עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by mwafak,

אני מעלה את התוצה שלי .... הנתונים נבדקו בתוכנת OCCT בטמפרטורה סביבתית של 32 מעלות (שרב היה לנו ביומיים האחרונים) בוצע מבחן ב SUPER?_PI ב 32MB רק חבל שלא צילמתי.... בכל מקרה אני אשמח אם יש מקום לשיפורים ולתגובות בכלל. (אינני) מעוניין להעלות עוד את התדר של המעבד) ;D[br]פורסם בתאריך: 19.05.2009 בשעה 12:24:20 למי ששכח או לא ידע הנה המארז שלי [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  2. Started by dino,

ראיתי שיצא ה-EPOX 8RDA+ הכל-כך מפורסם ב-REV2.0, יכולות האוברקלוק שלו זהות ל-8RDA3+? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  3. Started by Lanzar,

שלום לכולם ברשותי ASUS RADEON 9800XT והגעתי עם ה HEATSINK המקורי אחרי מריחת ARCTIC SILVER 5 ל 483 לליבה ו 820 לזכרונות ( ב480 מתחילים להיות נקודות לבנות קטנות... ) ניסיתי לעשות את אותו הדבר בשני כרטיסי 9800XT אחד של SAPPHIRE ואחד מקורי של ATI והגעתי מקסימום ל 450 ליבה 810 זכרון ( אחרי מריחת המשחה... ) עכשיו אציתי לדעת מאיפה אני יכול לקנות HEATSINK חדש לכרטיס מסך שלי משהו שאני לא יצתרך לנסר ולהתאים אותו משהו שישב בול... אז אני צריך HEATSINK לליבה + לזכרונות והכי חשוב משהו שהוא עוזר בטוח שאריתם עליו ביקורות או משהו ועם אפשר להעלות לכאן את הביקורות אז זה יהיה נפלא !! תודה מראש

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  4. Started by Goldlm,

איזה קירור עדיף? ההבדל בין הקירורים הוא שקל לפה שקל לשם.. איזה קירור הכי מומלץ? לאיזה קירור הביצועים הכי טובים? תודה.

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  5. הי, מקווה שזה לפה. לאחרונה אני עד לתופעה דיי מוזרה במחשב של ההורים שלי. לאחר שימוש בתוכנה מסוימת (אוטוקד) התצוגה "נכבית" והמחשב מציג אנלוג-דיגיטל, נראה שהמחשב מכניס את עצמו למצב שינה (בדקתי בהגדרות של צריכת חשמל, לא מסומן שם שהוא צריך לעשות את זה), עכשיו גם קרה שהוא לא הצליח להתעורר ממצב השינה שאליו הוא נכנס על דעת עצמו. המעבד הוא Intel E2140 2GB DDR2 מריץ ווינדוס 7 הום בייסיק אמור להספיק בשביל התוכנה הזאת. עשיתי בדיקת מאמץ עם PRIME95 ושמתי לב שהטמפ' של הליבות עולה בהדרגה עד ל 67 מעלות (להבנתי, הטמפ' המקסימלית היא 61~). בנוסף הבחנתי ב HW MONITOR שמהירות המאוורר "AUXFAN" היא 577RPM~. מה דעתכם? אפשר לדעת מי המאוורר האיטי לפי השם או שצריך לנתק אחד אחד? למה הטמפ' כ"כ גבוהה? י…

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  6. Started by K0sTa,

מה זה אומר תזמונים של זכרון, האם אצלי זה בסדר? והאם אובר קלוק למעבד אוטומטית עושה אוברקלוק לזכרונות ? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 898 צפיות
  7. Started by fggtr29,

http://hwzone.co.il/news/1213731351/23108/ בכתבה שלכם הבנתי שיש קירור גז לא מובן וידוע איך הוא עומד מול ThermalRight Ultra-120 Extreme ? איפה קונים ? מחיר ? עלויות תחזוקה ?

• 10 תגובות
    • 898 צפיות
  8. Started by benor,

לחבר שלי יש את המפרט הבא: Pentium 4 1.6 Socket 478 המעבד בליבה Willamette לא Northwood! Asus P4S333 DDR 266 PC 2100 טוב אז ככה הוא ממש לא מבין במחשבים הוא סתם שיחק עם הביוס והוא אמר לי שהוא שינה בטעות את המהירות. הוא עשה אוברקלוק ל- 2100 Mhz טוב מה שאני רוצה לשאול אותכם הוא שאין סיכון באוברקלוק הזה? אין לו שום קירור מיוחד...

