אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
יש לי פנטיום 4 וכדי להוריד את המאוורר צריך לפתוח 2 קליפסים כאלה, אחרי שאני עושה את זה, המאוורר משוחרר קצת אבל כשאני מנסה טיפ טיפה למשוך אותו הוא לא יוצא. כאילו יש איזה משהו שהוא עוד מחובר. איך אני מוציא אותו?! תודה מראש, גיל
-
- 7 תגובות
- 445 צפיות
-
-
קראתי כאן שמישהו הגדיל את ה CACHE של המעבד שלו ע"י ציור עם טוש כסף ע"ג המעבד, לא כ"כ הצלחתי למצוא את זה מישהו יכול בבקשה לכוון אותי לשם ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 590 צפיות
-
-
דחוף!!!מה הקירור אוויר הכי טוב???ותוכנת בדיקה לאחר OC??
-
- 7 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני לא יודע למה אבל שאני משחק במחשב הטמפרטורה של המחשב עולה תוך חצי שעה והבקר חום של אינטל מתחיל לצפצץ :'( יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 1.70GHz כרטיס מסך nvidia g-force 4 mx440 64megabit ויש לי גם את הבקר חום של אינטל שבה ביחד עם הלוח אם intel active monitor במחשב שלי יש 4 מאוררים אחד למתה מיקדימה כוד אחד בספק אחד על המאבד ועוד אחד קטן על הכרטיס מסך אבל הוא לא עובד וזאת ניראת לי הבעיה כאן כי רק שאני משחק הוא מעלה את הטמפרטורה כשאני מפעיל אותו סתם זה הטמפרטורה שלו בדרך כלל http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/f/i/n/i/s/h/1/4/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200311231419126526/200406161753182767/Untitled-1_psd_bmp.jpg אני מקווה שתעזרו לי תודה פיניש
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב עם מעבד Q6600 עם קירור סטוק והוא מתחמם מאוד. במינימום הוא על 45-47 מעלות אבל בשימוש הוא מגיע ל80 ואף יותר בקלות. אני לא מריץ משחקים כבדים בכלל אבל אני ממיר סרטים בתוכנה format factory ושם המעבד עולה לטמפרטורות גבוהות מאוד והרמקול מתחיל להשמיע צפצופים ואז אני חייב להפסיק את ההמרה עד שיתקרר. זה לא היה תמיד ככה, זה קרה בתקופה האחרונה וניסיתי להחליף משחה טרמית וזה עזר ממש טיפה. המארז הוא gigabyte 3d aurora, צירפתי תמונה שלו ושל הטמפרטורה במאמץ כשאני ממיר סרטים ויש לציין שבימים האחרונים קצת קר אז הוא טיפה פחות מתחמם כמובן. מה אתם מציעים לי לעשות? חשבתי אולי להחליף את הקירור באחד סביר שיעשה את העבודה... יש קירור שיהיה מתאים לי עד 100 שקל? אם לא אפשר לחרוג טיפה…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למישהו יצא לראות דבר כזה בפעולה ? שווה לחבר יותר ממאוורר אחד או שזה סתם יוסיף רעש ולא איכות? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כבר שמעתי כמה עצות, אך אשמח לקבל עוד כמה. אני בקרוב מאוד רוכש את המארז מוצרט SX, ואני יודע שהוא בינוני באיוורור ובקירור, אבל אין לי אופציות אחרות כי אני צריך התאמה לATX מלא ורוצה שהוא יהיה נמוך (כ10CM) - אשמח להצעות אחרות אם יש. בכל אופן, אני הולך לשים שם לוח P5B DLX WIFI AP ומעבד E6600. כ. מסך יהיה Sapphire 3450 512M. מה דעתכם על אמצעי הקירור שם ? חבר הציע לי לשים מקדימה את זה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2611&products_id=18807 ובצד את זה : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1703 ועל המעבד : AC 7 מה דעתכם ?
