עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by m.l,

במחשב של אחים של הכול "זז"...המתח של המעבד...המהירות שלו...והמכפלה שלו ניראית לי מוזרה לחלוטין...המחשב ללא OC..מישהו יכול להגיד לי מה הולך פה? (הדגשות באדום על הבעיות).. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 869 צפיות
  2. נתחיל מהבעיה הגדולה שלי שאני מאוד אוהב שקט בחדר ... הבעיה הבאה היא המארז SILENCIO 450 שאטום מאוד. הבעיה השלישית היא המפרט. 3550 + FREEZRE 7 יושב על 45 במנוחה שזה סבבה. 6870 בקורספייר הכרטיסי מסך במנוחה על 58-62 בזמן משחק מגיעים ל-78-82 יש פתרונות קירור לכרטיסים חוץ מהחלפת מארז ? תודה.

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  3. Started by danyboy,

שלום, המאורר צד במארז שלי (80) יצא משימוש, מה שהייתי רוצה לדעת: 1) יש בעיות מיוחדות עם המאורר הזה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11425 ?(הכי זול שראיתי) 2)במארז יש מאוררים נוספים (עוד 1 (80)+ של הליברטי + מעבד(92?)+ כ.מסך ) עד כמה משמעותית הסכנה של הצטברות חום *? * מה שאני באמת רוצה לדעת : עד כמה דחוף לשים חדש? המחשב בשימוש שוטף ונראה לי לא רק בחמישי אני אוכל לקנות.

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  4. פנטיום 4 2 גה"צ אפשרי ל 2400 בלי סכנה? אני שואל מפני שזה לא מחשב שלי ואני לא רוצה לפגוע בו ,אפילו אם יש סיכוי קטן.. המפרט שלו ASUS P4B266-C ACPI BIOS Revision 1004 CPU Type Intel Pentium 4A, 2017 MHz (5 x 403) CPU Alias Northwood, A80532 CPU Stepping B0 Original Clock 2000 MHz L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 8 KB L2 Cache 512 KB (On-Die, ATC, Full-Speed) CPU Physical Info Package Type 478 Pin uPGA Package Size 3.50 cm x 3.50 cm Transistors 55 million Process Technology 6M, 0.13 um, CMOS, Cu, Low-K Die Size 146 mm2 Core Voltage 1.500 - 1.525 V I/O Voltage 1.500 - 1.525 V

• 11 תגובות
    • 869 צפיות
  5. Started by swisaman,

שלום לכולם ישלי HD5850 של ספיר בגירסא הישנה לא האקסטרים,וברצוני להתחיל OC הורדתי TRIXXX והעלתי תדרים אבל זה לא מביא לי לעלות מתח כאילו האפשרות חסומה.. והכרטיס ממש רותח!!! 92 מעלות מאמץ מלא זה חם ממש לא?

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  6. Started by es88,

מפרט: c2d 6320 1.80GHZ, Asus P5B, 4GB DDR2 800MHZ, HD 4770 מחובר לטלווזיה 42 LCD. הייתי מעוניין לעשות אוברקלוק, ממש בקטנה למעבד, הבנתי שאני יכול עם ידע קצר, ובלי להיות מומחה לפחות להגיע עם המעבד ל2.2, 2.3. אני הייתי מעדיף לא להתעסק עם הביוס, והבנתי שיש תוכנה של של אסוס שנקראת AI SUITE, שיש מד מסויים, שאפשר לאט לאט לעלות אותו, והוא כבר מעלה הכל לבד, כלומר מתחים וכל מה שצריך, המליצו לי על תוכנה שנקראת OCCT או OCCP לבדיקה של מאמץ וטמפרטורה של המעבד. הבנתי שלא כדאי לי לעבור את 1.6V, ושהמעבד לא יעבור טמפרטורה של 75C. יש עוד אולי איזה כמה דברים בתור מתחיל לגמרי, שאני צריך לדעת? מעבר לסיכונים כמובן.. אני בתכלס רוצה לעשות אוברקלוק קטן למעבד, פשוט לתת עוד טיפה פוש למערכת בכללי. מ…

• 9 תגובות
    • 869 צפיות
  7. איך לעשות אובר קלוק לכרטיס הזה?

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  8. Started by doraam,

תראו אני רוצה לעשות OC למעבד הזה , ויש לי קירור סטוק , אני יכול להגיע ל3GHZ עם סטוק ? עכשיו זה על 2.6GHZ. ואני מעלה רק תדר לא מעלה שום מתח!

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  9. הייתי רוצה לדעת לכמה אני יכול להגיע עם ה Igloo 7200L Light על מעבד 3200 ?? ספק 400 (לא ג'נרי) DFI INFINITY TWINMOS 1 G ? האם אוכל לשבור את ה 3500 - 3800...בלי בעיה או שאיך אומרים ..אין סיכוי ! ? מה אני צריך בשביל להגיע מ 3200 ל 3500 ...- ...3800 ....? האם ככל שאני מעלה ב OC ככה המחשב ירעיש יותר ? ושאלה אחרונה כמה מעלות יהיה המעבד ב OC על 3800 למשל ? תודה לכם

• 15 תגובות
    • 869 צפיות
  10. Started by guylederer0,

שלום יש לי את הכרטיס HD4870 1GB ... אני מעוניין לעשות לו OC ... העלתי את התדר מ 750 לאט לאט ועשיתי בדיקה ב FurMark על 1920X1200 על אפשרות Benchmarking MSAA שמתי על 8X הOC החזיק לי למספר מסויים ... אבל שהחזרתי בחזרה אתה MSSA ל NONE הוא ישר הביא לי שגיאה של VPU RECOVER שזה אומר שה OC לא מחזיק ... האם יש הבדל בין MSAA ? והאם OC מסויים יחזיק על אחד מהם ולא על השני ?... אני ממש ניסיתי לשבור תראש פה ... מישו יש רעיון ?

• 9 תגובות
    • 869 צפיות
  11. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6590&PHPSESSID=9fd0c46d5914dbc44e0815367c6e1333 שווה לקנות?

• 14 תגובות
    • 869 צפיות
  12. Started by MachineX,

ברשותי פנטיום 3 1000. ברצוני לדעת מה יכולות האוברקלוקינג שלו(אם ציוד זול)?

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  13. Started by SuB,

קניתי קתודה PerfectLight של TT. אני חייב לציין שהתכנון שלה מצויין, מבחינת מפסקים, תפיסה ועוד. לאחר כ-2 דקות שהיא פועלת, היא מתחילה להבהב לי כאילו היא נמצאת על המצב של בקרת קול, למרות שהיא בפירוש לא במצב זה. זה קורה בכל כיבוי והפעלה של המחשב לאחר 2 דקות. יש לי ספק ג'נרי של 300 וואט (מתוצרת CODEGEN אם זה אומר משהו), אבל אני כמעט בטוח שזה לא בעיה בספק, כי לחבר שלי יש אותו ספק ופחות מאוורר אחד ממה שיש לי, וגם לו יש את המנורה שפועלת מצויין. וגם כיביתי (באמצעות הפאן-באס שיש לי) את כל המאווררים, ואף בפעם נוספת ניתקתי פיזית כמה, והבעיה חזרה על עצמה.. מה אתם חושבים יכולה להיות הבעיה? קתודה מקולקלת? ספק? אין לי מושג מה לעשות, ואני מבואס...

14. Started by Cranchh,

אני רוצה ליקדוח חורים ל4 מאווררים במארז שלי- מאוורר אחד 8 ס"מ על החלון איך אני קודח חור בגודל של המאוורר על חלון פלסטיק ואיך אני מרכיב אותו שם?? מאוורר 12 ס"מ למעלה ו12 למטה איך אני קודח לאלה?? ומאיפה אני משיג את כל החלקים??(ואם מישהוא יכול להמליץ לי בהודעה על איזה מאווררים ואיפה ליקנות באיזור הצפון) תודה

• 12 תגובות
    • 869 צפיות
  15. Started by Cereal Killer,

אהלן, זקוק להמלצה למאורר 40 מ"מ כדי לשים על הצ'יפסט, האם יש הבדל בין הפשוטים לממותגים במחירים אלו?

16. Started by id,

יש לי מחשב intel P 3-733 מהירות הבס שלי היא 133 אני מעלה אותו ל150 והוא עושה ריסטארט במהלך הווינדוס אי אפשר להעלות ולטים ולא נראה לי שהוא מתחמם כי המחשב פתוח ומקוון עליו מאורר גדול במיוחד למה הוא עושה ריסטארט???????????

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  17. קבלו את השיטה החדשה לאיוורור המחשב ! [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 869 צפיות
  18. Started by frozen_sun3,

אני חייב להגיד שדיי התאכזבי מהמוצר הנ"ל. היו לי כמה בעיות בהתקנתו: א.) החוטים של הUSB קצר, ככה שאני לא יכול לשים אותו בשום מקום מעבר למקום התחתון שלי במארז הFull Tower. מלבד לזה החוט בא מפוצל ל8 חוטים מזעריים ולא בא בחתיכה אחת. היה דיי מבאס לחבר את זה. ב.) משום מה הפנאל עצמו גדול מאוד. עד כדי כך גדול שהוא לא נכנס למארז. (הצלחתי להכניס אותו לברזל, אבל לפלסטיק הוא לא נכנס). הייתי צריך לשפשף את המארז שלי רק בשביל להתקין אותו. ג.) החוט של הFireWire ממש בוטל בתוך הפאנל. כל-כך בוטל שהייתי חייב להסיר אותו רק בשביל להתקין את הדיסק שלי בפנים. ד.)הדיוק של החיישן גם מאוד מפופק. אני ממש לא בטוח שהוא משקף את המציאות. בקיצור דיי התאכזבתי מTT.

19. טוב יש לי geforce 2 mx 200 32mb (כן כן אני יודע שזה ענתיקה !!!) ועשיתי לו קצת אוברקלוקינג והמקסימום שהגעתי היה core -223 mem -188 עם 1384 3DMARKS ובמצב הזה הוא יציב מאוד אבל אני לא מצליח להגיע איתו ליותר מזה כי הוא מתחמם יותר מדי אז אני חושב לחבר צלעות קירור לזיכרונות של הכרטיס ומאחורי המעבד - איך אני מדביק\מחבר את הצלעות לכרטיס ? תודה מראש .freak250686

• 9 תגובות
    • 869 צפיות
  20. Started by bears,

יש הבדל בין מארז פתוח לסגור? 4850 ממש ירעיש עם מארז פתוח?

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  21. Started by SMSM,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4914 אני כבר הזמנתי 2 חתיכות, מה איתכם ? זה נותן למחשב ערס-שיק .... !

• 11 תגובות
    • 868 צפיות
  22. Started by Sirokos,

היי רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות אוברקלוק למעבד AMD PHENOM 955 BE עם לוח GIGABYTE GM880 USB3 וקירור AC FREEZER 13 ואם כן האם יש מדריך שתוכלו להמליץ לי עליו תודה.

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  23. Started by ninbert,

יש לי מארז אנטק 300 ויש לי מאוור של 12 ס"מ מקדימה לכניסת אויר ויש חור בצד לאפשרות של עוד אחד של 12 אבל הוא ריק.. בנוסף יש אחד TOP 14 ס"מ למעלה להוצאת אויר למעלה ולידו עוד אחד של 12 לאחורה.. עכשיו הזה שמוציא לאחור הוא רועש מדיי עדיין כשאני שם אותו על LOW והTOP הא פחות רועש על LOW (רק 19 דציבל) והוא מסתובב פחות מה 12 ומוציא יותר אוויר (על פי הספרון שקיבלתי מהמארז הAIR FLOW גבוה יותר )... כלומר גם יותר שקט וגם עושה יותר עבודה.. אתם חושבים אפשר לנתק את ה 12 שמאחורה? שיהיה פחות רעש? במילא יש רק אחד שמכניס ויוצא גם שאחד לא מוציא אוויר וסתם מסתובב ,כשאני שם ת'יד על ה 14 , לא מרגישים את זרימת האויר.

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  24. אני עובד כבר כמה זמן על ההכנות לאובר קלוקינג אבל יש בעיה גדולה...הביוס לא נותן לי להיכנס לשנות שם אפשרויות.... את מפרט המחשב שלי יש במפרט מחשב.... אם תוכלו לעזור לי אני אשמח

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  25. אני לא מבין מה מגביל אותי , הכי רחוק שהגעתי זה להכנס למערכת הפעלה ולהפעיל BurnTest שמייצר מסך כחול אחרי שניה בערך. לוח : GA-P31-ES3G זכרונות : OCZ PC6400 5-5-5-15 Platinum קרור: Freezer 7 pro אוקיי ניסיתי כל ווראציה אפשרית כמעט במכפלות בין 10 ל - 12.5 שיוצרות עם FSB מהירות שעון של 3.5GHz 10*350 וכו'... FSB:DDR ניסיתי את כל האופציות שלא מכניסות לי ת'זיכרון ל OC של יותר מ- 40Mhz מתחים - הגעתי ל- 1.35v ואני חושב שזה אמור לסחוב. NB - +0.1v תזמוני זכרונות - ללא שינוי לא נגעתי. מה עושים ? ראיתי אנשים שעם לוח כמו שלי הגיעו ל FSB של 390 והמהירו את המעבד ל 3.9GHz ויותר

• 11 תגובות
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים