אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
ראיתי שסקאי פיסי הביאו כמה מאוררים שלהם. אני בדיוק צריך לקנות איזה 2 מאוררים האם המאוררים שלהם טובים ? תודה חן !
-
- 11 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי מעבד e8500, לוח אם gigabyte p35ds3l ומארז raidmax apex. האם תיהיה בעיה להתקין scythe ninja 2 ? אני מתכנן כנראה לבצע אוברקלוק לכיון 4000mhz, אולם מה שהכי חשוב לי הוא השקט. האם יש המלצות לגוף קרור אחר שקט יותר עד 200 ש"ח? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
כמו בכותרת, בא לי סתם לבצע אוברקלוק ורציתי לדעת אם הלוח שלי בכלל מתאים לזה.. פרטים על הלוח. http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-K8NXP-SLI.htm
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מעוניין במשהו שקט מאוד,קיבלתי הצעה מחבר לקחת של noctua D14 למעבד ולקנות גם מאווררים שלהם. לצערי יקר לי 90 שקל מאוורר אחד
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
למערכת מבוססת 1G 667MHZ X2 , E6300 , GigaByte GA-965P-DS3 מארז COMPUCASE CI-6A19 + ספק כח 400TRT 20/24P ישודרג הקרור לצ'יפ ל-Thermaltake Extreme Spirit II ונוסיף קרור ל-775, פתוח להמלצות. E6300 נותן שיפור מרשים ב-OC, אבל התוספות לקירורים הם כ-400ש"ח, ויתרתי על כל אלה ולקחתי E6600 ללא OC בתוספת 900 ש"ח: קיבלתי קצת יותר שיפור וחסכתי הרבה חשמל. מה נכון?
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני עובד כבר כמה זמן על ההכנות לאובר קלוקינג אבל יש בעיה גדולה...הביוס לא נותן לי להיכנס לשנות שם אפשרויות.... את מפרט המחשב שלי יש במפרט מחשב.... אם תוכלו לעזור לי אני אשמח
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי P4 1.8 שמורכב על לוח אם DDR סטנדרטי של MSI על זה מורכבים 2 כוננים קשיחים (20 ו 40 ג'יגה) + צורב וסידירום +מודם ADSL שמקבל חשמל מה-USB (דגם ALE-130) ועוד כרטיסים - 3 כרטיסי רשת (לבניית רשת ללא האב או סויצ') +כרטיס קול לייב 5.1 וכמובן G-FORCE4 ועוד כמובן מאווררים וכו' עכשיו, יש לי ספק 300W והוא החזיק יפה מאוד את כל זה אני קונה בימים הקרובים צורב D.V.D + כונן D.V.D מה אתם אומרים ספק 300W יחזיק את הנ"ל, או שאני אצתרך להפרד מעוד כמה שקלים כדי לקנות 400W? תודה לעוזרים... -שי-
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מישהו מכיר? לפי היצרן המאווררים האלה נותנים זרימה של כמעט 90 CFM, אבל לא מצאתי כאלה בארץ. מישהו יודע אם יש? או לחילופין מאווררים אחרים הנותנים זרימה דומה?
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי לחבר שלי יש מאוורר סטוק של AMD AM2 חשבתי לעשות לו MOD של תעלת איוורור + מתאמי 120mm מדופו המארז למעבד המצרכים: תעלת אוורור של SUNBEAM http://www.sunbeamtech.com/index-2.html X2 מתאם 120mm ל80mm של TT http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19508 אני מעוניין לחבר את המתאם והצינור יחד למאוורר 120mm שמכניס אוויר מהדופן של המארז,את הקומבינציה הזו לחבר מאוורר 120mm נוסף למתאם הנוסף של ה120mm,בסופו של דבר לחבר את כול זה למאוורר של המעבד. הבעיה שנוצרה: אינני בטוח אם המאוורר של המעבד הינו 70mm או 60mm,לא ניתן לחבר עליו מאוורר 80mm בכדי לחבר את המתאמים האם קיים מתאם 70mm ל80mm או 120mm? השאלה היא כזו האם קיים מתאם 70mm ל120mm?
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני לא כזה מתעסק באוברקלוק אבל התדר הנמוך של המעבד הזה די מעצבן(2.33GHZ למי שלא יודע) אז אולי אני יעשה איזה OC קטן משאני יודע בOC זה רק לשנות את הFSB ואני לא יודע במה לגעת עוד(נגיד תדר של הזכרונות RAM או הVOLTAGE ודברים כאלה) יש לי לוח אם GB EP43-DS3L וזכרונות של KINGSTON 800MHZ וCL6 נראה לי העלתי את התדר של המעבד ל2.8GHZ בלי לגעת בשום דבר אחר(השארתי את המכפלה על 7) וכשאני מנסה להעלות עוד זה לא נותן לי בעיקרון אני רוצה להגיע ל3 זה אפשרי?
-
- 14 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אהלן. ההארדיסק שלי מאוד מתחמם בזמן האחרון (o53-o55). עכשיו, ראיתי שיש לי מקום בקידמת המארז למאורר נוסף (בדיוק לפני ההארדיסק). לפי ההיגיון, אם אני אתקע שם איזה מאורר זה אמור לצנן קצת את העסק נכון? זה המפרט, אשר לראות בתמונה הקטנה את המקום למאורר הקדמי: (Compucase 6A21 Midi Tower) בקיצור, איזה מאורר בדיוק לקנות? אין לי מושג בתחום אז תסלחו לי... תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי כרטיס NVIDIA TNT2 (ישן, אני יודע), שהשתחרר לו ההיטסינק (אלימות לא פותרת שום דבר כנראה). איך אפשר להדביק אותו מחדש? האם Superglue מספיק? תודה מראש (אני מקווה שזה הפורום המתאים).
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי, יש לאח שלי כונן קשיח של 250GB, המפרט של די חלש והקירור צולע, לכן רציתי לסדר לו קירור טוב לדיסק. על איזה קירור אתם ממליצים ואיזהאתם חושבים שהכי טוב??? בנתיים מה שראיתי זה הקירורים של EVERCOOL שנראים לי ממש טובים. איזה מהם הכי טוב? http://www.evercool.com.tw/products/hdac.htm http://www.evercool.com.tw/products/hd_f117.htm http://www.evercool.com.tw/products/shdc_e.htm ואולי יש משהו אחר יותר טוב בתקציב של עד 150 שקל?
-
- 13 תגובות
- 823 צפיות
-
-
איזה קרור מתאים וטוב ללוח הזה למרות שאמור להיות לו קרור טוב לפי הנתונים צינור קירור מיוחד גם לגשר הדרומי וגם לצפוני הוא נמצא על 43 במנוחה ומגיע גם ל 57 במאמץ אשמח לשמוע את המלצותיכם לקירור טוב לציפסט ללוח הזה יש לי מעבד E6300 1.86GHZ 2GB RAM GF 7600 GT EXTREME מארז THERMAL TAKE SOPRANO+חלון ומאוורר צד
-
- 10 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי כרגע צורב שמשמש לי גם בתור סי די רום וגם בתור צורב ועוד סי די שלא קורא דיסקים כידוע זהו בזבוז של חלקיי מחשב שלא עברו התעללות פיזית על פי הצורך ובכן עלה לי הרעיון לעשות חלון בסי די ולהכניס לשם לדים צבעוניים אבל זה לא בדיוק החלק המיוחד ברעיון תיכננתי לשים את הסי די בצורה שבה במקום לראות את המגש של הכונן ואת הלחצים החלק של הסי די שאותו יהיה אפשר לראות יהיה החלון כלומר אני ישים את הסי די בצורה שבה החלון תופס לי את כל הפאנלים של הכוננים (סי די רום, צורב, DVD) ובכן ארגנתי כבר את הכל, הסרתי את הכלוב הכוננים כדיי שאני יוכל לחבר את הסי די רום כמו שצריך ואפילו עשיתי חור בחלקו העליון של המארז ובניתי מכסה קטן לצורב כך שהוא יסתיר את את הכונן עצמו חוץ מהפאנל הקדמי של הצורב בכל מק…
-
- 10 תגובות
- 823 צפיות
-
-
http://www.pchardware.co.il/docs/pd-380202494.htm איזה אורך החוטים שלהם? איזה חוזק אור הם עושים..טיפה פירוט בבקשה
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אז ככה הכרטיס מסך באובר כמו שרואים במפרט שלי (מה לעשות בשביל שהזקן הזה יסחוב משחקים חדשים בצורה סבירה אני חייב את האובר הזה,שיפר לי 500 נקודות ב3dmark למי שהולך להגיד שהכרטיס שלי ישן מדיי וגם אובר לא יעזור)..בכל אופן בכל המשחקים הוא פועל סבבה..רק בnfsc אחרי זמן מסויים של משחק המסך מתחיל להתמאלות בקשקושים ולאט לאט המסך 'נבלע' בהם ורק כיבוי המחשב עוזר..(זה קורה לי גם ב3dmark05 אבל רק כשאני מעלה את המהירויות שעון יותר מדיי וגם אחרי חצי דקה ולא אחרי איזה שעה כמו בnfsc)...הכרטיס פועל טוב מאוד במהירויות שבמפרט בכל המשחקים חוץ מnfsc אז בגלל זה אני מוריד בהדרגה מיהוריות שעון עד שהוא יתייצב ולא יבלגן את המסך יותר..השאלה אם זה הורס אותו לאט לאט (וגם את המחשב בגלל שאני מכבה ומדליק א…
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי. אני מתכוון להחליף את המאווררים במחשב. לאור ההמלצות כאן בפורום אני אקנה Scythe. אם יש למישהו טיפ / המלצה / ניסיון אישי או כל רעיון אחר אני אשמח לשמוע. לגוף הקירור שעל המעבד: 2 מאוררים 2000rpm Slim מסוג זה: http://ksp.co.il/?select=.1066..39..186..113..172.&list=1&sort=2&glist=1&uin=12005&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 למארז: 2 מאווררים רגילים מסוג זה: http://ksp.co.il/?select=.1066..39..186..113..172.&list=1&sort=2&glist=1&uin=18393&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הקו המנחה הוא שקט אבל גם ביצועים טובים מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי קירור של TWIN TURBO ניראה לי של arctic cooler ומאז ששמתי אותו הטמפ של הזכרונות גבוהה מאשר כשהיה לי את הקירור סטוק יכול להיות שזה מפני שהדבק של הקירור הפסיבי לא מחזיק כל כך. עם מה כדאי לי להחליף את הקירור הפאסיבי שם? או אם אפשר לחזק את הקירור הנוכחי איכשהו? בלי מאמץ הזכרונות על 70 מעלות בGPUZ (גירסא 0.3.1)
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מארז Compucase 6A21 עם ספק HEC 400W בחרתי במארז הזה על פני ה 6A19 כי הוא נראה קצת יותר טוב לטעמי וגם קיבלתי אותו עם ספק 400W במקום ה 300W של ה 6A19 ובאותו מחיר. המארז כולל במקור שני מאוררים של 120mm . אני חושב שהמאווררים מייצרים יותר מידי רעש כי זה רעש שלא ניתן להתעלם ממנו ואין לי שום מאווררים אחרים לא ב M.B ולא על ה 6600GT קראתי כאן בכמה מקומות שה 6A19 יותר שקט מה 6A21, האם זה נכון? והגיוני? איזה מאווררי מארז 120mm שקטים ניתן להרכיב במקום? בחיפושי ראיתי שרוב המאווררים עם CFM גבוה (50-75CFM) מיצרים רעש די גדול 32-35DBa ואילו השקטים יותר מיצרים CFM נמוך שלא בטוח מספיק לאוורור נאות.
-
- 11 תגובות
- 823 צפיות
-
-
חברים, לא הגזמנו קצת ? הכתבה לא מעניינת ולא ניתן להסיק ממנה כלום - ממש לא !!! גובהי 1.80 ולכן אני מלך ומי שעומד מלפני ומצדדי ומאחורי לא קיים.
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה רכשתי את הכרטיס הנ"ל (יד 2) במחיר של 450 שקל. כמובן שיש עליו עוד אחריות של שנתיים! בכל מקרה שמעתי הרבה ביקורות טובות על יכולות הOC של כרטיסים שמבוססים על הצ'יפסט 7900GS. אז צפיתי לאיזה OC נחמד. בכל מקרה הצלחתי להגיע עם הכרטיס לתדרים של 600 לליבה ו1800 לזיכרון, לדעתי זה OC מדהים בהתחשב בעובדה שהמהירויות שלו בסטוק הם 430 על 1300, וכמובן שכל זה על קירור סטוק. יש לי שאלה בנוגע לנזקי OC לטווח הארוך, אני יודע שכרטיסי מסך בניגוד לזיכרונות/מעבדים אלו רכיבים שיכולים להיהרס! ולמרות שיש לי אחריות, לא ממש בא לי להתחיל את התהליך המייגע של לבכות לחנות. השאלה היא, בהנחה שיש לי ספק טוב, ושהטמפ' במאמץ לא עוברות את ה70 מעלות, אין שום סכנה בביצוע OC כזה לכרטיס מסך?
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
תראו שמתי לב שכאשר יש יותר מאווררים במחשב כך מהירות המאוורר של המעבד ואלה שמחוברים ללוח יורדים האם זה בגלל המספר של המאווררים הנמצאים במחשב לפי מה שאני חושב זה בגלל שיש צריכה יותר גדולה מהספק ולכן הוא מחלק את זה האם אני צודק?? אם לא מישהו יכול להסביר לי איך זה הולך
-
- 11 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש מצב אני עושה לפנטיום D 950 אוברקלוק ? אני מתכוון לעשות אותו ממש רצחני איזה 4.2 GHZ , אפשר לעשות לו?
-
- 10 תגובות
- 823 צפיות
-
-
המעבד שלי הוא P4 3.0 HT וכרטיס המסך HD3650 מעבד: 42 - במנוחה 56 - במאמץ כרטיס מסך: 45 - במנוחה 73 - במאמץ האם הטמפ' תקינות?
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-