אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני כול הזמן נתקע במהירות של 3600 מגה הרץ .... יש לי זוג מעבדים בבית אחד 2.4C ממשפחת D1 והשני 2.8C ממשפחת M0 תמיד כשאני מגיע ל 3600 מגה הרץ המחשב נהיה איטי ולבסוף עושב ריבוט עכשוי הלוח זה לא כי עם המבד הראשון זה באס של 300 ועם השני זה 257 כלומר לא הלוח חוסם את המעבד השני (עפ"י הידע שלי ..) מה זה יכול להיות ?? הזיכרון הוא גייל 3700 ואני ניסית את זה בכמה מחלקים ושמרתי להיות מתחת למהירות המותרת של הזכרונות וזה עדיין קורה ... לוח P4C800 DLX ויש דיסק אחד שמחובר ב SATA (לגשר הדרומי)
-
- 12 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום! לפני כ4 חדשים קניתי כרטיס מסך radeon 9800pro , מאז שקניתי אותו הייתה לי בעיית התחממות במחשב, הפתרון שהיה לי הוא פשוט לפתוח את המארז ולהפעיל צמוד אליו מאוורר ביתי, השתמשתי בפתרון זמני זה עד לפני יומיים כשהחלטתי שאני פשוט לא יכול יותר לסבול את הרעש בלילה. אז קדחתי עיגול בדלת המארז בדיוק מול הכרטיס מסך והרכבתי שם מאוור 80 ממ' של emermax, ואכן הטמפ' ירדה פלאים, המאוור מחובר יחד עם עוד מאוור לכבל חשמל שאליו מתחבר גם הכרטיס מסך. בפעם הראשונה שהפעלתי את המחשב, ישר על ההתחלה כשהביוס עולה, הוא כתב משהו כמו overclocking faied. :-\ מה שהיה לי מוזר כי לא עשיתי שום אוברקלוק, המשכתי להתמש במחשב, אך היום כשהפעלתי משחק כשחזרתי מהצבא (need for speed underground 2) הכל היה מרוח ב…
-
- 12 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אחרי הרבה התלבטויות וחששות עשיתי היום את ה מודינג הראשון שלי הכולל סידור חוטים ומאוור שפולט אוויר בגג. אבל זה לא העניין. העניין הוא כזה הרצתי אכשיו PRIME לאיזה שעתיים והמחשב לא עובר את ה 40 מעלות (לפרטים נוספים ראו מפרט) קודם כול אני שמח שהמודינג עזר דבר שני אולי אני לא מריץ את הבדיקה נכון אז בבקשה ממכם תסבירו לי איפה ומה אני צריך להגדיר בPRIME כדי להריץ בדיקה כמו שצריך. ודבר שני אולי בכלל אני צריך תוכנה אחרת שבודקת יציבות? מה אתם אומרים? תודה L.A
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי ge force 4 mx 440 64 mg ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק.. לפי מה שראיתי.. והבנתי.. המערכת קירור שנמצאת על הכרטיס לא מקררת אותו בצורה טובה לכן אני רוצה להחליף את המערכת קירור.. אז לכל מי שיש הצעה למערכת קירור.. עד 120 שקל.. שיתוב לי ! תודה לכל מי שעזר לי!!!!!
-
- 14 תגובות
- 815 צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב חדש ומרוב טיפשותי שכחתי לגמר מנושא הקירור וכרגע יש לי רק מאוורר אחד 80MM מאחורה מוציא ומאוורר מקורי על המעבד (המאוורר+היטסינק שבאים עם המעבד). אחרי שהרכבתי את המחשב בדקתי את הטמפ' של המעבד וגיליתי שהיא 50 מעלות במנוחה ונדמה לי 59 במאמץ. אני מתכנן לקנות וולקנו 12 (כפי שהציעו לי בפורום לוחות אם, זיכרונות ומעבדים), אבל אני אקנה אותו רק בעוד שבוע. ועד אז הטמפ' של המעבד והמארז תהיה גבוהה מדי. אז רציתי לדעת אם אני אשים מאוורר גדול (המאווררים הרגילים שבבית אני מתכוון, לא מאוורר שמיועד למחשב או משהו כזה) מול המחשב יקרה משהו למחשב? כמובן שאני ג אפתח את דלת המארז כדי שהאוויר יכנס פנימה. זה פיתרון זמני ואני רוצה לדעת אם הוא יגרום לבעיות?
