עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by hell,

יש לי כרטיס של GIGABYTE ואני לא ממש רוצה לישרוף אותו אבל אני רוצה להריץ QUAKE4 חלק על אולטרה והוא דורש 500MHZ לזיכרון וכשאנ יעושה לו בכל זאת הוא מוציא אותי מהמישחק חרי כמה שניות וזה קרה כמה פעמים.... בבקשה תסבירו לי איך אנ יעושה OC בטוח יחסית שיביא תוצאות טובות ובצורה פשוטה

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  2. Started by borgol,

שלום,קניתי היום גוף קירור accelero twin turbo pro לכרטיס מסך שלי 8800gt. עשיתי לו אוברקלוק יחסית קטן (נראה לי) עם rivatuner לערכים: core: 600 >> 700 memory: 900 >> 950 שמתי את הסיבוב של המאווררים של הכרטיס מסך על 100% ובכל זאת אני לא מרגיש שום שינוי לטובה בביצועים. מוזר. בלי קשר לזה כשקניתי את המחשב לפני כמה שנים עשו לי אוברקלוק למעבד בחנות לערכים הבאים: מתח - 1.3875 מכפלה - 11X280 מכפלת זיכרון - 2.4X280 מאז עשיתי כמה עדכוני גרסאות לביוס וכל האוברקלוק התאפס. היום החלטתי להחזיר את האוברקלוק שוב פעם (דרך הביוס) לערכים שעשו לי בחנות, אבל משום מה גם cpu-z וגם everest פשוט לא מזהים לי האוברקלוק, ואני גם לא מרגיש שום שינוי בביצועים! מה עושים? מפרט מחשב (מ- everest)…

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  3. Started by Pure-Gold,

איפה ניתן לקנות פרספקס באזור המרכז ( ראשל"צ, נס-ציונה, יבנה ). תודה

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  4. מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  5. Started by fire15,

יש לי AX1700 והמעלות שלו הם 57 ויש לי Volcano 7 האים זה נורמלי ?

• 13 תגובות
    • 825 צפיות
  6. Started by k_700,

אז ככה יש לי מעבד AMDX2 3800 , לוח אם לאן פארטי של DFI כרטיס מסך 7800GT של EVGA. קירור: ביג טייפון לא עשיתי אובר קלוק. האם הטמפרטורות יציבות? לינק למי שלא רואה: http://img140.imageshack.us/my.php?image=njac3gn.jpg

• 14 תגובות
    • 825 צפיות
  7. שלום, ברשותי מחשב נייד מדגם Gigabyte W566N. Intel Mobile Core 2 Duo T7500 GeForce 8400m GS Win XP במשך החודש האחרון טמפ' המעבד התחיל לקפוץ כשהוא נמצא בכל מאמץ כלשהוא, בין אם זה משחק או קידוד סרט. לאחר כחמש דקות לערך טמפ' המעבדים מגיע לשיאו (100C) ולאחר עשר דקות עד רבע שעה המחשב נכבה. גם אם אני משחק במחשב מאוד פשוט כמו דיאבלו 2, או הירוס 3, הטמפ' קופץ באופן מיידי ולאחר אותו זמן קצר שציינתי המחשב נכבה. כשהמחשב לא נמצא במאמץ טמפ' המעבדים נמצא באזור ה-55. פתחתי את המחשב (עד כמה שיכולתי) וניקיתי אותו מכל אבק שהיה. ללא הועיל. בצעתי בדיקות ב OCCD: http://img39.imageshack.us/gal.php?g=2009051318h11cpu1.png

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  8. Started by Internal,

אז טוב חשבתי על 2 מאווררים למארז 1 של vantec 80mm ושני Generic 60mm(להוציא אויר) ו עוד 2 יש לי עכשיו רגילים מכניסים אויר מהצד. Vantec Iceberq ל זיכרונות לכרטיס מסך Zalman ZM80C-HP ו מעבד CoolerMaster KI4-7H52A אם יש חלקים עדיפים וזולים יותר אשמח לשמוע כי ניראה לי שעברתי את התקציב אבל חפיף

• 11 תגובות
    • 825 צפיות
  9. היי. קניתי מחשב בשעה טובה, וביקשתי מהחנות שיעשו לי אוברקלוקינג (באחריות). איך אני יכול לברר מה המהירות האמיתית בה המעבד שלי עובד עכשיו ? (הורדתי CPU-Z, אני לא כ"כ מבין איך אני קורא את הנתונים שמופיעים שם, הם גם משתנים מדי פעם...) תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  10. יש לי במחשב 768 RAM 512 של קרוסאייר שקניתי ועוד 256 של לא יודע מי רציתי לדעת אם אפשר לעשות איכשהו לזכרונות אוברקלוק? יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 4 MX440 (לצערי) ומלא משחקים לא פועלים עליו....בגלל שהוא MX אם אני אעשה עליו אוברקלוק משחקים כאלה כן יפעלו? יש בכלל טעם לעשות לו אוברקלוק? ועכשיו לשאלה קצת יותר ניובית מקודמותיה... איך אני עושה בכלל אוברקלוק? אני יודע להתקין תוכנה של טמפרטורה ולבקר טמפרטורות אבל אני לא ממש יודע מה הטמפרטורות המקסימליות שמותר לי להגיע אליהן לא שאמורה להיות בעיה כי המחשב שלי יחסית קר מבפנים מישהו יכול להביא לי לינק לתוכנה של טמפרטורות?

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  11. Started by idan_soffer,

תראו יש לי דבר אחד לומד לכל החכמים שמפוצצים את המחשבים שלהם ב 10 מאווררים. תראו זה מתחיל ככה קודם כל אם אתם עושים כל כך הרבה פתחים במחשב עם מאוורים הדבר הגדול ביותר שזה יביא לכם למארז זה אבק והרבה ממנו וזה הורג את המחשב תאמינו לי זה הרג לי אחד כבר למה לעזאזל לפוצץ את כל המחשב מאווררים ????? תשאירו את הדלת פתוחה ושימו מאוורר שולחני קטן 20 שקל ותכוונו אותו כלפי פנים למה להשקיע כל כך הרבה כסף בשטויות?!?!?! לחורר את המארז מכל הכיוונים ?!!? למה??? גם ככה נכנס לכם מלא אבק למחשב אז תשאירו פתוח! זה יותר טוב זה סירקולציה אלוהית (פילטרים זה בולשיט כי אם המאוורר טוב אז תוך יומיים כל הפילטר מתלךלך ומתחיל ללכלך) תחשבו על זה!! ותגיבו! דרך אגב הייתי בחדרי עריכה איפה שהמחשב מקבל את המעמ…

• 13 תגובות
    • 825 צפיות
  12. Started by es88,

מפרט: c2d 6320 1.80GHZ, Asus P5B, 4GB DDR2 800MHZ, HD 4770 מחובר לטלווזיה 42 LCD. הייתי מעוניין לעשות אוברקלוק, ממש בקטנה למעבד, הבנתי שאני יכול עם ידע קצר, ובלי להיות מומחה לפחות להגיע עם המעבד ל2.2, 2.3. אני הייתי מעדיף לא להתעסק עם הביוס, והבנתי שיש תוכנה של של אסוס שנקראת AI SUITE, שיש מד מסויים, שאפשר לאט לאט לעלות אותו, והוא כבר מעלה הכל לבד, כלומר מתחים וכל מה שצריך, המליצו לי על תוכנה שנקראת OCCT או OCCP לבדיקה של מאמץ וטמפרטורה של המעבד. הבנתי שלא כדאי לי לעבור את 1.6V, ושהמעבד לא יעבור טמפרטורה של 75C. יש עוד אולי איזה כמה דברים בתור מתחיל לגמרי, שאני צריך לדעת? מעבר לסיכונים כמובן.. אני בתכלס רוצה לעשות אוברקלוק קטן למעבד, פשוט לתת עוד טיפה פוש למערכת בכללי. מ…

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  13. אז בואו נתחיל מהמפרט שלי אז ככה : CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (24 x 100) Motherboard Name MSI 845 Ultra-C Video AdapterNVIDIA GeForce4 MX 440 (64 MB) System Memory 512 MB (DDR SDRAM) Creative SB0350 Audigy 2 ZS Sound Card Intel® 82801BA Ultra ATA Storage Controller - 244B Microsoft Windows XP Professional SP2 לשאלות : 1. עכשיו יש לי שתי זכרונות DDR RAM 256Mb בסה''כ 512Mb יש לי קירור בשבילם אבל עוד לא שמתי את הקירור כי ראיתי שיש שם שתי פסים של משחה טרמית אם אני לא טועה וצריך להוריד שם את שתי המדבקות שמכסות את המשחה הטרמית אז חשבתי אם אני ישים את זה עכשיו אני לא יוכל להעביר את זה לזיכרון אחר אז עוד לא שמתי את זה אז אפשר לשים או לא כיא אני אול…

• 13 תגובות
    • 825 צפיות
  14. Started by tamos,

אני רוצה להחליף את כל המאווררים במארז יש 3 של 80 במארז ואחד של 120 חשבתי שאת ה80 אני יחליף לאלה http://tms.co.il/product/5105 ואת ה120 לזה: http://tms.co.il/product/5104

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  15. Started by moshee13,

שלום חברים שדרגתי את מחשבי מdual core e6750 לi3 540 עם לוח אם של gigabyte GA-H55M-S2V אשמח לעזרה בoc.. כמה שאלות.. 1.מה התזמון שאני צריך לעשות לזיכרונות ddr3 1033mhz של kingston? 2.מה המתח המומלץ לגשרים,למעבד,ולזכרונות? 3.אשמח לעזרה עם הביוס של ג'יגהבייט

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  16. Started by amir77a,

בהגדרות המהירות של ה-BIOS מופיע אצלי 333,400,500,533 בעוד שאני צריך 433. האם האצת ה-FSB ל-216 הוא הפתרון הנכון והמומלץ? תודה.

• 12 תגובות
    • 825 צפיות
  17. המחשב שלי די מספק אותי ומכיוון שהכרטיס מסך לשי (ATI X300SE) קצת צולע ואין לי כסף לכרטיס מסך חדש אז החלטתי לנסות שוב פעם לעשות לו אובר קלוק קטן בשביל לסחוט ממנו קצת ביצועים. פתחתי את המארז ניקיתי אבק הוספתי מאווררים + שתמי 2 מאווררי 80 mm אחד מעל הכרטיס ואחד מתחת לכרטיס ששניהם זורקים עליו אוויר. אז יש לידרייברים של אומגה אפשר להשתמש בהם יש להם AutoOverclock או שיש ATItool או תוגנות אחרות... עם מה לעבוד ואם יש טיפים אני אשמח. נ.ב. בלי הערות מיותרות של "כרטיס עלוב לא מריץ שום דבר אל תתאמץ, תחליף" , וזה משום שאין ל יכסף מיותר לכרטיס חדש. חוץ מזהי הכרטיס הזה הריץ יפה עד היום כל משחק שהבאתי לו (סדרת TW החדשים שבהם, HL2, DOOM3, ריפאבליק קומנדו, DOW:DC, NWN2) זה מריץ יפה מאוד עם …

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  18. טוב המעבד שלי רותח וכבר 3 פעמים המחשב נכבה במאמץ. במנוח הוא על איזה 44 ובמאמץ ראיתי שהגיע ל-78!!!! שזה מטורףףף אני חייב קירור טוב דחוף ואני מתלבט בין zalman 7000 שיש במלאי לקירור מים של טרמלטייק ה-bigwater SE או ה-735 החדש כי הזלמן+התקנה כבר יעלה לי 360 שקל והטרמלטייק שזה כבר קירור מים איזה 680. זה אומנם כמעט כפול אבל זה קירור מים עדיין... יותר יפה גם אולי קצת יותר שקט

• 12 תגובות
    • 825 צפיות
  19. המפרט בצד והנה מידע בנוגע לOC לזכרונות שלי, http://www.overclock3d.net/reviews.php?/memory/corsair_xms2_dhx_pc2-6400_4gb_kit/3 With the timings loosened a little to 5-5-5-12 and the voltage kept at 2.3v, the XMS2 DHX managed an impressive overclock of 174 Mhz (DDR2 349), bringing the kit to a fantastic DDR2 speed of 1149. All the results taken were tested for absolute stability with OCCT stress testing. הגיעו ל1150. עדיין לא 1200 אבל מאוד קרוב. הלוח אם שלי מסוגל להגיע גם ל1300 האם OC מ800 ל1150 יתן שיפור משמעותי בביצועים?

• 12 תגובות
    • 825 צפיות
  20. Started by lidani69,

המעבד שלי הגיע כבר ל79 מעלות (PENTIUM D 930על לוח P5WD2-E PREMIUM). זה עם הקירור המקורי והלא יעיל כמובן... אני מעוניין לקנות לו קירור חדש וחזק (חשבתי על TERMALTAKE BIG TYPHOON) שאלתי בKSP ואמרו לי שאני לא יכול להרכיב אותו אצלי כי צריך מארז FULL TOWER או משהו כזה ושלי ATX אם אני לא טועה..... אם אפשר איזה הסבר קצר והמלצות לגבי אמצעים לקירור המעבד בכיף.... ותודה מראש...

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  21. Started by afik zach,

אני עובד קצת בסוליד והכרטיס מסך שלי לצערי כבר הגיעה למצוי בכל אופן עלה במוחי רעיון שאולי SOFTMOD יעזור אההם... נסיתי בRIVATUNER וכנראה שמשהוא התפקשש ועכשיו גם הדריבר הרגיל לא מגיב בכלל יש כאן משהו שיכול אולי לעזור אם זה? אגב הכרטיס הוא 7600GT הנה קישור למה שעשיתי http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=539&pgno=2

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  22. Started by moshe55501,

ואם אפשר אז אשמח לקבל מדריך מפורט

• 14 תגובות
    • 825 צפיות
  23. Started by danielzy,

יש לי מחשב חדש, מעבד E8400 מארז Tagan EL DIABLO עם Crossfire 4850 בהתחלה לא הבנתי למה המחשב מרעיש, עד שעצרתי עם האצבע את המאוורר של Freezer pro 7 ונדהמתי מהשקט שנהיה פתאום. מישהוא יכול אולי להגיד לי למה הוא מרעיש ועם איזו תוכנה אני יכול לעשות לו בדיקות ? כלומר לכבות לו את המאוורר ולאט לאט לעלות וכו' וכו' והטמפ' של המעבד שלי איתו בערל 45-50 לשתי הליבות.

• 11 תגובות
    • 825 צפיות
  24. Started by beekiller,

שלום חברים רכשתי את המפרט הבא GIGABYE 965-DQ6 E6300 1.86GHZ 2GB RAM KINGSTON VALUE RAM 667MHZ GF7600GT האם ניתן פה לעשות אוברקלוקינג של נגיד 20% ללא סיכון מיוחד? אם כן איך בדיוק עושים ומה צריך לעשות? אני משתמש במאוורר למעבד של אינטל שהגיע איתו תודה על העזרה

• 11 תגובות
    • 825 צפיות
  25. אני מתקדם כל פעם 10 MHZ וכשאני מגיע ל3.0GHZ אני מעלה מתח ל1.5 וממשיך משם, ואז ממש לפני 3.4 הוא קורס ואני צריך לאפס ביוס ידנית. :pissed:

• 10 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.