אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
היי רק רציתי להראות לכם תכרטיס של CLUB-3D שהוא בא עם AC קירור הכי שקט והכי חזק שיש , כמו שראיתם באתר של החברה... עם כרטיסים אחרים ניסיתי ולא הלך OC כמו של CLUB-3D עם ה AC שלו . התמונות מדברות
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אוקיי בן דוד שלי קנה לפני כחצי שנה מחשב מהחברה KSP. שמו לו מאוורר אחד בצד שאין לי מושג אם הוא עובד, לא רציתי לפתוח את המחשב כי שמעתי שיש להם שם מדבקה שנקרעת מתי שפותחים. אז אוקיי, לחלק השמח, המעלות: מעבד: 75. לוח אם: 55. הארד דיסק: 57~. כרטיס מסך: 82. המפרט הוא כזה: PentiumD 2.8GHZ. לוח אם כלשהו של ASTROCK. כרטיס מסך של חברה כלשהי, 7300GT. הארד דיסק גם אין לי מושג, אבל 150GB. מצטער על חוסר המידע :-\ והשאלה: זה יעזור אם הוא יוסיף שתי מאווררים מאחורה שיוציאו אוויר + אחד מקדימה שיכניס? ויכול להיות שתוך כמה זמן בקצב הזה יהיה אפשר להגיד עליו קדיש? גם החדר עצמו יותר חם משאר החדרים. תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום. אחרי שהצלחתי להשיג בורג חדש במקום זה שנשבר (בעזרתו האדיבה של שחר) יש לי שתי שאלות: 1) מה עובי השכבה הרצויה של המשחה התרמית? כמה זה קריטי עם שמתי קצת יותר מדי (1-2ממ בערך)? 2) מה הכיוון הנכון של המגדל הזה? עוד לא חיברתי אותו אז אני לא יודע מה כיוון האויר וזה נכנס גם לאורך וגם לרוחב... חיפשתי תמונות ברשת וראיתי כל מיני כיוונים אז החלטתי להתיעעץ (Q6600 אז רצוי שהקירור יעבוד...) מצורפת תמונה של הכיוון הנוכחי תודה אורי [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 383 צפיות
-
-
* מפרט המחשב המלא בצד * אני רוצה לעשות OC לe6600 קראתי המון לפני שקניתי את המחשב ואני לא מפסיק לקרוא ביטלתי והגדרתי הכל לפי המדריך הבא: http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1169366 המתח שנקבע למעבד בביוס 1.38 המתח בפועל 1.344 עכשיו הגעתי ל3GHZ יציב עם orthos ע"י 375*8 עכשיו אם אני עושה 350 *9 או 400*8 המעבד לא יציב כמה מתח צריך להוסיף למעבד? שמתי לב שהייתי ב 9*350 שהמתח בביוס היה על 1.375 היה post אבל הוינדוס לא עלה וששמתי 1.39 הוינדוס עלה היו שניים-שלוש דקות באורתוס וריסט זה אומר שאין מספיק מתח למעבד? להעלות לו עד שיהיה יציב? ואלו לא הטמפ' הם 64 במאמץ מלא תודה רבה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי P4 2.8 Northwood והוא מגיע לטמפרטורות של 60+ במאמץ! מה עוד שפעם הוא היה על 43 גג... ניקיתי עם ספריי את כל המאוורר והגוף קירור וזה כמעט צלא ירד ועדיין סובב סביב ה 60+ במאמץ.. אז אני חושב שכדאי להחליף משחה טרמית אבל איזה אתם ממליצים? לא משהו ממש יקר אבל משהו טוב שיקרר.. שמעתי על המ MX1 שהיא טובה יש עוד המלצות ומחירים? תודה
-
- 14 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קונה מחשב בזמן הקרוב עם מעבד Q6600 ו2900XT, ורציתי לשאול כמה שאלות. מצאתי שאפשר לקנות ב46 ש"ח קירור לכרטיס המסך שמתחבר דרך SOLT בפאנל האחורי: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=1575 הוא אמור לקרר את הכרטיס מסך בכמה מעלות, אבל אני לא יודע אם הוא בכלל מקרר או עד כמה הוא מרעיש, והאם הוא בכלל שווה את חריץ של הPCI הזה? בכל מקרה, אם אני יקנה אותו, זה ישאיר לי 100 ש"ח לקירור למעבד (מה שקשה למצוא היום דברים טובים בתקציב הזה) ב150 ש"ח (עם ויתור על הקירור לכרטיס המסך) מצאתי את אלו: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=TT-CL-P0092&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=AC-FREEZER-7-PRO&Cat2Cat1ID=18&am…
