אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מתעניין במפרט כמו: http://hwzone.co.il/specslist/view/103/ (המפרט השני עם OC?) סליחה על הבורות, אבל איך עושים OC? זה משהו שמוכר המחשב צריך לעשות או הגדרות בביוס? האם OC זה דבר שאפשר לעשות בבטחה גם במחשב של מישהו שלא מבין יותר מדי בחומרה? תודה! ניר
-
- 7 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לעשות OC ראשון עבורי. רציתי לשאול בתור אחד חסר נסיון - מה הפוטנציאל היחסי למפרט שלי. אני לא רוצה למתוח את ה - OC לקצה מעצם זה שאני לא מנוסה בזה. אבל לאיזה רמה של המהרה אפשר להגיע מבלי ליצור סיכונים מיותרים. המפרט הוא: מעבד i5 760 2.8 קירור מעבד hyper tx3 לוח אם UD4 ברור לי שהמאוורר לא אופטימלי לאוברקלוק כבד - אבל ביחס ללוח אם ולמאוורר לכמה OC בערך אפשר לכוון - לרמה של קל - בינוני.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת חדשה בעוד מה ימים , טוב היא בטוח שלא הכי טובה או משהו אבל רציתי לדעת האם OC למערכת כזאת באמת יעשה הבדל. Intel Core 2 Duo E8400 Gigabyte GA P35 DS3L Kingston DDR2 1024 mb 800 mhz x2 Gigabyte Geforce PCX 8600GT 512 mb case Foxconn TLA 397 (if you need it for sapak) תודה
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי חברים למישהו יצא להשתמש בקירור H55 של קורסייר? הבנתי שהוא אמור להיות שקט יותר מהדגמים ה-"מתקדמים" יותר... האמנם? אני לא מתכוון לעשות OC, אני מעוניין בו בעיקר מטעמי אסתטיקה, פשטות/מינימליזם וניקיון במארז אשמח לשמוע דעות ממי שהתנסה או שמע על התנסותם של אחרים תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
החלטתי שאני קונה את הAX478, עכשיו נותר רק המאורר אז חפשתי ונתקלתי באנטק 80 MM ANTEC 80MM שהוא מאורר למארז ויש בו את פונקצית ה SMART FAN שמשנה את מהירות הסיבוב שלו בהתאם לטמפרטורה, הוא נראה שקט למדי ועם CFM סביר, אז מה דעתכם עליו כמאוורר מרכזי והאם אפשר לעשות לו מוד מסויים כך שיסתובב במהירות אחידה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזהמערכת עדיפה מערכת המים או מערכת הקירור אוויר השימוש הוא לoc והשאלה היא האם זה משתלם לקנות קירור מים ומה הוא נותן לנו תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
ברשותי Radeon 9000 Pro ,מנסיונכם, האם החלפת הHSF יהיה משמעותי מבחינת הקירור או שמא הHSF שבא עם הכרטיס בערך באותה הרמה. באותה נשימה ,מה דעתכם על ה Crystal Orb? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אהלן לכולם. ברשותי מחשב ישן מבוסס Pentium D (כפולי הליבות הישנים) על לוח אם MSI PM8PM. על המעבד מורכב גוף קירור Freezer 7 Pro. מאז יומו הראשון, הלה עובד קשה (לפי ה BIOS על 3000 סל"ד). לא ידעתי להעריך כמה הוא רועש, עד שקניתי את המחשב החדש (עם MUGEN II). לא מדובר ברעש של בלאי, אלא ברעש עבודה קשה.. השאלות שלי למעשה הן: 1 - האם זה נורמאלי שהמאוורר הנ"ל יעבוד כל כך קשה ויעשה רעש? האם זהו סוג המאוורר או שמא הוא דורש החלפה? 2 - כמו כן, האם לוח האם שלי בכלל מאפשר "ויסות" של המהירות, או שמא עובד תמיד על המקסימום ולכן הרעש? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום רציתי לדעת מה המהירויות של המאווררים שלי וגם טמפרטורות של הרכיבים שלי... אז נכסנתי לSPEED FAN ואני רואה את התמונה שמצורפת למטה... שרשום שיש שם טמפרוטורות ממש גבוהות... האם זה באמת גבוה ויכול להישרף? ואם כן אז מה לעשות.. והאם זה טמפרטורות סבירות? וזה המחשב שלי: אינטל פנטיום 4 3.2 HT ווסטרן דיגיטאל 200GB 7600 RPM 16MB BUFFER ויש לי שני מאווררים של 120... בבקשה עיזרו לי!!! :-\ [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום,ברצוני לקנות את הקירור הנ"ל. האם ההתקנה קלה ? מישהו יכול לכתוב לי באייסי 58825562 או כאן איך? תודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
חוץ מהפלסטיקים השחורים שצריך לסובב, יש שיטות קצת יותר מתוחכמות או לפחות יותר עמידות לגופי קירור למעבד? (הפלסטיקים הלבנים בקצה לפעמים מתפצלים לי).