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
ביצעתי OC של המעבד שלי מ2.66GHZ ל3.2GHZ - מפרט בחתימה. מכפלה 10 וBUS 320MHZ. המערכת עוברת בשמחה בדיקת LINX, הטמפרטורות משביעות רצון. הבעיה היא כזו: לפני הOC התוצאה של הכרטיס ב3DMARK VANTAGE הייתה כ9418 - כאשר SETTINGS הוא PERFORMANCE. לאחר הOC, רואים ירידה בביצועים, והתוצאה באותם SETTINGS היא כ5400. שיניתי את הRobust Graphics Booster לFAST ולהכי מהיר TURBO, לא שינה דבר. מה עוד כדאי לנסות לשנות כדי לבטל את הירידה בביצועים של כרטיס המסך?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, להלן המפרט שברשותי: מעבד : Intel Core 2 Duo E6750 Box קירור למעבד: thermaltek v1 לוח אם : GIGABYTE GA-G33-DS3R זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (1024MBx4) 800Mhz CL 5-5-5-15 NQ מארז: Thermaltake Armor-Jr Black ספק כח : Enermax Liberty 400W Samsung F3 1000GB לאחרונה רכשתי את ה GTS450 של GAINWARD והוא מתחמם יתר על המידה ללא כל אוברקלוק לדוגמא עכשיו כשהמחשב פועל מספר שעות והוא לא מבצע כרגע שום פעולה מורכבת הוא הגיע ל 59מעלות. ההתחממות גורמת למחשב להתקע/לקרוס ואשמח למנוע אותה (זה קרה לי גם עם המעבד ולכן קניתי את הקירור למעבד). אשמח לשמוע על פתרונות קירור רלוונטיים לכרטיס מסך. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו עשיתי OC לכרטיס מסך שלי 8500GT והגעתי איתו עד ל: CORE CLOCK:499 SHADER CLOCK:1021 MEMORY CLOCK:440.... עכשיו עשיתי עוד כמה בדיקות אם אני מעלה עוד 1 בMEMORY CLOCK אז אי אפשר לעשות יותר OC יעני זה עושה FAILD... אבל אני ממשיך לעלות בCORE CLOCK אז אני יכול להמשיך את הOC.. השאלה שלי האם ניתן להמשיך את הOC רק עם הCORE CLOCK ולהשאיר את הMEMORY CLOCK ככה כמו שיש עכשיו...האם זה יכול לפגוע במשהו? ד"א אני יודע שאסור לעבור את ה75 מעלות בכרטיס מסך אז כל פעם שאני מעלה במשהו אני בודק מעלות... תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי אני חדש כאן ואין לי יותר מדי מושג באוברקלוקינג.. בכל אופן אני משדרג את המשחב ממש בקרוב (תוך שבועיים ככה.. רק מחכה ל8800GT KO של EVGA) בכל אופן אני מתכנן לקנות את הq6600 על לוח האם של gigabyte "GA-X38-DQ6." המעבד מגיע עם מהירות שעון די איטית ואני ארצה לעושת לו אוברקלוק ללפחות 3.0 בידיעה שהמחשב הולך לעבוד 24\7 (כמו היום) אז אי צריך המלצות לקירור טוב להלביש עליו. ובכללי קצת טיפים לגבי אוברקלוק למעבד הזה כי אני יודע שהרבה עושים לו אוברקלוקים ומגיעים לאחלה מהירויות. תודה
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/casecooling/showdoc.aspx?i=2906&p=5 אחרי האכזבה שלי מה-NINJA (פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231957.0) כולם פה כבר יודעים את זה .. רק אני מגלה אותו עכשיו.
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני יודע שיש 2.4C שהוא טוב לOC. זה שלי? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 573 צפיות
-
-
טוב אז עשיתי קצת המשכתי עד מקום כלשהו שפחדתי להמשיך למרות שעדיין לא הראה כל מייני בעיות כמו ריצודים או ריבועים ובעיות וכתמי צבע. אני מפחד לכן אני יראה לכם תוצאות ואם לדעתם לא מסוכן אני ימשיך עוד. coer clock- 337.5 memory clock-364.5 להמשיך?כדי?
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אז ככה בסופו של יום קניתי את ה gigabyte gtx 460 1 gb oc כרטיס חזק ביותר שקט ביותר וקפוא ביותר... ועכשיו למרות שהוא בא עם oc קל מהמפעל החלטתי שאני רוצה לראות עד כמה הוא יכול להגיע בינתיים בלי העלאת מתחים אז רציתי לבקש עזרה. עכשיו אני יודע להעלות ולבדוק כל פעם פשוט בati היה רק זיכרונות וgpu clock ופה גם יש את הshader אז רציתי לדעת אם יש סדר של העלאה של הדברים \ שצריך להעלות אותם ביחד \או קודם וזה ואחר כך זה בקיצור נראה לי שהבנתם תודה על העזרה...
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן! עשיתי קומבינה ואירגנתי לי מחשב חדש כולל הכל, חוץ ממארז מה שאומר שעבדתי קשה אתמול והיום לפירוק המחשב שלי והעברתו למארז אחר והרכבה של המחשב "החדש" כביכול. בכל מקרה, יש לו מעבד AMD ATHLTON 2.2GHZ ואני הבנתי מפה שמקסימום שהוא יכול להיות בטמפ' היא 55 ובתוכנה Hardware sensor monitor רשום תחת CPU בערך 35-38 וב-TEMP3 רשום 55 עד 60וזה נמצא באותה שורה. האם זה בסדר? תודה!
