עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש משהו כזה בפחות מ-?80 ש"ח? ואני חוזר שוב: *לא* יהיה אוברקלוקינג. תודה!

• 14 תגובות
    • 880 צפיות
  2. Started by singera,

שלום לכולם בHTPC שלי המבוסס עם המעבד הנ"ל יש רעש עקב התחממות המעבד (המאוורר מסתובב מאוד מהר), אני מעוניין לרכוש גוף קירור חדש כאשר ההגבלה היא 10 ס"מ גובה וכמו כן שיהיה שקט. חשבתי על השוריקן של scythe מה דעתכם עליו? כמו כן אשמח לשמוע על אלטרנטיבות שיעמדו במגבלת הגובה.

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  3. הי, יש לי מחשב שנקנה לפני שנתיים (בגיבור מחשבים ז"ל) שעושה צרות בימים חמים (לצערי זה רוב ימות השנה). המפרט מצויין למטה. המחשב הוא ללא אוברקלוקינג!! בתקופת הקיץ וגם בימים חמים בשאר השנה המחשב לעתים נכבה סתם ככה לאחר זמן לא ברור של עבוד (לעתים לאחר 5 דקות, לעתים לאחר יום שלם). לאחר שהמחשב נכבה הוא לא מסכים לעשות boot מושלם. ליתר דיוק הוא נדלק, שומעים את המאווררים עובדים קשה קשה (בעיקר המאוורר של כרטיס המסך) וזה ככה נמשך לאורך זמן רב בלי שקורה שום דבר. לפעמים לאחר הרבה הרבה דקות אני פתאום שומע שני צפצופים מהמחשב (ציון שככה"נ אמור להגיד שלוח האם לא מזהה כרטיס מסך מחובר למחשב). המחשב מסכים לחזור ולעבוד כמו שצריך רק לאחר מנוחה של בין 10 דקות לחצי שעה. וגם אז הוא נתון לאותה הסכנ…

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  4. Started by N.S,

http://www.pchardware.co.il/docs/pd-380202494.htm איזה אורך החוטים שלהם? איזה חוזק אור הם עושים..טיפה פירוט בבקשה

5. Started by danieln9,

שלום אחים שלי אני רוצה לעשות מודינג אני מבין בחומרה אבל עד היום לא יצא לי לעשות מודינג...... היה לי מארז ישן עכשיו קניתי חדש אבל כאשר קניתי אבא שלי (כמו תמיד) לא אוהב להוסיף כסף על שטויות ויש לי את המארז הבסיסי והטוב הזה עכשיו רציתי לישאול האם כאדיי לקנות דלת עם חלון ? ואז לעשות עבודה אישית ? כי גם לא ניראה לי שיש הרבה מקום מבפנים. מי שיכול להציע אני מקבל הכל אז תודה מראש דניאל נורמן

• 11 תגובות
    • 880 צפיות
  6. המאוורר שהוחלף היה 9pwn ושמתי שני nf-b9, שניהם עובדים ב l.n.a. שמתי l.n.a כי במצב הרגיל הם מאוד מרעישים... בכל מקרה הטמפרטורה ירדה אבל רק במעלה אחת. שאר הרכיבים למי שמעוניין ב"מפרט מחשב".. מישהו יכול לייעץ לי מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  7. Started by TheReaper,

טוב אני עושה כרגע OC ל1950GT הכל הולך דיי חלק אבל ברגע שאני מגיע לקלוקים של 650/750 אני מתחיל לראות ארטיפקטים במשחקים (קרייסיס לדוגמא,במשחק קלים יותר למשל יריחו אני לא רואה ארטיפקטים) עכשיו אני בודק טמפרטורות והם לא משתנות ממש בין 600/700 (יציב) לקלוקים הגבוהים יותר והטמפרטורה היא בערך 58 במאמץ עכשיו האם ייתכן שהמתח מגביל אותי? ובכלל איך אני מעלה מתח לכרטיס? הספק הוא HEC400W כך שהוא מספיק בהחלט

• 12 תגובות
    • 880 צפיות
  8. Started by lamborghini,

עד לא מזמן הייתי מריץ פרים בלי בעיות עד שעכשיו הגעתי לבאס של 240 ואני לא מצליח להריץ את הפרים ליותר מדקה... הנה תמונה גם.. עכשיו ניסיתי בתוכנה שקוראים לה cpu stability test משהו כזה ושם עשיתי בדיקה מאמץ ועבד בלי בעייה גם שעה וגם יותר ... הטמפ היו בסדר גמור יחסית לכמה שהיו צריך לצאת .. הנה קצת פרטים 240 כפול 13 = 3120 מתח - 1.58 מצב רגיל לא שיניתי כלום .. זיכרונות - מתח 2.75 - תיזמונים 3.0 -4-4-8 תודה לעוזרים ..

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  9. Started by GamePad,

כאמור, אני עושה oc קטן ורוצה לבדוק שהכל בסדר.. מה הבדיקה הכי מהימנה?

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  10. Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box Gigabyte GA-8N-SLI nVidia nForce 4 SLI Intel Edition LGA 775 Samsung 512MB DDR2 400 Original אלו החלקים.. כאשר לפי חשיבה הגיונית הלוח תומך בFSB 1066 והמעבד כדי להגיע ל3.4\3.3GHZ מספיק לו פחות מ200FSB אז זה בסדר.. הזיכרונות עובדים על 200 והמעבד על 185 כבר ב3700 אז הם יספיקו גם.. והמעבד דיי ברור שהכל יהיה בסדר.. אז רציתי לדעת האם באמת הלוח טוב והכל יספיק לאוברקלוק ל3.4\3.5 עם קירור מקורי לעבודה יומיומית?

• 14 תגובות
    • 880 צפיות
  11. Started by SerpentMage,

שלום לכולם, יש לי שאלה לגבי מקרה מוזר קצת שקרה אצלי - עד כה היה ברשותי כרטיס מסך Inno3D Geforce 9800GT, ובזמן האחרון (לאחר שנה אחת של שימוש) החל להתחמם בצורה דרסטית עד שהגיע ל 100 מעלות ב idle (!!!), גם לאחר שניקיתי את גוף הקירור באופן יסודי והחלפתי משחה. במשך הזמן הזה שמתי לב שגם ספק הכוח (Enermax Liberty 400W) מתחמם יתר על המידה ופולט אויר חם מאוד מהמאוורר שלו. דבר שלא היה קיים לפני שכרטיס המסך עצמו החל להתחמם. החלפתי את כרטיס המסך בכרטיס מסך חלופי ישן שברשותי (ATI Radeon X850XT), וכעת אני שם לב שספק הכוח קריר הרבה יותר. אני מתאר לעצמי ש 9800GT צורך הרבה יותר מה X850XT והדבר אולי מתבטא בהתחממות ספק הכוח, אבל האם ההבדל אמור להיות משמעותי כל כך? ואם לא, האם הדבר מעיד על ב…

12. שלום לכולם !!! עליתי מ200 ל250 באס הכל היה טוב ויפה עד ש.... אחרי משהו כמו 6-8 שעות שהמחשב עבד חלקית במאמץ מלא ו50 אחוז מהזמן גם נח הוא נתקע לי עם מסך כחול מעצבן מול הפנים משהו עם בעיית זיכרון וירטואלי. מה יכולה להיות הבעיה שלי ? אלא פרטי האוברקלוק : באס 250 יחס לDDR 5:4 VCORE 1.550 DDR_VCC 2.65 APG_V 1.6 בעיקבות היחס (5:4) הזיכרונות אוטומטית ירדו מתזמונים של 8-3-3-3 ל 7-3-3-2 (אני כמעט בטוח ב95 אחוז). אולי זאת הבעיה, לא יודע תגידו אתם.

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  13. שלום, יש לי בעיה עם פתיחת הקירור של הכרטיס HD4870. הצלחתי להוציא את כל הברגים בעזרת מברג שען, חוץ מבורג אחד עקשן שמסרב להיפתח, מרוב מאמצים וכח רב הבורג קצת נאכל. האם יש דרך לפתוח אותו מבלי לגרום נזק מיותר לכרטיס?. העלתי את התמונה כדי תבינו לאיזה ברגים אני מתכוון. הכרטיס של חברת gigabyte. תודה רבה...

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  14. היי, אני מחפש קירור ל - Q9300 עד 200 ש"ח הדרישה היחידה שיהיה שקט, הכי שקט שאפשר, לא מתוכנן אוברקלוק. הקירור STOCK שהיה מת ואיננו עוד תודה

• 11 תגובות
    • 880 צפיות
  15. זהו המארז שלי http://www.chieftec.com/cx-01sl-sl-b.html יש לי מאוורר 120מ"מ מאחור ועוד שניים בצד ימין (שלושתם מוציאים אויר), כשאפשרי לשים שם שלושה (בצד ימין). יש מאוורר שמוציא בספק הכח. ונראה לי, אבל לא בטוח בכלל, שיש מאוורר שמכניס אויר בקדמת המארז. הבעיה שהפנל קצת מסובך לפירוק ויש המון קשקושים שם, כך שלא יצא לי לראות בוודאות. המפרט שלי בצד ימין בפרטים. בקרוב אני משדרג ל8800GT, Q6600 ו-2GB זיכרון. עם ספק מודולרי 400 של אנרמקס. השאלה שלי מה מומלץ לי על מנת לשפר את הקירור בתוך המארז, שכן ישנה גם בעיה, שהמארז דיי נעול בתוך שולחן המחשב. הוא יושב למטה בשולחן כשיש רק רווח של כ-5ס"מ מימינו ומשמאלו. ומאחוריו יש דיקט עליון שסוגר את שולחן המחשב, אבל למטה הוא פתוח. אז ככה שלמאוורר …

• 11 תגובות
    • 880 צפיות
  16. Started by killerg,

שלום קניתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת האם הוא מיתחמם יותר מדיי המיפרט הוא : amd athlon 64 x2 4800 gigabyte ga-m55s-s3 wd wd2500aaks 250gb kingston ddr 2048mb (1024mbx2) 667mhz leadtek geforce 8800gts 320mb entrmax liberty 400w זה התוצאות שקיבלתי בEVEREST: http://www.2send.us/uploads/3563f52a92.JPG האם יש משהו חריג הכרטיס מסך לפי דעתי ממש חם 67 מעלות זה דיי הרבה וזה במנוחה

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  17. Started by Nahum2,

אז איך התכנה הזאת היא עובדת כראוי? 2-3 לחיצות ויש לי OC? (התכנה באה עם הלוח אם)

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  18. Started by Ghtm,

בKSP מוכרים GF 7800GT של החברה FORSA ב1850 ש"ח. רציתי לברר, איך הוא לאוברקלוק? אני רוצה לקנות אותו, ולתקוע לו את הOC הכי חזק שהטמפ' ייאפשרו, אז איך הוא?

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  19. יש לי לוח אם של גיגה בייט והורדתי את התוכנה המעבד שלי נמצא על 25 מעלות גג!!! שמתי עליו את הביטי אבל אי לי אפשרות ללחוץ על הכפתור אוברקלוקינג באיזי טיון 5 יענו הוא אפור כזה למישהו יש פיתרון בישבילי או תוכנה שהיא גם קלה כזאות באובר קלוק

• 11 תגובות
    • 879 צפיות
  20. היי, המעבד שלי: Intel Pentium D 2.8GHz. עשיתי אוברקלוק דרך התוכנה SysTool והגעתי ל 3.2GHz עם קירור סטוק. לוח אם: Intel D975XBX. חלקים ישנים כמובן, ממליצים לי להמשיך? אני עם קירור סטוק ואני חושב שזה מסוכן קצת, הטמפרטורה עומדת על 51C... לפני היה 48C... מתח עומד על 1.2.

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  21. מה המצב חבר'ה ?.. ניסיתי לעשות OC לכרטיס מסך שלי וזה פשוט בלתי אפשרי .. פתחתי מנעילה את ההגדרות ב - CCC וניסיתי להעלות כל פעם בקצת את הכרטיס מסך והוא נתן לי לעלות רק ב - 5 MHZ וכל מה שמעל זה זה לא עובד .. כל סרטון שאני נכנס ליוטיוב או סתם משתמש במחשב המסך קופץ כזה לפעמים .. ניסיתי לעשות Auto Tune והוא פשוט תקוע מלא זמן על מסך כזה מלא צבעים ובשביל לצאת ממנו צריך לעשות ESC .. מה יכולה להיות הבעיה ?.. אגב הנה תמונה של המסך שזה תקוע עליו שבשביל לצאת ממנו צריך ללחוץ ESC (לחצו על התמונה להגדלה) תודה מראש, משה

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  22. Started by MAOR,

סידרתי את המאווררים ככה ... 1 80 מ"מ מתחת ל - CPU 1 96מ"מ למטה (מעלה את האוויר החם למעלה) 1 80 מ"מ על המארז והוא יושב מול הלוח ככה שהוא מקרר אותו (כמובן שיש את המאוורר של ה - CUP ועד את המאוורר הקטן שיושב על המעבד) ובקשר למודינג ... צבעתי את כל המארז בשחור (חוץ מהפנל שהוא בסגול מגניב) יש לי צבע כתום זוהר !!! (הוא ממש זוהר !) והורדתי שבלונה של כדור אש וצבעתי את הכדור בכתום ... ובמרכז הכדור יש חור בו יושב המאוורר ! מחר אני יביא תמונות כי זה הכל בשלבי התייבשות ..... לקח לי משהו כמו 5 שעות על העבודה ... צבעתי שתי שכבות ... עד שעשיתי את החור ... אבל לבסוף זה יצא תותח !!!!!!!

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  23. 1. החלטתי לקנות מאוורר ולשים אותו בצד של ה Antec 900 שיש לי עכשיו איזה מאוורר מומלץ ולא משנה עלות רעש עם לדים או בלי העיקר שיתן את הביצועים הכי טובים 2. אני רוצה גם להחליף את ה AC 7 PRO ל TRUE של THERMALRIGHT + מאוורר, השאלה היא איזה מאוורירים יתאימו ויתנו את הביצועים הכי טובים ושוב בלי קשר לרעש ועלות העיקר הביצועים? אם אפשר לתת גם קישורים מהאתר של פנדה למוצרים www.pandas.co.il כי משם אני הולך לקנות. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  24. Started by ultraircraft,

שלום לכולם אני מעוניין בזמן הקרוב לרכוש את הכרטיס עם קירור של vapor-x וברצוני לעשות לו אןברקלוק לא משהו מטורף אז איך בעצם אני עושה לכרטיס כזה אוברקלוק ואיך אני מתחיל עם זה ?

• 1 תגובה
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים