עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Guarding angel,

היי לחבר שלי יש מאוורר סטוק של AMD AM2 חשבתי לעשות לו MOD של תעלת איוורור + מתאמי 120mm מדופו המארז למעבד המצרכים: תעלת אוורור של SUNBEAM http://www.sunbeamtech.com/index-2.html X2 מתאם 120mm ל80mm של TT http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19508 אני מעוניין לחבר את המתאם והצינור יחד למאוורר 120mm שמכניס אוויר מהדופן של המארז,את הקומבינציה הזו לחבר מאוורר 120mm נוסף למתאם הנוסף של ה120mm,בסופו של דבר לחבר את כול זה למאוורר של המעבד. הבעיה שנוצרה: אינני בטוח אם המאוורר של המעבד הינו 70mm או 60mm,לא ניתן לחבר עליו מאוורר 80mm בכדי לחבר את המתאמים האם קיים מתאם 70mm ל80mm או 120mm? השאלה היא כזו האם קיים מתאם 70mm ל120mm?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  2. Started by BONO,

ראיתי באתר זיגזג חלון למחשב מה זה עושה ואיך מרכיבים אותו? חותכים את המארז?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  3. חבר נתקל בבעיה וביקש ממני לעזור לו.. הנה ההודעה שהוא ביקש ממני לפרסם: (כי אין לו גישה לכאן נכון לעכשיו)

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  4. הנושא הוא ההודעה ;D

• 12 תגובות
    • 844 צפיות
  5. זה קשור לפורום הזה כי זה בשביל תיכנונים לקירור שאני אבנה בשבילו (אני מתכנן לקנות אחד בשבוע הבא כניראה). חרשתי את גוגל ומצאתי רק תמונות של החלק הקידמי שלו, אני צריך תמונות של החלק האחורי שלו. אם יש אותו למישהו והוא יכול לצלם אז גם יהיה מצויין תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 844 צפיות
  6. Started by haim_king123,

אני רוצה לשלוח את המחשב שלי לתיקון ואני רוצה לאפס את הOC במעבד עכשיו כבר איפסתי את הOC לכרטיס מסך . כדי לאפס את הOC במעבד , מספיק לעשות ללחוץ בביוס Load Optimal Defaults ? כי זה מה שעשיתי וזה איפס לי את הביוס ... זה מספיק ? ולא יגלו שעשיתי OC ?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  7. Started by The_Byter,

קיבלתי את ההזיכרון כשבוע לאחר שהזמנתי מארה"ב זיכרון יפה: נתוני יצרן: Module Size: 2GB kit 1GBx2 Package: Ballistix 240-pin DIMM Feature: DDR2 PC2-8500 Configuration: 128Meg x 64 DIMM Type: Unbuffered Error Checking: NON-ECC Speed: DDR2-1066 Voltage: 2.2V Memory Timings: 5-5-5-15 הזיכרון רץ אצלי על 630 5-5-5 2.2v קבוע תוספת מתח ל2.4 הביא לתצואות הבאות: עם מתחים גבוהים (2.9+) ניתן להגיע לאזור ה700+ הבעיה העיקרית היא שהD9 שעליהם מבוסס הזיכרון מתים בקלות יתרה... בכל מקרה כרגע הלוח שלי נותן עד 2.4 מהBIOS, בהמשך VMOD ובתקווה מספרים יותר מופרעים... סביבת עבודה

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  8. ההודעה הקודמת נמחקה הודעה חדשה - שיא מעלות של מעבד: טוב החלטתי אני חייב מאוור למעבד דחוף בבקשה המלצות אתם פשוט לא מאמינים מה היה החום של המעבד שלי היום נחשו 55? 60? 65? לא!!!! 74 מעלות !!!!. אתם נגנבים בהתחלהסתם לחצתי ctrl+alt+del כדאי לראות כמה העומס של המעבד, בדר"כ זה בערך 0-5 % אבל אצלי ללא שום תוכנית ברקע זה היה 60 אחוז !! לא האמנתי ולא הבנתי למה חשבתי מה זה יכול להיות, ואז חשבתי לבדוק את החום, פתאום אני פותח את התוכמה ורואה 74 מעלות (בדקתי בתוכנה הזאת שחכתי איך קוראים לה sidra נראה לי או משהו כזה). טוב בקיצור ראיתי את זה ישר כיביתי את המחשב. אחרי דקה הדלקתי עוד פעם את המחשב כדאי להיכנס לביוס לראות אם זה באמת חם כל-כך או שהתוכנה מזייפת אני נכנס לביוס ואני רואה 70 מ…

• 12 תגובות
    • 844 צפיות
  9. Started by Jenia24,

אהלן, אני צריך עזרה עם הסרקוליזציה במארז שלי, זה מיפרט שלי: (מתוכנן OC) AMD AM2 Athalon 4000 X2 Gigabyte MA785GM-US2H AMD HD 4670 DDR 3 OCZ Gold XTC 800MHZ 1GB X2 Enermax Tomahawk 400W עכשיו זה המארז שלי ואיפה שהוא יושב. זה המארז מבפנים כשאשר: מאוורר 1: מוציא את האוויר החם מאוורר 2: נראה לי מקרר את הספק (טיפשי שלא בדקתי) מאוורר 3+4: מקררים את הכרטיס מסך והמעבד בהתאמה וזה המאווררים שעל הדלת של המארז מאוורר 1: מכניס אוויר קר מאוורר 2: מוציא אוויר חם אשמח לטיפים הצעות ושיפורים בנושא. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי כמה שאלות לגבי מתחים ואני ישמח אם תסבירו לי אותם[= דבר ראשון,אשמח אם תסבירו לי מה עושה פה כל שורה ולמה היא אחראית ( כמו מתח למעבד,לגשר צפוני וכו'.) ועוד דבר,אשמח אם תכתבו לי מה המתחים המקסימלים שאסור לעבור אותם כי אם אני יעבור אותם הם כבר יתחילו לגרום לי נזק(הכוונה במעבדי 45NM או במעבד שלי Q9550). תודה רבה לעוזרים בבקשה תפרטו ככל האפשר[= עריכה: עוד שאלה קטנה,אם אני רוצה לקנות לוח אם איך אני יודע לכמה מקסימום FSB הוא יכול להגיע כדי שלא ישמש לי כגבול בOC?. Motherboard Voltage Control******* Load-Line Calibration [enabled] CPU Vcore [1.4875V] CPU Termination [1.500V] CPU PLL [1.670V] CPU Reference [0.935V] MCH Core [1.620V] MCH Reference [1.120V] MC…

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  11. Started by Nemesis,

היי, האם יש מאוורר 120ממ שאפשר להרכיב על הגוף הזה, כך שהוא מבוקר טמפרטורה ויכול להפסיק לפעול לחלוטין במצב שהמעבד לא חם מדי? או מצד שני האם יש ללוח DFI Ultra-D אופציה שמאפשרת בקרה על מאוורר כך שניתן לכוון אותה לכבות את המאוורר לחלוטין?

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  12. עשיתי אוברקלוקינג למחשב(המפרט דרך cpuz בתמונה המצורפת) ורציתי לדעת מה הן הטמפ' שכדאי לי להישאר בהן,והאם כדאי לי לעשות אוברקלוקינג יותר גדול או להקטין את העוצמה.אם זה חשוב הבאסראטיו שלי הוא 13 והכרטיס מסך שלי הוא onboard ועליו אני לא רוצה לעשות אוברקלוקינג(כי הוא ישן).[אל תצחקו על המפרט המעפן] [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  13. אפשר לקבל הצעות לשיפור הP4

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  14. יש לי מעבד AMD DURON 1200 ולוח EPOX KT266A עכשיו יש לי זיכרון DDR2100 שזה בעצם 266 מגהרץ! אז למה כל פעם שאני מפעיל את המחשב כתוב לי DRAM 133?

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  15. Started by שגיב,

שלום ךפני כמה חודשים קניתי קירור COOLERMASTER V8 עכשיום הברגים שלו מה שאמור להיכנס בלוח ולצאת מצד שני הם עקומים אז דיברתי עם החנות הם אמרו שזה לא קשור אליהם למרות שיש לי אחריות של 12 חודשים עכשיו השאלה שלי אם מישהו יודע איפה יש להשיג את הערכה של הסוקט ל-775 מי שיכול לעזור אז בבקשה

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  16. Started by Idanp,

לנעול.

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  17. שלום לכולם אני צריך לבנות תחנת עבודה יחסית חלשה אבל ! חייבת להיות קטנה כמה שיותר (גודל פיזי) היא תמצא בתוך ארון סגור כך שאין אורור ורצוי בכלל ללא מאוררים בגלל שלא יגשו אל המחשב כמעט. לכן 2 שאלות : 1 אני צריך מארז - לא יקר אבל יחסית מאוורר 2 המלצה לHSF שיעשה את העבודה כמו שצריך . אני חשבתי על מעבד סלרון דעתכם

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  18. טוב יש לי geforce 2 mx 200 32mb (כן כן אני יודע שזה ענתיקה !!!) ועשיתי לו קצת אוברקלוקינג והמקסימום שהגעתי היה core -223 mem -188 עם 1384 3DMARKS ובמצב הזה הוא יציב מאוד אבל אני לא מצליח להגיע איתו ליותר מזה כי הוא מתחמם יותר מדי אז אני חושב לחבר צלעות קירור לזיכרונות של הכרטיס ומאחורי המעבד - איך אני מדביק\מחבר את הצלעות לכרטיס ? תודה מראש .freak250686

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  19. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש, מעבד AMD אתלון 3800+dual 64X2 לוח: m2vmx למעבד יש תכונה cnc - שמפחיתה את מהירות השעון של המעבד והמתח שלו בזמן מנוחה וככה שולטת על ההתחחממות שלו. למרות מאמצים ונסיונות לא הצלחתי להפעיל את התכונה הנ"ל - כאשר אני עבר "ניהול צריכת חשמל מינמלית" המחשב נתקע, ועל המסך יש קשקוש של צבעים. אגב, כחלק מתהליך פתרון הבעיה התקנתי פאץ לווינדוס xp והגדרת ברגיסטרי רישום Throttle שם הוכנסה הפקודה PerfEnablePackageIdle עם ערך 1 (לא לגמרי מבין מה בדיוק נתבקשתי לעשות). הבנתי שהיו לאנשים אחרים בעייה כזאת והם לא הצליחו לפתור אותה (ייתכן שהפתרון היחיד הוא עדכון הביוס - אבל אני לא רוצה לקחת את הסיכון כי לא בטוח שהדבר יפתור את הבעייה). שורה תחתונה: אין לי cnc והמעבד שלי …

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  20. שלום אנשים! אני מבין שהיום חם וכאלה, אבל לא נראה לי הגיוני שה-E4400 החדש שלי, בסטוק, במאמץ, עם BIG TYPHOON מתחמם ל-70 מעלות ב-TAT. זה עוד לפני שהתחלתי לדבר על ה-OC, שם כאשר אני עובד ב-2.8G - 3G הטמפרטורה במנוחה בערך -60,62 ובמאמץ... נושקת ל- 80 עזרתכם האדיבה בבקשה!

• 14 תגובות
    • 844 צפיות
  21. Started by adirze,

שלום לכולם, בחודשיים האחרונים המחשב שלי התחיל לעשות יותר רעש, אין לי ממש מושג למה. הרעש מתחזק במיוחד ברקע שמופעל משחק או אחרי שהמחשב פועל הרבה שעות ברציפות, בדקתי טמפרטורות בתוכנה everest והם נראות לי תקינות. המפרט של המחשב: intel i5 750 Gigabyte GA-P55-UD3R ATI 4850HD 4GB זיכרון ספק כוח של אנרמקס 500W המארז הוא antec p182 הקירור על המעבד הוא קירור סטוק ועל הכרטיס מסך יש קירור Accelero L2 חוץ מזה יש עוד 3 מאוררים במארז שניי מאוררים של antec TriCool ועוד מאורר אחד של arctic cooling. ניסיתי לפתוח את המארז ולנסות להקשיב לא ממש הצלחתי להגיע למסקנה חד משמעית מאיפה מגיע הרעש, הרעש של המאוררים של המארז בוודאות התחזק אחרי שניסיתי להפעיל משחק. בעיקרון יש לי בעיה עם הרעש במיוחד ש…

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  22. Started by SMSM,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4914 אני כבר הזמנתי 2 חתיכות, מה איתכם ? זה נותן למחשב ערס-שיק .... !

• 11 תגובות
    • 843 צפיות
  23. Started by Nahum2,

אז איך התכנה הזאת היא עובדת כראוי? 2-3 לחיצות ויש לי OC? (התכנה באה עם הלוח אם)

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  24. Started by yonir,

האם הקירור למעבד arctic cooling alpine 7 pro (קישור: http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-ALPINE-7PRO~18~0.htm) בא עם משחה תרמית מרוחה עליו מוכנה? (כמו שרואים פה http://www.silentpcreview.com/article801-page2.html) או שצריך לקנות משחה בנפרד? תודה

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  25. Started by guyyug,

אחרי הוספה של מאוורים אורות וכו והמחשב עוד עובד למה להחליף ספק או מה הסימנים שצריך להחליף

• 2 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.