אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
-
אני רוצה לקנות את הקירור Zalman CNPS5X ואת הלוח Asus P8H77-V LE עם הזכרונות : Corsair 2x8GB Vengeance הבנתי שזה עלול להתנגש מסיבה כלשהי האם יש לי סיבה לדאוג?
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אז ככה, אתמול, אבא הלך לדובים והביא לי קירור חדש לכרטיס, סילנסר גירסה 3 הרכבתי את הקירור בקלות ובמהירות וישר רצתי למחשב ובדקתי יכולות אוברקלוק חדשות. תוצאות האובר קלוק הם: ליבה - 380@437 זיכרון - 340@374 הורדתי את 3די מארק 03 והרי התוצאות: 3Dmark2001SE- 18200 3Dmark03- 6590 aquamark3- 46k ;D לפני האובר קלוק היה לי בסביבות ה 5500~ ב 03 תמונות::: אז מה אומרים? זה טוב? נ.ב. בעתיד אני הולך להרכיב על הזכרונות סינקים + קירור מאולתר.
-
- 14 תגובות
- 871 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת יותר על ה-OC ואיך עושים אותו...
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD DURON 1200 ולוח EPOX KT266A עכשיו יש לי זיכרון DDR2100 שזה בעצם 266 מגהרץ! אז למה כל פעם שאני מפעיל את המחשב כתוב לי DRAM 133?
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני בונה מערכת HTPC עם מארז HT-400 של ACCENT: http://www.arisetec.com/products/HT-400.htm ספק כוח ללא מאווררים ST30NF של SILVERSTONE: http://www.silverstonetek.com/products-30nf.htm גוף קירור למעבד של thermalright sp94 http://www.thermalright.com/product_default.htm כל המערכת הזו יושבת בתוך נישה בסלון צמוד למגבר+DVD+וידאו+ממיר אשר מפיצים בעצמם חום. האם יהיה לי קירור טוב+שקט?
-
- 12 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עם ניתן לחבר מספר מאווררים גדול יותר ממספר חיבורי החשמל בלוח אם?? תודה
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי קישור שמראה הבדל בביצועים , נגיד במשחקים בין e6300 עם אובר של 2.8 ghz או אפילו יותר, לבין המהירות המקורית (1.8 נדמה לי..)... כאילו על הנייר יש הבדל של לפעמיים 100% אבל איך זה באמת משנה בפועל?
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לבנות תחנת עבודה יחסית חלשה אבל ! חייבת להיות קטנה כמה שיותר (גודל פיזי) היא תמצא בתוך ארון סגור כך שאין אורור ורצוי בכלל ללא מאוררים בגלל שלא יגשו אל המחשב כמעט. לכן 2 שאלות : 1 אני צריך מארז - לא יקר אבל יחסית מאוורר 2 המלצה לHSF שיעשה את העבודה כמו שצריך . אני חשבתי על מעבד סלרון דעתכם
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
כמו בכותרת .....עם הקירור סטוק כמה מעלות יש לכם במנוחה ובעת מאמץ (משחק כבד) ולמי שקנה קירור מיוחד לכרטיס , איזה קירור, וכמה מעלות אצלו גם במנוחה \ מאמץ ... תודה.
-
- 11 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
הספק הזה מגיע עם מאורר SF2 בתוכו ופנל שליטה קדמי השאלה שלי האם יש אפשרות לא לחבר את הפנל ושהמאורר ישלט ע"י טמפרטורה נסיתי לפרק את הפנל אבל כשהפעלתי את המחשב המאורר הסתובב ב-700RPM ולא יצא ממנו כמעט אויר אז חיברתי חזרה את הפנל. האם יש איזה משהו שצריך לעשות כדי שהוא ישלט ע"י טמפרטורה או שרק בהתחלה זה 700RPM וזה עולה בהמשך לפי הטמפרטורה?
