אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
מקשר לכאן שאלה ששאלתי בפורום תמיכה טכנית, יתכן וטעיתי בפורום. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=281960.0
-
- 0 תגובות
- 371 צפיות
-
-
sunbeam tuniq tower 120 mm או פיתרונות הקירור שיש לזלמן להציע ולמה?
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
שלום, דרך התוכנה ATITOOL הגעתי לOC די מכובד של 666 לליבה ו1043 לזיכרון (שזה אומר בעצם 2086 אפקטיבי). אבל לא מופיעה לי בתוכנה אפשרות להמהיר את הunified shaders, האם אפשר לעשות את זה? אם כן, באיזו תוכנה? מה תדר הבסיס שלהם בכרטיס שלי? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב מגיבור מחשבים Q6600 + קירור של ביג טייפון השאלה שלי אם הם אמורים לשים משחה טרמית וכל מה שצריך כדי שהקירור יעבוד כמו שצריך או שאני צריך להגיד להם? אפשר לסמוך עליהם או שבכלל עדיף שאני יעשה את זה לבד (מה שאני לא מעדיף כי אין לי כח להתעסק בזה יותר מידי, בשביל זה שילמתי על הרכבת מחשב..) והבנתי שזה קצת סיבוך להתקין את הביג טייפון... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
asus: 1)P5K3 Premium/WiFi-AP 2)P5K64 WS 3)Blitz Extreme 4)P5K3 Deluxe/WiFi-AP 5) COMMANDO ואם הם תומכים ב-DDR2??? אל תציעו לי לוחות אחרים! אני סגור רק עליהם...
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
madshrimps המבצעים מבדקי ביצועים לגופי קירור הוסיפו חמשיה גופי קירור חדשים לסקירה החדשה שלהם נכון להיום מופיעים במבחני הביצועים של האתר הגרמני כ 18 גופי קירור חלקם טובים יותר, וחלקם פחות. מומלץ מאוד לקרוא או סתם להביט בגראפים בעיקר לאלו המעוניינים לרכוש גוף קירור אוויר חדש , או לאלו שזה מעניין אותם Intel Reference S775 Heatsink Coolermaster Eclipse Coolermaster Mars Coolermaster Hyper TX Scythe Ninja Titan Amanda TEC TTIC BIG Zalman CNPS9700LED Coolermaster GeminII Scythe ANDY Samurai Master Scythe Kama Cross Scythe Katana 2 Tuniq Tower 120 Thermalright Ultra-120 A Thermalright SI-128 ZEROTherm BTF90 TTIC NPH-1000 Evercool Buffalo אז מי ניצח ..... http://www.madshrimps.b…
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
לקחתי זכרונות ממחשב אחר שהיו על מחלק 1:1 ומהירות האמיתית של הזכרונות היא 667MHZ ועכשיו הם מנוצלים רק כ-400 כי המעבד היה על 200 באס מכיוון שבלוח שלי אין אופציות של OC אני לא יכול לשנות את זה שוב יש איזשהי תוכנה שיכולה לעקוף את זה? כלומר תוכנה שמאפשרת לעשות OC בלוחות שלא תומכים OC ועל הדרך לשנות את המחלק? (נורא נחוץ לי!) תודה לעוזרים תודה תודה!
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אחרי שדיברתי עם מספר חנויות אלו המאווררים שאני הכי חושב שיתאימו לי .. הכרטיס הוא כרטיס של ג'יגה ביייט עם קירור מאוד חלש שהכרטיס מגיע כמעט ל70 מעלות חום במאמץויציב על 61 במנוחה .. כרטיס א' : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12270&catid=571 כרטיס ב' : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14525&catid=212 יאללה מה נראה לכם יותר מתאים לי ? אני צריך כמה שפחות שקט אבל הכי חשוב שיוריד בכמה שיותר מעלות את הטמפ' של הכרטיס . אני אישית יותר בכיוון של קירור לכרטיסי מסך EverCool VGA COOLER Turbo2 VC-RHC אבל עדיין יש מצב אני ישנה את דעתי .. יאללה מה נראה לכם עדיף לי ? ============================= אפשר לנעול עזרו לי באשכול אחר אני לוקח בסוף את הז…
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
היי, מחפש פתרון קירור מים לכרטיס מסך ומעבד, המפרט שלי: זיכרון : TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 X 2 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3320620AS - X2 מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS4 כרטיס מסך: GECUBE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB GDDR3 256 BIT DVI HDTV TV/O - GC-HV195PG3-E3(RoHS) - RETAIL צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK מארז: GIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK/SILVER - GZ-FA1CA ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT מקלדת ועכבר: Logitech Cordless Desktop S510 Media Remote רמקולים: X530וLogitech מסך:…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב ככה יש לי לוח אם שהוא תומך עד PC2700 (עזבו אל תשאלו) ויש לי שם 1GB (512X2) של PC3200 הוא עובד כן אבל הבעיה היא שהוא במירות של 333 כשכול האחד מהם אמור לעבוד 400..... אז יש אפשרות כזו בלוח עוד שניה אני עורך ונותן תמונה ששם אפשר לשנות מימשהו כזה מנואל ל400 אז זה זה?
-
- 8 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי הזמנתי קרור למעבד אינפיניטי, ומארז UBER CHAKRA... האם הקרור הגבוה יכנס למארז הגדול שיש לו מאוורר 25 ס"מ? חשבתי אולי תהיה התנגשות....
-
- 7 תגובות
- 563 צפיות
-
-
דחוף!!!מה הקירור אוויר הכי טוב???ותוכנת בדיקה לאחר OC??
-
- 2 תגובות
- 431 צפיות
-
-
יש לי שני זיכרונות של 512MB בDC בתדר 533MHZ (המפרט השני) עם תזמונים 4-4-4-4-12, אם אני משנה את התזמונים אז זה יביא לביצועים יותר טובים? אם כן אז להעלות או להוריד ואת מה ? עריכה: שכחתי לציין, המעבד עבר OC מ2.8 ל3GHZ אז התדר של הזיכרונות עלה ל293MHZ ביחס של 3:4
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
דחוף!!!מה הקירור אוויר הכי טוב???ותוכנת בדיקה לאחר OC??
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
קודם כל - אין לי כותרת יותר עניינית מזאת X_X אם למישהו יש הצעה שיתן אני אערוך : בכל מקרה, יש לי מעבד כפול ליבה מסדרת הConroe. לוח אם של ג'יגה בייט מסדרת הDS 965P. וכרטיס מסך של ספייר, X1950XTX. אני מקבל קריאת טמפרטורות שהיא לא הגיונית.. אה, ואין שום אוברקלוק לכרטיס המסך, או למעבד, או לבאס, בעצם - אין אוברקלוק..... יתרה על כך הזכרונות שלי משוחררים ל5-5-5-18 במקום 4-4-4-12 והם גם לא באוברקלוק. ככה ששום דבר פה לא לחוץ עד הקצה. הנה הקריאת טמפרטורות שאני מקבל: [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה קירור לדעתכם עדיף למעבד 6750 עם מארז Chakra כולל 3 מאווררים (250cmX1, 120cmX2) ועוד שאלה, האם יש אופציה להלביש על נינגה עוד מאוורר, ז"א שאחד יזרוק עליו אוויר קר והשני יוציא את האוויר החם? אם כן זה הופך אותו להרבה יותר כדאי
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המעלות כרגע 55 מעלות דרך CORE TEMP 0.95 בויסטה 64ביט. במצב עומס מגיע ל 70-73 מה עושים, לשים את הקירור מחדש עוד פעם עם משחה תרמית ולשים פס לאורך או רק לחיצה באמצע? קירור ARCTIC Freezer 7.
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
שלום, פתאום צצה לי בעיה עם RIVA TUNER שהוא אומר לי שחסר את הקובץ RIVATUNER64.SYS בשביל להפעיל את התוכנה ואת הדייברים וכתוצאה מכך הכרטיס שלי מתחמם בגלל שאני לא יכול יותר להעלות את המהירות של המאוורר, האם יש תוכנה חלופית או האם אפשר לתקן את הבעיה עם התוכנה?
-
- 3 תגובות
- 452 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות OC קטן למחשב Intel Pentium 3, עם לוח-אם MS-6323. לא ממש מצאתי אפשרות טובה ב-BIOS (רק אפשרות של להגביר את הבאס של הזכרון ב-33...), אבל אולי פספסתי משהו. יש דרך?
-
- 0 תגובות
- 363 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד בארה"ב בין אם זה בחנות או דרך אתר אינטרנט, האם מישהו מכיר אתר או חנות שמוכרת מחשב נייד בלי WINDOWS ? נא לנעול, עכשיו שמתי לב שזה לא בפורום הנכון
-
- 0 תגובות
- 370 צפיות
-
-
גוף הקירור לא במקום איך אני מחזיר אותו בלי לפגוע במעבד גוף הקירור מתנדנד וגם זז קצת למטה למעלה... אני צריך להחזיר אותו אבל מפחד לפגוע במעבד... מה לעשות? ARCTIC COOLING FREEZER 64 PRO לוח אם אסוס M2N-E מעבד ATHLON 64 X2 4400
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב אם מעבד celeron 3.06 ועליו המאורר המקורי של INTEL הבעיה היא שהוא עובד על חיישן ככול הנראה אני פשוט רוצה שיעבוד יותר חזק גם בטמפרטורה נגיד ב40 שיעבוד כמו שהוא עובד ב50 שזה ממש הבדל משמעותי אז אם יש אפשרות כתבו לי ואני תמיד מעדיף שלא להתעסק אם האלקטרוניקה
-
- 6 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום ביקשתי הצעת מפרט באותו סכום פחות או יותר משתי חנויות. חנות אחת טוענת שהBig Typhoon זה הדבר היום בגלל השיטת קירור בheatpipe . המארז שהיא מציעה הוא הGigabyte Aluminium Triton. והשניה טוענת שהזלמן 7500 מספק תוצאות כמעט זהות מבחינת הרעש עם מארז Compucase 6A19. עשיתי בדיקה קצרה בעצמי, והתברר שאם משווים את הטייפון למשהוא, אז זה בכלל זלמן 9500 (כלומר, לא מאותה סידרה בכלל) , וגם אז הטייפון עדיף! מה דעתכם? זו פעם ראשונה שאני מתעסק עם קירורים ורעשים... אגב, התקציב כבר נקבע פחות או יותר, אז אין לי לאן להתקדם חוץ משתי ההצעות האלו...
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של HP מדגם Pavilion dv9000 הוא 17" יש לי בעיה, שהוא פשוט מתחמם קצת יוצר מידי, והייתי רוצה לקנות לו מערכת קירור חיצונית היחידים שמייבאים מערכות מסוג זה הם נעה מחשביים הבעיה שהם לא יודעים איזה מהמערכות קירור מתאימה בגודל למחשב שלי ואין להם אפילו מערכת אחת בתצוגה לבדוק ולכן קוויתי שאולי תוכלו להמליץ לי איזה מהמערכות קירור לקנות http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=791 חשוב לי, שהמערככת קירור תהיה כמה שיותר בגודל המתאיים, שקטה אבל בכול זאת שתעשה את העבודה תודה
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-