עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אפשר לקבל הצעות לשיפור הP4

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  2. שלום, אני מנסה להרכיב מפרט לשימוש ביתי, כולל אוברקלוק. מכיוון שאני מתייעץ כאן בנושא OC עקב הפנייה ממדור מפרטים, לא אלאה אתכם בכל הטררם של השימושים. מי שמאד רוצה יכול לקרוא את הדרישות בת'רד הראשון כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=453267.0 כאמור - לאחר דיונים רבים הורכב המפרט הבא לבסוף: ובעקבותיו קיבלתי את ההמלצות האלו:

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  3. Started by adirze,

שלום לכולם, בחודשיים האחרונים המחשב שלי התחיל לעשות יותר רעש, אין לי ממש מושג למה. הרעש מתחזק במיוחד ברקע שמופעל משחק או אחרי שהמחשב פועל הרבה שעות ברציפות, בדקתי טמפרטורות בתוכנה everest והם נראות לי תקינות. המפרט של המחשב: intel i5 750 Gigabyte GA-P55-UD3R ATI 4850HD 4GB זיכרון ספק כוח של אנרמקס 500W המארז הוא antec p182 הקירור על המעבד הוא קירור סטוק ועל הכרטיס מסך יש קירור Accelero L2 חוץ מזה יש עוד 3 מאוררים במארז שניי מאוררים של antec TriCool ועוד מאורר אחד של arctic cooling. ניסיתי לפתוח את המארז ולנסות להקשיב לא ממש הצלחתי להגיע למסקנה חד משמעית מאיפה מגיע הרעש, הרעש של המאוררים של המארז בוודאות התחזק אחרי שניסיתי להפעיל משחק. בעיקרון יש לי בעיה עם הרעש במיוחד ש…

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  4. אז ככה הכרטיס מסך שלי מסוג asus 8200 ge force 3 ti 20 64 mega מהירות ליבה: 175 מהירות זיכרון: 400 אז לתוצאות לפני ההמהרה הצלחתי להגיע עם התוכנה 3dmark ל 7053 ואז העלתי את המהירות של הכרטיס ל ליבה ל204 זיכרון ל 483 וקיבלתי 7588 מעבר לזה הכרטיס גמגם ראוי לציין שההמהרה נעשתה ללא קרור נוסף אני מבקש תגובות ועצות להמהרה חזקה יותר נ.ב המהירות של המחשב אי אמ די 1900 7vrxp לוח אם 256 ddr 266 ואם אפשר כמה טיפים בביוס לגבי הכרטיס מסך

• 12 תגובות
    • 829 צפיות
  5. המעבד שברשותי הוא pentium 2.4 GHz northwood סוקט 478 והוא מותקן על לוח של MSI . היום בבוקר החלטתי שהגיע הזמן לנקות את המאווררים אז פירקתי את המאוור וניקתי אותו ושמתי לב שבין הצלעות קירור יש מלא אבק אז הוצאתי אותו גם ויחד איתו יצא המעבד שהיה דבוק ניקיתי את צלעות קירור וכך הסתיימו שלבי הנקיון. לא הצלחתי להחזיר את הצלעות למקום ביחד עם המעבד אז פירקתי את המעבד עם מברג והחזרתי אותו ואז שמתי את הצלעות קירור בחזרה התקנתי את המאוורר אך משום מה שנראה לי שהפירוק(משחה תרמית) גרם למעבד שלי להיות חם מעבר למידה. אז בדקתי אותו עם SANDRA ועם SPEEDFAN וגםEVERESET והתוצאות הם כאלה המעבד במצב מנוחה על 49 מעלות יש לציין שהמאוורר תקין. עכשיו המעבד אמור להיות הרבה יותר קר ולכן קניתי משחה תרמית…

• 10 תגובות
    • 829 צפיות
  6. Started by MachineX,

יש לי פנטיום 3 1000 . מה הטמפ' הנורמלית למעבד הזה(בעבודה רגילה ובניצול מקסימלי)?

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  7. Started by yonni,

מעבד - 2.4C לוח - GIGABYTE 8IK100 זכרון - 2*512 WINBOUND 3200 העליתי את הבאס מ200 ל-230 (=2766 MHZ), זכרון השארתי על מצב אוטומטי וזה עבר ל- 1.66 (=381) חוץ מזה לא שיניתי כלום! עדיין לא הרצתי בדיקות יציבות לאורך זמן אבל כן הרצתי ל15 דקות בשביל לקבל מושג על הטמפרטורה. יש שינוי של 3 מעלות לכל היותר: TOAST מגיע ל43 מעלות שזה כמו לפני האוברקלוק ו- PRIME מגיע עד ל-55 מעלות כאשר קודם הגיע ל52 (תמיד PRIME מגיע לטמפרטורות מטורפות) האם לדעתכם אוברקלוק כזה הוא טוב...יש עוד פרמטר שצריך לשנות...אולי בזכרונות? שווה כבר לתת לו בדיקת מאמץ ארוכה או שאין טעם להתחיל עם טמפרטורות כאלה??

