אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה קצת להיתעלל במארז של המחשב הישן שלי המטרה לצבוע את כולו בשחור מראה (חלק) ושבצד המארז יהיה חתוך " INFECTED MUSHROOM " ושהוא יזהר בכחול אחריי שאני ישים איזה לד . רציתי לשאול האם כדאי שהאותיות שאני חותך האם כדאי שהם יהיו רק בעליי קוים ישרים ....או שהם יכולים להיות גם מעוגלים ואז זה בטח מצריך דיוק של ממש. אם מישהו יכול להביא לי איזה שבלונה יפה של האותיות אני ישמח ......כי היחיד שמצאתי זה זה INFECTED MUSHROOM ועם איזה מכשיר כדאי לחתוך?
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני צריך שה SMART FAN שלי יסתובב במהירותו המקסימאלית כל הזמן, איך אני עושה את זה בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
בשיטוטים קלים בפורומים של AnandTech מצאתי טבלה נחמדה שכוללת את כל הסטפינגים לסדרת ה-AthlonXP בעלי ליבות הפולימינו, וכדיי לעשות לנו חיים קלים יחד עם דירוג מ-1 עד 10 לסטפינג הכי טוב לאוברקלוקינג.. קבלו אותה: לגזור ולשמור! ההודעה המקורית בפורום AnandTech
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, אני בזמן האחרון סורק את הפורם כדאי להבין איזה מפרט להרכיב לעצמי ועלתה לי שאלה קטנה. בכל המפרטים שהרכיבו לאנשים שביקשו תמיד שמו להם קירור למעבד (לרוב הkatana). עכשיו השאלה היא כזו, האם הi5 2400 באמת צריך קירור? ראיתי שלרוב שמים את הקירור ל2500 ומישהו זרק שאם לוקחים את ה2400 אז קירור הוא לא כזה נחוץ. חשוב לציין שהמארז הוא aurora של ג'יגבייט ולא מתוכנן O.C.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד e7300 לאחר 3 שנים המאוורר מרעיש קצת וחשבתי להחליף את קירור הסטוק אשמח להמלצה לאחד טוב וזול ככל האפשר חשבתי על zalman CNPS7000V-AlCu או arctic alpine 11 אין oc או דרישות גבוהות מחשב סטנדרטי אשמח להמלצות תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הטמפרטורה נמוחה... נמוחה מידי... 28 במנוחה ומקסימום 40 במאמץ קירור סטוק אך זה יכול ליהיות?!? יכול ליהיות שזה איזה משהו בהגדרות וגם מוריד ביצועים? אני יודע שזה טמפרטורה טובה אבל זה ממש מוזר...
-
- 11 תגובות
- 644 צפיות
-
-
כרטיס מסך בחום 80 C במאמץ זה בסדר?? 7800GT
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום,יש לי מחשב ישן פנטיום3 שקיבלתי אבל קיבלתי אותו בלי מאורר ובכלל בלי קליפסים אלא רק סינק,אז איכשהו לקחתי חוט ברזל שמכוסה בפלסטיק וקשרתי את החוט סביב מאורר ממש קטן (20מ"מ) והסינק,בקיצור אין לי קליפסים ואני צריך לחבר את הקירור שלא ייפול שאני יעמיד את המארז,אני רוצה לדעת אם מדבקה טרמית תוכל להדביק (לא כ"כ חזק העיקר שלא ייפול) וגם לעשות לפחות טיפה תעבודה כי הטמפ' לא ממש משנה העיקר שהמחשב לא יישרף נ.ב (אם מישהו מוכר קירור עם קליפסים לP3 לא משנה איזה כי עכשיו אני לא יודע איזה סוקט זה כי המחשב עדיין לא מחובר סופית) אבל מה שאני כן יכול להגיד שזה קירור סינק שחור בצורת פסים,ועליו מאורר דק שלא תפוס עם קליפסים או משהו פשוט מונך עליו ואיכשהו זה לא יורד
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
