אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
וובכן, החלפתי את הסלרי המתוק שלי לAXP1700+ זה הסטפינג שקיבלתי: AXDA1700UT3C JIUHB 0303ZPMW קיבלתי סטפינג טוב? אגב, עוד שאלה- מישהו חווה בעיות עם הASUS A7N8X DULUXE וזכרונות pc2700 של XtremeDDR? או בכלל בעיות בשימוש עם dual ddr על הלוח הזה. 10x.
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם... האם ניתן לבצע אוברקלוק ל Pentium 4 CPU 2.66GHz ??? אולי יהיה חסר משהו במפרט....אולי דגם יותר מפורט של המעבד ? המפרט שלי: הלוח אם : P4S533-MX מעבד : Pentium 4 CPU 2.66GHz רק 512KB Cache. זיכרון : 1G . ספק כח: 400W. אשמח לקבל את תשובתכם... תודה רבה שלומי
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD 20*4 והוא בלי תאורה אחורית... מאוד מעצבן בלילה. יש איזושהי דרך להוסיף לו תאורה ?
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני מחפש קירור שקט מאוד למעבד Q9550. תקציב: 200 ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין הצד עם החלק הכסוף לבין זה עם השחור??? ועם כן אז בבקשה לפרט :asthanos: יש לי גם בעיה בחיבור של הfan bus אם מישהו בנה אותו בבקשה עזרה אני לא מבין איזה נגד בידיוק צריכים בחלק שבו מורידים את הואלט מ12 ל 9 אז בבקשה חברה עזרה! אני לא יודע מאיפה הוא מקבל ומאיפה מוציא בבקשה תסבירו מהו כל צד.....
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
הקדמה ------- הנידון : EPOX 661FX אחרי התקנה מערכת הפעלה יש מסך כחול וריסטרט ולפעמים גם בהתקנה עצמה ... חשבתי בהתחלה שזה סוג של אי תאימות אבל שמתי מערכת הפעלה אחרת וזה חזר מיותר לציין ששאר הרכיבים במחשב תקינים . אין קבלים נפוחים מה שכן בדקתי את הגשר הדרומי אני לא סגור על זה אבל מסביב לציפ' הליבה הירוקה יש משהו חום אני חושב שזה ליכלוך .. לא סגור על זה .. המחשב נדלק רגיל בגלל זה אני מתבאס להשקיע בלוח חדש ..התייעצתי עם טכנאים אחרים והם אמרו לי שזאת בעיה של תוכנה אז ככה : שלל : מעבד פנטיום 4 3GHZ, לוח ..EPOX SIS661FX. קניתי : זיכרון PQI 512MB , מארז , צורב ASUS עכשיו אני רואה שבנוסף להשקעה הזאת אני אצטרך גם לוח 478 יש לי אפשרות לרכוש לוח ASUS P4V800D-X ב 300…
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-
-
קניתי היום את הזלמן cnps9700 led הרכבתי אותו והדבר היחיד שהוא עושה זה עושה אור.... למה הוא לא מסתובב אגב הוא גם העלה ב5 מעלות את חום המעבד שלי...
-
- 11 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום עשיתי OC למעבד E6550 ל3.0GHZ (הגעתי ל3.4 אבל לא היה לי זמן לייצב את המערכת, די בטוח שאפשר). כרגע הוא ב430X7, כדי להגיע לזה הייתי צריך להעלות את הזכרונות מ333 ולשחרר תזמונים. הבנתי שככל שהתזמונים גבוהים יותר, פחות מידע יעבור אבל אין לי דרך לבדוק עד כמה זה משמעותי (בתדר הנוכחי). התזמונים כרגע הם 6-8-8-18 (במקור 5-5-5-15), פחות מזה אין בכלל מה לדבר על יציבות ולעתים על POST. כמובן שהמחלק זכרון ביחס הכי נמוך שאפשר, 2. בקיצור, כמו בכותרת. עד כמה ההבדל משמעותי מתזמונים הדוקים והאם כדאי לעבור לזכרונות בתדר סטוק גבוה יותר עם תזמונים הדוקים (יעלה לי כ300-350 שקל)? אגב, זה הOC הראשון שלי. אם יכול להיות שפספסתי משהו בדרך שיכול לאפשר הקטנת תזמונים אשמח לדעת. תודה מראש, אורי
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
איזה קירור כדאי לי לקנות בתקציב של 260 שקל גג?? והוא צריך להתאים לי ללוח - GIGABYTE GA-8I955X Royal כמובן לסוקט 775 שמידותיו - 30.5*24.4 cm (של הלוח) [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מה מספק ביצועים טובים יותר בOC ובכלליות מה יותר טוב?
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
ברגיל הוא 2.50 עם מתח 1.170 הגעתי איתו ל-3.0 עם מתח 1.260 הבעיה היא שהוא מתחמם יותר מדי.. קירור AC FREEZER 7 PRO המאוורר שלו על 2500 סיבובים קבוע.. ב-OCCT הוא עוצר אחרי 20 דקות כי החום מגיע ל-70 מעלות.. ברגיל הוא 50 בממוצע. בנוסף הוא לא יציב.. הוינדוס נתקע מדי פעם ואני צריך לעשות ריסט. בהתחלה כל פעם שזה קרה העלתי מתח בהתחלה לFSB אחרי זה לגשר הצפוני עד שכבר הגעתי למקסימום העלאה אצלהם. המתח לזיכרון על +0.3. ואז העלתי למעבד כל פעם קצת עד שהגעתי ל1.260 אבל עדיין יש את הקריסות האלה.. והוא מתחמם יותר מדי. מחר אני יקנה משחה תרמית MX 2 אבל לא נראה לי שזה ממש יפתור את הבעיה.. מה עוד אפשר לעשות?
-
- 9 תגובות
- 862 צפיות
-
-
הבאתי קרור חדש ומצויין www.activecool.com אני עומד על 30 מעלות על 3.06 גיגה, עכשיו כשאני מעלה את הfrequency ליותר מ270 זה פשוט מראה מסף שחור, וכאילו המסך לא מחובר, ואז כשאני עושה ריסטרט זה אומר לי Overclocking faild! F1 - to continu F2 to defult masheu מה זה יכול להיות? זכרונות? mircon 2x512 זה לא הקרור בטוח אולי זה ספק? 300w אולי כי אני לא יודע לעשות אוברקלוק ^^ עזרו לי בקשה
-
- 9 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אהלן אנשים. כמוכם, גם לי היתה המון התלבטות על קירור למחשב החדש שלי. הרי קניתי מחשב חדש, אז בא לי להחליף הכל וגם כי הדור החדש של אינטל מתחמם מאד אז הכל נראה הגיוני שאני אעבור למים... לא בדיוק. יש קירורי אוויר מצויינם אבל אם בכל זאת תרצו מים, אני חייב להגיד לכם שכדי שתתרחקו מדגמי H80/H100. קיימת תקלה ברמת היצור באחד מהבאצ'ים הגדולים שלהם. אני נתקלתי בזה. מדובר ברעש נורא שמגיע מהמשאבה בגלל שהמשאבה קיבלה 12.096volt במקום 12.00. זאת לא בעיה של ספק כי כל הספקים לא מדייקים במתח. זאת בעיה בתכנון של המשאבה. קורסאייר ידועים בשירות לקוחות מצויין ותוך יומיים קיבלתי מערכת קירור חדשה שעברה טיפול למניעת התקלה מבלי להוכיח תאריך רכישה, קבלה או כל דבר אחר. הם מאד טובים בלהחליף מוצרים וגם ל…
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
יש לי תכנון עתידי לאיזה פנטיום אכזרי, וכמובן שo/c זה חובה, עכשיו יש לי דלטא 60 מ"מ שכבר התרגלתי אליו, אבל גיליתי שאין שום hs אימתני לפנטיום 4 שהוא לא 8- מ"מ, אז די נדפקתי, כנראה שאני יחבר אותו בצד או משהו... זאת לא הנקודה. עכשיו רציתי לדעת מה עדיף, לא מצאתי בשום מקום ביקורת על הax-478 וכל הביקורות של הוולקנו אמרו שהוא מצוין ואני יודע שהגיעו איתו למהיריות מאוד גבוהות... עכשיו אני מניח שאם אני ישים ax-478 ועוד איזה מאוורר 39 cfm זה גם יהיה נחמד, השאלה היא האם ההבדל יהיה גדול? האם זה שווה את התוספת המשמעותית של הכסף? בכמה זה אמור להטבתות בoc, ואולי למישהו יש ביקורת על הax-478 (לא ax-7!!) ושאלה אחרונה שלא כל כך קשורה, מישהו יודע איך אפשר לברר כמה cfm מוציאים מאווררי האנרמקס …
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי לוח Asus A7V333 ואני מעוניין להוסיף מאוורר 40מ"מ על ההיטסינק של הלוח ע"מ לקרר אותו יוצר... רציתי לדעת באיזה כיוון אני צריך לשים אותו ? שהוא ידחוף אוויר על הצלעות או הפוך ?
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אחרי הרבה התלבטויות וחששות עשיתי היום את ה מודינג הראשון שלי הכולל סידור חוטים ומאוור שפולט אוויר בגג. אבל זה לא העניין. העניין הוא כזה הרצתי אכשיו PRIME לאיזה שעתיים והמחשב לא עובר את ה 40 מעלות (לפרטים נוספים ראו מפרט) קודם כול אני שמח שהמודינג עזר דבר שני אולי אני לא מריץ את הבדיקה נכון אז בבקשה ממכם תסבירו לי איפה ומה אני צריך להגדיר בPRIME כדי להריץ בדיקה כמו שצריך. ודבר שני אולי בכלל אני צריך תוכנה אחרת שבודקת יציבות? מה אתם אומרים? תודה L.A
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
http://www.baboom.co.il/forum/Uploads/ISRAELI-HACKER-2002815175153-fan2.JPG המאוורר בדלת כבר ממוקם ..... עשיתי חור ומיקמתי אותו ! ככה שאין לי אפשרות לשנות מיקום ...... אני יותר בעניין של אם זה טוב שיהיו שתי מאווררים למטה ... (אחד הוא 96 מ"מ ואחד 80 מ"מ) ומצטער בקשר לכותרת הקודמת ! פשוט קראתי באתר מדריכים ולא שמתי לב שביקשו לשנות אותה
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
עשיתי OC ל6600GT שלי והמהירות האחרונה של הליבה שהיתה יציבה היתה 561 ראיתי אנשים בפורום הזה ובפורומים אחרים שהגיעו למהירויות גבוהות בהרבה בלי שינוי מתחים האם נפלתי על ליבה דפוקה או שאני עושה משהו לא נכון? נ.ב. האי יציבות מתבטאת בכך שבזמן שאני מריץ את 3DMARK באחד המבחנים הוא נתקע לכמה שניות
-
- 11 תגובות
- 862 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה , והתחלתי להעלות מהירויות (יש לי TNT 2 M64) וראיתי שלא קורה כלום, אז העליתי את המהירויות עד הסוף והמסך התחיל לרצד, אז ירדתי במהירויות, ועכשיו הכל יציב, וזה נראה לי מוזר... המהירויות הרגילות זה 125/150 ואני עכשיו על 155/180 זה נורמלי, בלי קירור? ???
-
- 10 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה אני מתעניין במודינג ורציתי לשאול אם מישהו מכיר חנויות של רכיבי אלקטרוניקה שאפשר לקנות שם לדים לוח הלחמות מודפס נגדים וכל זה? חוץ מאריהב... פשוט חיפשתי הACE ,הום סנטר וכל אלה ואין שם אני לא רוצה להזמין משלוחים... בתודה ניב
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אז טוב חשבתי על 2 מאווררים למארז 1 של vantec 80mm ושני Generic 60mm(להוציא אויר) ו עוד 2 יש לי עכשיו רגילים מכניסים אויר מהצד. Vantec Iceberq ל זיכרונות לכרטיס מסך Zalman ZM80C-HP ו מעבד CoolerMaster KI4-7H52A אם יש חלקים עדיפים וזולים יותר אשמח לשמוע כי ניראה לי שעברתי את התקציב אבל חפיף
-
- 11 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
איזה קרור מתאים וטוב ללוח הזה למרות שאמור להיות לו קרור טוב לפי הנתונים צינור קירור מיוחד גם לגשר הדרומי וגם לצפוני הוא נמצא על 43 במנוחה ומגיע גם ל 57 במאמץ אשמח לשמוע את המלצותיכם לקירור טוב לציפסט ללוח הזה יש לי מעבד E6300 1.86GHZ 2GB RAM GF 7600 GT EXTREME מארז THERMAL TAKE SOPRANO+חלון ומאוורר צד
-
- 10 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני רוצה לקרר את הAMD64 3400+ 754 שלי כמה שיות חשבתי על BIGWATER אבל אמרו לי שהביצועים עלובים. מחפש משהו הכי זול והכי טוב שאפשר להשיג. ד"א אני לא הטיפוס המרכיב, עדיף שתיהיה מורכבת ומוכנה או שההרכבה לא תיהיה מסובכת.
-
- 10 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-