עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. היי ושלום לכולם שידרגתי את המעבד ל E6550 מה לעזזל קורה פה? קפיצה של 10 מעלות לפחות ועוד ללא מאמץ המעבד רץ על תדר חדש 1333MHZ עשיתי עידכון ביוס שכמובן תיקן את התאימות ללוח... אבל הטמפ' ממש בבעיה 42 מעלות ברגיל כמעט 70 עם ORTHOSX2 אם למישהו יש מושג אשמח לדעת(החלפתי למשחה חדשה שהשגתי מהתעשיה האוירית אמורה להיות פצצה) או כישלון של משחה? עוד מעבד מעפן ? לא יודע.... נ"ב עוד לא דיברנו על אוברקלוק :s05:

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  2. היי ושלום לכולם אבקש המצלה למשחה המתאימה ביותר לאוברקלוק קטלני לא סתם קיבלתי עם super tuniq משחה פצצה אבל היא הספיקה רק לפעם אחת ומאז אני רק משדרג את המעבדים השאלה אם מישהו יודע איך קוראים למשחה הזאת? והאם ניתן להשיג אותה בנפרד?

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  3. שלומצ'יק, תמצית : לאחר שדרוג המעבד במערכת שברשותי מ-3500+ חד-ליבתי (שעבד יציב ב-OC מתון של 10%), ל-4000+ דו-ליבתי (65nm), המערכת איננה יציבה בעומס. רקע : מערכת זו מותקנת במארז מתוצרת HEC/Compucase ומדגם 6K31 (מארז בתקן uATX). במארז מותקנים גם 2 מאווררים עצמאיים (יניקה למטה (בינוני), ופליטה למעלה (חלש)). (ובכוונתי להחליף לפחות את מאוורר הפליטה למשהו חזק יותר (ולעלות מ-92mm@35CFM ל-92mm@92CFM)). במערכת זו מותקן ספק-כוח מתוצרת CoolerMaster ובהספק 430W, ולוח-ראשי מתוצרת Asus ומדגם M2NPV-VM (עם גירסת ה-BIOS האחרונה (0901)). תיאור הבעיה : עם הקירור המקורי (OEM), המעבד החדש הנ"ל הגיע אל מעל 70 מעלות (בעומס של 100%), והרתיח את כל מה שסביבו במארז (ובעיקר הכוננים הקשיחים - לערכת-ה…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. המעבד הומהר לתדר של 3200MHz על מתח סטוק. הגורם המגביל זה הלוח שבקר הSATA שלו לא מחזיק מעמד בFSB גבוה יותר. לוח אם: ASUS P5L-MX http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=221099 [attachment deleted by admin]

• 96 תגובות
    • 8.2k צפיות
  5. Started by frogman,

היי ושלום לכולם אבקש לדעת על ביצועי המעבד שלי האם עלי לעשות את כל הטסטים ב 3DMARK או רק ל CPU ? אני רואה הרבה תוצאות ברשת השאלה איזה טסטים עשו שם בכדיי שאני אדע להשוות?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  6. Started by segev22,

ככה שיניתי בביוס את מתח הזכרונות שלי ל 2.1 וולט על מנת לקבל ביצועים טובים יותר (מדובר בXMS2 של קורסייר 800 מגה הרץ עם CL4). השינוי הצליח... אבל כאשר אני פותח את שני התוכנות PC PROBE2 ו- AI SUITE הן מראות לי מתחים גבוהים יותר כמו בתמונה שצירפתי... האם הן אמינות וזה מידע אמיתי או שהן לא אמינות כי אני חושש שילכו לי הזכרונות.... [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 656 צפיות
  7. תקשיבו אני צריך עזרה ראיתי באשכול כאן שמישהו יש לו מעבד טיפה יותר טוב משלי E2160 והוא עשה OC והגיע למהירות כמעט פי 3 ממה שיש לי עכשיו .. אז בקיצור איך אני עושה את זה תעזרו לי בבקשה מי שיצליח וזה יראה שינוי משמעותי יקבל מספר איסי 7 XYZ זה המהירות של המעבד שלי כרגע : יאללה אחים שלי עשו מצווה ..

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. אני קניתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם אוברקלוק יעשה לו משהוא המעבד core2duo 4300 מה אתם אומרים כי אני לא רוצה שהוא יהרס לי

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  9. עשיתי אוברקלוק למעבד ל3.04 GHZ (מפרט בצד) עכשיו המעלות במנוחה הם 42-48 ובמאמץ המעלות מגיעות ל69 Coretemp http://img211.imageshack.us/my.php?image=39331516se4.jpg EVEREST http://img528.imageshack.us/my.php?image=everestpi3.jpg לא מרוצה כל כך כי רציתי להגיע ל3.4 לפחות בשביל זה אני צריך גם תעזרה שלכם...להוריד טמפרטורות הבעיה שלי היא ככה יש לי רק 2 מאווררים אחד על המעבד ועוד אחד מקדימה של המארז מאחורה לא יכלתי להכניס מאחורה כי זה התנגש לי בזלמן [Zalman AL7700] לא יודע מה לעשות אני רוצה להוסיף אחד מאחורה ועל הדלת 2 אבל לא יודע איך לעשות את זה ואיך לסדר את המאווררים איזה מכניסים ואיזה מוציאים אוויר אם מישהו יכול לתת עצה בשמחה . תמונות של המארז בפנים הבעיה של ההתנ…

