עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by nnfyrbsnss,

איך מרכיבים עוד מאווררים על הנינג'ה אפשר לפי מה שאני רואה להרכיב עוד כי יש עוד חורים אבל רק עם הברזל המוזר הזה שמקבלים רק 2 עם הנינג'ה (2=מאוורר אחד) איך אני מחבר עוד מאווררים? תמונות בהמשך עריכה הנה תמונה: http://www.scythe-usa.com/product/cpu/026/images/scnj1100p-main1_400.jpg

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  2. Started by dddddd,

??? כי קראתי שרשמו פה לנקות עם טרמפנטין או טינר או WD ואחר כך עם האלכוהול וזה מוזר לפי מה שאמרו לי צריך רק חתיכת נייר וזהו אז רציתי לדעת מה באמת עושים ועם אפשר הוכחות

• 7 תגובות
    • 537 צפיות
  3. ה TJUNCTION שלי 85 שני הליבות נעות בין 57 ל 60 עלפי CORETEMP לפי TAT הן בין 59-62 לפי ASUS PROB המעבד 60-61 E6300 ללא שום אוברקלוק, זה לא קצת גבוהה?

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום. הנה הרשים של זרימת האוויר במחשב שלי. קניי היום עוד מאוורר חזק של 8 ס"מ. תנו לי עצה בבקשה הכין למקם אותו. תודה רבה :)

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  5. Started by kobipk,

אני מעלה תמונה של הטמפ' של המשאבים במחשב שלי בתכונה everest אני רוצה לדעת העם זה נורמלי או יש סיכון לעומס חום הגב המחשב במנוחה עם מזגן דולק http://img119.imageshack.us/my.php?image=untitledmy2.jpg תודה

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  6. לאחרונה קניתי מחשב חדש עם מעבד 4300 ו-2 סטיקים של זיכרון . 1GB KINGSTONE 667MHZ לוח אם asrock 4coredual-vsta כשחיברתי את הזיכרון שמתי לב שהוא פועל במהירות של 533 בגלל זה ניכנסתי לביוס וראיתי שכל האפשרויות עמודות על אוטומטי OUTO. שיניתי את זה אבל השאלה היא עוד כמה דברים עומדים על אוטומטי שכדאי לשנות. כולל שינוי תדירות של מעבד או PCI. מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  7. Started by nitzanzb,

אני מקווה שלא היה פה, ואם היה - אז מצטער מראש, חיפשתי אבל לא מצאתי. בכל מקרה, חברת puget הרכיבה מחשב טבול בשמן בתוך אקווריום. התוצאות ללא שימוש ברדיאטור - המערכת הגיע לטמפ' שיא של 88 מעלות בתוך 12 שעות עבודה מאומצת (3DMark06) עם שימוש ברדיאטור (פאסיבי, ללא מאווררים) טמפ' השיא התייצבה על 45 מעלות. וכמובן - הכל שקט ונראה מדהים. הנה, בדיוק פה או פה

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by XD-DRAGON,

היי, רציתי לקבל עצות לקירור המחשב שלי . נכון לכרגע, מאוורר גדול במארז + מאוורר לכונן קשיח + מאוורר לכרטיס מסך + למעבד - משחה תרמית + 3D ROCKET - PRO COOLER. (נבדקו, כולם עובדים, מנקה את המחשב כל שבועיים באמצעות ספרי לחץ אוויר, אין בהם אבק). כרגע עם המזגן שבבית ובלי לשחק ולהפעיל תוכנות כבדות על המחשב (כרגע מנוצל רק 315 מגה ראם ו1% CPU) הטמפ' הם כאלו: שימו לב, ברגע שאין מזגן בבית (16 מעלות) המחשב מגיע לטמפ' של 70 מעלות בCPU ו65 בכרטיס מסך. במהלך משחק, הטמפ' היא 74 מעלות CPU ו75 מעלות כרטיס מסך (אגב, radeon 9800 pro). יש המלצות לתוספים? (תקציב עד 650 ש"ח). תודה!.