• 11 תגובות
    • 898 צפיות
  9. Started by מאיה גרינברג,

שווה לעשות למעבד OC ? אפשר להגיע איתו ל 3GHZ שיהיה ברמה של E8400 ? המפרט שלי בצד ימין יש לי ספק Thermaltake עם הספק 400W RSI בזיג זג מחשבים אמרו לי שזה ספק כח מעולה ואפשר לעשות לו OC .

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  10. אני קניתי אותם ביום שישי בPC Hardware שברמת-גן. הם עלו לי 138ש"ח (שלמתי מזומן). מדובר כמובן בסט הכבלים של Chaintech במהירות ATA133 הכולל 2 כבלי IDE בעלי 2 חיבור להתקנים ועוד חיבור אחד לכונן דיסקטים בעל חיבור אחד. אני לא יכול להגיד שהם הכבלים הכי טובים שהם יכולים להיות. יש להם כמה חיסרונות כמו העבודה שהם רק 40ס"מ, דבר היכול להפריע לאנשים בעלי מארז FULL TOWER, אבל דווקא יכול להיות מתאים בול לאנשים בעלי מארזים סטנדרטיים. עוד בעיה קטנה היא שהגומי על החוטים הוא משני חלקים. 1.) מן צינור לאורך החוט 2.) חיבור נוסף בקראת סוף הכבל והחיבור עצמו. החלקים הללו לא מחוברים פיסית ויכולה להיות תנועה בינהם ואז החוטים עצמם יכולים להגלות לעין (ד"א הם בצבע אפור כהה - לא סמפטי במיוחד). מלבד …

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  11. Started by amisha,

אני כול הזמן נתקע במהירות של 3600 מגה הרץ .... יש לי זוג מעבדים בבית אחד 2.4C ממשפחת D1 והשני 2.8C ממשפחת M0 תמיד כשאני מגיע ל 3600 מגה הרץ המחשב נהיה איטי ולבסוף עושב ריבוט עכשוי הלוח זה לא כי עם המבד הראשון זה באס של 300 ועם השני זה 257 כלומר לא הלוח חוסם את המעבד השני (עפ"י הידע שלי ..) מה זה יכול להיות ?? הזיכרון הוא גייל 3700 ואני ניסית את זה בכמה מחלקים ושמרתי להיות מתחת למהירות המותרת של הזכרונות וזה עדיין קורה ... לוח P4C800 DLX ויש דיסק אחד שמחובר ב SATA (לגשר הדרומי)

• 12 תגובות
    • 898 צפיות
  12. שלום.וצהרים טובים. יש לי קירור למעבד ביג תיפון של טרמנטק ומאוורר אחד שמוציא אוויר מאחורה וזהו. האם כידי לי להוסיף עוד מאוורר? האם בחלון בצד או מקדימה למטה? 120 או 80 ממ ? והאם תוספת מאוורר זה יכביד על הספק? אני מציין צריכת הספק דיי גבוהה בגלל כרטיס מסך 4870 +שני מאווררים-1 של המעבד והשני במארז שמוציא.שניהם 120 ממ. הספק הוא של טרמנטק 550 וואט. תודה בן.

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  13. Started by Shlumper,

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  14. שלום יש לי עכשיו מעבד amd athlon 64 3000+ ואני רוצה להחליף אותו בamd athlon 64 X2 3600+ או דגם מהיר יותר (3800/4200) בתקווה שזה ישפר בקצת את הביצועים של המחשב.... עכשיו אם אני יכול להעביר את הקירור של המעבד שלי למעבד שאני חושב לקנות(הקירור הוא קירור שבא עם המעבד הזה) לא תיהיה בעיות התחממויות? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  15. יש לי מארז Fractal Design Define R4 ויש לי 2 מאווררים 120mm אסקטרה, אחד מיקמתי במקום הכי טבעי שאפשר, ואת השני אני לא בטוח היכן למקם (למרות שיש לי קצת מושג, אני מעוניין בחיזוק). ככה נראה +- הסידור שלי (תמונה אקראית מהנט, עם תוספות שלי) - מקרא: חצים כחולים - אויר קר נכנס. חצים אדומים - אויר חם יוצא. חצים ירוקים - אופציה למיקום מאווררים. הערה: חץ מספר 4 זורק אויר פנימה מדלת המארז.

