אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני רוצה לדעת מה עדיף לי...להוסיף עוד סטיק של 512 mb לזיכרון הפנימי(יש לי עכשיו ג'יגה)....או לקנות קירור יותר טוב לכ"מ(x1900 gt),בשביל oc עתידי...(עד 350 ש"ח). תודה.
-
- 12 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי לוח p55a ud3 מעבד i5 750 כרגע הכל על אוטומאט והטורבו עובד .. הזכרונות הם value של קינגסטון 1333 MHZ וגם לא נגעתי בשום דבר שם .. אם אני רוצה להמהיר את המעבד ולבטל את הטורבו ,יש צורך לעשות משהו עם הזכרונות ?
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
תודה. **טעות שלי..אם אפשר רק להעביר לאוברקלוקינג..
-
- 12 תגובות
- 897 צפיות
-
-
המארז הוא CM690. מקדימה יש את המאורר שבא עם המארז, מאחורה יש 120MM של AC, למעלה 80MM של AC, ובצד יש 120MM שבא עם המארז. אני מתכונן להמהיר את המעבד + כרטיס מסך (ראו מפרט). חשוב לי מאוד מאוד שקט, לכן אקנה גם פאן באס : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811992004 או http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811999174&Tpk=ZALMAN%20MFC2 אני מחפש מאוררים שקטים שמכניסים הרבה אוויר, אני רגיש לרעש, אז בעזרת הפאן באס בלילה הוריד את מהירות המאווררים. חשוב לי שקט, והרבה אוויר. מה המלצותיכם? אפשרות לקנות בארה''ב או להזמין משם אם יהיה הבדל מחירים משתלם.
-
- 13 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני לא יודע איך נועלים PCI/AGP בביוס Phoenix-Award BIOS v6.00PG חיפשתי בכל הביוס ואני נואש בבקשה עזרה
-
- 15 תגובות
- 897 צפיות
-
-
1. החלטתי לקנות מאוורר ולשים אותו בצד של ה Antec 900 שיש לי עכשיו איזה מאוורר מומלץ ולא משנה עלות רעש עם לדים או בלי העיקר שיתן את הביצועים הכי טובים 2. אני רוצה גם להחליף את ה AC 7 PRO ל TRUE של THERMALRIGHT + מאוורר, השאלה היא איזה מאוורירים יתאימו ויתנו את הביצועים הכי טובים ושוב בלי קשר לרעש ועלות העיקר הביצועים? אם אפשר לתת גם קישורים מהאתר של פנדה למוצרים www.pandas.co.il כי משם אני הולך לקנות. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
ראשית אסביר מה יש לי ואחר כך מה עשיתי איתם. יש לי כיסא מחשב ישן בגודל מספק וסאב לא גדול של YAMAHA, מעניין מה יצא אם אני אחבר אותם יחד. יצא משהו די מכוער אבל נשמע טוב ומרגישים את זה. חיברתי אותו למחשב ובמשחק כמו UNREAL אני מרגיש כל פיצוץ וכל פגיעה פיזית על הגוף. הדבר הכי טוב שיכול להיות FORCE FEEDBACK על הגוף. לא יודע אם מחשהו עשה את זה בעבר אבל זה נהדר ומומלץ - לא קשה רק צריך דרמל וכח לעבוד. תמונות בקרוב. ~~~~~~SNAKE~~~~~~~
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי במחשב 768 RAM 512 של קרוסאייר שקניתי ועוד 256 של לא יודע מי רציתי לדעת אם אפשר לעשות איכשהו לזכרונות אוברקלוק? יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 4 MX440 (לצערי) ומלא משחקים לא פועלים עליו....בגלל שהוא MX אם אני אעשה עליו אוברקלוק משחקים כאלה כן יפעלו? יש בכלל טעם לעשות לו אוברקלוק? ועכשיו לשאלה קצת יותר ניובית מקודמותיה... איך אני עושה בכלל אוברקלוק? אני יודע להתקין תוכנה של טמפרטורה ולבקר טמפרטורות אבל אני לא ממש יודע מה הטמפרטורות המקסימליות שמותר לי להגיע אליהן לא שאמורה להיות בעיה כי המחשב שלי יחסית קר מבפנים מישהו יכול להביא לי לינק לתוכנה של טמפרטורות?
-
- 10 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי את המעבד E5200 INTEL עם גוף הקירור שבא איתו. שמתי לב שהמאוורר שלו רץ רק על 2000RPM לפי SPEEDFAN. השאלה היא אם המהירות נורמלית או נמוכה מדי? אם נמוכה מדי וצריכה להיות יותר, איך מסדרים? אולי יש הגדרה בביוס?
-
- 10 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש משהו כזה בפחות מ-?80 ש"ח? ואני חוזר שוב: *לא* יהיה אוברקלוקינג. תודה!
-
- 14 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אפילו שזה קשור לת'רד של biodome, אני חושב שמגיע לו ת'רד משל עצמו: H2O Shuttle
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
עשיתי אובר קלוק למעבד מ - 2.71 ל - 2.92 יש משהו שאני צריך לדעת? הטמפרטורות לא עלו.. יציבות וכל זה איך בודקים? תודה
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אחי תן לי מיקום קצת יותר מדויק של החנות המשומשת ברחובות וקצת פרטים אם אפשר תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
היי, ברצוני לעלות את תדר המעבד מ3.0 ל3.6 (400X9=3.6) ולא יותר על מנת למנוע קיצור אורך חיים/בעיות שונות במעבד. פרטי המערכת כרגע: מעבד: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) זכרון: G Skill F2-8000CL5-2GBPI (X2) סה"כ 4GB לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כ.מ: PCI Express 2.0 x16 ATI Radeon HD 4870 קירור טוב של ocz vendetta (לא זכור לי הדגם, אך אם זה חשוב אוכל לברר) מארז: COOLER MASTER CM 690, כולל 2 המאווררים למעלה של ה120mm) ספק כח: SEASONIC 550 טמפרטורות (במצב לא עמוס) לפי REAL TEMP: 31-32 distance to TJ-MAX: 69-68 לפי הEVEREST: Field Value Sensor Properties Sensor Type ITE IT8718F + DES (ISA 290h) GPU Sensor Type Diode, Volterra VT1165 (ATI-Diode, 70h…
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי קירור למעבד Zalman CNPS7000B-AlCu 92MM Fan והיתי רוצה לדעת האם אני יכול להגביר את מהירות סיבוב המאוורר :s05:
-
- 14 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני רוצה להוציא את המאוורר מהכרטיס שלי וגם את צלעות הקירור לזכרונות ולשים קירור חדש. רציתי לדעת איך אפשר להסיר את המאורר ואת צלעות הקירור כי הם מודבקים חזק לכרטיס. אמרו לי לשים את הכרטיס במקרר אבל זה נשמע לי מסוכן מידי, למישהו יש שיטה יותר טובה כדי להסיר את הקירור? ועוד דבר, יש גם כאלה קליפסים מפלסטיק שמחזיקים את המאורר לכרטיס מסך, איך אני יכול להוריד אותם? נ.ב קראתי את המדריך באתר אבל החלק הזה לא היה ממש מפורט. תודה.
-
- 11 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות קירור אוויר לשני מחשבים, האחד כמו שכתוב במפרט שלי והשני AMD Athlon 3000+ 64bit. אני כעיקרון קונה בגלל שהמעבד מתחמם די הרבה בשני המחשבים, וגם ככה צריך לחדש משחה טרמית ואני רוצה שקט... האם ה Arctic Cooling freezer 7 pro מספיק שקט? אני לא מחפש שקט מופתי שאני לא אשמע אבל משהו סביר ויותר שקט מקירורי הסטוק של אינטל וAMD. תודה לעוזרים ועוד משהו, אני גם כנראה אקנה משחה טרמית אם אני אקנה קירור ואם לא... אז המשחה הטרמית של Zalman שמורחים כמו לק, טובה?
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1.8 אף פעם לא ניתקלתי איתו בבעיות כלשהן ואני לא עושה אוברקלוק. העניין הוא שמאד התפלאתי לקרוא שהטמפרטורה המומלצת למעבד הזה במאמץ היא 45 מעלות, כאשר שלי במנוחה עומד פחות או יותר על טמפרטורה זו. במאמץ הוא מתקרב לשישים(לא בדקתי משחקים כמו דום, אבל NBA על דיטייל מקסימלי הוביל ל58 מעלות). כל זה כאמור בלי OC ועם קירור סטוק רגיל. מה פשר הדבר?
-
- 12 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אם אני עושה OC ל- X800GT 256MB לאיזה רמה הוא מגיע? האם שווה לעשות לו? ואם זה לא יפגע בו בצורה כלשהי? ומישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה?
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
ברשותי לוח GIGABYTE GA-7ZXE ו- AMD ATHLON XP 1600+. יש לי את ההיט סינק ספייר החדש. יש לו קליפס מגעיל, ואחרי מאמצים רבים לא הצלחתי להוציא את ההיט סינק מהמקום וכמעט פגעתי בלוח. איך לעזאזל אני מוציא את ההיט סינק? מה הם רוצים, שאני אתלוש אותו מהמקום? יובל קיו.
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לתת לי מדריך עם הסברים על התוכנה הזו, מה היא עושה איך משתמשים בה, כל העניין הזה של הנקודות שלא מובן לי בכלל וכו' או שאולי אתם ממליצים לי על תוכנה אחרת דומה, שיותר נוחה למרות שאני מעדיף ללמוד יותר על התוכנה הזאת... בתודה בנצי עריכה ---------- אפשר גם פשוט להסביר לי במילים.. יותר נוח ונחמד
-
- 13 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום שוב לכולם ;D כמו שהבנתי אין שום סיכוי לפתוח את המעבד )-: אבל רציתי לברר האם יש סיכוי כל שהוא להעלות את ה FSB ועל ידי כך להעלול מהירות המעבד???? לפני כמה זמן ניכנסתי לקטע של ההמהרה ומהאז עשיתי OCלכרטיס מסך של ASUS GeForce 4 MX 440 V8170 DDR קניתי את הבלו אורב וקירור לזכרונות. ביצועי הכרטיס הישתפרו באופן די משמעותי אך עדיין אני רוצה לסחוט יותר מהמחשב שלי P3 800 Mhz 256 SDRAM עשיתי מודינג למארז עכשיו יש בו 7 מאוורים
-
- 10 תגובות
- 896 צפיות
-
-
?saw all the messages about opening the tubes on the Geforce 6200, can I do the same on Geforce 6200 Turbo cache how is the card for overclocking? how do i do it? my card has passive cooling, so would i need any extra cooling?\ Thanks to all who reply
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
1. יש לי סתם גוף קירור בדיוק בגודל של הכונן הקשיח. האם יעזור אם אני אחבר אותו מתחת הכונן הקשיח שלי? כדאי לחבר עם אזיקונים ולשים משחה טרמית? 2. מה זה המארזים החדשים האלו שיש להם בצד (בדלת) מאורר בגודל 25 ס"מ!!! משהו טוב.... מסתובבים לאט(בסביבות 600RPM) וכמעט לא עושים רעש והם נותנים בסביסות 60CFM!!! שווה?
-
- 10 תגובות
- 896 צפיות
-
-
קניתי קתודה PerfectLight של TT. אני חייב לציין שהתכנון שלה מצויין, מבחינת מפסקים, תפיסה ועוד. לאחר כ-2 דקות שהיא פועלת, היא מתחילה להבהב לי כאילו היא נמצאת על המצב של בקרת קול, למרות שהיא בפירוש לא במצב זה. זה קורה בכל כיבוי והפעלה של המחשב לאחר 2 דקות. יש לי ספק ג'נרי של 300 וואט (מתוצרת CODEGEN אם זה אומר משהו), אבל אני כמעט בטוח שזה לא בעיה בספק, כי לחבר שלי יש אותו ספק ופחות מאוורר אחד ממה שיש לי, וגם לו יש את המנורה שפועלת מצויין. וגם כיביתי (באמצעות הפאן-באס שיש לי) את כל המאווררים, ואף בפעם נוספת ניתקתי פיזית כמה, והבעיה חזרה על עצמה.. מה אתם חושבים יכולה להיות הבעיה? קתודה מקולקלת? ספק? אין לי מושג מה לעשות, ואני מבואס...
-
- 11 תגובות
- 896 צפיות
-