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  9. Started by or2077,

אין ממש הסבר מה זה ואני לא יודע משהו עם לשפר את הביצועים של המחשב מישהו יכול בבקשה להסביר לי?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  10. אני לא ממש מנוסה בOC. הפעלתי את הCIA2 ושמתי אותו על FULL THRUST. אבל בCPUZ זה עדיין מראה FSB 201MHZ למרות שהCORE SPEED מגיע גם עד 2.15GHZ. קראתי שגם בלי להחליף קירור למעבד הזה אפשר להגיע איתו בקלות ל3GHZ. מה הן ההגדרות שצריך לשנות ולאילו ערכים בBIOS כדי להשיג את התדרים 2.4GHZ ו3GHZ? המפרט הוא: E2160 Gigabyte 965P-S3 rev3.3 Starex 2X1024MB DDR2 667MHZ CL5 מה זה SYSTEM MULTIPLIER? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  11. Started by tttrrr888,

שלום לכולם אתמול קניתי את הכרטיס XT2900 החדש משהו מכיר תוכנת OC ? טובה ? משהו יודע איך ניתן לכוון טמפרטורה של צבעים בכרטיס הזה ? גם לא מצאתי דרך לכוון קונטרס / בהירות כמו בכרטיסי NVIDIA משהו מכיר דרך איך אפשר לכוון ?

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by frogman,

היי ושלום לכולם.... ברצוני לדעת מה עדיף לקנות בכדיי להגיע לאוברקלוק מקמסלי ויציב בסידרת הכרטיסים 8800 GTS 320 אני עומד לקנות אחד הכרטיסים האלה והפעם לעצמי.... אין צורך לציין שהכוונה לעשות לכרטיס אוברקלוק מקסימלי ויציב השאלה מה עדיף לקנות כרטיס עם OC של היצרן ואז לעשות לו OC עד המקסימום או לחילופין כרטיס ללא OC בכלל? על הפרק http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=320-P2-N817-AR&family=23 אשמח לחוות דעת מיקצועית...

• 13 תגובות
    • 694 צפיות
  13. Started by rony77,

שלום לכולם יש לי מעבד Q6600 עם לוח gigabyte ga p35 s3 ואני רוצה לעשות OC למעבד. אשמח אם מישהו יתן לי קישור מתאים למדריך טוב כיצד לעשות את זה

14. Started by ohad2890,

יש לי את ה8800gts oc2 והטמפ' במנוחה 56 במנוחה ואחרי מאמץ 70 זה בסדר?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  15. Started by קיפוד,

שלום לכולם הטמפ' של ה-HD שלי היא 62C איך אני יכול לקרר אותו המחשב הוא מחשב דיי חדש עם מאוורר לCPU ומאוורר שמוציא אויר המון תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Jenia24,

יש לי AMD 3200+ והוא עומד על 46 כאשר אני מדליק את המחשב , האם זה נחשב חם? עם כן אז התקציב שאני מוכן להשקיע על קירור זה 80 ש''ח מקסימום ואם אפשר אז שיהיה מאחת מ2 החנויות האלה. Ksp , Pandas עדיפות לקייאספי תודה.

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  17. שלום ברשותי כרטיס מסך X1900XT עם קירור של ZALMAN עכשיו תמיד הייתי האוברקלוק לא הכי גדול סך הכול בתדרים של X1900XTX... עכשיו במנוחה הוא 45 מעלות....בלחץ הוא משהו כמו 75-80 עכשיו פתאום לפני שבוע הוא התחיל להראות לי ארטיפקטים כשהוא רק ב 60 מעלות?!?!?! WTF? אף פעם זה לא היה ככה!! לפני שבוע ניקיתי אותו מרחתי משחה AS-5 ממש מוזר וממש לא יתכן שב60 מעולת הוא עושה לי ארטיפקטים....טמפ מעבד בלחץ 55 לוח בלחץ 40 מה יכול להיות? יש סיכוי שמדובר בדרייברים?

