אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי כרטיס מסך חדש ליפני כמה ימים ושמעתי על זה שאפשר לעשות לכרטיס מסך אוברקלוק התחלתי לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך רק ליפני כמה ימים קיצור שיחקתי כמה ימים ב COD4 בלי אוברקלוק לא ידעתי מה זה ביחלל. אחר כך ששמעתי שיש תוכנה שמעלה את הביצועים של הכרטיס מסך( ivotuner לא זוכר מה השם של התוכנה חחח) קראתי מדריכים וגם איזה ילד מהפורום לימד אותי איך לעבוד עם התוכנה. שידעתי איך לעשות אוברקלוק! עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך. יש לי כרטיס מסך MSI 8600GT 1GB(והיה עובד סבבה ליפני האוברקלוק) עכשיו אחרי כל הימים האלה שטחנתי וחיפשתי מדריכים ותוכנות שבודקות את היציבות זה שעזר לי מהפורום אמר לי התוכנה הכי טובה זאת התוכנה 3Dmark לא הבנתי ביחלל בתוכנה 3Dmark אמרתי ניראה שיהיה מיספר הכי גדול זה ה…
-
- 11 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום ךפני כמה חודשים קניתי קירור COOLERMASTER V8 עכשיום הברגים שלו מה שאמור להיכנס בלוח ולצאת מצד שני הם עקומים אז דיברתי עם החנות הם אמרו שזה לא קשור אליהם למרות שיש לי אחריות של 12 חודשים עכשיו השאלה שלי אם מישהו יודע איפה יש להשיג את הערכה של הסוקט ל-775 מי שיכול לעזור אז בבקשה
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני קונה את המחשב הבא ואני רוצה לוודא שהוא מתאים לOC ולמצוא זכרונות 512MBX2 שמתאימים לOC (שאני יעשה עוד שנתיים שלוש כנראה כשהמחשב שלי יתיישן אז עדיף להיות מוכן עכשיו), לא צריך OC מטורף בכל מקרה מעבד: INTEL D 930 כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce 6800GS לוח אם: GIGABYTE GA-8I945PG (S775) INTEL 945P SOUND LAN SATA 2 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB 7200rpm צורב: DVDRW LG 4167 מארז... עדיין עובד על זה, אולי ה ANTEC SLK3800B 400W אבל כנראה שלא קירור למעבד arctic cooling pro 7 הבנתי שהקרור למעבד טוב לOC, האם יש קרורים נוספים טובים של חברות אחרות ששכיחות בארץ? (למקרה שלספק שאני קונה ממנו אין את זה) תודה Syberpuppy
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש, מעבד AMD אתלון 3800+dual 64X2 לוח: m2vmx למעבד יש תכונה cnc - שמפחיתה את מהירות השעון של המעבד והמתח שלו בזמן מנוחה וככה שולטת על ההתחחממות שלו. למרות מאמצים ונסיונות לא הצלחתי להפעיל את התכונה הנ"ל - כאשר אני עבר "ניהול צריכת חשמל מינמלית" המחשב נתקע, ועל המסך יש קשקוש של צבעים. אגב, כחלק מתהליך פתרון הבעיה התקנתי פאץ לווינדוס xp והגדרת ברגיסטרי רישום Throttle שם הוכנסה הפקודה PerfEnablePackageIdle עם ערך 1 (לא לגמרי מבין מה בדיוק נתבקשתי לעשות). הבנתי שהיו לאנשים אחרים בעייה כזאת והם לא הצליחו לפתור אותה (ייתכן שהפתרון היחיד הוא עדכון הביוס - אבל אני לא רוצה לקחת את הסיכון כי לא בטוח שהדבר יפתור את הבעייה). שורה תחתונה: אין לי cnc והמעבד שלי …
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
את זה של ה P4 הוא קיבל כמה ביקורות נחמדות, הוא זול יחסית, שקט מאוד וגם אפקטיבי אבל אני עדיין צריך את דעתכם לפי שאני קונה!
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD ATHLON 1400MHZ על 60 מעלות במנוחה, אני לא מעוניין לעשות לו אובר קלוק, אך הוא ממש חם והשאלה שלי אם כדאי לי לקנות לו גוף קירור חדש או להשאיר את המקורי? אם כן איזה גוף קירור אתם ממליצים? אותו דבר עם הכרטיס מסך שלי ASUS V770 PRO DELUXE 64MB הוא על 58 מעלות עם הקירור המקורי, האם כדאי להחליף? אם כן איזה גופי קירור יש בשוק לכרטיסי מסך? אשמח לקישורים עם המוצרים שתמליצו לי.
-
- 12 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי ge force 4 mx 440 64 mg ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק.. לפי מה שראיתי.. והבנתי.. המערכת קירור שנמצאת על הכרטיס לא מקררת אותו בצורה טובה לכן אני רוצה להחליף את המערכת קירור.. אז לכל מי שיש הצעה למערכת קירור.. עד 120 שקל.. שיתוב לי ! תודה לכל מי שעזר לי!!!!!
-
- 14 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מה אתם אומרים לגבי המארז הבא : Supertalent Aluminium CA-601UFR Red אסור לתת פה לינקים בגלל זה ב-KSP הוא נמכר 100 ש"ח יותר אבל עם ספק 500W ועכשיו איזה קירור אני יכול לשים על המעבד XP 2400 המטרה שלי להוריד את החום למתחת ל-40 מעלות !
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני וחברי התחלנו לעשות אוברקלוק לפנטיום D, דגם 940 העובד בתדר של כ 3.2 ג'יגהרץ בסטוק. לוח האם הוא Gigabyte Ga-8N-SLI Pro. כרטיס המסך הינו 7600GT ואנחנו חושבים שבחלק מהמשחקים הוא מוגבל בגלל המעבד. המכפלה היא 16 והבאס הוא 800 (לחלק ל4 כלומר 200). הצלחנו להעלות את הבאס ל 900, והתדר היה 3.6 ג'יגהרץ, אך לאחר מכן המחשב לא עלה וכנראה היה צורך להעלות מתחים. העלאתי קצת מתח לליבה- מ1.2875 ל1.3 אך המחשב עדיין לא עלה. השאלות שלי אליכם, הם אילו מתחים יש צורך להעלות חוץ מלליבה או האם יש צורך להעלות לליבה עוד קצת, האם יש צורך לבטל פונקציות/אפשרויות כלשהן בביוס וכעיקרון לעשות OC משמעותי יותר מן הסתם. הטמפרטורות בסדר במאמץ (הקירור הינו AC FREEZER 7 PRO) וב 875 הכל עובד חלק.
-
- 11 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אהלן קרור הסטוק על כרטיס המסך שלי התחיל לעשות בעיות ולאחר שקילה של כל האפשרויות ובהתחשב בעובדה שאין אחריות על המאוורר בחנות ממנה קניתי(או בכל חנות אחרת) החלטתי לקנות קרור חדש, אז אם בטוב ליבכם תוכלו להמליץ לי על קרור טוב+ לכרטיס מסך X700 PRO של ABIT אני אודה לכם מקרב לב nijhuis
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
זה המפרט שלי: Q9450 P35-DS3L ביג טייפון CM690 4 ג'יגה CL4 CROSAIR 550W אני רוצה לעשות OC עד 3 GHZ.. הטמפ' של המעבד במנוחה 40 מעלות
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
אני מחפש קירור חדש וטוב למחשב בתקציב של 250+- אני מחפש משהוא עם צינורות כמו BT שי לוח על המעבד וצינורות שעולים לגוף עצמו ואני מעדיף שתהיה גישה מלאה ללוחית שעל המעבד כדי שאני יוכל לנקות שם!! חשבתי על BT אבל אני לא יודע אם הוא יכנס ואני מתלבט הרבה זמן!! אין אני יכול לבדוק אם BT יכנס למארז שלי??
-
- 23 תגובות
- 832 צפיות
-
-
זה קשור לפורום הזה כי זה בשביל תיכנונים לקירור שאני אבנה בשבילו (אני מתכנן לקנות אחד בשבוע הבא כניראה). חרשתי את גוגל ומצאתי רק תמונות של החלק הקידמי שלו, אני צריך תמונות של החלק האחורי שלו. אם יש אותו למישהו והוא יכול לצלם אז גם יהיה מצויין תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אוקי אני הצלחתי להגיע ל 3000 MHZ ע"י שימוש בתוכנה שבביוס של ASUS (P4P800) סימנתי לעשות OC של 20%. עכשיו אני רוצה להגיע ל 3200 .. אז אני צריך לפתוח מכפלה של 230 X 14 אבל כמה VOLT לסמן למעבד ??? תודה
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
קיבלתי את ההזיכרון כשבוע לאחר שהזמנתי מארה"ב זיכרון יפה: נתוני יצרן: Module Size: 2GB kit 1GBx2 Package: Ballistix 240-pin DIMM Feature: DDR2 PC2-8500 Configuration: 128Meg x 64 DIMM Type: Unbuffered Error Checking: NON-ECC Speed: DDR2-1066 Voltage: 2.2V Memory Timings: 5-5-5-15 הזיכרון רץ אצלי על 630 5-5-5 2.2v קבוע תוספת מתח ל2.4 הביא לתצואות הבאות: עם מתחים גבוהים (2.9+) ניתן להגיע לאזור ה700+ הבעיה העיקרית היא שהD9 שעליהם מבוסס הזיכרון מתים בקלות יתרה... בכל מקרה כרגע הלוח שלי נותן עד 2.4 מהBIOS, בהמשך VMOD ובתקווה מספרים יותר מופרעים... סביבת עבודה
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום !!! היום עשתי אוברקולקינג לפנטיום שלוש 731 הגעתי אט אט עד ל791 אז אמרתי יאללה אם כבר אז כבר... רציתי להגיע ל800 הגעתי ל 801 הכל סבבה עלה המחשב הפעלתי ת'סנדרה ופתאום היה כזה צורה מוזרה עם מלא צבעים ואז חזר המסך הרגיל של הסנדרה הרצתי שוב ת'סנדרה ושוב זה קרה ואחרי שזה קרה חוזר המסך הרגיל של המחשב.. יש למישהו מושג מה זה אומר!?!? בגלל שזה דחוף אל תתביישו לפנות אלי באיי סי 115052996 או בפורום בתודה lir@n
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הי, אני עומד לרכוש מחשב חדש עם מעבד Intel Q9550. תכננתי להצמיד אליו את ה Arctic cooling freezer Xtreme, אך קבלתי המלצה שמכיוון שמדובר ב Quad אני חייב קרור הרבה יותר אגרסיבי ולכן כדאי להשתמש ב Thermalright Ultra 120 eXtreme + מאוורר עליו. ההמלצה מייקרת את המערכת בעוד 150 ש"ח, ולדעתי בלי סיבה. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
ההודעה הקודמת נמחקה הודעה חדשה - שיא מעלות של מעבד: טוב החלטתי אני חייב מאוור למעבד דחוף בבקשה המלצות אתם פשוט לא מאמינים מה היה החום של המעבד שלי היום נחשו 55? 60? 65? לא!!!! 74 מעלות !!!!. אתם נגנבים בהתחלהסתם לחצתי ctrl+alt+del כדאי לראות כמה העומס של המעבד, בדר"כ זה בערך 0-5 % אבל אצלי ללא שום תוכנית ברקע זה היה 60 אחוז !! לא האמנתי ולא הבנתי למה חשבתי מה זה יכול להיות, ואז חשבתי לבדוק את החום, פתאום אני פותח את התוכמה ורואה 74 מעלות (בדקתי בתוכנה הזאת שחכתי איך קוראים לה sidra נראה לי או משהו כזה). טוב בקיצור ראיתי את זה ישר כיביתי את המחשב. אחרי דקה הדלקתי עוד פעם את המחשב כדאי להיכנס לביוס לראות אם זה באמת חם כל-כך או שהתוכנה מזייפת אני נכנס לביוס ואני רואה 70 מ…
-
- 12 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מין שפריץ כזה כשה עושים זריקות איך מישתמשים בוא ביכלל?
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
ראיתי באתר http://www.digital-explosion.co.uk/index.php?articleID=31 הסבר על איך לעשות קירור מיים לנארד דיסק ןחשבתי על לעשות אחד אבל אני מפחד שיהייו איבויי מיים על הדפנות ויהיו קצר . יש לי ממה לפחד ?
-
- 11 תגובות
- 832 צפיות
-
-
e8500 ללא אוברקלוק, בבאר שבע בחום... הטמפרטורה סבירה או שהתקנתי את המאורר(סטוק) לא טוב או משהו? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
נגיד יש לי קירור מיים אז אני לא צריך מאווררים במארז? אםם כן אז למה וכמה.. לאן קירור מיים מתחבר כדי לקרר חוץ מהמעבד כמובן..... והאם המשאבה מרעישה???? תנו לי גם המלצות למשהו טוב.
-
- 12 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי מחשב PIII 1000 Mhz 128 sdram GF 2 32 mb הוא נתקע לאחר שמשחקים איתו כמה דקות הטמפרטורה שזה מודד היא 65 מעלות למעבד ו42 מעלות למחשב האם זאת טמפרטורה תקינה? והאם החום הוא הסיבה שהמחשב נתקע ?
-
- 12 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני רוצה ליקדוח חורים ל4 מאווררים במארז שלי- מאוורר אחד 8 ס"מ על החלון איך אני קודח חור בגודל של המאוורר על חלון פלסטיק ואיך אני מרכיב אותו שם?? מאוורר 12 ס"מ למעלה ו12 למטה איך אני קודח לאלה?? ומאיפה אני משיג את כל החלקים??(ואם מישהוא יכול להמליץ לי בהודעה על איזה מאווררים ואיפה ליקנות באיזור הצפון) תודה
-
- 12 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הקירור Zalman CNPS5X ואת הלוח Asus P8H77-V LE עם הזכרונות : Corsair 2x8GB Vengeance הבנתי שזה עלול להתנגש מסיבה כלשהי האם יש לי סיבה לדאוג?
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-