עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by kiki666,

חברה תעזור לי. כל מה שעשיתי זה לגעת בFSB והגעתי ל149 FSB. המחשב יציב ולא מראה כלל בעיו כבר כמה ימים הוא עובד לי ככה. הקטוע הוא שאם אני יעלה עוד FSB אחד בודד, המחשב לא יעלה.........אני לא מבין מה הקטע. בבקשה תעזור לי זה לא יכול להיו שיש לי מעבד 3.0 והצלחתי לעשות OC כזה אומלל.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  2. היי לכולם. האם משחה טרמית היא אוניברסלית? אפשר אחת שתתאים גם למעבד בתושבת אינטל בתושבת 478 או 775, גם למעבדי AMD וגם לכרטיסי מסך? אם כן איזו משחה כדאי לקנות?

• 31 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by gunga_g,

היי... הורדתי את התוכנה SpeedFan כדי לוודא שהטמפ' שלי תקינות, ואני לא מבין ממש במספרים האלה, לדעתי אתם המומחים Temp1: 28C Temp2: -53C Temp3: 17C HD0: 39C HD1: 39C Core: 33C יש לציין כי הטמפ' האלה במצב מנוחה עם מזגן פועל בחדר, והמאוורר של הספק מוחלש (בשביל שקט)... האם זה תקין? מספיק תקין בכדי להשאיר את המאוורר של הספק מוחלש לתמיד? אפילו במאמץ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  4. מישהו עשה פה עם המעבד E6300 ולוח גיגהבייט 965P-S3 אוברקולוקינג מ1.83 במהירות ל3.0 (העלה את הבאס ל430) לא שינה שום מתחים וישתמש בקירור סטוק שהגיע עם המעבד.. אני גם מתכוון לקנות לקנות את אותם דברים השאלה שלי אם גם אני יוכל לעשות את זה יהיה לי גם את המארז החדש של אורורה עם 3 מאווררי 120 האם אני יוכל אפילו לעשות OC יותר גדול? אני לא מתכוון לקנות מאוורר מיוחד למעבד.. ורק את הלוח אם 965P-S3 והמארז אורורה החדש.. עד איזה באס אני יוכל להגיע עם כל זה? שהטמפרטורות יהיו נורמליות ולא יסכן את המעבד בלי לשנות שום מתחים.. עם E6400 אני יוכל להגיע לOC יותר גדול? כי הרי הוא מכפיל פי 8 ולא פי 7 כמו הE6300 (יש להתחשב בחום שאולי במילא כבר יהיה חם מדי ולא משנה איזה מעבד אני לא יוכל לעשות OC …

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  5. Started by asaf_a,

תשמעו שניה המאוור של המעבד עושה לי הכי הרבה רעש במחשב עכשיו יש לי כמה שאלות הוא די טוב אבל אפשר להנמיך את המיהרות? ובכך את הרעש או שיש מאוורים בשביל המעבד שהם יותר טובים וגם שקטים יותר טוב שבת שלום ותודה

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  6. Started by djez26,

טאני רוצה להעלות את ה fsb רק לזיכרונות איך אני עושה את זה יש לי לוח abit nf7-s2

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  7. Started by leahd3,

סרטון נוסף שיכול להקל על מי שרוצה להתחיל.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. כותרת תודה . עריכה : מצאתי אתר מצוין להשוואת מעבדים לכל המעונין http://www.hwbot.org/initCreateUser.do

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  9. כותרת... תודה!

• 2 תגובות
    • 429 צפיות
  10. Started by AMD 64,

שלום, אחרי שחיברתי האר דיסק נוסף של טרה וחצי(בנוס לשני הארדיסקים שהיו לפני),פתאום הRPM של המאוורר מגיע ל2200 במאמץ. זה הגיוני או שבקרוב יתחילו גם הריסטרטים?האם יש לשקול קניית ספק חדש? עכשיו יש לי 500W של hec. תודה.

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  11. היי. קניתי מחשב בשעה טובה, וביקשתי מהחנות שיעשו לי אוברקלוקינג (באחריות). איך אני יכול לברר מה המהירות האמיתית בה המעבד שלי עובד עכשיו ? (הורדתי CPU-Z, אני לא כ"כ מבין איך אני קורא את הנתונים שמופיעים שם, הם גם משתנים מדי פעם...) תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  12. יש לי דיי הרבה מאווררים במארז אך הטמפ' מגיבה באופן מוזר. יש לי שניים של 80 מתחת למאוורר של הספק כוח, העליון מוציא אוויר וזה שמתחתיו מכניס אוויר. יש לי עוד אחד 12 ס"מ בדלת מהצד שמזרים אוויר אי שם גם על המעבד וגם על הכ. מסך (שכמובן לשניהם מאווררים משלהם). עכשיו, עד כה הייתי עם דלת בצד פתוחה כשהמאוורר 12 ס"מ עמד שם איכשהו ואוורר את אותו האיזו בין המעבד לכ. מסך. עכשיו, היום חיררתי את הדלת בצד והרכבתי את המאוורר באופן כזה שאני יכול לסגור גם את הדלת והכל ארוז יפה. אבל עכשיו הכל נורא (נורא, נורא) נורא רועש!!!! אי אפשר כמעט לשמוע מוזיקה ומשחקים וכו', והטמפ' עלתה ל 60!!!! (של המעבד) והטמפ' של המערכת ל42. לפני שסגרתי את הכל הטמפ' הייתה 31 בד"כ (הטמפ' של המערכת) ו49 של המעבד. (הטמפ'…

• 14 תגובות
    • 891 צפיות
  13. Started by pazer005,

המפרט למטה... ניסיתי לעשות OC למעבד. עכשיו, כשהבתי את FSB ל-370 קיבלתי 14 שניות בערך בפיי וב-aquamark קיבלתי ציון גבוה של 136. עד כאן הכל טוב, רק כאשר ניסיתי לעלות ל-371 משהו כנרה נדפק. הפיי ירד קצת אבל באקווה קיבלתי 114... עשיתי קצת חיפושים באינטרנט וגיליתי שבלוח S3 יש בעיה ב-FSB שבין 370 ל-400 ואחרי שעוברים את זה הכל מסתדר. האם זה קיים גם בלוח שלי? ואם לא ממה זה נובע?

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  14. Started by yosi_711,

קיבלתי את התוצאה הנ"ל לכרטיס 6600GT PCIE זה נראה לי קצת נמוך לא?אם אפשר חוות דעת שלכם... נ.ב הכרטיס לא מומהר...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by morans,

שלום לכל העוזרים העלתי את התוכנה SPEEDFAN במחשב של חבר שלי והיא רושמת ש-AUX הוא 122C!!! מה זה אומר? מה זה AUX? והאם זאת בעיה ואם כן מה אפשר לעשות בנידון מצורפת תמונה. תודה לכולם! מורן [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by איש מטורף,

לפי מידע שקראתי, ידוע לי שמתווספים 40mhz נוספים בעת שמפעילים יישומי 3d. אם כן, למה בriva יש שלושה טאבים שנראים לי מוזר. 2D - מהירות הכרטיס בעת הפעלת יישומי 2d. low power 3D - אני מניח שזה מהירות הכרטיס בהפעלת יישומי 3d שלא דורשים כוח עיבוד רב. performance 3D - מהירות הכרטיס בהפעלת יישומי 3D שדורשים כוח חישוב גדול. עכשיו, ההפרש בין הlp 3D לבין הP 3D הוא 80Mhz. עלתה לי בראש ההשערה שאולי הperformance 3d זו מהירות הכרטיס עם התוספת של ה40, אבל ההפרש של ה80 מהlp 3D בלבל אותי לגמרי. אם כך, אז איך אני עושה OC בצורה הנכונה? זו פשוט הפעם הראשונה שלי עם כרטיס Nvidia ואין לי מושג איך כל הביזנס פועל.

17. Started by Rhx,

אוקיי אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי מ2.4 לפחות עד 2.6 , עכשיו הייתה את התוכנה CLOCKGEN ושאני צריך לבחור את הלוח אם שלי ולהוריד אותה מישהו יכול להביא לי את הקישור להורדה של CLOCKGEN את הדף הזה שבוחרים מה הלוח אם ומורידים ? ועוד הסבר קטן על איך לעשות את האוברקלוק אם אתם צריכים תמונה מה CPU-Z תגידו לי,אני לא רוצה להרוס או משהו. אה כן טמפ' - 31 - 35 במנוחה , מקסימום 50 במאמץ. אם יש תוכנות שאני צריך להריץ אחרי האוברקלוק תגידו לי. תודה מראש. אגב אני רוצה את קלוקגן מכיוון שיש לי לוח של אינטל אז אי אפשר לעשות אוברקלוק וגם המעבד שלי לא משהו באוברקלוק.. אגב זה מעבד Northwood.

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  18. Started by nissimtr,

שלום שלום אז ככה קודם כל את המפרט שלי יש לכם <--- אני אשתף אותכם בנסיון כושל לבצע OC ואשמח לעצות. אז ככה בתחילת השבוע שעבר החלפתי קירור למעבד ולצ'יפסט שלי. הצ'יפסט קיבל משהו בשם VC-RE של Evercool שזה קירור שהוא במקור לכרטיס גרפי אבל בפורומים הרשמיים של DFI ממש ממליצים עליו (לאחראים של הפורום שהם אנשי תמיכה טכנית של DFI יש אותו, הם מפיצים סרטון הדגמה איך להרכיב את זה וכו') המעבד קיבל Tuniq Tower 120 ואותו אין לי צורך להציג לכם : אז ככה חיכיתי לסופ"ש על מנת לנסות את מזלי בOC כי במשך השבוע ממש אין לי זמן. אני יודע שבעקרון השיטה היא להעלות טיפה את הבאס ואז לבדוק יציבות ולחזור על התהליך. אבל מה, קראתי ברשת שהמעבד שלי אמור לעשות 2600 בקלות (תדר סטוק שלו זה 1800) אז…

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  19. Started by Thunder^,

שלום! אני מחפש קירור טוב למחשב שיחזיק את המערכת באוברקלוק. כרע אני נאלץ לשתמש במאוורר ביתי על המחשב בגלל שהקירור בכרטיס מסך נדפק ובגלל שהטמפרטורה של המעבד והלוח אם גבוהה מאוד.... לכרטיס מסך(RADEON 9500) אני הולך עלהקירור ארקטיק קולר ואני גם רוצה קירור לזיכרונות של הכרטיס.ומישהו יכול להמליץ לי על קירור טוב למעבד?(פנטיום 4 אינטל 1.6...) וגם קירור לזיכרון (עם צריך)..... ויש לי בלאגן שלם אם כול החוטים של המחשב בפנים....אם אפשר לסדר את זה... אני מוסיף תמונה של המחשב מבפנים אם זרימת האוויר העלובה שלי..... אני מעונייין לקנות גם מארז חדש וטוב( אם זה לא קשור אז אני מצטער)שאני יוכל לקדוח חור למאוור בתיקרה(או שהיה בו )ושיהיה לו מקום לשים מאוררים שתהיה זרימת אוויר טובה(ובלי חלון אם ד…

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  20. יש לי מעבד ATHLON XP 1600+ AND VOLCANO 6CU+ HSF אני קבילתי עם המאוורר משחה כזאת אבל אני לא מוצא אותה אז התקנתי את המאוורר ללא משחה טרמית אני רוצה לקנות משחה טרמית משהו יכול להמליץ לי על משחה טובה ואיפה בדיוק מורחים אותה? והאם היא מגיעה עם הוראות מובנות??

• 19 תגובות
    • 4.7k צפיות
  21. Started by matteo,

אוקיי אני רוצה ללכת על ה - thermlright v1 לכרטיס מסך שלי יש לי 6600 gt agp gigabyte http://www.thermalright.com/a_page/main_product_v1.htm אז ככה זה יתאים לכרטיס מסך שלי יענו לא מבחינת ביצועים זה יכול ליהיות מורכב על הכרטיס ואל תגידו "כתוב שלא".... כי עד היום התקנתי 2 קירורים שכביכול לא יכלו ליהיות מותקנים עליו והצלחתי יופי כאילו הרכיבו אותם בשבילו אז תגידו לי א מישהו ניסה פעם

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  22. אני מחפש משהו כמו CoolerMaster AeroGate 2 רק שאפשר להכניס ת h.d לבפנים ואז זה אמור לקרר אותו או משהו עכשיו יש לי כמה שאלות זה משתלם? זה באמת מקרר או שעדיף ללכת על אחד בלי מקום ל H.D ? וכמה זה עולה ואיפה אפשר להשיג (חיפשתי בתאילנד לא היה :-\)

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  23. Started by Dwhore,

בוקר טוב. לפני יומיים קיבלתי את הסטיק החדש של הA-data 500mhz והוא עובד כרגע עם לוח אם nf7 ועם עוד סטיק A-data 400mhz ועם מעבד : AMD authlon 2500+@ Oc'ed 3200 Duel DDR Enabled.. בכל מקרה הmhz לא הסיפור כי שני הסטיקים עובדים על 400 mhz עפ"י המעבד עם יחס FSP / DRAM של 6:6 .. עכשיו השאלה שלי היא ; בביוס יש מתחת לbus של המעבד משהו שנקרא: CPU Interface ואז אתה יכול לבחור Disable / enable מה לעשות עם זה במקרה של oc? תודה לעוזרים..

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by shai82,

שלום לכולם המפרט שלי מופיע בצד. ניסיתי לעשות OC ללא הצלחה כ"כ. לאחר קריאת מדריכים ונושאים בפורום ניסיתי לעשות לבדי העלתי את המעבד ל3.6, מתח ל1.25 זכרון קבעתי על 1066, לא הגדרתי תזמונים. ומתח קבעתי 2.1 FSB על 400. לאחר השינוי כמה שניות אחרי שהויסטה עלתה המסך כבה לי. מישהו יודע למה זה ? והאם צריך לשנות משהו בנתונים ? תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by eyal,

???

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים