אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
יש לי פנטיום 4 2.8 northwood FSB 200 אני רוצה לקנות לו מאוורר אבל פעם אחרונה שניסיתי אוברקלוקינג הצלחתי רק 2.87 ומעבר לזה זה היה עושה פוסט עובר אותו מגיע לווינדוס ואז נותן לי מסך כחול.. OUT OF MEMORY
-
- 7 תגובות
- 573 צפיות
-
-
את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד.. יש לי גוף קירור מקורי שבא עם המעבד, ועוד 3 מאווררים במארז. הזמנתי ספק חדש עם מאוורר של 12CM, גוף קירור ארקטיק קולינג אולטרה טי.סי4, משחה טרמית ארטיק סילבר 5, אני מוסיף מאוורר בגג המארז להוציא חום, ומוסיף עוד 2 מאווררים במארז. כיום המעבד שלי עומד על בערך 50 מעלות במנוחה, ו60+ מעלות במאמץ. עם כל מה שקניתי, לכמה בערך אמורה לרדת הטמפ' של המעבד שלי??? תודה על העזרה...
-
- 7 תגובות
- 584 צפיות
-
-
החום של המעבד 60-70 מעלות . זה תקין ? ואם לא על כמה מעלות אמור להיות המעבד ? נ.ב. המחשב עובד רגיל בלי בעיות ( מחשב של חבר ) . גוף קירור אינטל מקורי BOX . 2500 RPM כרגע : MotherBoard 27 CPU 66
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, אני חדש באתר ויש לי שאלה שבגללה הגעתי לפה אני לא מוצא אפשרויות OC בלוח ! :'( רשמתי את המפרט שלי בפרופיל הלוח זה : http://www.ecsusa.com/products/k7s5a_v3.html בBIOS מצאתי מקום ששם כתוב את פרטי המעבד שלי ויש אפשרות כזאת : 133\133 ואני יכול לשנות את כל אחד מהם מ133 ל100 וזהו ! איפו האפשרויות של מחפלה , באס.... ?! :'( תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת באיזה תוכנה?! תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לנסות אוברקלוק קטן למעבד על מנת לראות שיפורים (אם אפשרי) במשחקים בתוספת הכרטיס מסך שיש לי כרגע, האם זה יתן שיפור? יש לי את תוכנת Easy Tune 5 שבאה עם הלוח אם ואמרו לי שלא מומלץ לעבוד איתה. מישהו יכול לתת עזרה או מדריך קטן? תודה.
-
- 7 תגובות
- 581 צפיות
-
-
זה התוצאה ללא אוברקלוק,כיצד עושים לכרטיס מסך של:8800gtx? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 596 צפיות
-
-
חשבתי על ה- SLK600 או ה- AX7. מה עדיף? יש לי AMD. יש משהו אחר? ואיפה לקנות הכי זול? הטמפרטורה כרגע היא 56 מעלות ואני חצי באינטרנט וקצת CS. האם כדי לקנות אחד מהמוצרים? מה עדיף? ועד כמה יעזור כל היטסניק בקירור? וגם הטמפ' של הלוח אם שלי היא 40 מעלות-קריטי? צריך לעשות משהו בנושא? תודה
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 2 הסוגים של המאווררים - Sleeve bearing ו-Ball bearing? אם ואיך זה משפיע על הביצועים, רעש וכו'?
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום המפרט QUAD Q8400 4850 2X51 667 בתוכנה אוורסט אחרי משחק מופיע לי 50-70 מעלות למעבד והמחשב גם חם, וללא מאמץ המעבד על 32 36 מעלות.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מה זה בדיוק----http://www.pchardware.co.il/docs/pi-2101134993.htm האם זה החלום שעושים במארז? לי יש Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case איפה אני יכול לעשות חלון כזה?
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אהלן, הורדתי את הדרייברים החדשים של NVIDIA 169.21. מאז שהתקנתי את הדרייברים האלו נעלמו לי לפתע האופציות של האוברקלוקינג. גם לאחר שהתקנתי מחדש את ה RIVATUNER 2.0 שם בכלל אין לי אפילו אפשרות להכנס לאוברקלוק! מה עושים מפה?
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום. אני חדש בכל העניין של המודינג\אוברקלוקינג. הכרטיס מסך שלי הוא Voodoo4 4500 tv agp משהו כזה. עכשיו השאלה שלי היא כזאת ראיתי פה בגלריה שאנשים שמים לוחות קירור יותר גדולים, מאוררים יותר מוצלחים איך גם אני יכול לעשות כזה דבר? הלוחות קירור לא מודבקות למעבד של הכרטיס? כמה זה ישפיע על החוזק של הכרטיס, יצא לי מזה משהו? תודה
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-
-
קניתי MSI MEGA PC זה מחשב SMALL FORM FACTOR עליו יש מעבד P4 2.66 512 DDR SAMSUNG DVD COMBO CDRW דיסק 80 GB SEGATE והכי חשוב כרטיס AGP TI4200 בדקתי טמפ' בתוכנת MSI PC ALERT 4 שהגיעה עם המחשב והתוצאות: במנוחה: CPU 41 C SYSTEM 31 C עבודה מאומצת: CPU 57 C SYSTEM 47 C כל זה מקורר על ידי SMARTFAN מחובר על וונטה מיוחדת שאלותי: א.באיזה תוכנה הכי טוב לבדוק טמפ' ואיך? ב.האם זה לא חם מידי?(צריך לזכור שזה מיני מחשב-אני חושב שהסטנדרט שונה) ג.אם זה חם מדי מה הם התוצאות לחימום יתר ברמה הזאת? ד.איך אני בודק אם המאוורר משנה RPM בצורה נוכנה ואם אפשר לשלוט על זה? מאוד חשוב שאקבל תשובות נכונות ומהירות מכיוון שעל פי התשובות אני אשאיר את המחשב אצלי או אחזיר אותו מאיפה שקניתי אותו
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מחר אני קונה סוף סוף מחשב חדש (נכנסת המשכורת הצבאית). אני צריך המלצה לשיפור הרכיבים שאני רוצה לקנות במסגרת התקציב שלי, שעומד על 3000 שקל. המפרט שאני הולך לרכוש הוא: AMD Athlon XP 1800 - 266FSB + FAN ABIT NF7ver 2.0 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50B) - original .Thermaltake VOLCANO 11 - Xaser Edition Highest Performance GIGABYTE RADEON 9600 PRO 128 mb TV Retail AGPx8 סך הכול 2,794.60 ש"ח. המארז מהמחשב הקודם הוא COMPUCASE CI-6919 ATX SUPER MIDI TOWER עם מאורר 120 מאחורה מוציא, שניים מקדימה מכניסים. יש זכרונות אחרים שאני יכול להגיע איתם יותר רחוק בOC במסגרת התקציב? שווה לי להשקיע עוד 100 שקל ללוח, כי את התוספת לכרטיס קול של ה SoundStorm, אני לא ממש צריך. ובנו…
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אז ככה זה מפרט המחשב שלי CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2100 MHz (10.5 x 200) 4000+ Motherboard Name Gigabyte GA-M56S-S3 (4 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) DIMM4: G Skill F2-6400CL5-2GBPQ (כן המחשב שלי ישן.. יש בעיות כלכליות אם מישהו יכל לתרום לי מעבד אני אשמח ) הקירור שיש לי כרגע הוא מוג'ן 2 מארז CM590 אם זה קשור ויש בעיה שאני עושה OC אני מגיע תמיד ל-2.8 .. שאני עולה המחשב לא עולה ..הגעתי עם המתח למקסימום של המעבד הזה.. אני חושב שמשהו בעבודה שלי לקוי.. ואם המחשב כן עולה בסוף אז בבדיקה או שהוא נותן אירור או שהמחשב קופא מראה מסך כחול וחוזר להתחלה אשמח אם מישהו ממכם יגיד לי איך הוא היה מתעסק עם הביוס הזה.. מה היה מעל…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך קירור למעבד Q6600 למטרות OC, תקציב עד 300 ש"ח עם חריגה אפשרית עד עכשיו חשבתי על כמה קירורים, thermaltake v1 bigtyphoon vx SCYTHE INFINITY מי מהם יותר טוב ויתאים לצרכים שלי, הביצועים יותר חשובים לי מהרעש. המארז שלי לא הכי גדול שיש אז אני לא בטוח לגבי הINFINITY בגלל שיש לו שני מאווררים ואני מפחד שהם יתנגשו בספק או בכרטיס מסך, זה יכול לקרות? (ואם זה גבולי, זה יוריד מהביצועים?) תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מצאתי אותו בעת שיטוטי ברשת: http://www.2cooltek.com
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
המתקין אמר שזה מכיוון שהם לא יכולים להיות מחוברים לחיישנים, ולכן הם תמיד עובדים על אותה עוצמה. ממארז שקט מאד זה הפך למכונה רועשת מאד.מייד אמרתי לו לפרק אותם. מישהו יכול לחוות דעה? די יש לי 2 דיסקים קשיחים ובעתיד אני מתכוון להוסיף עוד אחד ואני רוצה שהם יקבלוו קירור נאות.
-
- 7 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אפשר\יש דרך לעשות OC רק למעבד בלי לגעת בזיכרונות?
-
- 7 תגובות
- 551 צפיות
-
-
הי כמו שניתן לראות בתמונה, המהירות אצלי היא 1 ג'יגה קבוע, כאשר המהירות אמורה להיות 2. מחשב דל נייד D820 אשמח לקבל עזרה. תודה ושבוע טוב! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי קיבלתי את כל הרכיבים של המחשב שלי, מלבד הכרטיס מסך. יש ברשותי את Mugen II של Scythe באריזה המקורית, אבל אני לא בטוח שהוא מתאים למעבד הCore i7 920 שקניתי. אם הבנתי נכון, אמור להיות איזה חלק נוסף שמתאים את ההיטסינק למעבד מתושבת LGA1366? או שזה אמור לעבוד ישר מהקופסה? בנוסף, כמה שאלות: - האם אמורה להיות מרוחה משחה טרמית בתחתית ההיטסינק? כי זה לא נראה ככך. - האם בטוח למרוח משחה טרמית על המעבד כשהוא כבר מותקן בלוח האם? האם צריך למרוח גם על ההיטסינק וגם על המעבד? או שבכלל עדיף למרוח רק על ההיסטינק. -הMugen II מגיע עם מאוורר אחד, האם כדאי לי להוסיף עוד? על איזה מאווררים אתם ממליצים? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
רציתי לעשות אוברקלוק יותר גבוהה ממה שהצלחתי , לכן העלתי את המתח מ2.0 ל2.2 . וזה באמת הצליח , הצלתי לעלות את הבאס ל115 במקום 110. אבל מה גרם לכך שהצלחתי? לפי מה שהבנתי העלאת המתח גורמת ליותר חום , ולמה לא הצלחתי לעלות את הבאס ל115 לפי שהעלתי את המתח ? זה לא היה בגלל החום? עכשיו בעצם גם העלתי את החום אבל הצלחתי להרים את הבאס , זה לא מובן לי. ועוד משהו , יש לי 3 מאווררים במארז , אחד של הספק , עוד אחד של 80 ועוד אחד של 120. בנתיים דלת המארז פתוחה , כי אין לי אמצעי לעשות את החור במארז . ברור לי שהאוויר הקר שהמאאוורים דוחפים די מתבזבזים כאשר הדלת פתוחה , אבל אני לא כל כך בטוח שאם אני יסגור את הדלת ויעשה חורים למאווררים , הטמפרטורה תהיה יותר נמוכה. השאלה שלי בקיצור היא ,מה מקרר …
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ויש לי על המארז מד טמפרטורה ,אכשיו שמתי לב שהוא מזייף בתוצאות ומוריד את הטמפרטורות ב8 מעלות. מה לעשות כיצד לכוון אותו כראוי? תודה THANKS