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  16. Started by 0xIDE,

יש לי Ati HD4890 1024MB היום הורדתי את הCatalyst Control Center החדש וגם בישן היתה לי את אותה הבעיה אם אני לוחץ שם על Auto-Tune הוא עובר לי למסך הבא: אם אני לוחץ על Esc הוא יוצא מזה, כי שמתי לב שהוא באמת עושה משהו אבל במחשב הקודם הוא לא עשה ככה אז פחדתי שהוא פשוט יעלה הכל ויקרה לו משהו. כנ"ל לגבי Test Costum Clocks למרות שלא שיניתי אותם בכלל. מישהו?

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  17. האם זה נורמלי? או שהמעבד חמים מידי? יש לי קירור TUNIQ TOWER + 2 מאווררים בתוך המארז.

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  18. Started by captaincaveman,

בשביל לשלוט במהירות המאוורר של כ.המסך אני משתמש ב-MSI AB, שעושה את העבודה מעולה ונותן המון גמישות בהגדרות של טמפ\מהירות. בשביל לשלוט במהירות המאווררים של המעבד (רדיאטור למעשה, אבל מחוברים לאותו HEADER) אני משתמש ב-SPEEDFAN ואני הרבה פחות מרוצה... קבעתי את המהירות ההתחלתית על 20% ואת המקסימלית על 100%. בתור DESIRED TEMP קבעתי 50 מעלות. מבחינת SPEED FAN זה אומר שכשהו מגיע ל-50 מעלות הוא פשוט מעלה את מהירות המאווררים עד ל-100% או עד שהטמפרטורה יורדת מתחת ל-50. האם יש תוכנה שנותנת לי יותר שליטה על זה? משהו כמו MSI AB רק למעבדים?

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  19. Started by TNTx2,

אני מתלבט בין שני הקרורים האלה: http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=37 http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=149&code=013 אני צריך את הקרור ל OC

• 11 תגובות
    • 898 צפיות
  20. עכשיו השאלה אם הוא יוציא אוויר או יכניס אוויר ... (אני רציני מצפה לתשובה ) תודה ושבת שלום [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  21. הנושא הוא ההודעה ;D

• 12 תגובות
    • 898 צפיות
  22. שלום !!! היום עשתי אוברקולקינג לפנטיום שלוש 731 הגעתי אט אט עד ל791 אז אמרתי יאללה אם כבר אז כבר... רציתי להגיע ל800 הגעתי ל 801 הכל סבבה עלה המחשב הפעלתי ת'סנדרה ופתאום היה כזה צורה מוזרה עם מלא צבעים ואז חזר המסך הרגיל של הסנדרה הרצתי שוב ת'סנדרה ושוב זה קרה ואחרי שזה קרה חוזר המסך הרגיל של המחשב.. יש למישהו מושג מה זה אומר!?!? בגלל שזה דחוף אל תתביישו לפנות אלי באיי סי 115052996 או בפורום בתודה lir@n

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  23. Started by zurkin1232,

שלום חברים. במסגרת חיפושי אחרי מאוורר שקוף, יש לי שתי אפשרויות באותו המחיר: 1. מאוורר לדים של זיגזג (מותג זיגזג - מוזר...) עם מיסב כדורי. 2. מאוורר לדים של CoolerMaster, מיסב "Rifle" (זה שכלול של CM על המיסב הרגיל). מה עדיף?

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  24. Started by Or ei,

בעבודה אצל אבא שלי יש להם מאוררים ענקים (משהו כמו 20 30 ס"מ הם של ספקים וכל מיני כאלה כי זה מפעל שנאים) אז חשבתי אולי אני אקח אחד ואשים באמצע המארז שיכניס אוויר ואז אסדר עוד כמה שיוציאו מלמעלה כדאי לשים משהו כזה ? אם אני אצליח להוציא אחד כזה משם ;D אבל אני חושש שאם אני אשים משהו כזה אני לא אשמע את עצמי גם כשאני צועק

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  25. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש ב7000 , עכשיו, חשבתי על הרבה מפרטים שמתאימים לתקציב ויצא בסוף אולי - E6600+ 8800GTX, הבעיה שהוא לא יודע איך לעשות OC למעבד - וגם לא רוצה לדעת... עד כמה המעבד הזה יגביל את 8800GTX? בכמה אחוזים הוא יגביל אותו בסטוק? והאם שווה בכלל לקחת E6600 בסטוק בלי OC ל 8800GTX? תדוה מראש

• 8 תגובות
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים