אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום הזמנתי מפרט מחשב [מפורט בהמשך] מחנות שלא ננקוב בשמה כרגע (הניחוש לא קשה מדי) שמבטיחה לבצע אוברקלוקינג של 30-40% אצלם ולספק אחריות מלאה על המחשב למרות זאת. התקשרתי לוודא את הפרטים כאשר הדגשתי שהאובר קלוקינג חשוב לי ואם צריך לשפר בשבילו חלק או שניים אני אשמח, לכן קניתי קרור יקר וזכרונות 1600MHZ רציתי קלוק יותר נמוך אבל הכניסו לי לראש שאסור לעבור את ה 1.5V ואלה הזכרונות שהתאימו להגדרה הכי טוב. התלהבתי וקניתי מהם... לאחר 10 ימים התקשרו אלי היום להודיע שהמחשב מוכן, שאלתי מיד על האובר קלוקינג ואמרו שלא הצליחו לבצע: "המחשב נפל". שאלתי למה ונפנפו אותי בזה שזה לא תמיד עובד , התעקשתי (אני אולי לא מבין באובר קלוקינג אבל לא דביל גמור) ואמרתי שיש רק שתי אפשרויות : 1. שהרכיבים ש…
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
כמה הם עולים? איזה ביצועים הם נותנים(לי יש AMD2000),איפה אפשר להשיג אותם?(ושל איזה חברה הם?)
-
- 14 תגובות
- 872 צפיות
-
-
האם הקירור למעבד arctic cooling alpine 7 pro (קישור: http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-ALPINE-7PRO~18~0.htm) בא עם משחה תרמית מרוחה עליו מוכנה? (כמו שרואים פה http://www.silentpcreview.com/article801-page2.html) או שצריך לקנות משחה בנפרד? תודה
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
איזה קירור יותר חזק למעבד ? הScythe Mugen 3 או CORSAIR H80/100 מסדרת קירורי המים ? פשוט במפרטים מומלצים שלכם כאן מילה לא הזכרתם על הקירורים של קורסאייר וזה ממש פלא כי טענתם בכתבות שזה הרבה יותר טוב וחזק מכל קירור אויר שקם עד היום ... אז מה לקנות בסוף קירור מים או אוויר ? ואיזה דגם מבין שני אלה שהזכרתי כאן ? אשמח לתשובה מפורטת כי ממש התבלבלתי כבר , :'(
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, יש לי radeon 4870 1G של connect3D זה כרטיס שמגיע עם OC מהמפעל. ועם קירור twinturbo בכל אופן, צירפתי תמונה מהדרייבר של ATI בנוסף ל OC מהמפעל רציתי לתת לו קצת יותר, אז עשיתי את ה auto-tune, וזה העלה בעוד איזה 10 את ה GPU ובעוד המון את הזיכרון. במאמץ הכרטיס הגיע לסביבות ה 50-55, אז אין בעיות בתחום הטמפ'. בכל אופן, הוא אמור להיות במהירות ליבה של 780 וזיכרון 1090 אבל בתמונה שצירפתי כתוב בחלק התחתון שהמהירותש ל הליבה היא 600, ולעומת זאת מהירות הזיכרון היא כן מה שהגדרתי. איך אני ידוע מה המהירות האמיתית? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 871 צפיות
-
-
בנעוץ של השיאים בOC כל הMEM CLOCK של הכרטיסי מסך או כמעט כולם מעל אלפיים נכנסתי לRIVATUNER ואצלי עומד על 1150 והמקסימום זה 1700 ומשו (כרטיס מסך 9800GTX+) למה אצלי זה כזה נמוך?
-
- 12 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום. מדובר על שלושה מאווררים 120 מ"מ שמותקנים במארז. הייתי רוצה לדעת אם אפשר להוריד את המתח שמגיע אליהם, כדי להוריד את רמת הרעש שמגיעה ממהירות הסיבוב שלהם. תודה
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
ערב טוב , יש לי כרטיס ישן X1950XTX עכשיו בעבודה רגילה(אינטרנט,סרטים) הטמפ' עומדת על 50-55 מעלות שזה בסדר אבל ברגע שאני נכנס למשחק נגיד SC2 כבר במסך הראשי הטמפרטורות קופצות ועוברות את ה100 מעלות וזה בזמן שהמאוורר על מהירות מקסימלית. יש לציין שניקיתי את הגוף קירור והמאוורר,יכול להיות שהבעיה היא תוכנתית (דרייבר...) ?
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום רב, לא מזמן רכשתי את המעבד שבכותרת(4200+ X2 DC) יחד עם לוח של GIGABYTE ga-k8nf-9 והחלטתי לנסות להמהיר אותו... חיפשתי ברשת ומצאתי כמה אתרים כגון http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2452&p=3 שהצליח להמהיר אותו עם האמצעי קירור ה- STOCK ללא שום תוספות ל2.64 ככה שזה 11X240 והם טוענים ללא שום בעיה אני לא מצליח להעלות את זה מעבר ל 214X11=2356. אם אני מנסה 215X11 הוא פשוט לא עולה. למה????? דרך אגב עדכנתי את ה BIOS ככה שזו לא הבעיה. למישהו יש מושג? תודה
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מחפש משחה תרמית למעבד מחשב/כרטיס מסך מיקצועי וטוב לOC...במחיר של עד 50
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אפשר בדרך מסוימת? לא חייב להיות בקליק , אם אפשר להעלות את המתח של הכרטיס מסך באובר קלוק? יענו אם הוא לא יהיה יציב? אם זה ל MEMORY\CORE. בתודה ג'י, (אני חייב את זה בבקשה ! )
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אם אני עושה OC ל- X800GT 256MB לאיזה רמה הוא מגיע? האם שווה לעשות לו? ואם זה לא יפגע בו בצורה כלשהי? ומישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה?
-
- 9 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היום קיבלתי את הcrystal orb שלי ועשיתי oc עצבני geforce 2 mx 400 מהירות ליבה מ 175 ל 230 מהירות זיכרון מ 166 ל 200 אני רציתי לדעת איך אפשר לעשות שזה יהיה תמיד גם אחרי שאני מפרמט כי את את זה עשיתי דרך הדרייברים החדשים 42.68
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מישהו יודע על חנות שבה יש מבחר של הרבה מסכי LCD (הקטנים הירוקים) אני מחפס משהו גדול יחסית : 4 שורות לפחות על לפחות 20 משהו באיזור פתח תקווה והמרכז
-
- 10 תגובות
- 871 צפיות
-
-
עשיתי חלון במארז ואני צריך לחבר עכשיו תאורה איך אני יכול לחבר תאורה יפה?
-
- 12 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אינטל GB850 הורדתי את העידכון האחרון של ה-BIOS אבל אני לא מצליח להגיע לשינוי מהירות ה-BUS או המכפלה מה-BIOS ... מה אני עושה ? דרך אגב אני עובד על 1.4 של אינטל וממש דחוף לי להריץ אותו קצת יותר מהר .
-
- 12 תגובות
- 871 צפיות
-
-
ברצוני לעשות Lapping לVantec AeroFlow בכדי להוציא ביצועים מקסימליים ממנו. עם איזה נייר זכוכית מומלץ לעשות לו את הלאפינג? (1500?)
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי חברים. המחשב שלי הוא מחשב יחסית ישן אולם המאוורר (המקורי) של המעבד עושה רעש מעצבן, לא משנה כמה אני מנקה אותו (ואני מנקה פעם בחודשיים). אני מבקש המלצה למאוורר טוב (המעבד שלי מתחמם מהר משום מה) ושיהיה שקט לחלוטין (זה חשוב!) - רק קירור אוויר. התקציב אינו מגבלה, אולם אשמח לקבל המלצות בכל דרגות התקציב. אבקש חברות מוכרות וידועות ולא כל מיני 'חברות נישה' מפרט מקוצר: פנטיום 4 , 3.00GHz . לוח אם: GIGABYTE GA-81945P-G, Socket775 (יש לי כ. מסך ישן יחסית עם קירור פסיבי ואין לי קירור על הצ'יפסט שבלוח אם - כך שיש מספיק מקום) תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מה הצורה הטובה ביותר? כ.מסך: כאילו רק על הליבה? איזה כמות, כאילו שכבה דקה/עבה? שהמשחה תיהיה גלית כזאת או חלקה? וכל מה שתוכלו לפרט (הזמנתי Silencer 5 Rev. 3) מעבד: ברור לי שזה רק הליבה =\ , איזה כמות, כאילו שכבה דקה/עבה? שהמשחה תיהיה גלית כזאת או חלקה? וכל מה שתוכלו לפרט (הזמנתי Volcano k7 Silent Boost) ועוד משהו איך להוריד תמשחה שזה לא יפגע בליבה(עם איזה חומר וזה נוגע לכ.מסך ולמעבד)
-
- 11 תגובות
- 871 צפיות
-
-
למשהו לא משנה מה הכבר העלתי את הוולט של מעבד ל 1.6 נסיתי להעלות וולט של DDR והכל נסיתי גם במהירות של 140 וגם 113X2 ובשום דבר אני לא מצליח למערתכ הפעלה להעלות בלי להראות מסך כחול ב 2400 מגהרת אפילו בזיכרון לא מצואץ!!! וב 2200 אני חייב שהזכרון יעבוד ב 105X2 אחרת יש מסך כחול! וחייב להעות מעבד ב 1.6V אחרת גם יש מסך כחולל כל חצי שעה!! מה לעשות ואיך לסדר?
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אז כמו שכתבתי, המחשב בן 4.5 שנים ובמקום לקנות חדש אני רוצה להמהיר אותו. לא איכפת לי שהוא ייהרס כי הוא ממש איטי ולא מתאים לדור של היום. גם אם אני אקנה מחשב חדש אני אקנה בסביבות 1,000 שקל ועדיין זה יהיה יותר מהיר ממה שיש לי עכשיו. אני לא מומחה למחשבים ומעוניין בהדרכה לגבי ההמהרה. נתוני המחשב-פנטיום 4, 1.8. אם לאחר האוברקלוקינג הוא עדיין יהיה איטי אז אני אזרוק ואקנה חדש. פשוט חשבתי שאפשר יהיה "לסחוב" איתו עוד 3-4 חודשים ואז לקנות מחשב יותר טוב כשהמחירים ירדו. שוב-לא איכפת לי שהוא ייהרס. אני קונה מסך+כרטיס TV+מדפסת השבוע ואם הוא ייהרס אז אני אוסיף מחשב לסל קניות שלי. ותודה מראש לעונים
-
- 13 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד+ ATHLON 64 3200 סוקט AM2 ושקניתי אותו קיבלתי על ההיטסינק שלו מין חומר כזה כמו פד טרמי שמודבק עליו והוא עד עכשיו על המעבד שלי והטמפ תקינה 35 מעולת. בחורף הטמפ של המעבד 24 מעלות קבוע ובקיץ עד 35 מעלות לא יותר. עכשיו השאלה שלי היא אם כדאי לי לפרק את ההיטסינק ולנקות אותו ועל הדרך להוריד את הפד טרמי שקיבלתי עם המעבד ולימרוח מישחה טרמית של THERMALTAKE יש לי משחה טרמית של THERMATAKE ואני לא יודע אם היא יותר טובה מהפד טרמי "המקורי" המחשב יחסית חדש 7 חודש אצלי. ויש לי ידע רב במחשבים ואני הרכבתי את המושב הזה..
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי מארז של Raidmax Sagitta II וניתקתי לא מזמן את המאוור בצד (ה-80 מ"מ) בגלל שהאור שהוא עושה הפריע לי קצת. מספיק לי המקדימה והמאחורה של ה-120מ"מ. בכל מקרה שמתי לב שהמאוורר מקדימה כבר לא עובד בכלל.. והזה מאחורה לפעמים גם לא עובד אבל עם דחיפה קטנה הוא מתחיל להסתובב.. אני רק לא בטוח שבמהירות שהוא אמור להסתובב ... אם הייתי צריך לנחש הייתי אומר שקצת יותר איטי.... אני הייתי רוצה שני המאווררים האלה יחזרו לפעול לפני שיקרה משהו למחשב.. כי אני משחק לעיתים קרובות במשחקים כבדים ואני פשוט פותח את המחשב בשביל שיהיה איורור...
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
E2180 @ 3.33Mhz AC Freezer 7 Pro Scythe S-Flex 1200 X2 מתח מעבד 1.41v טמפרטורות במנוחה מעבד- 39-41C לוח- 36C טמפרטורות בבדיקה של OCCT על High Data Set ו High Priority מעבד- 62C לוח- 59C
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
הטמפ' של הלוח אם שלי היא בערך 30 מעלות עכשיו זה טוב????) אם אני אוסיף מאוורר בגג של המארז שיוציא אוויר תרד הטמפ' של המעבד? בכמה בערך?
-
- 12 תגובות
- 871 צפיות
-