• 15 תגובות
    • 829 צפיות
  8. Started by omrid14,

מפרט בצד <----------- טוב עשיתי OC הכל טוב ויפה אני עכשיו על 3.81GHZ העלתי 800MHZ . > תמונה > http://www.siz.co.il/my.php?i=aozlmtlgj5fn.jpg ניסיתי להעלות עוד וזה כבר מתחיל לגמגם.. עושה שגיאות מערכת בוינדוס וכו? לא העלתי עדיין שום מתח לא נגעתי בכלום רק בFSB ... הגמגומים של המחשב שהוא עושה שגיאות וכאלה זה סימן שצריך להתחיל לשחק עם הוולטים וכל זה? אם כן. איפה בביוס אני מעלה את הולטים ולכמה אני מעלה??

• 11 תגובות
    • 829 צפיות
  9. Started by pooowa,

הורדתי היום את התוכנה AIDA32, והטמפ' שהיא הראתה היובמעלות) MOTHERBOARD: 29 CPU: 50 (נע מפעם לפעם בין 49 ל- 51) AUX: 39-40 הטמפ' של הלוח אם נראית לי בסדר, אבל המעבד נראה לי חם מדי. הבעיה בקירור (שיבוא בקרוב מאוד)? או שהטמפ' ככה צריכה להיות? תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 829 צפיות
  10. היות ושמעתי שהמאוררים המקוריים רועשים במידה קיצונית אשמח להמלצות לגבי מאוררים ספציפיים שארכוש(כדי להחליף את הרועשים). באם זה מתאפשר, אשמח למאוררים שלא יפגעו בעיצוב המארז. בכבוד רב, אורי נ.ב אני מעוניין במאורר 120MM נוסף על מנת לנצל את ההכנה שמגיעה לכזה, עם המארז.

• 12 תגובות
    • 829 צפיות
  11. Started by eldada,

המוכר בחנות שאני קונה ממנה עשה אוברקלוק עם החלקים האלה: מעבד: 1800+ לוח אם: kt-400 של ג'יגה בייט וזכרונות: 512 mb מהירות, 2700 pc (של חברה בלי שם בכלל אבל הוכיחו את עצמם!!!) הוא הצליח להגיע ל-2600+ האם זה נחשב לאוברקלוק רצחני?!

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  12. Started by swisaman,

שלום לכולם ישלי HD5850 של ספיר בגירסא הישנה לא האקסטרים,וברצוני להתחיל OC הורדתי TRIXXX והעלתי תדרים אבל זה לא מביא לי לעלות מתח כאילו האפשרות חסומה.. והכרטיס ממש רותח!!! 92 מעלות מאמץ מלא זה חם ממש לא?

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  13. Started by x-pac,

אני לא יודע איך נועלים PCI/AGP בביוס Phoenix-Award BIOS v6.00PG חיפשתי בכל הביוס ואני נואש בבקשה עזרה

• 15 תגובות
    • 829 צפיות
  14. Started by itaysk,

מישהו עשה משהו כזה? או שיכול לקשר אותי לכתבה כזאת?

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  15. אני מנסה עכשיו לבצע בדיקה למעבד עם התוכנה SP2004 וכמעט אחרי חצי דקה או פחות למעבד #1 ישר אני מקבל שגיאה Type: Small FFTs - stress CPU Min: 8 Max: 64 InPlace: Yes Mem: 8 Time: 15 CPU: 3330MHz FSB: 333MHz [333MHz x 10.0 est.] 26/01/2008 21:05 Beginning a continuous self-test to check your computer. Press Stop to end this test. Test 1, 800000 Lucas-Lehmer iterations of M172031 using 8K FFT length. FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4 בעוד שלמעבד #0 הוא הצליח להחזיק יותר מ10 דקות.. עכשיו, אני יודע ש10 דקות זה לא מספיק אבל מצד שני איך זה יכול להיות שמעבד אחד מצליח להחזיק יותר מ10 דקות בעוד שהשני ישר עושה שגיאה אחרי פחות מחצי דקה..? ובמשחקים (גם כבדים וגם קלים…

• 11 תגובות
    • 829 צפיות
  16. ברצוני לעשות חלון בצד המארז... שמעתי שצריך דרמל.. מישהו יכול לתת לי יותר פרטים איפה קונים אותו? ואם אפשר לצרף תמונה שאני ייראה מה זה.... זה יעזור מאוד. וברצוני לדעת איפה אוכל לקנות קתודה קרה בצבע כחול, ולאן אני אמור לחבר את הקתודה? לספק עצמו? או שהוא צריך זרם קטן יותר? תודה על הכל HD.

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  17. שלום, כבר זמן מה אני עובד על תוכניות למארז שקוף, את המארז עצמו אני מתכוון לבנות בפסח. יש לי כמה שאלות (1) הבנתי שאת המארזים האלה בונים מחומר הקרוי פרספקס, איפה אפשר להשיג אותו ומה מחירו? (2) האם אפשר לבנות את המארז מחומר אחר שקל יותר להשיג? (3) איך חותכים את הפרספקס? האם עם מסור דיסקית או שמסור חשמלי יספיק? בתודה מראש, עומר.

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  18. Started by Mortar,

SF 2 SF 2 SF 2 ? כמובן שאני לא מדבר על שיקול כספי אלא רק על עוצמה/ביצועים. אז מה הכי משתלם ? Vantec Tornado 80MM Fan ZALMAN FAN ZM-1 80MM Vantec ThermoFlow 80MM Smart Spire 80MM Case Fan Ball Bearing ThermalTake SF 2 ENERMAX 80MM RPM Adjustable Fan Antec 80MM SmartFan אם יש לכם המלצות אחרות אתם מוזמנים להגיב... ועוד שאלה, האם זה יהיה חכם להתקין מאורר על גבו של אחר ? DUAL FAN Shoot it people !

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  19. החלטתי לקנות קירור לכרטיס מסך ואני די מתלבט בין שני דגמים וכיוון שמצאתי רק ביקורת אחת והיא לזלמן אין לי קנה מידה להשוות אז אני שואל אותכם Thermaltake EXTREME GIANTIII A1919 Dual Heatpipe & Dual Fan http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm ייתרון ברור של הג'יינט הוא שיש לו שני מאווררים... במקומות אסטרטגיים והעובדה שמצויין באתר של טרמל טק שהבלואר נועד למצבים של OC ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=138&code=013 זול בחצי כסף מהטרמל טק למרות שהוא בא בלי מאוור אז כולל מאוורר המחירים בערך שווים בנוסף האזהרה באתר של זלמן לגבי כך שאם שמים אותו על כרטיסים כמו 9800 או 5700 ומעלה הוא עלול להשרף בלי מאוורר דיי …

• 14 תגובות
    • 829 צפיות
  20. ועוד דבר כמה זה אמור לעלות והאם אין לזה שם יותר "מקצועי"..

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  21. Started by fantom134,

קראתי באתר אחד שהמעבד הנ"ל הוא טוב בשביל המהרה, אני לא הכי מבין עדיין בתחום של המחשב חוץ מידע בסיסי ולכן אני גם עומד לבקש מאבא שלי שילווה אותי בתהליך אך לפני אני בכללי רוצה לדעת יותר ממכם בנושא. לוח אם: asrock 939nf4g-sata2 מעבד (שוב): amd anthlon 64 3500+ (2.2ghz) socket 939 אבא שלי ציין שהמעבד הוא לא באמת 2.2ghz, הלוח אם רק תומך ב 1ghz אז... לא יודע זכרון: 2GB RAM אם חסרים נתונים, תגידו לי בקשה ואני אוסיף. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  22. שלום קיבלתי את הקירור שמעל (קישורים לקירור שמתי למטה), קיבלתי איתו קירור למעבד. 1) איזה קירור כדאי לציפסט ולכרטיס מסך שלי (מופיעים במפרט) כאשר הצנרת היא 8 (נראה לי)? 2) איך כדאי לחבר אותם גם? מעבד->כרטסי מסך ->ציפסט? 3) באתר כתוב שהצנרת היא 10/8mm מה זה אומר? מה אני אמור להזמין (יש או 1/2 או 3/8) 4) קיבלתי גם תוסף למים (צבע ורוד) - מה היחס שצריך להוסיף אותו? תודה לכולם קישורים לקירור http://www.kailon.de/Main.htm http://216.239.37.104/translate_c?hl=en&ie=UTF-8&oe=UTF-8&langpair=de%7Cen&u=http://www.liquidluxx.de/cms/artikel.php%3Faction%3Dshow%26id%3D5%26seite%3D1&prev=/language_tools http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.cas…

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  23. יש לי פנטיום 3@733 מה"צ ואני רוצה לדעת מה הטמפרטורה של המחשב. עם איזו תוכנה אני בודק?

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  24. אני מרכיב כעט מערכת חדשה שאמורה לעבוד בסביבת עבודה שקטה מאד. מדובר בשימוש לתיכנות כבד וגרפי חלקי עם השארת אפשרות למשחקים מדי פעם אך בהחלט לא גיימר מושבע. 2500K + Mugen II + Antec P183V3 + Z68 Board. עיקר החשיבות היא שהמערכת תהיה שקטה. השאלה היא האם ללכת על קירור פאסיבי משהוא כמו Gigabyte HD6770 (GV-R677SL-1GD) או Sparkle GTS 450 Passive או שלקחת כרטיס רגיל ולהוסיף לו VGA Cooler (או שיש בכלל כרטיסי מסך בחוזק זה שהם שקטים מספיק?) המלצות על פתרונות יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  25. Started by stingeR-,

שישו ושימחו מה שהלך כאן אתמול בלילה... והנה התוצאה

• 11 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.