עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Moo,

אני רוצה לעשות OC למעבד P233 הגעתי ל 266 בלי שהמחשב יתקע אבל הוא ממש איטי וב 300 הוא נתקע כשהוא מעלה את הווינדוס אין ללוח הזה בקרת טמפ' אבל נראה שהמעבד לא מתחמם רציני מה לעשות כדי שלא יתקע?

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  2. איזה משני הצירופים הללו של מעבד AMD64 ולוח-אם יתן ביצועים טובים יותר ואוברקלוק יציב גבוה וטוב יותר?? הצירוף הראשון, מבוסס סוקט 754 AMD Athlon 64 3400+ (754-pin) Box DFI LanParty (S-754) Nforce3 250, GBL, Fwire הצירוף השני, מבוסס סוקט 939 AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box EPOX-9NDA3+ NVidia NForce3 Ultra AGPset 939 בשני המקרים יהיה שימוש בקירור של טרמלרייט XP-120 ומאוורר Thunderblade של Thermaltake בגודל 120 מ"מ

• 7 תגובות
    • 571 צפיות
  3. כמובן שלחנויות הקטנות לא יהיו חלקים כאלו. חבל שאין בארץ חנויות מחשבים רציניות.. או שאולי אני לא מכיר (אני מקווה שזה נכון). אז מאיפה באמת קונים חלקים כאלו? תודה

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  4. Started by GRINFELD,

[move] סוף סוף צבעתי את המארז[/move] התלבטתי בין לצבוע לבין לקנות את המזוודה הזאת הכסופה אז הלכתי גם לאייס וגם להום סנטר ולא היה להם את המזוודה, אז יצאתי משם עם 3 פחיות של ספריי שחור וצבעתי את כל המארז אני חייב להגיד שיצה הרבה יותר יפה ממה שחשבתי שיהיה. עכשיו זה נראה מארז שחור עם הפס הכסוף מקדימה, אהבתי... לצערי הרב שכחתי לקנות צינור בשביל להכין את הכבלים העגולים (שראיתי במדריך איך להכין כבל עגול בזול). אני אולי יקנה מחר ויתחיל לעבוד. דרך אגב מישהו יודע איפה אני קונה את החלון למארז (פרספקס או משהו) וכמה הוא עולה? אני רוצה לבנות חלון, ואם כבר אז רציתי לדעת אם אפשר לקנות רק דלת למארז (במקרה שמשהו יידפק בניסור). תודה.

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  5. Started by gilloze,

אני רוצה לעשות oc לכרטיס מסך יש לי 7900gt nvidia איך אני יכול לעששות לו תוכנה מומלצת או משו שיכול לעזור לי

• 7 תגובות
    • 559 צפיות
  6. האם באמת מעבדי הבארטון חסרי פוטנציאל לOC? האם האמרה הזו נכונה? גם אם אתם חושבים שכן וגם אם לא תוודאו שאתם מצויידים בהוכחה או קישור!(מומלץ)

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  7. Started by CraZyStyLe,

אהלן חברים, כפי שרשום בכותרת יש לי את הPhenom 955 black edition , המכפלה שלו פתוחה ככה שלא הייתי צריך להתעסק יותר מדי עם מתחים וחישובים, אני מנסה להגיע לאיזור ה4.0 , האם זה אפשרי ? נכון לעכשיו מעל 3.7 אין לי יציבות, גם כשאני מעלה את המתחים וגם כשהטמפ' לא עוברת את ה40 מה אפשר לעשות ? יש למישהו ניסיון עם המעבד הזה ? בנוסף, בביוס אין לי אפשרות לשנות המתח של הvcore ,זה אמור להיות ככה ?

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. Started by cousinIT,

יש לי ג'יפורס 2 ואני מעוניין להדביק עליו גוף קירור פלוס מאווררר... הלכתי להום סנטר וביקשתי דבק תרמי, אמרו שלא שמעו על זה מעולם... אז חיפשתי בעצמי ולא מצאתי דבק שכתוב עליו תרמי אלא דבק שהכי מתאים , ורציתי להתייעץ איתכם האם להשתמש בו או לא... הנה פרטים עליו: שם: OBRASIL תיאור: חומר סיליקוני עמיד בחום גבוה ועמיד בשמנים. מקס טמפ': 600F כתוב שהוא מתאים בעיקר לשים במנוע של הרכב על מתכות וכאלה ולכן הוא נראה לי הכי טוב.. הטמפ' הכי גבוהה שלו היא ממממממששש גבוהה ולכן לא נראה לי שהוא יימס ... אבל האם הוא מתאים.. לא כתוב שהוא אפוקסי. כדאי? אני די בטוח שהוא ידביק.. אבל לא יודע מה יקרה אח"כ

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  9. Started by uzana2004,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3420

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  10. נוזל יעודי למערכת קירור למחשב (Thermaltake\Fluid\Primochill וכו') נוזל רדיאטורים ירוק נוזל רדיאטורים אחר (אדום, ושאר השטויות) או סתם מים מזוקקים ? אני אישית עד היום השתמשתי בנוזל רדיאטורים ירוק (מתחנת דלק \ הום-סנטר). אבל ראיתי נוזלי רדיאטורים אדומים בגוונים ממש מגניבים, חשבתי לגוון (כמובן להוציא את כל הנוזל הירוק קודם). השאלה מה באמת ההבדל בין הנוזלים והאם שווה להשקיע במשהו ספציפי (הכוונה היא בעיקר מבחינת תפקוד של החומר כהגנה למשל נגד קורוזיה ותאימות שהוא בא במגע עם חלקי נחושת... פחות מבחינת שינוי טמפ' כי שם אני לא חושב שיהיה הבדל). תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Guarding angel,

היי אני מעוניין בלוח (יש אותו במחיר טוב מאוד) אני מחפש אוברקלוקינג נטו על המפרט הבא: Intel E5200 \ E7300 Thermalright 9775-LE Super Talent DDR3 2Gb 1333Mhz PC10600 64MX8 CL8 SEAGATE 1 TERA 32MB CACH ZOTAC 9800GTX (+) PLUS \ POWERCOLOR HD4830 \ SAPPHIRE HD4830 512MB DDR III LG H62N SATA DVDRW Coolermaster Centurion 590 FSP BLUESTORM II 400W למישו יש מידע עליו? בתודה מראש =]

12. Started by shirNoshe,

לא מצליח יותר להעלות מבלי לקבל ארטיפקטים.וזה אחרי שיש לי את הזלמן. טפ' במאמץ לא עוברת את ה-55 מעלות,שזה שיפור מדהים מקירור הסטוק,אבל למה אני לא מצליח להעלות ללא ארטיפקט? האם יש מצב שבביוס אני משנה משהו כמו העלאת מתח או מצב טורבו?יש מצב לשנות בכלל משהו בבביוס לכ.מסך(PCX).

• 7 תגובות
    • 558 צפיות
  13. שלום לכולם התקנתי את התוכנה speed fan ואני לא יודע של מה שיכות המהירויות האלה sys fan1004 rpm aux1 fan 1223 האם הם סבירות תודה מקווה שרשמתי את זה בפורום הנכון אם לא אני מצטער

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  14. Started by sagi_10,

אני מתכוון לקנות את זה = http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6232 אז הבעיה היא שיש לי כרטיס מסך 6600gt vivo הקירור הזה מתאים גם ו או שצריך קירור מיוחד

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  15. Started by miaoo673,

היי, ברשותי מעבד AMD 4800X2 עם גוף קירור Arctic Freezer 64 LP. הוא פשוט רותח...הטמפ' מגיעה ל68 מעלות עוד בשלב הביוס ולאחר כמה דקות המחשב מכבה את עצמו. ניסיתי לסדר כבלים, לנקות אבק, לעדכן משחה, אפילו מיקמתי מאוורר תעשייתי מול המארז הפתוח - ללא תוצאות. האם עוד נותר מה לעשות או שעליי לרכוש גוף קירור יותר טוב? ובמידה וכן, על איזה קירור אתם ממליצים עד 250 ש"ח? (הלוח הוא Asus M2N-VM HDMI, לא מתוכנן OC, רצוי קירור שקט אבל זה לא קריטי). תודה!

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  16. Started by Lmagus,

ניסיתי לעשות אוברקלוק דרך המדריך באתר אבל זה לא עבד לי, לא היה לי שם Thermal Throttle(?) ואיזה משהו עם SPREAD, גם לא מצאתי שם תזמוני זכרון או באס. יש לי לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 ומעבד C2D E6600 2GB של ראם בתדר 800 וקירור SUNBEAM של TUNIQ ואני רוצה לעשות OC ל3000.

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  17. Started by Big_White,

הזמנתי 2 טרמומטרים אבל החיישן שלהם הוא די גדול (מתאים למדידת טמפרטורת מים או טמפרוטה כללית של המארז) עכשיו מצאתי את הדבר הבאה. http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=46_173&products_id=24296 האם ניתן פשוט להוציא בהלחמה את החיישנים הישנים ולהלחים את אלה? כי הם יותר מתאימים לי לשימושים ( פלטייר 150 וואט ו400 וואט )

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. למישהו כאן יש את התוכנה EasyTune 4 על דיסק מקורי שהוא קיבל עם הלוח אם ומוכן לשתף אותנו בה כי לא נראה לי שבאתר של גיגהבייט התוכנה מלאה. מישהו?? נ.ב. התוכנה הזאת משנה את הFSB בביוס!!! תודה

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  19. Started by nizzan7,

הטמפרטורה שלי היא בסביבות החמישים האם זה נורמלי? הלוח שלי הוא: GA-8I945PL-G כמובן של GIGBYTE אני חושב שזה גבוהה אבל לא בטוח מה אתם אומרים? אם זה גבוהה איך פותרים את זה?

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  20. Started by d-undertaker,

התקנתי היום מאוורר ג'נרי יש לי עוד אחד אבל אני עושה איתו אחר כך משהו הקיצור למה המחשב לא מזהה בביוס ובתוכנות שיש לי אותו? הוא מזהה תמאוורר של המעבד והקודם שלי למה הוא לא מזהה את החדש?

• 7 תגובות
    • 556 צפיות
  21. Started by zaroor,

אני כבר מספר ימים עם הקונרו במצבי איטרנט ופעולות רגילות נימצא על 25-31 מעלות וסיבובי מאוורר על 1000\1250 האם זה נורמלי חוץ מזה באופן סתמי מידי פעם התוכנה של איזי טיון בלוח גי'גהבייט מצפצף שהוא לא רואה סיבובי מאורר לכמה שניות וזה חולף באותו זמן בדקתי שהמאוור כן מסתובב טוב ולא לאט מידי חוץ מזה נימצא תמיד בפרנהייט למרות הבחירה ב-C

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  22. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX-1563 ש"ח לוח אם: ASUS STRIKER EXTREME -1872 ש"ח זכרונות: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 1000 CL4-4-4-5 - F2-8000PHU2-2GBHZ G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 1000 CL4-4-4-5 - F2-8000PHU2-2GBHZ 2422 ש"ח לשתי היחידות. כ.מסך: BFG PCI-EX GeForce 8800GTX OC 768MB GDDR3 - DX10 - RETAIL BFG PCI-EX GeForce 8800GTX OC 768MB GDDR3 - DX10 - RETAIL סה"כ מחיר לשתיהם: 6960 ש"ח הוראות: לחבר את שתי הכרטיסים ב SLI!!! דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - ST3320620AS SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - ST3320620AS מחיר כולל:920 ש"ח. הוראות: Connect By Raid 0 מארז: COOLERMASTER STACKER 830 EVO : RC-830-KKN2…

• 7 תגובות
    • 548 צפיות
  23. Started by blanco,

שאלה איך ניתן לשנות את מהירות המאוררים ידנית (אם בכלל)?? תודה

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  24. שלום לכולם היום ראיתי פרק במחשב, וכשהורדתי את האוזניות גיליתי רעש כבד מהמאווררים. הורדתי hwmonitor, מסתבר שהמאווררים עבדו על מקסימום וטמפרטורות במעבד ובלוח אם עברו את ה- 100 מעלות. לאחר כמה דקות המחשב קפא. בכל אופן, אני צריך קירור שקט יחסית (לא קריטי שיהיה חרישי - פשוט לא רועש יותר מהקירור המקורי). אני לא עושה אוברקלוקינג ולא שום דבר אחר אני רק רוצה לנקות את המחשב ועל הדרך להחליף קירור לחדש. אני מחפש להוציא על זה כמה שפחות כי זה באמת לא קריטי לי. עדיפות להמלצה מ- KSP כי יש להם סניף בבית שמש אך גם המלצות אחרות יתקבלו בשמחה. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אהלן, עד עכשיו הייתי לוקח את המחשב לאיזה חנות מחשבים קרובה שהיה לו מתקן כזה של אויר דחוס וזה היה פתרון מהיר ונוח. הבעיה היא שהוא נסגר והזנחתי את הנושא כבר יותר מידי זמן וחשבתי לרכוש משהו דומה אך בקנה מידה הרבה פחות תעשייתי, מה גם שזה גם יותר נוח ואפקטיבי ממקלות אוזניים ולעשות פווו יש לכם המלצות למשהו כזה? ולא מפוח עלים, משהו יותר קטן, גם לא חייב להיות חשמלי. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.