עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. ??? תודה לעונים...

• 14 תגובות
    • 840 צפיות
  2. היי ! ממצב ? [בבקשה, אל תכתבו תגובה רק בשביל זה] יש לי כמה בעיות : 1. יש לי מעבד P4 1.8GHZ ושאר המפרט : via U8588 G-force FX 5200 128MB spectek 2X128 MB DDR WD 40GB ATA SuperTalent case with 5 fans והבעיה היא זו : אני עושה לי OC קטן מ- 1.8 ל-2.0 ופעם הצלחתי ליותר, אבל אחרי כמה ריסטרטים וכיבויים והדלקות של המחשב (יענו שאני מדליק בבוקר, עושה ריסטרט אחרי עידכון של הנורטון, כיבוי בלילה וכו') המחשב פתאום לא עולה ואני צריך לעשות ריסט לCMOS... למה זה קורה ? אוליי כי אני מעלה את ה-FBS ליותר ממה שהלוח תומך ? (לא נראה לי ... כי ללוח של מעבד עם 400FBS ושהלוח תומך ב-400FBS לא היה ככה אפשר לעשות OC ...) עוד סיבה אפשרית ? הטמפרטורות שלי לא גבוהות בצורה שעלולה לשרף משהו - בעבודת סרק (…

• 10 תגובות
    • 840 צפיות
  3. הזיכרון עובד יציב גם ב 280 אבל המעבד שלי תוקע זה לא בטוח שכול הזיכרונות Uccc יגיעו ל 270+- אבל למי שלא רוצה להוציא הרבה על זיכרון זו בהחלט הבחירה המושלמת....

• 14 תגובות
    • 840 צפיות
  4. Started by lev-27,

אני מחפש קירור שקט מאוד למעבד Q9550. תקציב: 200 ש"ח.

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  5. Started by hysel,

שלום לכולם רציתי לדעת עם מישהו יודע איך לבצע Overclocking על לוח ASUS A7M עם מעבד AMD ATHLON 1333MHz קניתי ערכת קירור של Volcano 7+ עם Artic Silver II תודה מראש נ.ב אני עובד בחברת טלרום פתרונות מחשוב (תמיכה במשחקי מחשב) בתור אחראי המוצרים שלהם כך שאם יש לכם שאלות כל שהם על נושא כל שהוא אל תהססו לשלוח לי מייל או לבדוק את האתר שלי www.4-gamers.com תודה

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  6. Started by most,

שלום, יש לי שני מחשבים ולאחר תקלת ספק באחד מהם אני רוצה לוודא האם הלך רק הלוח או גם המעבד. זה ע"י התקנת המעבד מהמחשב שנדפק לזה שתקין. השאלה: האם אפשר להתקין את המעבד ללא משחה (לאחר שניקיתי את המשטחים) רק לצורך הבדיקה או שזה מסוכן??

• 17 תגובות
    • 840 צפיות
  7. Started by MAOR,

מארז Dragon DA-01BLD Full Tower: האובר קלוק שלי הוא מפנטיום 3 733 אם באס 133 ל 825 אם באס 150 המעלות (בשעה 10 בלילה בירושלים הקרירה) IDLE - 23 Full Load - 29 תמונות (החוטים כולם מאחורי הלוח ולא רואים אותם ! מחר אני יביא תמונות כי המצלמה שלי לא אצלי) http://forums.ort.org.il/files/30/1599056/9509702.jpg http://forums.ort.org.il/files/30/1599058/9212384.jpg http://forums.ort.org.il/files/30/1599061/1239057.jpg מה אתם אומרים ?

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  8. Started by Ran B,

אוקי חחח יש לי במחשב 384MB זיכרון..(ddr) עכשיו זה מוחלק לשני כרטיסים בצורה מוזרה! אחד מהם הוא 128MB DDR 133MHZ (שזה 266MHZ) והשני תתפלאו לשמוע 256MB DDR 400MHZ (שזה 800MHZ!) עכשיו את השני קבלתי כפיצוי בגלל שקבלתי את המחשב עם כרטיס 256MB דפוק אז בשקתי שיחליפו לי וקבלתי פיצוי כרטיס הרבה יותר טוב עכשיו בגלל שהמהיריות שונות הבנתי שזה הולך לפי הנמוך..שזה יוצא מאוד חרא הזכרונות איטים אז יש אפשרות שאני לפחות אעשה אוברקלוק לכרטיס אחד (הכוונה ל 128) שטיפה יגיע ליכולות? אם יש אפשרות לעשות OC לכרטיס אחד אז איך עושים?? תודה רבה, רן.. : ???

• 12 תגובות
    • 840 צפיות
  9. Started by danielbr,

טוב שאלתי כבר בהרבא פורומים ולא ענו לי אז אני שואל אותכם: האים אני יכול לעשות אוברקלוקינג רק למעבד? הבעיה שלי שיש לי לוח אם של INTEL והבנתי שקשה מאוד אם בכלל אפשרי לעשות לו אוברקולקינג ויש לי מעבד P4 1300MHZ שעובד בעומס ב 45מעלות!! אז אני יכול לעשות??? ואיך?

• 13 תגובות
    • 840 צפיות
  10. Started by idofr,

הזמנתי משחה טרמית ואני חושב שאני צריך דבק מה ההבדל בניהם ולמה כול אחד משמש????? :-\

• 10 תגובות
    • 839 צפיות
  11. היי, אני מחפש כל מיני תמונות של מאווררים ופתרונות קירור (עדיפות למשוגעים כאלה), אם יש איזה אתר טוב לזה, אני אשמח לקבל כתובת. תודה שי

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  12. Started by Davidmag1,

אוקי אז אני עומד על 3.1 והטמפ' במנוחה שהמאורר מסתובב על מקסימום ז"א 2700 היא 37 ככה אבל הוא עושה רעש אז אני מוריד אותו ל1900 אז הטמפ' 40 במאמץ עם הסופר פאי הוא על 45-47 הטמפ' בסדר? אני ימשיך לעלות אחרי שאני יסיים עם היציבות שלו אחרי זה אני יבדוק עם אורטוס במשך שעה ככה ויראה אם אני יכול להמשיך. אז הכול תקין עד עכשיו?

• 12 תגובות
    • 839 צפיות
  13. מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  14. אני רוצה להגיע ל3.5 ghz בלי לעבור למעבד את מתח בסביבות ה1.22 וגם יצרתי מחלק של 1:1 ועכשיו אני עם הזכרונות על 800 והם בלי קירור שאני ממשיך תאוברקלוק אני יעבוד ת800 זה עלול להזיק להם ? טמרטורה במאמץ לא עובד את ה68

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  15. היות ושמעתי שהמאוררים המקוריים רועשים במידה קיצונית אשמח להמלצות לגבי מאוררים ספציפיים שארכוש(כדי להחליף את הרועשים). באם זה מתאפשר, אשמח למאוררים שלא יפגעו בעיצוב המארז. בכבוד רב, אורי נ.ב אני מעוניין במאורר 120MM נוסף על מנת לנצל את ההכנה שמגיעה לכזה, עם המארז.

• 12 תגובות
    • 839 צפיות
  16. Started by shaynet,

עשיתי OC ל6600GT שלי והמהירות האחרונה של הליבה שהיתה יציבה היתה 561 ראיתי אנשים בפורום הזה ובפורומים אחרים שהגיעו למהירויות גבוהות בהרבה בלי שינוי מתחים האם נפלתי על ליבה דפוקה או שאני עושה משהו לא נכון? נ.ב. האי יציבות מתבטאת בכך שבזמן שאני מריץ את 3DMARK באחד המבחנים הוא נתקע לכמה שניות

• 11 תגובות
    • 839 צפיות
  17. שלום, ברשותי מחשב נייד מדגם Gigabyte W566N. Intel Mobile Core 2 Duo T7500 GeForce 8400m GS Win XP במשך החודש האחרון טמפ' המעבד התחיל לקפוץ כשהוא נמצא בכל מאמץ כלשהוא, בין אם זה משחק או קידוד סרט. לאחר כחמש דקות לערך טמפ' המעבדים מגיע לשיאו (100C) ולאחר עשר דקות עד רבע שעה המחשב נכבה. גם אם אני משחק במחשב מאוד פשוט כמו דיאבלו 2, או הירוס 3, הטמפ' קופץ באופן מיידי ולאחר אותו זמן קצר שציינתי המחשב נכבה. כשהמחשב לא נמצא במאמץ טמפ' המעבדים נמצא באזור ה-55. פתחתי את המחשב (עד כמה שיכולתי) וניקיתי אותו מכל אבק שהיה. ללא הועיל. בצעתי בדיקות ב OCCD: http://img39.imageshack.us/gal.php?g=2009051318h11cpu1.png

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  18. כולם מכירים את ה-NF-S12 החרישי, אבל קשה להמליץ עליו במקרים שיש צורך ב-CFM גבוה או הפרש לחץ גבוה (רדיאטורים, HSF וכו'). תוסיפו לזה מחיר גבוה ותמצאו שבהרבה מקרים אפשר פשוט "להחליש" מאוורר זול יותר ולקבל תוצאות קרובות (רובוקופ אולי יכול להבחין בהבדל בין 8dB ל-17dB, אני לא). ולפני שמעירים לי שתוספת של 9dB משמעה עוצמה חזקה פי 2.7 - אני יודע את זה. זה עדיין שקט בהרבה מהקולות שהבטן שלי עושה עכשיו. בכל מקרה, קבלו את NF-P12. במקום 7 להבים כמעט מאונכים למישור הזרימה יש לו 9 להבים כמעט מקבילים למישור שביחד כמעט מכסים את שטח המאוורר. מה זה נותן? לחץ. כשאתה צריך לדחוף/למשוך אוויר לתווך עם התנגדות גבוהה (=צפוף) כמו סנפירים של HS או רדיאטור, הסנפירים המאונכים של ה-S12 מתקשים לשכנע את הא…

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  19. Started by Achilllles,

אני מחפש מאוורר 140mm עם תאורת LED כחולה הכי טוב מעדיף משהו שקט אבל ביצועים יותר חשוב לי אשמח אם תציעו כמה סוגים שאפשר להשוות ביניהם. המאוורר לא חייב להיות מהארץ אני יכול להזמין מחול.

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  20. אני מנסה עכשיו לבצע בדיקה למעבד עם התוכנה SP2004 וכמעט אחרי חצי דקה או פחות למעבד #1 ישר אני מקבל שגיאה Type: Small FFTs - stress CPU Min: 8 Max: 64 InPlace: Yes Mem: 8 Time: 15 CPU: 3330MHz FSB: 333MHz [333MHz x 10.0 est.] 26/01/2008 21:05 Beginning a continuous self-test to check your computer. Press Stop to end this test. Test 1, 800000 Lucas-Lehmer iterations of M172031 using 8K FFT length. FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4 בעוד שלמעבד #0 הוא הצליח להחזיק יותר מ10 דקות.. עכשיו, אני יודע ש10 דקות זה לא מספיק אבל מצד שני איך זה יכול להיות שמעבד אחד מצליח להחזיק יותר מ10 דקות בעוד שהשני ישר עושה שגיאה אחרי פחות מחצי דקה..? ובמשחקים (גם כבדים וגם קלים…

• 11 תגובות
    • 839 צפיות
  21. Started by liran_h,

שלום יש מעבד פקסקוט 3 גיגה שיש לו בעית רעש (אינטל מקורי) אני רוצה המצלה להחלפת מאורר שיהיה שקט משהוא שיתן רעש כמו 2000 סיבובים של המאורר המקורי של אינטל (בזמן עבודה רגילה ללא מאמץ) כמו כן כרגע המעבד עובד קבוע על 5400 סיבובים לשניה והטפרטרות עומדות על 52 מעלות למעבד ו 37 מעלות ללוח האם שהוא AUSUS דגם p4c800 e dulex תודה מראש

• 15 תגובות
    • 839 צפיות
  22. Started by Access Denied,

החברה ב-thermaltake לא קמים מהשולחנות שם לשנייה.. וזה הפלא החדש שלהם: הוא נקרא SpinQ אז נכון שהוא לא הקירור הכי טוב ויעיל בעולם, אבל לעזאזל הוא יפה.. ביקורת: http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Freview2k8.blogspot.com%2F2008%2F10%2Fthermaltake-spinq-cpu-cooler.html&hl=en&ie=UTF-8&sl=auto&tl=en

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  23. Started by SUPER300,

האם זהו קירור האוויר הטוב ביותר למעבד? מישהו יודע מהו קירור האוויר הכי טוב למעבד? והאם הnoctua שקט?

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  24. Started by maphisto,

לכל אלו שקונים AC3 באיזה 70 שקל לגרם הינה השוואה בין גריזים טרימים !!! לי יש כרגע DOW CORNING 340. מקצועי לתעשיה שעולה 70 שקל ל 350 גרם !! http://www.a1-electronics.co.uk/Heatsinks_Cases/Heatsinks2/HeatsinkPastes_Mar02_pg2.shtml אני לא רוצה להכנס פה לשיקולי טיב המוצר AC3 לדעתי הוא מעולה . כל העיניין שהוא לא שווה את התשלום הגבוהה מאד!

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  25. Started by עינב,

שלום לכולם . קניתי לפני יומיים סניק+קירור למעבד של INTEL עלה לי 80 שקל (חפיף) . עכשיו ששמתי אותו שמתי בלי משחה טרמית , וכרגע טמ"פ המעבד 28 מעלות , והמאורר עובד נורא מהר 4300RPM ועקב זה הוא עושה רעש (זה שהמארז פתוח). שהמארז סגור הטמ"פ עולה ל 33 מעלות 36 מעלות והמאורר מתחיל לעלות בקצב עצבני ל 6000RPM ואפילו 7000RPM ועושה רעש אדיר של טרקטור. אני רוצה להבין מה הסיבה לכך ומה ניתן לעשות ..???

• 8 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.