עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. איך עושים אוברקלוק למעבד וכרטיס מסך? (p3 866, geforce 4 440 mx 64mb ddr) בכמה זה ישפר את הביצועים? תודה! ועוד משהו מה צריכה להיות הטמפרטורה של המעבד? עכשיו אצלי זה 56 מעלות

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  2. Started by jfgjh54,

תוכנה לבדיקה של חום מעבד ולוח אם ? I7 920 לקישור הודה

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  3. Started by alex15,

שלום ... אני לא יודע מה השם של הטיימר המראה את טמפרטורה המעבד וגם השעה ווככה ... הנה תמונה למי שלא מבין .... איפה אפשר למצוא כאלו ? ןגם איך אפשר לחבר אותו ? איפה שמחברים את כפתור ההפעלה את הריסטרט את הנורות או שאיפה אנחנו שמים אותו טוב ?

• 6 תגובות
    • 445 צפיות
  4. Started by ccc,

מה אפשר לעשות עם וולקנו 7 פלוס מיותר חוץ מלמכור אותו ב20 שקל

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  5. Started by d4rki,

האם הטמפרטורות האלה בסדר לSTOCK FAN? בזמן שאני לא משחק? רק באינטרנט? מחר אני מביא H55 ורציתי לדעת אם הוא יחזיק עם המפרט והספק שלי והאם כדאי להשתמש בשני המאוררים שלו על הראדיאטור אחד מקדימה ואחד מאחורה כי יש לי כבר 3 שבאו עם המארז על המחשב. ועוד שאלה. למארז שלי יש אפשרות שליטה במאוררים? מומלץ לי לחבר הכל פשוט ללוח אם שיבחר לבד? או להשתמש בזה בחלק? נסו להדריך אותי כמה שיותר PC Specs •Case: Antec GX 505 with 3 120MM FanCoolers •CPU: Intel® Core i7-2700K CPU @ 3.50GHz-3.9GHz Turbo (8 CPUs) •Memory: Samsung 16GB [4x4] DDR3 1600Mhz •Video Card: Sapphire R9 280X Dual-X 3GB •Power Supply: CoolerMaster GX II 550W •Motherboard: Intel® Desktop Board DZ68BC •OS: Wind…

6. Started by Yaron-Cohen,

יש לי לוח של K8 ללא פלטה אחורית...איך אני מתקין את הBT?. צריך לפרק את כל הלוח בשביל זה?

• 10 תגובות
    • 811 צפיות
  7. Started by Real,

אממ קניתי מחשב לפני בערך חודשים ויש פה את המאורר למעבד הזה: GIGABYTE NEON COOLER PRO 775 והמעבד הזה: 2.66G 2x1M BOX 805 DUAL CORE 533 הטמפ' שלו במנוחה עומדת על 43 ככה אני יודע ששווה לי לעשות OC אבל איך עושים וכמה כדאי לי לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  8. אפוקס הוציעו לאחרונה מספר ביוסים חדשים ללחות שלהם. ללוח 8RDA3 אפילו הוציאו תיקון לכל הביות שהעלתי בביקורת החדשה שעלתה היום (למי שקרא כבר) . בכל מקרה אני ממליץ לא להתקין אותם כי הם פשוט מחסלים כל סיכוי לאוברקלוק נורמלי (לא ניתן לעבור את סף ה 200 ביציבות). מדובר על מספרי ביוסים : 8rd33630 8rd33619 אם משהו התקין אותם וגילה משהו אחר ממני אנא ספרו .

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  9. Started by amisha,

התקציב לא משנה הרבה אבל הוא צריך להיות קירור מבוסס אויר (HSF) בלבד!! השקט משנה מעט ועדיף שתהיה בקרת מהירות (בשביל הלילה ובשביל ה OC העצבני)

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אני צריך מערכת קירור מים ( מתכונן בקרוב לקנות GTX-480 עם הכנה לקירור מים ) אני צריך פרטים כמו : איזה חברה לקנות (הכי טובה ) איך Corsair ומאיפה אפשר לקנות עם שם של חנות (עדיפות בארץ עם יותר זול בחו"ל עדיף) מתכונן שדרוג מחשב אז אני צריך שיתאים לתושבת של המעבדים החדשים (1366 LGA) ושיוכל להתמודד עם המעלות הגבוהות של המחשבים ‏Core i7 תקציב עד 2000 ש"ח תודה לעוזרים !!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. היי צריך עזרה קטנה. אני עומד להחליף כמה כבלים במחשב כדי להשיג קירור טוב יותר. אני מתחיל עם החלפת הכבלים של הארדיסקים לכבלים מעוגלים, השאלה שלי היא האם יש הבדל בין הכבלים? והאם לדעתכם יש עוד כבלים (חוץ משל ההארדיסקים) שכדאי שאני אחליף? חשבתי על ה Antec cobra בשביל ההארדיסיקם...שווה? תודה חברה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני מתכוון לקנות את המחשב הזה: barton2500 abit NF7-LS שלום, אני אקנה מחשב חדש ואני מתלבט איזה גוף קירור לקחת , אני רוצה שיהיה לו מצב שקט, שיקרר טוב ושיהיה זול. אני אולי יעשה OC קטן(מאד) בעתיד(הרחוק). השאלה השניה שלי היא איזה זיכרון לקחת, חילקתי אותה לתת שאלות: הביצועים עם fsb333 יהיו אותו דבר בערך בין זיכרון 333 ל400? אני אוכל לעלות את הבאס ל200 ולהוריד את המכפלה (שתישאר מהירות המעבד המקורית) בלי שום בעיה אם אני אקח זיכרון 3200? מה הפרש הביצועים (לא של הזיכרון, של כלל המעכת) בין fsb200, fsb166 באחוזים (פחות או יותר)? אם אני אקח זיכרון 333, איזה כדאי לקחת (להתחשב במחיר): sumsong-504 geil-428 twinmos-472 ??? כנ"ל ל400: sumsong-556 geil-531 twinmos-547 ??? שאלה אחרונה (…

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  13. 1) איזה לוח אם יותר טוב לאוברקלוק - ABIT IS7, ASUS P4P800 או שיש בכלל לוח אחר יותר טוב משניהם? 2) כדאי לקנות היטסינק למערכת אינטל לאוברקלוק כבד מאוד או מספיק להישאר עם הרגיל? 3) יש הבדלים ביכולות אוברקלוק של מעבדי ה800MHZ FSB? לדוגמא ה2.6 יותר טוב מה2.8? 4)איזה סטפינג הכי טוב לאוברקלוק במעבדי ה800MHZ FSB?

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  14. יש לי מעבד Intel Pentium 4 2.4Ghz 533Mhz Northwood לוח אם Abit IS7 זיכרונות A-Data 512MB DDR400 (לא V-Data או VT!) אני צריך קירור בסביבות ה-300 ש"ח (אם הוא בא בלי מאורר אז גם המאורר נכלל בתקציב) ומומלץ שהוא יהיה פשוט להתקנה...אני מתכוון שעדיף שאני לא יצטרך להוציא את הלוח אם מהמארז.

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום חברים... קניתי היום מעבד E8500 נוסף בשביל להתעסק איתו קצת ב OC... לראות אם יש הבדלים בינו לבין ה E8500 הקודם שלי... עד עכשיו מה שגיליתי שהחדש משמעותית יותר חם מהקודם ! לפחות ב 8 מעלות תחת מאמץ... שזה חיסרון... ( שניהם E0 ) אבל יש יתרון 1 ברור לבנתיים... המעבד הקודם היה צריך 1.5V מינימום כדי להחזיק שעה וחצי OCCT בתדר של 4.55GHZ, המעבד החדש עושה את זה ב 1.35V !!! אבל הטמפרטורה רק במעט נמוכה יותר מהמעבד הקודם ב 1.52... חשבתי לעצמי שאוליי המגע בן הליבה לבן הכיסוי HEAT SPREADER ?! זה השם ? לא מספיק טוב... במידה ואני יסיר את הכיסוי... ( בידיע שמין הסתם זה יבטל את האחריות ) לדעתכם הטמפרטורה תהיה טובה יותר ? מישהו שעשה אוליי ? תודה מראש, ברק. ;D עריכה, בנתיים המעבד יציב כבר…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום שי לי זיכרונות HYNIX עם שבבי Hyundai זה הקוד שלהם HYMD232 646B8J-D43 האם אלו צ'יפים טובים לOC? כי ראיתי שמדברים פה על D43 מישהו יודע? שכחתי לציין זה של 400MHZ

• 11 תגובות
    • 879 צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי את המארז הזה... מה דעתכם על זרימת האוויר במארז המסויים הזה? (החוטים במארז שלי מסודרים כך שהם לא חוסמים את זרימת האוויר בו) מהי הסירקולציית מאווררים המומלצת בתנאים שיש לי? (2 מאווררים TT ThunderBlade 120MM, אחד מאחורה ואחד מקדימה, ומאוורר TT SilentCat 92MM בדלת). הטמפ' של הלוח אם שלי ושל הצ'יפסט די גבוהות (45 בערך במאמץ) ולכן הנחתי שהמאווררים לא מכוונים לכיוונים הנכונים, תוכלו להמליץ על דרך\אופן מסויים? תודה לעוזרים, עמית

• 13 תגובות
    • 773 צפיות
  18. Started by looo,

האיורור במארז אצלי טוב? אם לא איך לסדר את האוררים?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by eranmor,

מדובר ב8800GT של ZOTAC בדרייברים אין אפשרות לשלוט על המאוורר וגם לא בSF הכרטיס מתחמם ומגיע גם ל90 מעלות צלזיוס אבל המאוורר נשאר ב30% (מצב IDLE) איך אני גורם לו לשנו אוטומטית את מהירות המאוורר?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by kobibo,

איך מתבצע ה O.C ? האם גם בו ניתן לפתוח יותר צינורות? או שה O.C רק ברמת תוכנה ליבה וזיכרון?

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  21. Started by WhiteLen,

היי, אני חדש בעסק ה OC ורציתי לדעת האם הזיכרון שלי מגביל את ה OC? יש לי שני מודלים DDR של PC2100 לפי מה שכתוב באינטרנט PC-2100 עובד ב 133Mhz ניסיתי להעלות את התדירות של הבס מ133 ל 140 ועדיין הכל עובד בסדר. לפי מה ניתן לדעת באיזו תדירות הזיכרון יכול "לעמוד"? וגם רציתי לדעת מה זה זיכרון סטוק? תודה

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  22. Started by dbx22,

כל האנשים פה בפורום שמגיעים עם מעבדי אינטל 2.4C ל3500 מגהרצים באיזה קירור הם משתמשים?

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  23. עשיתי עבודהשי טובה בשביל ניובי אבל עכשיו כל המארז מלא באבקת מתכת וראש חיתוך. אבקה שחורה שאפילו עם צינור ( o_O ) לא יורדת.אני די בטוח שזה לא בריא לרכיבי המחשב. השאלה איך מנקים את זה?

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  24. יש לי כרטיס מסך voodoo4 32mb ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק עד שהוא ישרף כדי לראות עד מתי הוא יכול לסחוב... רציתי לדעת אם חלקים אחרים במחשב יכולים להישרף/להיפגע כתוצאה משריפתו של הכרטיס?? בתודה בנצי

25. Started by Jules Winnfield,

MX440 ולמעבד פנטיום 3 667? תודה

• 1 תגובה
    • 488 צפיות

דיונים חדשים בפורומים