-
- 11 תגובות
- 871 צפיות
-
-
רצ"ב קישור לאדפטר עבור TRUE 120 http://www.crazypc.com/products/1366-bolt-thru-509602.html איפה משיגים בארץ
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
http://www.titan-cd.com/english/cuv2ab_ld2.htm הוא נראה לי ממש משתלם, CFM גבוה, שקט, וממש זול (65 ש"ח בפנדה) בהתחלה חשבתי לקנות את ה Vantec iCEBERQ 4 אבל אז מצאתי את זה שנראה לי עולה עליו מכל הבחינות.... או שיש למישהו פה הצעה יותר טוב ? ויש לי כרטיס GeFroce FX 5600 שניהם מתאימים לכרטיס שלי...
-
- 13 תגובות
- 870 צפיות
-
-
בקרוב מאוד אני מקווה, אקבל את המארז של Enermax FS-710. אני מודר מתחיל ולכן אצטרך קצת עזרה, רעיונות ועצות בקשר למודינג של המארז הזה. א. האם יש לכם אתרים באנגלית שמסבירים איך לבצע צביעה, חורים למאווררים וחלונות למארזים? (רצוי עם תמונות). ב. באחד הת'רדים פה, ראיתי אדם שפירסם תמונות של המארז שלו והוא שם את החוטים מתחת ללוח-האם. איך ניתן לעשות את זה? החוטים לא נוגעים בלוח האם ויכולים לעשות קצת בעיות או דברים כאלה? ג. זה אולי לא נושא הבורד, אבל אם כבר שואלים... בקרוב אקנה כרטיס מסך. אני רוצה Geforce 4 Ti4400. חשבתי על ה-Asus V-8840. איך הוא? יש המלצות לכרטיסים אחרים עם ביצועים טובים וחדות תמונה טובה? (פילטרים טובים). תודה מראש לכל מי שיעזור.
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי מחשב חדש (מפרט בחתימה) עם מעבד e8400 במהירות סטוק וקירור Thermaltake V1. בדקתי מה הטמפרטורה שלו במנוחה וכל אחת מהליבות עומדת על 50 מעלות בערך! אני יודע ש sonata 3 אינו המארז הקריר ביותר, אבל הכבלים בפנים ממש מסודרים וחוץ מהמאורר שמגיע עם המארז, Antec tricool, ששמתי אותו ליד הדיסקים הקשיחים, קניתי מאורר נוסף Arctic cooling 120 PWM שיושב בחלקו האחורי של המארז. יש לי כמה חשדות בנוגע לבעיה, אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור: 1. יש לי כרטיס מסך 9600gt פסיבי - שדי מפיץ חום בתור התחלה. 2. המאוורר האחורי מסתובב ממש ממש לאט. אני יודע שהוא אמור לנטר את המהירות לפי הטמפרטורה, האם זו לא טמפרטורה שאמורה לגרום לו לרוץ קצת? 3.המאוורר של ה-V1 מוגדר על טמפרטורה בינונית ולא ע…
-
- 11 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני באוברקלוק והפריים נותנת לי שגיאה אחרי כמה דקות ... אבל hotcpu בבדיקה מקיפה של 6 שעות פעלה בלי שום בעייה ושום שגיאה.. וגם toast רצה איזה 7-8 שעות בלי שום בעיות.. וגם עוד איזה תוכנה cpu stability test רצה כמה שעות בלי בעייה.. רק פריים עושה לי בעיות ואני לא יודע למה.. אפילו הורדתי את הזיכרונות מ 400 ל 320 על cas 3.0 ועדיין הפריים לא מצליחה.. תודה..
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי לחבר שלי יש מאוורר סטוק של AMD AM2 חשבתי לעשות לו MOD של תעלת איוורור + מתאמי 120mm מדופו המארז למעבד המצרכים: תעלת אוורור של SUNBEAM http://www.sunbeamtech.com/index-2.html X2 מתאם 120mm ל80mm של TT http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19508 אני מעוניין לחבר את המתאם והצינור יחד למאוורר 120mm שמכניס אוויר מהדופן של המארז,את הקומבינציה הזו לחבר מאוורר 120mm נוסף למתאם הנוסף של ה120mm,בסופו של דבר לחבר את כול זה למאוורר של המעבד. הבעיה שנוצרה: אינני בטוח אם המאוורר של המעבד הינו 70mm או 60mm,לא ניתן לחבר עליו מאוורר 80mm בכדי לחבר את המתאמים האם קיים מתאם 70mm ל80mm או 120mm? השאלה היא כזו האם קיים מתאם 70mm ל120mm?
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום אני משתמש חדש בפורום, חבר המליץ לי על המקום הזה בקשר לקבלת עזרה לOverclocking לCPU שלי. המפרט מחשב שלי הוא כזה: Popular Name: Athlon 64 Processor 3000+ Frequency: 1800MHz BIOS Vendor: Award Software International, Inc BIOS Type: AT/AT COMPATIBLE . BIOS Version: F3 Copyright: Nvidia - 42302e31 v6.00PG Date: 04/07/2005 Motherboard Vendor: Gigabyte Technology Co., Ltd. Motherboard Model: GA-K8NF-9 הVideo קרד שלי הוא: Video Adapter Name: ATI Radeon HD 4850 512mb ----- זיכרון מחשב DDR1 1500MB אף פעם לא עשיתי Overclocking אני חדש בתחום אם תוכלו לתת לי פרוט איך לעשות את זה בדיוק דרך הביוס או דרך משהוא אחר יש לצין שיש לי מאוורר רגיל על המעבד לא משהוא במיוחד לOvercloc…
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
כרגע סייימתי להכין את הכבלים המעוגלים שלי אחלה מוד .המוד הזה ממש קל לביצוע וממש יוצא יפה הבעיה היחידה הייתה לי ויכול ליהיות שזה נדמה לי?!?! אבל אני בטוח שהכבל של הdata של הhd הרבה יותר צפוף מזה של cd וכו ולכן קצת היה לי קצת בלאגן הבעיה היחידה שנותרה לי היא מה לעשות עם החוטים של החשמל מה דעתכם יש למישהו תמונות מה עושים כי חבל הם מסתירים והם מכוערים! תמונות מחר... לילה טוב! :asthanos: עריכה: ידעתי שלא סתם הייתה לי בעיה עם הide!!! אבל מה עשוים עם החיבוריי חשמל זה ממש מכוער!!
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח את המחשב שלי לתיקון ואני רוצה לאפס את הOC במעבד עכשיו כבר איפסתי את הOC לכרטיס מסך . כדי לאפס את הOC במעבד , מספיק לעשות ללחוץ בביוס Load Optimal Defaults ? כי זה מה שעשיתי וזה איפס לי את הביוס ... זה מספיק ? ולא יגלו שעשיתי OC ?
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם בימים הקרובים אפרד ממחשבי, אז חשבתי לעשות לו OC אחרון (דבר שלא עשיתי בחיי) האוברקלוק הקודם שלי נגמר בתיקון במעבדה אז ניסיתי את הOC הפעם עם קצת יותר ניסיון. לא העלתי מתחים, רק את הFSB. יש מכפלה של 21X (לעומת 7.5 לQ9300 של היום ). התדר הבסיסי הוא 135, העלתי ל140, לאחר מכן ל150. אז המחשב קרס לי, הייתי צריך להוציא את הCMOS. לא היה לי מושג מזה, קראתי בריפרוף באינטרנט והבנתי מה הוא, איפה הוא ומה צריך לעשות. המחשב חזר, ואז הורדתי את התדר ל147,146,145, כולם לא היו יציבים. כששמתי אותו על 144 הכל היה יציב, על מהירות של 3.03Ghz (בקום 2.8 ) ואני מרגיש שיפור ניכר בביצועים. נעשה על קירור אוויר, אם לוח אם רע לOC תמונת הOC:
-
- 14 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום יש מעבד פקסקוט 3 גיגה שיש לו בעית רעש (אינטל מקורי) אני רוצה המצלה להחלפת מאורר שיהיה שקט משהוא שיתן רעש כמו 2000 סיבובים של המאורר המקורי של אינטל (בזמן עבודה רגילה ללא מאמץ) כמו כן כרגע המעבד עובד קבוע על 5400 סיבובים לשניה והטפרטרות עומדות על 52 מעלות למעבד ו 37 מעלות ללוח האם שהוא AUSUS דגם p4c800 e dulex תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 870 צפיות
-
-