אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב , יש לי כרטיס ישן X1950XTX עכשיו בעבודה רגילה(אינטרנט,סרטים) הטמפ' עומדת על 50-55 מעלות שזה בסדר אבל ברגע שאני נכנס למשחק נגיד SC2 כבר במסך הראשי הטמפרטורות קופצות ועוברות את ה100 מעלות וזה בזמן שהמאוורר על מהירות מקסימלית. יש לציין שניקיתי את הגוף קירור והמאוורר,יכול להיות שהבעיה היא תוכנתית (דרייבר...) ?
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
לאחר הרבה מאוד זמן שהמחשב שלי חיי בגן עדן (בעירומיו) בלי בעיה של חום מהסיבה הפשוטה שכל חום נבלע ישר בקור שבחדר החלטתי שהגיע העת להלביש אותו בעיקר מהאבק הרב שמצטבר בתוכו וגם כדי לשפר את מראהו החיצוני. כמו רבים אחרים שמשתמשים ב - AMD ובמארז VIRGO שמתי לב להתחממות יתרה של המארז בגלל שהמארז כמארז מגיע ללא שום אמצעי קירור והנורא מכול הוא שאין פתח קידמי!! אלא רק עם ספק כוח (300W במקרה שלי) כמובן שמיד כחובב מחשבים לא מתחיל רצתי לקנות שני מאווררים וחזרתי כדי להתקינם. בהתחלה הוספתי את המאורר הראשון לאחורי המארז במקום שנראה כאילו עוצב במיוחד עבור מאורר (כנראה שזה באמת בכוונה) כדי שיוציא חום מהמארז ואז נשאר לי רק המאוורר השני ובו מתמקדת הבעיה הגדולה, איפה לעזאזל לתקוע אותו (מה שבד"כ…
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי מחשב חדש (בחתימה). אני חייב לציין שאני לא כל כך מרוצה מהטמפ', יש אנשים שיגידו שאני סתם בכיין - אני לא צריך לשמוע את זה. מה שכן, אני צריך ייעוץ לגבי זרימת אוויר טובה יותר וללא קישורים למדריכי האתר הזה שעברתי עליהם כבר... (מעדיף מדריכים מקצועיים באנגלית אם אפשר) בימים אילו: (IDLE) מעבד: 36-40 צ'יפסט: 37-40 כ.מסך: 44-48 קישור למארז שלי: http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htm קודם כל, המאוורר הקידמי מושך את האוויר לאחר שהיה צריך לעבור דרך חריצי הדלת הקדמית, חריצי המארז ופילטר. זה לא נגמר פה, בתוך המארז האוויר צריך לעבור את התושבות של ההארדיסקים. יש לי 2 HD, הפרדתי אותם לקצוות, אך עדיין האוויר מתקשה לעבור שם. אם אני שם יד בתוך המארז…
-
- 11 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי לוח giga-byte 7vtx חייבת להמצא דרך להעלות את המתח על המעבד amd thunderbird 1200@1370
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
איך אפשר לעשות אוברקלוק למעבד e5400 עם לוח biostar group g41-m7 תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני שמעתי שיש פה אנשים שיודעים על מספר חנויות באזור המרכז שמוכרים בין השאר מאווררים לקירור מארז במחיר זול בין 10-20 שקל למאוורר אז מי שיודע שיכתוב לי בבקשה את מקום החנות וכמה עולים שם מאווררים אני צריך מאוורר 80 ממ ומאוורר 120 ממ ושיהייה ניתן לחבר לספק עוד שאלה פירקתי מספק ישן מאוורר 80 ממ הבעיה היא שיש לו חיבור של 2 פינים ואני לא יכול לחבר אותו לספק או ללוח האם האם יש פתרון למקרה זה? איזה מתאם או משהו כזה?
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי מארז אפולו ויש מקום מקדימה לעוד מאוורר 120 מ"מ, רציתי המלצה על מאוורר עם לד כחול שיהיה טוב ושקט הכי חשוב. אני מעדיף שזה יהיה מסקאי או מKSP כי הן קרובות אליי הביתה (ראשל"צ). תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי מחשב חדש (מפרט בחתימה) עם מעבד e8400 במהירות סטוק וקירור Thermaltake V1. בדקתי מה הטמפרטורה שלו במנוחה וכל אחת מהליבות עומדת על 50 מעלות בערך! אני יודע ש sonata 3 אינו המארז הקריר ביותר, אבל הכבלים בפנים ממש מסודרים וחוץ מהמאורר שמגיע עם המארז, Antec tricool, ששמתי אותו ליד הדיסקים הקשיחים, קניתי מאורר נוסף Arctic cooling 120 PWM שיושב בחלקו האחורי של המארז. יש לי כמה חשדות בנוגע לבעיה, אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור: 1. יש לי כרטיס מסך 9600gt פסיבי - שדי מפיץ חום בתור התחלה. 2. המאוורר האחורי מסתובב ממש ממש לאט. אני יודע שהוא אמור לנטר את המהירות לפי הטמפרטורה, האם זו לא טמפרטורה שאמורה לגרום לו לרוץ קצת? 3.המאוורר של ה-V1 מוגדר על טמפרטורה בינונית ולא ע…
-
- 11 תגובות
- 854 צפיות
-
-
לפי מה שקראתי באתר על הניסוי שעשו עם הקירור הזה.. אכן התוצאות מרשימות.. אבל שמתי לב שרשום בחסרונות שהוא מסכן את הלוח אם.. מדוע? בגלל הצורת הרכבה שלו? האם באמת הלוח אם יכול להישבר?
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי 300 שקל שהרווחתי מעבודה בבחירות השאלה שלי איפה כדי להשקיע אותם? הבחירה היא בין: GEIL DDR433 בדיוק המהירות לבאס 270 בRATIO של 5:4 כאשר אם אני לא קונה את זה, הקניה תהיה ה GEIL DDR400 (לא האולטרה) ל AX-478 כאשר אם אני לא קונה אותו אני נשאר עם הקירור המקורי של הP4 שאר המערכת היא ABIT IC7 P4 2.4C
-
- 12 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם MSI RC410M2 ואני מעוניין לעשות OC למעבד מ- 1.86GHZ ל-2.2GHZ משהו כזה, עכשיו ככה. נכנסתי ל- BIOS וחיטטתי בכל האפשרויות ואין לי אפשרות לשלוט על מהירות המעבד, בכלל! מישהו יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
עשיתי לא מזמן OC לכרטיס 5850אקסטרים OC ל1GHZ , הOC יציב והכל בסדר , רק עכשיו באחד המשחקים היה לי תקיעה של התצוגה (המשחק המשיך לפעול כי שמעו את הקול של היריות והמקלדת המשיכה להגיב) אז עשיתי ריסט הפעלתי את הOCCT לשעה והוא לא מראה שום בעיה , אז חשבתי להפעיל את התוכנה הכי כבדה ללילה שלם כי לבדוק אם בכל זאת יש סוג של בעיה קטנה , אז בעקרון קראתי שהיו כרטיסים שנשרפו בשימוש בתוכנה, עשיתי בה בדיקה של 15דקות והטמפרטורה הגיעה ל: GPU Diode (DispIO) 76 °C GPU Diode (MemIO) 84°C GPU Diode (Shader) 80°C אני לא יודע מה מה כל אחד מהם אומר . אז אם אני יפעיל FURMARK ל8שעות יכול לקרות נזק לכרטיס שלי ? בכל זאת ללילה שלם על 80 מעלות עם 90% מאוור...
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום,יש לי מחשב ישן פנטיום3 שקיבלתי אבל קיבלתי אותו בלי מאורר ובכלל בלי קליפסים אלא רק סינק,אז איכשהו לקחתי חוט ברזל שמכוסה בפלסטיק וקשרתי את החוט סביב מאורר ממש קטן (20מ"מ) והסינק,בקיצור אין לי קליפסים ואני צריך לחבר את הקירור שלא ייפול שאני יעמיד את המארז,אני רוצה לדעת אם מדבקה טרמית תוכל להדביק (לא כ"כ חזק העיקר שלא ייפול) וגם לעשות לפחות טיפה תעבודה כי הטמפ' לא ממש משנה העיקר שהמחשב לא יישרף נ.ב (אם מישהו מוכר קירור עם קליפסים לP3 לא משנה איזה כי עכשיו אני לא יודע איזה סוקט זה כי המחשב עדיין לא מחובר סופית) אבל מה שאני כן יכול להגיד שזה קירור סינק שחור בצורת פסים,ועליו מאורר דק שלא תפוס עם קליפסים או משהו פשוט מונך עליו ואיכשהו זה לא יורד
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
כרגע סייימתי להכין את הכבלים המעוגלים שלי אחלה מוד .המוד הזה ממש קל לביצוע וממש יוצא יפה הבעיה היחידה הייתה לי ויכול ליהיות שזה נדמה לי?!?! אבל אני בטוח שהכבל של הdata של הhd הרבה יותר צפוף מזה של cd וכו ולכן קצת היה לי קצת בלאגן הבעיה היחידה שנותרה לי היא מה לעשות עם החוטים של החשמל מה דעתכם יש למישהו תמונות מה עושים כי חבל הם מסתירים והם מכוערים! תמונות מחר... לילה טוב! :asthanos: עריכה: ידעתי שלא סתם הייתה לי בעיה עם הide!!! אבל מה עשוים עם החיבוריי חשמל זה ממש מכוער!!
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להחליף את הFE עם מישהו שיש לו MUGEN2 אז אני מעונין לדעת איזה קירור יותר שקט כי בנתיים הAC מחזיק לי את המערכת מעולה בOC של 3.7GHZ, יכול להיות שאולי בעתיד אני אשדרג לוח לEP45 בשביל OC יותר מאסיבי. מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
Core 2 Duo E7200 2533MHz 3MB Socket LGA775 Core 2 Duo E7300 2667MHz 3MB Socket LGA775 Core 2 Duo E8300 2833MHz 6MB Socket LGA775 Core 2 Extreme QX9770 3200MHz 2x6MB Socket LGA775 הראשונים הפכו לפנינות הOC המשתלמים והאהובים החדשים ואילו האחרון המפלצתי אשר נוגד את תחילת המשפט הזה, אך למי שיש אותו, כנראה יוציא את הביצועים הטובים ביותר לאחר OC. אז תרגישו בנוח להפציץ בפרויקטים חדשים. אנו רוצים לראות מערכות שהוורידים שלהם על סף התפוצצות 8) :-X נא להקפיד על הכללים הבאים: *תמונת CPU-Z (התמונה הראשונה שאתה מעלים) ללא רקע. *מומלץ להוסיף לינק לCPU-Z Validation, כתוספת לאמינות הפרויקט. *תמונות נוספות (השלב שאחרי ההעלאה של תמונת הCPU-Z) שלא יהיו גדולות מידיי, אחר…
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר שיהיה כמה שיותר שקט ואיכותי... במחיר סביר... שמתאים ל socket 478 מישהו יכול להמליץ לי?
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני חושב שזה קצת ספאם אבל הייתי חייב להכניס את זה כולם תבינו עכשיו קיץ אז הטמפ' של המחשבים עולה ותפסיקו להבהל כול כך בחורף זה ירד בחזרה בנתיים מי שהמחשב שלו ממש חם שיקנה עוד מאוורר או 2 ותוריד את הOC למהירויות נורמליות באמת!!!
-
- 12 תגובות
- 854 צפיות
-
-
עשיתי אובר קלוק למעבד מ - 2.71 ל - 2.92 יש משהו שאני צריך לדעת? הטמפרטורות לא עלו.. יציבות וכל זה איך בודקים? תודה
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
בניתי לאחי מחשב Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - In Stock 945¤ Gigabyte GA-P35-DS3L 459¤ Geil 1GB DDR2-800Mhz DualKit ULTRA CL4 X2 194¤ Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Calibre Retail 1163¤ מהחנות TMS . החנות עושה OC למעבד חינם אז איזה קירור מומלץ ? משהו ב200 שח והאם זה מספיק לOC מכובד?
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
Thermaltake 80mm Smart Fan 2 Enermax 80mm 2 Ball Bearing Fan Kit אני שם אותם בחלון על דלת המארז...
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי חברה ! אני קניתי מחשב לפני שבוע בערך. המעבד שקניתי הוא INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 : "SLAWR" - BOX. הכרטיס מסך שקניתי הוא- TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9800GX2 1024MB DDR3 - RETAIL. והקרור למעבד הוא - SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm. יש לי את תוכנת ה-EVEREST ,ובדקתי טמפרטורות של החלקים בלי OC לא למעבד ולא לכרטיס מסך ואני מדבר איתכם על מצב שהמחשב במנוחה (כלומר בדסקטופ). התוצאה היא- אתם יודעים למעבד יש תוצאה כללית וגם יש כל ליבה בנפרד - לגבי התוצאה הכללית היא יצאה 56 ואם אני מסתכל על כל ליבה בנפרד אז הטמפ' נעות בין 55-65 . לגבי הכרטיס מסך הוא גם עם שתי ליבות וז הטמפ' נעות בין 65-67 . אני חושב שזה דיי גבוהה וזה עוד בלי לאמץ בכלל את המחדש .(שלא לדבר על משחקים כבדים) הש…
-
- 12 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר ממש שקט, אז מהו המאוורר 120MM הכי שקט שנותן גם ביצועים טובים. המחיר הוא מקסימום 80 שקל ככה, אז על מה יש לכם להציע ?
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
אז ככה, אתמול, אבא הלך לדובים והביא לי קירור חדש לכרטיס, סילנסר גירסה 3 הרכבתי את הקירור בקלות ובמהירות וישר רצתי למחשב ובדקתי יכולות אוברקלוק חדשות. תוצאות האובר קלוק הם: ליבה - 380@437 זיכרון - 340@374 הורדתי את 3די מארק 03 והרי התוצאות: 3Dmark2001SE- 18200 3Dmark03- 6590 aquamark3- 46k ;D לפני האובר קלוק היה לי בסביבות ה 5500~ ב 03 תמונות::: אז מה אומרים? זה טוב? נ.ב. בעתיד אני הולך להרכיב על הזכרונות סינקים + קירור מאולתר.
-
- 14 תגובות
- 854 צפיות
-
-
תגידו לי בבקשה עם המיקום ששמתי אותם טוב אז ככה: 2 של 80 מ"מ בדלת אחד מוציא ואחד מכניס 1 מאחורה מוציא 1 מקדימה מכניס תודה מראש... ;D ;D ;D
-
- 11 תגובות
- 854 צפיות
-