עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by HitmanW,

מה נשמע כולם? הכל בסדר? יופי עכשיו ככה, סתקלו קודם על המפרט שלי, עכשיו לאחר שהסתקלתם הנה מספר שאלות: אני רוצה לעשות OVERCLOCK למעבד ולזכרון.(כי עם כרטיס המסך שלי אין ממש מה לעשות) 1. ללוח האם שלי יש אופצייה בBIOS להפעיל AI Overclocking, מה זה? 2. האם יש מספר רמות של אוברקלוק? נגיד אובקלוק שבשבילו אני לא אצתרך לקנות קירור יותר טוב ולקנות ספק חזק יותר. 3. האם בכלל יצא לי משו מלעשות אובקלוק למפרט שיש לי כרגע? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 534 צפיות
  2. רציתי לדעת האם אוברקלוקינג ל1700 טי-ברד עד ל3000 לפחות (טוב נו עד 2900) יכפר בביצועים לי על ה256 קאש החסרים לו (מול הבארטון) ועל ה167 FSB (שיש בבארטון 333 ובטיברד 266..... 333-266=167)

• 44 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. הכרטיס מסך שלי עושה לי בעיות המון זמן,לרוב רק "מיצמוצים".בזמן האחרון הבעיה החמירה וכל פעם שאני משחק נהיים לי ארטפאקטים על המסך או משהו כזה. ניסיתי כל מיני דברים עם המחשב שלי והבנתי שהבעיה היא חימום של הכרטיס מסך.מה שעשיתי זה לשים מאוור ביתי מול המחשב והבעיות הפסיקו. מה שמוזר זה שהבעיות במסך קורות בערך כשהכרטיס מסך מגיע לטמפ' של 53 מעלות בסך הכל וכשאני שם מאוור ממול יש בערך 43 מעלות והבעיות נפסקות. מה שאני רוצה לדעת,האם מאוור לכרטיס מסך שיעלה בערך 150 שקל יכול לפתור את הבעיה ולהוריד איזה 10 מעלות. בנוסף,אם אני יעלה את האיוורור מ50% ל75%-100% מה יכולות להיות ההשלכות?אם זה משנה יש לי ספק ממש טוב סיסוניק 500W ואין שום אוברקלוק. *אני יודע שב53 מעלות לכרטיס לא אמור לקרות כלום.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  4. יש לי את ה Msi K8N Neo platinum Amd 2800+64bit Clawhammer Sh7-C0 A-DATA 2X512 DDR500 בקיצור אני בעסק של אוקינג ויש לי קירור של ThermalRight לא זוכר בדיוק את ההיט סינק, אבל זה היחיד שמתאים לאייאמדי 64 נחושת , ועליו יש Vantec ThermalFlow 92mm בעיקרון המעבד לא הגיע ליותר מ 47 מעלות,, עכשיו האם הוולטז הגבוה יכול להרוס ? ואיך אני יכול לראות את זה? כי הייתי עליו די הרבה זמן ולא ממש הייתי צריך במהירות שהייתי, עכשיו אני על 1.65 שזה מספיק בשביל האוקינג. יש מצב שזה הרס משהו חוץ מקיצר חיים אז הוא יהיה 6 שנים או מה שלא יהיה, אבל האם הוא הרס? ובטוח לא בגלל חום, פשוט אני חייב לדעת למה אסור להשתמש בוולטז גבוה אם חום זה לא הבעייה ממש, כי אני בטוח שמותר אבל למה כולם אומרים לא יותר מ1.75 …

• 13 תגובות
    • 876 צפיות
  5. אני מניח שעל הליבה יהיה בסדר והזכרונות ישרפו אך איני יודע ולכן אני שואל .

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  6. Started by bbnbbn,

האם הטמפרטורות בתמונה טובות למעבד Intel Pentium 4 530 1MB Prescott ואם לא כמה הטמפ' צריכות להיות? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 839 צפיות
  7. Started by kababz,

AMD Athlon64 3700+ (S-939 מעבד GYGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E לוח אם GYGABYTE GeForce 6600GT 256Mb DDR3 כרטיס מסך Corsair 512Mb 400MHz Corsair (Value) CL2.5 X2 זכרונות MAXTOR 200GB (8MB) SATA II דיסק קשיח LG 16x48 White אני יודע..? כונן דיוידי אבקש לדעת אם מפרט זה יאפשר לי לעשות אוברקלוק רציני למעבד, ואם לא איזה חלק יעשה בעיות ולמה להחליף אותו תודה.

• 3 תגובות
    • 416 צפיות
  8. כי חיברתי 3 והרד דיסק.... תודה

• 9 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by pc student,

חברי היקרים יש לי שאלה האם זה נורמלי שמעבד thorughbred!! xp יעבוד במצב מנוחה במעלות של 50-53?!?!?!

• 9 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by eldada,

המוכר בחנות שאני קונה ממנה עשה אוברקלוק עם החלקים האלה: מעבד: 1800+ לוח אם: kt-400 של ג'יגה בייט וזכרונות: 512 mb מהירות, 2700 pc (של חברה בלי שם בכלל אבל הוכיחו את עצמם!!!) הוא הצליח להגיע ל-2600+ האם זה נחשב לאוברקלוק רצחני?!

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  11. אורח Si-Nom

שמעתי שעם אני יעשה אוברקלוק למעבד\זיכרון\כרטיס מסך הוא יעבד את האחריות שלו?

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  12. Started by Eli100,

ראיתי בכמה טארדים בכמה מקומות שצריך לדעת ולהבין הרבה כדי לעשות OC לi5 יותר מאשר לשאר המעבדים זה נכון?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. ברבות מקבוצות הדיון באינטרנט מסופר על נעילת המכפלה במעבדי BARTON 2500 האם הדבר נכון? ואם כן מה בגורלו של ה BARTON 2800 ? ??? ??? ??? כמו כן האם ישנו מדריך פשוט לשיחרור הנעילה ,אם היא בכלל קיימת? בתודה מראש COBRA DRAGON

• 5 תגובות
    • 478 צפיות
  14. Started by Discreet,

זה המארז שלי http://www.thermaltakeitalia.com/prodotti/images/v7000D.jpg http://www.thermaltakeitalia.com/prodotti/v7000D.php המעבד משחק בין 37-40 והכרטיס מסך משחק בין 51-53 זה המפרט מחשב זה מאוורסט ואם כן מה אני יכול לעשות? יכול להיות אחד המאוורים הפוכים? יש לציין שהדלת כבר פתוחה ולא נמצאת על המחשב.

• 1 תגובה
    • 414 צפיות
  15. Started by oren_vegas,

האם טמפרטורה של 52 מעלות לHARD DISK- זה סביר?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  16. שלום אני כבר הרבה זמן מתעסק עם האוברקלוק של המחשב שלי(ראה מפרט) ואני ניסיתי למשוך את המעבד עוד אבל ללא הצלחה....! האם אפשר למשוך עוד?? אני ניסיתי כל מיני מתחים מ-1.55 ל-1.8 ובאף אחד מהמתחים האלו לא הצלחתי יותר ממה שאני עכשיו.... נ.ב אמרו לי שיכול להיות שהזיכרונות שלי מתחממים ובגלל זה אני לא מצליח להעלות יותר באס מזה..... נ.ב ראת תמונה לאינפורמציה נוספת [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  17. http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1909876427.htm קשה????, ומה צריך בשביל להרכיב את זה????

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  18. עשיתי אובר קולק למחשב מ2 גיגהרץ ל2.5 ולאחר מכן החלו לי ריסטים פתאומיים במחשב מידי פעם וזה עוד כשהמעבד לא במאמץ ניסיתי להעלות את הוולטג' וזה לא עזר מקווה שמישהו יעזור ???

19. Started by oamir1,

א. האם הגיוני שזה החום של ההארד דיסק שלי והאם זה בסדר ב. המאורר (Chassis) הוא מאורר מארז, למה הוא לא פועל על 3000 או יותר? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 464 צפיות
  20. Started by alianyn,

http://www.2cooltek.com/case001_2.html יש אנשים עם יותר מדי זמן חופשי, יצר הרפתקני מדי והרבה מדי כלי משחית...

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by lir@n,

שלום כולם !!! צהו צג שהוצאתי מאיזשהו מכשיר אלקטרוני... ורציתי לדעת אם אני יכול לעשות אתיו מוד למחשב... ככה הוצאתי אותו לא היו חוטים עליו לא כלום... אם אני יכול עלשות איתו משהו אז מה? ואיך? בתודה Lir@n

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by f_b_i,

יש לי מעבד ATALON 2500 לוח ABIT NF7-S2 הטמפ' במנוחה היא SYS: 36 CPU:44 האם זה גבוהה או תקין? הBIOS נותן לי גם טמפ' של PWM מה זה? איזה קירור (אוויר)הכי מומלץ למעבד ולא אכפת לי מהרעש? ועכשיו לשאלה על אוברקלוק: הלוח נותן לי אפשרות להעלות את הבאס עד 300 בהתחשב בזה שהמכפלה של המעבד היא 11. האם אני יוכל להגיע ל3300Mhz אם אני מצליח להשאיר את טמפ' נמוכה? SORRY על כמות השאלות ותודה מראש

• 5 תגובות
    • 514 צפיות
  23. Started by aaabb,

1)החלטתי לעשות OC למעבד p3 333mhz העלתי את הבאס לרמה אחת יותר בביוס למהירות 513mhz. אחרי 25 דק' עבודה טמפ' המעבד עלתה ל-63 מע' זה גבוה??? ואם כן מה לעשות?? ------------------ 2)אם כבר אז: מהי מהירות הבאס (אופטימלית והרגילה) של מעבדי p4

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  24. Started by Stealth,

שלום, המעבד +2600 שעובר דרכי לבדיקה כרגע עומד על סביבות ה58 מעלות בממוצע בidle . זו הפעם הראשונה מזה זמן רב שאני חוזר ומתעסק עם amd וקראתי כאן כבר מזמן שימי הbar-b-q של amd עברו. הלוח הינו ga-7n400e הvcore אוטומטית יושב על 1.7 לפני שאני פותח אותו ומתחיל לבדוק לעומק את העניין תבארו בשבילי בבקשה את ה"בעיה". נ.ב המארז מסודר להפליא מבחינת כבלים ומאובזר במאוורים עם סירקולציית אויר מעולה ובכל זאת המעבד יושב כל כך גבוה למותר לציין שהמערכת יושבת על סביבות ה30-35 מעלות.

• 7 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים