עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by SharP,

כל פעם שאני OC את הכרטיס מסך שלי הכל עובד וההבדלים בסדר גם כשאני עושה RESTART הכל בסדר אבל כשאני מכבה את המחשב ואחרי איזה שעה מפעיל אותו מחדש ה CLOCK של הכרטיס חוזר לרמתו המקורית.... למישהוא יש רעיונות איך ולמה זה קורה? יש לי חלונות XP עם זה משנה..

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. איך אני יכול לבדוק עם everest איזה ספק יש לי?? תודה מראש..........................

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. ב TMS ביקשתי שיעשו לי OC למעבד Q6600 וקניתי לו קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro האם הוא יקרר מספיק??

4. Started by nadaw,

חייב מתאם מ60ממ למשו יותר מ80... !! ל92.. אולי אפילו ל120.... צודההה

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by leon02,

I think that because my CPU hits 60 degrees, it slows down Leon says: I've heared it does Leon says: and that's why I get FPS drops Leon says: like... major Leon says: with 1024ddram 3.0ghz and 5900ultra 256mb I get drops to 60 at CS 1.6

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  6. Started by moshel7,

איך אני מבצע OC למעבד באמצעות התוכנה המיפרט שלי הוא: AMD ATHLON X24800+ GIGABYTE MA770-UD3 REV 1.0 KINGSTON 2X1 GB 667MHZ SAPPHIRE HD-4850 512MB TT TR-2 450W PSU AC FREEZER PRO 64 NZXT ALPHA BLACK

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  7. יש לי מאוורר שומתקן על הדופן של המארז שלי.. רציתי לדעת אם עדיף שהוא יכניס אויר פנימה (יש לפניו מין פילטר כזה כדי למנוע שלכלוך יכנס) או שעדיף שהוא יוציא אויר מהמארז... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  8. Started by LielZ,

צריך המלצה לקירור למעבד E8400 עד 300שח . מksp

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  9. Started by udist,

החלטתי להשתיק מעט את המארז שלי אז רכשתי 4 מאווררי 80 מ"מ של AC להחליף את ה4 הג'נריים הקיימים אצלי במארז. כשהגיעו המאווררים כבר ראיתי בעיה, החיבור שלהם הוא חיבור 3 פינים ישירות ללוח האם מה שיוצר את הבעיה הבאה, אין לי מספיק חיבורים בלוח האם כדי לחבר את כולם. הלוח p4s8000d של אסוס, בעל 3 חיבורים על לוח האם, cpu, chassis, powes supply ככה שיש לי רק חיבור לשני מאווררים (המאוורר של הספק לא דורש חיבור לחשמל). האם יש דרך שאני יכול לחבר בכל זאת את יתר המאווררים או שאני אתצרך להחליפם? תודה!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. למשל אם אני רוצה לחבר לצלעות של המעבד מאווררים בצדדים, איפה אני יכול לחבר את החוטים? ואם יש משהו שמחבר את כולם ביחד זה יהיה נחמד..

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  11. Started by maxi,

שלום לכולם! אני מתכנן להוסיף 3 מאוררים למארז שלי MIDITOWER איכותי וגדול יחסית ונכון לעכשיו יש לי מאורר 80מ"מ מקדימה שמכניס אוויר ועוד אחד מאחורה בגב המארז בגודל גם של 80מ"מ שמוציא אוויר והשאלה שלי אם אני רוצה להוסיף עוד 3 מאוררים 2 בצד המארז אחד מעל המעבד ואחד מעל הכרטיסים שניהם יכניסו אוויר ואחד למעלה שיוציא אוויר וכאן אנשים יקרים אתם נכנסים לתמונה :-* איזה גודל לדעתכם צריכים להיות המאווררים 80 92 120 ....איזה גודל לזה שלמעלה ולאלו שבצד.. אה..... ודרך אגב זה משנה מאיזה חברה הם.....תודה MAXI :asthanos:

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  12. Started by maphisto,

זוכרים המהרה ושיפוץ ל MSI G3TI200 אז סוף סוף כבלתי בחזרה את הכבל של המצלמה שלי ויש תמונות!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אוקי אז דבר ראשון תודה רבה למי שעזר לי והביא לידיעתי שהכרטיס שלי הוא 64BIT ולא 128BIT כמו שצריך להיות..הלכתי לחנות והם החליפו לי ל LeadTek PX6600 256MB ואני מאוד מרוצה ממנו..אז תודה רבה רבה לכם אתם הבסט! דבר שני יש לי שאלה קטנטנה אבל קודם הפרטים: GPU Clock 301 MHz Memory Clock 501 MHz 3DMark05Pro Score: 2020 OverClock Step #1: GPU Clock 405 MHz Memory Clock 551 MHz 3DMark05Pro Score: 2637 כשאני מנסה לעלות את הזיכרון ל 580 הכל בסדר אבל אז כשאני מפעיל את 3DM אני מתחיל לראות ורוד וקווים שחורים כאלה..וכל מיני דבריפ מוזרים כאלה.. מזה אומר?למה זה?מישהו מוכן להסביר לי למה זה ואיך אני פותר את זה?

• 8 תגובות
    • 610 צפיות
  14. שלום לכולם... ניסיתי להזמנן קתודה קרה באתר www.pcmods.com כמובן שלאחר שמשלימים את ההזמנה מחיר המשלוח לארץ העולם השלישי - ישראל, לא ידוע. לאחר בירורים והחלפות אימיילים הם הגיעו למסקנה שהדרך היחידה לשלוח דברים לישראל היא בעזרת UPS World Express ושעלותו היא 48$!!! הרבה הרבה יותר מהמוצר עצמו! בקיצור.. בכלל לא משתלם. חבל - הקיט שלהם דווקא קיבל ציונים מצויינים וגם נראה הכי מקצועי מכל מה שבדקתי בהרבה מאד אתרים אחרים. בקיצור יש לי 2 אופציות... לשלוח את זה לחבר בארה"ב ושהוא כבר ישלח לי את המוצר משם בדרך הרבה יותר זולה, או לקנות בארץ. למישהו יש המלצות לקיט כזה בארץ? קשה לי להאמין שמישהו מביא את הקיט ברמה של pcmods אבל בכל זאת... אולי. עוד אפשרות היא לעשות הזמנה גדולה של כמה …

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  15. Started by kobibo,

O.K החלפתי את הדרייבר לאומגה והתחלתי ב O.C . הגעתי ל 540 ליבה ו 620 זיכרונות על טמפ' של 36-37 מנוחה, 50-51 מאמץ ( טמפרטורות לא רעות כלל עוד לקירור סטוק ). בצעתי בדיקה ב 3DMARK05 והגעתי ל 6420 . זהו נתקעתי ב O.C .כל עלייה של הליבה ואו הזיכרונות גורמות למסך להכנס ל STANDBY,נסיתי להוריד ליבה ולנסות לעלות זיכרונות אך זה פשוט לא עוזר,מה שמטריד אותי זה שהטמפ' ממש ממש בסדר אבל בכל זאת אני לא מצליח להמשיך. רציתי לדעת האם לערכתכם במידה והחליף קירור אחר ( סיילנסר ) יש סיכוי להמשיך ב O.C ? או שפשוט הכרטיס שלי הגיע לגבול שלו מבחינת O.C ולא יעזור לי להחליף את הקירור ( בכל זאת הטמפ' שלי בסטוק טובה ולא נראה לי שזה מה שעוצר אותי ). יש מצב שנפלתי על כרטיס פחות איכותי ?

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  16. שלום לכולם. קיבלתי אתמול את המחשב עם המעבד E6300 שעובד במהירות 2800 מה"ז, המעבד בא עם קירור סטוק וגוף הקירור הוא די נמוך ואני לא מאמין שהוא יכול להחזיק את המעבד קר ב OC. בנוסף יש לי שוכב בארון קירור סטוק אבל רואים שהוא גבוה יותר, והליבה שלו שנוגעת במעבד היא מנחושת לעומת הליבה של הקירור הנוכחי שהיא כנראה מאלומיניום. אם אני אחליף בין שני גופי הקירור האלה האם אני אוכל להגיע לתוצאות טובות יותר ב OC או שההבדל ביניהם הוא לא משמעותי? בסה"כ יש הבדל מסוים כי הנחושת קולטת חום טוב יותר וגוף הקירור גדול יותר אז על הנייר יש לפחות יתרון לקירור הזה. מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by jbkkd,

שלום לכולם לאחרונה התחלתי להרגיש שהכרטיס שלי מדרדר(בעקבות משחקים חדשים שיצאו ולא פועלים אצלי Tongue) אז לקנות חדש לא בא בחשבון כי אין כסף לזה כרגע, אבל אני רוצה לעשות אוברקלקוק לכרטיס. אה, זה Geforce 4 MX 440. מצאתי אחד, פה: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1348&catcode=176 אבל אני לא יודע כמה זה טוב. אני מחפש באזור הצפון בלבד... תודה!

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  18. טוב אז ככה , עשיתי אובר בערך ביום הראשון שהגיעה המחשב והיה טוב מאד (עוד בלוח הישן שלי MSI KT333 ARU ) היה קצת מאכזב 146*11.5 ואז פתחתי אותו והיה 12*145 וזה בסדר אבל אז נשרף הלוח ולקח איתו את המעבד !! (הלוח גמר את המעבד). הקיצור החלפתי ולא הייתי מרוצה מה MSI אז לקחתי ASUS A7V333 PA בין היחידים בארץ והיה מעולה 152*11.5 זה יפה מאד. אבל אחרי עדכון ביוס ל 1007 אז הייתי מקבל תקיעות כמו של הגיגהבייט עם G4 וזה היה מעצבן (לקח אותי אחורה עד 140*11.5 עלוב). אתמול עדכנתי ל 1008 בטא וזה ממש טוב (155*12), ממש מרוצה , האמת שגם עדכנתי את הדריברים של הG4 שלי ל29.42 החדשים. למה ספרתי לכם סיפור כזה ארוך ומשעמם ? עדכון ביוס לא תמיד עוזר , הרבה יודעים את זה אבל לא כולם. נראה אם יהיה לי כוח א…

