אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי מארז Fractal Design Define R4 ויש לי 2 מאווררים 120mm אסקטרה, אחד מיקמתי במקום הכי טבעי שאפשר, ואת השני אני לא בטוח היכן למקם (למרות שיש לי קצת מושג, אני מעוניין בחיזוק). ככה נראה +- הסידור שלי (תמונה אקראית מהנט, עם תוספות שלי) - מקרא: חצים כחולים - אויר קר נכנס. חצים אדומים - אויר חם יוצא. חצים ירוקים - אופציה למיקום מאווררים. הערה: חץ מספר 4 זורק אויר פנימה מדלת המארז.
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני באוברקלוק והפריים נותנת לי שגיאה אחרי כמה דקות ... אבל hotcpu בבדיקה מקיפה של 6 שעות פעלה בלי שום בעייה ושום שגיאה.. וגם toast רצה איזה 7-8 שעות בלי שום בעיות.. וגם עוד איזה תוכנה cpu stability test רצה כמה שעות בלי בעייה.. רק פריים עושה לי בעיות ואני לא יודע למה.. אפילו הורדתי את הזיכרונות מ 400 ל 320 על cas 3.0 ועדיין הפריים לא מצליחה.. תודה..
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
בחופש, כמו כל חופש, אני עובד וחוסך. המפרט שלי עד היום היה: AXP 1800+ DLT3C NF7 MX440 TWINMOS 256MB רק ממבט חטוף רואים שהכרטיס לא מרשים , וכמו כן גם הזיכרון לא מרהיב :\ לכן , קניתי כרטיס מסך חדש Radeon 9800Pro של חברת Powercolor עם 3 שנות אחריות + אישור מהיבואן להחליף קירור ולשמור את האחריות ;D וקניתי, OCZ Preformance 256x2 MB pc3200 Rev.2 , זכרונות שברוב הביקורות שראיתי הגיעו עם BH-5. עכשיו , הכל התחיל יפה, אבל פתאום הלך הלוח :\ , אז הלכתי לחברה והחלפתי אותו בלוח Epox 8rda+ Rev 2.2!!! עם ערכת PowerPack שמגיע עם היטסינקים למופסטים , ועוד כמה היטסינקים לצ'יפים חמים בלוח (איכותי מאוד) ומגיע אפילו עם מברג. בימים חמים אלו, אי אפשר להתחיל אובר קלוק ממש רציני אבל ממה שעשיתי עד ע…
-
- 12 תגובות
- 857 צפיות
-
-
ראשית אני רוצה ללכת על מארז הבא: http://skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=6&Cat2ID=0&pid=41109 1. האם יש בו מאווררים בכלל? באתר הרשמי מצויין שהכל (OPTIONAL) זאת אומרת ניתן להוסיף אבל לא כלול. בנוסף אני צריך המלצה למאווררים מתאימים למארז הזה ולאחד לקירור מעבד (קירור מעבד איכותי אבל לא יותר מדי יקר (200 שקל~)). 2. האם המארז בכלל טוב והחברה בכלל ידועה?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
יש למישהו נסיון בOC לבורד Epox 8k3a + ? כרגע אני נמצא ב145 FSB ויציב ביותר , יש עוד אפשרויות OC שאפשר לשנות בBIOS ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
האם הקירור הזה יותר טוב מהנינג'ה ומה ביגטייפון? המחיר שלו ירד השבוע הוא היה עולה 340 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6138
-
- 15 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אפילו שזה קשור לת'רד של biodome, אני חושב שמגיע לו ת'רד משל עצמו: H2O Shuttle
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מודינג מקורי בהחלט - חדשני וכולה הרבה כסף http://www.mashie.org/casemods/301.htm
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מה הכי מומלץ לקירור טוב של הכרטיס? (אבל עדיף שיהיה פאסיבי) ואם אנחנו כבר פה, האם יש צורך להוסיף מאוורר ל-Ultra-120 eXtreme? תודה
-
- 12 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זה? : שיפור של 9% ליפני: אחרי: דרך אגב קרור סטוק! (הורדתי את ה BT) וגם הגעתי כבר עם הסטוק 1836.00MHz @ 2296.10MHz FSB 167 @ 190 AGP 66 @78 MEMORY 334.00 @ 374.04 העלתי את המתח במעבד מ-1.66V ל- 2.00V את המתח בזיכרון מ- 2.50V ל- 3.00V המתח בכרטיס מסך מ- 1.50V ל- 2.10V שיפור של 15%!!
-
- 11 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי מעבד AthlonXP 2100 , והוא נמצא בזמן מנוחה על 58 מעלות , שזה די הרבה . יש לי מארז DRAGON DL-01BLD Full Tower BLUE עם שתי מאווררים מאחורה. עד המעבד יש לי מאוורר רגיל שבא עם המעבד. במארז יש לי עוד מקומות לעוד 3 מאווררים , כך ששתי המאווררים שנמצאים אחורה אני יכול לשים במקום אחר. חשבתי להעביר מאוורר אחד שנמצא מאחורה לשים אותו קדימה ככה שהוא נמצא מול הכרטיס מסך. עכשיו שאלות : האם כדאי להחליף למעבד מאוורר , האם זה ישפיע על הטמפ' ? האם כדאי לשים מאוורר טוב למעבד או להוסיף עוד אחד למארז ? האם כדאי להעביר את המורר של המארז קדימה קח שיהיה מול הכרטיס מסך ? כמה מעלות המעבד אמור להיות ? כמה מעלות זה טוב ? איזה מאוורר מומלץ לשים על המעבד ? איזה מאוורר מומלץ לשים במארז ? איך אני יו…
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי צינורות נחושת בבית שהבאתי במטרה שאולי אני אוכל לעשות איתם משהו לגבי קירור. יש לכם רעיונות מה אני עושה איתם ?
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם. האם יש איזושהי דרך לשנות את מהירות הסיבוב של המאוורים במחשב? כלומר, לעשות שהם יעבדו מהרי ותר או לאט יותר? בתודה, שאולי
-
- 12 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי במחשב 2 מאוררים על המארז של 0.14A (אחד מכניס אחד מוציא) (טמפרטורות בין 25 ל35 מעלות צלסיוס) ואחד על המעבד של 0.23A (טמפרטורות בין 36 ל40 מעלות C) זה מספיק? יש מה להוסיף/להחליף ביותר טוב? מה הטמפרטורות המומלצות על המעבד ובמארז? אם אילו תוכנות ניתן לבדוק את הטמפרטורות?
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
קניתי לאחי את הזכרון הנ"ל והשוותי אותו לזכרון הכי בסיסי שהיה לי: Kingston 800MHz CL6. את הקינגסטון הרצתי עד היום בצורה יציבה ב890MHZ על 5-4-4-14 במתח של 2.1V וכן על מצב Turbo ולא Standard. את הG-Skill לא הצלחתי להריץ באותם הגדרות אפילו ב970MHz ובמתח של 2.3V - המחשב קרס. כמו כן המחשב לא יציב כשהזכרון במהירות 1100MHz על 5-5-5-15 גם במתח של 2.3V ובמצב Standard! יש לכם עצות?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
היי, האם קיים Water Block ל HD4850 X2 ? אם כן , אפשר להפנות איפה (גם שזמנות מחו"ל זה בסדר)
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת יותר על ה-OC ואיך עושים אותו...
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש הבדל בין מארז פתוח לסגור? 4850 ממש ירעיש עם מארז פתוח?
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
הספק הזה מגיע עם מאורר SF2 בתוכו ופנל שליטה קדמי השאלה שלי האם יש אפשרות לא לחבר את הפנל ושהמאורר ישלט ע"י טמפרטורה נסיתי לפרק את הפנל אבל כשהפעלתי את המחשב המאורר הסתובב ב-700RPM ולא יצא ממנו כמעט אויר אז חיברתי חזרה את הפנל. האם יש איזה משהו שצריך לעשות כדי שהוא ישלט ע"י טמפרטורה או שרק בהתחלה זה 700RPM וזה עולה בהמשך לפי הטמפרטורה?
-
- 11 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני וחברי התחלנו לעשות אוברקלוק לפנטיום D, דגם 940 העובד בתדר של כ 3.2 ג'יגהרץ בסטוק. לוח האם הוא Gigabyte Ga-8N-SLI Pro. כרטיס המסך הינו 7600GT ואנחנו חושבים שבחלק מהמשחקים הוא מוגבל בגלל המעבד. המכפלה היא 16 והבאס הוא 800 (לחלק ל4 כלומר 200). הצלחנו להעלות את הבאס ל 900, והתדר היה 3.6 ג'יגהרץ, אך לאחר מכן המחשב לא עלה וכנראה היה צורך להעלות מתחים. העלאתי קצת מתח לליבה- מ1.2875 ל1.3 אך המחשב עדיין לא עלה. השאלות שלי אליכם, הם אילו מתחים יש צורך להעלות חוץ מלליבה או האם יש צורך להעלות לליבה עוד קצת, האם יש צורך לבטל פונקציות/אפשרויות כלשהן בביוס וכעיקרון לעשות OC משמעותי יותר מן הסתם. הטמפרטורות בסדר במאמץ (הקירור הינו AC FREEZER 7 PRO) וב 875 הכל עובד חלק.
-
- 11 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, יש לי radeon 4870 1G של connect3D זה כרטיס שמגיע עם OC מהמפעל. ועם קירור twinturbo בכל אופן, צירפתי תמונה מהדרייבר של ATI בנוסף ל OC מהמפעל רציתי לתת לו קצת יותר, אז עשיתי את ה auto-tune, וזה העלה בעוד איזה 10 את ה GPU ובעוד המון את הזיכרון. במאמץ הכרטיס הגיע לסביבות ה 50-55, אז אין בעיות בתחום הטמפ'. בכל אופן, הוא אמור להיות במהירות ליבה של 780 וזיכרון 1090 אבל בתמונה שצירפתי כתוב בחלק התחתון שהמהירותש ל הליבה היא 600, ולעומת זאת מהירות הזיכרון היא כן מה שהגדרתי. איך אני ידוע מה המהירות האמיתית? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אז ככה התלבתי מאוד בין שני הקירורים הבאים בסוף לקחתי את ה-Vendetta 2 אחרי שקראתי ביקורות ברחבי הרשת ומידע אישי וניסיון אישי עם קירורים לדעתכם עשיתי בשכל שהלכתי על ה-Vendetta 2 או טעיתי? תודה לעונים ...וסוף שבוע טוב..
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
זה המפרט שלי: Q9450 P35-DS3L ביג טייפון CM690 4 ג'יגה CL4 CROSAIR 550W אני רוצה לעשות OC עד 3 GHZ.. הטמפ' של המעבד במנוחה 40 מעלות
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
יש לי מארז אנטק 300 ויש לי מאוור של 12 ס"מ מקדימה לכניסת אויר ויש חור בצד לאפשרות של עוד אחד של 12 אבל הוא ריק.. בנוסף יש אחד TOP 14 ס"מ למעלה להוצאת אויר למעלה ולידו עוד אחד של 12 לאחורה.. עכשיו הזה שמוציא לאחור הוא רועש מדיי עדיין כשאני שם אותו על LOW והTOP הא פחות רועש על LOW (רק 19 דציבל) והוא מסתובב פחות מה 12 ומוציא יותר אוויר (על פי הספרון שקיבלתי מהמארז הAIR FLOW גבוה יותר )... כלומר גם יותר שקט וגם עושה יותר עבודה.. אתם חושבים אפשר לנתק את ה 12 שמאחורה? שיהיה פחות רעש? במילא יש רק אחד שמכניס ויוצא גם שאחד לא מוציא אוויר וסתם מסתובב ,כשאני שם ת'יד על ה 14 , לא מרגישים את זרימת האויר.
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
רצ"ב קישור לאדפטר עבור TRUE 120 http://www.crazypc.com/products/1366-bolt-thru-509602.html איפה משיגים בארץ
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-