אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם (בייחוד למי שיעזור לי :) המעבד שאני מדבר עליו הוא פנטיום פרסקוט 2.8 עם ליבה "כפולה" וירטואלית (ע"פ מיטב הבנתי) כאשר המארז סגור המעבד עומד במצב עבודה רגיל על 55 מעלות +- ובעומס יכול להגיע ל60 וקצת. יש עליו קירור מקורי של אינטל, הדגם שנראה כמו ספירלה כזה עם הליבה ממשהו כמו נחושת באמצע (זאת אומרת הליבה של הקירור זה כמו עמוד עגול מנחושת שעטוף בצלעות קירור מאלומיניום הפונות לצדדים כמו מערבולת) עכשיו רוב הזמן ה-RPM של המעבד עומד על 2200+- ורק בעומס הוא עולה הלוח אם הוא של ASUS p4S800 ולא מצאתי בביוס אפשרות של מהירות אוטומטית למאוורר (השאיפה שיעבוד במקס' מהירות שלא יתחמם עוד) יכול להיות שיש משהו שצריך לעשות כדי לפתוח עוד אפשרויות בביוס (כמו של-ג'יגבייט עושים ct…
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
חבר'ה,יש לי את ה Q6600 G0,ואני לגמריי צעיר מת בנושא אוברקלוקינג,האם למישהו יש מדריך טוב למתחילים איך אני ממהיר אותו לפחות ל 3 ghz על לוח אם P5K של אסוס??? תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
איך נראה ההיט סינק שמגיע עם מעבד AMD ושל איזה חברה הוא ועוד פרטים.... האם זה ההיטסנק שמגיע איתו? האם זה מקורי? (לינק)
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
עכשיו השאלה אם הוא יוציא אוויר או יכניס אוויר ... (אני רציני מצפה לתשובה ) תודה ושבת שלום [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
ראשית אני רוצה ללכת על מארז הבא: http://skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=6&Cat2ID=0&pid=41109 1. האם יש בו מאווררים בכלל? באתר הרשמי מצויין שהכל (OPTIONAL) זאת אומרת ניתן להוסיף אבל לא כלול. בנוסף אני צריך המלצה למאווררים מתאימים למארז הזה ולאחד לקירור מעבד (קירור מעבד איכותי אבל לא יותר מדי יקר (200 שקל~)). 2. האם המארז בכלל טוב והחברה בכלל ידועה?
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
איך אני יודע באיזה גודל מאורר צריך להיות??? 80, 90 או 120 מ"מ??
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אם אני פותח צינורות עיבוד לכרטיס מסך הזה ועושה לו OC...... SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL אני צריך לקנות לו קירור נוסף? או שמספיק להחליף את המשחה הטרמית?
-
- 12 תגובות
- 878 צפיות
-
-
האם הקירור הזה יותר טוב מהנינג'ה ומה ביגטייפון? המחיר שלו ירד השבוע הוא היה עולה 340 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6138
-
- 15 תגובות
- 878 צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי בעיה במחשב והוא שבמשחקים הוא נתקע לי. כלומר במשחקים כבדים כמו היטמן הירוס 5 וכו' המשחק נתקע הסאונד גם נתקע (שומעים את הצליל האחרון שהיה במשחק חוזר על עצמו) והמקלדת והעכבר לא עובדים הפתרון הוא לעשות ריסט. עשיתי בדיקות ניקיתי את המחשב בדקתי וירוסים ותוכנות spy וכל זה לא עזר והגעתי למסקנה שהמחשב מתחמם ועקב כך הוא נתקע, יותר נכון הכרטיס מסך מתחמם (הוא מגיע לאיזה 70 מעלות - אני יודע שזה לא נורמלי). לקחתי מאוורר ביתי ובעזרתו קיררתי את הכרטיס מסך ועכשיו זה לא נתקע לי, חשוב לציין שהמאוורר על הכרטיס עצמו הוא עובד. עכשיו השאלה שלי היא האם איכשהו אפשר להוסיף איזה קירור נוסף לכרטיס מסך? אם כן איפה מחברים אותו או מה מה אתם ממליצים לי לעשות? למה אני לא יכול להמשיך ולע…
-
- 11 תגובות
- 878 צפיות
-
-
האם 28 מעלות ללוח אם זה טוב? הלוח הוא A7V266 E של ASUS ?? ???
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי את ה HS המקורי של P4 המאוורר שנמצא עליו כרגע גם קטן וגם נראה די מעפן איך אני מחבר עליו SF2 ? מדריך או הסבר ממכם יעזור, תודה.
-
- 14 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי מעבד AthlonXP 2100 , והוא נמצא בזמן מנוחה על 58 מעלות , שזה די הרבה . יש לי מארז DRAGON DL-01BLD Full Tower BLUE עם שתי מאווררים מאחורה. עד המעבד יש לי מאוורר רגיל שבא עם המעבד. במארז יש לי עוד מקומות לעוד 3 מאווררים , כך ששתי המאווררים שנמצאים אחורה אני יכול לשים במקום אחר. חשבתי להעביר מאוורר אחד שנמצא מאחורה לשים אותו קדימה ככה שהוא נמצא מול הכרטיס מסך. עכשיו שאלות : האם כדאי להחליף למעבד מאוורר , האם זה ישפיע על הטמפ' ? האם כדאי לשים מאוורר טוב למעבד או להוסיף עוד אחד למארז ? האם כדאי להעביר את המורר של המארז קדימה קח שיהיה מול הכרטיס מסך ? כמה מעלות המעבד אמור להיות ? כמה מעלות זה טוב ? איזה מאוורר מומלץ לשים על המעבד ? איזה מאוורר מומלץ לשים במארז ? איך אני יו…
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
לפני זמן מה התחלתי לקבל הודעות של ATI שהכרטיס מסך שלי מתחמם יותר מידי. לכן ביצעתי היום ניקוי אבק יסודי (היה המון אבק). לאחר הניקוי הטמפ' ירדו משמעותית: כרטיס מסך ירד ל 47 מעלות, לוח אם 33, מעבדים 30 ו 35, דיסק קשיח 29-30 (כל הבדיקות במנוחה) וכעת אני בודק את הטמפ', ולהפתעתי הן: כרטיס מסך 80 מעלות, לוח אם 39, מעבדים 35 ו 39, דיסק קשיח 41. מה הולך פה?
-
- 12 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
שלום אני מורח כרגע mx-1 על E6300 קונרו עכשיו, המשחה הזאת מאוד מאוד קשה, ניסיתי למרוח עם ניילון על האצבע אבל זה נראה כאילו המשחה נדבקה לניילון והליבה פשוט הפכה לגוון אפור-שחור עם מין משהו כזה עליה אבל לא ממש משחה נוזלית כזאת, כי המשחה הזאת סופר קשה מישהו יכול לומר לי אם זה שיש כמו כיסוי פיצי כזה של אבק אפור כזה, זה מספיק? או שאני צריך איך שהוא לגרום למשחה להשתטח כמו בarctic silver? מקודם הרכבתי לכרטיס מסך גוף קירור אבל שם המשחה של זלמן היתה קלה למריחה וממש היתה משחה על הליבה
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
אני יכול לקנות את זה + מאור שקוף 20~52 CFM ב200 ש"ח... שווה? נ.ב.: ניועד לAMD העתידי שלי
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום...אחרי המון בדיקות עם המון תוכנות זה מה שגיליתי..ותגידו מה דעתכם בעיניין יש לי מעבד E8500 עם אובק קלוק 3.8 וקירור נינג'ה פלוס בתוכנות כמו אברסט , ספיד פאן, וCORETEMP הם מציגות לי תמיד 10 מעלות יותר בליבות של המעבד מאשר התוכנה REALTEMP נגיד שלושת התוכנות מציגות לי בליבות 47 מעלות במנוחה אז הREALTEMP מציגה לי 37 השאלה שלי היא כזאת...האם שלושת התוכנות שמציגות לי 10 מעלות יותר הם האמינות או שדווקא המזייפות? תודה ..
-
- 14 תגובות
- 878 צפיות
-
-
הצלחתי להביא את המעבד מ - 3000MHz ל - 3907MHz מעבר לכך הלוח לא מצליח לזהות את הכונן הקשיח שהוא SATA יש למישהו תשובה לענין או איזו שהיא דרך בהגדרות שהלוח כן יזהה את הכונן. לגבי סוג הלוח או מעבד ניתן לראות בכרטיס מפרט מחשב. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה מתאים לכאן או לאוברלוקינג וקירור... מקסימום תעבירו... קיבלתי ליום הולדת HARDCANO 12 ואני רוצה לחבר חיישן חום אחד לכרטיס מסך ! עכשיו השאלה איפה לדחוף אותו ?!?! את החיישן שחיהרתי למעבד סמתי מתחתיו, ( עלייד החיישן המקורי של הלוח... ) אבל איפה אני יכול לשים את של הכרטיס מסך שייתן קריאה מדוייקת או לפחות קרובה מאוד לחיישן המקורי שכבר יש בכרטיס מסך ?
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8800 GTS גירסת ה 320 MB, קניתי בלוק מים אבל לא מאלה שמכסים את כל הכרטיס. כאשר פירקתי את הקירור המקורי גיליתי עוד מלא רכיבים שדורשים קירור. מה האופציות לקרר אותם? האם הסינקים הקטנים לזכרונות מספיקים? איך לקרר את ה I\O CHIP ? אם אפשר קישורים. האם המוצר הבא הכרחי? http://www.dtekcustoms.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=207 תודה.
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני רוצה להוציא את המאוורר מהכרטיס שלי וגם את צלעות הקירור לזכרונות ולשים קירור חדש. רציתי לדעת איך אפשר להסיר את המאורר ואת צלעות הקירור כי הם מודבקים חזק לכרטיס. אמרו לי לשים את הכרטיס במקרר אבל זה נשמע לי מסוכן מידי, למישהו יש שיטה יותר טובה כדי להסיר את הקירור? ועוד דבר, יש גם כאלה קליפסים מפלסטיק שמחזיקים את המאורר לכרטיס מסך, איך אני יכול להוריד אותם? נ.ב קראתי את המדריך באתר אבל החלק הזה לא היה ממש מפורט. תודה.
-
- 11 תגובות
- 878 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: Intel Core 2 Duo E6600 Gigabyte 965P-DS3 2x 1GB DDR2 Kingstone GeForce 8800GTS Vista 32bit ניסיתי לעשות קצת OC בעצמי, בלי יותר מדי רקע. אני לא מחפש משהו יותר מדי מטורף, 3.0GHZ יספיק בהחלט. ראשית, משהו מוזר: כשנכנסתי ל-BIOS לצורך OC בפעם הראשונה גיליתי שמהירות ה-BUS היא 200, 200*9 = 1.8, ולא 2.4 כפי שקניתי (וכמו שכתוב ב-CPU-Z). מה פשר העניין? יכול להיות שרימו אותי בקנייה? בכל אופן, הגעתי עד 333, בלי להתעסק עם הגדרות מתח (ללוח יש אפשרות לווסת אוטומאטי, השארתי את זה ככה). ה-TAT הראה טמפ' מתקבלות על הדעת, בין 30 גבוה ל40 נמוך. כשניסיתי לעשות בנצ' ב3dmark 06, קודם כל ה-FPS היה מאוד מאוד נמוך (מעולם לא בדקתי קודם, אבל 5 FPS בקטעים עמוסים ו-20 FPS מקס' נר…
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
כל היום אני יושב על המעגל הזה , כבר כולי בעצבים. באתי לוותר אבל בשניה האחרונה שמתי לב לשתי טעויות מפגרות שלי אבל זה עובד סוף סוף . זה עדיין על מטריצה כי הרגע סיימתי ואני פשוט שמח שזה עובד ורציתי להראות לכם: עוד שניה אני יעלה סרטון. אם אני ימצא לאן. :
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי כרטיס MSI GF FX 5200 שמגיע עם מאורר ולא צלעות... הקלוק עומד על: 2D: 250MHz 3D: 250MHz Memory: 400MHz אני צריך המלצות לאיזו מהירות כדי לי להמהיר את הכרטיס. תודה לכל העוזרים...
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-