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מערכת: לוח אם ASUS m2npv-vm מעבד AMD 4000 DUAL CORE AM2 . מארז מידי של ג'גהבייט. קירור: מעבד - מאוור רגיל שמגיע עם המעבד. ללא הוספת משחה (היתה שכבה כבר על ההטסינק) על המארז יש שני מאוורים 8 CM . התקנתי את הדריברים של קול&קוויט של אמד. ב IDLE אני מקבל טמפרטורה של 45 מעלות. במאמץ של ה CPU זה מגיע ל 60 ואפילו ל 64. לפי מה שקראתי זה חריג. (מה גם שאז המחשב מתחיל לקרטע, אפילו באנריל טורמנט [שנת 99] מבחינת טמפ' לוח אם - בסביבות ה 40 מעלות רוב הזמן יש למישהוא המלצות ? אולי להוסיף משחה טרמית ? (לא מרחתי בכלל כאשר התקנתי, כי מגיעה סטירפ של השכבה דבוק להטסינק... אשמח לשמוע הצעות..ו תודה כמובן לכולכם. לא בוצע OC כמובן RPM של המעבד - בסביבות ה 2400. זה המארז בסביבות ה 1200. ,תוספת…
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הייתי רוצה שתמליצו לי על קירור חזק וטוב למעבד Q6600 וכמו שרובכם יודעים הוא מאוד חם..... תודה רבה לעונים!!!! תקציב - 250
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
מעבד אתלון X2 3800+ AM2 לוח: M2N SLI DELUXE וכרטיס מסך 8600GT פסיבי של גיגהבייט.. אפשר עזרה?
-
- 1 תגובה
- 397 צפיות
-
-
ברצוני לעקוב אחרי חום החלקים של המחשב ואחרי ביצועיהם אבל לא על ידי שלוש תוכנות. האם ישנה תוכנה אחת שיכולה לעזור לי ולתת לי תמונה מדויקת ???? :
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
היי חבר'ה, המפרט שלי מצד ימין, ביצעתי אוברקלוק וכרגע אני על ההגדרות האלה: FSB 334 מחלק זכרונות 2.40 V1.2875 (לא שיניתי) המהירות של המעבד עלתה מ-2.40GHz ל- 3.01GHz. את הזכרונות ניסיתי להשאיר כמו שהם- 802MHz לעומת 800MHz במקור. בדיקה ב-Orthos כ-5 שעות ללא בעיות. יש לי שאלות אליכם: 1) שמתי לב שלא משנה אם אני משנה את מכפלת המעבד מ-X9 למשל ל-X6, כי שמרתי את זה ב-X6 והוא עדיין חישב את זה לפי X9 והגיע ל-3GHz. 2) האם מומלץ להעלות את מהירות הזכרונות, למשל לאזור ה-1,000MHz? או שעשיתי נכון כשנשארתי במקור? 3) Everest מציג לי את טמפ' ה-CPU כ-38 מעלות ובנוסף טמפ' של 4 ליבות, בממוצע 58 מעלות לליבה. מה הטמפ' הקובעת? 4) עצות נוספות לשיפור ה-OC?
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ההמלצה של אינטל לגבי משקל מקסימלי לגוף הקירור שאפשר להניח על מעבדי פנטיום 4 היא 430 גרם. כל פתרונות הקירור המתקדמים פה, שוקלים קרוב לקילו ויוצרים למעשה תליה מאסיבית על המעבד. הלחץ הזה של המשקל האנכי המעוגן בשטח קטן מאוד יכול לגרום ברמת העיקרון נזק למעבד וללוח האם. ובכל זאת, אני רואה מפלצות קירור שכשאני מסתכל עליהן אני יכול לדמיין איך מרכיבים אותן רק על מארז שוכב ולא עומד - והנה אנשים כן מרכיבים אותם. אז איך? מעגנים את זה בעוד נקודה או משהו?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות קרור למעבד - נינג'ה ולהחליף לו את המאוורר ל 120 של Silent X http://www.silenx.com/productcart/pc/viewCat_Z.asp?idCategory=3 מישהו יודע ? תודה,
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
איפה שסימנתי למטה אז הם היו על 0 ואני עברת את זה ל100% זאת אומרת שהפעלתי עוד שני מאוורים במחשב? :s05: זה לא פוגע במשהו? ועוד משהו יש משהו שתמיד מתחמם לי (הראשון שסימנתי) אז אני גם רווצה תשגידו לי מה זה אם אתם יודעים עכשיו עשיתי לפי הטיפים שקראתי פה בכל מיני נושאים העלתי את המחשב על השולחן והפעלתי את המזגן והחום ירד. אז עכשיו זה בסדר? תודה רבה לכם
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
האם זה בסדר אם אני מגביר את המהירות מאורר של הכרטיס מסך ל100%?אני מגביר דרך ה ntune
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
e-GeForce 8800GTS 640MB KO ACS3 e-GeForce 8800GTS 640MB האם ההבדל בקירור ממש משמעותי? ובנוסף ברצוני לציין שאני יעשה לו אוברקלוק עד קצה היכולת......... אז מה עדיף?
-
- 12 תגובות
- 973 צפיות
-
-
קניתי היום למארז שלי (קומפיו קייס) AC 120 X2 ורק אחרי שפירקתי את המאווררים הקיימים הבנתי שיכול להיות שהם עדיפים על הAC 1. לAC אין חיבור RPM 2. למאווררים של המארז יש מן חוט נוסף שישב לי על הלוח אם, נדמה לי שזה אולי חיישן טמפ', ואין את זה בAC הנה המאוור והנה מה שנראה לי כמו חיישן (מצטער על האיכות) אז מה עדיף? באסה עכשיו שהמאווררים לא מכוונים את עצמם לפי הטמפ' וככה בלילה יהיה לי רעש...
-
- 6 תגובות
- 553 צפיות
-
-
קניתי מעבד E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3P ספק כוח Enermax liberty 620W צריך המלצה לזכרונות לעשות OC מקסימלי (חשוב שבמערכת תהיה יציבה !!!!)?????????? המחשב בבניה כרגע כי אני עובד על מודינג למארז שהפרוייקט יושלם אני יודיע כרגע חסר לי רק זכרונות שלא קניתי עדיין להתחיל להרכיב את היפיוף
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שמעתי הרבה ואמרו לי להסתכל על העבודות באוברקלוקינג אבל אני לא יודעת לחפש....
-
- 2 תגובות
- 428 צפיות
-
-
או שצריך לדעת יותר?אמרו לי שאני צריך לדעת טוב את הביוס....אבל היתכונתי לעשות את זה דרך תוכנות זה בסדר? יש עוד דברים שאני צריך לדעת או שליפעול לפי המדריך פה זה מספיק ?מישו כבר עבד לפי זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
או שפשוט להרכיב את זה עם התופסנים שלו והלוח יכול להיות מחובר כרגיל? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מארז מסוג NZXT HUSH http://www.nzxt.com/products/hush/ עם המפרט הבא: לוח - gigabyte p35 dq6 מעבד - q6600 כ. מסך - 8800gts זכרון - 2X1024 DDR2 800 MHZ 2 X 250GB + DVDRW ספק - Corsair CMPSU-520HXEU השאלה היא איזה קירור אויר עדיף בהתחשב בעובדה שאין חור בדופן לכניסת אויר ? נינג'ה B שזורק את החום למאוורר האחורי או בכל זאת ביג טייפון VX שמאוד מומלץ פה ? המטרה היא קירור איכותי ושקט במיוחד ! הערות והארות יתקבלו בברכה. תודה
-
- 12 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אהלן חברה, בשעה טובה הגיע לידיי האקסלרו הפסיבי ;D חשבתי לשתף אתכם במעט תמונות אחרי ההרכבה, על הכרטיס - X800GTO2 בנתיים, אני יכול להגיע לכם שהטמפ' (במנוחה בלבד) גבוהות ב 4-5 מעלות מקרור הסטוק, בימים הקרובים אני יקבמן עליו איזה מאוורר ונראה כמה הרצים אני יוכל עוד להעלות כדי לעקוף אולי את מהירויות הליבה והזכרונות של X850XTPE.
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי את הTHERMALTAKE BIG TYPHON 120 VX והוא עושה לי רעש... איך אני יכול להשתיק אותו קצת?!
-
- 12 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום... תוך כדי הרכבה של המחשב החדש שלי הידקתי קצת יותר מדי את הבורג של הטוני טאוור והראש שלו נשבר... הוא עדיין יושב די טוב על המעבד אבל זה לא טוב כמו שזה אמור להיות. מה שרציתי לשאול (חוץ מדעות האם זה יחזיק בסדר על שלושה ברגים) 1) איפה אפשר להשיג בורג חלופי (יבואן או סתם בורג כללי שיתאים) 2) אם למשהו במקרה יש בורג כזה (זה מגיע עם עם ברגים גם ל 755 וגם ל K8 ) מיותר, אז אני מאוד אשמח לתרומה... תודה אורי
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-