עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך כמו שמצויין בחתימה. הבנתי בעבר דרכם שעדיף להתחיל בקטן את הOC ובאמת הפעלתי את הRIVA ונתתי לו לבחון את ההגדרות של הכרטיס לאחר הפעלה מחדש. זה מה שיצא: (ראו תמונה) השאלה שליהיא: מה להעלות קודם? את הCORE או את הMEMORY? ובכמה (יש לציין שאין לי גופי קירור שאני הוספתי על הכרטיס)? איך אני רואה את הטמפ' של הכרטיס שלי עכשיו ואחרי הOC? כי כל עוד שאני לא רואה טמפ' אני יכול להעלות את הMHZ ללא בקרה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  2. Started by liorbm,

שלום לכולם, רק רציתי לעדכן שהתקנתי היום שלושה מאווררי 80 מ"מ במארז שלי (פול טאוור של קומפיוקייס, 6A19 אם אני לא טועה ) על פי המלצת המיקום שקראתי במדריך פה באתר, וללא אוברקלוקינג התוצאה שלי ב- 3DMark06 עלתה ב-45 נקודות. נכון, לא מדובר פה בשבירת שיא, אבל עדיין, היה נחמד לראות את זה. מה שכן, המחשב נשמע כמו בולדוזר, אני צריך לשמן את אחד המאווררים דחוף, הוא מרעיש... מה שכן, ה- PCWizard2008 לא זיהה שינוי בטמפרטורות, מה שקצת מוזר לי. הוא עדיין מראה את התוצאות האלו: Hardware Monitoring : ITE IT8716F Voltage CPU : 1.17 V +3.3V Voltage : 3.20 V +5V Voltage : 4.96 V +12V Voltage : 12.20 V VTT : 1.84 V VBAT : 3.10 V Processor Fan : 1956 rpm Chassis Fan : 10 rpm Power/Aux Fan : 1939…

• 14 תגובות
    • 863 צפיות
  3. לאחר כישלון הפרויקט הקודם עקב היעלמות מצרכים מסוימים מחולון,חריגב קשה מהתקציב ומכירת ה-Lian-Li PC-70 שלי,החלטתי לבטל אותו לטובת פרויקט זול יותר. לעכשיו הפרויקט כולל:השמדת הבז' לטובת תבנית צבע כחולה שחורה ,החלפת לפחות 65%(מדוד :-X) משטח הפלדה של המארז לטובת פלקסי(Hoooooooooge window),הרבה מאוד לדים,וכנראה מערכת של EMP עם בלוק WW(לא בטוח בנוגע לזה עדיין). אני כולל פה סקיצה ראשונית של החלון הגדול,אם תאהבו אני אפרסם עוד:

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  4. Started by xzibit,

שלום, בבעלותי כרטיס על הפנים (עוד מעט כרטיס חדש) GF2MX400 גם אחרי OC קיבלתי: לא פחות או לא יותר 1500 נקודות, הכרטיס צריך לקבל קצת יותר אתם לא חושבים?

• 11 תגובות
    • 863 צפיות
  5. Started by eranmor,

איך זה יכול להיות שבמעבדי אינטל כמעט כל המעבדים (חוץ מאלה בעלי ליבת וילמאייט) הם פשוט תותחי אוברקלוק ואילו בAMD יש אולי 3 מעבדים מומלצים???

• 11 תגובות
    • 863 צפיות
  6. Started by ori444,

מה יותר עדיף לקירור AMD ? שניהם באותו מחיר כמעט.... ה VANTEC אמור להיות שקט האם זה שווה ?

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  7. הכרטיס הוא : ATI Sapphire Radeon 9600 Pro 128M DDR V/D/VO והמאוורר שלו נשרף לי. על המאוורר רשום: SAPPHIRE Cera Dyna Bearing עכשיו הוא מיוחד כזה זה לא משהו פשוט.. נראה יפה, ואמרו לי שקשה להשיג אותו בארץ אין הרבה כאלה. עכשיו השאלה שלי זה איפה אני יכול להשיג כזה דבר, וכמה זה יעלה? זה מאוד דחוף לי כי הכרטיס מסך לא יכול לעבוד בלי המאוורר! תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 863 צפיות
  8. Started by Sweet_Tooth,

??

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  9. Started by shloosh,

איך אני מתקין את המאוורר הזה ??? http://www.gruntville.com/reviews/fans/smartfan2/page3.html מה אני בדיוק צריך לחבר???????? אני לא צריך שום דבר ממנו, רק שיאוורר ושכל האורות ידלקו(אין צורך כשההארד דיסק פועל אלא רק שיאוורר וידלק כל הזמן)! צריך לחבר איזה חוטים של הלדים??? או יש רק חיבור 1 שצריך לחבר לספק???

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  10. Started by 10ziv,

אפשר בבקשה מדריך מפורט איך לשתמש בתוכנה occt. תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  11. אני מחפש מאוורר ממש שקט, אז מהו המאוורר 120MM הכי שקט שנותן גם ביצועים טובים. המחיר הוא מקסימום 80 שקל ככה, אז על מה יש לכם להציע ?

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  12. הטמפ' של הלוח אם שלי היא בערך 30 מעלות עכשיו זה טוב????) אם אני אוסיף מאוורר בגג של המארז שיוציא אוויר תרד הטמפ' של המעבד? בכמה בערך?

• 12 תגובות
    • 863 צפיות
  13. יש לי מאז של ANTEC 300 עם 5 מאווררים. 2 מקדימה נושפים. העליון והאחורי שואבים. רק לגבי הצידי אני לא בטוח. לפי ההוראות הוא אמור לנשוף על הכרטיס מסך (יש לי HD4870 PALIT) שממש עלול להתחמם תחת עומס רציני. הכרטיס עצמו מפנה את האויר לכיוון המאוורר הצידי. עכשיו זה נשמע לי לא הגיוני שהכרטיס מסך ינשוף לתוך המאוורר הצידי והמאוורר הצידי ינשוף על הכרטיס מסך בחזרה. לא עדיף פשוט להוציא את כל החום של הכרטיס דרך המאוורר הצידי (120MM)? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  14. Started by eliXir,

הנושא האחרון שפתחתי כבר לא כל כך רלוונטי מכיוון שעברתי לשלב הבא. עשיתי OC למעבד, הוא עכשיו עומד על 333FSB@2.6Ghz. עכשיו, אני רוצה להגיע לפחות ל-3GHZ, זה אפשרי עם העלאת המתחים של הזכרונות, כפי שהבנתי, נכון? מה לעלות, כמה לעלות, האם זה אפשרי באמת? תמונות מהמצב הנוכחי של המחשב: http://img48.imageshack.us/my.php?image=image01no0.jpg 19sec@1MB SUPERPi והמחשב כרגע באמצע בדיקה ב-S&M, עברו כבר יותר משעתיים (זה אמור לקחת כל כך הרבה זמן?) ובינתיים הכל תקין חוץ משגיאה אחת בזיכרון, "1 Single bits", מה זה אומר? זהו המפרט: Intel Core 2 Duo E6420 Gigabyte GA-965P-DS3 Rev 3.3 Digma 2GB DDR2-667Mhz (2x1GB) WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS BFG Nvidia Geforce 8800GTS 320MB OC DDR3 DualDV…

• 10 תגובות
    • 863 צפיות
  15. Started by davis5,

יש לי מעבד e4300 ולוח אם של gigabyte 965p ds3p והרבה פעמים כשאני מכבה את המחשב כשאני מדליק אותו המחשב הביוס חוזר להגדרות ברירית מחדל וOC נימחק גם לפני כמה חודשים החליפו לי את הלוח אם מ965p ds3 ל965p ds3 והיתה אותו בעיה יש למשהו מושג ממה זה?

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  16. Started by Ran B,

אוקי קודם כל חג שמח לכולם, ושנה טובה! עכשיו לשאלתי! D: אוקי קראתי את המאמרים והמדריכים שלכם, הם יפים, מושקעים, ברורים ומצויינים!! (ואני מתכוון באמת לא בציניות!) אז לפני השאלה מגיע לך כפיים על העבודה הנפלאה!! ועכשיו.. יש מאמר אחד שמסביר איך לעשות חור למאוורר עם מקדח כוס... עכשיו מקדח הכוס הוא 12 סנטימטר נכון? ורשום במדריך לעשות חמישה חורים שהחור האמצעי הוא 6-8 מילימטר ואז להכניס את מקדח הכוס לחור האמצעי ולקדוח... אז איך אני אמור להכניס 12 סנטימטר ל8 מילימטר?! אני יודע שלא התכוונת להכניס את מקדח הכוס לחור כי מין הסתם זה לא הגיוני אז תוכלו להסביר לי בצורה אחרת למה החור האמצעי חשוב ולמה מתכוונים שאומרים תכניסו את מקדח הכוס לחור האמצעי...? אשמח לתשובה! תודה מ…

• 11 תגובות
    • 863 צפיות
  17. Started by Henz16,

שלום לכולם, בימים הקרובים אני יקבל את הכרטיס מסך: 8800GTS 320MB של Zotac. העיניין שהמעבד שלי, ה E6300, כנראה יגרום לצוור בקבוק (קטן יחסית) בקרוב אני אלך לקנות את הקירור EVERCOOL BUFFALO, שאלתי, כיצד אני מבצע את ה OC? עד לאיזה תדר אני אמור להגיע? האם הדבר כלול בסיכון כלשהו? והאם השיפור משמעותי? תודה לכולם.

• 12 תגובות
    • 863 צפיות
  18. אהלן, אם זה לא מתאים לפורום הזה, אני אשמח אם ההודעה תועבר למקום המתאים. אתמול עשיתי קצת OC למחשב הישן שלי (בערך 10 אחוז - מ-1800 ל-2000 ועדיין יש לי לאן להתקדם). מה שכן, הבחנתי בתופעה מוזרה - אחרי ה-OC פתאום יש סטייה של השעון (זמן) של המחשב. על כל 12 שעות, הוא מתקדם 12 וחצי שעות (כיוונתי אותו ב9 בערב לשעה 9 בערב, והבוקר ברבע ל9 בבוקר הוא הראה 9 ורבע). לפני זה הוא היה מתחרפן פעם בכמה ימים (בערך 5 דקות לחודש). מישהו יודע מה הולך פה?

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  19. שלום רב, אני רוצה לקנות מאורר ל E6600, הלוח שלי סביר להניח יהיה ASUS P5B-DLX או גדם קרוב אליו של ASUS המליצו לי על ה NINJA וה BIG TYPHOON יש לי מארז THERMALTAKE XASER V WINGO http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/wingo/v8000a/v8000a.asp שאלה: האם BIGTYPHOON יתים למארז שלי? בלי להפריע לזכרונות ולקרטיס המסך ולמגש הקירור של הקרטיסים?? כי הוא מאורר ענקי ורוצה להיות בטוח שהוא מתאים ולא יצמד לזכוכית של המארז? מישהו פה יש לו את המארז הזה עם המאורר הזה? אשמח לשמוע דעות ואם מישהו ממליץ על קירור מסויים אשמח לשמוע, תודה

• 10 תגובות
    • 863 צפיות
  20. Started by Sweet_Tooth,

את זה של ה P4 הוא קיבל כמה ביקורות נחמדות, הוא זול יחסית, שקט מאוד וגם אפקטיבי אבל אני עדיין צריך את דעתכם לפי שאני קונה!

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  21. Started by borgol,

שלום,קניתי היום גוף קירור accelero twin turbo pro לכרטיס מסך שלי 8800gt. עשיתי לו אוברקלוק יחסית קטן (נראה לי) עם rivatuner לערכים: core: 600 >> 700 memory: 900 >> 950 שמתי את הסיבוב של המאווררים של הכרטיס מסך על 100% ובכל זאת אני לא מרגיש שום שינוי לטובה בביצועים. מוזר. בלי קשר לזה כשקניתי את המחשב לפני כמה שנים עשו לי אוברקלוק למעבד בחנות לערכים הבאים: מתח - 1.3875 מכפלה - 11X280 מכפלת זיכרון - 2.4X280 מאז עשיתי כמה עדכוני גרסאות לביוס וכל האוברקלוק התאפס. היום החלטתי להחזיר את האוברקלוק שוב פעם (דרך הביוס) לערכים שעשו לי בחנות, אבל משום מה גם cpu-z וגם everest פשוט לא מזהים לי האוברקלוק, ואני גם לא מרגיש שום שינוי בביצועים! מה עושים? מפרט מחשב (מ- everest)…

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  22. כידוע ישנה בעיה מוכרת עם התקנת גופי קירור על כרטיס הרדאון החדשים. וזאת בגלל ה Shim ש ATI הוסיפו, שאמנם מגן על הצ'יפ, אך גבוה מעט יותר מדי. רציתי לדעת מאלו שהיתה להם ההזדמנות להחליף את גוף הקירור , עד כמה הShim הזה בעייתי כאשר רוצים להתקין גוף קירור חדש, לדוגמת ה Zalman או ה CrystalORB.

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  23. שאלה ראשונה האם לשים מאוורר צד על הדלת (אם אני לא ישים הוא חסום בחומר מבודד רעשים שמגיע עם המארז) והאם עדיף שהוא יכניס אוויר על הכרטיס מסך או יוצאי אוויר מהמארז שאלה שניה עד איזה מהירות מאוורר נחשב יעיל אני חשבתי לשים מאוורירם של 1200 RPM או שאפשר גם 800 או 500? המארז שלי הוא Fractal Design Define R3

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  24. מצטער על הניסוח של הכותרת.. לא מצאתי משהו יותר טוב אבל בכל זאת: קבלו!

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  25. Started by tomer84,

איך אפשר לעשות אוברקלוק למעבד e5400 עם לוח biostar group g41-m7 תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים