האם המאוררים שלהם טובים ? תודה חן !

• 11 תגובות
    • 838 צפיות
  10. Started by yoav9,

יש לי תכנון עתידי לאיזה פנטיום אכזרי, וכמובן שo/c זה חובה, עכשיו יש לי דלטא 60 מ"מ שכבר התרגלתי אליו, אבל גיליתי שאין שום hs אימתני לפנטיום 4 שהוא לא 8- מ"מ, אז די נדפקתי, כנראה שאני יחבר אותו בצד או משהו... זאת לא הנקודה. עכשיו רציתי לדעת מה עדיף, לא מצאתי בשום מקום ביקורת על הax-478 וכל הביקורות של הוולקנו אמרו שהוא מצוין ואני יודע שהגיעו איתו למהיריות מאוד גבוהות... עכשיו אני מניח שאם אני ישים ax-478 ועוד איזה מאוורר 39 cfm זה גם יהיה נחמד, השאלה היא האם ההבדל יהיה גדול? האם זה שווה את התוספת המשמעותית של הכסף? בכמה זה אמור להטבתות בoc, ואולי למישהו יש ביקורת על הax-478 (לא ax-7!!) ושאלה אחרונה שלא כל כך קשורה, מישהו יודע איך אפשר לברר כמה cfm מוציאים מאווררי האנרמקס …

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  11. Started by pooowa,

הורדתי היום את התוכנה AIDA32, והטמפ' שהיא הראתה היובמעלות) MOTHERBOARD: 29 CPU: 50 (נע מפעם לפעם בין 49 ל- 51) AUX: 39-40 הטמפ' של הלוח אם נראית לי בסדר, אבל המעבד נראה לי חם מדי. הבעיה בקירור (שיבוא בקרוב מאוד)? או שהטמפ' ככה צריכה להיות? תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  12. Started by MoRtZkInG,

בעקבות ( http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1076605289,93047, ) לי יש 9600XT 128MB של ספיר שנקנה בKSP לפני חודשיים+/- רק רציתי לשאול את בעלי ה9600XTים, למי יש חיישני טמפ כאן על הליבה? של איזה חברה הכרטיס ומתי נקנה?

• 11 תגובות
    • 838 צפיות
  13. ככה קניתי את הlcd עכשיו וקניתי כבל עם קונקטור משהו כזה אז אני לא יודע איזה חיבר לפין של הקונקטור משתמש באיזה כבל http://members.lycos.co.uk/th4/t_h/DSCN1364.JPG התמונה מאוד גדולה אז נתתי את הלינק אם אתם לא מבינים אני ינסה להסביר שוב התמונה של חבר שלי

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  14. Started by Stranger,

כשאני נכנס לביוס לבדוק אין לי רישום טמפרטורות משום שאיו לי חיישן אולי יש איזה תוכנה או דרך מסויימת לדעת את הטמפ'? כנ"ל לגבי הכרטיס מסך...! תודה רבה לכל מי שעוזר.

• 12 תגובות
    • 838 צפיות
  15. הייתי רוצה לדעת לכמה אני יכול להגיע עם ה Igloo 7200L Light על מעבד 3200 ?? ספק 400 (לא ג'נרי) DFI INFINITY TWINMOS 1 G ? האם אוכל לשבור את ה 3500 - 3800...בלי בעיה או שאיך אומרים ..אין סיכוי ! ? מה אני צריך בשביל להגיע מ 3200 ל 3500 ...- ...3800 ....? האם ככל שאני מעלה ב OC ככה המחשב ירעיש יותר ? ושאלה אחרונה כמה מעלות יהיה המעבד ב OC על 3800 למשל ? תודה לכם

• 15 תגובות
    • 838 צפיות
  16. קניתי קירור מנחושת לזכרונות שלי קירור כזה: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=ddrc-co הוא מגיע שבתוכו יש כאילו גומי לכול האורך גומי דביק כזה שידבק טוב לזכרוונת עכשיו מה אתם ממליצים להדביק אותו ככה סטנדרט כמו שהוא למרוח עליו משחה טרמית ואז להדביק , אולי להדביק אותו עם דבר טרמי (יש לי לא צריך לקנות) ? מכחה לטיפים שלכם תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  17. והכותר של XBIT הוא: Three Gems for an Overclocker: AMD Athlon XP 1700+, Intel Celeron 2GHz and Intel Pentium 4 1.8A GHz מאמר הסוקר את המעבדים שהם " רבני חן " להמהרה - מאתר xbitlabs , והלינק: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/3gems-oc.html/

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  18. Started by SharP,

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  19. טוב המעבד שלי רותח וכבר 3 פעמים המחשב נכבה במאמץ. במנוח הוא על איזה 44 ובמאמץ ראיתי שהגיע ל-78!!!! שזה מטורףףף אני חייב קירור טוב דחוף ואני מתלבט בין zalman 7000 שיש במלאי לקירור מים של טרמלטייק ה-bigwater SE או ה-735 החדש כי הזלמן+התקנה כבר יעלה לי 360 שקל והטרמלטייק שזה כבר קירור מים איזה 680. זה אומנם כמעט כפול אבל זה קירור מים עדיין... יותר יפה גם אולי קצת יותר שקט

• 12 תגובות
    • 838 צפיות
  20. Started by aviv00,

E4300@2.7GHz OC stock air Fan mobo 965G ds3 CPU Host Frequency (MHz)_________ [300] PCI Express Frequency (Mhz)_______ [112] System Memory Multiplier (SPD)_____ [2.66] CPU Clock Ratio (Note)____________ [X9] Memory________________________ [800] Timing_________________________[5-5-5-15] System Voltage Control___________ [manual] all Normal Vcore 1.285 בבקשה עזרה אני מפחד להרוס את הלוח-אם אגב המעלות של ה CORE בסדר גמור הם כמו של ה TAT כמעט [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 838 צפיות
  21. Started by shayw,

האם ATI למדו או שה HD4830 יסבול גם הוא מבעיית חום במצב סטוק כמו אחיו הגדולים?

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  22. אני הולך לקדוח חורים במארז, אבל לפני שאני הולך לעשות את זה אני צריך שתסבירו לי איפה אני צריך לקדוח חורים במארז? ואיה גודל יהיה כול חור? 80/92/120? בבקשה אל תעבירו לפורום "אלקטרוניקה ומודינג" כי זה לא קשור לשם. אני לא שאלתי איך עושים את החורים אלא איפה לעשות את החורים כך שיהיה איוורור נכון במארז. מאוורר 80 MM על הגג ומאוורר 80MM מאחור בגובה המעבד אני שם בטוח, כי כבר יש מקומות מוכנים. עכשיו, אני יכול גם להכין חתיכה מפרספקס ולשים אותה במקומות של שני כוננים (איפה שהצורב והסידירום) ןעליה לשים מאוורר 80MM. אני יכול גם בדלת לעשות חור למאוורר 80 MM שיהיה בערך (לא בדיוק) מול המעבד. זה נראה לכם איוורור נכון? ובבקשה, אל תציעו לי שיטת איוורור שבה תגידו לי לשים מאוורר אחד מקדימה, למט…

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  23. Started by Dr.Hoffman,

שלום לכולם יש לי מחשב חדש ואני צריך לדעת איך הטמפרטורות שלו במצב מנוחה המפרט: ואלה הטמפרטורות:

• 14 תגובות
    • 838 צפיות
  24. Started by dorosen,

טוב, יש לי P4 2.4 סטפינג Northwood-B0 SL66T, (באס 400), אני לא מצליח לעבור את ה 126 בבאס... המעבד על 31 מעלות כשאני בבאס 125 (3006 מעבד), הלוח על 27. שאר המפרט רשום במפרט. עצות? הנה הדסקטופ

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  25. Started by danielzy,

יש לי מחשב חדש, מעבד E8400 מארז Tagan EL DIABLO עם Crossfire 4850 בהתחלה לא הבנתי למה המחשב מרעיש, עד שעצרתי עם האצבע את המאוורר של Freezer pro 7 ונדהמתי מהשקט שנהיה פתאום. מישהוא יכול אולי להגיד לי למה הוא מרעיש ועם איזו תוכנה אני יכול לעשות לו בדיקות ? כלומר לכבות לו את המאוורר ולאט לאט לעלות וכו' וכו' והטמפ' של המעבד שלי איתו בערל 45-50 לשתי הליבות.

• 11 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.