ועוד שאלה הביג טייפון קטן יותר מהטוניק 120 כי זאת בעצם השאלה אני רציתי קירור טוניק אבל הבנתי שהוא לא נכנס במארז- RAIDMAX SAGITTA אז בגלל זה אני יקח את ה-BT
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
יש איזה חומר אחר שאני יכול לנסות אותו במקום הצבע המוליך
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הי, מקווה שזה שייך לכאן. יש לי מאוורר של זלמן 80mm אחורי שעושה רעש בלתי סביר בהפעלה של המחשב, כעבור מספר דקות הוא מפסיק להרעיש וחוזר להיות שקט כפי שהוא אמור להיות. זה ממש מציק לשמוע מפעל בהפעלה, יש מצב ששימון קטן יעזור? תודה (:
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום אני קונה תמעבד Q6600 ואני רוצה קירור נורמלי ואולי לOC בעתיד הרחוק ... בחרתי בקירור קרור למעבד Thermaltake Mini Typ 90 Value Pack ¤188 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TT-CL-P0343D שהוא נראה לי ממש מצויין + 2 המאווררים שמתווספים אליו ... האם הקירור הזה יספק אותי ? וגם ל OC קטן ? או שאם אני לא עושה OC אני אקח את הקירור הזה קרור למעבד Thermaltake Blue Orb II ¤159 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TT-CL-P0257 אם אפשר דעות בבקשה ... תודה :] המחיר עד 200 ש"ח
-
- 13 תגובות
- 859 צפיות
-
-
(עם זה לא קשור לפורום אז תגידו....) טוב אז יש לי מעבד i5 2500k 3.3GHz ולוח אם:ASUS P8P67 אם אני יקנה קירור מים טוב לכמה אני יוכל להגיע לאחר oc כבד תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום !!! אני רוצה לעשות אוברקלוקרינג לכרטיס מסך ג'י פורס 4 טי איי 4200 עכשיו יש לי כמה וכמה שאלות 1.האם אני צריך לעשות לא מודינג 2.אם כן איזה !? 3.האם שווה לעשות אוברקלוקרינג לכרטיס מסך הזה כיאלו השיפור יהיה ניכר 4.אם מישהו עשה אוברקלוקרינג לכרטיס מסך הזה ויכול להביא לי המלצות 5.(אחחרונה) הייתי רוצה לקבל שמות של תוכנות לאוברקלורינג ו ותוכנות למדידת טמפרטורה
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
ל2000 תגידו לי אם שווה לי בכלל.. תמורת 100 שקל להחליף למעבד 2000 עם סטפינג טוב יותר כל זה בגלל שהסטפינג הנוכחי agoga הורס לי את האובר קלוק השאלה השניה שלי זה אם למעבד ה2000 יש ליבה של 333 או 266 תודה לכל העונים
-
- 8 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
שלום, קניתי שנאי חשוף 300mA 3V וברצוני לבנות מיישר זרם על מנת להפעיל באמצעותו לדים. מישהו יכול להפות אותו לסרטוט מתאים, או להכין אחד בעצמו? בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
או להשאל עם הגנרי של AMD... שווה את ההשקעה (אני לא עושה OC) [זה נותן לי 3 שנים אחריות במקום שנה גם]
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע מעולה, אני מעונין לעשות אוברקלוקינג למעבד יש לי מעבד (CPU) INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT ולוח אם(Motherboard) GIGABYTE GA-N680SLI-DQ6 (CONRO/QUAD) NFORCE 680I HDMI QUAD SLI אני מתשמש בקירור למעבד בביג טיפון של טירמנטק ויש עוד שלושה מאוורים בגודל של 120 מלמטר עכשיו אני רוצה לעשות אוברקלוקינג מי 2400MHZ ל3150MHZ עכישו יש לי חבר שיש לו מעבד כמו שלי אבל לא אותו הלוח והוא הביא לי את הנתונים הבאים להכניס: Cpu Clock 350 Memorey Clock 840 Cpu Voltage 1.3125 or 1.4000 אחרי שהכנסתי את כל הנתונים המחשב עולה ופועל כרגיל אבל עד שהוא מגיעה לשלב שהוא טוען את הווינדוס ואז הוא מעלה מסך כחול ועושה ריסטרט יש אולי נתנוים אחרים שאני צריך להכניס? תודה לע…
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
איך אני יכול לחבר את המאוורר הנוסף שלי ישירות לספק (ליברטי 400)?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, יש ברשותי HD4850 עם קירור של ACCELERO S1.REV2 אך אני מעוניין לקנות מאורר להתקין עליו (120ממ), אפרופו - גם למארז שלי אני צריך מאורר כזה שיכניס אוויר .(אין לי) מה ההמלצות שלכם למאוורר 120ממ, תקין,יעיל, וכמובן שקט !! עם כושר העברת אוויר גבוהה. דגש על המחיר לא יותר מ50 שקל, מכיוון שאצטרך כעיקרון לרכוש 2 אחד עבור ה כרטיס מסך, עם הS1, נ.ב. חשבתי לקנות את הטורבו מודל - 2 מאווררים קטנים שמותאמים במיוחד לS1.. עולה 10 שח בקיאספי - האם מומלץ ? ואחד עבור המארז לסירקולציה תקינה ושקטה !. עד 50 שח כאמור.. שקט חשוב- אוורור וכדומה. החנות שממנה היני קונה זאת קיאספי, תודה רבה לכם מחכה לתשובתם.
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך הלוח למטרות אובר קלוקינג ומה ההבדל בינו לבין ה- EPOX EP-8K9A2 KT 400?! האם כרטיסי מסך של גיגה בייט (ראדאון 9000 פרו) עומדים במתחים של מעל 37 מגה הרץ?
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב, זה התחיל כ- GeForce 2 MX 400 64MB רגיל, עד היום...... להלן מספר מצומצם של תמונות: המצרכים: הכרטיס והמאוורר העתידי הסינק הקטן והלא מועיל: התופסן: המאוורר העתידי: ההתקמצנות על המשחה: הצ'יפ: שמתי משחה חדשה: הדבקת הסינק למאוורר: הלחמת המאוורר לחיבור: התוצאה : מהצד: מקוה שנהנתם מהתמונות, אשמח לקבל תגובות, הערות, הארות, בקשות, עצות וכל מה שתרצו !
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראיתי הרבה פעמים שמדברים שכדאי לקנות מעבד X שיוצר בדיוק בשבוע Y. (כדי להמהיר בצורה טובה יותר, כלומר שהמעבד הנ"ל יותר מתאים לאוברקלוק) למה זה אמור להיות משנה באיזה שבוע הוא יוצר? מה, יצור המעבדים איננו אחיד לאורך כל השבועות? כל שבוע מחליפים שיטת יצור?... אשמח אם תענו, תודה.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אז חשבתי לקנות אותו..! http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0025/cl-p0025silentTower.htm ולהוציא את המאורר הלבן...ולקנות את זה http://www.thermaltake.com/dcfans/35drivebay/a2002.htm ולשים את 2 מאוררי ה90mm...שאלה המפרט שלהם.. Fan Dimension 90x90x25 mm Rated Voltage 12V Started Voltage 7V Rated Current 0.25 A Power Input 3.00 W FAN Speed 1300±200 R.P.M~ 3000±10% R.P.M MAX. Air Pressure 4.3mmH2O Max. Air Flow 64.42CFM Noise 17 dBA at 1300 RPM~ 36.5 dBA at 3000 RPM Bearing Type Sleeve Life Expectation 30,000 Hours Connector 4 Pin אתם אומרים שזה טוב??..או שלא שווה להשקיע ככה בקירור.... שזה יוצא ביחד 350 שח ככה...
-
- 17 תגובות
- 938 צפיות
-