עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. זה לא בדיוק החלפה, כי אני צריך לרכוש שוב את המשאבה ב 120 לאחר שרכשתי את זאת של הדגים ב 120.... כמה דברים - האם כדאי? האם זה משנה? האם יכול להיות שה 1200 PSI הם לא אמיתיים כמוצהר כמו שקורה עם WATS של ספקים? אין לי תלונות למערכת שלי השאלה אם כדאי להחליף את המשאבה?

2. Started by Koko Ben Hamin,

שלום,יש לי מחשב עם מעבד 820D,והוא תמיד בלואד של 40-90 .. בקיצור הורדתי את התוכנות שמפריעות וזה..הלואד ירד אבל עדיין יש לו מעלות של 50-70 והמאוורר רק על 1500(של המעבד) כדאי להחליף קירור?

• 0 תגובות
    • 412 צפיות
  3. Started by Koko Ben Hamin,

שלום,זה נושא שני ואתם לא עונים בבקשה זה דחוף. יש לי מחשב(שני למי שמתחכם) עם מעבד D820 והוא על 50-70 מעלות,על לואד גבוה ומעלה לאט. החיישן לא מפגר כי אני גם נגעתי בקירור המעפן שלו,תראו אני לא יודע נראה לי קיבלתי קירור מקולקל ולא יתנו לי אחר כבר אמרתי להם. קיצר הוא על 1500 RPM ל-60 מעלות,להחליף ? יש לי מארז ATX פשוט ג'נרי נראה לכם ש-FREEZER 7 יכנס <?הוא בול לתקציב 100 שקל.

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  4. Started by guylederer0,

שלום עשיתי OC קטן למעבד שלי שהוא Q6600 והגעתי איתו ל 3 עשיתי בדיקת מאמץ ב OCCT במשך שעה והטמפרטורה הכי גבוהה הייתה 64 +- יש לי קירור לא משו והוא כתוב פה בצד של המפרט שלי ורק בזכות מאוורר שקניתי ודחפתי למארז הצלחתי לבצע את ה OC כי בלי המאוורר שיושב בקומבינה מול הקירור הקירור של המעבד לא היה מצליח להגיע לטמפרטורה כזו השאלה שלי האם כדאי לי להמשיך ב OC ולהגיע ל 3.2 + ? ואם כן האם עלי להוסיף מתחים ? כי אני לא כ"כ רוצה לגעת בזה אבל לא אכפת לי לנסות :]

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  5. לפי מה שאני יודע לכל P4, לפחות לחדשים יש היטסינק מאלומיניום, האם להסירו בזמן מרחית משחה טרמית ? האם יש בזה סיכון ? עוד שאלה קטנה, האם כדאי להשתמש במשחה הטרמית של ZALMAN שמגיעה עם ה CNPS7000 CU או לקנות AS3 ? תודה רבה. נ.ב כרגיל הסניליות שלי יוצאת מכל החורים, לא שאלתי את מה שרציתי ככה... האם למרוח על הסינק או על הליבה? האם להסיר לגמריי את הסינק לאחר המריחה על הליבה (במקרה ש...)? או האם למרוח על הליבה ולהחזיר את הסינק ? או אולי בכלל למרוח על שניהם ? אני מבולבל לגמריי, ד"א, כן, קראתי את המדריך אבל הוא לא עונה לי על השאלות האלה.

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  6. יש לי מאורר שהגיע עם המארז שמותקן בגג. אני יודע שאויר חם גם ככה עולה למעלה אז למה לא להוציא אותו וישארו חוריי אייורור שמשם יצא האויר החם לבד ואת המאורר אני יתקין בריצפת המארז שיזרוק אויר קר על הכרטיס מסך... מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  7. שלום לכם, רציתי לשאול, אם אני על FSB של 500mhz, האם זה אומר שגם צריך לשנות את התדר של הכרטיס מסך, או שלעולם משאירים אותו על 100? תודה.

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  8. אני מתכוון לרכוש בקרוב מערכת קירור מים-ככל הנראה של EMP או DangerDen. שתיהן מגיעות רק עם בלוק למעבד. יש טעם להוציא עוד 250 שקל ולרכוש גם בלוק לNB ? האם זה יביא לשיפור משמעותי? נאמר ויש לי כסף לרכישת עוד בלוק אחד - מה ישתלם לי יותר, בלוק לNB או לכרטיס מסך ?

• 12 תגובות
    • 722 צפיות
  9. Started by Bone-Breaker,

יש לי AMD 2500 BARTON עם מארז COMPUCASE ומאוורר 120 מ"מ מקדימה ומאחורה. השאלה שלי היא אם המעבד ישמר בטמפרטורה נורמלית (בלי אוברקלוק) כי אני עם המאוורר שבא עם הקופסא. יכול להיות שכדאי לקנות איזה קירור יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  10. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי אתה פונקצי הזאת בלוח האם - האם להשתמש בה אוש לא. תשובות ממי שמקיר ויודע

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  11. של זלמן, מי שלא מזהה אני חושב על Mx-1

• 13 תגובות
    • 596 צפיות
  12. אני רוצה להתנסות באוברקלוק קליל ולא מצאתי כל אופציה בביוס עדכנתי לביוס הכי מעודכן intel board 915 gux intel p4 3.0g -630 kingston 1x1024/667 (הלוח תומך עד 533) אם אין אופציה בביוס,האם יש תוכנה כתחליף? המטרה היא כאמור רק משהוא קליל ביותר להתנסות תודה

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  13. ואם כן איך אפשר לפתור את זה??

• 2 תגובות
    • 404 צפיות
  14. אני מתעתד לקנות מחשב חדש השבוע, מעבד i5 2500k זיכרון G.Skill ares 2x4GB 1600Mhz וכרטיס מסך hd7850 הקירור למעבד הוא: Arctic cooling freezer 7 pro rev. 2 הלוח אם שבתכנון הוא: Gigabyte Z68AP-D3 כמו כן בתכנון יש גם אוברקלוק חביב+ השאלה שלי היא האם הלוח אם יהווה פלטפורמה טובה ל-oc? זה לא מהלוחות היקרים, לכן אינני בטוח.

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  15. Started by dz,

יש לי לוח אם epox 8rda3 האם הוא טוב לעשיית אוברקלוק? ואם הוא טוב אז עד כמה הוא טוב? ???

• 11 תגובות
    • 718 צפיות
  16. שלום אני משדרג מחשב שיש לנו בבית ואני רוצה אם כבר לעשות אובר קטן למעבד.. המעבד עצמו הוא: intel northwood 2.4ghtz socket 478 האם אני אוכל לעשות אובר של 10-15%??? בתודה שגיא. נ.ב הדגם של הלוח הוא:ecs p4s5mg

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by -neo-,

אוקיי, אז זה הולך ככה, אני רוצה לעשות אוברקלוק (פעם ראשונה) למערכת חזקה (Athlon 64 3700+ San-Diego) וכמובן שישר חשבתי על ה-tower112 (שלפי הבנתי הוא הקירור הפסיבי הטוב ביותר) + 2 מאווררים, רציתי לדעת מבחינה תקציבית כמה כדאי לי לחבר לו את המאווררים האלא או שאני יגיע לכמעט אותה טמפרטורה גם בלי... תתחשבו בזה שאני רוצה את המה"ץ שלי ומצידי שהמחשב יעשה רעש של בואינג 777...... תודה רבה לעוזר!

• 5 תגובות
    • 539 צפיות
  18. Started by Spaik,

אני רוצה לעשות מאורר בגג של המארז. אבל הבעייה היא (אני לא זטוח א ם זאת בעייה). במקום שאני רוצה לחתוך יש קורה של המארז. מקורה עוברת משמאל לימין. (במקביל לסידי רום ולשאר הכוננים) הבנתם איפה עובדת הקורה?! אני יכול לחתוך את הקורה ולא יקרה כלום? אז לחתוך או לא לחתוך?@! תודה

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  19. בלוח אם ga-p35c-ds3r יש חיבור 4 פינים למאוור של המעבד האם הטוניק יכול להתחבר אליו?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  20. היי, האם לכל מאורר/מקרר מעבד יש גודל סטנדרטי;והוא נכנס לכל מארז? בתודה רבה מאוד מראש... יוסי.

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  21. האם יש למאווררים של arctic cooling בקרה על הRPM ואני יוכל לראות את הRPM במחשב כמה וואט צורכים המאוררים שלarctic cooling בגרסת 120MM

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by THE-MASTER,

הנה המפרט של המחשב שלי ורציתי לדעת אם החלקים שלו הם בעלי פוטנציאל גבוה לOC וכמו כן תגידו לי לאיזה רמות אפשר להגיע איתו.. Processor Model : Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz Speed : 2.41GHz Performance Rating : PR2652 (estimated) Type : Standard L2 On-board Cache : 512kB ECC Synchronous ATC (8-way sectored, 64 byte line size) Mainboard Bus(es) : ISA AGP PCI IMB USB i2c/SMBus MP Support : 1 CPU(s) MP APIC : Yes System BIOS : American Megatrends Inc. V1.0 Mainboard : MICRO-STAR INC. MS-6728 Total Memory : 255MB DDR-SDRAM Chipset 1 Model : Intel Corporation 82865G/PE/P, 82848P DRAM Controller / Host-Hub Interface Front Side Bus Speed : 4x 134MHz (536MHz data rate) Total Memory …

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  23. אני תוהה האם להחליף את הלוח והמעבד שלי בלוח ובמעבד המופיעים בכותרת. האם הלוח והמעבד יעברו בקלות את ה4 גיגההרץ? תודה!

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  24. Started by a-v-i,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2516 המחיר נראה משתלם מאוד ועדיף על רכישת 2 ThermalTake Thunderblade 120mm... השאלה היא האם המאווררים האלה שקטים כמו ה Thunderblade. תודה

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. אני מחכה (בקושי שורד ) ל22 ביולי לירידת מחירים ולמעבדים החדשים...האם הפוטנציאל שלהם בOC יהיה גדול יותר?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים