עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Mortar,

SF 2 SF 2 SF 2 ? כמובן שאני לא מדבר על שיקול כספי אלא רק על עוצמה/ביצועים. אז מה הכי משתלם ? Vantec Tornado 80MM Fan ZALMAN FAN ZM-1 80MM Vantec ThermoFlow 80MM Smart Spire 80MM Case Fan Ball Bearing ThermalTake SF 2 ENERMAX 80MM RPM Adjustable Fan Antec 80MM SmartFan אם יש לכם המלצות אחרות אתם מוזמנים להגיב... ועוד שאלה, האם זה יהיה חכם להתקין מאורר על גבו של אחר ? DUAL FAN Shoot it people !

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  2. ההודעה הקודמת נמחקה הודעה חדשה - שיא מעלות של מעבד: טוב החלטתי אני חייב מאוור למעבד דחוף בבקשה המלצות אתם פשוט לא מאמינים מה היה החום של המעבד שלי היום נחשו 55? 60? 65? לא!!!! 74 מעלות !!!!. אתם נגנבים בהתחלהסתם לחצתי ctrl+alt+del כדאי לראות כמה העומס של המעבד, בדר"כ זה בערך 0-5 % אבל אצלי ללא שום תוכנית ברקע זה היה 60 אחוז !! לא האמנתי ולא הבנתי למה חשבתי מה זה יכול להיות, ואז חשבתי לבדוק את החום, פתאום אני פותח את התוכמה ורואה 74 מעלות (בדקתי בתוכנה הזאת שחכתי איך קוראים לה sidra נראה לי או משהו כזה). טוב בקיצור ראיתי את זה ישר כיביתי את המחשב. אחרי דקה הדלקתי עוד פעם את המחשב כדאי להיכנס לביוס לראות אם זה באמת חם כל-כך או שהתוכנה מזייפת אני נכנס לביוס ואני רואה 70 מ…

• 12 תגובות
    • 853 צפיות
  3. Started by jackhammer,

מה יהיה יותר טוב מיוגן 2 או נינג'ה 2 או נינג'ה 2 גרסא B שמציעה תמיכה בסוקט 1366? אני יודע שהמיוגן 2 מציע ביצועי קירור עדיפים אבל השאלה היא האם זה באמת הבדל משמעותי? מבחינת הפרמטרים האחרים הם דיי שווים כמעט אותו מחיר עיצוב די דומה (בלוק עם היט פייפים) משקל פחות או יותר אותו דבר אז מה שנשאר זה ההבדל (אם יש) בביצועים ותאימות הסוקטים המחשב שיש לי הוא דיי חדש קניתי אותו לפני שנה בערך ולהיום הוא מספיק ויותר אז השידרוג הבא לא ממש יהיה קרוב אז יכול להיות שהתאימות לא הכי אמורה להשפיע מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  4. Started by Elite_Sniper,

אני רוצה לקנות את הגוף קירור הנ"ל לכרטיס שלי(של ספיר) http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1 באתר היצרן כתוב שמתאים אבל בעמוד באתר לא כתוב את הדגם שלי. מתאים? ועוד שאלה, כדאי לקנות בKSP?

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  5. Started by Jenia24,

אהלן, אני צריך עזרה עם הסרקוליזציה במארז שלי, זה מיפרט שלי: (מתוכנן OC) AMD AM2 Athalon 4000 X2 Gigabyte MA785GM-US2H AMD HD 4670 DDR 3 OCZ Gold XTC 800MHZ 1GB X2 Enermax Tomahawk 400W עכשיו זה המארז שלי ואיפה שהוא יושב. זה המארז מבפנים כשאשר: מאוורר 1: מוציא את האוויר החם מאוורר 2: נראה לי מקרר את הספק (טיפשי שלא בדקתי) מאוורר 3+4: מקררים את הכרטיס מסך והמעבד בהתאמה וזה המאווררים שעל הדלת של המארז מאוורר 1: מכניס אוויר קר מאוורר 2: מוציא אוויר חם אשמח לטיפים הצעות ושיפורים בנושא. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  6. יש לי פנטיום 3@733 מה"צ ואני רוצה לדעת מה הטמפרטורה של המחשב. עם איזו תוכנה אני בודק?

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  7. אני מאוד מרוצה מהשקעה של 24 שקל על הpci fan הזה ביום שבו בדקתי את הכרטיס היה יום חם מאוד :kopfpatsch: היום בדקתי עוד פעם ונדהמתי :o במאמץ 62 במנוחה 45 בעבר הייתי על 80 במאמץ קיצר אנשים תגובות שווה להכין את זה אולי כולל האזיקונים יצא לכם רק 30 שקל על pci fan :xyxthumbs: ===המדריך=== האחריות על המשתמש בלבד טוב מה אנחנו צרכים? 2 מאוורים ג'נרים יעשו את העבודה לא יקר במיוחד אולי יכול לעלות לכל אחד 15 שקל בערך כרטיס ישן לא משנה איזה כרטיס העיקר שיש לו את ברזל הזה וכמה אזיקונים לי לקח רק 5 אזיקונים עבודה יש לנו את שני המאוורים צריכים לחזק אותם אחד לשני בעזרת האזיקונים כמו שאתם רואים פה מומלץ לחזק אותם גם מאחורה אם אתם רוצים נעבור לכרטיס תפרקו …

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  8. Started by Cranchh,

אני רוצה ליקדוח חורים ל4 מאווררים במארז שלי- מאוורר אחד 8 ס"מ על החלון איך אני קודח חור בגודל של המאוורר על חלון פלסטיק ואיך אני מרכיב אותו שם?? מאוורר 12 ס"מ למעלה ו12 למטה איך אני קודח לאלה?? ומאיפה אני משיג את כל החלקים??(ואם מישהוא יכול להמליץ לי בהודעה על איזה מאווררים ואיפה ליקנות באיזור הצפון) תודה

• 12 תגובות
    • 853 צפיות
  9. Started by KoDkOd,

איך אני אמור לדעת איזה חיבור ישלו כמב סוגים כבר יש?

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  10. Started by most,

שלום, יש לי שני מחשבים ולאחר תקלת ספק באחד מהם אני רוצה לוודא האם הלך רק הלוח או גם המעבד. זה ע"י התקנת המעבד מהמחשב שנדפק לזה שתקין. השאלה: האם אפשר להתקין את המעבד ללא משחה (לאחר שניקיתי את המשטחים) רק לצורך הבדיקה או שזה מסוכן??

• 17 תגובות
    • 853 צפיות
  11. Started by Or ei,

סוף סוף צילמתי את המודינג הקטן שעשיתי, חלון ועוד כל מיני 8) תמונות: http://www.xbox-connection.com/hostedimages/or picture 1.JPG http://www.xbox-connection.com/hostedimages/or picture 2.JPG http://www.xbox-connection.com/hostedimages/or picture 3.JPG http://www.xbox-connection.com/hostedimages/or picture 4.JPG http://www.xbox-connection.com/hostedimages/or picture 5.JPG לא הכי קשור אבל רק רציתי לשים תמונה עם הסינקים החדשים שEPOX שמו על הלוח שלהם 8rda+ rev2.1 http://www.xbox-connection.com/hostedimages/or picture 6.JPG גם זאתי לא הכי קשורה וגם פה המטרה להראות איך מקבלים את החלק האחורי(חיבור חוטים) של הפאן באס (שונה ממה שציפתי) http://www.xbox-connection.com/hostedimages/…

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  12. Started by Ran B,

שלום לכולם. כבר התייצעתי בעבר בנוגע לאוברקלוק וכעת יש ברשותי מידע חדש אותו ארצה לחלוק עימכם ואשמח לקבל יעוץ ועזרה. אז היום התקנתי את הביג טייפון שקניתי (וגם את הזלמן לכרטיס מסך). אני חייב לציין קודם כל שהזלמן VF700-CU הדהים אותי! עד עכשיו היה ברשותי קירור סטוק על כרטיס מסך של XFX גיפורס 6600GT על אפיק AGP 8X. הטמפ בIDLE הייתה על 49~51 מעלות קבוע, מאמץ לא עבר את ה56~60. כעת,ה אחרי ההתקנה הגעתי בIDLE ל41 מעלות! כאשר בLOAD זה לא עובר את ה46~50. פשוט מדהים מה גוף קירור מעולה כזה ומשחה טרמית חדשה (AS5) יכולים לעשות! הבאסה היחידה היא שלא היה ניתן להרכיב את הגופי קירור הקטנים (היטסינקים קטנים כאלה) לזכרונות. (יש 4 צ'יפים של זכרונות על הכרטיס שלי 128MB סה"כ. DDR3) הם הפ…

• 12 תגובות
    • 853 צפיות
  13. Started by Idanp,

לנעול.

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  14. שלום הזמנתי מפרט מחשב [מפורט בהמשך] מחנות שלא ננקוב בשמה כרגע (הניחוש לא קשה מדי) שמבטיחה לבצע אוברקלוקינג של 30-40% אצלם ולספק אחריות מלאה על המחשב למרות זאת. התקשרתי לוודא את הפרטים כאשר הדגשתי שהאובר קלוקינג חשוב לי ואם צריך לשפר בשבילו חלק או שניים אני אשמח, לכן קניתי קרור יקר וזכרונות 1600MHZ רציתי קלוק יותר נמוך אבל הכניסו לי לראש שאסור לעבור את ה 1.5V ואלה הזכרונות שהתאימו להגדרה הכי טוב. התלהבתי וקניתי מהם... לאחר 10 ימים התקשרו אלי היום להודיע שהמחשב מוכן, שאלתי מיד על האובר קלוקינג ואמרו שלא הצליחו לבצע: "המחשב נפל". שאלתי למה ונפנפו אותי בזה שזה לא תמיד עובד , התעקשתי (אני אולי לא מבין באובר קלוקינג אבל לא דביל גמור) ואמרתי שיש רק שתי אפשרויות : 1. שהרכיבים ש…

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  15. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש, מעבד AMD אתלון 3800+dual 64X2 לוח: m2vmx למעבד יש תכונה cnc - שמפחיתה את מהירות השעון של המעבד והמתח שלו בזמן מנוחה וככה שולטת על ההתחחממות שלו. למרות מאמצים ונסיונות לא הצלחתי להפעיל את התכונה הנ"ל - כאשר אני עבר "ניהול צריכת חשמל מינמלית" המחשב נתקע, ועל המסך יש קשקוש של צבעים. אגב, כחלק מתהליך פתרון הבעיה התקנתי פאץ לווינדוס xp והגדרת ברגיסטרי רישום Throttle שם הוכנסה הפקודה PerfEnablePackageIdle עם ערך 1 (לא לגמרי מבין מה בדיוק נתבקשתי לעשות). הבנתי שהיו לאנשים אחרים בעייה כזאת והם לא הצליחו לפתור אותה (ייתכן שהפתרון היחיד הוא עדכון הביוס - אבל אני לא רוצה לקחת את הסיכון כי לא בטוח שהדבר יפתור את הבעייה). שורה תחתונה: אין לי cnc והמעבד שלי …

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  16. Started by Nahum2,

אז איך התכנה הזאת היא עובדת כראוי? 2-3 לחיצות ויש לי OC? (התכנה באה עם הלוח אם)

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  17. Started by Kirma,

שלום :] הספק היה עושה רעש ולכן ניקיתי אותו מאבק עם פן ועכשיו בקושי שומעים אותו.. הסתכלתי ב AIDA64 והוא מראה לי שהמאוור של הספק עובד על 1000RPM, זה הגיוני ? או שהרסתי את המאוורר או משהו עם הפן ?

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  18. אני עובד כבר כמה זמן על ההכנות לאובר קלוקינג אבל יש בעיה גדולה...הביוס לא נותן לי להיכנס לשנות שם אפשרויות.... את מפרט המחשב שלי יש במפרט מחשב.... אם תוכלו לעזור לי אני אשמח

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  19. Started by Ac-Boy,

E6300 P5LD2-SE TWINMOS 667 - CL 5 512X2 ספק שהגיע עם המארז שלי Soprano - TR2 420W קירור סטוק למעבד לכרטיס מסך יש לי גם כן שאלה, זה הכרטיס מסך של ג'יגה בייט עם קירור פאסיבי (או אקטיבי [מה שהוא לא עם המאווררים]) עד איפה אוכל להגיע עם המערכת הזאת? ועם הכרטיס מסך?

