אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
תקציב: 200-250 גודל: 2x120mm, 2x140mm עם או בלי לדים: אופציונלי רק ב140mm וב120mm לא צריך האם יש חשיבות לשקט: 5 איזור מגורים ו/או חנות מועדפת: ראש העין מאוורר לבקשת חוות דעת: אין הערות נוספות: שיהיה שקט, יקרר בצורה מעולה כי המחשב שהולך להיות בפנים יקר מאוד ה120mm הולכים להכניס אוויר ה140mm הולכים להוציא אוויר
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי X1950XT ואני מעוניין להוסיף לו איזה מאוורר או משהו מבלי שאני יצתרך לפרק את הקירור המקורי. ככה הכרטיס שלי ניראה בידיוק (כדיי שתוכלו לדעת אם בכלל זה אפשרי לעשות את מה שאני שואל) http://www.sapphiretech.com/en/productfiles/169image4.jpg זה פשוט מסוכן תראו מה הולך אצלי בכרטיס בגלל שאין מזגן בחדר והמארז חרא (אין לי כסף עכשיו להשקיע על מארז וכל זה!!) '>http://www.2send.us/"] זה למה אני שואל אם אפשר לשים עוד מאוורר על הכרטיס,שיהיה 2 עליו או משהו.
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
רציתי לדעת מאיזה חומר הכי כדאי לקנות את הגוף קירור? כי שמתי לב שמנחושת זה הכי יקר ואני רוצה שיהיה הכי טוב שאפשר .. כסף זה לא בעייה למה המחיר של הגוף קירור הוא די נמוך. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
כרגע מבצע OC קטן השאלה היא מכיוון שאני לא מתכנן להעלות יותר מידי בתדר מכיוון שאין לי ניטור טמפ' ללוח אם השאלה היא האם OC ללא העלאת מתחים עלול לגרום לנזק\התחממות ממשית של החלקים(לוח אם\זיכרון\מעבד לא מדאיג אותי גם יש לי כמובן חיישן טמפ' וגם יש לי קירור מעולה במארז 17 מעלות למעבד)
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
איזה קירור יכנס לי בשביל המעבד ב-Thermaltake Soprano [MID TOWER לוח 945P-S3 מעבד E6600. אוויר כמובן^ רצוי מ-KSP, תקציב : 300 ומשהו ש"ח ----------- מה יקרה אם יקחו מקרר \ מיניבר, וישתמשו בו בשביל המארז? תהיה התעבות והכל ישרף או שבגלל שזה סגור ואם אפשרי היפוטתית שהמיניבר בחיים לא יפתח יותר? [סגור 24\7] ^ מבחינת טמפרטורה + האם הכל יעבוד תקין
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
קודם כל, מפרט תוכלו לראות בצד .. שמעתי שמעבדי AMD לא אוהבים כל כך OC, זה נכון ?... והאם אפשרי לעשות למעבד שלי OC .. ? דבר שני, הלוח אם מתאים לOC ? בקשר לזה אני לא כל כך בטוח .. דבר שלישי, יש לי כרגע בעיה מזורה עם הטמפרטורה של הליבות, תוכלו להבין את זה פה : http://www.siz.co.il/up/nm2z4q3dzutm.jpg אני לא מוצא זמן ללכת לבדוק את החיישן טמפרטורה, אבל בינתיים זה לא מה שמפריע לי.. המעבד מיוצר בליבת הBRISBANE 65NM .. לא ה90 .. אה ועוד משו .. יש לי GIGABYTE 8600GTS בגרסאת הSILENCE, זאת אומרת גוף קירור ולא מאוורר .. יש לי בצד האחורי של הכרטיס מין 4 פינים בצורת ריבוע בגודל של מאוורר קטנצ'יק .. זה מקום למאוורר ? ואם כן, אם אני עושה OC לכ"מ כדאי להתקין מאוורר ? הוא בטמפרטורה של 45-4…
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות OC לכרטיס מסך: ASUS V9280 GeForce 4 Ti4200 AGPx8 קראתי שיש לו פוטנציאל OC ממש טוב כאן האם אני צריך להחליף את הקירור של הכרטיס, או שהמאוורר שבא איתו מספיק טוב? אם אני לא מחליף קירור יש סכנה גדולה שהכרטיס יהרס? תודה לכל המגיבים!
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
איך לעזאזל מודדים טמפרטורה של: כ.מסך, מעבד, זכרונות. האם יש תוכנה ? גם אם עונה על חלק מהרכיבים?
-
- 7 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום יש לי את המחשב הזה: Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 1024MB CL 5-5-5-15 ANTEC SMART POWER 2 500W ומארז למי שמכיר של TT SVIKING אז ככה: הטמפ של מעבד 48 בערך הטמפ של לוח אם 40 ויש עוד טמפ של משהו שנקרא NB משהו כזה....(מה זה?) האם זה נורמלי? ועוד שאלה קטנה בקשר למארז... המארז בא עם שני וואסטים של מהירות למאווררים וגם כולל מסך קטן שמראה טמפ... עכשיו הוא מראה לי במסך שני טמפ: טמפ ראשונה היא 60 קבוע(לא זז) והשניה מראה טמפ 31... למה זה ככה? ועוד דבר קטן במארז בא חיישן טמפ...עכשיו לאיפה אני מחבר אותו??? יש רק חיישן אחד.…
-
- 7 תגובות
- 593 צפיות
-
-
חשוב שיהיה שקט, אני לא עושה OC. התקציב הוא 150-200 ש"ח, אם צריך יותר מזה אני אוסיף. אשמח לכמה אופציות אפשריות. תודה לעוזרים מראש
-
- 7 תגובות
- 517 צפיות
-
-
קניתי אתמול את הArctic Cooling S1 ל8800GT פירקתי בדקה את הקירור המקורי ניקיתי את כל הזכרונות והמעבד שלו, עכשיו זה מגיע עם ריבועי צלעות קירור כאלה שצריך להדביק על הזכרונות הדבקתי אותם ואיך שאני הופך את הכרטיס הכל נופל! חצי שעה אני יושב ומנקה שוב ולא מבין את השיטה הדפוקה שזה אמור להדבק עליהם וזה פשוט לא נדבק! כל פעם אחר נופל.. איך אני מדביק את הדבר הזה?! בנתיים זה תפוס עם נגיעות של דבק חם אבל דבק חם במקום כזה חם נשמע גרוע ככה זה ממש זמני! וזה מחזיק בנתיים..(בורג קודח אולי? סתם..) את הקירור עצמו לא הייתה שום בעיה לחבר. עם שני המאווררים הטמפ' ירדו מ70 ל 45 מעלות! והוא הרבה יותר שקט! ממנו אני מאוד מרוצה..אבל כשאני חושב על OC אני ממש לא סומך על הקירור של הזכרונות.
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
עד כמה אני יכול לעשות OC עם הלוח אם p55-us3l אני יודע שיש איתו בעיה והאם אפשר לעשות OC ללא עלית מתחים.. המעבד i5 750 2.66 וכמה אני יכול להגיע לל עלית מתחים?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים, כאשר אני מדליק את המחשב, הוא מתחיל להשמיע רעשים די מעצבנים (נשמע כמו רעש של מאורר), וכעבור 10 דקות בערך הרעש חולף. פתחתי את המארז וניקיתי את כל המאוררים עם ספרי לחץ אויר, והתקלה לא חלפה. אני די סגור על זה שהרעש הוא מהמאורר של המעבד, לא יודע למה, אז רציתי שתמליצו לי על מאורר שיתאים לQ6600 של אינטל. ובכל אופן, האם יש דרך לזהות את מקור הבעיה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה הOC שאפשר להגיע עם הזיכרון הזה OCZ Platinum rev 2 ?
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני לא מרגיש בעיות תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני מחפש 2 מאוררי 120 בתקציב של 100-120 ש"ח, אחד כנראה ישב על הMUGEN2 והשני ילך למארז עצמו או ששינהם על הקירור. איזה מאווררים הכי מומלצים? מבחינת רעש פחות חשוב לי העיקר שיקרר
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אובר קלוק יש לי p4 3000 1MB cache ?P4P800 E Delux sb8.1 SATA GBL? xfx6800gt 256 80 GB WESTERN DIGITAL 512ddr lanfire vm 2000 ?Thermaltake Xaser III ואין לי שום קירור מיוחד על הקרטיס מסך אני יכול לעשות אובר קלוק על 400/1100 כמו אולטרה?
-
- 7 תגובות
- 547 צפיות
-
-
כידוע ישנה בעיה מוכרת עם התקנת גופי קירור על כרטיס הרדאון החדשים. וזאת בגלל ה Shim ש ATI הוסיפו, שאמנם מגן על הצ'יפ, אך גבוה מעט יותר מדי. רציתי לדעת מאלו שהיתה להם ההזדמנות להחליף את גוף הקירור , עד כמה הShim הזה בעייתי כאשר רוצים להתקין גוף קירור חדש, לדוגמת ה Zalman או ה CrystalORB.
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אהלן חברה אשמח להמלצה לקירור שקט אך יעיל ל E5200 המארז הוא FRONTIER OPERA אשמח להמלצות ומה אתם חושבים על AC 7 / 64 LOW PROFILE יתאים? לא מתכנן OC. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אז ככה הקירור סטוק שהגיע על הווניס 3200+ היה עומד ב IDLE על 35 וב LOAD היה עומד על 40 ~ 41 וסתאם לקחתי לבדיקה את ה GLACIALTECH הדגם PRO שמסתובב ב 3500 RPM יותר שקט טיפה מהסטוק אבל הטמפ' עלתה בהרבה IDLE 36~37 וב LOAD עלייה חדה ל 45 . פשוט מוצר מאכזב . יש לציין שעל שתי הגופים מרחתי AS-5 באותה הצורה בדיוק
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי מאוורר 3 פינים שמתחבר לAUX1 בלוח אם. הוא מסתובב על מקס מהירות (3000RPM) ועושה מלא רעש(גם רוח...(- האם יש דרך לשלוט על המהירות שלו דרך SPEEDFAN? ביצעתי חיפוש בפורום ולא מצאתי...אודה על תגובתכם!
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הרעש של המחשב משגע אותי. לפני כחודש החלטתי לטפל בבעיה וקניתי מארז COMPUCASE CI-6A19 שכרגע יש מקדימה את המאוורר שמגיע איתו, מאחורה יש מאורר ARCTIC COOLING Arctic Fan 12, הספק הוא הספק שמגיע עם המארז, HEC 300W וקירור המעבד זה קירור הסטוק של אינטל עם משחת ARCTIC COOLING MX-1. המפרט של המחשב הוא פרסקוט 3GHz ללא OC, ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך 9200 עם מאוורר קטן ולא מורגש (הכרטיס כנראה יוחלף בקרוב) ושני דיסקים קשיחים, אחד רפטור 36 ואחד WD 120GB. מצורפת למטה תמונה של הטמפ, והסלד"ים. טמפ, החדר היא 26 מעלות. השאלה היא איך אפשר להשתיק אותו? מדדתי קודם וכשהוא מכובה יש פחות מ50DB ולכן המודד שלי בכלל לא מצליח למדוד וכשהוא דולק יש 57-58DB במרחק של חצי מטר מהמארז. מה השלב הבא? חשבתי על ק…
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להשתמש בתוכנה GeForceTweakUtility אבל הוא כותב לי שהוא לא מזהה את הDISPLAY ADAPTOR (ההודעה למטה מצורפת). מה לעשות? התקנתי את הדרייבר החדש של NVIDIA וזה לא שינה כלום [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, האם יש איזושהי דרך עקיפה לבצע oc למעבדי haswell שהם לא בגרסת ה-k? תודה.
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אין מה לעשות שבעה מאוחרת זאת אז משחקים קצת... לאחר שבפעם בקודמת הייתי ב 4.6Ghz וסופר פי של 9.124ש רציתי לרדת לכיוון מועדון ה8שניות הצלחתי להגיע לתדר של 4930mhz אבל עדין לא הצלחתי לייצב מספיק בשביל להריץ באנצים.. בנתיים סקרין שוט - אני יודע שהמתח מטורף - אבל יש לי מוגן 2 אז אני לא פוחד בקרוב אני עושה למוגן 2 מוד ומוסיף לו יחידת קירור TEC - פלטייר , ואז יהיה אפשרות לשאוף יותר גבוהה... מקווה בקרוב להביא SPI של מועדון ה 8 [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-