עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מה המצב חבר'ה ?.. ניסיתי לעשות OC לכרטיס מסך שלי וזה פשוט בלתי אפשרי .. פתחתי מנעילה את ההגדרות ב - CCC וניסיתי להעלות כל פעם בקצת את הכרטיס מסך והוא נתן לי לעלות רק ב - 5 MHZ וכל מה שמעל זה זה לא עובד .. כל סרטון שאני נכנס ליוטיוב או סתם משתמש במחשב המסך קופץ כזה לפעמים .. ניסיתי לעשות Auto Tune והוא פשוט תקוע מלא זמן על מסך כזה מלא צבעים ובשביל לצאת ממנו צריך לעשות ESC .. מה יכולה להיות הבעיה ?.. אגב הנה תמונה של המסך שזה תקוע עליו שבשביל לצאת ממנו צריך ללחוץ ESC (לחצו על התמונה להגדלה) תודה מראש, משה

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  2. Started by Eluha,

אני רוצה לקנות מע' קירור מים התקציב בערך 1000 ש"ח אך המערכת THERMALTAKE BIG WATER 745 CL-W0076 ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  3. Started by THE_LORD,

אני כנראה לא הולך על קירור אוויר אלה על מים וזה מבאס שאין חנות נורמאלית בארץ כי רק משלוח עולה איזה 300 שקל המטרה אוורקלוק רציתי לדעת אם המערכות האלו שוות משהו http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_394&products_id=9743 http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CL-W0121&cart=12410730408232890〈=heb http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_394&products_id=14011 ואם אפשר להוסיף לקירור בלוקים ללוח אם ולכרטיס מסך וזה יפיק תוצאה טובה?

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  4. Started by ohadzamir,

מישהו יודע על חנות שבה יש מבחר של הרבה מסכי LCD (הקטנים הירוקים) אני מחפס משהו גדול יחסית : 4 שורות לפחות על לפחות 20 משהו באיזור פתח תקווה והמרכז

• 10 תגובות
    • 841 צפיות
  5. שלום אנשים! אני קונה בקרוב מערכת קירור מים, למעבד Q9550. עשיתי מפרט בסייד וינדר, זה מצורף בתמונה. השאלה היא האם כל מה שבחרתי מתאים אחד לשני ומה אני צריך להוסיף(חיבורים למיניהם) , ואיזה צנרת עדיף? תודה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  6. Started by guylederer0,

שלום אני קונה תמעבד Q6600 ואני רוצה קירור נורמלי ואולי לOC בעתיד הרחוק ... בחרתי בקירור קרור למעבד Thermaltake Mini Typ 90 Value Pack ¤188 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TT-CL-P0343D שהוא נראה לי ממש מצויין + 2 המאווררים שמתווספים אליו ... האם הקירור הזה יספק אותי ? וגם ל OC קטן ? או שאם אני לא עושה OC אני אקח את הקירור הזה קרור למעבד Thermaltake Blue Orb II ¤159 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TT-CL-P0257 אם אפשר דעות בבקשה ... תודה :] המחיר עד 200 ש"ח

• 13 תגובות
    • 841 צפיות
  7. Started by ac1240,

אני חדש בנושא הזה ורציתי לדעת אם אני יעשה OC לגרוטאה שלי האם היא תהיה שווה משהו המחשב שלי הוא P4 2.8GHZ ATI RADEON 9550 256MB 1GB RAM אם אני יעשה OC לכרטיס מסך איזה רמה הוא יהיה (בהשווה לכרטיסי מסך אחרים) ו האם אפשר לעשות OC לעוד חלקים חוץ מהכרטיס מסך? שאלה אחרונה:מה הסיכויים שאני יפגע במחשב שלי והאם שאני עושה OC אני צריך לקנות דברים מיוחדים למחשב או שאפשר לעשות עם מה שיש לי כרגע ? תודה

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  8. בניתי לאחי מחשב Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - In Stock 945¤ Gigabyte GA-P35-DS3L 459¤ Geil 1GB DDR2-800Mhz DualKit ULTRA CL4 X2 194¤ Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Calibre Retail 1163¤ מהחנות TMS . החנות עושה OC למעבד חינם אז איזה קירור מומלץ ? משהו ב200 שח והאם זה מספיק לOC מכובד?

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  9. Started by ThePinkPanther,

מה לקנות? (אני מתכוון לשים על זה מאוורר דלתא) כאילו,אני מחפש שקט,ויש לי מאוורר דלתא שקט לאללה(יחסית לדלתא,ובכלל), אז מי מהם יעבוד יהיה יותר קר עם דלתא?

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  10. כמה שיותר חלקים שניתן למדוד אותם. תודה.

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  11. Started by SuB,

קניתי קתודה PerfectLight של TT. אני חייב לציין שהתכנון שלה מצויין, מבחינת מפסקים, תפיסה ועוד. לאחר כ-2 דקות שהיא פועלת, היא מתחילה להבהב לי כאילו היא נמצאת על המצב של בקרת קול, למרות שהיא בפירוש לא במצב זה. זה קורה בכל כיבוי והפעלה של המחשב לאחר 2 דקות. יש לי ספק ג'נרי של 300 וואט (מתוצרת CODEGEN אם זה אומר משהו), אבל אני כמעט בטוח שזה לא בעיה בספק, כי לחבר שלי יש אותו ספק ופחות מאוורר אחד ממה שיש לי, וגם לו יש את המנורה שפועלת מצויין. וגם כיביתי (באמצעות הפאן-באס שיש לי) את כל המאווררים, ואף בפעם נוספת ניתקתי פיזית כמה, והבעיה חזרה על עצמה.. מה אתם חושבים יכולה להיות הבעיה? קתודה מקולקלת? ספק? אין לי מושג מה לעשות, ואני מבואס...

12. אני מחפש מאוורר ממש שקט, אז מהו המאוורר 120MM הכי שקט שנותן גם ביצועים טובים. המחיר הוא מקסימום 80 שקל ככה, אז על מה יש לכם להציע ?

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  13. Started by shlominavi,

שלום...אחרי המון בדיקות עם המון תוכנות זה מה שגיליתי..ותגידו מה דעתכם בעיניין יש לי מעבד E8500 עם אובק קלוק 3.8 וקירור נינג'ה פלוס בתוכנות כמו אברסט , ספיד פאן, וCORETEMP הם מציגות לי תמיד 10 מעלות יותר בליבות של המעבד מאשר התוכנה REALTEMP נגיד שלושת התוכנות מציגות לי בליבות 47 מעלות במנוחה אז הREALTEMP מציגה לי 37 השאלה שלי היא כזאת...האם שלושת התוכנות שמציגות לי 10 מעלות יותר הם האמינות או שדווקא המזייפות? תודה ..

• 14 תגובות
    • 841 צפיות
  14. Started by RONG23,

שלום אשמח לעזרה לגבי החלפת מאווררים מארז לcoolermaster scout צריך 2 של 140ממ 1 של 120 ממ לד אדום בוהק וחזק ככל האפשר שקטים וחזקים אין לי בעיה גם להזמין מחו"ל תודה לכם מראש חברים

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  15. Started by GamePad,

כאמור, אני עושה oc קטן ורוצה לבדוק שהכל בסדר.. מה הבדיקה הכי מהימנה?

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  16. לא אישית לא נראה אבל מה אני מבין.. יש אוסי קטן למעבד.. התוכנה בודקת את הכרטיס מסך או ציון כולל גם על המעבד? Q8200 asus p5q gskill 4 giga asus 4670 512 תודה! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 841 צפיות
  17. Started by idanashh,

יש לי וולקנו 6 4550 סל"ד אבל שאני ניכנס לביוס אני רואה שהוא בעצם נע בסביבות 6000 סל"ד הוא עושה לי הרבה רעש ואני כבר לא יכול ליסבול אותו אתם יודעים הרעש המעצבן והחזק הזה= ווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו מה לעזאזל אני יכול לעשות??????

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  18. Started by JSK,

השתדרגתי ב9600GT של פליט ואני מתכנן לעשות לו OC. איך הוא בOC? עד כמה רחוק נראה לכם לכם שאפשר להגיע? דבר שני, הספק יחזיק? (מפרט בצד). תודה רבה

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  19. Started by game kILLer,

האם יש מפצל 3 פינים למאורר?

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  20. כל היום אני יושב על המעגל הזה , כבר כולי בעצבים. באתי לוותר אבל בשניה האחרונה שמתי לב לשתי טעויות מפגרות שלי אבל זה עובד סוף סוף . זה עדיין על מטריצה כי הרגע סיימתי ואני פשוט שמח שזה עובד ורציתי להראות לכם: עוד שניה אני יעלה סרטון. אם אני ימצא לאן. :

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  21. Started by Lanzar,

שלום לכולם ברשותי ASUS RADEON 9800XT והגעתי עם ה HEATSINK המקורי אחרי מריחת ARCTIC SILVER 5 ל 483 לליבה ו 820 לזכרונות ( ב480 מתחילים להיות נקודות לבנות קטנות... ) ניסיתי לעשות את אותו הדבר בשני כרטיסי 9800XT אחד של SAPPHIRE ואחד מקורי של ATI והגעתי מקסימום ל 450 ליבה 810 זכרון ( אחרי מריחת המשחה... ) עכשיו אציתי לדעת מאיפה אני יכול לקנות HEATSINK חדש לכרטיס מסך שלי משהו שאני לא יצתרך לנסר ולהתאים אותו משהו שישב בול... אז אני צריך HEATSINK לליבה + לזכרונות והכי חשוב משהו שהוא עוזר בטוח שאריתם עליו ביקורות או משהו ועם אפשר להעלות לכאן את הביקורות אז זה יהיה נפלא !! תודה מראש

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  22. איך אפשר לעשות בכלל אוברקלוק?! כאילו מה זאת תוכנה?! איך עושים את זה? אני רוצה לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך שלי שהוא מסג ATI ראדון 9200 128 מגה בייט....הוא הרכיב היחיד שאני לא מרוצה ממנו במחשב שלי ואני רוצה לנסות לעשות לו אוברקלוק רק אין לי מושג איך.... יש לי קירור מצויין לדעתי...בדקתי והכרטיס מסך של על טמפרטורה של 20-25 מעלות בערך...הלוח אם והדיסק קשיח בדרך כלל בין 30 ל-35 והמעבד גם בזמן מאמץ לא עובר את ה54-60 (בזמן מאמץ ממשי באמת) אז איך אפשר לעשות אוברקלוק? תוכנה? מה?

• 14 תגובות
    • 840 צפיות
  23. היי נכון לעכשיו יש לי את המארז הזה מבית JSP H-550D http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=1&hSubTypeID=10&hProdID=124 כרגע מחובר לדופן המארז מאוורר 120mm בדלת הPCI-E אני שוקל להחליף את דלת המארז לדלת עם מאוורר 250mm שיקרר לי את המערכת בצורה טובה יותר לאחר תוספת הדלת למארז הוא יראה כך http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=1&hSubTypeID=10&hProdID=153 האם התוספת הזו ב120ש"ח באמת משתלמת? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  24. ערב טוב , יש לי כרטיס ישן X1950XTX עכשיו בעבודה רגילה(אינטרנט,סרטים) הטמפ' עומדת על 50-55 מעלות שזה בסדר אבל ברגע שאני נכנס למשחק נגיד SC2 כבר במסך הראשי הטמפרטורות קופצות ועוברות את ה100 מעלות וזה בזמן שהמאוורר על מהירות מקסימלית. יש לציין שניקיתי את הגוף קירור והמאוורר,יכול להיות שהבעיה היא תוכנתית (דרייבר...) ?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  25. כידוע ישנה בעיה מוכרת עם התקנת גופי קירור על כרטיס הרדאון החדשים. וזאת בגלל ה Shim ש ATI הוסיפו, שאמנם מגן על הצ'יפ, אך גבוה מעט יותר מדי. רציתי לדעת מאלו שהיתה להם ההזדמנות להחליף את גוף הקירור , עד כמה הShim הזה בעייתי כאשר רוצים להתקין גוף קירור חדש, לדוגמת ה Zalman או ה CrystalORB.

• 7 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.