עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by vner@,

מה זה Lapping ????? האם זה מדד לרמת השיוף וההחלקה של ההיטסינק ? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  2. Started by ori444,

מה יותר עדיף לקירור AMD ? שניהם באותו מחיר כמעט.... ה VANTEC אמור להיות שקט האם זה שווה ?

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  3. Started by yambtz,

יש לי מארז מקורר היטב, לא יותר חם מהחדר, אולי 2 מעלות. הטמפ מערכת שלי 40-43 ורציתי לדעת איך מורידים את זה. הבעיה שאני לא יודע איפה היא נמדדת, ואיך להוריד אותה. אם זה בציפסט אני יכול להסיג מאוורר קטן ולשים על הצלעות קרור לא? תודה מראש ;D

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  4. Started by LermanIsUberCool,

אני יכול לקנות את זה + מאור שקוף 20~52 CFM ב200 ש"ח... שווה? נ.ב.: ניועד לAMD העתידי שלי

5. Started by Kenny,

היי אנשים , לפני חצי שנה קניתי את הכרטיס של Saphire x850 xt היום , פעם ראשונה שהתקנתי מאז את ה CCC של הקטליסט , זה הוציא אותי באמצע משחק (Battle Field2) וכתב לי שהכרטיס חם מידי , והוא יוריד את ההרצים שלו , כדי שלא יגרם נזק. בדקתי בתוכנה את המעלות , ונדהמתי.. 100 מעלות (אחרי 10 דקות של משחק בבטל פילד עשיתי alt+tab ובדקתי ישר) קישור לתמונה , כאן : http://img331.imageshack.us/my.php?image=untitled7ab.jpg יש למישהו מושג? יש למישהו כרטיס דומה והוא יוכל להגיד לי כמה הממוצע שלו במאמץ ולא במאמץ? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  6. אולי מישהו מכר איזה שהיא תוכנה שמגבירה את המאוורר של המעבד ...??? תנו שם בקשה וקישור להורדה... תודה לכולם...!!

• 11 תגובות
    • 822 צפיות
  7. Started by oreinis,

איזה קירור למעבד שלי יותר טוב mugen 2 או zalman CNPS10X flex. יש לי: core i7 920 אני רוצה לעשות OCבערך ל-3.5

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  8. Started by Cynicoren,

שלום, יש לי בעיות חום עם כרטיסי מסך 4850 ב CF - במצב מנוחה הם כ 80 מעלות. 1. כיצד ניתן לקרר אותם מלבד ניקוי אבק ? 2. אשמח להמלצות על אמצעי קרור לכרטיסי המסך במחירים של עד 150 ש"ח ליחידה. 3. במיד ואני מתקין את הקרור, האם הוא יספיק להמהרה של הכרטיסים להספק המקסימלי הניתן להגדרה ב CATALYST ? תודה

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  9. Started by saharb14,

איך הקירור accelero xtreme לכרטיס HD4870X2 ? ורציתי לדעת אם אני בא עם המחשב שלי ל KSP (לא קניתי מהם את המחשב) אם הם יכולים להרכיב לי את הקירור על הכרטיס? או שאני צריך להרכיב אותו לבד?

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  10. היי, יש לי מעבד בעל תושבת AM2 והמאוור (סטוק) הלך לי, מה שבהוצע לי בחנות הוא החלפת כל תושבת המאוורר וזה יקר בסביבות 130 ש"ח. למעשה המאוורר שיש לי הוא סטוק ושקט ועבד מצוין אבל אני לא מצליח להלדיג משהו זהה וחבל לי להשקיע כסף על מאוורר משובח כיון שהמחשב ישן וממילא אני לא עושה OC, אם מישהו יודע היכן ניתן להזמין מאווררים פשוטים ללא גוף הקירור אשמח.

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  11. Started by Cha,

אהלן.. ביחד עם המעבד שלי intel core I7 930 הגיע מערכת קירור.. מאוור למעבד.. על כל מקרה המילצו לי בחנות מחשבים שקניתי לרכוש מערכת קירור אחרת Cold bit צירפתי תמונה של שני המערכות קירור למעבד.. המערכת קירור של המקור (אינטל) שוקלת יותר.. שורה תחתונה.. ביאזה מהן להשתמש..? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  12. הי, אני עומד לרכוש מחשב חדש עם מעבד Intel Q9550. תכננתי להצמיד אליו את ה Arctic cooling freezer Xtreme, אך קבלתי המלצה שמכיוון שמדובר ב Quad אני חייב קרור הרבה יותר אגרסיבי ולכן כדאי להשתמש ב Thermalright Ultra 120 eXtreme + מאוורר עליו. ההמלצה מייקרת את המערכת בעוד 150 ש"ח, ולדעתי בלי סיבה. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  13. 1. החלטתי לקנות מאוורר ולשים אותו בצד של ה Antec 900 שיש לי עכשיו איזה מאוורר מומלץ ולא משנה עלות רעש עם לדים או בלי העיקר שיתן את הביצועים הכי טובים 2. אני רוצה גם להחליף את ה AC 7 PRO ל TRUE של THERMALRIGHT + מאוורר, השאלה היא איזה מאוורירים יתאימו ויתנו את הביצועים הכי טובים ושוב בלי קשר לרעש ועלות העיקר הביצועים? אם אפשר לתת גם קישורים מהאתר של פנדה למוצרים www.pandas.co.il כי משם אני הולך לקנות. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  14. Started by THE_LORD,

טוב אז כמו שראיתם בכותרת אני מחפש קירור למעבד תקציב עד 200 ש"ח core 2 quad Q9300 הזמנתי לוח אם ASUS P5B DELUXE (אמור להגיע עוד שבוע-שבועיים) עכשיו היה לי מיני מקרר שפירקתי ממנו את הפילטר TEC דגם tec1-12706 http://www.hebeiltd.com.cn/peltier.datasheet/TEC1-12706.pdf עכשיו השאלה היא האם כדאי למוצא קירור אויר טוב לפילטר שאני אשים אותו בין המעבד לקירור, או שפשוט לקנות קירור מוכן למעבד? ואם כן אשמח לקבל רעיונות איזה קירור? עוד דבר קטן שצריך לדעת שהעומק במארז מלוח האם עד לדלת הוא 15 ס"מ הבנתי גם שקירור אוויר לא מוציא תוצאות טובות עם פילטר

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  15. שלום. מדובר על שלושה מאווררים 120 מ"מ שמותקנים במארז. הייתי רוצה לדעת אם אפשר להוריד את המתח שמגיע אליהם, כדי להוריד את רמת הרעש שמגיעה ממהירות הסיבוב שלהם. תודה

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  16. Started by tagada0071,

איזה קירור יותר חזק למעבד ? הScythe Mugen 3 או CORSAIR H80/100 מסדרת קירורי המים ? פשוט במפרטים מומלצים שלכם כאן מילה לא הזכרתם על הקירורים של קורסאייר וזה ממש פלא כי טענתם בכתבות שזה הרבה יותר טוב וחזק מכל קירור אויר שקם עד היום ... אז מה לקנות בסוף קירור מים או אוויר ? ואיזה דגם מבין שני אלה שהזכרתי כאן ? אשמח לתשובה מפורטת כי ממש התבלבלתי כבר , :'(

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  17. Started by syNdrom,

קודם כל נעים מאוד אני חדש בפורום... אני מעוניין לבצע OC למעבד שלי..אבל אני חדש בתחום ..קראתי פה ושם מדריכים אבל ראיתי שכל מערכת זה הגדרות שונות בביוס.. המפרט שלי: Q6600 p35-ds3l g.skill 800Mhz cl5 asus 8000gt freezer cooling 7 עם מישהו יוכל להביא לי מדריך ולהגיד לי מה להגדיר בביוס לפי המערכת הנ"ל אני יודה לו מאוד..

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  18. Started by bogy65,

המפרט המלא שלי הוא: Q6600+ac7 ABIT IP35-E G.SKIILL 2GB 800MHZ 3870X2 NZXT 650WAT אני רוצה לעשות OC למעבד לעלות אותו לפחות ל3.2 משהו כזה מישהו יכול להסביר לי צעד צעד מה עושים לפי הביוס שלי? קראתי את כל המדריכים ואני פשוט לא מבין אני צריך הסבר פשוט יותר... תודה לכל העוזרים ...

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  19. משום מה אני לא יכול לשלוט על המאוורר של ה-NINJA PLUS הוא כל הזמן באותו המהירות. האם אני יכול לשנות לו את החיבור על הלוח אם מ-CPUFAN לחיבור אחר כדי שהוא יעבוד מהר יותר? במקרה ואין לנושא של הנינג'ה פתרון, אולי תמליצו לי על פתרון לקירור נוסף? אולי לחבר עוד מאוורר על הקירור של הנינגה או כל דבר אחר. (כרגע המעבד שלי נמצא ב-OC של 3000MHZ וכשאני מריץ TAT הוא מגיע ל-72 מעלות ואז אחרי זמן מסויים הוא עושה RESTART למחשב, בלי OC המעבד נמצא על 57 מעלות במאמץ)

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  20. יש לי 3 שאלות: 1.אני מתכנן לעשות אוברקלוק לזכרון,למעבד ולכרטיס מסך ואלה החלקים שאותם אני מתכנן לקנות: קירור לכרטיס מסך: Arctic-Cooling ATi Silencer 1 מאוורר למעבד: Delta 92MM Ball Bearing fan לוח קירור למעבד: Thermalright SP94 for Pentium 4 קירור לזיכרון של הכרטיס מסך: Zalman VGA RAM Heatsink ZM-RHS 1 60 הטמפ' במחשב שלי הן 45-55 למעבד בעבודה רגילה ו 55-60 במאמץ,35-40 ללוח אם בעבודה רגילה ו40-45 במאמץ,האם בעזרת החלקים שאני מתכנן לקנות אני אוכל גם לעשות אוברקלוק חזק (להעלות את המעבד ל3.0 ג'יגה-הרץ לפחות ולהגיע עם הכרטיס מסך לרמה של 9700 פרו) וגם לשמור על יציבות המערכת וטמפרטורות סבירות של החלקים,או שאני אצטרך לקנות אמצעי קירור נוספים? 2.האם קירור …

• 17 תגובות
    • 822 צפיות
  21. הספק הזה מגיע עם מאורר SF2 בתוכו ופנל שליטה קדמי השאלה שלי האם יש אפשרות לא לחבר את הפנל ושהמאורר ישלט ע"י טמפרטורה נסיתי לפרק את הפנל אבל כשהפעלתי את המחשב המאורר הסתובב ב-700RPM ולא יצא ממנו כמעט אויר אז חיברתי חזרה את הפנל. האם יש איזה משהו שצריך לעשות כדי שהוא ישלט ע"י טמפרטורה או שרק בהתחלה זה 700RPM וזה עולה בהמשך לפי הטמפרטורה?

• 11 תגובות
    • 822 צפיות
  22. Started by Tom3bar,

אהלן, כמו שציינתי יש לי את הR9800Pro, הגירסא שבא בלי ההיטסינק על הזיכרון.. כרגע (דיפולט) הכרטיס על Core : 378 Memory : 337.5 אני משתמש בדרייברים של אומגה. באיזה קצב לעלות את שניהם ? ובאיזה תוכנה לבדוק יציבות ? ומתי צריך ךהתחיל להעלות מתח? עוד משו אני צריך לדעת ? תודה רבה, תום.

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  23. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=4298 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_954&products_id=5212 מה אתם מציעים לי לקנות ???

• 19 תגובות
    • 822 צפיות
  24. Started by o.o,

יש לי כרטיס MSI GF FX 5200 שמגיע עם מאורר ולא צלעות... הקלוק עומד על: 2D: 250MHz 3D: 250MHz Memory: 400MHz אני צריך המלצות לאיזו מהירות כדי לי להמהיר את הכרטיס. תודה לכל העוזרים...

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  25. Started by Nemesis,

היי, האם יש מאוורר 120ממ שאפשר להרכיב על הגוף הזה, כך שהוא מבוקר טמפרטורה ויכול להפסיק לפעול לחלוטין במצב שהמעבד לא חם מדי? או מצד שני האם יש ללוח DFI Ultra-D אופציה שמאפשרת בקרה על מאוורר כך שניתן לכוון אותה לכבות את המאוורר לחלוטין?

• 6 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים