אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אהלן.. ביחד עם המעבד שלי intel core I7 930 הגיע מערכת קירור.. מאוור למעבד.. על כל מקרה המילצו לי בחנות מחשבים שקניתי לרכוש מערכת קירור אחרת Cold bit צירפתי תמונה של שני המערכות קירור למעבד.. המערכת קירור של המקור (אינטל) שוקלת יותר.. שורה תחתונה.. ביאזה מהן להשתמש..? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, כבר זמן מה אני עובד על תוכניות למארז שקוף, את המארז עצמו אני מתכוון לבנות בפסח. יש לי כמה שאלות (1) הבנתי שאת המארזים האלה בונים מחומר הקרוי פרספקס, איפה אפשר להשיג אותו ומה מחירו? (2) האם אפשר לבנות את המארז מחומר אחר שקל יותר להשיג? (3) איך חותכים את הפרספקס? האם עם מסור דיסקית או שמסור חשמלי יספיק? בתודה מראש, עומר.
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
-
לכרטיס מסך 8800GTS http://service.futuremark.com/compare?3dm06=1502831
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
ועוד דבר כמה זה אמור לעלות והאם אין לזה שם יותר "מקצועי"..
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
איך לעשות אובר קלוק לכרטיס הזה?
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זה? : שיפור של 9% ליפני: אחרי: דרך אגב קרור סטוק! (הורדתי את ה BT) וגם הגעתי כבר עם הסטוק 1836.00MHz @ 2296.10MHz FSB 167 @ 190 AGP 66 @78 MEMORY 334.00 @ 374.04 העלתי את המתח במעבד מ-1.66V ל- 2.00V את המתח בזיכרון מ- 2.50V ל- 3.00V המתח בכרטיס מסך מ- 1.50V ל- 2.10V שיפור של 15%!!
-
- 11 תגובות
- 847 צפיות
-
-
למשהו לא משנה מה הכבר העלתי את הוולט של מעבד ל 1.6 נסיתי להעלות וולט של DDR והכל נסיתי גם במהירות של 140 וגם 113X2 ובשום דבר אני לא מצליח למערתכ הפעלה להעלות בלי להראות מסך כחול ב 2400 מגהרת אפילו בזיכרון לא מצואץ!!! וב 2200 אני חייב שהזכרון יעבוד ב 105X2 אחרת יש מסך כחול! וחייב להעות מעבד ב 1.6V אחרת גם יש מסך כחולל כל חצי שעה!! מה לעשות ואיך לסדר?
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
;D באוורור מלא.. 62 מעלות [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי אנשים , לפני חצי שנה קניתי את הכרטיס של Saphire x850 xt היום , פעם ראשונה שהתקנתי מאז את ה CCC של הקטליסט , זה הוציא אותי באמצע משחק (Battle Field2) וכתב לי שהכרטיס חם מידי , והוא יוריד את ההרצים שלו , כדי שלא יגרם נזק. בדקתי בתוכנה את המעלות , ונדהמתי.. 100 מעלות (אחרי 10 דקות של משחק בבטל פילד עשיתי alt+tab ובדקתי ישר) קישור לתמונה , כאן : http://img331.imageshack.us/my.php?image=untitled7ab.jpg יש למישהו מושג? יש למישהו כרטיס דומה והוא יוכל להגיד לי כמה הממוצע שלו במאמץ ולא במאמץ? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 847 צפיות
-
-
ברשותי פנטיום 3 1000. ברצוני לדעת מה יכולות האוברקלוקינג שלו(אם ציוד זול)?
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני רוצה ליקדוח חורים ל4 מאווררים במארז שלי- מאוורר אחד 8 ס"מ על החלון איך אני קודח חור בגודל של המאוורר על חלון פלסטיק ואיך אני מרכיב אותו שם?? מאוורר 12 ס"מ למעלה ו12 למטה איך אני קודח לאלה?? ומאיפה אני משיג את כל החלקים??(ואם מישהוא יכול להמליץ לי בהודעה על איזה מאווררים ואיפה ליקנות באיזור הצפון) תודה
-
- 12 תגובות
- 847 צפיות
-
-
או קיי קיבלתי את המשלוח מניויורק (הכל בייחד יצא לי רק 1100 ש"ח ) http://img233.imageshack.us/img233/7680/006jx8.jpg GSKILL 4GB 1000 PC2 8000 E8400 RETAIL COOLING XIGMATEK HDT מחר אקנה לוח (מעדיף לוח לקנות בארץ ...רכיב רגיש מדיי , צריך אחריות פה בארץ) ...חשבתי על הגיגבייט DSL3 כי לרובם יש אותו ולכן אוכל להיעזר איתכם ובכלל איך לעשות לו אובר קלוק אז : יש למישהו לינק או מדריכון קצר עם תמונות מהביוס מהיכן להתחיל OC ל E8400 על DSL3 עם זכרונות של 1000 MHZ ? 10X ;D נ.ב התוכנות הללו מספיקות לבדיקת יציבות ? (ממש אין לי כוח לכל הפריימים האילה שלוקח שעות על גבי שעות....) לא מספיק להריץ SUPER PI על 32 למשך 25 דקות וגמרנו ? יש לי : -SUPER PI CPU Z S&M MEMTEST…
-
- 12 תגובות
- 847 צפיות
-
-
קניתי לאחי את הזכרון הנ"ל והשוותי אותו לזכרון הכי בסיסי שהיה לי: Kingston 800MHz CL6. את הקינגסטון הרצתי עד היום בצורה יציבה ב890MHZ על 5-4-4-14 במתח של 2.1V וכן על מצב Turbo ולא Standard. את הG-Skill לא הצלחתי להריץ באותם הגדרות אפילו ב970MHz ובמתח של 2.3V - המחשב קרס. כמו כן המחשב לא יציב כשהזכרון במהירות 1100MHz על 5-5-5-15 גם במתח של 2.3V ובמצב Standard! יש לכם עצות?
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין ליקנות מאוורר טוב כמו ה SMART FAN 2 עכשיו הבנתי שלא רק זה שהוא איכותי הוא גם כולל 3 אפשרויות פעולה עכשיו השאלה שלי היא האם יש מאווררים איכותיים בלי הרבה אפשרויות או שיש מאוררים ברמה של הSMART FAN 2 של חברות אחרות. לדוגמא ה ANTEC 80mm SmartCool איך הוא??? בתודה דניאל נורמן
-
- 12 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה זיכרון לקחת. אני רוצה 512MB לOC ולא יודע מה כדאי. המערכת כנראה תהיה AXP2100+ NF7-SL VER 2.0. חשבתי בינתיים על CORSAIR, GEIL, MUSHKIN, TWINMOS. איזה זיכרון כדאי(בתקציב של עד 800-850 שקל +-)?
-
- 10 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד E5200 על לוח של BIOSTAR מפרט בצד יש עליו OC קטן ועוד צריך השלמה הבעיה שלי עכשיו זה המאורר שעל המעבד הוא קטן ומרעיש החינמי הזה שמקבלים שקונים מחשב אז אם אפשר המלצות על קירור למעבד שקט וטוב... תודה
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
החלפתי, מאורר, בגסות די רצינית עקב סיבוכים בחיבור ללוח אם(חוסר שיקול דעת שלי). בסופו של דבר המאורר (Ninja 2) התחבר כראוי - והטמפרטורה צנחה פלאים בכ 15c(וזאת אף שחיברתי את הגוף קירור פסיבית ללא מאורר). למרות שפחדתי שנגרם נזק ללוח אם עקב הלחץ שהפעלתי על המחשב, הכל נראה שפועל כרגיל(ווינדוס/אינטרנט/תוכנות). אולם פתאום הפיירפוקס לדוגמא טוען שג'ימייל ופייסבוק זו כתובת לא "certified" ובאופן מוזר הווינדוס ויסטה לא מאפשר להתחבר ל ווינוס אפדייט. השעון של הווינוס לא מצליח לעדכן את עצמו מול הסרבר. ממש מוזר, אני די מצטער שהחלטתי להתקין גוף קירור לבד. האם יכול להיות שגרמתי נזק לאיזה שהוא חלק שאחראי על קידוד לפרטיות במעבד או בלוח אם? ממש מוזר מה שקורה פה. הויסטה שלי מותקנת כבר שנה ואף פ…
-
- 10 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש מאוורר 120מ"מ עם נורות לד(עדיפות לצבע כחול/סגול) כל אלו שמצאתי היו חלשים((1200 RPM,או שהיו רועשים...יש למישהו המלצה?אני מחליף את שלי כי הוא עובד ממש לאט כי הוא מיועד לשקט...ואי אפשר להגביר אותו
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר התייצעתי בעבר בנוגע לאוברקלוק וכעת יש ברשותי מידע חדש אותו ארצה לחלוק עימכם ואשמח לקבל יעוץ ועזרה. אז היום התקנתי את הביג טייפון שקניתי (וגם את הזלמן לכרטיס מסך). אני חייב לציין קודם כל שהזלמן VF700-CU הדהים אותי! עד עכשיו היה ברשותי קירור סטוק על כרטיס מסך של XFX גיפורס 6600GT על אפיק AGP 8X. הטמפ בIDLE הייתה על 49~51 מעלות קבוע, מאמץ לא עבר את ה56~60. כעת,ה אחרי ההתקנה הגעתי בIDLE ל41 מעלות! כאשר בLOAD זה לא עובר את ה46~50. פשוט מדהים מה גוף קירור מעולה כזה ומשחה טרמית חדשה (AS5) יכולים לעשות! הבאסה היחידה היא שלא היה ניתן להרכיב את הגופי קירור הקטנים (היטסינקים קטנים כאלה) לזכרונות. (יש 4 צ'יפים של זכרונות על הכרטיס שלי 128MB סה"כ. DDR3) הם הפ…
-
- 12 תגובות
- 847 צפיות
-
-
לפני כמה שנים טובות קניתי מחשב יעודי ל - OC, אז היה לי את הזמן והסבלנות ללמוד ולרדת לעומק העניינים. לא השתמשתי באותו נייח תקופה ארוכה ועכשיו יצרתי עמדה חדשה בכוונה לחזור לגיימינג. פירמטתי והכנתי אותו לפעולה ואז ראיתי שהאוברקלוק התאפס. ניסיתי לשחק מעט בביוס, אך כל הידע והנסיון שהיו לי כבר נשחקו. למעשה סך הכל העלתי את ה'באס' ל- 400 וזה גרם למחשב לא לעלות. ניסיתי מספר פעמים לאפס את הביוס בעזרת ה -CMOS אך לא עזר משום מה. [ישנה עוד פונקציה הנקראת C.P.R אך אותה אני לא מכיר] ביינתיים כלום לא עולה ואני כולי במתח :s05: זאת המערכת : CPU - Intel C2D E6600 MB - Asus P5B DLX 2X1GB Gskill + 2X1GB SuperTallent מקווה שתוכלו לעזור ......
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי, אני מחפש קירור ל - Q9300 עד 200 ש"ח הדרישה היחידה שיהיה שקט, הכי שקט שאפשר, לא מתוכנן אוברקלוק. הקירור STOCK שהיה מת ואיננו עוד תודה
-
- 11 תגובות
- 847 צפיות
-
-
הספק הזה מגיע עם מאורר SF2 בתוכו ופנל שליטה קדמי השאלה שלי האם יש אפשרות לא לחבר את הפנל ושהמאורר ישלט ע"י טמפרטורה נסיתי לפרק את הפנל אבל כשהפעלתי את המחשב המאורר הסתובב ב-700RPM ולא יצא ממנו כמעט אויר אז חיברתי חזרה את הפנל. האם יש איזה משהו שצריך לעשות כדי שהוא ישלט ע"י טמפרטורה או שרק בהתחלה זה 700RPM וזה עולה בהמשך לפי הטמפרטורה?
-
- 11 תגובות
- 847 צפיות
-
-
עכדון טוב לא רציתי לפתו 2 נושאים עד עדכנתי את הנושא שלי התקציב השתנה (600-700) מצאתי תלוח האם זה מהחנות שאני קונה P5N-D http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=2033&l1=3&l2=11&l3=627&l4=0 כנראה שאני יקנה איתו Q6600 השאלה אם לפי מה שרושמים הוא באמת טוב ל OC למשהוא יש המלצות עליו ? (החנות שאני קונה ממנה http://www.rsm.co.il/) או כל המצלה ללוח אם טוב ל OC במכיר עד 700 שקל ממש תודה ויום טוב ----------------------------------------------------- טוב זה לא שלא בדקתי את המאפיינים של כל לוח מבחינת הביצועים ה EP43 יותר טוב http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2847 http://www.gigabyt…
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
זה כרטיס מסך מאוד חזק.. אני יודע אבל קראתי על כתבה שעם עושים לא אוברלקוק הוא כמאט אותו ביצועים של ראידון 9800 פרו .. אז ככה הקרור שלי הוא רגיל הכרטיס שלי יצרן ספייר אני רוצה לעשות אוברקלוק ..להוציא את המירב ביותר עכשיו מה התוכנה הכי בטוחה וטובה לעשיית הדבר ?! ???
-
- 13 תגובות
- 846 צפיות
-