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
כדי לא לזהם את הט'רד השני אני אשאל פה את השאלת שלי, ברשותכם... משהו העיר לי שהמערכת שלי צועקת לקירור מים (סליחה שאני לא זוכר את השם), אני יודע שזה עסק יקר יחסית ולפני שאני משקיע בזה אני רוצה לדעת יותר, נניח ואני רוצה שני לופים, אחד למעבד ואחד לכ.מ. (שאני לא מוצא לו בלוק אגב), מה אני צריך לזה? מה העלויות (בערך)? איך הולך הקירור מים של ה295 שני PCB? מה יקרה אם בעתיד אני ארצה להחליף לכרטיס עם ליבה אחת? אשמח לשמוע מחשבות
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני ריצטרך להכין לו מערכת קירור טובה. מארז אלומיניום כבר יש לי. יש גם הרבה מאוררים רגילים. אבל אני רוצה מערכת קירור קצת יותר רצינית כדי שאני יוכל לעשות OC טוב למחשב. יש לכם הצעות ?
-
- 7 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אז ככה יש לי לוח ds3l וכבר אין לי חיבורים פנויים של 3 פינים אני רוצה להוסיף עוד מאוררים למארז הייתי בחנות הקרוב לביתי (פנדס) ואין להם חיבורים של 4 פינים או מפצלים משהו.. היה להם שם מאורר שבא עם מפצל וכל מיני.. עלה 120.. לא מתאים, בכסף הזה אני קונה שתיים המוכר אמר לי שאפשר להפוך חיבור 3 ל4, שיש מדריכים ברשת חיפשתי ולא מצאתי כלום אז קיצר.. יש חיה כזאת? חיפשתי כל מיני דברים בגוגל תמונות זה יכול להיות שימושי בשבילי http://www.dtekcustoms.com/ProductImages/products/addons/3-4%20pin.jpg מזה? http://www.overclockers.co.nz/product/gadget/MPP-B.jpg קיצר אני אשמח מאוד אם תעזרו לי בנושא הזה.. וגם למצוא לינקים לחנויות בארץ תודה תודה עריכה הנה אני צריך משהו כזה http:…
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
זה הכרטיס http://www.amdmb.com/images/ti4200/ti4400.jpg והמאוורר השחור שמה השתחרר כי מה שמחזיק אותו מאחורה נשבר ואי אפשר לשים שמה כלום.. בקיצור נשארתי עם סינק.. מה אתם ממליצים לי לעשות עכשיו?
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ע"פ היצרן הלוח יכול לעלות את המעבד למכפלה של 14X, אבל כפי שידוע לי המעבד נעול כלפי מעלה למכפלה של 8 מקס'?! (האם זה נכון?). לפני התיעצות לגבי החלפת הספק ואולי גם הזכרון, האם ניתן בכלל להעלות את הבאס בלוח הזה? שעומד כרגע על 200 מן הסתם. עוד במערכת: זכרון 1GB 667 WD 80GB 7200 8MB SATA ATX 450W (ספק ג'נרי) קישור לנתוני הלוח: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=SQkGx1Z6auj7xRGe&templete=2
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היום בדקתי עם התוכנה SPEEDFAN את החום מעבד והוא היה במצב מנוחה על 36 שזה ניראה לי בסדר גמור אבל הליבות(core1/2) ממש חמות אצלי ועומדות על 62 במצב מנוחה .. איך זה יתכן ? איך אפשר להוריד את החום שלהם ? תודה מראש ....
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שוטטתי לי באתר של TR ונכנסתי לרשימת מחירים מומלצים של TR: http://www.thermalright.com/a_page/main_product_a_price_list.htm לפי זה הסינק אמור לעלות רק 40 דולר, שזה בחישוב מהיר 180 שקל. אם משווים מחירים של סינקים אחרים של TR למחירים באתרים כמו פנדס ההפרש הוא בערך 40~ שקל... כלומר הקירור אמור לעלות בערך 220 שקל! אני לא יודע אם להגדיר את זה כיקר, אחרי הכל הזלמן עולה 180 והAC עולים 140-170, אבל הV1 מציג ביצועים מעולים... אבל למרות זאת הזלמן והAC באים עם סינקים לזכרונות... כלומר מי שירצה לקנות את הV1 יחד עם מאורר נוסף (נגיד קולרמסטר יפהפה) וסינקים לזכרונות שיתכונן להוצאה של 300~ שקל! שווה או לא?רק זמן יגיד. דעתכם? האם אתם מחכים לקירור? למי שלא קרה את הביקורת היחידה נכון לעכשיו …
-
- 7 תגובות
- 605 צפיות
-
-
תמשעו אז ככה יש לי כרטיס מסך geforce mx400 inno3d 64mb אני צריך עזרה באוברקלוק אם לעשות בכלל ? אם אפשר אם אפשר אז איך ? על הכל אני צריך עזרה כי אני לא מבין כל כך בזה תודה אחים שלי .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. :ylsuper: :ylsuper:
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני עומד לקנות מחשב חדש, ואחרי שבשעה טובה השלמתי את המפרט הטכני שאני מעוניין בו, נשאר רק עוד דבר אחד: קירור. אז המפרט של המחשב הוא ככה: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS4 כמות: 1 - מחיר: ¤1080 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤459 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤536 קשיח למחשב שולחני: Samsung 250GB SATA II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤238 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit - זמין במלאי! כמות: 1 - מחי…
-
- 7 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי עומד לקנות מחשב חדש ובין היתר צריך להחליט גם על קירור למעבד. קראתי שלשימוש "רגיל" אפשר להשאר עם קירור הסטוק. אבל אני גר בב"ש ובקיץ החדר שלי לוהט אז צריך לקנות קירור נפרד, אני טועה? אני ממש לא מתכוון לעשות OC, מבחינתי אם אפתח את המארז כדי לנקות זו תהיה שערורייה (יש לי אפס נסיון בהתעסקות בקרביים של מחשב ולכן משקשק מזה ). המחשב החדש יהיה צנוע מאוד מבחינת מה שיהיה בתוכו. יהיה כונן אופטי אחד, הרדיסק אחד, בלי כרטיס גרפי נפרד..צנוע אני יכול להשקיע משהו כמו 300-350 ש"ח אם תהיה הצדקה. יש קירור פסיבי מומלץ או שכולם באים עם מאווררים? פסיבי קורץ לי כי זה נראה פחות מתקלקל (נסיון רע עם מאווררים מרעישים). תודה מראש למייעצים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, המעבד של הכרטיס מסך שלי ממש מתחמם אז קניתי משחה טרמית למרוח הפרדתי את המאוורר מהמעבד וראיתי שהמשחה טרמית הישנה התייבשה, עכשיו איך אני מוריד את המשחה הישנה? עם איזה חומר להשתמש? וכאשר אני שם את המשחה החדשה איזה כמות לשים ואיך? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש קירור של זלמן למעבד I5 בטווח מחירים של 150 שקל תודה
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אצלי המעבד Q6600 במנוחה 40-45, מאמץ 50-58 - FREEZRE 7 PRO כרטיס 88GT מנוחה 38-40, מאמץ 45-49 - ACCELERO S1 זה בסדר? ומה הטמפ אצלכם?
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
קלטו את זה http://www.youtube.com/watch?v=RNv5TMwAZlc&feature=related חחחח הרג אותי תהנו
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-