עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by The_overclocker,

נדמה לי שזה מסחרי ואפילו אפשר לקנות את זה אבל זה בכל זאת זה מגניב ! :smoke: , ראיתי את זה בפורטל אינטרנט שמתקשר לעלים ריחניים . . . ;D נ.ב האתר ביפנית ואי אפשר לדעת מה כתוב בו. מעניין אם אפשר לגלגל אותו... http://www.watch.impress.co.jp/akiba/hotline/20021221/ballpc.html

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  2. Started by Henz16,

שלום לכולם, בימים הקרובים אני יקבל את הכרטיס מסך: 8800GTS 320MB של Zotac. העיניין שהמעבד שלי, ה E6300, כנראה יגרום לצוור בקבוק (קטן יחסית) בקרוב אני אלך לקנות את הקירור EVERCOOL BUFFALO, שאלתי, כיצד אני מבצע את ה OC? עד לאיזה תדר אני אמור להגיע? האם הדבר כלול בסיכון כלשהו? והאם השיפור משמעותי? תודה לכולם.

• 12 תגובות
    • 882 צפיות
  3. תראו שמתי לב שכאשר יש יותר מאווררים במחשב כך מהירות המאוורר של המעבד ואלה שמחוברים ללוח יורדים האם זה בגלל המספר של המאווררים הנמצאים במחשב לפי מה שאני חושב זה בגלל שיש צריכה יותר גדולה מהספק ולכן הוא מחלק את זה האם אני צודק?? אם לא מישהו יכול להסביר לי איך זה הולך

• 11 תגובות
    • 882 צפיות
  4. שלום לכולם. תמיד שאני עושה אוברקלוק לכרטיס המסך דרך תוכנה, לאחר כיבוי והדלקת המחשב האוברקלוק נעלם! אז אני צריך לעשות אותו מהתחלה, האם יש דרך לשמור עליו (אני משתמש בקולביט)

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  5. Started by ofer_mat,

מה אתם אומרים? אני רוצה לעשות OC האם כדי לקנות מאוורר חדש דרך אגב הכרטיס הוא PRO של GIGA

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  6. Started by UnderDawg,

לא מזמן קניתי מחשב חדש והכל מושלם מבחינת טמפ' ורק הכרטיס מסך הזה עובר את ה50... הכרטיס מסך על 60 עד 70 במנוחה ומגיע לעד כ87+ במאמץ. חשבתי לקנות Zalman VX1000 LED השאלה מה עוד יתאים ומה מומלץ ביותר.

• 11 תגובות
    • 882 צפיות
  7. Started by Bone-Breaker,

שלום, יש לי מאוור של DC 80 מ"מ 5V ואני רוצה להתקין אותו בקידמת המארז והשאלה שלי היא אם מאוור של 5V מספיק חזק? ועוד שאלה, החיבור של המאוורר הזה הוא לשלושה פינים אז יש איזושהי דרך לחבר אותו לספק?

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  8. Started by AMD-GUY,

יש לי 6800LE שהוחלף פעמיים. הראשון נהרס בגלל הספק הג'נרי שהיה לי (עכשיו יש לי של HEC), השני היה דפוק כי הוא היה גורם למחשב לקרוס במשחקים, והנה השלישי עובד מעולה, חוץ מהעובדה שב- IDLE הוא 70 מעלות! על הראשון הרכבתי Giant3 והיה לי 45 ב- IDLE ומקסימום 63 במשחקים כבדים, בשני לא בדקתי ועכשיו הרכבתי אותו על השלישי. נחשו מה... 75 מעלות ב- IDLE! למה?! יש מצב שהחיישן דפוק? אני עם קירור מעולה ומשחה טרמית מעולה (arctic silver 5). תודה מראש עריכה: עשיתי OC של 100 מעלות לליבה והטמפרטורה צנחה ל- 56 מעלות למה זה?? WTF

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  9. אז אם אתם מכירים חנויות כאלה בבקשה תגיבו!

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  10. Started by GeForce,

המעבד שלי הוא P4 3.0 HT וכרטיס המסך HD3650 מעבד: 42 - במנוחה 56 - במאמץ כרטיס מסך: 45 - במנוחה 73 - במאמץ האם הטמפ' תקינות?

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  11. Started by Danix60,

אז ככה איזה מכל אלה הכי שווה ? 1:http://tms.co.il/product/6675 2:http://tms.co.il/product/6677 3:http://tms.co.il/product/5106 לכמה זמן יספיק לי המשחה אם אני מורח על הליבה של הכרטיס מסך + מעבד פעם בחודשיים ואני שם ממש טיפה

• 11 תגובות
    • 882 צפיות
  12. שלום לכולם... עשיתי אובר קלוק דרך הביוס ב 20 אחוז יותר וזה העלה לי תמעבד מ 2.60 ל- 3.120 ואני לא שינתי כלום בקשר לעברור של המעבד רק במארז והטמפרטורה של המעבד במצה רגיל היא 36 מעלות זה בסדר? ואיך אני בודק אותו במצב עבודה יש לכם תוכנות?? ויש אחריות אם נשרף משהו?

13. Started by ratzabi,

??? תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 881 צפיות
  14. היי ! אני בקרוב קונה מחשב ואני צריך המלצות לאיורור לכל המארז ואיוורור למעבד. השימוש של המחשב יהיה יחסית כללי כשאני מידי פעם אשתמש בתוכנות לעריכת סאונד (חובבן) ככה שהמעבד יתאמץ טיפה סביר להניח. ואני רוצה משהו טוב יחסית ומאוד חשוב שיהיה שקט. במיוחד גם שהחדר שלי חם מאוד הקיר שלי הוא קיר זכוכית והוא ממוקם בצורה כזאת שהשמש ממש מבשלת לי את החדר. אני לא מתכוון לעשות אובר קלוקינג וכד' לצורך העניין. יש ברשותי מפרט מחשב ללא אוורור למעבד ולמארז והוא מTMS הומלץ לי לקנות Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 מKSP. רק אני מעדיף שהרכישה תהיה מTMS מאחר ואני כבר מתכנן לקנות מהם. הסיבה למה אני מעדיף לא ללכת לחנויות אחרות היא כי: א. טירטור ואין לי כוח לזה - ב. הם בטח יבקשו כסף עבור התקנה ועדיף …

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  15. Started by liram21,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מערכת קירור מים בסביבות המחיר 500 שקל .. לא איכפת לי אם זה יהיה קיט או לא .. יש לי את המארז הזה: CM690II BASIC. בעיקרון אני רוצה שהיא תחזיק OC טיפה כבד וגיימינג.. (יש לי את המעבד 2500K ואני רוצה להגיע איתו ל-4.8 או 5). המליצו לי על המערכת הזו: XSPC RASA 750 RS240, היא עולה 129 דולר שזה 447 שקל .. מה אתם אומרים ? ויש לי ספק כוח 650W .. נ.ב.- בעתיד אני רוצה להוסיף עוד רדיאטור ובלוק לכרטיס מסך.. השאלה שלי האם המשאבה תחזיק ?

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  16. Hi Amit, Sorry for not responding sooner. Been recovering from the flu. You're due to be contacted on the next mailout for the regular block. Regarding the silver block. I've been collecting serious expressions of interest for a batch order. What I'll be doing is sending out email on the 18th August asking for confirmation of interest to proceed in the way of a deposit, which will be about $100 US via Paypal (or whatever). I'll wait 6 days for payment of deposits, and on the 25th August the order will go in for the silver (and the deposits used to pay for the silver). Once the blocks are finished (~6 weeks after that for delivery/machining), I'll ask for the balance wh…

17. היות ושמעתי שהמאוררים המקוריים רועשים במידה קיצונית אשמח להמלצות לגבי מאוררים ספציפיים שארכוש(כדי להחליף את הרועשים). באם זה מתאפשר, אשמח למאוררים שלא יפגעו בעיצוב המארז. בכבוד רב, אורי נ.ב אני מעוניין במאורר 120MM נוסף על מנת לנצל את ההכנה שמגיעה לכזה, עם המארז.

• 12 תגובות
    • 881 צפיות
  18. Started by danyboy,

שלום, המאורר צד במארז שלי (80) יצא משימוש, מה שהייתי רוצה לדעת: 1) יש בעיות מיוחדות עם המאורר הזה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11425 ?(הכי זול שראיתי) 2)במארז יש מאוררים נוספים (עוד 1 (80)+ של הליברטי + מעבד(92?)+ כ.מסך ) עד כמה משמעותית הסכנה של הצטברות חום *? * מה שאני באמת רוצה לדעת : עד כמה דחוף לשים חדש? המחשב בשימוש שוטף ונראה לי לא רק בחמישי אני אוכל לקנות.

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  19. Started by BONO,

ראיתי באתר זיגזג חלון למחשב מה זה עושה ואיך מרכיבים אותו? חותכים את המארז?

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  20. אני מתכנן אוברקלוק מועט-בינוני בעתיד הקרוב אני מתלבט בין כמה אפשרויות: arctic cooling freezer 7 pro - http://www.skypc.co.il/pl_product~10154~18~0.htm 130 ocz vendetta - http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZT9210~18~0.htm 132 האם אלה יספיקו לי? או שעדיף לי לקנות משהו בסביבות ה: OCZ TvanQ High Performance Cooler (עולה 175 שקל - אין לי קישור) skythe mugen - http://www.skypc.co.il/pl_product~SCINF1000~18~0.htm 175 (שיתאים (מבחינת המידות) גם למארז הנ"ל http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=H-550D-F25&Cat2Cat1ID=38&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE ולוח אם asus p5q) תודה

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  21. Started by urizi,

זהו המבנה של המארז מידי שלי. פירקתי ספק ישן והוצאתי ממנו את המאוורר. איפה אתם ממליצים לשים אותו והאם כדאי להוסיף עוד מאוורררים ואיפה? |-------------------------------| | | | * * | -> | | | | | | |**-> | |-------------------------------| מקרא ------ ** מאוורר

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  22. או במילים אחרות, מה זה AUX? לי בבית אין את זה, אבל אצל חבר שלי אוורסט הראתה לו שיש לו טמפ' של "AUX"... הטמפ' הייתה 70 מעלות, אבל אין לי מושג טמפ' של מה זה... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  23. שלום, כבר זמן מה אני עובד על תוכניות למארז שקוף, את המארז עצמו אני מתכוון לבנות בפסח. יש לי כמה שאלות (1) הבנתי שאת המארזים האלה בונים מחומר הקרוי פרספקס, איפה אפשר להשיג אותו ומה מחירו? (2) האם אפשר לבנות את המארז מחומר אחר שקל יותר להשיג? (3) איך חותכים את הפרספקס? האם עם מסור דיסקית או שמסור חשמלי יספיק? בתודה מראש, עומר.

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  24. בשבוע האחרון הרכבתי ב HWZone מפרט למחשבים ב5000 ש"ח והרגע חזרתי מ skypc להתייעץ ובלה בלה הקיצר המפרט שלי היה: E8400 DFI LANParty DK P45-T2RS 4 GB RAM Mushkin WD 500GB HD48700 CM 690 Artic Colling Freezer 7 Pro Zalman Case Fan ZM-F3 120mm X2 צורב DVD Enermax Pro82+ 525W הוא אמר שהכל טוב ויפה אבל יש בעיה בקירור ששמתי. הוא אמר שהקירור למעבד ששמתי הוא בכלל למחשב משרדי והוא דומה מאוד לקירור BOX שבה עם ה E8400 ולא מומלץ בכלל לקחת כזה קירור למחשב למשחקים. הוא אמר שאו שלוקחים את הקירור הכי טוב או שלא לוקחים בכלל כי אין שום קירור טוב משתלם ויעיל באמצע. מה אתם חושבים על זה? הוא שם לי Thermalright Ultra+120 eXtreme לגביי המאוורים הוא אמר לי שהם מרעישים טיפה ולא הכי מומלצים אז הוא ש…

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  25. Started by OuTsIDe,

מין שפריץ כזה כשה עושים זריקות איך מישתמשים בוא ביכלל?

• 5 תגובות
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים