עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני מנסה לעשות OC ויכול להיות שאני לא מבין נכון את התגובות של המחשב כי אני לא ממתין ונותן לו לנוח אחרי ששיניתי הגדרות... יוצא למשל שהגדרות שבהם הצלחתי לעשות BOOT - בניסיון חוזר הן נכשלות. האם זה עלול להפריע ומה הדרך הכי נכונה ובטוחה לשנות הגדרות?

2. האם אני צריך לעלות מתח בהתאמה לבאס שאני נותן?....או שאם זה על אוטומט....אז זה יעשה את זה לבד? או שבכלל אין קשר לשניים ....ואפשר רק לעלות את הבאס?....... :s05: :s05:

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  3. האם יש צינורות עיבוד שאפשר לפתוח בכרטיס X300????????????????????????????????

• 6 תגובות
    • 571 צפיות
  4. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך דרך הדרייבר ובלי תוכנה צד3...איך אני יכול לעשות זאת?.. כי הקול ביסט הרגיל לא עובד על הדרייבר הזה... כרטיס מסך 7600GT דריבר 162.22 מערכת הפעלה VISTA ULTI..

• 1 תגובה
    • 368 צפיות
  5. Started by Yaron-Cohen,

של ארטיק קולינג או איזה חברה אחרת?? כמו זה: סורי על ההודעה....הקירור הזה הסיליינסר 5....לא יודע איך הוא מתאים...אולי זה REV 3 או משהו כזה...

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  6. Started by b_e_n_i,

HD5770..גם אם זה בחול תגידו..

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום... אני הולך לקנות מחשב ויש לי שאלות בקשר לקירור של החומרה שלו... אני עומד לקנות מעבד +AMD ATHLON 64 3000?? והשאלה שלי היא האם אני צריך לקנות גם קירור או משו מיוחד או מספיק הקירור שיש במארז או שהוא מגיע כבר עם קירור??? ואני הולך לקנות לוח אם של EPOX 8KDA3J וגם לגביו אני לא יודע אם צריך קירור או שהוא מגיע עם קירור כבר??? דרך אגב אני קונה מארז של A-TOP Z-ALIAN זה בצורת חייזר עם ספק טרמלטיק 420... תודה על העזרה...

• 6 תגובות
    • 549 צפיות
  8. אני מעוניין לדעת אם יש קירור למעבד, המציע ביצועים טובים יותר לעומת ה-AC Freezer 7 Pro באותו טווח מחירים? (120~130 שקלים) והאם יש קירור, המציע ביצועים עדיפים משמעותית על פני ה-AC Freezer 7 Pro בתוספת של כמה שקלים? (עד 170~ שקלים)

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  9. Started by shaks,

האם יש כזה דבר בלוק קירור שמתאים לזכרונות? מישהו יכול לתת לינק בבקשה

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  10. יש לי היטסטיק חדש. עשיתי OC של כ 10%. (לפני זה לא בדקתי את חום הלוח.) יש לי Asus P4P800D ושמתי לב שהמעבד הוא 35-36 מעלות אבל הלוח הוא 46-48 מעלות. האם יש קשר בין ה OC לבין חום ה MB שלי? באיזו צורה זולה (זולה מאוד) אני יכול לקרר את הלוח?

11. כאשר אני שם את התזמונים של הזכרונות שלי על 5-3-3-3 -2.5 המסך פשוט מסרב להדלק ! וזה לא מקרי ניסיתי את זה כמה פעמים ובכולם נדרשו לי שעות להדליק את המסך מחדש כדי להכנס לביוס, וכאשר שיניתי את זה הכל הסתדר !

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  12. כי הביצועים אצלי לא כמו שהם אמורים להיות והAUX על 81.......וגם המעבד על 57 כשהוא נח והלוח על 38

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  13. במידה ואין, בנוגע לקירור מים, קראתי מאמרים באתר פה דיי ישנים ונראה לי דברים השתנו קצת מאז. אין שום סיכוי שאני אבנה בעצמי מערכת קירור, חנויות עושות את זה? מה העלויות, והאם זה משתלם? (כלכלית, רעש, עבודת קירור) כל מה מערכות הקירור שראיתי היו מתוסבחות ומבולגנות, יש אולי כאלו יותר מסודרות? ניתן יהיה לסגור את המחשב כשכל הברדק נמצא בתוכו?

