אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום. ביצעתי OC למעבד. יותר כספורט מאשר כל דבר אחר. דבר אחד ששמתי לב אליו הוא שלמרות ש Cool n Quite על מצב ENABLED (פעיל), הוא לא עובד בפועל. ז"א - מכפלת המעבד והמתח נשארים ללא תזוזה גם כאשר אין מאמץ (בזמן idle). אי אפשר להינות משני העולמות? תודה
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק למעבד והגעתי לFSB 220 מFSB 200 ומעבד E4500 מ2.2 ל2.4 עכשיו שאני רוצה להמשיך להעלות את התדר לFSB 225 זה מחזיר לי את הקלוקים למצב ההתחלתי לפי מה שהבנתי הבעיה זה שהמעבד צרך יותר מתח ואני צריך להעלות את המתח ברמה אחת אבל גם הבנתי שאם אני מעלה את המתח יותר ממה שהיה בהתחלה זה מקצר את החיים של המעבד אז רציתי לדעת אם זה באמת מקצר את החיים של המעבד למרות שיש לי קירור טוב וטמפרטורה נמוכה ועוד דבר שרציתי לשאול זה אם אני מגיע לFSB 220 ואני יודע שהוא יציב ואחרי זה הוא חוזר למצב ההתחלתי ואני צריך לחזור לFSB הזה אז אני יכול ישר להעלות ל220 או שוב להעלות לאט בקפיצות של 5?
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
חבר נתקל בבעיה וביקש ממני לעזור לו.. הנה ההודעה שהוא ביקש ממני לפרסם: (כי אין לו גישה לכאן נכון לעכשיו)
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
ב6A19 יש מאורר 1 (באחורה אם אני לא טועה)...איך הוא??.מרעיש??
-
- 13 תגובות
- 867 צפיות
-
-
המעבד שלי מאוד חם במנוחה על טמפ של 72 מעלות לא יודע למה גם ככה המאוורר הוא סטוק ורועש רצח אז אני צריך אחד חדש שיהיה חזק ושקט המפרט שלי הוא מעבד:E6300 לוח אם:P5B DLX זכרונות:GEIL 512*2 כ.מסך :X1950 PRO מארז טאור רגיל+ספק 450 רגיל ייעוד OC פשוט תקציב 200 שח אם יש משהו ממש שווה א אפשר לחרוג קצת אהה עוד משהו שייהיה בערך באותו גודל כמו של הסטוק כדי שחס וחלילה לא יתאים לי מבחינת מקום
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היה פעם ל-KSP אותו בקטלוג ב-210 ש"ח, היום אין אותו יותר שם. כל חנות אחרת לוקחת לפחות 250 ש"ח... האם מישהו מכיר חנות אחרת שתמכור אותו במחיר נמוך? בנוסף, האם לדעתכם יהיה שיפור ניכר באיכות הקירור מול ה-6500AlCu שיש לי עכשיו?
-
שלום לכולם אני חדש פה ומקווה להיתקבל לקהילה ולקחת חלק פעלי בה השאלה שלי היא כזאת: אמרו לי שלAMD לא כדאי לעשות אובר-קלוק האם זה נכון ? חשבתי לעשות גם לכרטיס מסך GF2 MX 32MG של ASUS באמת יהיה הבדל מורגש או שכדאי לי לעשות לשניהם ביחד? המעבד הוא AMD ATHLONXP 1700+ ו256 DDR זיכרון
-
- 13 תגובות
- 867 צפיות
-
-
http://www.crystalfontz.com/
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
ועוד דבר כמה זה אמור לעלות והאם אין לזה שם יותר "מקצועי"..
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
כרגע סיימתי להרכיב את ה6920 החדש שלי. קודם כל אני רוצה להגיד שהמארז ממש יפה יותר מבתמונות והוא שווה את ה350 שקל ששמתי עליו. שמתי Tunderblade במקום המאורר הרגיל שבא עם הנינג'ה ואני רוצה להגיד שהדבר הזה הוריד לי קרוב ל10 מעלות. אם היה לי 32 מעלות במנוחה אני עכשיו על 22 מעלות במנוחה שנראה לי שזאת בעצם טמפ' החדר. במאמץ הייתי מגיע ל40 עכשיו הוא לא עובר את ה34. המארז עצמו מקורר ע"י שתי מאוררים 120mm. אחד שהיה לי על הנינג'ה מדימה ואחד שבא עם המארז מאחורה. המאוררים עצמם ממש שקטים חוץ מהThunderblade שהוא קצת רועש אבל אני שולט עליו עם Speed Fan. עכשיו שהטמפ' צנחו להן אני מבטיח לעלות השגים חדשים של oc. תודה לכל מי שייעץ לי ועזר לי עם המארז, ירון
-
- 14 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי ברשותי מקסימוס 2 פורמולה של אסוס ASUS V60 Q6700 וזכרונות של OCZ ריפאייר. שאלתי היא כזאת בלי להעלות מתחים הגעתי ל3.8 והוא יציב . עד לאיזה מתח אני יכול להעלות מבלי לןגרום למעבד סיכון? המערכת פועלת 24/7 המארז הוא אנטק 300 עם 4 מאוררים! טמפ , 54 מאמץ.(שזה פחות חשוב לי) ולגבי הזכרונות OCZ ריפאאיר 800 עד לאיזה מתח אני יכול להעלות אותם ללא סיכון בשרפה?
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך עזרה עם הסרקוליזציה במארז שלי, זה מיפרט שלי: (מתוכנן OC) AMD AM2 Athalon 4000 X2 Gigabyte MA785GM-US2H AMD HD 4670 DDR 3 OCZ Gold XTC 800MHZ 1GB X2 Enermax Tomahawk 400W עכשיו זה המארז שלי ואיפה שהוא יושב. זה המארז מבפנים כשאשר: מאוורר 1: מוציא את האוויר החם מאוורר 2: נראה לי מקרר את הספק (טיפשי שלא בדקתי) מאוורר 3+4: מקררים את הכרטיס מסך והמעבד בהתאמה וזה המאווררים שעל הדלת של המארז מאוורר 1: מכניס אוויר קר מאוורר 2: מוציא אוויר חם אשמח לטיפים הצעות ושיפורים בנושא. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי, יש לי מעבד בעל תושבת AM2 והמאוור (סטוק) הלך לי, מה שבהוצע לי בחנות הוא החלפת כל תושבת המאוורר וזה יקר בסביבות 130 ש"ח. למעשה המאוורר שיש לי הוא סטוק ושקט ועבד מצוין אבל אני לא מצליח להלדיג משהו זהה וחבל לי להשקיע כסף על מאוורר משובח כיון שהמחשב ישן וממילא אני לא עושה OC, אם מישהו יודע היכן ניתן להזמין מאווררים פשוטים ללא גוף הקירור אשמח.
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין ליקנות מאוורר טוב כמו ה SMART FAN 2 עכשיו הבנתי שלא רק זה שהוא איכותי הוא גם כולל 3 אפשרויות פעולה עכשיו השאלה שלי היא האם יש מאווררים איכותיים בלי הרבה אפשרויות או שיש מאוררים ברמה של הSMART FAN 2 של חברות אחרות. לדוגמא ה ANTEC 80mm SmartCool איך הוא??? בתודה דניאל נורמן
-
- 12 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יאיי סוף סוף הגיע הסילינסר P: המאוור הזה פשוט מעולה אין לי מילים מומלץ לכל אחד בסטוק הכרטיס במנוחה היה על 46 מעלות ומאמץ 80 עם הסילינסר 35 במנוחה ו50 במאמץ יאלה לעבודה בקרוב אני יחזור עם תוצאות OC
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
איזה מהם עדיף מבחינת קירור ושקט? המארז שלי הוא GIGABYTE 3D 570S דרך אגב אפשר להוסיף לאחד מהם עוד מאורר?
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות חור בגג המארז, ויש לי מקדח כוס אבל רק עם כוסות קטנות. הבעיה היא שכוס בגודל נורמלית עולה 70 ש"ח (לכוס אחת!!!) אז רציתי לדעת אם יש כאן מישהו מהצפון שיש לו כוס בגודל של בערך 75-80 מ"מ ויוכל להשאיל לי אותה רק כדי לעשות את החור למאוורר. תודה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום ךפני כמה חודשים קניתי קירור COOLERMASTER V8 עכשיום הברגים שלו מה שאמור להיכנס בלוח ולצאת מצד שני הם עקומים אז דיברתי עם החנות הם אמרו שזה לא קשור אליהם למרות שיש לי אחריות של 12 חודשים עכשיו השאלה שלי אם מישהו יודע איפה יש להשיג את הערכה של הסוקט ל-775 מי שיכול לעזור אז בבקשה
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קניתי עוד 2 סטיקים של 4GB RAM ,בשביל לחבר אותם אני אצטרך להוציא את גוף הקירור ומן הסתם למרוח משחה טרמית חדשה בדרך.. מדובר על המוגן 2,עכשיו יש לי מספר שאלות. אפשר לעשות את זה במארז? אני לא רוצה להסתבך עם הוצאת הלוח אם וכ"ו וכ"ו... כמה משחה לשים ואיך?
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני כבר מספר ימים עם הקונרו במצבי איטרנט ופעולות רגילות נימצא על 25-31 מעלות וסיבובי מאוורר על 1000\1250 האם זה נורמלי חוץ מזה באופן סתמי מידי פעם התוכנה של איזי טיון בלוח גי'גהבייט מצפצף שהוא לא רואה סיבובי מאורר לכמה שניות וזה חולף באותו זמן בדקתי שהמאוור כן מסתובב טוב ולא לאט מידי חוץ מזה נימצא תמיד בפרנהייט למרות הבחירה ב-C
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אז ככה הכרטיס מסך שלי מסוג asus 8200 ge force 3 ti 20 64 mega מהירות ליבה: 175 מהירות זיכרון: 400 אז לתוצאות לפני ההמהרה הצלחתי להגיע עם התוכנה 3dmark ל 7053 ואז העלתי את המהירות של הכרטיס ל ליבה ל204 זיכרון ל 483 וקיבלתי 7588 מעבר לזה הכרטיס גמגם ראוי לציין שההמהרה נעשתה ללא קרור נוסף אני מבקש תגובות ועצות להמהרה חזקה יותר נ.ב המהירות של המחשב אי אמ די 1900 7vrxp לוח אם 256 ddr 266 ואם אפשר כמה טיפים בביוס לגבי הכרטיס מסך
-
- 12 תגובות
- 866 צפיות
-
-
זה כרטיס מסך מאוד חזק.. אני יודע אבל קראתי על כתבה שעם עושים לא אוברלקוק הוא כמאט אותו ביצועים של ראידון 9800 פרו .. אז ככה הקרור שלי הוא רגיל הכרטיס שלי יצרן ספייר אני רוצה לעשות אוברקלוק ..להוציא את המירב ביותר עכשיו מה התוכנה הכי בטוחה וטובה לעשיית הדבר ?! ???
-
- 13 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, גיליתי להפתעתי בבדיקה ע"י הגרסה האחרונה של סנדרה את הטמפ' המדהימה הבאה של המעבד שלי.להלן הפרטים: Processor(s) Model : Intel® Pentium® III Co-Processor (FPU) : Built-in Speed : 668MHz Performance Rating : PR802 (estimated) Type : Standard Packaging : SECC(2) Slot1 Multiplier : 5x Generation : 6th (6x86) Model Information : P6C (Coppermine) Pentium III E 500-1.13G 1.3-1.75V Revision/Stepping : 8 / 3 (2) Stepping Mask : cB0 Microcode : MU068313 Processor Sensors CPU Temperature : 146.4°C / 295.5°F Auto Fan Speed Control : No CPU Fan Speed : 7418rpm CPU Core Voltage : 1.59V ישנן גם הטמפ' הבאות של המארז והספק וראוי לציין כי לא התקנתי שום סנסור…
-
- 10 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אנשים אני רוצה לקנות מארז חדש. התקציב הוא בערך 500 ש"ח. אפשר לחרוג. הוא צריך להיות מארז וחצי או מארז כפול (פול טאוור אני חושב שקוראים לזה..). רצוי חלון ותאורה, לא חובה.
-
- 12 תגובות
- 866 צפיות
-