אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לפתוח פתח בדלת של המארז שלי ... יכול להיות לעשות חלון ... או דבר כזה או אחר ... בכל אופן ... כחלק מהעניין אני מעוניין להשיג גריל "גולגלתי" כמו בכתבה על אוברקלוקרים ומודרים ... לפי מה שהסתכלתי זה של מרוול קומיקס ? בכל אופן ... יש איזהשהוא אתר באינטרנט שאפשר לקנות כאלה שטויות ? תודה ... טל. :smoke:
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
קבלו את השיטה החדשה לאיוורור המחשב ! [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 891 צפיות
-
-
זהו המארז שלי http://www.chieftec.com/cx-01sl-sl-b.html יש לי מאוורר 120מ"מ מאחור ועוד שניים בצד ימין (שלושתם מוציאים אויר), כשאפשרי לשים שם שלושה (בצד ימין). יש מאוורר שמוציא בספק הכח. ונראה לי, אבל לא בטוח בכלל, שיש מאוורר שמכניס אויר בקדמת המארז. הבעיה שהפנל קצת מסובך לפירוק ויש המון קשקושים שם, כך שלא יצא לי לראות בוודאות. המפרט שלי בצד ימין בפרטים. בקרוב אני משדרג ל8800GT, Q6600 ו-2GB זיכרון. עם ספק מודולרי 400 של אנרמקס. השאלה שלי מה מומלץ לי על מנת לשפר את הקירור בתוך המארז, שכן ישנה גם בעיה, שהמארז דיי נעול בתוך שולחן המחשב. הוא יושב למטה בשולחן כשיש רק רווח של כ-5ס"מ מימינו ומשמאלו. ומאחוריו יש דיקט עליון שסוגר את שולחן המחשב, אבל למטה הוא פתוח. אז ככה שלמאוורר …
-
- 11 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום חברים , מאחר ואני חדש - אשאל שאלה טיפשית אך הכרחית נגמר לי נוזל הקירור שקיבלתי מהחברה.. מה עושים הלאה? האם בינתיים אני יכול להשתמש בנוזל קירור של רדיאטורים שמכיל - אתילן קליקול ודברים שמונעים קורוזיה? האם אני יכול להשתמש פשוט במים מזוקקים? עזרה!!! תודה!
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]למישהוא שבאמת מבין [/glow] וסליחה לכל אלה שרוצים אבל לא מספיק משופשפים בעניין .... אני כרגע עומד על 240 באס עם זכרונות ביחס 1:1 (וזה אומר שהם על 480MHZ) עם 2.65V בתיזמונים של 3-4-4-8 הבנתי שזה יותר מידי לSAMSUNG PC3200 אני אשמח לעזרה באיך אני מוריד את התיזמונים שלהם ואת היחס עם הבאס אני רוצה שהם יהיו בOC אבל לא יותר מידי היסטרי.
-
- 11 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש, מעבד AMD אתלון 3800+dual 64X2 לוח: m2vmx למעבד יש תכונה cnc - שמפחיתה את מהירות השעון של המעבד והמתח שלו בזמן מנוחה וככה שולטת על ההתחחממות שלו. למרות מאמצים ונסיונות לא הצלחתי להפעיל את התכונה הנ"ל - כאשר אני עבר "ניהול צריכת חשמל מינמלית" המחשב נתקע, ועל המסך יש קשקוש של צבעים. אגב, כחלק מתהליך פתרון הבעיה התקנתי פאץ לווינדוס xp והגדרת ברגיסטרי רישום Throttle שם הוכנסה הפקודה PerfEnablePackageIdle עם ערך 1 (לא לגמרי מבין מה בדיוק נתבקשתי לעשות). הבנתי שהיו לאנשים אחרים בעייה כזאת והם לא הצליחו לפתור אותה (ייתכן שהפתרון היחיד הוא עדכון הביוס - אבל אני לא רוצה לקחת את הסיכון כי לא בטוח שהדבר יפתור את הבעייה). שורה תחתונה: אין לי cnc והמעבד שלי …
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הספק הזה מגיע עם מאורר SF2 בתוכו ופנל שליטה קדמי השאלה שלי האם יש אפשרות לא לחבר את הפנל ושהמאורר ישלט ע"י טמפרטורה נסיתי לפרק את הפנל אבל כשהפעלתי את המחשב המאורר הסתובב ב-700RPM ולא יצא ממנו כמעט אויר אז חיברתי חזרה את הפנל. האם יש איזה משהו שצריך לעשות כדי שהוא ישלט ע"י טמפרטורה או שרק בהתחלה זה 700RPM וזה עולה בהמשך לפי הטמפרטורה?
-
- 11 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, בחודשיים האחרונים המחשב שלי התחיל לעשות יותר רעש, אין לי ממש מושג למה. הרעש מתחזק במיוחד ברקע שמופעל משחק או אחרי שהמחשב פועל הרבה שעות ברציפות, בדקתי טמפרטורות בתוכנה everest והם נראות לי תקינות. המפרט של המחשב: intel i5 750 Gigabyte GA-P55-UD3R ATI 4850HD 4GB זיכרון ספק כוח של אנרמקס 500W המארז הוא antec p182 הקירור על המעבד הוא קירור סטוק ועל הכרטיס מסך יש קירור Accelero L2 חוץ מזה יש עוד 3 מאוררים במארז שניי מאוררים של antec TriCool ועוד מאורר אחד של arctic cooling. ניסיתי לפתוח את המארז ולנסות להקשיב לא ממש הצלחתי להגיע למסקנה חד משמעית מאיפה מגיע הרעש, הרעש של המאוררים של המארז בוודאות התחזק אחרי שניסיתי להפעיל משחק. בעיקרון יש לי בעיה עם הרעש במיוחד ש…
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
הדרישות בכותרת. קירור עד 100 ש"ח , אפשר להתגמש טיפה למעלה. מומלץ לקירור שקט, וגם קירור טוב לOC חנות - מלוג'יק PC או מסקיי PC ניב
-
- 11 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום! לפני כ4 חדשים קניתי כרטיס מסך radeon 9800pro , מאז שקניתי אותו הייתה לי בעיית התחממות במחשב, הפתרון שהיה לי הוא פשוט לפתוח את המארז ולהפעיל צמוד אליו מאוורר ביתי, השתמשתי בפתרון זמני זה עד לפני יומיים כשהחלטתי שאני פשוט לא יכול יותר לסבול את הרעש בלילה. אז קדחתי עיגול בדלת המארז בדיוק מול הכרטיס מסך והרכבתי שם מאוור 80 ממ' של emermax, ואכן הטמפ' ירדה פלאים, המאוור מחובר יחד עם עוד מאוור לכבל חשמל שאליו מתחבר גם הכרטיס מסך. בפעם הראשונה שהפעלתי את המחשב, ישר על ההתחלה כשהביוס עולה, הוא כתב משהו כמו overclocking faied. :-\ מה שהיה לי מוזר כי לא עשיתי שום אוברקלוק, המשכתי להתמש במחשב, אך היום כשהפעלתי משחק כשחזרתי מהצבא (need for speed underground 2) הכל היה מרוח ב…
-
- 12 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי רועש מאוד, ואני מניח שהבעיה היא במאוורר, לכן השאלה שלי לכאן היא, איזה מאוורר כדאי לי לקנות שיהיה שקט מאוד (רצוי שממש לא ישמעו שהמחשב פועל בכלל) ומה מחירו, תודה.
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
בKSP מוכרים GF 7800GT של החברה FORSA ב1850 ש"ח. רציתי לברר, איך הוא לאוברקלוק? אני רוצה לקנות אותו, ולתקוע לו את הOC הכי חזק שהטמפ' ייאפשרו, אז איך הוא?
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב עם הפרטים הבאים: לוח אם GA-EX38-DS4 כרטיס מסך Sapphire 4850 שתיים כאלה בCF. מארז Antec 900. 1.כדאי לי לקנות להם קירור מיוחד? אם כן,אפשר המלצה לקירור לשניהם לא יקר במיוחד? 2.וכששמים עוד קירור - מאבדים את האחריות? 3.ואני לא מבין,ראיתי את הדיון של המשחה טרמית שאומר שכדאי להעלות את המהרות של המאווררים - זה מומלץ? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מה המצב חברים ? אני רוצה משטח קירור ללפטופ שלי יש לי Dell inspiron 1525 הסיבה היחידה שאני רוצה לקנות היא כי הוא עובד 24/7 יש למישהו המלצה עד 200 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אם יש פה מישהו שיש לו מאוורר טוב ושקט , שימליץ בבקשה על הדגם , תודה
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי מחשב חדש (בחתימה). אני חייב לציין שאני לא כל כך מרוצה מהטמפ', יש אנשים שיגידו שאני סתם בכיין - אני לא צריך לשמוע את זה. מה שכן, אני צריך ייעוץ לגבי זרימת אוויר טובה יותר וללא קישורים למדריכי האתר הזה שעברתי עליהם כבר... (מעדיף מדריכים מקצועיים באנגלית אם אפשר) בימים אילו: (IDLE) מעבד: 36-40 צ'יפסט: 37-40 כ.מסך: 44-48 קישור למארז שלי: http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htm קודם כל, המאוורר הקידמי מושך את האוויר לאחר שהיה צריך לעבור דרך חריצי הדלת הקדמית, חריצי המארז ופילטר. זה לא נגמר פה, בתוך המארז האוויר צריך לעבור את התושבות של ההארדיסקים. יש לי 2 HD, הפרדתי אותם לקצוות, אך עדיין האוויר מתקשה לעבור שם. אם אני שם יד בתוך המארז…
-
- 11 תגובות
- 890 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מעבד של amd. ביקשתי מהספק מאוור שיתאים ל athlon 1800. עכשיו בבדיקה בביוס של הטמפרטורה נמצא כי הטמפרטורה של המעבד היא בין 60 ל 80 מעלות. הטמפרטורה נשארת כך גם כשהמארז פתוח וגם לאחר שהוספתי מאוורר נוסף למארז. המאוור הוא של חברת greenpower או משהו דומה ויחד איתו קיבלתי משחה טרמית בצבע לבן. אודה למי שיוכל לעזור לי לדעת האם הטמפרטורה נורמלית, אם לא האם כדאי להמשיך ולהשתמש בנתיים במחשב וכיצד ניתן להוריד את הטמפרטורה?
-
- 13 תגובות
- 890 צפיות
-
-
נתחיל מהבעיה הגדולה שלי שאני מאוד אוהב שקט בחדר ... הבעיה הבאה היא המארז SILENCIO 450 שאטום מאוד. הבעיה השלישית היא המפרט. 3550 + FREEZRE 7 יושב על 45 במנוחה שזה סבבה. 6870 בקורספייר הכרטיסי מסך במנוחה על 58-62 בזמן משחק מגיעים ל-78-82 יש פתרונות קירור לכרטיסים חוץ מהחלפת מארז ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
חברה שלום...אני לא מבין כמה דברים... שהמעבד שלי במנוחה זה המעלות שלו..פחות או יותר http://www.siz.co.il/my.php?file=ejj4fmkzjyvm.jpg ושהוא במאמץ באמצע call of duty 4 אלו הם המעלות http://www.siz.co.il/my.php?file=yiyjmyt0zzmv.jpg מישו יכול להסביר לי מזה 3 האפשריות של הטמפרטורות מעבד שם ומה באמת הטמפרטורה האמיתית? לא הבנתי כלום משם כי במאמץ בCPU המעבד לא עולה יותר מ5 מעלות מהמנוחה אבל בCPU CORE הראשון והשני הוא עולה בהרבה מפרט e8500 עם אובר 3.8 כרטיס מסך 4870 זכרון 4 ג'יגה קירור למעבד: נינג'ה פלוס
-
- 10 תגובות
- 890 צפיות
-
-
המוכר בחנות שאני קונה ממנה עשה אוברקלוק עם החלקים האלה: מעבד: 1800+ לוח אם: kt-400 של ג'יגה בייט וזכרונות: 512 mb מהירות, 2700 pc (של חברה בלי שם בכלל אבל הוכיחו את עצמם!!!) הוא הצליח להגיע ל-2600+ האם זה נחשב לאוברקלוק רצחני?!
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי לחבר שלי יש מאוורר סטוק של AMD AM2 חשבתי לעשות לו MOD של תעלת איוורור + מתאמי 120mm מדופו המארז למעבד המצרכים: תעלת אוורור של SUNBEAM http://www.sunbeamtech.com/index-2.html X2 מתאם 120mm ל80mm של TT http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19508 אני מעוניין לחבר את המתאם והצינור יחד למאוורר 120mm שמכניס אוויר מהדופן של המארז,את הקומבינציה הזו לחבר מאוורר 120mm נוסף למתאם הנוסף של ה120mm,בסופו של דבר לחבר את כול זה למאוורר של המעבד. הבעיה שנוצרה: אינני בטוח אם המאוורר של המעבד הינו 70mm או 60mm,לא ניתן לחבר עליו מאוורר 80mm בכדי לחבר את המתאמים האם קיים מתאם 70mm ל80mm או 120mm? השאלה היא כזו האם קיים מתאם 70mm ל120mm?
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
בדיוק סיימתי להרכיב את המחשב החדש שלי, העמדתי אותי והמאוורר (Thermaltake Silent 1156) פשוט נפל (למזלי הכרטיס הגרפי בלם את הנפילה....) ניסיתי לחזק את החיבורים כמה פעמים אבל הוא פשוט לא מחזיק מעמד. יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אינטל GB850 הורדתי את העידכון האחרון של ה-BIOS אבל אני לא מצליח להגיע לשינוי מהירות ה-BUS או המכפלה מה-BIOS ... מה אני עושה ? דרך אגב אני עובד על 1.4 של אינטל וממש דחוף לי להריץ אותו קצת יותר מהר .
-
- 12 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שוב אני והקירור גז שלי אז ככה, מישהו מחברי הפורום אולי יודע (עמרי שוסטר!!!) איפה אפשר להשיג את הרכיבים המפורטים בלינק הבא: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=105834 הכוונה לגריז הדיאלקטרי,conforming spray , והלכה הזו שהוא השתמש בה (או משהו זהה) תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי. קניתי מחשב בשעה טובה, וביקשתי מהחנות שיעשו לי אוברקלוקינג (באחריות). איך אני יכול לברר מה המהירות האמיתית בה המעבד שלי עובד עכשיו ? (הורדתי CPU-Z, אני לא כ"כ מבין איך אני קורא את הנתונים שמופיעים שם, הם גם משתנים מדי פעם...) תודה מראש על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-