אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי p4 1.7ghz willamette(אוף הליבה הזאת יותר גרועה במציאות ממה שאומרים עליה) octek p4x266E-A4E http://www.octek.com.au/product/Motherboards/p4x266E.htm לינק לחוברת בPDF http://support.octek.com.au/Downloads/Files/Manual/P4/P4x266eA06.pdf הזיכרונות הם שתי סטיקים של a-data 512mb DDR400 אין שינוי מתחים אין נעילת agp ו pci והאוברקלוק המקסימלי שהיה אפשר זה 1.9 ואני לא זוכר אם זה היה יציב בכלל (דרך אגב הלוח המקורי היה DDR333 אבל הוא נדפק והוא גם ככה היה מסריח)
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
-
-
שלום, לאחר שהבנתי באשכול הקודם(http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403229.20) שהטמפ' שלי גבוהות מדיי... ושיניתי את הRPM דרך SPEEDFAN, הדרך לשנות שם ל ON/OFF ארוכה ומסורבלת האם יש תוכנה\דרך אחרת לשינוי RPM בקליק אחד? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
ברשותי הX1950PRO ואני רוצה להעלות לו מתח כי נוצרו ארטיפקטים ואני רוצה עוד לעלות לו את המהירות כי אני מגיע מקסימום ל57 מעלות
-
- 7 תגובות
- 598 צפיות
-
-
בלוח שלי אי אפשר להעלות VOLTAGE בביוס יש דרך נוספת להעלות אותו? כאילו לחבר פינים במעבד או משהו?
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
האם יש דרך נוספת לתפוס מאווררים במארז חוץ מבגים?? כמו קליפסים או משהו דומה שההוצאה שלהם היא מהירה
-
- 8 תגובות
- 545 צפיות
-
-
כמו שהנל.... אם נגיד אני קונה NV5...וכרטיס 6800GT של POV...אז ביצועי הOC שלו יהיו כמו של 6800GT עם NV5 של PNY או XFX או כל חברה אחרת??
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
כי יש משהו מוזר אם אני נגיד מעלה את הבאס ל150 מהביוס הוא לא עולה בכלל הווינדוס אבל אם אני כבר בווינדוס ומעלה את הבאס ל150 הוא עובד ונתקע אחרי כמה שניות אז מה לפי דעתכם ההבדל
-
- 10 תגובות
- 796 צפיות
-
-
גוף קירור שבחרתי למעבד Q6600 ללא OC בשלב זה הינו THERMALTAKE V1 FOR AMD&INTEL S462/478/754/775/939/AM2. המליצו לי לקחת את גוף הקירור הבא, כי הוא יותר שקט: ASUS Silent Square Pro. האם גוף הקירור החליפי מקרר מספיק טוב והוא באמת יותר שקט ? תודה
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
במחשב כרגע יש מאוורר אחד שמכניס אוויר, בגודל 12 סנטימטר. מאוורר שני (תקול) של 8 סנטימטר שמוציא אוויר(מתחת לספק הכח). אני מעוניין להחליף את התקול בחדש. חשבתי לקחת של 12 סנטימטר, כי הוא גדול יותר ולכן כביכול טוב יותר. האם זה נכון? או שמאוורר של 8 סנטימטר, יעשה את העבודה(כמו שעשה עד עכשיו, אני מניח) לא פחות טוב?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם?? רציתי לדעת האם יש הבדל בין המישחות הטרמיות? ואיזה מישחה הכי טובה(לפי מה שאני יודע mx2 של ארטיק קולר)? פשוט אבא שלי הביא לי מישחה מהעבודה שהם משתמשים על המכונות ואני רוצה לדעות אולי כדי להשים משהו אחר(לא למחשב שלי)? למשיחה שאבא שלי הביא קוראים: היא של חברת servisol והשם שלה: silcone heat sink compound תודה לכל העוזרים :yelclap:
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
האם הפרש הוא גדול כי יש בינהם הפרש מחירים ממש גדול. אז האם ה SLK-600 שווה את התוספת מחיר?
-
- 8 תגובות
- 642 צפיות
-
-
לוח אם: Gigabyte GA-880GMA-UD2H AMD880G CHIPSET http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1868 מעבד: AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition BOX יש איזה שהוא קשר ? משהו שיגביל אותי ? (ד"א הלוח לא ארוך (או משהו כזה :s05:)) אני יודע שזה קשור יותר לתת פורום לוחות אם אבל לא עונים לי.. וכבר הזמנתי את המחשב ככה שזה מאוד דחוף לי
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דלת למארז+חלון שהם כבר מרכיבים,או שאני מביא להם את הדלת שלי והם שמים בה את החלון???
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
משהו ברמה של artic ודומיה... תודה על העזרה...
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי כמה רעיונות לביצוע להם אני צריך פרספקס (ראיתי כמה דברים שmetkumods עשה וזה נתן לי רעיונות) הסתובבתי בירושלים בערך 3 שעות (כל אחד אמר "אני לא מוכר אבל..." : ), בכל מקרה כשסוף סוף מצאתי מקום שמוכר הוא אמר לי שפרספקס בעובי 2 מ"מ (זה הכי דק שיש) 1 מטר מרובע - עולה 60 ש"ח!!!! (מילא 20,30,40 אבל 60 - לא הגזמנו?) בשביל כל הרעיונות שלי כולל אימון הייתי צריך בערך 2 מטר מרובע = 120,130 ש"ח עפ"י החישוב שלו 110 ש"ח לאחר וויכוחים. האם מישהו מכיר חומר פלסטי אחר שניתן להשתמש בו כמו פרספקס? או דרך להשיג בחינם/זול? יש לי רעיונות לכמה דברים מדהימים!!!
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
הקירור עושה רעש של טרקטור ממוצע בגלל צורת החיבור ללוח אם , ווידאתי שהוא אכן מחובר טוב והוא עדיין מרעיש מפעם לפעם , האם יש לו חיבור אלטרנטיבי ?
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
למה כי בSPEED FAN הלוח 25 מעלות ולא זז אף פעם ניכנסתי להגדרות שיניתי ל DIODE ואז הופיע טמפרטורה של 100-99 ללוח [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ממש אפליה איך כל החנויות הטובות עם המלאי העשיר, נמצאות בצפון. גרררר.... תודה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
כי הבדל המחירים הוא גדול מאוד. המשאבה לאקווריום (3000 ליטר בשעה) עולה 120 שקל , ומשאבה מיוחדת לקירור מים , בהספק של 2000 ליטר בשעה , עולה 600 שקל! אמרו לי (בחנות) שהמשאבות האלה לא עושות רעש, ואפילו הדגימו לי. יש חיסרון כלשהו בשימוש במשאבה לאקווריום? בנוסף , מישהו מוכר בלוק קירור מים טוב? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מתכנן לשדרג את המעבד+לוח אם בחתימה לI5 3570K בשילוב עם לוח אם ASROCK Z77 PRO 4 האם ללוח יש הגבלה מסוימת מבחינת OC?המעבד ישולב עם המוגן 2 שמורכב כרגע במעבד AMD(עד כמה שזכור לי המוגן 2 יכול להתאים את עצמו לכמה תושבות). תיהיה בעיה מסוימת להגיע לאזור ה4.8GHZ ?זאת המטרה בעיקרון.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כידוע לכולם הsf2 מאורר די חדש מבית משפחת tt יחודו הוא הסנסור והשלט שעלפיהם (שני השיטות) ניתן לקבוע את מהירות המאורר. אבל לא על זה באתי לדבר אלא... כתוב באתר 4800 rpm לאומת זאת אצלי הסנסור קורא 5444rpm ולא רק אצלי אלא גם אצל lev_18 האם יש בעיה באיתור הוכחה: http://planet.nana.co.il/bead2216/volc9%2EJPG
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני מתלבט בין קניה של מעבד i5-4670K תומך-OC + לוח MSI Z87-GD65 שאמור להיות טוב ל-OC, לבין מעבד i5-4670 שאינו תומך בכך ולוח MSI Z87-G45 שמלבד נושא ה-OC חסר כמה פיצ'רים נחמדים אחרים שיש בלוח היותר יקר. עד היום לא ביצעתי OC קבוע באף אחד מהמחשבים שלי, גם באלה שתמכו בכך, ואני לא ממש רוצה להשקיע בקירור. יציבות תמיד הייתה לי חשובה יותר. השאלה אם יש טעם בכל זאת ללכת על השילוב הראשון ולהשאיר את האופציה ל-OC פתוחה, או שמבלי להשקיע בקירור בוודאות אין סיכוי לקבל יציבות ולכן מיותר להשקיע יותר בלוח ובמעבד. אגב, ביצועי מעבד גבוהים חשובים לי מאוד כדי אני משתמש בתוכנת עיבוד תמונה שבה המרה של כל תמונה לוקחת במצבים מסויימים כמה דקות, לכן אני בכל זאת שוקל את האופציה של OC. עריכה: אולי עדיף ב…
-
- 2 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי Q6600 , עם קירור TT V1 , לאחרונה ראיתי המון המלצות על הקירור TR ULTRA 120 EXTREME . האם יש טעם לשדרג אליו? או שההבדל לא משמעותי ? תודה רבה.
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים יש לי 40 של ווסטרן 7200 8 קאש יש טעם לקרר אותו ..הוא מתחמם בצורה מפחידה אבל לפי מה שידוע לי לא יתן בביצועי הארדיסק קירור כלשהו.. מה אתם אומרים להשים פשוט מאוורר 120 מילימטר למסילה במולקס של ה5 וולט וזהו...? ? :
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שיוכל להעתיק דברים יותר מהר ולהעביר נותונים יותר מהר ?? אם כן איך עושים את זה
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-