עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by or_m0,

מישהו יכול להסביר לי איך אפשר להשתמש במדי מעלות של הלוח-אם עם תוכנה שתוכל להציג את המעלות (צלזיוס) של כל רכיב (מעבד...). אני כל פעם רואה שאנשים כותבים שהם בדקו את הטמפ' במעבד לפני ואחרי שהוסיפו מאוורר חדש ואין לי מושג עם איזו תוכנה/קוד ביוס או משהו דומה, אתם יודעים מהם הטמפ' במארז...

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  2. שלום לכולם. האם יש איזושהי דרך לשנות את מהירות הסיבוב של המאוורים במחשב? כלומר, לעשות שהם יעבדו מהרי ותר או לאט יותר? בתודה, שאולי

• 12 תגובות
    • 848 צפיות
  3. Started by saharb14,

איך הקירור accelero xtreme לכרטיס HD4870X2 ? ורציתי לדעת אם אני בא עם המחשב שלי ל KSP (לא קניתי מהם את המחשב) אם הם יכולים להרכיב לי את הקירור על הכרטיס? או שאני צריך להרכיב אותו לבד?

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  4. יש לי מארז של Raidmax Sagitta II וניתקתי לא מזמן את המאוור בצד (ה-80 מ"מ) בגלל שהאור שהוא עושה הפריע לי קצת. מספיק לי המקדימה והמאחורה של ה-120מ"מ. בכל מקרה שמתי לב שהמאוורר מקדימה כבר לא עובד בכלל.. והזה מאחורה לפעמים גם לא עובד אבל עם דחיפה קטנה הוא מתחיל להסתובב.. אני רק לא בטוח שבמהירות שהוא אמור להסתובב ... אם הייתי צריך לנחש הייתי אומר שקצת יותר איטי.... אני הייתי רוצה שני המאווררים האלה יחזרו לפעול לפני שיקרה משהו למחשב.. כי אני משחק לעיתים קרובות במשחקים כבדים ואני פשוט פותח את המחשב בשביל שיהיה איורור...

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  5. Started by Cereal Killer,

אהלן, זקוק להמלצה למאורר 40 מ"מ כדי לשים על הצ'יפסט, האם יש הבדל בין הפשוטים לממותגים במחירים אלו?

6. שלום לכולם... האם ניתן לבצע אוברקלוק ל Pentium 4 CPU 2.66GHz ??? אולי יהיה חסר משהו במפרט....אולי דגם יותר מפורט של המעבד ? המפרט שלי: הלוח אם : P4S533-MX מעבד : Pentium 4 CPU 2.66GHz רק 512KB Cache. זיכרון : 1G . ספק כח: 400W. אשמח לקבל את תשובתכם... תודה רבה שלומי

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  7. Started by KoDkOd,

איך אני אמור לדעת איזה חיבור ישלו כמב סוגים כבר יש?

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  8. Started by natan805,

יש לי כרטיס Sapphire דגם Radeon HD 4770 512MB GDDR5 מצב סתוק. ניסיתי לעשות אוברקלוק עם התוכנה ati catalyst של הכרטיס בהגדרה של overdriver אבל האוברקלוק שם ממש נמוך עד 850ghz שאני לא מרגיש אפילו בהבדל האם משהו יכל להביא לי תוכנה חזקה לאוברקלוק? ועוד שאלה :עד כמה טמפ' הכרטיס הזה מומלץ במאמץ ? והאם התוכנה ati catalyst אמינה בבדיקת טמ'פ ?

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  9. Started by id,

יש לי מחשב intel P 3-733 מהירות הבס שלי היא 133 אני מעלה אותו ל150 והוא עושה ריסטארט במהלך הווינדוס אי אפשר להעלות ולטים ולא נראה לי שהוא מתחמם כי המחשב פתוח ומקוון עליו מאורר גדול במיוחד למה הוא עושה ריסטארט???????????

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  10. XBIT בדקו את גוף הקירור הזה על שני כרטיסים: 7600GT מומהר ו - X1950XT 512MB. בשני הבדיקות גוף הקירור של CM ניצח את ה - VF900-CU של זלמן ואף בהפרשים די גדולים וגם היה שקט יותר ממנו. לינק - http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/coolermaster-coolviva-pro_5.html מה שטוב עוד יותר הוא שהוא עולה אף פחות מהזלמן בחו'ל ומתאים לרובם המוחלט של כרטיסי המסך היום בשוק. מבחינת ביצועים אני מניח שהוא משתווה ל - ACCELERO X1/2 של AC ול - TURBO 2 של EVERCOOL ואולי אף עולה עליהם. אני מניח שאפשר יהיה להזמין אותו מפה למרות שהוא לא מופיע באתר - http://coolermaster.co.il/

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  11. Started by cavalier3024,

יש לי מעבד AMD Phenom II X4 965, וכרגע מחובר אליו מאוורר של AVC שפשוט צורח. הוא מגיע ל5,500+ RPM במאמץ, ו4,500 ברגיל. עד עכשיו הייתי עושה DC מ3.4 ל2.6 והוא היה בסדר, אבל בחום הזה זה כבר לא עוזר. בקיצור אני צריך מאוורר חדש וכמה שיותר שקט. לא ממש חשוב לי המחיר, עד 300 שקל בערך, אבל אם יש ביותר זול אז עדיף. המלצות?

12. אני רוצה מאוורר בצורת טורבינה, יענו הקצה שלו שיהיה שפיצי מאיפה אני יכול להשיג כזה - 120 או 80 . ואיפה אפשר להשיג כזה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  13. אני רוצה לקנות ddr2 kingston 1gbX2 667mhz לעלות את התדר של ה 667mhz ל 800mhz לא יעשה בעיות? תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 848 צפיות
  14. שלום, אני מנסה להרכיב מפרט לשימוש ביתי, כולל אוברקלוק. מכיוון שאני מתייעץ כאן בנושא OC עקב הפנייה ממדור מפרטים, לא אלאה אתכם בכל הטררם של השימושים. מי שמאד רוצה יכול לקרוא את הדרישות בת'רד הראשון כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=453267.0 כאמור - לאחר דיונים רבים הורכב המפרט הבא לבסוף: ובעקבותיו קיבלתי את ההמלצות האלו:

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  15. Started by orel_v,

קודם כל אני חדש פה אז שלום לכולם מצאתי את זה http://www.overclockers.com/forums/showthread.php?t=499340 שלפי מה שזה נראה צריך לחבר 2 רגליים במעבד עצמו וככה לא נצטרך לשנות שם דבר בBIOS עכשיו יש לי לוח אם של INTEL G31 שאין בו הגדרות של BIOS ואין אפשרות לאוברקלוק. אפשרי לעשות את זה? תודה רבה ושבת שלום (סליחה אם לא פרסמתי במקום הנכון)

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  16. יש לי מעבד AMD ATHLON 1400MHZ על 60 מעלות במנוחה, אני לא מעוניין לעשות לו אובר קלוק, אך הוא ממש חם והשאלה שלי אם כדאי לי לקנות לו גוף קירור חדש או להשאיר את המקורי? אם כן איזה גוף קירור אתם ממליצים? אותו דבר עם הכרטיס מסך שלי ASUS V770 PRO DELUXE 64MB הוא על 58 מעלות עם הקירור המקורי, האם כדאי להחליף? אם כן איזה גופי קירור יש בשוק לכרטיסי מסך? אשמח לקישורים עם המוצרים שתמליצו לי.

• 12 תגובות
    • 847 צפיות
  17. שלום, יש לי radeon 4870 1G של connect3D זה כרטיס שמגיע עם OC מהמפעל. ועם קירור twinturbo בכל אופן, צירפתי תמונה מהדרייבר של ATI בנוסף ל OC מהמפעל רציתי לתת לו קצת יותר, אז עשיתי את ה auto-tune, וזה העלה בעוד איזה 10 את ה GPU ובעוד המון את הזיכרון. במאמץ הכרטיס הגיע לסביבות ה 50-55, אז אין בעיות בתחום הטמפ'. בכל אופן, הוא אמור להיות במהירות ליבה של 780 וזיכרון 1090 אבל בתמונה שצירפתי כתוב בחלק התחתון שהמהירותש ל הליבה היא 600, ולעומת זאת מהירות הזיכרון היא כן מה שהגדרתי. איך אני ידוע מה המהירות האמיתית? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 847 צפיות
  18. Started by clapper,

הזמנתי מפנדה את המחשב אתמול - הלכתי על LEADTEK 7900 GS - אני חדש ל-OC איזו תוכנה מומלצת ל OC - אנא קצת טיפים מה לעשות - תודה רבה

• 11 תגובות
    • 847 צפיות
  19. Started by syNdrom,

קודם כל נעים מאוד אני חדש בפורום... אני מעוניין לבצע OC למעבד שלי..אבל אני חדש בתחום ..קראתי פה ושם מדריכים אבל ראיתי שכל מערכת זה הגדרות שונות בביוס.. המפרט שלי: Q6600 p35-ds3l g.skill 800Mhz cl5 asus 8000gt freezer cooling 7 עם מישהו יוכל להביא לי מדריך ולהגיד לי מה להגדיר בביוס לפי המערכת הנ"ל אני יודה לו מאוד..

• 10 תגובות
    • 847 צפיות
  20. Started by NTT,

שלום, אני קונה מחשב עם הפרטים הבאים: לוח אם GA-EX38-DS4 כרטיס מסך Sapphire 4850 שתיים כאלה בCF. מארז Antec 900. 1.כדאי לי לקנות להם קירור מיוחד? אם כן,אפשר המלצה לקירור לשניהם לא יקר במיוחד? 2.וכששמים עוד קירור - מאבדים את האחריות? 3.ואני לא מבין,ראיתי את הדיון של המשחה טרמית שאומר שכדאי להעלות את המהרות של המאווררים - זה מומלץ? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  21. אם יש פה מישהו שיש לו מאוורר טוב ושקט , שימליץ בבקשה על הדגם , תודה

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  22. Started by gilad0327,

רציתי לדעת אם התוצאה שלי טובה ..עשיתי את הבדיקה של 512 (כמו שהזיכרון שלי)...וזה רשם לי 20 שניות... זה טוב?

• 13 תגובות
    • 847 צפיות
  23. Started by lamborghini,

אני באוברקלוק והפריים נותנת לי שגיאה אחרי כמה דקות ... אבל hotcpu בבדיקה מקיפה של 6 שעות פעלה בלי שום בעייה ושום שגיאה.. וגם toast רצה איזה 7-8 שעות בלי שום בעיות.. וגם עוד איזה תוכנה cpu stability test רצה כמה שעות בלי בעייה.. רק פריים עושה לי בעיות ואני לא יודע למה.. אפילו הורדתי את הזיכרונות מ 400 ל 320 על cas 3.0 ועדיין הפריים לא מצליחה.. תודה..

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  24. שלום לכולם. אז ככה,לפני כמה חודשים קניתי מחשב עם המפרט הבא TWINTECH 9600GT E8400 ASUS P5N-D GEIL 2X1024 4-4-4-12 CM 690 וכעת אני רוצה לשדרג אותו במקצת-לקנות עוד 4 מאווררים למארז(שיהיו סך הכל שבעה,עם השלוש שאיתם הוא בא),לקנות קירור למעבד שיאפשר לי להגיע ל 4GHZ יציב בכל מצב,עוד שני סטיקים זהים של זכרון ועוד כרטיס מסך למערך SLI. ועכשיו לשאלות: קודם כל-הייתי רוצה לדעת כיצד מחברים את המאווררים-אני מניח שאם חיבור ה4 פינים הרגיל,אבל הבעיה היא שיש לי כאלה סך הכל 6 בספק,ויהיו לי שבעה מאווררים-האם אני אצטרך לקנת מפצלים? או שהמאווררים יבואו עם החלקים הנדרשים? עוד שאלה לגבי המאווררים-האם יש הבדל רציני בטמפרטורות בין ה"מפלצות" שמביאות זרימה לש 70+CFM,עם דציבלים של קרוב ומעל 30,לבין המ…

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  25. Started by LI,

סתם תהיתי... מה טווח הטמפ' הסביר עבור המעבד ולוח האם שלי, במנוחה ומאמץ? ומה ה-RPM הסביר ל-Vantec ThermoFlow 120MM Smart שמוציא אצלי את האוויר מהמארז?

• 14 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.