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  19. רציתי שתיעצו לי איזה קירור יותר עדיף לזיכרון שלי.... ש שתי אפשרויות: 1 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_1148&products_id=6532 זה אם אני לא טועה עשוי מאלומויניום... 2http://www.pccool.co.il/upload/crc-u01-co(1).jpg קחו בחשבון שמהמוצר הזה צריך להמין פעמיים כי יש לי שתי זיכרונות... עכשיו תיעצו לי בבקשה מה יותר עדיף ויותר מקרר... ועוד דבר אם אני לא טועה גוף קירור מנחושת יותר מקרר מאלומיניום או שאני טועה? למה אני אומר את זה כי זה של פי סי קול עשוי מנחושת. וזה של פנדה אם אני לא טועה מאלומיניום אז גם זה עוד דרך למחשבה..

20. Started by miky,

guys i looking for a new case i want that it be cheep not ugly and not over 300 shekels

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  21. יש ברשותי מארז TT V7000A. ויש לי מאוורר למעלה של קולר מסטר עם לד אדום. כאשר הוא על 1000 RPM שזה מצב רגיל-הוא מוציא קצת אוויר מלמעלה. אבל כאשר אני מכוון על 1600 1700 RPM ואני נוגע בחלק של המאוורר למעלה-לא די בזה שהוא לא מוצא אוויר המארז גם מתחמם בגללו!!! ככל שהוא מסתובב מהר יותר יש אור אדום חזק יותר. מה ההיגיון פה? המאווררים רק יפים בצבע? לא עושים כלום מעבר לזה? רק עכשיו שמתי לב לזה... יש לציין שהמאוורר הוא 80 מ"מ. האם יש מאווררי 80 מ"מ שבאמת עושים עבודה כמו שצריך ולא במארז רק ליופי? כי גם כשהמארז פתוח ואני ס"מ עם היד מתחת למאוורר אני בכלל לא מרגיש שהוא שואב אוויר לעומת מאוורר אחר של TT שקיבלתי שהוא פשוט שואב ושקט אך ללא לד. והאם יש סיכוי כלשהו "לשדרג" את החלק למעלה של ה80…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. סוף סוף.. קילבתי אותו!!!!!!!!!! AMD athlon64 300 Xp-120 עם מאוורר Thunderblade 120MM והמעבד במנוחה על 43 מעלות +-!! יש לי מאוורר 120 מ"מ שמוציא אוויר אחד מקדימה 80 שמכניס. מארז chenbro הט"מ של הלוח היא 29.

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  23. Started by ScreameR,

אני מת לעשות את זה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי, בצאת יום כיפור הדלקתי את המחשב(אני לא מכבה אותו אף פעם חוץ מביום כיפור) ופתאום הוא התחיל לעשות רעש נוראי כיביתי הדלקתי לא עבר ניתקתי מאוורר אחד עבר הרעש לצערי הוא נמצא בפרונט ויש לי מארז ג'נרי אז לא הצלחתי לגשת אליו והשארתי את זה מאז ככה סתם לא היה לי כוח להתעסק עם זה בכל מקרה היום הצלחתי לפתוח את הפרונט הוצאתי משם חצי קילו אבק הוצאתי את המאוורר אין כנפיים שבורות הכל נראה תקין גם ממנו הורדתי איזה 100 גרם אבק חיברתי הכל בחזרה מדליק ושוב הרעש נשאר יש לציין שהרעש הוא קיצוני ביותר זה לא סתם רעש שסתם מאוורר עושה שהוא יותר מלוכלך זה רעש כאילו קודחים לי בקיר עם מקדחה (התיאור הקרוב ביותר שיכולתי למצוא לזה) מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש לעוזרים, לירן.

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  25. Started by ilay22,

יש לי כמה שאלות בסיסיות אחרי שקראתי את המאמר על OC למעבד: כשאני מעלה את התדר, המתח עולה גם או שצריך להעלות אותו בנפרד? איך אני יודע כמה מתח נוסף הספק שלי יכול לתת למעבד לפני שזה יהיה בעייתי? באיזה מרווחים מומלץ להעלות את התדר בין בדיקות היציבות? והבדיקת יציבות של S&M צריך להריץ את כל החצי שעה? איך אני מגדיר את מחלק הזכרון כ 1:1, יש לי שתי אופציות שאני מניח שזה אחת מהן HT frequncy ratio (1-5) K8 CPU clock ratuo (5-10) בסוגריים זה האפשרויות, וכרגע שניהם על AUTO

• 1 תגובה
    • 475 צפיות

דיונים חדשים בפורומים