• 10 תגובות
    • 735 צפיות
  18. Started by kobipk,

הבאתי לינק מתוך התוכנה everest פה http://img257.imageshack.us/img257/6458/untitledda8.png ורציתי לדעת עם הכול תקין המחשב פה במנוחה עם מזגן דולק

• 9 תגובות
    • 522 צפיות
  19. Started by shlomi8,

אז ככה: המעבד שלי כרגע על תדר של 3.6GHZ והמתח בביוס על Auto.... כשאני מעלה את הבאס בעוד 5 (כרגע 225X16) כשהwin עולה המחשב עושה מסך כחול כזה...אבל כשאני שם את המתח על נגיד 1.5 הכל עולה טוב פשוט המחשב לא כל כך מחזיק בS&M...יש למישהו רעיון? זה המתח? אולי משו אחר? אני ממש רוצה להגיע לתדר יותר גבוה...

• 4 תגובות
    • 488 צפיות
  20. תודה

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by Gil28,

לאיזה מהירות ניתן להגיע עם המעבד הנ"ל (בערך) עם קירור סטוק ולכמה אפשר עם e4400? תודה!

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  22. אופס רק עכשיו שמתי לב שזה לא פורום אוברקלוקינג! וואי אני ממש מצטער אם אפשר בבקשה להעביר! מצטער שלום חברים, ברצוני לרכוש את המעבד e2610 ולעשות לו OC עד 3.2-3.4GHZ עכשיו הקירור הוא : Tuniq Tower 120 הדבר היחיד בו אני מתלבט הוא לוח אם וזיכרון, לוח אם עד 730 ש"ח וזיכרון עד 650 ש"ח ---- עכשיו ראיתי הרבה כתבות OC עם הלוח P5N-E SLI שעולה 705 ש"ח וראיתי גם כתבה אחת שבה השתמשו בלוח P5B שעולה 650 ש"ח שאלה: איזה יותר טוב לקחת ואיפה יהיו תוצאות טובות יותר? ---- בקשר לזיכרון, האם זה נכון שכל זיכרון 800MHZ יגיע ל3.2 או שצריך זיכרון מיוחד, חשבתי על לקיחת: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 במחיר של 533 ש"ח או GEIL 2GB (1GBX2) DDR2 800MHZ CL5 PC6400 (KIT) שעולים 6…

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  23. האלן חברה יש לי מחשב שמרעיש די הרבה וקיום יש לי כסף והיופי כבר לא חשוב לי... עכשיו הקטע הטכני: יש לי מארז Sunbeam Transformer BLUE שדלוקים אצלי 3 מאוורי הלידים (שניים בחלון אחד למעלה על 5V ) ועוד מאוורר מאחורה: Thermaltake Ultra UV Fan 120mm blue כרטיס מסך : CONNECT3D Radeon X800 GTO 256mb GDDR III DVI-I + VIVO עם מאוורר הסטוק שלו מעבד: AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core גם קירור הסטוק ספק כוח של רייד מאקס לא יודע פרטים חחח בכל מקרה לא הבעיה פה עכשיו מה שאני חייב לקנות זה: מאוורר למעבד הכי טוב ושקט מאוורר ללוח אם כי שלי הרוס הסטוק והוא לא פועל הכי חשוב שיהיה הכי שקט המחשב והכי אפקטיבי לא איכפט לי להחליף מארז ואו מאוורים כי המחשב…

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by dddddd,

אז ככה רציתי לדעת העם המארז שלי טוב מבחינת אוורור וכל אלה ‏HEC Compucase CI-6A21 ובנוסף רציתי 2 מאווררים הכי חזקים שיש אבל שגם יהיו שקטים עדיך 120MM תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים