אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
חברים בזמן האחרון, הכרטיס מסך שלי בקביעות חם יותר, למשל במנוחה במקום 38 הוא 41 ובמאמץ הוא 75 במקום 65 .. מה קרה לזה?
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
הזמנתי מפנדה את המחשב אתמול - הלכתי על LEADTEK 7900 GS - אני חדש ל-OC איזו תוכנה מומלצת ל OC - אנא קצת טיפים מה לעשות - תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני לא מבין מה מגביל אותי , הכי רחוק שהגעתי זה להכנס למערכת הפעלה ולהפעיל BurnTest שמייצר מסך כחול אחרי שניה בערך. לוח : GA-P31-ES3G זכרונות : OCZ PC6400 5-5-5-15 Platinum קרור: Freezer 7 pro אוקיי ניסיתי כל ווראציה אפשרית כמעט במכפלות בין 10 ל - 12.5 שיוצרות עם FSB מהירות שעון של 3.5GHz 10*350 וכו'... FSB:DDR ניסיתי את כל האופציות שלא מכניסות לי ת'זיכרון ל OC של יותר מ- 40Mhz מתחים - הגעתי ל- 1.35v ואני חושב שזה אמור לסחוב. NB - +0.1v תזמוני זכרונות - ללא שינוי לא נגעתי. מה עושים ? ראיתי אנשים שעם לוח כמו שלי הגיעו ל FSB של 390 והמהירו את המעבד ל 3.9GHz ויותר
-
- 11 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום. ביצעתי OC למעבד. יותר כספורט מאשר כל דבר אחר. דבר אחד ששמתי לב אליו הוא שלמרות ש Cool n Quite על מצב ENABLED (פעיל), הוא לא עובד בפועל. ז"א - מכפלת המעבד והמתח נשארים ללא תזוזה גם כאשר אין מאמץ (בזמן idle). אי אפשר להינות משני העולמות? תודה
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
אהלן. ההארדיסק שלי מאוד מתחמם בזמן האחרון (o53-o55). עכשיו, ראיתי שיש לי מקום בקידמת המארז למאורר נוסף (בדיוק לפני ההארדיסק). לפי ההיגיון, אם אני אתקע שם איזה מאורר זה אמור לצנן קצת את העסק נכון? זה המפרט, אשר לראות בתמונה הקטנה את המקום למאורר הקדמי: (Compucase 6A21 Midi Tower) בקיצור, איזה מאורר בדיוק לקנות? אין לי מושג בתחום אז תסלחו לי... תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 854 צפיות
-
-
ב6A19 יש מאורר 1 (באחורה אם אני לא טועה)...איך הוא??.מרעיש??
-
- 13 תגובות
- 854 צפיות
-
-
או במילים אחרות, מה זה AUX? לי בבית אין את זה, אבל אצל חבר שלי אוורסט הראתה לו שיש לו טמפ' של "AUX"... הטמפ' הייתה 70 מעלות, אבל אין לי מושג טמפ' של מה זה... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום יש מעבד פקסקוט 3 גיגה שיש לו בעית רעש (אינטל מקורי) אני רוצה המצלה להחלפת מאורר שיהיה שקט משהוא שיתן רעש כמו 2000 סיבובים של המאורר המקורי של אינטל (בזמן עבודה רגילה ללא מאמץ) כמו כן כרגע המעבד עובד קבוע על 5400 סיבובים לשניה והטפרטרות עומדות על 52 מעלות למעבד ו 37 מעלות ללוח האם שהוא AUSUS דגם p4c800 e dulex תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני רוצה להשתיק את המחשב כי הוא בחדר שלי ופתוח 24/7. לא צריך ביצועים גבוהים כי הוא משמש לNAS וHTPC. המארז הוא thermaltake armor, מעבד core 2 duo וכרטיס מסך 5750. הספק אני מניח שחייב שיהיה מאוורר, למעבד חשבתי לקחת את ה Scythe Katana 4 ולהוריד ממנו את המאוורר. לכרטיס מסך לא מצאתי קירור ללא מאוורר, מישהו מכיר? והאם אני חייב להשים מאווררים במארז לצורך סירקולציה? אם כן אחד יספיק? ואיזה מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מישהו התנסה עם התוכנה הזו? כמה מתח להעלות? NV42 מהם הטמפרטורות הבטוחות?
-
- 12 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם. תודה מראש קודם כל, למי שנכנס בכדי לעזור לי! אוקיי אז ככה, פירסמתי כבר דיון בקשר לבעיית התחממות שהייתה לי על המעבד עם הקירור הנ"ל Artic Cooling 7 Freezer, עכשיו יש לי מעבד Q6600 ללא המהרה - אני גם לא אוכל לעשות, יש לי לוח אם של אינטל DP35DP. העניין הוא שהמעבד הגיע לי לטמפ' מטורפות במנוחה של עד 85.. זה היה מטורף פשוט.. פעם אחת אפילו שצרבתי הוא עשה ריסטרט מרוב שהוא התחמם. עכשיו כשהלכתי לSKYPC אמרו לי כי אחד הצלעות שבורות וכי צריך לקנות מאורר חדש קניתי, עכשיו שמרתי את הישן שאחד הצלעות שבורות - חשוב לציין שכל המאורר וגוף הקירור בסדר.. פשוט ישנם 4 "ברגים" "צלעות" או מה שזה לא יהיה.. שמסובבים ללוח אם ואז זה יוצר מין "ואקום" על המעבד ומעביר לו את הקור.. עכשיו כל צלע …
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
כרגע סיימתי להרכיב את ה6920 החדש שלי. קודם כל אני רוצה להגיד שהמארז ממש יפה יותר מבתמונות והוא שווה את ה350 שקל ששמתי עליו. שמתי Tunderblade במקום המאורר הרגיל שבא עם הנינג'ה ואני רוצה להגיד שהדבר הזה הוריד לי קרוב ל10 מעלות. אם היה לי 32 מעלות במנוחה אני עכשיו על 22 מעלות במנוחה שנראה לי שזאת בעצם טמפ' החדר. במאמץ הייתי מגיע ל40 עכשיו הוא לא עובר את ה34. המארז עצמו מקורר ע"י שתי מאוררים 120mm. אחד שהיה לי על הנינג'ה מדימה ואחד שבא עם המארז מאחורה. המאוררים עצמם ממש שקטים חוץ מהThunderblade שהוא קצת רועש אבל אני שולט עליו עם Speed Fan. עכשיו שהטמפ' צנחו להן אני מבטיח לעלות השגים חדשים של oc. תודה לכל מי שייעץ לי ועזר לי עם המארז, ירון
-
- 14 תגובות
- 854 צפיות
-
-
קראתי באתר אחד שהמעבד הנ"ל הוא טוב בשביל המהרה, אני לא הכי מבין עדיין בתחום של המחשב חוץ מידע בסיסי ולכן אני גם עומד לבקש מאבא שלי שילווה אותי בתהליך אך לפני אני בכללי רוצה לדעת יותר ממכם בנושא. לוח אם: asrock 939nf4g-sata2 מעבד (שוב): amd anthlon 64 3500+ (2.2ghz) socket 939 אבא שלי ציין שהמעבד הוא לא באמת 2.2ghz, הלוח אם רק תומך ב 1ghz אז... לא יודע זכרון: 2GB RAM אם חסרים נתונים, תגידו לי בקשה ואני אוסיף. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
איזה מי שלושתם מקרר טוב וגם שקט מאוד? Freezer Xtreme CPU Fan For http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_42&mID=69&language=en BigTyp 120 Vx CL http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0310-01/cl-p0310-01.asp Scythe MUGEN SCINF-1000 http://www.scythe-usa.com/product/cpu/024/scinf1000.html
-
- 12 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי, יש לי מעבד בעל תושבת AM2 והמאוור (סטוק) הלך לי, מה שבהוצע לי בחנות הוא החלפת כל תושבת המאוורר וזה יקר בסביבות 130 ש"ח. למעשה המאוורר שיש לי הוא סטוק ושקט ועבד מצוין אבל אני לא מצליח להלדיג משהו זהה וחבל לי להשקיע כסף על מאוורר משובח כיון שהמחשב ישן וממילא אני לא עושה OC, אם מישהו יודע היכן ניתן להזמין מאווררים פשוטים ללא גוף הקירור אשמח.
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
כאמור אני מחפש משהו להחליף את הקירור שהגיע לי עם הכ. מסך של GIGABYTE שמחזיק לי את הליבה של הכ.ס מסך על 63+- מעלות במצב מנוחה וגיע עד ל 80 בFEAR (מוזר שבBF2142 הוא לא עובר את ה 73, כך גם בHL EP1) הבעיה היא שבהרבה מקומות ראיתי שדווקא הכרטיס הזה של AGP לא נתמך על ידי הרבה קירורים סטרדנטים כך לדוגא ה Thermalright V-1 Ultra שקראתי עליו בביקורת http://hwzone.co.il/reviews/vga_coolers_roundup/9/ (ורשמו שהוא כן נתמך למרות שהאתר אומר שהוא לא מכסה את הכול או משהו כזה http://www.thermalright.com/a_page/main_support_faq_motherboard_v1ultra.htm ) באתר גם יש את הקירור הV1 הקודם (לא דג האולטה) אבל איך שהבנתי הוא מגיע ללא היטסינקים לזכרונות אני צריך עזרה בקניה קישורים לאמצעי קירור בארץ ו…
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הקירור Zalman CNPS5X ואת הלוח Asus P8H77-V LE עם הזכרונות : Corsair 2x8GB Vengeance הבנתי שזה עלול להתנגש מסיבה כלשהי האם יש לי סיבה לדאוג?
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD 20*4 והוא בלי תאורה אחורית... מאוד מעצבן בלילה. יש איזושהי דרך להוסיף לו תאורה ?
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי, האם יש מאוורר 120ממ שאפשר להרכיב על הגוף הזה, כך שהוא מבוקר טמפרטורה ויכול להפסיק לפעול לחלוטין במצב שהמעבד לא חם מדי? או מצד שני האם יש ללוח DFI Ultra-D אופציה שמאפשרת בקרה על מאוורר כך שניתן לכוון אותה לכבות את המאוורר לחלוטין?
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אוקיי, הבעיה שלי מתחילה בזה שאני לא יודע לעשות אוברקלוק - ובחיים שלי לא עשיתי את זה ואני מתכוון להתחיל עכשיו - יש לי AMD ATHLON 1800 XP ואני רוצה ל"אברקלק" אותו - אבל אני לא יודע עד כמה אני יכול. ממה שקראתי עד עכשיו במדריכים - אני יודע שכנראה זה קשור לכמה אני יוכל לקרר את המארז שלי. אז ככה - במארז יש אופציות למאוררים. מאחור של 80 מ"מ, מלמעלה ובצד של המארז עוד שניים של 80 מ"מ ומקדימה יש עוד אחד של 120 מ"מ. ד"א הלוח אם הוא: +ECS K7SOM עכשיו , כל המאווררים הם אופציות חוץ מזה שבצד. אז - השאלה היא עד כמה אוברקלוקינק אני יכול לעשות, וכמה מאווררים להוסיף, ואיפה? ??? תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד AMD Phenom II X4 965, וכרגע מחובר אליו מאוורר של AVC שפשוט צורח. הוא מגיע ל5,500+ RPM במאמץ, ו4,500 ברגיל. עד עכשיו הייתי עושה DC מ3.4 ל2.6 והוא היה בסדר, אבל בחום הזה זה כבר לא עוזר. בקיצור אני צריך מאוורר חדש וכמה שיותר שקט. לא ממש חשוב לי המחיר, עד 300 שקל בערך, אבל אם יש ביותר זול אז עדיף. המלצות?
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
למרוח את כל הליבת כסף כמו כאן??? : ???
-
- 13 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני רוצה מאוורר בצורת טורבינה, יענו הקצה שלו שיהיה שפיצי מאיפה אני יכול להשיג כזה - 120 או 80 . ואיפה אפשר להשיג כזה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-