אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
כרגע סייימתי להכין את הכבלים המעוגלים שלי אחלה מוד .המוד הזה ממש קל לביצוע וממש יוצא יפה הבעיה היחידה הייתה לי ויכול ליהיות שזה נדמה לי?!?! אבל אני בטוח שהכבל של הdata של הhd הרבה יותר צפוף מזה של cd וכו ולכן קצת היה לי קצת בלאגן הבעיה היחידה שנותרה לי היא מה לעשות עם החוטים של החשמל מה דעתכם יש למישהו תמונות מה עושים כי חבל הם מסתירים והם מכוערים! תמונות מחר... לילה טוב! :asthanos: עריכה: ידעתי שלא סתם הייתה לי בעיה עם הide!!! אבל מה עשוים עם החיבוריי חשמל זה ממש מכוער!!
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
INTEL PENTIUM 3 866 MHZ MOTHERBOARD ; MSI MS-6309 LITE(MS-6309LE V2.0) MOTHERBOARD CHIPST ; VIA VT82C694XAPDLO PRO133A
-
- 17 תגובות
- 976 צפיות
-
-
פירקתי ספק ישן,וחשבתי לשים את המאוורר שלו על הכרטיס מסך. האם הקירור הזה יעזור או שלא שווה לשים אותו? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות קירור לכרטיס מסך Msi Geforce 8600GT 1GB DDR2 הוספתי גם קישור לתמונה של הכרטיס מסך שלי עם הקירור שיש לי עכשיו. http://www.copystars.com/images_products/49396_small.jpg אני רוצה לקנות קירור לכרטיס מסך עד המחיר 150 ש"ח תמליצו לי על משו טוב במחיר הזה בבקשה.. תודה ושיהיה המשך יום טוב.
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
איפה בדיוק יש במארז הזה 7 מאווררים ובאיזה גודל? http://www.thermaltake.com/products/cases/5000a.htm
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
הראשון: Thermaltake Tower112 Pure Cu CL-P0024 עם מאוורר Vantec Thermoflow 120MM והשני: Thermalright XP120 עם מאוורר Vantec Thermoflow 120MM בבקשה רק מי שיודע שיגיב -אני לא מעוניין שיטעו אותי אנשים שפשוט אוהבים מאוד את אחד מהם. תודה, עמית
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הלוח שלי נמצא ב 45 מעלות והמעבד 47 מעלות + - בללא מאמץ המעבד בסדר אבל הלוח קצת מדאיג אותי לוח GIGABYTE 7VAX 1.2 BIOS F10 מעבד 2400+ AMD XP 0.13 MICRON המארז מאוורר היטב בעל שלושה מאווררים: אחד בדלת אחד מאחורה ואחד מקדימה המחשב חדש מאוד ומאז שקניתי אותו הוא מתחמם לי (אני חושב) אז השאלה שלי האים הוא מתחמם יותר מידי
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום שלום, כבר לפני כ שבועיים בערך עשיתי קצת OC למחשב - AMD Athlon XP 2000+@1942 MHZ ובזמנו הרצתי כל סוג של בדיקה ובנצ'מרק שיש והמחשב עמד על הערכים האילו בצורה יפה יציבה וכו' בזמן האחרון התחילו כל מיניי תקיעות במחשב ואתמול שהרצתי 3DMARK2001 הוא נתן לי תוצאה נמוכה במיוחד 3000~ (כרטיס מסך ג'יפה 3 TI200 ) לאחר התקנת דרייברים חדשים ללוח ולכרטיס מסך - הוא פשוט לא הצליח לעשות כלום והיה נתקע כל פעם שהרצתי את הבנצ'מרק אמרתי לעצמי אולי ה OC עושה בעיות ואכן כן - הורתי חזרה לערכים הבסיסיים והוא עובד מצויין - ונותן 7072 מה זה אומר ?? זה בכלל הגיוני ?? הוספתי שני מאווררים ג'נרים יכול להיות שהספק שלי חלש מדי ?? HEC300 ?? אנא המלצות והצעות ...
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום קניתי יחידת קירור של antec מסוג khuler 950 ואני משיג טמפרטורה בזמן גלישה באינטרנט של בערך 30 מעלות ובזמן משחק כבד אBF4 64 PLAYERS אני מקבל טמפרטורה של בערך 50-55 מעלות האם זה תקין והכל בסדר עם הקירור?
-
- 16 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
מעבד : Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn OEM לוח אם : Gigabyte GA-EP45-DS3 קירור למעבד : Thermalright Ultra 120 Xtreme S775 מארז : Coolermaster CM 690 Black מאוור לקירור : Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1600RPM ספק כוח : Corsair 650TX 52A @ 12V כרטיס מסך : Sapphire Radeon 4870 512MB GDDR5 Retail זיכרון : G.Skill 4GB DDR2800DualKit(2x2GB)CL4 -4GBPI בעיקרון אני מעוניין רק ב OC למעבד. לכמה אני יכול להגיע ואיך להגדיר אותו פחות או יותר כי אני מבין גדול בזה.. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
האם זה ייתכן? את המאוורר הנ"ל קיבלתי עם המעבד AMD 3200 לפני חצי שנה במחיר מוזל: http://www.tr2tt.com/products/coolers/m6se/m6se.htm ובזמן האחרון הוא מתחיל ממש להרעיש (הוא מעולם לא היה שקט מידי...) האם זו תופעה נפוצה? מה אפשר לעשות? אם אתם ממליצים לי להחליף את המאורר - אז איזה דגם מומלץ למיפרט שלי (מחשב HTPC, ALWAYS ON).?
-
- 6 תגובות
- 455 צפיות
-
-
יש לי כרגע מעבד: Intel P4 1.8A Northwood B0 אני מתכנן לקנות את אחד הבורדים הבאים: Albatron PX865PE Intel 865PE או Gigabyte GA-8IPE1000 Intel 865PE היתי רוצה לדעת האם אני אצליח להאיץ את האפ אס בי שלי מ400 ל533 ושהכל יעבוד כשורה? ולהעלות את מהירות הבאס מ100 ל 133?
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את ה intel prntium g3258 ולוח אם של msi דגם msi h81m e-33 והשאלה היא האם אפשר לעשות אוברקלוק למעבד הזה עם הלוח הזה תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 6.3k צפיות
- 1 follower
-
-
http://img526.imageshack.us/img526/8274/35403851pp5.jpg איך המעלות של המעבד ?
-
- 13 תגובות
- 815 צפיות
-
-
לא ראיתי בשום מקום התייחסות מסודרת לסוגים השונים של גריז תרמי, ומכיוון שאני קונה בקרוב מחשב בהרכבה עצמית אשמח לשמוע את דעתכם על הסוגים השונים הקיימים בשוק. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לשאול אותכם בימי הקיץ החמים האלו, מה הטמפ' הממוצעת של ציפסטים NF4 ? שלי רץ כרגע על 53+- במנוחה ונראה לי מגיע ל 60 בכיף במאמץ (וגם קצת מעל אולי) יש סיבה לדאגה? יש פה מישהו עם הציפסט הזה שיכול לתת השוואה?? ???
-
- 7 תגובות
- 595 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך X1800XT 512MB המאוורר המקורי בכרטיס הוחלף לAC ביצעתי OC בסיסי והחזרתי לנתוני המקור . הטמפרטורות שאני מקבל דרך הדרייבר של ATI -CCC מנוחה-55 מעלות מאמץ-65-69 מעלות. דרך ה ATITOOL אני מקבל מספרים אחרים מנוחה- 63 מעלות מאמץ-75 מעלות ואף יותר. ב RIVATUNER ראיתי נתונים דומים ל CCC ואף אפשרות לשחק עם מהירות המאוורר לפי מה שכתוב,המאוורר מנוצל ב-25% PRM מהירות המאוורר-עומד על 1000 מתוך מקסימום של 10000 האם התוכנה האחרונה אמינה והאם כדאי לי להעלות את מהירות המאוורר ע"מ להנמיך את הטמפ' בכרטיס צירפתי תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח את המחשב שלי לתיקון ואני רוצה לאפס את הOC במעבד עכשיו כבר איפסתי את הOC לכרטיס מסך . כדי לאפס את הOC במעבד , מספיק לעשות ללחוץ בביוס Load Optimal Defaults ? כי זה מה שעשיתי וזה איפס לי את הביוס ... זה מספיק ? ולא יגלו שעשיתי OC ?
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שמתי לב שבתוכנה הנ"ל אני מקבל 2 ערכים שונים בקריאת טמפרטורה. מה ההבדל בין המספר מימין למספר משמאל?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
תגידו, זוכרים בימים עברו את הייפר 6 ... אז אני שואל, למה הוא משתווה, נגיד והיה מישהי שמצליח איך שהוא לשים אותו על סוקט אחר
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן מחשב עם מעבד Q9450,ויש לו TDP של 105W,כדאי לי לקנות לו קירור נוסף? (ואני לא מתכנן OC) ועוד משהו: אני קונה כרטיס מסך Gigabyte GT8800 512MB והוא מגיע עם אוברקלוק קטן וZalman VF830,זה קירור מספיק לכרטיס?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני קונה מחשב ואני רוצה להשקיע בקירור מים משהו כמו 1000 שח אני רוצה שהקירור שאני עושה יהיה מושלם האם הוא מקרר את כל החלקים? האם צריך גם לקנות מאווררים?? אני לא כל כך מבין בזה מקווה שתעזרו לי תודה..
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך הקירור הזה עובד והאם מומלץ לשים אותו רק אם אני עושה OC? http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1060880211.htm
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
ואם כן איך אפשר לפתור את זה??
-
- 2 תגובות
- 437 צפיות
-
-
אני מעוניין לצבוע את המסך שלי בצבע כחול כמו המארז שלי ( Dragon DA-01BLD Full Tower ). על איזה צבע אתם ממליצים ( שם החברה ואיפה ניתן לקנות ) ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-