אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי בחדר 3 מחשבים , 2 סגורים כרגע והשלישי בעל קירור של TT ORB למעבד וספק כח פשוט... משגע אותי שאני שומע את הרעש של המאוורר מסתובב.... השאלה שלי היא כזאת , האם במחירים סבירים יש פתרונות ממש ממש שקטים לקירור מחשב (חוץ מלהוציא אותו מהחדר.. חחח...)
-
- 11 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום , בפורום המליצו לי לנקות אבק לצורך הורדת טמפ' (הכרטיס על 90 מעלות בעבודה) עכשיו , איך עושים את זה? מוציאים את הכרטיס מסך מהמקום ואחר כך את המאוורר מהמקום ואת המאוורר שוטפים במים? או שפשוט שואב אבק עושה את העבודה? (בזהירות כמובן) או שאין ברירה , ומחשב הוא דבר רגיש.. צריך לעבור ס"מ אחר ס"מ עם טישו.. מה ממה שכתבתי נכון , יש אזהרות כלשהם לפני ניקוי אבק? תודה, אבי
-
- 12 תגובות
- 808 צפיות
-
-
הצלחתי להוציא 3200MHZ עם OC במעבד E4300 ככה זה נראה: הנתונים: 350MHZ FSB במכפלת 9X CPU V. 146250 המעבד במצב IDLE נמצא בטמפרטורה של 42 מעלות.(על פי CORE TEMP 0.95) כשהרצתי S&M במצב הרצה הטמפרטורה היתה 66-62 מעלות ואז המחשב עשה לי RESTART(על פי CORE TEMP 0.95) בביוס מכוון אצלי שחום המעבד יהיה עד 66. מה אתם מייעצים, לעלות את הגנת המעבד ל-70 בביוס או כל פתרון אחר ...?
-
- 12 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם, המסך שלי התחיל להתכבות כל כמה זמן במיוחד בעומס בדקתי את הטמפ' וראיתי שאכן הכרטיס מסך מתחמם מאוד מדובר ב ASUS 8800 GTS בדקתי בתוכנת "אוורסט" וראיתי את בעיה נראה לי במתחים: אפשר לראות ש +12 נמוך מאוד. האם זה בעיה בספק? האם הוא הלך? מדובר בספק EZCOOL 450W. או האם יש איזה דרך אחרת? בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני מתכנן אוברקלוק מועט-בינוני בעתיד הקרוב אני מתלבט בין כמה אפשרויות: arctic cooling freezer 7 pro - http://www.skypc.co.il/pl_product~10154~18~0.htm 130 ocz vendetta - http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZT9210~18~0.htm 132 האם אלה יספיקו לי? או שעדיף לי לקנות משהו בסביבות ה: OCZ TvanQ High Performance Cooler (עולה 175 שקל - אין לי קישור) skythe mugen - http://www.skypc.co.il/pl_product~SCINF1000~18~0.htm 175 (שיתאים (מבחינת המידות) גם למארז הנ"ל http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=H-550D-F25&Cat2Cat1ID=38&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE ולוח אם asus p5q) תודה
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי, האם קיים Water Block ל HD4850 X2 ? אם כן , אפשר להפנות איפה (גם שזמנות מחו"ל זה בסדר)
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי המחשב הנ"ל E2180 G31-S2L PDP Patriot CL5 800Mhz 500GB Seagate 32MB 7800GT AC Freezer 7 Pro לאחר מספר בדיקות אוברקלוק, הגעתי למהירות 3200 עם מתח 1.4 וזכרונות על 830 מהירות. המחשב עבר בדיקה של שעה שלמה במאמץ עם Orthos ולאחר מכן עוד 30 דקות של OCCT, והגיע למקסימום 60 מעלות. עכשיו, כאשר אני מכבה את המחשב לגמרי ומדליק אותו שוב, הוא מתחיל קצת לפעול, לא רואים עדיין כלום על המסך, ואז הוא נכבה שוב מעצמו. אחרי 5 שניות בערך, הוא מדליק את עצמו שוב, כאשר אין אוברקלוק. למה לעזאזל זה קורה?! בתודה מראש חברים
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
טוב מכיוון שהמעבד שיש לי עכשיו (AXP 2000 פלומינו) דיי מסורס בכל מה שקשור לאוברקלוק רציתי לקנות אחד חדש, מן הסתם את הAXP 1700 0.13 אבל, אני כבר מפחד שאני לא יצליח באוברקלוק, יש ברשותי לוח אם NFORCE 2 של לדטק אשר ממש מסורס בכל המ שקשור לאוברקלוק(אפילו מכפלה הוא לא פותח!!) זכרון(256) 400 הר"צ של סמסונג וספק ג'נרי....במידה ואני אקנה את המעבד שאני רוצה, אני אוכל להגיע רחוק איתו??
-
- 12 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, בשותי מחשב בעל 2 גיגהרץ של אינטל ולוח אם P4533-E של אסוס. היום ביצעתי בו אוברקלוק בלי שום בעיה עד 2.4 גיגהרץ אך כשהעלתי אותו ל 2.5, כל פעם שהמחשב עלה, הוא לא העלה את הווינדוס ועשה רסטרט עוד שלפני שהווינדוס התחיל להיטען. חשבתי שהבעיה עלולה להיות במתח הוולטאז (המעבד לא קיבל מספיק חשמל), יכול להיות? לא רציתי לנסות להעלות את הוולטאז כי לא ידעתי אם אני יכול לגרום נזק. ואם להעלות את המתח אז בכמה? מישהו כאן מבין ויכול לעזור לי? :-\
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-
-
חברים, לא הגזמנו קצת ? הכתבה לא מעניינת ולא ניתן להסיק ממנה כלום - ממש לא !!! גובהי 1.80 ולכן אני מלך ומי שעומד מלפני ומצדדי ומאחורי לא קיים.
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
ככה קניתי את הlcd עכשיו וקניתי כבל עם קונקטור משהו כזה אז אני לא יודע איזה חיבר לפין של הקונקטור משתמש באיזה כבל http://members.lycos.co.uk/th4/t_h/DSCN1364.JPG התמונה מאוד גדולה אז נתתי את הלינק אם אתם לא מבינים אני ינסה להסביר שוב התמונה של חבר שלי
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי אני לא טוב בכל הדברים העלה של בניית דברים ...(אין לי כישרון) אבל אני רוצה לנסות מוד "פשוט" ... טוב אז הינה : הסבר : אני רוצה לעשות חלון עגול ... אין לי הרבה כסף להשקיע ... איזה חומרים אני צריך ואיזה כלי הכי יתאין לחתיכת עיגול .. (האם JIKSO יתאים ?). אני גם אוצה להפוך את הדלת של המארז לדלת צירית... אני יחבר שתי צירים ואני יחתוך את הברזלים הקטנים בשולי המארז שלא יפריעו.. על איזה חלקים אתם ממלצים לי להישתמש ? תודה
-
- 11 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מה מספק ביצועים טובים יותר בOC ובכלליות מה יותר טוב?
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
לפני כמה שעות שמעתי רעשים של טרקטור מהמארז שלי. פתחתי את המארז וגילתי שהמאוור של הכרטיס מסך שלי איבד כנף. אני מעוניין לקנות קירור חדש אולם אני לא מבין דבר בעניין. רצוי לציין ש - 1) הכרטיס שברשותי הוא ATI Radeon 9700 - Hercules. 2) אני לא עושה Overclocking או משהו יוצא דופן. מה שכן אני משחק הרבה משחקים. 3) אני מחפש חנויות שנמצאות במרכז. לכן חנויות כמו Panda יהיו בעיה בשבילי. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
למישהו יש טבלה כזאת ויכול להגיד לי כמה CFM הוא עושה ב- RPMים שונים?
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-
-
Hi, My friend built a computer basing on the following components: Athlon XP 2800 Barton CPU Abit NF7 motherboard 2x512 Samsung 400MHz DDR 120GB WD HDD The system starts as 2800 ... etc But according to Sandra, the CPU benchmarks are between Athlon XP 2400+ and Athlon XP 2600+. When he tried to overclock, the FSB couldn't be raised above 180MHz (system didn't post). Booted with the FSB 180MHz, the benchmarks' results were just the same as without the overclocking. When installed Athlon 2500 Barton CP instead (on the same system), the FSB was raised upto 200MHz, the system booted as 3200 and WinXP functioned normally. What might be the problem with Barton 2800 ? Just lame …
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך של GIGABYTE 6600GT הנה קישור http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2617 ולאתר של גיגהבייט: http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX66T128VP.htm הכרטיס טוב בכללית והאם הוא טוב לאובר קלוק כי כתוב שיש לו קירור פאסיבי מה זה בכלל?
-
- 11 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה אובר קלוק לכרטיס המסך(7600gs) שלי אני לא יודע מה הכי מומלץ
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מאיפה אפשר להשיג את התוסף הזה הוא דומה לכספית ואין לי מושג איך קוראים לו אבל זה נראה משהו טוב זה משפר בהרבה את העברת החום
-
- 14 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני לא יודע איך נועלים PCI/AGP בביוס Phoenix-Award BIOS v6.00PG חיפשתי בכל הביוס ואני נואש בבקשה עזרה
-
- 15 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני עושה בביוס OC הכל טוב ויפה המחשב פועל, אבל הוא פשוט מאוד לא מזהה את ההארדיסק שלי (SATA2) אבל שאני מחזיר את ההגדרות זה פועל חלק, ניסיתי הכל, להעלות את המתח למעבד, להעלות את המתח לזיכרונות, להוריד את הMHZ של הזיכרונות, רק שאני מוריד את המהירות של המעבד זה עובד. מה לעשות? תודה רבה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש למישהו ביקורת על ה-articsilver 5 והאם אפשר להשתמש בו בקירור לכרטיס מסך? תודה
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי P4 1.8 שמורכב על לוח אם DDR סטנדרטי של MSI על זה מורכבים 2 כוננים קשיחים (20 ו 40 ג'יגה) + צורב וסידירום +מודם ADSL שמקבל חשמל מה-USB (דגם ALE-130) ועוד כרטיסים - 3 כרטיסי רשת (לבניית רשת ללא האב או סויצ') +כרטיס קול לייב 5.1 וכמובן G-FORCE4 ועוד כמובן מאווררים וכו' עכשיו, יש לי ספק 300W והוא החזיק יפה מאוד את כל זה אני קונה בימים הקרובים צורב D.V.D + כונן D.V.D מה אתם אומרים ספק 300W יחזיק את הנ"ל, או שאני אצתרך להפרד מעוד כמה שקלים כדי לקנות 400W? תודה לעוזרים... -שי-
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, יש לי מארז Tower Compucase CI6919 עכשיו ביום שישי הקרוב אני מתכוון לקחת את הצד לפחח רק אני צריך לדעת מהן המידות המדויקיות של החלון, אם מישהו בעל חלון או שיודע מהן המידות של החלון יוכל לומר לי את המידות אני יודה לו מאוד. תודה רבה מראש!
-
- 11 תגובות
- 807 צפיות
-
-
[glow=blue,2,300]מודינג[/glow] מה קורה? אני מעוניין להתחיל לעסוק במודינג ואני רוצה לדעת איפה אפשר (בישראל) לקנות חומרים למודינג אם זה אתרים או חנויות... אם אתם יודעים, תגידו... תודה!
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-