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  10. שלום לכולם, לפני כמה ימים המאוורר הנמצא על גוף הקירור Spark 7 של חברת Thermaltake חדל לעבוד לפתע. כמה דקות לפני שהמאוורר הפסיק לעבוד, עצרתי אותו ע"י הצמדת האצבע במרכזו וזאת על מנת לוודא האם הרעש במארז המחשב נובע מן המאוורר הנ"ל. כאשר שיחררתי את האצבע מהמאוורר הוא המשיך לעבוד כרגיל, עד אשר אחרי כמה דקות גיליתי כי הוא חדל לעבוד. האם אתם רואים קשר בין עצירת המאוורר שלי לבין קילקול המאוורר? בכל מקרה, המצב כרגע הוא שאין לי כרגע מאוורר לגוף קירור ואני מחפש פתרון קירור חדש. המאוורר הנ"ל הוא בגודל של 70 מ"מ, מה שמקשה על מציאת מאוורר תחליפי וחדש. האם יש חיה כזאת בכלל? האם יש צורך להחליף את כל גוף הקירור? (מה שמצריך הוצאה לא קטנה ומאמץ אפילו גדול יותר בהרכבה) מה עלי לעשות במצב הזה?…

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  11. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX-1563 ש"ח לוח אם: ASUS STRIKER EXTREME -1872 ש"ח זכרונות: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 1000 CL4-4-4-5 - F2-8000PHU2-2GBHZ G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 1000 CL4-4-4-5 - F2-8000PHU2-2GBHZ 2422 ש"ח לשתי היחידות. כ.מסך: BFG PCI-EX GeForce 8800GTX OC 768MB GDDR3 - DX10 - RETAIL BFG PCI-EX GeForce 8800GTX OC 768MB GDDR3 - DX10 - RETAIL סה"כ מחיר לשתיהם: 6960 ש"ח הוראות: לחבר את שתי הכרטיסים ב SLI!!! דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - ST3320620AS SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - ST3320620AS מחיר כולל:920 ש"ח. הוראות: Connect By Raid 0 מארז: COOLERMASTER STACKER 830 EVO : RC-830-KKN2…

• 7 תגובות
    • 525 צפיות
  12. Started by Armageddon1,

Super Silent 4 Ultra TC יש לי מעבד ישן של פנטיום 4 נורטווד 1.6 mhz כרגע יש את הקירור הרגיל של אינטל מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 397 צפיות
  13. היי לכולם אני צריך תכונה פשוטה לעשות OC למעבד E6600 אני רוצה להאיץ ל3.4MHZ בOC אז למישהו יכול למצוא תכונה פשוטה וקלה לOC \ בתודה לעוזרים ;D

• 11 תגובות
    • 682 צפיות
  14. Started by Talool,

שלום לכל חברי הפורום! התחלתי לא מזמן להתעניין בכל נושא הOC והחלטתי שאני רוצה לעשות OC למחשב שלי ! ברשותי לוח אם Intel Sandusky D945PSN ומעבד אינטל פנטיום D 3.0 Gh'z והמעלות שלי זה 50 במנוחה ובערך 60 במאמץ כאשר נכנסתי לביוס לא מצאתי איפה אני יכול לעשות OC (הצלחתי לעשות OC בלוח אם ג'יגה בייט 965PDS3) צילמתי כמה תמונות שתוכלו בבקשה לכוון אותי מה לעשות: http://i9.tinypic.com/4z27e2r.jpg http://i13.tinypic.com/5z78c2a.jpg תודה רבה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 478 צפיות
  15. שלום חברים מקווה שגם הפעם תעזרו לי [כמו תמיד ] אפשר לקבל טיפה הסבר על היחס cpu:dram מה זאת אומרת 1:1 1:2, 5:8, וכו'... תודה

• 4 תגובות
    • 459 צפיות
  16. Started by serg90,

אהלן, משום מה ללא סיבה מובנת, יש לי תופעה אשר במשך זמן מה המעלות של הצ'יפסט אצלי עולות משמעותית. בהתחלה, עם קניית המחשב הייתה לי טמפ' של 45 מעלות ולאחר כמה חודשים, אחרי שהמחשב היה במאמץ הטמפ' הייתה יכולה להגיע ל-50-55 מעלות. יותר מאוחר (גם עניין של כמה חודשים) המעלות הללו נהיו אצלי קבועות, הטמפ' במאמץ עלתה ל-60 וכך הלאה עד לעצם יום הזה, כשהמעלות ב-North Bridge עומדות על 65! יש לציין שמדי פעם המאוורר שעל חלון המארז (TT Soprano) מרעיש בצורה איומה, אף על פי שהתופעה הזו אקראית ואני יכול לשבת על המחשב כמה חודשים ללא זכר לתופעה הנ"ל. *ניקיתי את המחשב כולל את כל המאווררים, כבר כמה פעמים אך דבר זה לא עזר לי לא במעלות ולא ברעשי המאוורר. *הלוח הם שברשותי הינו DFI Lanparty Ultra-D. …

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  17. Started by Liran3331,

במנוחה... במאמץ בטח עוד 20 מעלות מפרט בצד

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by segev22,

ככה לפי מה שקראתי במאמרים שפה ובהודעות ממולץ להשתמש בחומר שיש בו בין 70 ל-90 אחוז אלכוהול(אין לי מושג מאיפה משיגים כזה חומר). לי יש חומר שנקרא "תרסיס לניקוי והגנת מגעים" או בשפה הצבאית שלו "קונטקט" (אני טכנאי בחיל התקשוב) החומר הזה ממיס כמעט כל לכלוך שקיים ומנקה ממש טוב את כל החלקים האלקטרונים, רציתי לדעת אם מומלץ להשתמש איתו גם לניקוי גריז טרמי מעל המעבד? ???

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  19. התקנתי את התוכנה הזאת: http://3dgpu.com/files/coolbits2.reg לאחר מכן ניכנסתי לאפשרויות של המהירות שעו מעבדן והמהירות זיכרון. התדרים היו: מעבד 270 זיכרון 400 לאחר מכן לחצתי על "הבחן בתדירויות רענון מיטביות". התהליך לקח מספר דקות ובזמן הזה היו הבזקים כאלו במסך קפיצות כאלה. ואז זה היסתיים והתדרים היו: מעבד 290 זיכרון443 אם אני ישאיר את זה כך אם הקירור הנוכחי זה יהיה מסוכן? איך אני יכול לבדוק טמפ' לפני ואחרי במאמץ.?.. מישהו אני חייב עזרה!1!! תודה

20. יש לי P4 3.0GHZ (קירור סטוק) ואני רוצה לקנות 8800 320. אני כבר יודע שהמעבד יוצר צוואר בקבוק, אבל OC אמור לפתור את זה. לכמה אני צריך לעשות OC והאם אני צריך קירור אחר?

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  21. אני מחפש קירור פאסיבי או לפחות שקט מאוד למעבד AMD X2 3800 AM2 65W אם זה משנה אז המארז הוא קומפיוקייס 6K60 או 6C60. הרעיון כאן הוא עלות תועלת אז לא להציע משהו שהוא הרבה מעבר למה שאני צריך... ועוד דבר- כמעט כל הגופי קירור של זלמן שראיתי לאחרונה הם עם לדים- יש אפשרות לנתק אותם? תודה מראש לכל העונים...

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by NaorYfrach,

ראיתי כאן שהרבה עושים OC וזה משפר את הביצועים של הכרטיס מסך . זה בגלל שזה מקרר את הכרטיס והוא מונע ממנו התחממות או שזה מעלה את היכולת של הכרטיס מעל המקס' שהוא אמור להגיע אליה .. בקיצור תסבירו לי קצת אם אפשר על זה מאוד מעניין אותי .. תודה.

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  23. כרטיס מסך- eVGA 8800GTS 320MB superclocked, מרוצה ממנו בטירוף (מתוכנן עליו עוד אובר קלוק), אבל הטמפרטורות בלי מזגן פשוט הורגות, 70 בלי מאמץ, במאמץ יכול להגיע גם ל90, יש משחה טרמית חדשה. מעבד-E6600, לצערי קניתי לפני שיצא הE6750, בכל מקרה אני חושב לעשות עליו אובר קלוק, הקירור סטוק ומרעיש רצח, חשבתי על BT אבל אני יחכה להמלצות שלכם תודה רבה =] עריכה: מה דעתכם על קירור מים? מסוכן מידי? כמה יכול לעלות? יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 451 צפיות
  24. Started by nnfyrbsnss,

איך מרכיבים עוד מאווררים על הנינג'ה אפשר לפי מה שאני רואה להרכיב עוד כי יש עוד חורים אבל רק עם הברזל המוזר הזה שמקבלים רק 2 עם הנינג'ה (2=מאוורר אחד) איך אני מחבר עוד מאווררים? תמונות בהמשך עריכה הנה תמונה: http://www.scythe-usa.com/product/cpu/026/images/scnj1100p-main1_400.jpg

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  25. Started by dddddd,

??? כי קראתי שרשמו פה לנקות עם טרמפנטין או טינר או WD ואחר כך עם האלכוהול וזה מוזר לפי מה שאמרו לי צריך רק חתיכת נייר וזהו אז רציתי לדעת מה באמת עושים ועם אפשר הוכחות

• 7 תגובות
    • 535 צפיות

דיונים חדשים בפורומים