אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
היי, האם יש מאוורר 120ממ שאפשר להרכיב על הגוף הזה, כך שהוא מבוקר טמפרטורה ויכול להפסיק לפעול לחלוטין במצב שהמעבד לא חם מדי? או מצד שני האם יש ללוח DFI Ultra-D אופציה שמאפשרת בקרה על מאוורר כך שניתן לכוון אותה לכבות את המאוורר לחלוטין?
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש מאוורר 120מ"מ עם נורות לד(עדיפות לצבע כחול/סגול) כל אלו שמצאתי היו חלשים((1200 RPM,או שהיו רועשים...יש למישהו המלצה?אני מחליף את שלי כי הוא עובד ממש לאט כי הוא מיועד לשקט...ואי אפשר להגביר אותו
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
כמה הם עולים? איזה ביצועים הם נותנים(לי יש AMD2000),איפה אפשר להשיג אותם?(ושל איזה חברה הם?)
-
- 14 תגובות
- 834 צפיות
-
-
הספק הזה מגיע עם מאורר SF2 בתוכו ופנל שליטה קדמי השאלה שלי האם יש אפשרות לא לחבר את הפנל ושהמאורר ישלט ע"י טמפרטורה נסיתי לפרק את הפנל אבל כשהפעלתי את המחשב המאורר הסתובב ב-700RPM ולא יצא ממנו כמעט אויר אז חיברתי חזרה את הפנל. האם יש איזה משהו שצריך לעשות כדי שהוא ישלט ע"י טמפרטורה או שרק בהתחלה זה 700RPM וזה עולה בהמשך לפי הטמפרטורה?
-
- 11 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי אנשים אני זוכר שהיה מדריך לעשות מהצג LCD הישן הזה של הטורבו במחשבים הישנים צג לטמפרטורה שמתחבר ל LPT מישהו יודע איפה זה היה? חפישתי לפני לא מצאתי ממש.. : תודה
-
- 12 תגובות
- 833 צפיות
-
-
חברים בזמן האחרון, הכרטיס מסך שלי בקביעות חם יותר, למשל במנוחה במקום 38 הוא 41 ובמאמץ הוא 75 במקום 65 .. מה קרה לזה?
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לעשות oc למעבד שלי e8400. יש לי לוח gigabyte דגם ex38-ds4. לפני שהעלתי את ה bus ביטלתי את התכונות C1E ו EIST ועוד כמה, ראה תמונה - Image00001.jpg - 0.03MB אם הקישור לא פועל אז יש עוד קישור לתמונה - http://www.zshare.net/image/19596538324f880a/ אחרי שביטלתי את הכל העלתי את ה bus ל 400 (במקור הוא היה 333) ולא שיניתי את המכפלה אלא השארתי על 9 ולכן התדר היה 3.6Mhz במקום 3. אח"כ שיניתי גם את המכפיל של הזיכרון, ה spd ל 2.00 כדי שיתן לי 800Mhz שזה הסטוק של הזיכרון שלי. אחרי זה שמרתי את ההגדרות ועשיתי ריסטרט אבל משום מה ה cpu host clock חזר להיות disabled וגם ה spd חזר להיות במצב auto במקום 2.00! כלומר ה bus ששיניתי נשאר 400 אבל זה לא עוזר כי ה cpu host clock…
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם ( היי אני חדש כאן ) יש לי מעבד E7300 , עם המערכת להלן : מאחר ואני חדש כאן עשיתי חיפוש על מהו אוברקלוקינג פה ובגוגל ואיך עושים אותו , לאיזה מצבים או טוב ואילו לא . מצאתי כמה תשובות שזה גורם למעבד לעבוד מהר יותר ( בתדר גבוה יותר ) . תוך כדי הורדתי RealTemp , וברגוע הוא יושב על 40 ~ מעלות . אם אפשר הסבר יותר מורחב על אוברקלוק , ואם כדאי לי לעשות אותו ? ברור שבלבל אותי קצת כל העניין ולפיכך כל עזרה תתקבל בשמחה .
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש באתר intel pentum 4 64 bit 3.0 512 ddr2 533 gigabayte motherboard 160 giga sata geforce 6200 קיצר קניתי את המחשב לפני חודש והתחלתי להיתעניין יש לי שאלה, אני לא הוספתי למארז מאוורים חדשים הוא אצלי כמו שקיבלתי אותו, במנוחה הכרטיס מסך שלי בטמ' 55 ושאני משחק סאן אנדראס הוא ב67-70 ואני רוצה לדעת מה הטמפטורה המומלצת לכרטיס מסך הזה בזמן מנוחה כי אני חושש שאני שורף אותו, כזכור לא הוספתי לו עוד מאוור או משהוא, האם זה מומלץ הטמפטורות הללו ואני מוכן להשקיע בקירור מים לכרטיס תייעצו לי איזה כי אני לא כל כך מכיר, תודה רבה לעונים אני מאוד מודה! והאם מומלץ להוסיף עוד פתרונות קירור
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
קודם כל נעים מאוד אני חדש בפורום... אני מעוניין לבצע OC למעבד שלי..אבל אני חדש בתחום ..קראתי פה ושם מדריכים אבל ראיתי שכל מערכת זה הגדרות שונות בביוס.. המפרט שלי: Q6600 p35-ds3l g.skill 800Mhz cl5 asus 8000gt freezer cooling 7 עם מישהו יוכל להביא לי מדריך ולהגיד לי מה להגדיר בביוס לפי המערכת הנ"ל אני יודה לו מאוד..
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
רצ"ב קישור לאדפטר עבור TRUE 120 http://www.crazypc.com/products/1366-bolt-thru-509602.html איפה משיגים בארץ
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי בהמשך למפרט שאני בונה חשבתי על קירור ביג טיפון VX או TOWER 120 ההבדל בניהם 3$ . ההתלבטות שלי היא שכדי להרכיב את הטייפון לא צריך לפרק לוח אם (ASUS PW5 DH DELUXE) ובשביל הTOWER כן צריך לפרק מה גם שהTOWER נראה לי מאוד כבד זה לא מסוכן ללוח אם? והאם כל מארז שהוא FULL (לא MID) יתאם לTOEWR 120 ? מה אתם מציעים מה עדיף מהשניים? מה ההבדל בביצועים?(אני יודע שהTOWER אמור להיות יותר טוב אבל זה משמעותי או הבדל של מעלה שתיים?) תודה
-
- 11 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי האם אפשר לעשות OC לכרטיס הזה???? אם כן אז אם תוכלו להסביר או אם יש איזשהו מדריך בשביל זה אם איך צריך ומה צריך בשביל זה (אם אפשר מדריך אם תמונות)
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, גיליתי להפתעתי בבדיקה ע"י הגרסה האחרונה של סנדרה את הטמפ' המדהימה הבאה של המעבד שלי.להלן הפרטים: Processor(s) Model : Intel® Pentium® III Co-Processor (FPU) : Built-in Speed : 668MHz Performance Rating : PR802 (estimated) Type : Standard Packaging : SECC(2) Slot1 Multiplier : 5x Generation : 6th (6x86) Model Information : P6C (Coppermine) Pentium III E 500-1.13G 1.3-1.75V Revision/Stepping : 8 / 3 (2) Stepping Mask : cB0 Microcode : MU068313 Processor Sensors CPU Temperature : 146.4°C / 295.5°F Auto Fan Speed Control : No CPU Fan Speed : 7418rpm CPU Core Voltage : 1.59V ישנן גם הטמפ' הבאות של המארז והספק וראוי לציין כי לא התקנתי שום סנסור…
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
קירור מכאן בלבד http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_934 איזה קירור מומלץ עד 150 שקל? (אם ממש שווה אז חריגה עד 200, אבל לא סתם)
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
חבר'ה,יש לי את ה Q6600 G0,ואני לגמריי צעיר מת בנושא אוברקלוקינג,האם למישהו יש מדריך טוב למתחילים איך אני ממהיר אותו לפחות ל 3 ghz על לוח אם P5K של אסוס??? תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
ראשית אסביר מה יש לי ואחר כך מה עשיתי איתם. יש לי כיסא מחשב ישן בגודל מספק וסאב לא גדול של YAMAHA, מעניין מה יצא אם אני אחבר אותם יחד. יצא משהו די מכוער אבל נשמע טוב ומרגישים את זה. חיברתי אותו למחשב ובמשחק כמו UNREAL אני מרגיש כל פיצוץ וכל פגיעה פיזית על הגוף. הדבר הכי טוב שיכול להיות FORCE FEEDBACK על הגוף. לא יודע אם מחשהו עשה את זה בעבר אבל זה נהדר ומומלץ - לא קשה רק צריך דרמל וכח לעבוד. תמונות בקרוב. ~~~~~~SNAKE~~~~~~~
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
איך לעשות אובר קלוק לכרטיס הזה?
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מה הצורה הטובה ביותר? כ.מסך: כאילו רק על הליבה? איזה כמות, כאילו שכבה דקה/עבה? שהמשחה תיהיה גלית כזאת או חלקה? וכל מה שתוכלו לפרט (הזמנתי Silencer 5 Rev. 3) מעבד: ברור לי שזה רק הליבה =\ , איזה כמות, כאילו שכבה דקה/עבה? שהמשחה תיהיה גלית כזאת או חלקה? וכל מה שתוכלו לפרט (הזמנתי Volcano k7 Silent Boost) ועוד משהו איך להוריד תמשחה שזה לא יפגע בליבה(עם איזה חומר וזה נוגע לכ.מסך ולמעבד)
-
- 11 תגובות
- 833 צפיות
-
-
ברשותי פנטיום 3 1000. ברצוני לדעת מה יכולות האוברקלוקינג שלו(אם ציוד זול)?
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, עברו כמעט שנתיים מאז שהגבתי כאן בפורום לאחר שאני נעזר בו רבות רק מקריאה. בעזרת חברי הפורום, בחרתי לי מפרט מחשב חדש ואני יותר ממרוצה. הבעיה היחידה היא רמת הרעש, המחשב הנוכחי יחסית רועש ואני צריך את עזרתכם בהמלצה (זולה) לשיפור רמת הDB. המפרט: E7200 לוח ג'יגהבייט - G31 9800GTX+ עם 512 זיכרון 2 ג'יגה RAM של מושיקין ספק 500W שך EZCOOL (כניראה שפה יכלתי לעשות בחירה חכמה יותר). איך אני משפר את רמת הרעש הנוכחית ואולי את הקירור בתקציב הנמוך ביותר. רצוי לציין שכרגע OC לא עומד על הפרק עקב חוסר ידע מספק. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
או קיי קיבלתי את המשלוח מניויורק (הכל בייחד יצא לי רק 1100 ש"ח ) http://img233.imageshack.us/img233/7680/006jx8.jpg GSKILL 4GB 1000 PC2 8000 E8400 RETAIL COOLING XIGMATEK HDT מחר אקנה לוח (מעדיף לוח לקנות בארץ ...רכיב רגיש מדיי , צריך אחריות פה בארץ) ...חשבתי על הגיגבייט DSL3 כי לרובם יש אותו ולכן אוכל להיעזר איתכם ובכלל איך לעשות לו אובר קלוק אז : יש למישהו לינק או מדריכון קצר עם תמונות מהביוס מהיכן להתחיל OC ל E8400 על DSL3 עם זכרונות של 1000 MHZ ? 10X ;D נ.ב התוכנות הללו מספיקות לבדיקת יציבות ? (ממש אין לי כוח לכל הפריימים האילה שלוקח שעות על גבי שעות....) לא מספיק להריץ SUPER PI על 32 למשך 25 דקות וגמרנו ? יש לי : -SUPER PI CPU Z S&M MEMTEST…
-
- 12 תגובות
- 833 צפיות
-
-
קניתי לאחי את הזכרון הנ"ל והשוותי אותו לזכרון הכי בסיסי שהיה לי: Kingston 800MHz CL6. את הקינגסטון הרצתי עד היום בצורה יציבה ב890MHZ על 5-4-4-14 במתח של 2.1V וכן על מצב Turbo ולא Standard. את הG-Skill לא הצלחתי להריץ באותם הגדרות אפילו ב970MHz ובמתח של 2.3V - המחשב קרס. כמו כן המחשב לא יציב כשהזכרון במהירות 1100MHz על 5-5-5-15 גם במתח של 2.3V ובמצב Standard! יש לכם עצות?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
יש לי AMD TB 1400, asus a7m, DDr micron 256 לאן אני יכול להגיע...? איזה קירור אתם ממליצים ? בכמה מגה הרץ אני אעלה את המעבד ? האם שווה לעשות למעבד כזה OC ?
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-