אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
היי, א. רציתי לדעת האם אפשר לחבר גשרים (לפתוח מכפלה) במעבדי AMD על ידי Thermal Adhesive של Artic Silver? ב. אני רוצה לעשות זאת על מעבד את'לון 900MHz, ולעלות קצת את המכפלה. האם מישהו יכול להגיד לי איך המעבד הזה בהמהרה (ליבת T-Bred אם אני לא טועה)? הטמפרטורות עכשיו הן: מנוחה: בסביבות 40-45 עבודה: 50-55 (אפילו פחות, אנילא זוכר במדיוק, המספרים שהובאו הן במקסימום) ג. רציתי לדעת מה יקרה כאשר אני אפתח את המכפלה, כלומר האם התפריט בלוח, יש לי לוח של AOpen דגם AK73Pro, אמור להרשות לי לשנות את המכפלה או שאני עושה זאת על ידי הג'מפרים בלבד? תודה מראש, R.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=201&code=013 http://img376.imageshack.us/img376/84/front9zi.jpg http://img376.imageshack.us/img376/683/front28qu.jpg אני מת לקירור הזה
-
- 9 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הי, בלוח שלי ניתן לשלוט ע"י תוכנה רק על המאוורר של ה-CPU. יש לי מאוורר אחר שמרעיש ואני רוצה להשתיק אותו כשצריך. חשבתי לעשות את הדבר הבא: 1. לחבר את המאוורר של ה-CPU לחיבור של מאוורר אחר בלוח (נניח, המאוור של ה-CHASIS) 2. לחבר את המאוורר המרעיש לחיבור המאוורר של ה-CPU 3. בעזרת התוכנה אוכל לנתק את מאוורר ה-CPU וכך למעשה לשלוט במאוורר המרעיש השאלה היא האם זה מותר, והאם זה יכול לפגוע בניטור תוכנה של משהו...? לא אכפת לי שמאוורר ה-CPU יהיה תמיד על מכסימום RPM כי הוא שקט ובכל מקרה זה עדיף. תודה מוטי
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
שלום.. יש לי ספק זרוק כלשהו (מצאתי זרוק ליד השכונה) ...שהוצאתי ממנו את המאוורר עכשיו אני שואל האם ניתן להישתמש במאוורר הזה לקירור המארז? אם כן זה יהיה מעולה... דבר שני איך ניתן לדעת אם הוא המאוורר פועל מבלי לחבר אותו ללוח שלי (מפחד שלא יעשה לי איזה משהו) ? דרך אגב זה מאוורר 80 מ"מ , 12v ,ורשום עליו שם כזה : SUPERRED רשמתי לכל מקרה...אם זה עוזר תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
בשעה טובה החלפתי סןף סוף את גוף הקירור למעבד שלי. הקירור הוא Thermaltake Silent Boost למעבד AXP 2500. וכעת לפני שאני מחליף בין המאוררים, העפתי מבט במדריך כאן - איך להחליף משחה טרמית ( http://hwzone.co.il/guides/as_apllying/2 ). וכתוב שם שממולץ לשים משחה טרמית גם על בסיס ההיטסינק. רק שלהיטסינק שבמדריך יש מעין ארבעה חורים, שלפי הבנתי, אמורים לספוג את המשחה פנימה, ובכך למנוע חיכוך בין המשחה למעבד עצמו. בכל מקרה, ל Silent Boost שקניתי אין חורים כאלה בבסיס ההיטסינק, ורציתי לדעת אם בכל זאת ממולץ למרוח קצת משחה על הבסיס .. ? האם זה מסוכן ? תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות OC ללוח הזה אבל התדרים של ה-PCI/AGP עולים ל-41/82 יש דרך לנעול אותם ?
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
האם ניתן לעקם היטפיים? במקסימום 70 מעלות... נמאס לי מהרעש של המאורר ציפסט אז ראיתי פיתרון מעולה שמגיע עם חיבורים אוניברסליים רק את ההיט פייפים צריך להתאים. http://www.aerocool.us/p-cooler/vm-101/vm101.htm
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני לא איפה אני ממהיר את באס בלוח שלי. חיפשתי בביוס ולא מצאתי כלום. יכול ליהיות שבלתי אפשרי לעשות לו OC? :-\ תעזרו לי בבקשה!!!
-
- 11 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לשדרג מעט את המחשב הנ"ל ולשם כך יש לי מספר שאלות ובקשה אחת: 1. על סמך הנתונים הר"מ ניתן קצת להאיץ ולשפר ביצועים ? 2. לאחר הרכישה המקורית של המחשב הוספתי בהמשך מודול זיכרון 128MB שעכשיו לאחר שהיום התקנתי את הEVEREST אני נוכח לדעת שהתוספת הקטנה הזו אינה עובדת באופן האופטימלי (100 במקום 133mhz)מה וכמה מומלץ להוסיף/להחליף - המחשב בעיקר מיועד לצרכים של ילד (5) -למשחקי לומדה וכו.. 3. "גילוי" נוסף שאליו התוודעתי עם הורדת התוכנה - מהירות שעון CPU 400/800 ? אני מנסה לפשפש בזכרוני 7 שנים אחורה לתאריך שהמחשב נרכש ולא יכול לומר בודאות אם קניתי מעבד במהירות 400 או 800 MHZ האם יכול להיות שהוא באמת אמור לעבוד במהירות 800 ומשום מה עובד על 400 ? 4. אשמח אם מישהו י…
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-
-
יש לי ג'יגה RDRAM 1066, לא שאני מפגר ורוצה שהם יעבדו מהר יותר ממה שהם עובדים כי המחשב מטוס, אבל האם בעקרון ניתו להמהיר זכרונות כאלו ומהי הדרך הנכונה - אני יודע שיש בסה"כ לוח אחד או שניים לכל יצרנית גדולה שעובד עם זכרונות כאלה (INTEL 850E) אז איזה מהם הכי מומלץ ? ABIT, EPOX GIGA ASUS ?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב ישן p2 350 המפרט שלו : מעבד 350 , לוח אם ישן ( לא יודע מה הסוג שלו) , הרד דיסק 6 gb , זכרונות 256 mb , כרטיס מסך gforce 7000 , והשאלה שלי האם ניתן לעשות oc למחשב הזה או לא
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שאלה בכותרת ואני מתכוון אם יש לי מערכת דיי טובה וכרטיס מסך פשוט משהו כמו ה7300 שלא אכפת לי ממנו אני יוכל לעשות לו אוברקלוק ללא קשר ללוח אם / מעבד כדי לא להרוס או לשנות אותם?
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
intel pentium 4 2.0 ghz 478p 512 cach 100mhz fsb 400 mhz bus northwood intel motherboard d850mv chipset i850 southbridge ich2 geforce fx 5500 agp x4 128mb samsung 128x2 rdram 400mhz maxtor 40gb יש מצב ל-OC??
-
- 3 תגובות
- 396 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שאני רוצה למכור ובמקומו לקנות שני מחשבי פנטיום 3. המחשב הוא פנטיום 4 1700, האם אפשר להפוך אותו ל2600 ובכך למכור אותו ביותר ממה שהוא אמור לעלות? זהו המפרט של המחשב שיהיה לכם יותר קל להעריך אם ניתן בכלל לבצע בו OC ועד כמה בערך אפשר להגיע. והאם לאחר OC תוכנות כמו SANDRA יכתבו בדוחות שלהם על המחשב את הנתונים המקוריים או החדשים שבוצעו על ידי OC? Model : Intel® Pentium® 4 CPU 1.70GHz Speed : 1.70GHz Performance Rating : PR1870 (estimated) Type : Standard L2 On-board Cache : 256kB ECC Synchronous ATC (8-way sectored, 64 byte line size) Mainboard Bus(es) : X-Bus AGP PCI IMB USB i2c/SMBus MP Support : No MP APIC : Yes System BIOS : Intel Corp. PT84520A.86A.…
-
- 9 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש מטלות כבדות שלוקחות הרבה חשמל \ הספק ויש כאלה שמשום מה לא האם ניתן באופן אוטומטי לעלות את התדר בהתאם ליכולת של הקירור נניח והוא מסוגל להגיע לחום סביר ב 200 WATTS אז המעבד יעלה את התדר עד שהוא יגיע לוואט תודה
-
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
- 2 followers
-
-
הבנתי שלמעבד יש יכולת של OC פנימית מוגבלת שלא מצריכה קירור חדש ויכולת גבוהה מדי בOC, זה נכון? תודה
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם אני יכול לעשות OC אפילו קטן עם המפרט הבא: INTEL C2D E6750 לוח אם: GIGABYTE 945GCMX-S2 זיכרון:KINGSTON 1 GB DDR 2 677MHZ כרטיס מסך: HD4850 גרסאת TOXIC של סאפיר.... האם ניתן לעשות OC אפילו קטן למעבד?אם כן לאיזה תוצאות אני יכול להגיע?
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
http://img90.imageshack.us/img90/8420/831349248om.jpg
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הגעתי לביוס ואין בו את שינוי ה-FSB והכל.. קראתי גם שרוב לוחות האם החדשים לא מאפשרים אוברקלוק דרך הביוס. אז ישנה דרך לעשות אוברקלוק אחרת?
-
- 11 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי אתמול התקנתי תוכנה שנימצאת בתקליטור של לוח האם זיגבייט , שבא אפשר לעשות אובר קלוקינג למעבד דרך תוכנת הפעלה XP , לא דרך הביוס . הצלחתי לקבל 2100 GHZ במעבד (AMD3800) עוד 10% , הרצתי 3DMARK06 וקיבלתי 8230 נקודות במקום 7632 במהירות סטוק. אבל שהעלתי ל2150 כל המערכת קרסה , האם זה אובר קלוקינג תקין דרך הXP? רוני
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של EPOX וזה בא עם תוכנה שקוראים לה NVIDIA system utility והbus של הAGP נמצא על מינמום מה זה אומר? אם אני יגביר את הBUS הוא יעבוד יותר טוב? יותר מהר? יתחמם יותר? אני לא ממש מבין בזה :] והאם בכלל כדאי להישתמש בתוכנה הזאת? תודה
-
- 4 תגובות
- 434 צפיות
-
-
Elitegroup K7SOM SIS 730S Motherboard Bundle w/CPU Duron 1600XP+ האם ניתן לעשות למעבד שבא עם הלוח OC ולהגיע לתוצאות טובות? (כמובן לאחר החלפת הקירור לקירור טוב יותר..)
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, האם בלוח האם הרשום למעלה, ניתן לפקח על המאוורר של המעבד? הוא מחובר ב4 פינים אך עדיין בFANSPEED לא רואים את המאוורר
-
- 11 תגובות
- 724 צפיות
-
-
המעבד הוא מהשבוע הראשון של 2004 יענו 01 2004 .המעבד למרות הסטפינג אינו מוצלח מאוד באובר קלוק לכן ברצוני לפתוח את המכפלה שלו ורציתי לדעת אם זה אפשרי ?אם כן מישהו יכל להפנות אותי למדריך אשר מסביר איך לעשות את זה????שמעתי משהו כמו מוד עיפרון? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 462 צפיות
-
-
האם ניתן לפתוח בצורה פשוטה כלשהיא צינורות נוספים מעבר לסטנדרט ב- X1900GT ATI?
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-