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
העלתי כמה תמונות תביעו חותת דעת איך הOC מה אתה מציעים אם מישהו הגיע עם מעבד כמו שלי לתוצאות דומות או יותר שיגיד.. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
ברשותי מחשב לא כ"כ חדש הכולל את המעבד BARTON 2500 שעשיתי לו קצת OC: CPU Type AMD Athlon XP, 2048 MHz (11 x 186) יש עליו את המאוורר המקורי וגוף הקירור המקורי, הם קצת מרעישים ולכן אני מחפש אלטרנטיבה שקטה עד 150-200 שקלים. אולי אפשר לשלב במחיר הזה גוף קירור + מאוורר שקט + מוליך טרמי איכותי הדגש שלי הוא על איוורור שקט. לא אכפת לי להשאיר את הגוף קירור המקורי ולקחת מאוורר ב-200 ש"ח , העיקר שיהיה לי שקט בחדר, כמה שפחות לשמוע את המחשב תודה רבה לכם, חג שמח וכשר.
-
- 14 תגובות
- 815 צפיות
-
-
בבקשה הינה תמונה: http://up35.siz.co.il/up1/w0nluhgmizm0.bmp לפי דעתי זה לא בסדר אבל אתם תגידו. *זה בלי מאמץ בלי כלום אפילו בלי משחק אחד על המחשב (אתמול פרמטתי את המחשב) עריכה: המעבד הוא E8400 וכרטיס 4870
-
- 12 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הזמנתי מחדש חדש, יגיע בשבוע הבא יש ברשותי AC FREEZER PRO (כמעט חדש) מהמערכת הישנה ואני שוקל להעבירו למעבד החדש I5 760. אני מתכנן אוברקלוק קל, האם הוא יחזיק? חשבתי לקנות מוגן 2 אבל איך זה הגיוני שאין לו תמיכה בתושבת 1156? אולי משהו באותו תקציב? 220 ש"ח~
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוקינג למחשב(המפרט דרך cpuz בתמונה המצורפת) ורציתי לדעת מה הן הטמפ' שכדאי לי להישאר בהן,והאם כדאי לי לעשות אוברקלוקינג יותר גדול או להקטין את העוצמה.אם זה חשוב הבאסראטיו שלי הוא 13 והכרטיס מסך שלי הוא onboard ועליו אני לא רוצה לעשות אוברקלוקינג(כי הוא ישן).[אל תצחקו על המפרט המעפן] [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
נתחיל מהבעיה הגדולה שלי שאני מאוד אוהב שקט בחדר ... הבעיה הבאה היא המארז SILENCIO 450 שאטום מאוד. הבעיה השלישית היא המפרט. 3550 + FREEZRE 7 יושב על 45 במנוחה שזה סבבה. 6870 בקורספייר הכרטיסי מסך במנוחה על 58-62 בזמן משחק מגיעים ל-78-82 יש פתרונות קירור לכרטיסים חוץ מהחלפת מארז ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
אני מרכיב כעט מערכת חדשה שאמורה לעבוד בסביבת עבודה שקטה מאד. מדובר בשימוש לתיכנות כבד וגרפי חלקי עם השארת אפשרות למשחקים מדי פעם אך בהחלט לא גיימר מושבע. 2500K + Mugen II + Antec P183V3 + Z68 Board. עיקר החשיבות היא שהמערכת תהיה שקטה. השאלה היא האם ללכת על קירור פאסיבי משהוא כמו Gigabyte HD6770 (GV-R677SL-1GD) או Sparkle GTS 450 Passive או שלקחת כרטיס רגיל ולהוסיף לו VGA Cooler (או שיש בכלל כרטיסי מסך בחוזק זה שהם שקטים מספיק?) המלצות על פתרונות יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
עכדון טוב לא רציתי לפתו 2 נושאים עד עדכנתי את הנושא שלי התקציב השתנה (600-700) מצאתי תלוח האם זה מהחנות שאני קונה P5N-D http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=2033&l1=3&l2=11&l3=627&l4=0 כנראה שאני יקנה איתו Q6600 השאלה אם לפי מה שרושמים הוא באמת טוב ל OC למשהוא יש המלצות עליו ? (החנות שאני קונה ממנה http://www.rsm.co.il/) או כל המצלה ללוח אם טוב ל OC במכיר עד 700 שקל ממש תודה ויום טוב ----------------------------------------------------- טוב זה לא שלא בדקתי את המאפיינים של כל לוח מבחינת הביצועים ה EP43 יותר טוב http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2847 http://www.gigabyt…
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
יש לי מארז Fractal Design Define R4 ויש לי 2 מאווררים 120mm אסקטרה, אחד מיקמתי במקום הכי טבעי שאפשר, ואת השני אני לא בטוח היכן למקם (למרות שיש לי קצת מושג, אני מעוניין בחיזוק). ככה נראה +- הסידור שלי (תמונה אקראית מהנט, עם תוספות שלי) - מקרא: חצים כחולים - אויר קר נכנס. חצים אדומים - אויר חם יוצא. חצים ירוקים - אופציה למיקום מאווררים. הערה: חץ מספר 4 זורק אויר פנימה מדלת המארז.
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
האם הקירור למעבד arctic cooling alpine 7 pro (קישור: http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-ALPINE-7PRO~18~0.htm) בא עם משחה תרמית מרוחה עליו מוכנה? (כמו שרואים פה http://www.silentpcreview.com/article801-page2.html) או שצריך לקנות משחה בנפרד? תודה
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
קירור מכאן בלבד http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_934 איזה קירור מומלץ עד 150 שקל? (אם ממש שווה אז חריגה עד 200, אבל לא סתם)
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הביג טייפון VX על Q6600 יאפשר לי להגיע ל OC של 3.2 ג'יגה-הרץ בזמן שאני משאיר אותו על מהירות מאוורר מינימלית ככל האפשר [כדי לשמור את הרעש נמוך ככל האפשר]. והאם הטמפ' ישארו נורמליות. בנוסף, האם עדיף להחליף את הקירור ב Scythe "INFINITY" ? האם הוא שקט באותה מידה \ יתן ביצועים טובים יותר בקירור? תודה.
-
- 10 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מערכת המחשב: Intel Core 2 Duo E6300 1.8ghz 1024MB Ram 667mhz Gigabyte GA-965P-S3 Radeon X1950XT קירור סטוק. עשיתי OC למעבד ובינתיים הגעתי לתוצאה של מהירות באס 375mhz מהירות המעבד: 2.7ghz ה OC עובד מצויין.. הרצתי את התוכנה Prime95 ואת S&M והמחשב עבר בלי בעיות. טמפרטורה במאמץ מגיעה לכ 60 ולא עוברת.. במנוחה הטמפרטורה היא 50-55. אבל משום מה יש לי בעיה.. כשאני עושה ריסט למחשב והכל.. אין שום בעיה הכל תקין והמערכת עולה. אבל כשאני מכבה את המחשב למשל לכל הלילה, ובא בבוקר ומדליק אותו, הוא עושה רעש מאוד חזק של מאווררים.. משהו כמו וווווווווווווו....... להרבה מאוד זמן (כמה דקות.. שזה הרבה מאוד) ואז המחשב נכבה, ואז הוא שוב נדלק ועושה את הרעש הזה לעוד איזה דקה-שתיים ואז הוא נדלק ומע…
-
- 13 תגובות
- 815 צפיות
-
-
זה המפרט שלי: Q9450 P35-DS3L ביג טייפון CM690 4 ג'יגה CL4 CROSAIR 550W אני רוצה לעשות OC עד 3 GHZ.. הטמפ' של המעבד במנוחה 40 מעלות
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
אני מתקדם כל פעם 10 MHZ וכשאני מגיע ל3.0GHZ אני מעלה מתח ל1.5 וממשיך משם, ואז ממש לפני 3.4 הוא קורס ואני צריך לאפס ביוס ידנית. :pissed:
-
- 10 תגובות
- 815 צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי מעבד P4 2.4 במהירות 3 גיגה וזכרונות GOLDEN DRAGON במהירות 400 מה"צ. (עבדתי עם באס מומהר מ200 ל250 והזכרונות היו ביחש של 2\3. עקב החלפת הזכרונות לOCZ עם תיזמונים הדוקים יותר נוצרה לי האפשרות להעלות את תדר עבודת הזכרונות ל460 מה"צ אך תדר המעבד ירד ל2.75 כי עברתי ליחס של 1\1. (הבאס כרגע 230) מה עדיף? זכרונות מהירים יותר ומעבד מוחלש או להיפך? יש לציין שאם אבחר להאיץ את המעבד אוכל להוסיף עוד 512 מגה ישנים של הGOLDEN DRAGON (במחיר העלאת תיזמון קטנה של הOCZ).
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני מעוניין למרוח משחה טרמית על המעבד אך אני לא מצליח להוציא את ה heatsink שנמצא עליו... אציין כאן שיש לי מאוורר של global win , דגם CAK 2 38 ... כל הקטע של שליפת ה heatsink ממש מסוכן כי אני עלול לפגוע בלוח אם אז אם למישהו יש את ה heatsink הספציפי הזה ויודע איך לעשות זאת אשמח לשמוע פתרון.
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי האם אפשר לעשות OC לכרטיס הזה???? אם כן אז אם תוכלו להסביר או אם יש איזשהו מדריך בשביל זה אם איך צריך ומה צריך בשביל זה (אם אפשר מדריך אם תמונות)
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-