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, קניתי את ה- VOLACNO 12 ואני רוצה להתקין אותו האם יש פרוצדורה מיוחדת או שאני פשוט מוציא את הישן ומכניס את החדש ?
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
עשיתי אובר קלוק למעבד..המפרט כתוב למטה הוא לא נתן לי לעלות ב2500 אז העלתי 0.050 או 0.50 אני לא בטוח חח עד איזה מתח אני יכול? אני עכשיו על 1.53 וטמפ: 51 מאמץ
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי ולהדריך אותי איך לעלות מתח כרטיס מסך שלי FX 5200 .....כרגע ה OC שלו על 300 (לפני 250) ליבה ו 432 (לפני 300) זיכרון..... לא מצליח לעבור את זה יותר
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי מחשב ישן שהפכתי לשרת בעזרת FreeNAS. השרת מורכב משלושה כוננים של 2TB שעובדים ב- raid5. הפחד הגדול שלי הינו מהתחממות הכוננים, לכן הפתרון שחשבתי עליו הינו קניית 3 * cool drive. הנה פרטים על המוצר: http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=103 http://www.madshrimps.be/articles/article/217/0 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=8341 (מצטער שלא השתמשתי באפשרות של קישור ישיר אל הכתובת, מסובך לי קצת עם האיפד לבצע זאת) יש לי שתי שאלות: 1) האם נתן יהיה להתקין את שלושת הכוננים אחד מעל השני בכוננים ה 5״ ללא פגיעה בביצועי הקירור? 2) האם לכל cool drive יש צורך בחיבור לספק הכוח של המחשב (בנוסף לחיבור הכונן הקשיח אל ספק הכוח ואל לוח האם)? אם כן, יש…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, יש לי TI4200 AGPx8 . הכרטיס עבד מצויין תקופה ארוכה עד אתמול שפתאום המחשב עשה לי פריז כשהעלתי משחק. מסתבר שהמאוורר של הכרטיס מסך הפסיק לעבוד והכרטיס התחמם מהר מאד ולכן המחשב קפא. השאלה שלי אם יש איזו דרך לתקן את המאוורר או להשיג אחד חלופי. פרקתי את הכרטיס מהמחשב, פרקתי את המאוורר מהכרטיס ונסיתי לנקות אותו מהאבק שאולי תקע אותו אבל זה לא עזר, כנראה שהוא פשוט דפוק (המאוורר). תודה...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אז ככה... יש לי 2 מאווררים למארז. מאוורר אחד Noctua (ניראה לי ככה כותבים..) של 800 RPM ומאוורר אחד ניראה לי ג'נרי אבל עושה את העבודה של 2000RPM... ואני לא יודע איפה לשים כל אחד... עכשיו החלש מקדימה מכניס אוויר למטה והחזק מאחורה מוציא אוויר למעלה ואני לא הכי הכי מרוצה... איך אתם אומרים כדי לי לעשות? 1) חזק מקדימה מכניס אוויר, חלש מאחורה מוציא אוויר? 2) חזק מקדימה מכניס אוויר, חלש מאחורה מכניס אוויר? 3) חלש מקדימה מכניס אוויר, חזק מאחורה מוציא אוויר? 4) חלש מקדימה מכניס אוויר, חזק מאחורה מכניס אוויר? 5) חלש מקדימה מוציא אוויר, חזק מאחורה מוציא אוויר? וכמובן יש עוד אפשרויות... מה האפשרות שלדעתכם תיהיה הכי אפקטיבית? *בנוגע למיקום במארז (אני מתכוון בקשר ללמעלה או למטה או …
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
esh li epox 8rda+ shehy pzaza le over kloking meabed 1800 0.13 micron ve 256 ddr 400 mhz ve ani lo yodea eiza efsharyot leafil o lehabot ba setup ki kol pam sheani maale mashy amahshev methil leitaka ve esh li volkano 7+ hig!!! help mi!!!!!
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי קרור סטוק למעבד פנטיום 4 אני מחפש קרור שבינתיים יקרר את המחשב העגלה שלי וגם בעתיד הקרוב אני יוכל להעביר אותו למחשב החדש אני מחפש קרור עד 250 שקל הכי שקט שיש הוא ישב בתוך Fractal Design Define R4 עם הספק Seasonic X-660 X-Series 660W (לא נראה לי רלוונטי אבל אמרתי אני יוסיף לכל מקרה) אפשר לחרוג עד 300 אבל שיתן את הקרור הכי טוב עם הסטוק אני יושב על סביבות ה70-80 מעלות והכי חשוב שיתאים גם ל775 וגם ל1155
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-