אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אפשר להוריד מהירות סיבוב במאורר Schyte S-flex 1200 To 800 RPM?
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את כל המאווררים במארז יש 3 של 80 במארז ואחד של 120 חשבתי שאת ה80 אני יחליף לאלה http://tms.co.il/product/5105 ואת ה120 לזה: http://tms.co.il/product/5104
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
-
-
כמו בכותרת .....עם הקירור סטוק כמה מעלות יש לכם במנוחה ובעת מאמץ (משחק כבד) ולמי שקנה קירור מיוחד לכרטיס , איזה קירור, וכמה מעלות אצלו גם במנוחה \ מאמץ ... תודה.
-
- 11 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני מתקדם כל פעם 10 MHZ וכשאני מגיע ל3.0GHZ אני מעלה מתח ל1.5 וממשיך משם, ואז ממש לפני 3.4 הוא קורס ואני צריך לאפס ביוס ידנית. :pissed:
-
- 10 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 3.2 עם 1 מגה Cache הוא מגיע ל-70 מעלות . וגם אלבטרון 6800GT כאשר הליבה מגיע ל-77 (!!) מעלות ... המעבד והכרטיס עם הקירור סטוק שלהם ללא שום שינוי . האם זה טמפרטורות הגיוניות ?? גם אם התשובה היא כן האם כדאי לי להשקיע בקירור יותר טוב , ואיזה ?? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 880 צפיות
-
-
איזה קירור כדאי לי לקנות בתקציב של 260 שקל גג?? והוא צריך להתאים לי ללוח - GIGABYTE GA-8I955X Royal כמובן לסוקט 775 שמידותיו - 30.5*24.4 cm (של הלוח) [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
בנעוץ של השיאים בOC כל הMEM CLOCK של הכרטיסי מסך או כמעט כולם מעל אלפיים נכנסתי לRIVATUNER ואצלי עומד על 1150 והמקסימום זה 1700 ומשו (כרטיס מסך 9800GTX+) למה אצלי זה כזה נמוך?
-
- 12 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם...! היום שיניתי בביוס את ה "CPU Extranal" משהו כזה.... זה היה 133/33 ואני העלתי ל 133/34... זה העלה לי 13Mhz .. אוקי.. וזה גם העלה לי קצת את הטמפ'. עכשיו.. אלה הטמפ' : האם זה בסדר ולא יקרה למעבד משהו..?!? יישרף וכו'... ומה הטמפ' שהוא באמת יכול להשרף... מעבד intel P4 2533Mhz כ. מסך ג'י פורס 4 אמ אקס 440 64 מ עד איזו טמפ' אני יכול להגיע ולא יקרה למעבד כלום?!? תודה מראש, Odedb52
-
- 10 תגובות
- 880 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בשעה טובה המפרט: מעבד INTEL CORE I7 860 זיכרון 4GB 1333MH DDR3 כרטיס מסך ATI RADEON 5750 ואני לא כל כך מרוצה מהביצועים במספר משחקים על הגדרות גבוהות ותהיתי איך אני בודק איפה הבעייה בדיוק ועל מה אני יכול והאם בכלל כדאי לי לעשות OC על משהו שישפר לי את ביצועי במחשב במשחקים לדוגמא GTAעובד לי על 40 FPS ב HIGE אבל אני מרגיש שהוא לא זורם הכי חלק שיש וקרייסיס ופאר קריי 2 גם לא עובדים ממש טוב על איזה 30 FPS בHIGE בכל מקרה מה רמת הסיכון בOC לכרטיס ומישהו יכול להסיבר לי איך עושים זאת? אה ודבר נוסף הרזולוציה שאני משחק עליה היא 1600X1200
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
שלום לכולם קניתי לא מזמן מחשב חדש כאשר הוא התחיל להרעיש ממש מהפעם הראשונה שהפעלתי אותו לאחורנה פתחתי אותו גילתי שזה לא מן האיורור של הספק או של המעבד (יחסית שקטים) אלה מן המאורר של המארז (גדול מאוד יחסית) אשר יושב מתחת לכונן הדיסקטים מלפנים (כאשר המארז סגור לא רואים אותו ) עכשיו..אין לי אוברקלוקינג במחשב...רציתי לשאול האם ניתן לבטל אותו ולנתק אותו לצמיתות.. בכלל לפי מה שהרגשתי כשפתחתי את המחשב שחוץ מלהכניס אליו הרבה אבק הוא לא תורם הרבה.. קראתי את ענייני השימון והניקוי של המאוררים אבל שוב פעם הוא ממהתחלה הרעיש כשהוא היה חדש לחלוטין כך שאני לא מאמין שזה בגלל זה...
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה,לפני כמה חודשים קניתי מחשב עם המפרט הבא TWINTECH 9600GT E8400 ASUS P5N-D GEIL 2X1024 4-4-4-12 CM 690 וכעת אני רוצה לשדרג אותו במקצת-לקנות עוד 4 מאווררים למארז(שיהיו סך הכל שבעה,עם השלוש שאיתם הוא בא),לקנות קירור למעבד שיאפשר לי להגיע ל 4GHZ יציב בכל מצב,עוד שני סטיקים זהים של זכרון ועוד כרטיס מסך למערך SLI. ועכשיו לשאלות: קודם כל-הייתי רוצה לדעת כיצד מחברים את המאווררים-אני מניח שאם חיבור ה4 פינים הרגיל,אבל הבעיה היא שיש לי כאלה סך הכל 6 בספק,ויהיו לי שבעה מאווררים-האם אני אצטרך לקנת מפצלים? או שהמאווררים יבואו עם החלקים הנדרשים? עוד שאלה לגבי המאווררים-האם יש הבדל רציני בטמפרטורות בין ה"מפלצות" שמביאות זרימה לש 70+CFM,עם דציבלים של קרוב ומעל 30,לבין המ…
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
חבר נתקל בבעיה וביקש ממני לעזור לו.. הנה ההודעה שהוא ביקש ממני לפרסם: (כי אין לו גישה לכאן נכון לעכשיו)
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות התהרה לכרטיס המסך מבלי להשתמש במשחות ואביזרים. לכרטיס מסך hercules gf3 prophet 3 64 ddr הבנתי שאני יכול להמהיר אותו ב 15% ללא שימוש באוויזרים. השאלה הראישונה האים אני יעלה ב15% במכה אחת או שיעלה בכול פעם ב3% עד אשר אגיע ל15%. השאלה השניה האים צריך לצרוב וכיצד צורבים? או האים מספיק לשמור הגדרות בתוכנת ההמהרה. השאלה השלישית והיה וביצעתי המהרה האים אפשר להיתחרט ולחזור אחורה . בתודה מראש. ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ומקווה להיתקבל לקהילה ולקחת חלק פעלי בה השאלה שלי היא כזאת: אמרו לי שלAMD לא כדאי לעשות אובר-קלוק האם זה נכון ? חשבתי לעשות גם לכרטיס מסך GF2 MX 32MG של ASUS באמת יהיה הבדל מורגש או שכדאי לי לעשות לשניהם ביחד? המעבד הוא AMD ATHLONXP 1700+ ו256 DDR זיכרון
-
- 13 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אתמול החלפתי את קירור הסטוק של אינטל בקירור של ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO עשיתי הכול כמו שצריך ניקיתי את המשחה התרמית מהמעבד חיברתי כמו שצריך אבל עדיין הטמפרטורה גבוהה מאוד 73 מעלות במנוחה לגמרי. יש לציין שמקודם שהיה לי קירור סטוק אז הטמפרטורה עמדה על ממוצע של 63 במנוחה. עוד משהו מוזר זה שעכשיו שהפריזר מחובר אז בSPEED FAN וEVEREST הRPM של המעבד הוא על 12025 ובתדירות גבוהה המהירות משתנה. משהו פה מוזר לגמרי ואין לי מושג מה. למישהו יש רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
לכל אלו שקונים AC3 באיזה 70 שקל לגרם הינה השוואה בין גריזים טרימים !!! לי יש כרגע DOW CORNING 340. מקצועי לתעשיה שעולה 70 שקל ל 350 גרם !! http://www.a1-electronics.co.uk/Heatsinks_Cases/Heatsinks2/HeatsinkPastes_Mar02_pg2.shtml אני לא רוצה להכנס פה לשיקולי טיב המוצר AC3 לדעתי הוא מעולה . כל העיניין שהוא לא שווה את התשלום הגבוהה מאד!
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
האם צריך קירור לזיכרונות כשלדוגמא מאיצים 667 ל-750 ? מה הסיכוי שהזיכרון ישרף? איזה פתרונות זולים יש לקירור של הזיכרונות?
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
זה יעזור לי אם מישהו עם הכרטיס המדויק הזה יעזור לי אבל אני ישמח לכל עזרה בכלל. הבנתי מכתבות שהכרטיס של חברת ספיר ה-Sapphire Radeon 9600XT 128MB מגיע ללא HEATSINK לזכרונות שלו. לא נראה לי שאני יעשה OC אבל בכל אופן אם כן ואם לא מה אתם אומרים לגבי לקנות HEATSINK בשבילו או מאורר PCI מולו או כל דבר אחר שתציעו לי! :-\ *שימו לב שרק הכרטיס של ספיר מגיע ללא HEATSINK
-
- 11 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות OC לכרטיס מסך וכל פעם שאני מסיים להעאלות הכל אחרי שאני עושה אישור זה חוזר להגדרות הרגילות למה זה? גם דרך הדריור כל פעם שאני עושה אישור זה חוזר...
-
- 10 תגובות
- 880 צפיות
-
-
או קיי קיבלתי את המשלוח מניויורק (הכל בייחד יצא לי רק 1100 ש"ח ) http://img233.imageshack.us/img233/7680/006jx8.jpg GSKILL 4GB 1000 PC2 8000 E8400 RETAIL COOLING XIGMATEK HDT מחר אקנה לוח (מעדיף לוח לקנות בארץ ...רכיב רגיש מדיי , צריך אחריות פה בארץ) ...חשבתי על הגיגבייט DSL3 כי לרובם יש אותו ולכן אוכל להיעזר איתכם ובכלל איך לעשות לו אובר קלוק אז : יש למישהו לינק או מדריכון קצר עם תמונות מהביוס מהיכן להתחיל OC ל E8400 על DSL3 עם זכרונות של 1000 MHZ ? 10X ;D נ.ב התוכנות הללו מספיקות לבדיקת יציבות ? (ממש אין לי כוח לכל הפריימים האילה שלוקח שעות על גבי שעות....) לא מספיק להריץ SUPER PI על 32 למשך 25 דקות וגמרנו ? יש לי : -SUPER PI CPU Z S&M MEMTEST…
-
- 12 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום שמעתי שהקירור שבא עם האינטל 820 הוא רועש.. למישהו יש הצעה טובה לאחר?? תודה
-
- 10 תגובות
- 880 צפיות
-