14. תודה לעוזרים יש לי דלתא זה כבד כל הרעש

• 9 תגובות
    • 556 צפיות
  15. האם יש תוכנה לבדיקת ארטיפרטים חוץ מ 3DMARK (ומשחקים)..... יש לי GF5200 ... האם התוכנה ATITOOLS יכולה לעזור??

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  16. שלום לכולם הכותרת אומרת הכל לא?

• 6 תגובות
    • 484 צפיות
  17. חברי הטוב מעוניין לעשות OC למחשב שלו, אך הוא אינו בטוח אם הוא יכול, איך עושים זאת ואיזה קירור צריך. אשמח אם תגידו לי אם אפשר לעשות OC או לא, זה המפרט: http://planet.nana.co.il/freakmiky/Report%2DYANIS.htm

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  18. השאלה בכותרת תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  19. ברצוני לעקוב אחרי חום החלקים של המחשב ואחרי ביצועיהם אבל לא על ידי שלוש תוכנות. האם ישנה תוכנה אחת שיכולה לעזור לי ולתת לי תמונה מדויקת ???? :

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  20. אורח

אוקי השאלה בכותרת... האם יש קירור יותר טוב מה : Thermaltake BigWater 12cm CL-W0005 Liquid Cooling System SE עד 600 ש"ח (עלותו של הקירור הנ"ל) המעבד שלי סוקט 939... סתם לידע... אז מה אתם אומרים?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by (G),

האם ישנם מאווררים 120 מ"מ דקים, לא כמו הסטנדרטים, אני מתכוון ליותר דקים שיהיה ניתן להכניסם למקומות צרים ? תודה.

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  22. ?? ועוד שאלה איך BT מקרר את המעבד ???? לא הבנתי את זה מאיך שהוא יושב על המעבד?

23. לדוגמא מערכות קירור אוויר או מים?... יש לי מערכת קירור שבניתי בעצמי, עושה עבודה מעולה, 3 וונטות מחוברות והדוקות זו לזו, יושבת מעל הכרטיס, בגובה של קוביית לגו בערך... אבל לאמר לכם את האמת?, זה קצת חורני, סלוטייפ, ברזל, זה גם רוקד לפעמים בגלל שהקיבוע חלש... 2 אזיקונים סה''כ. האם יש קירור שיתלבש על הכרטיס שלי ? (מפרט בצד)... אם כן איכן קונים? מים או אויר, מוכן להשקיע עד 300 ש''ח...

• 1 תגובה
    • 381 צפיות
  24. היי ראיתי שיש 2 סוגיי קירור למעבדים : קירור שיש לו מאורר כלפיי המעבד , וכך הוא מקרר גם את לוח האם . השני קירור שיש לו מאוורר במאונך כלפיי צלעות הקירור (כמו AC-FREEZER7-PRO-REV2) ובכך אין לו אפשרות לקרר גם את לוח האם . האם אני צודק בזה? מה עדיף ? רוני

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  25. טוב אז ככה כצת קשה לתאר את זה אז אם המהנלים רוצים שיחליפו כותרת חופשי טוב השאלה דיי דבילית אבל בגלל שזה מחשב חדש ואני סופר פוחד לשרוף אותו אז זאת השאלה יש לי DDR 400 (DUAL) והקטע הוא שהם רצים ב 333 (בצורה טיבעית אף אחד לא שיחק עם זה) מה שאומר שכדי להביא אותם ל400 אני צריך לעשות אובקלוק לבאס עכשיו לפי מה זאני יודע אם אני מעלה את הבאס אז זה כאילו אני עושה אוברקלוק לכול המחשב כולל הכרטיס מסך והמעבד וכ"ו אז רציתי לדעת אם אפשר להעלות את זה לבלי לשרוף את הכרטיס מסך וכמובן את השעון של המעבד אני יודע שצריך להוריד תוך כדי בתודה עידו

• 2 תגובות
    • 427 צפיות

דיונים חדשים בפורומים