עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Cha0stAlker,

קניתי מחשב לפני חודש בערך. עשיתי לו OC, ועבדתי על 3.6GHz. מסיבות שונות הורדתי את האוברקלוק, אבל עכשיו קניתי GTA IV אז העלתי את התדר בחזרה ל-3.2GHz. בפעם שעברה שרצתי על 3.6GHz, לא עברתי את ה62/3 מעלות במאמץ של 100% במשך יותר משתי דקות (!) עכשיו כשעשיתי את הOC ל3.2GHz, בבדיקת מאמץ הטמפ' מגיעה ל71 מעלות תוך שנייה (אפילו לא חיכיתי דקה), והפסקתי את הבדיקה מחשש שהמערכת תכבה.. לשורה התחתונה: מה אני צריך לעשות כדי להוריד את הטמפ' של המעבד? כדאי אולי לפתוח את המארז ולשאוב בעוצמה עדינה בשואב אבק? או שיש דרך יותר אנושית? עוד דבר: מה זה משחה טרמית? חשוב לציין כי אין לי ידע פיסי במחשב ובחלקים (אני בקושי יודע איך מעבד נראה), אני אפילו לא יודע איזה מברג צריך בשביל לפתוח את המארז …

• 12 תגובות
    • 824 צפיות
  2. אני לא מבין מה מגביל אותי , הכי רחוק שהגעתי זה להכנס למערכת הפעלה ולהפעיל BurnTest שמייצר מסך כחול אחרי שניה בערך. לוח : GA-P31-ES3G זכרונות : OCZ PC6400 5-5-5-15 Platinum קרור: Freezer 7 pro אוקיי ניסיתי כל ווראציה אפשרית כמעט במכפלות בין 10 ל - 12.5 שיוצרות עם FSB מהירות שעון של 3.5GHz 10*350 וכו'... FSB:DDR ניסיתי את כל האופציות שלא מכניסות לי ת'זיכרון ל OC של יותר מ- 40Mhz מתחים - הגעתי ל- 1.35v ואני חושב שזה אמור לסחוב. NB - +0.1v תזמוני זכרונות - ללא שינוי לא נגעתי. מה עושים ? ראיתי אנשים שעם לוח כמו שלי הגיעו ל FSB של 390 והמהירו את המעבד ל 3.9GHz ויותר

• 11 תגובות
    • 824 צפיות
  3. Started by orental5,

שלום רציתי לדעת עם ניתן לחבר מספר מאווררים גדול יותר ממספר חיבורי החשמל בלוח אם?? תודה

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  4. או במילים אחרות, מה זה AUX? לי בבית אין את זה, אבל אצל חבר שלי אוורסט הראתה לו שיש לו טמפ' של "AUX"... הטמפ' הייתה 70 מעלות, אבל אין לי מושג טמפ' של מה זה... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  5. Started by Yaron-Cohen,

או שבמחיר שלו משיגים משהו על אויר יותר טוב???

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  6. אני בונה מערכת HTPC עם מארז HT-400 של ACCENT: http://www.arisetec.com/products/HT-400.htm ספק כוח ללא מאווררים ST30NF של SILVERSTONE: http://www.silverstonetek.com/products-30nf.htm גוף קירור למעבד של thermalright sp94 http://www.thermalright.com/product_default.htm כל המערכת הזו יושבת בתוך נישה בסלון צמוד למגבר+DVD+וידאו+ממיר אשר מפיצים בעצמם חום. האם יהיה לי קירור טוב+שקט?

• 12 תגובות
    • 824 צפיות
  7. השאלה בכותרת.

• 12 תגובות
    • 824 צפיות
  8. Started by Or ei,

אני רוצה למצוא HSF שישאיר את המעבד הזה בסביבות ה30+ בלי OC פשוט שלא יהיהו בעיות הולקנו 7+ יתאים ??

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  9. Started by MAOR,

איזה פרופסור אחד שעובד אם סבתא שלי באוניברסיטה נוסע לחול פעמיים בשבוע :o אז ביקשתי ממנו שיביא לי מערכת קירור במים ואני יביא לו כסף ....... מה שהתברר לי שלאחיו יש חנות מיוחדת למוצרי Overclocking בארצות הברית ...... לכן הוא הסכים להביא לי את המערכת הזאת ב - 150 דולר בלבד !!! איזה כיף לי ! יום רביעי הזה זה צריך להיות אצלי ...... ברגע שזה יגיע ישר אני מפרסם תמונות !

10. Started by dino,

ראיתי שיצא ה-EPOX 8RDA+ הכל-כך מפורסם ב-REV2.0, יכולות האוברקלוק שלו זהות ל-8RDA3+? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  11. Started by guy2006,

עשיתי חלון במארז ואני צריך לחבר עכשיו תאורה איך אני יכול לחבר תאורה יפה?

• 12 תגובות
    • 824 צפיות
  12. Started by zeevlevi,

מה אתם הייתם בוחרים במקומי ?

• 14 תגובות
    • 824 צפיות
  13. Started by shloosh,

איך אני מתקין את המאוורר הזה ??? http://www.gruntville.com/reviews/fans/smartfan2/page3.html מה אני בדיוק צריך לחבר???????? אני לא צריך שום דבר ממנו, רק שיאוורר ושכל האורות ידלקו(אין צורך כשההארד דיסק פועל אלא רק שיאוורר וידלק כל הזמן)! צריך לחבר איזה חוטים של הלדים??? או יש רק חיבור 1 שצריך לחבר לספק???

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  14. יש על הלוח שלי ג'אמפרים שאפשר לשנות איתם את המכפלה ואת הFSB האם זה מסוכן להזיז אותם? ???

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  15. Started by SparDa,

הנה המחשב שלי... גם אני עשיתי לו מודינג. שלחתי את התמונות גם לגלריה אבל חבר שלי הציע לי לשים גם כאן קניתי נורות נאון ולפי מדריכים מסויימים חתכתי את המארז בצורה שאני הכנתי. שמתי פרספקס (חלון מפלסטיק), שמתי מאורר עם צבעים במחשב.. וזאת התוצאה.. מה אתם אומרים? 3/\4|-| ! (|3(|0\/\/ /'\/\/ PC it is now l337

• 12 תגובות
    • 824 צפיות
  16. כמה שיותר חלקים שניתן למדוד אותם. תודה.

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  17. ? למה? וכל ההגדרות בסדר בMBM וגם החיישנים.

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  18. Started by Holy,

מישהו יודע אולי מה יכול לגרום לכזאת בעיה יש לי צג 16*2 אני רואה רק בצד שמאל של הצג וגם שם רואים דפוק ככה זה נראה כשאני מראה את התאריך בשורה הראשונה

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  19. שלום רציתי לדעת באיזו תוכנה כדי להישתמש בכרטיס מסך 6600GT של XFX אזו תוכנה קלה לשימוש וטובה לOC לכרטיס הנ"ל תודה מראש

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  20. Started by Axel Foley,

מישהו יודע אולי מהי הטמפרטורה הנורמלית של הכרטיס. יש לי קירור טוב (V-1 של thermalight ) והטמפרטורה במנוחה היא 63 מעלות. האם זה נורמלי או שאני יכול לעשות משהו?

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  21. Started by xtract1,

אנשים קראתי פה את כל המדריכים ואני מודה שעדיין לא הבנתי ככ. בחיים לא התנסתי בOC ובקושי ידעתי מזה..אני חושב אבל לעשות OC ל2 מחשבים בבית.P4 עם תושבת 478 ששמעתי שהם טובים. אז כמה דברים. 1. אמרתם שיש איזו ליבה שלא מומלצת בתושבת הזו...אז איך אני בודק איזה ליבה יש לי? 2.הבנתי שיש תוכנה לOC של כרטיסי מסך וכו'...לא הבנתי איך אני עושה בפשטות OC למעבד מישו יכול להסביר לי במילים פשוטות או עם איזה תוכנה וכו'?

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  22. 1. יש לי סתם גוף קירור בדיוק בגודל של הכונן הקשיח. האם יעזור אם אני אחבר אותו מתחת הכונן הקשיח שלי? כדאי לחבר עם אזיקונים ולשים משחה טרמית? 2. מה זה המארזים החדשים האלו שיש להם בצד (בדלת) מאורר בגודל 25 ס"מ!!! משהו טוב.... מסתובבים לאט(בסביבות 600RPM) וכמעט לא עושים רעש והם נותנים בסביסות 60CFM!!! שווה?

• 10 תגובות
    • 824 צפיות
  23. Started by eli_a2006,

נמכרת בנועה בסכום של 435ש"ח(יקר רצח). http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5695

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  24. Started by lipa,

לכרטיס מסך 8800GTS http://service.futuremark.com/compare?3dm06=1502831

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  25. כרגע סיימתי להרכיב את ה6920 החדש שלי. קודם כל אני רוצה להגיד שהמארז ממש יפה יותר מבתמונות והוא שווה את ה350 שקל ששמתי עליו. שמתי Tunderblade במקום המאורר הרגיל שבא עם הנינג'ה ואני רוצה להגיד שהדבר הזה הוריד לי קרוב ל10 מעלות. אם היה לי 32 מעלות במנוחה אני עכשיו על 22 מעלות במנוחה שנראה לי שזאת בעצם טמפ' החדר. במאמץ הייתי מגיע ל40 עכשיו הוא לא עובר את ה34. המארז עצמו מקורר ע"י שתי מאוררים 120mm. אחד שהיה לי על הנינג'ה מדימה ואחד שבא עם המארז מאחורה. המאוררים עצמם ממש שקטים חוץ מהThunderblade שהוא קצת רועש אבל אני שולט עליו עם Speed Fan. עכשיו שהטמפ' צנחו להן אני מבטיח לעלות השגים חדשים של oc. תודה לכל מי שייעץ לי ועזר לי עם המארז, ירון

דיונים חדשים בפורומים