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  20. Started by royr,

יש לי משהו שאני חייב להגיד: באמת שהיצירות של חלקכם מאוד מעניינות ויפות ( על פי התמונות ) אבל אני לא יכול שלא לחשוב שחלקכם עושים זאת ממניעים לא נכונים. אני רוצה לעשות אנלוגיה קטנה ולעבור מעולם המחשבים לעולם הרכב...בטח כולם מכירים את התופעה של הארס המצוי שהוציא רישיון לפני 30 שניות אבל הוא כבר במוסך עם הפיאט אונו המסכנה שלו שמבקשת שינתקו אותה מהמכשירים אבל הוא החליט לשים לה אגזוז פתוח כדי שהיא תהפוך למכונית מירוץ ( ככה לפחות הוא חושב ) והוא יוצא לכביש ונותן גז והמכונית לא זזה אבל היא נוהמת כמו אריה והוא תופס פוזה של שומכר. לי יש מחשב מסכן בן שלוש שנים והשינוי היחיד שיש לו במארז הוא שהוא פתוח לחלוטין ןתאמינו לי שזה יוצר זרימת אויר לא רעה והמחשב לא נתקע לי אפילו פעם אחת בגלל …

• 11 תגובות
    • 852 צפיות
  21. Started by nivezrati,

שלום לכולם לאחרונה אני מתעניין במודינג ורציתי לשאול אם מישהו מכיר חנויות של רכיבי אלקטרוניקה שאפשר לקנות שם לדים לוח הלחמות מודפס נגדים וכל זה? חוץ מאריהב... פשוט חיפשתי הACE ,הום סנטר וכל אלה ואין שם אני לא רוצה להזמין משלוחים... בתודה ניב

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  22. Started by Mordeth,

בדיוק סיימתי להרכיב את המחשב החדש שלי, העמדתי אותי והמאוורר (Thermaltake Silent 1156) פשוט נפל (למזלי הכרטיס הגרפי בלם את הנפילה....) ניסיתי לחזק את החיבורים כמה פעמים אבל הוא פשוט לא מחזיק מעמד. יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  23. אני רוצה לקרר את הAMD64 3400+ 754 שלי כמה שיות חשבתי על BIGWATER אבל אמרו לי שהביצועים עלובים. מחפש משהו הכי זול והכי טוב שאפשר להשיג. ד"א אני לא הטיפוס המרכיב, עדיף שתיהיה מורכבת ומוכנה או שההרכבה לא תיהיה מסובכת.

• 10 תגובות
    • 852 צפיות
  24. ברצוני לעשות חלון בצד המארז... שמעתי שצריך דרמל.. מישהו יכול לתת לי יותר פרטים איפה קונים אותו? ואם אפשר לצרף תמונה שאני ייראה מה זה.... זה יעזור מאוד. וברצוני לדעת איפה אוכל לקנות קתודה קרה בצבע כחול, ולאן אני אמור לחבר את הקתודה? לספק עצמו? או שהוא צריך זרם קטן יותר? תודה על הכל HD.

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  25. החלטתי לקנות קירור לכרטיס מסך ואני די מתלבט בין שני דגמים וכיוון שמצאתי רק ביקורת אחת והיא לזלמן אין לי קנה מידה להשוות אז אני שואל אותכם Thermaltake EXTREME GIANTIII A1919 Dual Heatpipe & Dual Fan http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm ייתרון ברור של הג'יינט הוא שיש לו שני מאווררים... במקומות אסטרטגיים והעובדה שמצויין באתר של טרמל טק שהבלואר נועד למצבים של OC ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=138&code=013 זול בחצי כסף מהטרמל טק למרות שהוא בא בלי מאוור אז כולל מאוורר המחירים בערך שווים בנוסף האזהרה באתר של זלמן לגבי כך שאם שמים אותו על כרטיסים כמו 9800 או 5700 ומעלה הוא עלול להשרף בלי מאוורר דיי …

• 14 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים