אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
איפה אני בודק?אני לא יודע כמה ביט הxp שלי אז אני לא יודע איזה דרייבר להוריד....רשום במדריך אוברקלוקינג שצריך דרייברים מעודכנים...זה אומר גם לוח אם ומעבד?איך אני יודע איזה דרייברים אני צריך?
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
עברתי על כל ההנחיות אחת לאחת ובכל זאת אחרי שמירת השינויים בביוס המחשב נדלק, ומייד עושה עוד ריסטארט ועולה עם הגדרת FBS, ן PCI_E בברירת המחדל שלהם (לעומת זאת הוא שומר את שינויי המתחים, והגדרות טמפ' ב PC HEALTH. עדכנתי ביוס, הוספתי מתחים בהדרגה לזיכרון עד +0.3, למעבד עד 1.45, ושאר המתחים ב +0.1 קורה לי בכל שינוי שאני מנסה לעשות אפילו בהעלאת FBS ל 220 בלבד. מפרט 965DS3P REV 3.3 GIGABYTE CD2 4400 4 * TWINMOSS 800 5-5-5-15 1GB LIBERTY 500W GT8600 TUNIQ תודה
-
- 11 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מעבד:Intel Core 2 QUAD Q6600 - 2.4 GHz - 8MB cache - LGA775 זיכרון ראשון:1GB KINGSTON DDR II - 800 - KINGSTON Original זיכרון שני:1GB KINGSTON DDR II - 800 - KINGSTON Original לוח אם:ASUS P5K (P35) - DDR2 - RAID - FIREWIRE - ATX כרטיס מסך:gigabyte 8800 gtx דיסק כשיח:זה משנה ביכלל?WD 250GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II מארז:Thermaltake ARMOR full Tower + WINDOW - BLACK ספק כח:thermaltake 550w גוף קירור למעבד:Thermaltake BigTyp 120 VX - heatpipe CPU cooler לאיזה אוברקלוק (בערך)יוכלו להגיע הזיכרונות המעבד והכרטיס מסך?
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
האם המעבד 4 הליבות טוב למישחקים ?כאילו לא הבנתי אני מקבל את כל 4 הליבות כשאני משחק או רק אחת?אחרת יוצא שאני יקבל ממש מעט...ועדיף כבר מעבד פנטיום 4 רגיל שיעבור אוברקלוקינג לא? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 3.06 775
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני זקוק למאוורר שקט אך איכותי ובעל ביצועים טובים בשביל מעבד core 2. התקציב 200 שקל. תודה מראש !
-
- 11 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
לעשות את זה אולי עם התוכנת hdr בזמן אמת הזאת? ואני אני יודע אם יש מספיק מתח לכרטיס מסך?כשאני יעשה לא אובר קלוק אני יצתרך להעלות מתח?או שזה רק במעבדים?איך אני יודע כמה מתח הלוח אם שלי מסוגל לספק ואיך אני מספק?
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה בקשר לאוברקלוק קניתי מחשב חדש ואפ'פעם לא עשיתי אוברקלוק אזז אני צריך קצת עזרה ויעוץ.. הנה המפרט: מארז - Thermeltake Soprano מעבד - Core 2 Duo E6600 קירור למעבד - zelman 9500 זכרון - 4GB 800MHz Corsair לוח-אם - Gigabyte P35 DS4 כרטיס מסך - Gigabyte 8600GTS 256MB 128bit DDRIII המחשב עלה לי 7000 ש''ח ישמח לביקורת על המחיר ועל המפרט ותודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי אתמול חבר אמר לי שהוא צריך לקנות מעבד חדש,והוא מעוניין לקנות E6300 אמרתי לו שיש לי עסקה בישבילו אני יביא לו 6400 במחיר של 6300 אבל משומש. היה לי 6400 שאצלי כבר כמעט חצי שנה. נתתי לו את שלי וקניתי אתמול E4300 על E6400 הצלחתי להגיע לאובר יציב המעלות יציבות של 70-75 במאמץ מהירות שעון 3400 -425 באס היום עשיתי אובר ל E4300 אני עכשיו על מהירות שעון של 3424 באס 380 מעלות במאמץ 80 נראה לי שזה יותר טוב כי Tjunction של E6400 הוא 85 ושל E4300 הוא 100 זה אומר שבכלס אני על אותו אובר רק במעלות יותר טובות. אני צודק? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
האם התחילו כבר לייבא לארץ בלוק קירור מים לכרטיסי מסך החדשים 8800?
-
- 12 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אהלן, המחשב החדש שלי (מפרט בצד) ממש חם יחסית.. 70 מעלות + לכרטיס מסך.. 45 מעלות במנוחה לHDD.. המחשב הוא מחשב חדש, לא עשיתי OC, המארז הוא LEXA שבא עם 4 מאווררים (ועוד יש מאוורר לכרטיס מסך לספק למעבד..), למה המחשב כל כך חם?! מה לעשות??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי על 72 מעלות במנוחה מרוב שחם פה בחדר לפעמים. שהיה יותר קר הוא היה 50 ומשהו במנוחה. בזמן האחרון יש חמסינים מטורפים ואין לי מזגן בחדר והמארז שיש לי פשוט ולא מקרר את המערכת כמעט. יש לי X1950XT ואני מפחד להפעיל משחקים שאני רואה שזה 72 במנוחה. איך אני יכול לקרר אותו? אני יכול להתקין לו קירור טוב יותר ב SKYPC? או שהם לא עושים את זה? ואם לא אז מה אני יכול לעשות?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, קודם כל ברצוני לציין כי אני לא מוכן להתפשר על איכות הקרור ועל איכות היחידה עצמה, לא מעוניין ביחידה שבעת ההרכבה תגרום לי להראות כך - אבל חשוב לי גם מאוד שהקרור יהיה שקט ככל האפשר. 1. http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-CL-P0310D~18~0.htm 2. http://www.skypc.co.il/pl_product~20203~18~0.htm 3. http://www.skypc.co.il/pl_product~SCNJ1000PB~18~0.htm 4. http://www.skypc.co.il/pl_product~TOWER120~18~0.htm המחיר אינו רלוונטי בהחלטה, אני מעוניין לקבל סוף סוף קרור איכותי אבל שקט ככל האפשר. אני מצטער שחלקכם טחנו כבר את הנושא עד דק אבל לאחר שיטוט בפורום לא הייתי סגור מהי הדעה הרווחת של הפורום בנושא. תודה מראש,
-
- 14 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני קונה מחשב ב-tms, שם יש עכשיו מבצע לחברי פורומים, שכל הרוכש מחשב חדש זוכה ל-OC תוצרת מעבדת החנות. הבעיה שיש לי 0 ידע בנושא ואני מתלבט בנוגע לכמה דברים: ראשית, לכמה כדאי להמהיר את ה-Q6600 כך שיהיה יציב לחלוטין ובשום מקרה לא יגיע קרוב לטמפ' המסכנת את בריאותו. אני לא רוצה בכלל להתעסק עם ה-OC אחרי שיגיע מהחנות. לא להוריד, לא לשנות ולא כלום. איזה שיפור "אמיתי" OC שכזה ייתן (באיזשהם פרמטרים שאני אוכל להעריך). בנוסף, איזה קירור כדאי לי להוסיף? עדיף משהו לא ב-250 שקל, אלא אם כן זה קריטי. והאם זכרונות 667 יספיקו או שאני צריך של 800? תודה
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני רוצה להגביר רת מהירות המאורר של הכרטיס מסך ל100% דרך ה ntune זה בסדר זה לא פוגע או משו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
הQ6600 מקורר אם INFINITY עם שני מאוררים... עשיתי לו OC קטן, העלתי אותו ל2.8GHZ...והוא במנוחה על 36 מעלות זה טוב? לא? מה דעתכם? רז
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב במנוחה כמה שעות שום דבר רציני בשעות אלו לא הופעל מחשב נקי מאבק מאוור סטוק של אינטל שני מאוררים מאורר רגיל מכניס אוויר למארז והשני מוציא לפרטי המחשב : והטמפ של המחשב : תעיצו לי בבקשה עם צריך משהו לשפר מבחינת קירור ולהכין את המחשב לאוברקלוק קטן
-
- 9 תגובות
- 589 צפיות
-
-
המשב שלי מאוד חם: זה המפרט שלי בצד המעמץ זה לאחר משחקים כבדים יש לי מאורר 120 מקדימה ומאחור. יש לכם הצעות לפתרונות קירור שאני אוכל לקנות. ממוצע מקסימום מינימום
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
קניתי מעבד חדש ולוח של Gigabyte ga-p35c -ds3r בנוסף יש לי גם זכרונות של קורסייר DDR2 XMS2 800MHZ 4CL 2 GB אני רוצה להגיע ל 3 GHZ עם הקירור סטוק שלו. מעולם לא ניסתי לבצע אוברקלוק אז אשמח אם יש מישהו שיוכל להנחות אותי מה לבצע בביוס.
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום , לפי מה שהבנתי המעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T http://tms.co.il/product_info.php?cPath=78_27_106_505&products_id=4375 מגיע בלי קירור או שאני טועה..? בכל מקרה אני צריך לקנות לו קירור על מנת שאני יוכל להפעיל אותו , כרגע לא מתוכנן oc , אולי בעתיד אני יעשה , אבל לא הרבה משהו כמו 3.2 , שזה לא הרבה למעבד , נראה לי שמאוורר ברמה של הסטוק יכול לספק אותי , אלא אם אתם חושבים שיש משהו יותר טוב ולא יקר משמעותית.. תודה רבה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום. אשמח לשמוע את דעתחם לגבי המעבד הנ"ל בהקשר של עד כמה אפשר למשוך אותו ב oc עם קירור כגון tt big BIG TYPHON 120 VX ? ובכלל מה חוות הדעת הכללית על דגם זה . (אני מעוניין לרכוש אותו למחשב המיועד למשחקים ודווקא בגלל הורדת המחירים זה נשמע סביר) וגם מה חוות הדעת על זכרונות ה CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT עד כמה הם תואמים מערכת oc? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 415 צפיות
-
-
אני שוקל לפרק את המאוורר סטוק של המעבד עד שאני אקנה קירור חדש ולשים לבינתיים מאוורר 80MM (יש לי 2 כאלה) שיקרר את הגוף קירור. אז באיזו מהירות מסתובב מאוורר כזה (למען הסר ספק DC12V) ?
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
אם אני רוצה להעלות את התדר של הזכרונות מ 667 עד 800 <הזכרונות תומכים, הלוח לא> בלי להעלות את התדר של המעבד... איך אני עושה את זה? ואיך אני מוודא יציבות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
פיייי, זכרתי שהיה לי משתמש בפורומים, אבל לא האמנתי שהוא עוד פעיל (אי שם מ 2002). נו שוין - ולענייננו. יום אחד, במהלך משחק אנריל ממושך, המסך קפא והמחשב החל להשמיע רעש כאילו הוא הולך להמריא. ריסטרט מהיר וכניסה למסך של הביוס גילו את האמת המרה - טמפ' של 80 מעלות למעבד (מדובר במעבד פנטיום 4 - פרסקוט). לקצר את הסיפור הארוך (מי שרוצה לקרוא את הארוך, בליווי תמונות - http://n2b.org/?p=391) עשיתי טיפול וניקוי יסודי לעסק והנה מה שקורה שם היום: 1. טמפ' מנוחה (idle, אף תוכנה לא פתוחה) 42-44 מעלות. 2. טמפ' עבודה שפויה (מסמך בוורד, גלישה באינטרנט וכ') - 47-51 מעלות. 3. עבודה מאומצת (משחק אנריל או GTA ארוך) - 57 מעלות. בקיצור, ממעבד שעבד ב idle על 65 מעלות צנחתי ל 42 מעלות - שיפור משמעו…
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-